El portal del comerciant

Noticies

 • 25 gener 2019
  XI SETMANA DE L´ECONOMIA

  La Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’Associació Empresarial d’Alzira vos convida a la SETMANA DE L’ECONOMIA en la seua XI edició, que tindrà lloc del 18 al 22 de febrer de 2019 a la Casa de la Cultura d’Alzira.

   

  Amb la celebració d’estes jornades es busca oferir a l’empresariat i a la ciutadania en general un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzaran conferències i tallers, i s’intentarà aplegar a conclusions que ens faciliten la posada en marxa d’accions tant des del sector públic com des del privat.

   

  Com en les anteriors edicions, comptarem amb ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials actuals.

   

  La inscripció a les jornades és gratuïta i les places són limitades, per la qual cosa es prega confirmen l’assistència, a través d’una de les següents opcions:

   

  -Telèfon: 962455101

  -WhatsApp: 672114950

  -Formulari d’inscripció (portalemp – a l’apartat de cursos buscar la jornada del seu interés)

  -Adreça electrònica: adl@idea-alzira.com

  -Missatge a les xarxes socials d’IDEA Alzira (facebook, twitter i linkedin)

  A continuació incloem la programació de les diverses ponències i tallers d’esta edició:

   

  https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/52/1070/file/Diptico_2019_XI_Semana_Economia_6__con_AMBAR_.jpg

  Més informació
 • 25 gener 2019
  L'Ajuntament premia als centres educatius que més han participat en els Pressupostos Participatius

  María Baca, regidora de Democràcia Participativa, en la presentació dels pressupostos participatius, aquest any s'anava a premiar als centres educatius que més participaren amb l'objectiu de potenciar la cultura de la participació dels més joves dins dels Pressupostos Participatius.

  La Sala de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi va acollir el lliurament de premis, que va consistir en un diploma per a cada estudiant dels tres centres més participatius i per al primer classificat, a més, 85 entrades en total, de diversos espectacles que es duran endavant en el Teatre Calderon aquesta temporada. En primer lloc va quedar el CIP FP Batoi, seguit de l'IES Pare Vitòria i el Col·legi Sant Roc. Fora del podi van quedar Andreu Sempere, La Salle i Cotes Baixes.

  L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, acompanyat de Maria Baca, i Alberto Belda, regidor d'Educació van fer el lliurament de premis.
  Cal destacar que de les 887 propostes rebudes, 435 han estat de centres educatius, el 49,06%, 220 en línia; el 24,8%, 167 en tallers; 18,82% i 65 presencials, el 7,32%.

  Finalment es faran 3 propostes realitzades per l'alumnat de centres educatius, dues d'inversió: Substituir la il·luminació de la via pública per LED i Introducció d'energies renovables/plaques solars en instal·lacions municipals i una de despesa corrent, realitzar una campanya de conscienciació de cura del mobiliari urbà i parcs públics respectant al màxim l'entorn.

  Més informació
 • 25 gener 2019
  Ajudes a agrupacions de comerciants de la Conselleria de Comerç

  Adjuntem cartell informatiu.

  Més informació
 • 25 gener 2019
  Ajudes a venedors de mercats municipals de la Conselleria de Comerç

  Adjuntem cartell informatiu.

  Més informació
 • 24 gener 2019
  Ajudes a comerços per la Conselleria de Comerç

  Adjuntem cartell informatiu.

  Més informació
 • 24 gener 2019
  Ajudes a artesans per part de la Conselleria de Comerç

  Adjuntem cartell informatiu.

  Més informació
 • 24 gener 2019
  Ajudes a comerços emprenedors per part de la Conselleria de Comerç

  Adjuntem cartell informatiu.

  Més informació
 • 24 gener 2019
  Modalitats d'ajudes a comerços de la Conselleria de Comerç

  Adjuntem cartell informatiu.

  Més informació
 • 23 gener 2019
  Burjassot organitza el Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme

  L’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Promoció Econòmica, que dirigeix Roc Senent, i a través de CEMEF, organitza el Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme, que tindrà lloc els pròxims 23 i 24 de gener, al Parc Científic de la Universitat de València. Els objectius d’aquesta trobada passen per analitzar el model cooperatiu de gestió empresarial com a exemple d’èxit en l’actualitat, així com donar resposta a les expectatives dels diferents grups d’interés per a poder continuar construint un desenvolupament més sostenible, des del punt de vista econòmic però també social, ètic i mediambiental. Al llarg de les dues jornades, diferents empreses i professionals d’àmbit nacional exposaran les seues experiències i coneixements sobre aquest assumpte.

  El compromís de l’Ajuntament de Burjassot i CEMEF en relació a la responsabilitat social de les empreses va arrancar en 2006, amb l’organització d’un curs sobre responsabilitat social per a tècnics de comerç. I al llarg de tots aquests anys s’ha mantingut amb diferents accions en aquesta matèria.

  Amb el títol “L’empresa que necessitem: responsable, sostenible i cooperativa”, la trobada reunirà a Burjassot a diferents persones, perfils professionals, empreses i institucions, d’àmbit nacional, que hui dia estan treballant en el desenvolupament econòmic, empresarial i social. Les persones, empreses o entitats que estiguen interessades a assistir al Congrés, poden formalitzar la seua inscripció en la web del congrés. Quan encara falta una setmana per a la celebració del Congrés, més de 90 persones ja s’han inscrit.

  Així, el dimecres 23 de gener, a les 9:30h, tindrà lloc l’obertura del Congrés per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García; el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot; el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i cooperació, Manuel Alcaraz i la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre. A continuació, a les 10h, tindrà lloc la ponència inaugural, a càrrec de Mª Antonia Pérez León, directora general de treball autònom, de l’economia social i de la responsabilitat social de les empreses del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. La ponent serà presentada, al seu torn, per Emili Villaescusa, president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

  En el congrés participaran empreses com Coca-Cola, Leroy Merlin, Consum, Caixa Popular, Caja Mar i Faurecia, entre altres. A més, comptarà amb la presència de la exministra Leire Pajín, actualment Presidenta de la Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible, i Hervé Falciani, conegut per fer pública una llista de més de 130.000 evasors fiscals de tot el món.

  D’altra banda, el Congrés compta amb un nombre important d’organitzacions i institucions col·laboradores, tals com la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Transparència i Participació, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, qui és també patrocinadora del congrés; la Universitat de València; la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana; Ciriec España; la Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible; la Xarxa de Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat; l’Associació Espanyola de Directors de Responsabilitat Social, entre altres.

  Temes com l’empresa ciutadana i el seu vincle amb la comunitat, innovació i emprenedoria amb impacte social, aliances entre empreses i ONG, tecnologia i sostenibilitat són els que centraran les conferències, ponències i panells d’experiències que es desenvoluparan al llarg de les dues jornades, fins que el dijous 24 de gener, a les 13h, tinga lloc la clausura del Congrés amb la lectura del Manifest de Burjassot.

  Tota la informació del congrés, que és d’inscripció gratuïta, es pot trobar en www.rseycooperativismo.es.

  Més informació
 • 23 gener 2019
  BASES REGULADORES PROCEDIMENT SELECCIÓ PARADES MERCAT EXTRAORDINARI FALLES 2019
  Més informació
 • 23 gener 2019
  IX GALA DEL COMERÇ A PETRER

  Gala comercial amb activitats i espectacles.  on es repartiràn els premis de la campanya de nadal i es farà un sorteig final.

  Més informació
 • 23 gener 2019
  Oficina del Consumidor de Riba-roja (OMIC)

  Quasi un 40% corresponen a reclamacions realitzades a empreses de telefonia ☎️, les quals s'han resolt favorablement més del 65%, li segueix amb un 10% reclamacions realitzades a companyies elèctriques, de les quals s'han resolt favorablement al voltant del 60%, els continua financeres, en concret, que han finançat a clients de l'empresa iDental i bastant lluny d'aquesta xifres hi ha hagut reclamacions d'agències de viatges, electrodomèstics i altres béns i serveis. 
  En general, l'OMIC de Riba-roja ha tramitat reclamacions que han sigut resoltes favorablement del 60%.
  L'OMIC de Riba-roja treballa pels drets dels consumidors i consumidores de Riba-roja.
  #omicRibaRoja

  Més informació
 • 22 gener 2019
  CELEBRA SANT VALENTIN A SANT JOAN

  Per a la celebració d'una festa tan especial, des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan d´Alacant ha proposat una iniciativa que en aquesta ocasió ha sigut gastronòmica i comercial, d'aquesta manera, tots hem gaudit d'una experiència inoblidable CELEBRANT SANT VALENTÍN en el nostre municipi. Gràcies a aquesta proposta hem aconseguit dinamitzar el consum durant el mes de febrer, atraient nombrosos clients disposats a gaudir d'una gastronomia en la qual els enamorarà la seua rica explosió de sabors i el seu irresistible preu i dels millors detalls per a regalar a preus irresistibles.

  Més informació
 • 22 gener 2019
  ONDARA ACTIVA 2019
  Més informació
 • 21 gener 2019
  Alcoi a FITUR

  La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha explicat tots els detalls acompanyada per Xavi Cortés, realitzador audiovisual de Visual Producciones i Armand Mauri, representant de Little Black Lindy Hop.

  Per una banda promocionarà 'Alcoi Film Office', és a dir, Alcoi com destinació pel rodatge de pel·lícules, el que pot generar turisme amb la ruta creada d'Alcoi Plató de Cinema i també treball per a diferents sectors.

  A més es promocionarà el Winter Black Festival, el festival de Lindy Hop amb repercussió internacional que amb 4 edicions ja s'ha consolidat a la nostra ciutat.

  També cal ressaltar que s'anunciarà la Setmana Modernista, i que també hi haurà un punt d'informació a Callao, sobre els Moros i Cristians.
  Recordem que Alcoi rebrà el premi com a Primer Finalista del premi nacional SICTED d'adaptació de la destinació a les noves tecnologies amb el projecte «Creació d'una agenda anual d'esdeveniments». Aquest premi és el reconeixement a la consecució d'una iniciativa col·lectiva per a la millora de la qualitat integral de la destinació.

  Més informació
 • 18 gener 2019
  PROGRAMA D'AJUDES A PIMES

  AVALEM ARTESANIA http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=382
  EMPRENEM COMERÇ http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=15256
  AVALEM COMERÇ http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=29
  Des del 21 de gener fins a  4 de febrero de 2019

  Enllaç DOGV
  http://www.dogv.gva.es/resultat-dogv?signatura=2018/11990&L=0

  Més informació
 • 18 gener 2019
  Fira de Sant Sebastià

  Aquest cap de setmana 18, 19 i 20 de gener es celebra a Silla la 20ª edició de la Fira de Sant Sebastià. Durant tot el cap de setmana podrem gaudir dels comerços i associacions del poble, així com dels comerços visitants, degustar les millors tapes a la zona gastronòmica i participar en totes les activitats que s´han preparat. El diumenge, dia de Sant Sebastià, Patró del poble de Silla, es celebrarà la tradicional processó a la plaça, la qual està considerada la processó més curta del estat espanyol.

  Més informació
 • 17 gener 2019
  Fira de Sant Sebastià. Silla 2019

  Aquest cap de setmana 18, 19 i 20 de gener es celebra a Silla la 20ª edició de la Fira de Sant Sebastià.

  Durant tot el cap de setmana podrem gaudir dels comerços i associacions del poble, així com dels comerços visitants, degustar les millors tapes a la zona gastronòmica i participar en totes les activitats que s´han preparat.

  El diumenge, dia de Sant Sebastià, Patró del poble de Silla, es celebrarà la tradicional processó a la plaça, la qual està considerada la processó més curta del estat espanyol.

  Us desitjem que gaudiu molt de la nostra fira

  Més informació
 • 17 gener 2019
  Curs en Creama Benissa per a obtindre el carnet de manipular aliments.

  CREAMA Benissa organitza una nova edició del curs per a obtindre el carnet de manipulador d'aliments. En aquesta ocasió es realitzarà dimarts que ve 5 de febrer, en horari de 16.00 a 21.00 h, i tindrà lloc en el "Centre d'Excel·lència de Benissa" (darrere de CREAMA), C/ Escoto, 72.

  Este curs va dirigit a totes les persones que necessiten este carnet, bé per a ampliar els seus coneixements o bé per les necessitats del seu lloc de treball. Les places són limitades i per a poder assistir al curs és necessari inscriure's prèviament. Aquest curs té un preu de 30 €.

  Les persones interessades podran formalitzar les inscripcions en l'Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Benissa en horari de 9.00 a 14.00 h, fins al 4 de febrer. Per a més informació poden cridar al telèfon de Creama 965732100.

  Més informació
 • 17 gener 2019
  L'Agència de Desenvolupament Local d'Alfafar llança la seua nova revista comercial virtual

  L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament d’Alfafar ha iniciat el nou any amb el llançament de la seua nova Revista Comercial online, una publicació de caràcter anual en la qual es recull tota la informació relativa al comerç, ocupació i formació del municipi.

  Amb la seua publicació, ADL Alfafar compleix amb un dels seus compromisos amb la ciutadania de la Carta de Serveis 2018 relatiu a la posada en marxa i difusió d'una revista municipal en la qual es publicaran continguts relacionats amb la cerca d'ocupació i amb el xicotet comerç local. Així, amb aquesta nova publicació digital, ADL Alfafar pretén facilitar l'accés a la informació sobre orientació i assessorament laboral i comercial a les i els veïns interessats.

  El primer número de la revista comercial, que ja està disponible en un enllaç directe en la pàgina d'inici de la web de l’Ajuntament, recull tota la informació sobre emprenedoria, com els avantatges del treball cooperatiu o en col·laboració, les ajudes o incentius de l'ADL als nous comerços locals o la possibilitat per als autònoms o pimes d'acollir-se a la Llei de Segona Oportunitat en cas dolents resultats econòmics, així com la informació relativa a la cerca d'ocupació en la qual s'inclou també una guia per a elaborar un bon currículum.

  A més, en aquest primer número, que pots consultar ací, també es publica un resum de les diferents activitats o iniciatives organitzades per l'Agència de Desenvolupament Local en l'any passat, entre elles la II Ruta de la Tapa, el fòrum d'ocupació Ocupa’t, la Setmana del Comerç o la posada en marxa del primer Pla d'Acció Comercial d'Alfafar.

  Més informació

 • Pàgina 9 de 462

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 9240 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible