El portal del comerciant

Noticies

 • 07 juny 2019
  I ruta de la tapa Vegana d'Alcoi

  Els dies 15 i 16 de juny tindrà lloc la I ruta de la tapa Vegana d'Alcoi. Expliquen en roda de premsa tots els detalls: Vanessa Moltó, regidora de comerç i Isabel Jurado, Ana Micó i Silvia Moriano de la Unión Vegetariana Española.
  En el vídeo expliquen totes les activitats que duran endavant, que també podeu consultar en aquest enllaç: https://unionvegetariana.org/eventos-agenda/rutatapaveganaalcoy/?fbclid=IwAR16-LOdAOp4X1Ehp93njUbFFelHge8DlKGMOKhZSL0Q_eKJYr29SBWKJJE

  Més informació

  Més informació
 • 07 juny 2019
  SUMMER SHOPPING NIGHT 2019

  El dia 7 de juny de 2019 es celebra el ja tradicional Summer Shopping Night, on alguns dels comerços de Silla romandràn oberts fins les 00.00 h de la nit on podrem gaudir de promocions i ofertes especials acompanyats de bona música, cocktails i bon ambient.

  Més informació
 • 07 juny 2019
  La botiga de la Pepa va visitar el passat 31 de maig el Col·legi José García Planells

  L’alumnat de 2n i 3r de Primària va participar en l’activitat exercida des del Departament de Comerç, que pretenia que els més menuts conegueren la història d’una botiga molt especial a través del llibre o conte. L’objectiu era posar en valor els comerços de Manises i acostar-los a ells, ja que al teu poble o barri pots trobar tot el que necessites. A cada escolar se’l va obsequiar amb un exemplar de La botiga de la Pepa i un imant amb un valor que caracteritza el comerç.

  Això no haguera sigut possible sense la col·laboració del Col·legi José García Planells i els voluntaris de Valencià. Des del Departament de Comerç vos agraïm tot el vostre esforç.

  Més informació
 • 07 juny 2019
  El apadorisme creatiu protagonitza l'última formació per a comerciants d'Alfafar

  Al voltant de 20 comerciants han participat en l'últim taller dins del cicle de formacions, dirigides a comerciants i persones autònomes, organitzades per l'Agència de Desenvolupament d'Alfafar (ADL) i Cámara de Comercio de València. 

  Aprendre les regles per a crear l'aparador perfecte ha sigut l'objectiu del taller “Aparadorisme creatiu: Storytelling aplicat a l'aparador”, dirigit per un aparadorista professional que ha aprofundit en la necessitat de planificar l'aparador comercial amb creativitat. 

  A través de la recreació d'un aparador real, les persones assistents han pogut prendre nota de les principals estratègies per a la transmissió efectiva de la imatge corporativa, així com les noves teories per a la captació de l'atenció, com és el storytelling. 

  En este sentit, recrear temàtiques, adequades al sector i al producte o servei, és una de les claus per a aconseguir l'aparador que et diferencia de la competència. 

  Estos cursos d'ADL i Cámara de Comercio continuaran a partir de setembre amb altres tres formacions relacionades amb el màrqueting, el branding i l'atenció eficient a la clientela.

  Més informació
 • 06 juny 2019
  II FERIA DEL COMERCIO Y TURISMO DE GÁTOVA 15 Y 16 DE JUNIO DE 2019
  Més informació
 • 06 juny 2019
  IBERFESTA. Olocau 2019. 8 i 9 de juny
  Més informació
 • 06 juny 2019
  EL VALOR DEL COMERÇ DE MANISES

  VÍDEO DE COMERÇ DE MANISES 

  Més informació
 • 06 juny 2019
  Nova sessió Escola de comerç 2019: Gestiona les xarxes socials del teu comerç

  En la propera sessió de l'Escola de Comerç que tindrà lloc l' 11 de juny de 2019 tractarem la qüestió de les xarxes socials del teu comerç per a què els pugues treure tot el rendiment i benefici possible

  Objectius:

  Podràs respondre a les preguntes:


  Què és un pla de comunicació digital?

  Quina és la seua funció i objectiu?

  Quina diferència hi ha entre estratègia de mitjà social i pla de comunicació?


  Quina xarxa social li convé al meu negoci? Facebook, *Linkedin, Twitter, Instagram,
  *Youtube…?

  Què són les campanyes de PPC? interessen a nivell local?


  El meu pla de comunicació digital. Selecció de les meues pròpies accions i suports. Fixació
  d'objectius, pressupost i calendari.

   

  MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS:

  aDES- C/ Llibertat, 2 · 46460 SILLA (València) ·961219795

  AESI · Rambla Independència,23 ·46460 SILLA (València) ·961213145

  Més informació
 • 06 juny 2019
  L'Associació d'Empresaris de Calp s'adhereix a la campanya Calp diu No! a la violència de gènere

  Des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Calp s'ha llançat la campanya "Calp diu NO! a la violència de gènere" amb l'objectiu de informar, conscienciar i sensibilitzar a tota la població sobre la violència de gènere. A aquesta iniciativa s'ha unit l'Associació d'Empresaris de Calp que hui, a través del seu president, ha recollit els distintius perquè les 80 empreses associades els facen visibles en els seus aparadors.

  Tot aquell empresari que vulga adherir-se a la campanya pot recollir el distintiu en l'Agència de Desenvolupament Local Afic- Crema Calp al carrer Portalet,12.

  Més informació
 • 05 juny 2019
  Ajudes per a Certificació d'I+D+i (CERTIFICA-CV) a càrrec del pressupost de l'exercici 2019 (IVACE)

  Objectiu
  Concessió de subvencions per a l'obtenció per empreses de la Comunitat Valenciana de certificats en matèria d'I+D+i emesos per empreses o entitats acreditades per ENAC (Entitat Nacional d'Acreditació) amb càrrec al pressupost 2019.

  Empreses beneficiàries

  PIME que tinguen la seua seu social o establiment de producció situat a la Comunitat Valenciana en el moment de la presentació de la justificació i que complisquen els requisits previstos en la convocatòria i en les bases reguladores. Queden excloses les empreses que hagen rebut ajudes d'IVACE en les convocatòries del programa CERTIFICA-CV de 2017 i 2018

  Requisits dels projectes

  Els previstos en la convocatòria i en les bases reguladores, especialment:

  1. La certificació objecte de la subvenció haurà de desenvolupar-se dins del període comprés entre l'1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2019, sent requisit imprescindible per a la seua concessió que el procés de certificació no haja finalitzat amb anterioritat a la sol·licitud de l'ajuda.

  2. Els projectes hauran de ser realitzats per pime amb seu o establiment productiu situat a la Comunitat Valenciana en el moment de la presentació de la justificació, i l'actuació de R+D+i que com a conseqüència del projecte es facilite, és a dir, el projecte de R+D+i objecte de certificació, haurà de tenir impacte tangible a la Comunitat Valenciana.

  3. Els costos associats al projecte no podran rebre simultàniament ajudes en el marc d'aquesta convocatòria i d'altres procedents d'aquesta o una altra administració o ens públic.

  Actuacions susceptibles de suport

  Els projectes objecte de subvenció consistiran en l'obtenció de certificats en matèria d'I+D+i emesos per empreses o entitats acreditades per l'Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC), que es poden enquadrar en alguna de les següents actuacions:


  Actuació 1. Certificació de projectes d'I+D+i, desenvolupats per les empreses beneficiàries,a l'efecte de deducció fiscal, segons l'art. 35 de la Llei d'Impost de Societats (Llei 27/2014), en els quals es distingirà entre les següents tipologies:
  o Certificat de projecte de contingut i primera execució.
  o Certificat de projecte de contingut i primera execució amb personal d'I+D en exclusiva.
  o Certificat de mostraris o de projectes de demostració inicial o projectes pilot d'animació o videojocs.
  o Certificat de projecte de contingut i execució amb exante previ o seguiment.
  o Certificat de projecte exante

  Actuació 2. Certificació de la dedicació exclusiva del personal a tasques de R+D+i segons el Reial decret 475/2014, sobre bonificacions en la cotització a la Seguretat Social del personal investigador.

  Actuació 3. Certificació de la capacitat d'innovació a través de les següents normes:
  o Jove Empresa Innovadora (JEI), segons l'Especificació AENOR EA0043 
  o Certificació de Pime Innovadora, segons l'Especificació AENOR EA0047 
  o Certificació conforme a la norma UNEIX 166.002 «Sistemes de gestió de la I+D+i»

  Característiques de l'ajuda

  L'ajuda consistirà en una subvenció del cost de la certificació realitzada per empresa o entitat acreditada per ENAC, amb les següents limitacions en funció del tipus de certificat:

  • Actuacions 1 i 2. Subvenció a fons perdut de fins a un 60% del cost del certificat, amb un màxim de 3.000 €.

  • Per a l'actuació 3. Subvenció a fons perdut de fins a un 75% del cost del certificat, amb un màxim de 1.000 €

  Costos subvencionables

  Serveis Externs: cost de la certificació realitzada per empreses o entitats acreditades per ENAC

  Terminis

  Termini de presentació de sol·licituds: Els terminis de presentació de sol·licituds són els indicats en el quadre següent

  Termini de presentació de sol·licitud Inici del projecte Data límit d'execució del projecte (despeses) Fi termini justificació (límit període pagament)
  Des del 6/06/2019 fins al 2/7/2019 a les 23:59:59 h. Posterior al 01/01/2019 31/12/2019 05/02/2020

  Més informació
 • 05 juny 2019
  SHOPPING NIGHT - 8 DE JUNY

  El proper dissabte 8 de juny des de les 21h fins a les 24h, els comerços d'Almoradí obrin les seues portes amb la Shopping Night. Vine a gaudir d'una nit de compres, descomptes especials, sortejos, actuacions musicals, gastronomía, ball, etc.

  Comptarem amb 5 zones d'activitats:

  - Zona A: Actuacions.
  - Zona B: Festa Rociera, amd l'actuació de l'Escola de Dansa Sofía Sánchez.
  - Zona C: Festa Hawaiana amb DJ, Photocall i taula de còctel.
  - Zona D: Actuació musical.
  - Zona E: Música en directe (Plaça Almoradí, Ciudad de Servicios al costat del camp de futbol durant la XXIV Fira de l'Automòbil d'Ocasió).

  A més, una batukada amenitzarà aquesta nit pels carrers de la localitat.

  Vine a gaudir del comerç local.

  Més informació
 • 05 juny 2019
  JORNADA GESTIONA LES XARXES SOCIALS DEL TEU COMERÇ - FORMACIÓ GRATUITA

  L'Associació Empresarial de Picanya -AEPI-, en col·laboració amb l'Ajuntament de Picanya i Càmara València, organitza el taller GESTIONA LAS REDES SOCIALES DE TU NEGOCIO.

  El proper DIJOUS 13 DE JUNY de 14 a 17h al CDL Alqueria de Moret (vore mapa ací) Ana Ramón d'Isho Design, impartirà aquesta formació gratuita per a totes les persones assistents que inclou aperitiu i temps informal per a conectar amb les altres empreses i comerços assistents.

  En aquest taller, donarem resposta a:

  Què es un pla de comunicació digital? Quina és la seua funció i objectiu?
  Quina diferència hi ha entre estratègia de social media i  plan de comunicació?
  Quina xarxa social li convé al meu negoci?
  Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Youtube…?
  Quines son les campanyes de PPC?  interessen a nivell local?

  El meu pla de comunicació digital. Selecció de les meues pròpies accions i suports.
  Fixació d'objectius, pressupostos i calendari.

  Revisió individual del meu pla de comunicació digital venedor.

  Pots inscriure't ací mail

  Pàgina web d'AEPI, ací

  Més informació
 • 05 juny 2019
  Curs de renovació del carnet de Plaguicides el 15 de Juny

  Data: 15 de juny Horari: de 08:00 a 14:00h 

  Lloc: Casa de Cultura de Calp

  Preu: 50EUR ; Aportar el dia del curs fotocòpia de DNI i justificant de pagament.

  Inscripcions en Creama Calp (C/Portalet) o tel 965839033 de 09:00-14:00h

  Més informació
 • 05 juny 2019
  L’Ajuntament de Benicarló estrena nou web municipal i nou domini

  més

  Més informació
 • 04 juny 2019
  Xirivella al Carrer

  más informació https://bit.ly/2wKH7bn

  Més informació
 • 04 juny 2019
  ENTREGA DE PREMIS DE LA CAMPANYA " EL COMERÇ DE MANISES T'APORTA VALOR"

  ENTREGA DE PREMIS DE LA CAMPANYA "EL COMERÇ DE MANISES T'APORTA VALOR"

  Més informació
 • 03 juny 2019
  Alzira: 12 mesos - 12 empreses: Empresa de Juny EFECTO COWORK

  Efectocowork, un espai col·laboratiu.
  El teu centre de negocis a Alzira, evita l'aïllament i millora la teua imatge professional.
  Cada racó està dissenyat per a potenciar la teua creativitat. El networking i les sinergies sorgixen de forma natural.
  La fòrmula coworking t'oferix una despesa contralada; és la millor opció per a autònoms, freelances i xicotetes empreses. Ací pots fer madurar el teu projecte.

  👀 Visita la web: www.efectocowork.com

  😎Visita el Facebook: @efectocowork

  🎁Visita el perfil de Instagram: https://www.instagram.com/efectocowork

  🖱Visita el perfil de Linkedin: https://www.linkedin.com/company/efectocowork

  Empresa seleccionada en JUNY 2019 dins de la iniciativa #Alzira12Mesos12Empreses, de IDEA Alzira i Ajuntament d'Alzira.

  Fotos y vídeo: Mónica Requena Fotografía

  Més informació
 • 03 juny 2019
  AQUEST DISSABTE 8 DE JUNY SE CELEBRA A ONDARA LA IV FIRA DE LA PARAULA I LA BONA TAULA

  Aquest dissabte 8 de juny, l’Ajuntament d’Ondara organitza la IV Fira de la Paraula & la Bona Taula; una proposta que impulsa per quart any consecutiu, i que se celebrarà al Prado, Avinguda General Bosch i Plaça de Bous, d’11 a 13:30 hores i de 16 a 22 hores. La IV Fira de la Paraula & la Bona Taula 2019 englobarà diversos esdeveniments: la Fira del Llibre (amb les editorials i escriptors/es locals i comarcals, que s’ubicarà a l’Av. General Bosch); gastronomia amb la Comissió Soledat 2019 (que oferirà producte local i menjar típic de la comarca); Mercat del Prado de la Terra i Artesania (organitzat per l’ACO); la II Fira dels Vins de la Marina Alta al Prado (que suposarà un aparador dels cellers i productors de la Marina Alta); actes musicals, visita guiada, activitats per al públic infantil; i com a colofó, el gran Concert de Primavera a la Plaça de Bous amb Maria del Mar Bonet i Jonatan Penalba. Una infinitat de propostes culturals, musicals, literàries, lúdiques, gastronòmiques i enològiques, que es conjugaran per a celebrar el dissabte 8 de juny una gran festa local amb actes i activitats per a tots els públics.

  La IV Fira de la Paraula & la Bona Taula d’Ondara està organitzada per les Regidories de Promoció Econòmica i de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de la Comissió Soledat 2019, i l’Associació de Comerciants i empresaris d’Ondara (ACO). La inauguració oficial de l’esdeveniment tindrà lloc a les 12 hores.

  El Mercat del Prado de la Terra i l’Artesania, organitzat per l’Associació de Comerciants i Empresaris ACO d’Ondara, oferirà productes de comerç de proximitat, agrícoles, i artesans, amb una vintena de parades que s’ubicaran a la zona central del Prado d’11 a 22 hores. A les 12:30 i a les 18:30 hores hi haurà jocs infantils. Englobada en el Mercat del Prado, la programació inclourà la visita guiada a elements arquitectònics i patrimonials d’interès a les 11:30 hores (a càrrec de l’arqueòleg Jordan Labios, amb eixida a les 11:30 des del moll del Prado). En aquesta visita (que inclou entre altres llocs la Torre del Rellotge) els visitants podran contemplar per primera vegada els murals explicatius sobre la història de la torre del rellotge; la vitrina amb documents i objectes d’interès, i el vídeo mostrant com es dóna corda al rellotge del campanar.

  Quant a la programació musical de la IV Fira de la Paraula & la Bona Taula, a les 12:30 hores tindrà lloc el passa-carrer i concert del Conjunt Instrumental de l’Associació Musical Coda i Banda Juvenil de la Unió Musical d’Ondara sota la direcció de Sebastià Roig Sirerol. I els xiquets i xiquetes podran gaudir a les 17:00 hores d’una activitat exclusiva, amb el teatre itinerant infantil “Puff el Drac Màgic” a càrrec d’Espectacles David, pel centre del poble, amb eixida des de Vicent Andrés Estellés.

  En l’àmbit de la gastronomia, la participació de la Comissió Soledat 2019 en la IV Fira de la Paraula i la Bona Taula queda reflectida amb el servei de barra i de menjar típic de la comarca que oferiran a l’Av. General Bosch ; amb diverses i variades propostes gastronòmiques de qualitat, amb producte local i comarcal.

  La Fira del Llibre s’emplaçarà a l’Avinguda General Bosch, i comptarà amb l’exposició de diversos estands; amb editorials i escriptors locals i comarcals. S’oferirà un aparador d’autors i editors emergents, amb la participació d’editorials com “Dilatando mentes” (editorial d’Ondara dedicada al gènere de ciència-ficció); “Edicions del Sud” de Manel Arcos; “Lletra Impresa”; “Edicions 96”, així com d’altres editorials i distribuïdors del territori valencià. També participarà amb un estand propi la Biblioteca Municipal d’Ondara (que donarà eixida a alguns dels seus llibres, regalant exemplars als lectors que visiten l’estand), i a més, la Junta Local de l’AECC muntarà la seua parada en la Fira de la Paraula.

  La II Fira dels Vins de la Marina Alta estarà organitzada per l’Ajuntament d’Ondara, i comptarà amb la participació del següents cellers i productors: Bodegas Cooperativa de Teulada (Teulada); Bodegas Parcent (Parcent); Bodegas Gutiérrez de la Vega (Parcent); Bodegas Xaló (Xaló); Brigà de Xoc (Xaló); Celler Alt de Benimaquia (Teulada); Celler Les Freses (Jesús Pobre); Curii Uvas & Vinos (Xaló); Bodegas Fondarium (Ondara); Joan de la Casa (Benissa); M de Alejandría (Teulada); Pepe Mendoza Casa Agrícola (Alfaz del Pi); Uvas Cabrera (Benissa); Aida i Lluís; i Manu Guardiola Viticultor. L’esdeveniment tindrà lloc dins del Prado (en la zona dels ulls laterals), d’11 a 22 hores. S’oferiran tasts de vi que donaran a conèixer les característiques dels vins de la comarca, dins dels respectius estands dels cellers i productors participants, proposant un itinerari circular. S’ha creat per a l’ocasió un Passaport dels Vins de la Marina, que els assistents compraran dins del mateix recinte al preu de 6 euros, (inclou la pertinent copa serigrafiada per a l’esdeveniment), i que permetrà tastar els vins de cada celler i així omplir el corresponent espai designat dins del passaport. La Fira de Vins comptarà amb un original photocall al moll del Prado ambientat en un bancal amb ceps.

  Com a culminació espectacular per aquesta IV Fira de la Paraula i la Bona Taula, l’Ajuntamentd’Ondara, a través de la seua Regidoria de Cultura, ha organitzat per al dissabte 8 de juny el Concert de Primavera a la Plaça de Bous d’Ondara, que estarà protagonitzat per Maria del Mar Bonet, sent el d’Ondara un dels seus últims concerts de celebració de 50 anys en els escenaris.

  El Concert de Primavera començarà a les 19:30 hores amb l’actuació, en primer lloc, de Jonatan Penalba, i a les 20:30 serà el moment de l’actuació de Maria del Mar Bonet. Les entrades (al preu de 10 euros grada i 12 euros pati) es poden adquirir a la Casa de Cultura d’Ondara i en l’enllaç:

  https://www.notikumi.com/2019/4/6/concierto-de-maria-del-mar-bonet-en-ondara . L’obertura de taquilles el dia del concert serà pel matí d’11:30 a 13:30 hores i per la vesprada de 17 a 19:30 hores.

   

  Més informació
 • 03 juny 2019
  Alcoi ha estat present en la 15 Fira Modernista de Barcelona

  Alcoi ha estat present en la 15 Fira Modernista de Barcelona els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny del 2019, dedicada a l'arquitecte Josep Maria Jujol. Tres dies de festa amb música en directe, concerts, activitats culturals i carpes de comerços i entitats modernistes.

  Alcoi participa en aquesta fira amb una parada des de l'any 2013 amb gran afluència de públic interessat a conéixer el nostre patrimoni modernista.

   

  Més informació
 • 02 juny 2019
  FIRA DEL COMERÇ

  Extraordinària resposta dels comerços de Riba-roja en la XIX Fira del Comerç, un esdeveniment que any rere any pretén donar a conéixer i fomentar el comerç de proximitat als centenars de visitants que s'acosten al nostre municipi. Hui diumenge, segona jornada de Fira,d'11 a 21.00 hores. Aquests són els comerços que podràs trobar.Et véns? #comercio #araribaroja #RibarojaSomRiu

  Més informació

 • Pàgina 9 de 481

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 9617 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible