El portal del comerciant

Noticies

 • 24 setembre 2019
  5ª Fira Outlet Comerç de Silla

  El proper 28 de setembre el comerç de Silla celebra la ja tradicional Fira Outlet, que enguany celebra la seua 5ª edició.

  Al carrer Castell i en horari de 9 a 14 h podreu gaudir de fantàstiques ofertes i promocions que han preparat els comerços participants

  No vos ho podeu perdre. Vos esperem

  Més informació
 • 23 setembre 2019
  PEGO II FIRA DE COMERÇ DE SANT MIQUEL

  El proper 28 de setembre és celebrarà com ja es tradicional en Pego des de l’any 2004 és celebra la Fira de Comerç de gran interès a nivell local i comarcal. La iniciativa ix de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Pego, l’Agència de Desenvolupament Local i l’Associació de Comerciantes del municipi. Des de fa dos anys l'ubicació és en el carrer Sant Miquel coincidint en la festa del carrer. La fira de comerç està patrocinada per l'Ajuntament de Pego i la Diputació d'Alacant.

  Durant aquests anys la participació de la fira ha segut un èxit, ja que, en cada edició hi ha més interès de participar. Els comerços i empreses en general tenen la oportunitat de mostrar els seus productes i els serveis que ofereixen.

   

   

  Enguany participen 25 comerços i empreses del municipi, s'exposaran en carpes de 3x3 metres on donaran a conèixer els servies que oferiexen i els seus productes dequalitat i tant variat que hi ha en Pego.

  L’horari de la fira serà des de les 10.00h fins les 21.00h.

  Les activitats complementàries de la fira previstes son les següents:

  • 2 Concerts musicals per ambientar l’event, un pel mati (12.00h) i l’altre per la vesprada (19.00h)
  • Tallers de manualitats i pintacares.
  • Concurs de pintura ràpida pel centre històric. L’horari serà des de les 10.00 fins les 14.00 hores.

  Objectius de la fira

  • Fomentar la activitat comercial, dins d’un comerç sostenible i promocionar les nostres empreses.
  • Augmentar el nombre d’associats de l’Associació de comerciants de Pego.
  • Aprofitar els punts forts del sector comercial tradicional.
  • Donar a conèixer els nostres productes autòctons i potenciar l’activitat turística, molt lligada al comerç de la nostra localitat.
  • Augmentar la informació de la vida comercial i social de Pego.
  • Millorar la imatge comercial i ampliar-la a la totalitat de la topologia dels comerços.

   

  Més informació
 • 23 setembre 2019
  Escola de Comerç 2019. Innovació en el comerç, una oportunitat per atraure i fidelitzar clients

  orna l' Escola de Comerç de Silla. Per començar el segon semestre tindrem el taller "Innovació en el comerç, una oportunitat per atraure i fidelitzar clients". L' objectiu d'aquesta jornada es donar a coneixer una sèrie de ferramentes innovadores que et permetran gestionar el teu negoci amb una clara orientació als clients que es pretenen captar o fidelitzar. Durant aquesta jornada es ficaran en pràctica aquestes ferramentes amb el fi d' interioritzar-les i arribar a exercitar-les de mode creatiu i natural.

  Més informació
 • 20 setembre 2019
  CURS "CLAUS PER A CREAR UN ECOMMERCE D'ÈXIT"

  Esta jornada està dirigida a tant per a aquelles persones que vullguen realitzar la seua carrera professional en el món de l'Ecommerce, com per a les que busquen professionalitzar-se en el dit perfil laboral tan demandat en l'Ecommerce i el Màrqueting Digital. També és una xarrada ideal per a totes aquelles persones que vullguen conéixer este sector més a fons.

  Programa:

  Ferramentes per a l'anàlisi de la demanda online.

  Benchmark i anàlisi de la competència online.

  Models de negoci online innovadors.

  Noves estratègies de captació de tràfic.

  Conversió i experiència d'usuari única.

  Nous mitjans de pagament i solucions de logística E-Commerce.

  Ponent: Victòria E González"

  Més informació
 • 20 setembre 2019
  Programació Fira de Sant Miquel 2019

  Més informació
 • 19 setembre 2019
  TALLER "ELS MODELS FISCALS PER A AUTÒNOMS"

  S'aborden en el contingut del taller, tots els models fiscals que dins de la gestió d'un autònom en la seua activitat ha de tindre en consideració per a una correcta gestió de la seua fiscalitat

  Més informació
 • 19 setembre 2019
  XI FIRA COMERCIAL #ALZIRA OBERTA
  Més informació
 • 18 setembre 2019
  El Mercat Municipal acollirà el 2on Mercatxef Júnior el proper divendres 20 de setembre

  Fibla ha destacat que després de l'èxit de l'any passat s'ha decidit apostar de nou per la modalitat júnior, on els més petits són els principals encarregats d'elaborar el plat. En aquest sentit, afegia que "és una bona oportunitat per donar a conéixer el Mercat Municipal entre els xiquets i tots els productes de qualitat que es poden trobar a les paradetes".

  El concurs es farà el divendres 20 de setembre a partir de les 18:00h, les inscripcions es poden formalitzar en el mateix Mercat Municipal fins al proper dimecres. Per participar els xiquets hauran de tenir entre 8 i 12 anys i hauran d'estar acompanyats d'un adult que els ajude a elaborar la recepta.

  Pel que fa als premis el guanyador s'endurà un guardó de 100€ en material escolar, el segon 75€ i el tercer 50€, a més d'aconseguir tots tres una visita per a l'experiència de pesca turisme per al dia 25 de setembre.

  Goienetxea ha explicat que el Mercat facilitarà als participants 30€ i 10 minuts perquè puguen comprar els ingredients a les paradetes, acabat el temps hi haurà 50 minuts més per elaborar les receptes. Per la seua banda, els cuiners dels restaurants Teruel i Bergantín, Roberto Belmonte i Inma Albiol, seran els encarregats de valorar els plats per escollir els guanyadors.

  Tant Goienetxea com Fibla han animat als veïns participar en aquesta segona edició del Mercatxef Júnior, una bona oportunitat per gaudir de la cuina, al mateix temps que es conèixer millor tot el que ofereix el Mercat.

  Més informació
 • 18 setembre 2019
  Vinaròs oferirà cursos per a millorar la competitivitat empresarial

  Cano ha destacat que “aquesta nova formació és una més de les moltes iniciatives que s'han posat en marxa al llarg de la legislatura per afavorir l'emprenedoria a la localitat i ajudar a les empreses a ser més competitives”. Pel que fa al programa Digitalitza't ha assenyalat que es farà durant els mesos d'octubre i novembre amb tallers gratuïts en horari de 14:30h fins a 16:30h, a la Biblioteca Municipal, perquè els comerços disposen de temps per a poder participar.

  La formació començarà amb el taller “Fotografia de producte per a xarxes socials” amb la finalitat d'oferir una imatge atractiva als clients. El curs tindrà una durada de 4 hores i s'impartirà els dies 1 i 3 d'octubre, les inscripcions es podran realitzar fins al dia 24 de setembre. El segon taller serà "Aprén com vendre més amb el màrqueting en línia", en aquest cas la formació serà de 2 hores, el dijous 7 de novembre, i les inscripcions es podran realitzar fins el 30 d'octubre.

  El programa Digitalitza't continuarà el divendres 8 de novembre amb “Coneixen la teua competència a internet?” per aconseguir tenir més presència i millor posicionament. La duració serà de 2 hores i les inscripcions es podran formalitzar fins al 31 d'octubre. El quart taller serà “Claus d'èxit per a una botiga en línia”, en aquest cas l'objectiu és assessorar a les empreses de com poden vendre els seus productes a través de la xarxa. La formació es farà el dijous 14 de novembre i les inscripcions es podran formalitzar fins al dia 7 del mateix mes.

  La regidora Cano animava als empresaris a participar en aquestes formacions, recordant que són totalment gratuïtes. Per més informació es poden adreçar a l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramon, mentre que les inscripcions es poden fer a través de l'adreça bit.ly/DIGITALITZAT.

  Més informació
 • 18 setembre 2019
  Comerç engega una nova edició de "Comprar a Vinaròs té premi" amb 1.000€ en xecs

  La regidora Fibla, ha explicat que "per a participar només caldrà realitzar les compres en els comerços, des de l'1 fins al 31 d'octubre, i omplir la butlleta per entrar en el sorteig dels xecs". Els mateixos establiments seran els encarregats de dur-les fins a l'urna que s'ha instal·lat a l'Agència de Desenvolupament Local.

  Els comerços que vulguen adherir-se a la campanya poden consultar les bases a través del web de l'Ajuntament de Vinaròs, dintre de l'apartat "Economia i Ocupació - Agència de Desenvolupament Local". Per més informació també es poden adreçar fins a la mateixa seu ubicada al carrer Sant Ramón, on també se'ls facilitarà de forma gratuïta el cartells i les butlletes de participació.

  Per acabar Fibla animava a la ciutadania a realitzar les compres a la localitat, recordant que Vinaròs disposa d'un gran centre comercial, a més d'una variada oferta gastronòmica gràcies als bars, restaurants i cafeteries, ideal per passar una bona jornada en família al municipi.

  Més informació
 • 18 setembre 2019
  OBERT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ PER A la VI FIRA DEL COMERÇ I DE LA TAPA

  Els comerciants d'Alfafar ja poden inscriure's en la sisena edició de la Fira del Comerç i de la Tapa, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de novembre, en la Plaça de l'Ajuntament d'Alfafar.
  Aquesta edició introdueix novetats significatives, entre les quals destaquen l'obertura extraordinària i tematizada del Mercat Municipal, així com la visita de caravanes food trucks, atractius que, al costat de multitud d'activitats culturals per a tots els públics, s'uneixen en la gran festa del comerç de la localitat.
  Les bases reguladores es poden consultar en el següent enllaç (http://www.alfafar.com/portal-del-comercio/), on també es poden descarregar les dues instàncies que s'han de presentar mitjançant registre electrònic o en el Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament i el barri Orba. El termini d'inscripció estarà obert fins al pròxim 02 d'octubre

  Més informació
 • 18 setembre 2019
  Teulada-Moraira STREET MARKET
  Més informació
 • 18 setembre 2019
  Teulada-Moraira IV START UP CONNECTA I EMPRÉN
  Més informació
 • 18 setembre 2019
  L’Ajuntament rep una subvenció de la Cámara de Comercio de España per als aparcaments intel·ligents

  La Cámara de Comercio de España ha concedit una subvenció a l’Ajuntament d’Alcoi, cofinançada amb Fons Feder de la Unió Europea, de més de 21.000 euros per al projecte d’Acció Comercial en el Centre d’Alcoi sobre aparcaments intel·ligents. L’ajuda proposada per l’organisme estatal, i a la que Alcoi ha pogut accedir, anava dirigida a projectes singulars de revitalització de zones comercials d’actuació prioritària.
  L’actuació municipal per crear tres aparcaments intel·ligents en la zona de les Maçanes, Sant Miquel i Verge Maria, ha estat premiada, segons la resolució d’aquest organisme estatal pels següents motius: La proposta té un alt grau d’innovació i caràcter demostratiu; té un impacte directe sobre el centre històric amb destacable presència d’activitat comercial minorista i perquè el projecte suposarà una millora de la qualitat ambiental i la reducció del trànsit rodat buscant aparcament.


  Vanessa Moltó, regidora de comerç, destaca l’actuació: «Cámara España ens ha concedit una ajuda, cofinançada amb Fons Feder de la Unió Europea, per al projecte de pàrquings intel·ligent, destacant la innovació i l’aposta d’aquesta actuació per a la revitalització comercial del nostre centre. Aquesta ajuda demostra la innovació i el treball que estem realitzant en l’àmbit de la Smart City aplicada al comerç, i ens impulsa a seguir treballant, conjuntament amb les ajudes comercials que també tenim obertes, per a la implantació de comerços a les zones prioritàries del centre, demostrant l’aposta d’aquest govern per al centre i la seua revitalització comercial».


  Cal recordar que l’Ajuntament d’Alcoi va posar en marxa, en maig d’aquest any, tres aparcaments intel·ligents a través de la instal·lació d’un sistema de sensors connectats a la plataforma Cloud que controlen les places lliures i les utilitzades en temps real. Un panell informatiu ofereix tota la informació que els usuaris poden visualitzar a l’entrada en l’àrea del centre històric per a conéixer l’existència o no d’estacionament en les zones i dirigir-se a aquella que té places lliures. L’actuació està dins del Pla Director Smart City de la ciutat d’Alcoi, suposant en aquesta ocasió, tant la millora de la qualitat de vida dels ciutadans com la revitalització del centre històric amb zones comercials.

  Més informació
 • 18 setembre 2019
  NIT OBERTA

  La Nit Oberta és la cita comercial més important de l'any. Des dels inicis a l'any 2015 fins l'actualitat, la ciutat sencera ix al carrer vestint Novelda de llum, so, color, compres, tapes, recreació i oci. Un exemple de la capacitat, el dinamisme, la vida i activitat del centre urbà.

  Més informació
 • 17 setembre 2019
  EL MERCAT TORNA A OBRIR ELS DIVENDRES PER LA VESPRADA
  Més informació
 • 17 setembre 2019
  L'ADL d'Alfafar reprén les formacions a comerciants amb la comunicació digital per a la venda

  La formació, centrada en com elaborar un pla de comunicació i gestionar les eines digitals, s’ha emmarcat en els cursos organitzats conjuntament per l’ADL d’Alfafar i la Cambra de Comerç de València.

  La jornada ha comptat amb l’assistència d’al voltant de 20 comerços, persones autònomes i emprenedores d’Alfafar i municipis veïns, que han pogut conéixer els pilars de la comunicació estratègica i la seua utilització en la gestió comercial.

  De la mà de Vanessa Pérez, consultora de màrqueting i estudis de mercat, els i les assistents han pogut establir les diferències entre un pla de comunicació digital i una estratègia mitjà social, així com el procés d’adaptació d’aquestes metodologies al model de gestió d’un comerç de proximitat.

  A més, la Cambra de Comerç de València ha aprofitat per a posar a servei dels assistents el diagnòstic de punt de venda o el coaching digital, oferits per l’entitat de forma gratuïta.

  El calendari formatiu de 2019 de l’ADL d’Alfafar per a comerciants contempla diferents jornades i tallers relacionats amb el màrqueting, la comunicació digital i l’atenció al client, des d’un punt de vista innovador que permeta millorar els avantatges competitius del comerç de proximitat.

  Més informació
 • 16 setembre 2019
  ESTE COMERÇ SONA A ART

  🛍+👨‍🎨ESTE COMERÇ SONA A ART 2019

  De l' 1 al 13 d'octubre, #Alzira es convertix en una gran Galeria d'Art al carrer, on els #comerços seran els #aparadors de les obres dels #artistes.

  Amb motiu de la celebració en el mes d'octubre del Dia de l'Artista, l' Ajuntament d'Alzira juntament amb Associació Cultural d'Artistes Plàstics i Visuals d'Alzira i Comarca, tornen a presentar la iniciativa "ESTE COMERÇ SONA A ART" en la qual l'art s'unix a l'activitat comercial.

  Programa la teua #Ruta artística-comercial i viu la ciutat d'una manera diferent visitant els 🛍81 comerços on més de 👨‍🎨20 artistes d'Alzira i de la Ribera exposaran les seues 🖼obres.

  📍Inauguració: 1 d'octubre a les 18h en el Saló Noble de l'Ajuntament d'Alzira.

  No et perdes cap de les obres d'art, et sorprendran!

  #EsteComerçSonaaArt #ComerçAlzira

  Ací pots consultar tots els comerços participants en l'edició 2019: https://www.idea-alzira.com/comer-sona-a-art-val

  Més informació
 • 13 setembre 2019
  Vinaròs presenta els nous cursos de Reinicia't per al foment de l'ocupació i l'emprenedoria

  La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “en aquesta edició la formació que s'oferirà sobretot està adreçada a millorar el domini de les noves Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), tenint en compte que cada vegada més es demana l'ús de les xarxes socials. D'altra banda, també hi haurà cursos per a la millora de les competències lingüístiques, perquè Vinaròs és una ciutat turística i en molts casos saber idiomes és fonamental per aconseguir una feina”.

  Pel que fa a la formació el primer curs serà Alfabetització informàtica amb un total de 40 hores, del 23 de setembre al 4 d'octubre. Les inscripcions es poden realitzar fins el proper dilluns 16 de setembre. El segon taller serà Anglés per a l'administració comercial amb una durada de 30 hores del 3 d'octubre al 7 de novembre, les inscripcions es poden realitzar fins al 26 de setembre i cal tenir com a mínim el nivell A2 d'anglés.

  El tercer curs serà Francés per a l'administració comercial, amb 30 hores, del 4 d'octubre al 8 de novembre, les inscripcions es poden formalitzar fins al 27 de setembre i també es requereix disposar almenys del nivell A2 de francés. Per últim, s'oferirà el taller "Com parlar i presentar en públic amb eficàcia", en aquest cas la durada serà de 16 hores del 5 al 15 de novembre i les inscripcions es poden realitzar fins al 29 d'octubre.

  Cal destacar que tota la formació s'impartirà al Centre del Coneixement del Vinalab en horari de matí, de 9h a 13:30h. Les inscripcions per a tots els cursos és gratuïta i es pot fer en línia des de l'adreça bit.ly/REINICIAT. Les sol·licituds s'atendran per ordre de registre fins esgotar totes les places disponibles.

  Per més informació es poden adreçar a l'Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer de Sant Ramón, a sobre de la Policia Local.

  info CURSOS

  Més informació
 • 13 setembre 2019
  Diumenge nova cita amb el comerç local amb Botigues al carrer

  La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta de productes que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que "des del Govern Municipal sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen als clients". D'altra banda, afegia que a Vinaròs també es pot gaudir d'una àmplia oferta complementària amb gastronomia, cultura i patrimoni, ideal per venir amb la família per passar una bona jornada.

  La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

  Pel que fa a l'horari, la quarantena de botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres.

  Més informació

 • Pàgina 9 de 487

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 9739 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible