El portal del comerciant

Noticies

 • 31 juliol 2020
  Es reprén l'aparcament regulat en els principals carrers de Calp

  El nou servei de ORA de Calp oferirà 2.226 places regulades entre zones blava, verda, taronja. A més, hi haurà una zona taronja mixta amb 55 noves places en les quals la tarifa serà gratuïta, prèvia obtenció tiquet d'estacionament. Els vehicles de zero emissions i de persones amb mobilitat reduïda estaran exempts de pagament en les places habilitades a aquest efecte.

  Horaris d'estiu. De dilluns a dissabte: de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

  Parquímetres: 75. Se sumaran 26 nous pals als 49 que ja hi ha en funcionament. Tindran un teclat alfanumèric perquè els usuaris introduïsquen la matrícula en el tíquet.

  Seguiment. ORA Calp incorporarà dos vehicles 100% elèctrics, així com nous sistemes tecnològics que garanteixen la traçabilitat en el control d'estacionament en temps real per part de l'ajuntament.

  Tarifes bonificades per a residents i comerciants directament afectats per les zones de regulació. L'ajuntament distribuirà entre els comerciants 6.000 vals descompte de mitja hora per a repartir als seus clients i ajudar a reactivar l'activitat comercial afectada per la crisi sanitària de la Covid-19.

  Per a obtindre la targeta de resident i poder estacionar amb tarifa reduïda seguisca les instruccions que s'especifiquen en https://oracalp.es/residentes.

  La targeta de comerciant permet als comerciants la possibilitat d'estacionar en les zones regulades amb una tarifa reduïda respecte a la tarifa ordinària.

  Per als comerços també existeixen bonificicaciones en les tarifes d'aparcament. Tenen la condició de comerciants, les persones físiques o jurídiques usuàries del servei, que exercisquen una activitat de repartiment, artesans, professional o de serveis, per compte propi o alié, i en un establiment situat en la zona afectada per la present ordenança, o als carrers Portalet, Ametlers, Azorín, Navili, Dofí, Huelva, Oscar Esplá, Goleta, Blasco Ibáñez, Benidorm, i Plaza Ifach. Seguisca les instruccions que s'indiquen en https://oracalp.es/comerciantes i beneficie's de la reducció de tarifa.

  Per a més informació sobre el servei es pot consultar la pàgina web oracalp.es

   

  Més informació
 • 31 juliol 2020
  Vinaròs Digitalitza't Plus és el programa d'acompanyament a les empreses en el procés de transformació digital

  El regidor d'Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que "la finalitat de "Vinaròs Digitalitza't Plus" és conscienciar, sensibilitzar i impulsar la transformació digital del teixit empresarial local, a més de facilitar als participants la incorporació sistemàtica de les TIC com a eines competitives claus en l’estratègia de negoci per a millorar la productivitat i competitivitat".

  Per la seua banda, la regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha explicat que el programa es divideix en dos blocs. El primer serà la impartició de "Webinaris en obert" on podran participar fins a 100 assistents per sessió. En total seran sis en línia per a sensibilitzar i conscienciar les empreses de la importància de la transformació digital, el descobriment de les possibilitats que la incorporació de les TIC els brinda i el potencial increment de vendes i millora de gestió que se’n deriva.

  El segon bloc serà el "Programa de tutorització", en aquest cas, la participació estarà limitada a un màxim de 15 empreses, que seran admeses per ordre d’inscripció. La regidora Cano detallava que "seran una sèrie d'accions creades específicament per a impulsar la transformació digital de les empreses que participen". El bloc es desenvoluparà es dues fases, la primera serà un diagnòstic de situació i creació d’un pla d’acció individualitzat per a la millora de la productivitat i de la rendibilitat mitjançant la incorporació de les TIC, mentre que la segona fase servirà per a desenvolupar les accions d’acompanyament i seguiment per a la implementació de les accions determinades en el pla d’acció de cada empresa participant.

  Tant Romero com Cano han animat les empreses locals a formar part d'aquesta formació per a millorar la seua competitivitat a través de les TIC, amb els objectius d'arribar a més clients, millorar la gestió i superar l'actual crisi de la Covid-19.

  Requisits per a participar i inscripcions

  Els sis webinaris estan oberts a qualsevol empresa fins completar l'aforament màxim de 100 persones participants per sessió.

  El programa de tutorització, limitat a 15 participants, està adreçat a empreses donades d’alta en el cens d’activitats econòmiques i amb domicili social a Vinaròs. L'admissió a aquest programa es realitzarà per ordre de sol·licitud.

  La inscripció als programes, tant als webinaris com al programa de tutorització, es realitzarà de manera telemàtica emplenant el formulari disponible en el web www.digitalitzatplus.es de l’1 al 31 d’agost de 2020, ambdós inclosos. El desenvolupament de les accions es realitzarà de setembre a novembre de 2020.

  Més informació
 • 31 juliol 2020
  Finalitza l'acció formativa subvencionada per LABORA d'Operacions Auxiliars en Electromecànica de vehicles, impartida en CREAMA-BENISSA.

  Els deu alumnes del curs “Operacions auxiliars en electromecànica de vehicles”, subvencionat pel LABORA, i realitzat en l'Agència de Creama Benissa, van finalitzar l'acció formativa ahir dijous 30 de juliol. La seua duració ha sigut de 350 hores, que són les que estableix el certificat de professionalitat.


  La regidora de Creama Benissa, Isabel Bou Ivars, va estar en l'acte de clausura i ha desitjat a tot l'alumnat, que la formació rebuda, els servisca per a tindre més possibilitats de trobar una ocupació. També ha transmés la satisfacció que suposa per a Creama el fet d'haver-los tingut com a alumnes i poder finalitzar amb èxit aquesta acció formativa, única a la Comarca de la Marina Alta, ja que Creama-Benissa és l'únic centre acreditat per LABORA, per a poder expedir el certificat de professionalitat en aquesta especialitat.

  L'alumnat participant ha realitzat les 40 hores de pràctiques no laborals, en 6 tallers mecànics de Benissa.

  Els sis tallers que han acollit alumnat en pràctiques i als quals desitgem agrair-los la seua col·laboració en aquesta iniciativa formativa, han sigut:

  Agrícola Ivars

  Talleres Martí Benissa

  La Marina Motor

  Taller Sendra Cuello

  Auto G.P. Benissa

  Benissa Impuls

  Des de Creama Benissa, desitgem que, amb la formació proporcionada als alumnes, aquests puguen optar a llocs de treball com a ajudants en l'àrea d'electromecànica de vehicles, auxiliars de magatzem de recanvis o operaris de taller de mecànica ràpida en els tallers de la comarca de la Marina Alta.

  Més informació
 • 31 juliol 2020
  Alcoi rep una ajuda de l'AVI per a un projecte turístic innovador

  L'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), dins del programa d'ajudes d'Accions Complementàries d'Impuls i Enfortiment de la Innovació, en la seua convocatòria de 2020, ha concedit a l'Ajuntament d'Alcoi una ajuda de 48.953,03 euros per al projecte "Alcoi Tourist Lab". Un projecte englobat dins de l'estratègia de la ciutat per a convertir-se en una Destinació Turística Intel·ligent (DTI) referent i vinculat al Pla DTI que ja ha aprovat la ciutat.

  L'Ajuntament d'Alcoi ha tornat a rebre una subvenció a un projecte innovador, en aquest cas, l'única ajuda que l'AVI ha atorgat en aquesta convocatòria a un Ajuntament de la Comunitat Valenciana de les 13 iniciatives aprovades entre un total de 55 presentades. El projecte subvencionat s'anomena “Alcoi Tourist Lab” i té com a principal objectiu, desenvolupar i provar solucions i projectes pilot funcionals, hardware i software, que permeten obtindre i analitzar patrons i nivells de despesa de visitants i ciutadans d'Alcoi que gaudeixen de l'oferta cultural, turística, tecnològica, gastronòmica i d'oci de la ciutat.

  D'altra banda, el projecte subvencionat permetrà a través de l'anàlisi conéixer l'impacte de les accions realitzades i millorarà la gestió i planificació de les mateixes i de la ciutat, així com millorar els serveis oferits tant per a l'administració pública com per als sectors de comerç, turisme i hostaleria, a partir dels resultats obtinguts.

  Des de l'Ajuntament es destaca que no només es pretén aconseguir dades sobre el nombre de visitants/assistents i si aquests són o no turistes, sinó que es persegueix el repte d'analitzar patrons de visites i preferències i tractar de conéixer el seu origen, sempre respectant la privacitat i la legislació de protecció de dades.

  L'alcalde, Toni Francés, destaca la importància de comptar amb informació de qualitat sobre els visitants que arriben a Alcoi: "Alcoi rep una nova ajuda per a portar endavant un projecte innovador. En aquest cas, la iniciativa de l'Ajuntament està dins de l'aposta per fer d'Alcoi un destí turístic intel·ligent que ens permetrà tindre, amb totes les garanties de privacitat, informació sobre els turistes i les seues preferències per a adaptar la nostra oferta, millorant la nostra ciutat com a destinació turística i augmentant la seua capacitat d'atracció de visitants".

  El projecte pretén estudiar com a punt clau, i que afegeix dificultat al projecte, el repte d'obtenir i analitzar dades de visites a llocs i activitats tan diverses i repartides per l'ampli terme municipal com són, per exemple, les rutes cicloturístiques i senderistes; activitats i visites als parcs naturals; visites al Campament Reial del Preventori; congregació de persones en festes i esdeveniments en llocs emblemàtics del centre històric de la ciutat i nivells d'ocupació de les zones d'estacionament.

  Per a la resolució dels reptes que planteja la iniciativa s'involucrarà a INVATTUR, a les universitats del sistema valencià d'innovació i a diversos actors locals com restaurants, allotjaments, hotels i comerços i se'ls facilitarà eines que permeten obtenir la seua informació valuosa i creuar-la amb diverses fonts de dades com els obtinguts per la sensòria IoT, eines d'anàlisi web, informació de xarxes socials o portals de dades obertes, entre d'altres.

  El projecte aprovat està vinculat amb el Pla DTI de la ciutat, cal recordar que l'Ajuntament d'Alcoi compta amb un pla de Destinació Turística Intel·ligent (DTI), el primer aprovat per un municipi de l'interior de la província d'Alacant redactat en el marc de l'Oficina Tècnica DTI-CV de l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) que pretén ser una eina flexible, dinàmica i que es puga actualitzar depenent de les necessitats de cada moment. Alcoi, a més a més, forma part de la Xarxa DTI-CV en el nivell 3 i és candidata a la Red Nacional de Destinos Turísticos Inteligentes de Segittur.

  Més informació
 • 30 juliol 2020
  FASE 2 PLA REACTIVA.CONCESSIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA D'AJUDES LOCALS A AUTÒNOMS, MICROMPRESES I PIMES PER A lA REACTIVACIÓ ECONÒMICA LOCAL

  CONCESSIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA D'AJUDES LOCALS A AUTÒNOMS, MICROMPRESES I PIMES PER A la REACTIVACIÓ ECONÒMICA LOCAL  (FASE 2 PLA REACTIVA)

  Per acord de Ple de data 30/07/2020 s'aproven les bases reguladores per a la concessió en regim de concurrència competitiva d'ajudes locals a autònoms, microempreses i pimes per a la reactivació econòmica local (Fase 2 Pla Reactiva)

  RESUM

  Objectiu i línies d'ajuda

  • Objectiu: L'objecte de la present convocatòria és la concessió d'ajudes destinades a fer costat a establiments, autònoms, micropymes i pimes de Catarroja, per a  que puguen continuar amb les seues activitats empresarials, minimitzant la situació de tancaments de negocis i evitant la destrucció d'ocupació. Aquest suport consisteix en ajudes econòmiques que tenen la naturalesa de subvencions i que es concediran a persones físiques i jurídiques que tinguen la seua activitat econòmica en el terme municipal de Catarroja.

  Programa 1. Foment de noves activitats

  • Beneficiaris: Autònoms, professionals, micropymes i pimes que hagen iniciat la seua activitat entre el 01/01/2020 i el 30/10/2020 i aquesta activitat es desenvolupe a Catarroja
  • Cuantia: Màxim 1.500 €. L'import màxim de la subvenció podrà arribar a cobrir fins al 100% de les despeses de primer establiment i despeses d'inici,  sense superar la quantitat màxima de 1.500 €, excepte en el cas que el sol·licitant no tinga un establiment comercial físic o compartisca lloc de treball amb habitatge habitual, i en aquest cas el màxim a concedir serà de 500 €.
   • Despeses subvencionables: Entre altres, i a manera d'orientació, es consideraran despeses elegibles:
    Despeses relacionades amb l'inici de l'activitat
    Despeses relacionades amb l'establiment comercial,
    Despeses relacionades amb consultories o assessories,
    Despeses derivades de l'obtenció de certificacions oficials en matèria d'igualtat, 

  Despeses relacionades amb la implantació de mesures de seguretat enfront de la COVID-19 i l'adquisició de material de protecció COVID per a l'establiment o com a protecció persona

  Programa 2.  Consolidació i modernització de l'establiment comercial

  • Beneficiaris: Autònoms, professionals, micropymes i pimes l'activitat de les quals s'haguera iniciat amb anterioritat a 01/01/2020 i aquesta activitat es desenvolupe a Catarroja
  • Cuantia: L'import màxim de la subvenció podrà arribar a cobrir fins al 100% de les despeses subvencionables sense superar la quantitat màxima de  1.000 €. La quantia a sol·licitar no podrà ser inferior de 300 €. La quantitat a subvencionar es calcularà sobre els justificants en factures de les despeses subvencionables aportades pel sol·licitant.
  • Despeses subvencionables: Entre altres, i a manera d'orientació, es consideraran despeses elegibles:

  Despeses relacionades amb l'establiment comercial,
  Despeses relacionades amb consultories o assessories,
  Despeses derivades de l'obtenció de certificacions oficials en matèria d'igualtat, 
  Despeses relacionades amb la implantació de mesures de seguretat
  Despeses relacionades amb la implantació de mesures de seguretat enfront de la COVID-19 i l'adquisició de material de protecció COVID per a l'establiment o com a protecció personal.

  Per al cas de persones beneficiàries que no tinguen establiment físic, únicament podran presentar en aquest apartat, les despeses relacionades amb l'adquisició de material per a implantació de mesures de seguretat enfront del COVID-19, i en aquest cas, la inversió mínima ha de ser de 100€, i l'import màxim de la subvenció podrà arribar a cobrir fins al 100% de les despeses subvencionables sense superar la quantitat màxima de  300 €.

  Programa 3. Ajudes al foment i estabilització d'ocupació

  • Beneficiaris: Autònoms, professionals, micropymes i pimes situats en el terme de Catarroja independentment de la seua data d'inici d'activitat
  • Despeses subvencionables.L'objecte de les ajudes són les noves contractacions realitzades des del 01/01/2020 o la transformació de contractes temporals en indefinits realitzats des del 01/01/2020.
  • Cuantia: Les contractacions, per a ser subvencionables, hauran de tindre com a mínim una duració de 6 mesos i una jornada mínima del 50%.
   • Si el contracte és a jornada completa, es concedirà una quantia de 1000 € per cada contractació nova o transformació que es realitze. La quantia màxima a concedir per empresa en cas de jornada competisca serà de 3.000 € amb independència del nombre de treballadors que contracte.
   • Si el contracte és a jornada parcial 50%, es concedirà una quantia de 500 €. La quantia màxima a concedir per empresa en cas jornada parcial serà de 1.500 € amb independència del nombre de treballadors que contracte.
   • Si el contracte és amb jornada parcial superior al 50% la quantia es prorratejar *á aplicant-se el mateix percentatge de jornada sobre la quantitat de la jornada completa. La quantia màxima a concedir es prorratejarà en la mateixa proporció.

  TERMINI

  El termini de presentació de sol·licituds per a l'obtenció d'ajudes a les quals es refereixen aquestes bases s'iniciarà l'endemà al de la seua publicació en el BOP 11/08/2020 i finalitzarà el 30 d'octubre de 2020

  Per a aquest tràmit és necessària la SIGNATURA DIGITAL. En cas de no tindre-la podrà triar una persona que sí que la tinga i que actue en aquest tràmit com a representant o sol·licitar-la en la OIAC.

  Si el contracte és amb jornada parcial superior al 50% la quantia es prorratejará aplicant-se el mateix percentatge de jornada sobre la quantitat de la jornada completa. La quantia màxima a concedir es prorratejarà en la mateixa proporció.

   

  Més informació
 • 30 juliol 2020
  El Ivace concede ayudas de 5.500 euros para la adquisición de vehículos eléctricos y de 2.600 euros para los híbridos enchufables

  http://www.indi.gva.es/es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=876076

  Més informació
 • 30 juliol 2020
  La Comisión Europea respalda más de un millar de proyectos de I+D+i en la Comunitat con un retorno de 410 millones de euros

  http://www.indi.gva.es/es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=876156

  Més informació
 • 30 juliol 2020
  Economía introduce el emprendimiento verde como nueva línea de actuación en la lucha contra el cambio climático y el impacto económico de la COVID-19

  http://www.indi.gva.es/es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=876537

  Més informació
 • 30 juliol 2020
  Torró: 'Apostamos por una industria competitiva que fomente el camino trazado por Europa respecto a la transición ecológica justa y digital'

  http://www.indi.gva.es/es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=876539

  Més informació
 • 29 juliol 2020
  AJUDES DE L'AJUNTAMENT DE TORRENT PER A L'ADQUISICIÓ DE PROTECCIÓ SANITARIA PER LA COVID-19

  Quantia subvencionable:

  Fins al 70% de les despeses realitzades i justificades susceptibles d'ajuda amb un import màxim de 200 euros per beneficiari*.


  Beneficiaris:
  Persones físiques o jurídiques que desenvolupen en el municipi de Torrent les activitats que figuren en l'Annex I dels criteris reguladors i complisquen els requisits del criteri regulador nº7*.  Termini de sol·licitud:

  Des del 31 de juliol fins al 30 de setembre de 2020.

   

  Despeses subvencionables:

  Despeses realitzades en matèria de protecció sanitària i prevenció del COVID-19* realitzats des de l'1 de març fins al 30 de setembre de 2020.

   

  *CRITERIS REGULADORS

  Annex I Epìgrafs de les activitats

   

  SOL·LICITUD

  *Per a presentar el tràmit de forma telemàtica es farà per mitjà d'este procediment: 

  SUBV-003

  *Per a presentar la justificació de l'ajuda es farà per mitjà d'este procediment abans del 31/10/2020:

        SUBV-103 Justificació de la subvenció

   

  Més informació
 • 29 juliol 2020
  L'Ajuntament d'Alcoi amplia les ajudes socials fins als 800.000 euros

  En el ple ordinari que se celebrarà aquest divendres, 31 de juliol de 2020, està prevista una modificació de crèdit per ampliar la partida destinada a les prestacions econòmiques individuals (PEI) i d'aquesta manera cobrir la demanda social provocada per la crisi sanitària de la Covid-19 en la localitat. Amb aquesta ampliació de 150.000 euros, la partida ja existent de 450.000 euros i les subvencions de la Diputació d'Alacant de 98.621 euros i de la Conselleria de 100.798 euros, la inversió econòmica realitzada en ajudes socials per part de la ciutat enguany arriba als 800.000 euros, suposant pràcticament el doble de la despesa de l'any passat.

  La regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, destaca la importància de cobrir les necessitats socials que la pandèmia ha produït en la ciutat: "L'Ajuntament d'Alcoi ha estat des del minut zero d'aquesta crisi sanitària al costat de les persones més vulnerables d'Alcoi, amb nous serveis per atendre les realitats del confinament però també, amb les ajudes necessàries per a cobrir totes les necessitats econòmiques que s'han produït. Ja hem donat en 2020, en ajudes econòmiques 650.000 euros als quals ara afegim 150.000 euros més, arribant als 800.000 euros. Davant aquesta situació extraordinària que ens ha tocat viure, hem fet una inversió extraordinària per donar resposta a aquests moments tan difícils, sobretot, per a les persones més vulnerables".

  Més informació
 • 29 juliol 2020
  Callosa impulsa un proyecto web para comercio y profesionales

  Callosa de Segura impulsa y pone en marcha el proyecto AFICWEB, un servicio gratuito de la Red AFIC, de la Consejería de Comercio, para todos los comercios y empresas de los municipios del consorcio.

  El Concejal de Comercio, Vicente Mora ha señalado que “se trata de   una herramienta totalmente integrada con el Mapa del Comercio de Proximidad de la Comunidad Valenciana (Galería Comercial), que permite a las empresas crear su propia WEB personalizada. En esta web, además de información relevante de su negocio pueden publicar productos, promociones y los servicios que ofrecen. En la página del portal del comerciante disponen de tutoriales para su perfecta realización.”

  AFIC-WEB, COMERCIANTES Y PROFESIONALES, puede utilizarse como web principal del comercio si aún no cuentan con ella, pero si ya tienen web, puede ser complementaria de esta y servir para incrementar el posicionamiento en buscadores (Google entre otros ) y por tanto, las posibilidades de localización del comercio por parte de posibles compradores.

  “En Callosa de Segura consideramos que ahora es una buena oportunidad de disponer de página web y estar preparado para una nueva manera de vender y ofrecer los productos y servicios de su empresa” subraya Mora.

  Para obtener más información puede ponerse en contacto con la agencia Afic a través del correo electrónico comercio@callosadesegura.es , al teléfono 965310550, así mismo puede pedir cita previa a través de la sede electrónica https://callosadesegura.sedelectronica.es/citaprevia.1

  Més informació
 • 29 juliol 2020
  Obres i Serveis executa més de mig milió d'euros en contractes menors

  La regidoria d'Obres i Serveis ha executat durant els mesos d'abril, maig, juny i juliol prop de 50 contractes menors d'obres, serveis i subministraments, tots ells encaminats al manteniment i millora de la ciutat. En total, els 49 contractes executats ascendeixen a un cost de 568.205 euros i estan englobats tant en la millora de l'enllumenat com en el paviment, millora d'àrees infantils, aigua, jardins, accessibilitat i edificis municipals.

  Recordem que el Pla ReactivAlcoi per a pal·liar els efectes causats per la crisi provocada per la Covid-19 en els diferents sectors econòmics i socials de la ciutat inclou mesures tributàries i ajudes directes per a l'hostaleria, el comerç, autònoms i micropimes. Una de les mesures d’aquest pla és la de realitzar contractes menors a empreses de la comarca, sempre que siga possible, amb la intenció de reactivar tant el sector de la construcció com els sectors auxiliars.

  Els contractes més elevats, amb un cost superior als 20.000 euros corresponen a obres realitzades en diferents punts de la ciutat. El muntant més alt amb 48.000 euros és per la pavimentació del barri de la Sang, seguit de la construcció de la nova rotonda entre la Carretera Font Roja i la Filà Verds amb prop de 46.000 euros. Les actuacions de manteniment en el Camí de les Llacunes, la coberta del bar del Poliesportiu Francisco Laporta, el condicionament d'una zona per a gossos al parc de Cantagallet, la xarxa d'abastiment d'aigua potable en la zona del Preventori i la coberta del Templete de la Glorieta són altres contractes d'obres que han superat els 20.000 euros.

  El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, «Seguim treballant per donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors. En els últims quatre mesos hem executat més de mig milió d'euros en obres i millores en els nostres barris, incidint en el manteniment i millorant la imatge de la ciutat».

  Els parcs infantils ha sigut una de les zones urbanes amb més actuacions amb prop de 55.000 euros d'inversió acumulada en diferents contractes com la reparació de jocs, substitució de sòl de seguretat i dotació d'ombres. Les zones enjardinades també han rebut atenció municipal, realitzant-se actuacions en la zona del riu Riquer, enfront del Museu de Bombers, amb una inversió d'11.000 euros; treballs de manteniment i millora de les bardisses en diverses zones amb un cost total de més de 16.000 euros; endoteràpia en arbrat de diferents zones de Batoi, el centre i Zona Nord; el desbrossament de la zona del riu Riquer o el desbrossament i enjardinament en el carrer Carmen Vidal.

  Pel que respecta a la millora tant de les voreres com del paviment de la calçada, a més de les obres ja mencionades com la rotonda del carrer Filà Verds o la pavimentació de la Sang, també s'han realitzat actuacions en les zones de vianants dels ponts de la Petxina, Sant Roc i Maria Cristina; reparació de la inclinació de l'Alameda Camilo Sesto; el rebaix de les vorades de la zona de les Llometes; adequació de les voreres en la zona nord del Cementeri Municipal; reparació del barranc de Na Lloba o el pas de vianants elevat en la carretera Banyeres, entre d'altres actuacions.

  Foto: Nota d'arxiu de la rotonda del carrer Filà Verds

  Més informació
 • 29 juliol 2020
  Circular medidas de prevención frente a la Covid-19 (Hostelería y Restauración)
  Més informació
 • 28 juliol 2020
  CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A LA DINAMITZACIÓ DEL MERCAT MUNICIPAL CORRESPONENT A L'ANY 2020

  Des de la regidoria d'impuls econòmic s'informa de la convocatòria de subvencions per a la dinamització del mercat municipal.

   

  . Bases completes

  . Publicació BOP 11/08/2020

   

  OBJECTE: Ajudes econòmiques, per al foment de l'autoocupació, la dinamització i modernització i consolidació empresarial del Mercat Municipal com a generador d'ocupació en la localitat.

   

  PROGRAMES: Esta convocatòria arreplega dos programes:

  PROGRAMA 1

  Ajudes a l'activitat: amb l'objectiu de fomentar l'ocupació o ampliació de les parades del mercat municipal.

  • BENEFICIARIS: Podran obtindre la condició de beneficiaris d'estes ajudes, els titulars dels llocs o llotges del mercat municipal cedits en règim d'autorització administrativa sempre que hagen iniciat la seua activitat entre el 01/01/2020 i el 01/12/2020
  • ACCIONS SUBVENCIONABLES I QUANTIA MAXIMA SUBVENCIÓ L'import màxim de la subvenció serà 1000 €. Se subvencionarà en aquest apartat les despeses necessàries per a la constitució fins a un màxim de 1000 €.

   

  PROGRAMA 2 

  Ajudes de modernització i consolidació: per a despeses i/o inversions en equipament realitzades en les parades amb l'objectiu de dinamitzar i modernitzar el mercat municipal.

  BENEFICIARIS:  Per a titulars de parades del mercat municipal

  ACCIONS SUBVENCIONABLES I QUANTIA MAXIMA SUBVENCIÓ: Es consideraran subvencionables les despeses i/o inversions en equipament per a l'establiment comercial, sempre que la inversió no siga inferior a 300 euros. L'import màxim de la subvenció serà del 100% del cost de la inversió elegible amb un màxim de 3.000 €. Només es presentarà una sol·licitud de subvenció per activitat empresarial. En el cas que una mateixa activitat tinga diverses parades, el màxim subvencionable s'aplicarà sobre els 3.000 €. Es considerarà els gastos subvencionables l'adquisició de material de protecció front al COVID-19 per l'establiment com protecció personal. 

   

  TERMINI: El termini de presentació de sol·licituds de participació s'iniciarà amb la publicació presents ajudes l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP 11/08/2020 fins al 01/12/2020

  Per a qualsevol aclariment els interessats poden contactar amb el Servei de Desenvolupament Local i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Catarroja a través del correu electrònic adl@catarroja.es

  La tramitació serà telemàtica i per a això serà necessària la signatura digital del sol·licitant o d'alguna persona que actue com el seu representant per a aquest tràmit. Per a tramitar la sol·licitud haurà d'emplenar els impresos següents, signar-los i pujar-los a la plataforma de tramitació electrònica.

   

  Més informació
 • 28 juliol 2020
  Nova edició del curs en Creama Benissa per a obtenció del carnet per a manipular aliments.

  CREAMA Benissa organitza una nova edició del curs per a obtindre el carnet de manipulador d'aliments. En aquesta ocasió es realitzarà el dijous 17 de setembre, en horari de 16,00 a 21,00 h, i tindrà lloc en el "Centre d'Excel·lència de Benissa" (darrere de CREAMA).

  Este curs va dirigit a totes les persones que necessiten este carnet, bé per a ampliar els seus coneixements o bé per les necessitats del seu lloc de treball. Les places són limitades i per a poder assistir al curs és necessari inscriure's prèviament. Aquest curs té un preu de 30 €.

  Les persones interessades podran formalitzar les inscripcions en l'Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Benissa en horari de 9,00 a 14,00 h, fins al 15 de setembre. Per a més informació poden cridar al telèfon de Creama 965732100.

  Més informació
 • 28 juliol 2020
  Economía acuerda en el Consejo Valenciano de Cooperativismo las líneas estratégicas del Plan Fent Cooperatives II que se aprobará en septiembre

  http://www.indi.gva.es/es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=875936

  Més informació
 • 28 juliol 2020
  L'Ivace concedeix ajudes de 5.500 euros per a l'adquisició de vehicles elèctrics i de 2.600 euros per als híbrids endollables

  més informacio de la noticia

  Informació per a la sol·licitud de l'ajuda

  Més informació
 • 28 juliol 2020
  L'Ajuntament segueix apostant pel canvi de lluminàries per millorar la sostenibilitat

  La Junta de Govern d'Alcoi va aprovar la licitació d'un contracte per a realitzar el canvi de lluminàries en diferents carrers de la Zona Nord. El projecte permetrà el canvi d'un total de 103 llums i suposarà la inversió de 102.000 euros.

  El canvi de lluminàries implicarà que les llums passen a ser de tecnologia led, millorant la seua eficiència i suposant un estalvi econòmic per les arques municipals. Les noves lluminàries també es poden telegestionar, formant part de la Smart City, i aprofitant la tecnologia per a realitzar un consum més sostenible de l'energia. Cal recordar que la ciutat va ser una de les primeres en implantar a sistema de telegestió de la lluminària i a hores d'ara, aquest està present en diferents zones urbanes com el Poliesportiu de Caramanxel Julio Agudo Garat, o el carrer Alacant així com als polígons industrials, amb bons resultats.

  En total, el canvi afectarà 103 lluminàries de dues zones del barri de la Zona Nord, una serà en la Plaça Blai Domingo Lledó, i l'altra en la zona de Mirasierra i part del carrer Filà Alcodianos del polígon Cotes Baixes.

  El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, destaca que "les administracions locals tenen un paper clau en la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic i en eixe camí està treballant l'Ajuntament d'Alcoi, tant amb el canvi de la lluminària per tecnologia led i la seua telegestió com en altres àmbits com la millora de l'eficiència energètica dels edificis municipals o la mobilitat sostenible".

  Més informació
 • 27 juliol 2020
  SUMA'T A LA CAMPANYA "Ara més que mai, el comerç local ens toca" #COMPRAENQUART #APOSTAPERQUART.

  L'establiment que desitge participar en aquesta campanya haurà de comunicar-lo a l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), que serà l'encarregada de coordinar la iniciativa. Recordem que es tracta d'una campanya dirigida a tots els comerços i establiments d'hostaleria de Quart de Poblet.

  Si desitgeu participar en aquesta iniciativa, emplena el document d'adhesió i envia'l degudament signada a compraenquart@hotmail.com, del 27 de juliol al 7 de setembre de 2020. En el mateix encontarás totes les instruccions sobre en què consisteix la campanya.

  Document d'adhesió editable.

  Document d'adhesió pdf.

  Més informació

 • Pàgina 9 de 561

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 11216 registres

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2020 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible