El portal del comerciant

Noticies

 • 13 maig 2019
  Teulada-Moraira MERCAT DEL CABÀS
  Més informació
 • 13 maig 2019
  Alcoi va estar present en la XVII edició de la fira Modernista de Terrassa

  Des del divendres i fins al diumenge, Alcoi va estar present en la XVII edició de la fira Modernista de Terrassa, considerada com la gran fira modernista de Catalunya.

  Alcoi va acudir per tercera vegada a aquesta fira per a promocionar els atractius turístics de la ciutat en un espai dedicat a les ciutats incloses en la Ruta europea del Modernisme.

  Cal destacar que el mercat català constitueix un dels mercats prioritaris per a Alcoi quant a l'emissió de turistes, situant-se per darrere de la Comunitat Valenciana que és el mercat emissor nacional principal.

  El Cinema i el modernisme de principi del segle XX han sigut els protagonistes d'aquesta edició.

  Més informació
 • 13 maig 2019
  XIX FIRA DEL COMERÇ
  Més informació
 • 12 maig 2019
  I FIRETA SOLIDARIA SANT JOAN

  El dia de celebració de la I Fira Sant Joan *Mascotes serà el diumenge 12 de maig, de 09 del matí a 15 hores, en la Plaça de Josep Carreras, un dia que estarà *emcabezado per la solidaritat i la  responsabilitat a l'hora de triar o no un animal de companyia o si volem adoptar un.

  Acompanyats/as dels nostres "fidels amics"  celebrarem una Marxa Solidària, la inscripció de la qual serà 3 € (3,50 amb IVA), els diners recaptats es repartirà entre les Associacions Protectores d'animals que participen en l'esdeveniment.
  Les inscripcions ja estan obertes:https://www.grupobrotons.es/?event=i-fireta-solidaria-sant-joan-dalacant&event_date=2019-05-12

  Els dorsals es recolliran el mateix dia en la *fireta, aqueix mateix dia també es podrà inscriure la gent que vulga participar i no ho haja fet per internet, admetent-se fila 0.

  Per a atraure més públic a la fira s'organitzaran, al seu torn, una sèrie d'activitats:

  Concurs a la mascota més simpàtica.Passarel·la d'adopció.Exhibició d'habilitats.Concert.*Pintacaras
  Esperem la vostra participació i col·laboració

  Més informació
 • 10 maig 2019
  Formació per al comerç - Xirivella

  Les inscripcions es realitzara na a la web de la Càmbra de Comerç de València

  Més informació afic@xirivella.es

   

  Més informació
 • 10 maig 2019
  ESCOLA DE COMERÇ A BENETÚSSER

  L'Ajuntament de Benetússer, des de l'Agència de Desenvolupament Local i amb la col.laboració de la Càmara de Comerç de València i l'Associació de Comerciants de Benetússer, crea una Escola de Comerç amb 4 tallers per a impulsar el comerç abastint-lo de ferramentes per a l'autogestió de xarxes social, potenciar les vendes:

  - Com potenciar la protecció de dades al comerç (3 de juny de 15 a 17 hores)

  - Qué fan els comerços que més vénen? Claus per a vendre més (23 de setembre de 15 a 17 hores)

  - Marketing Social Media (15 d'octubre de 15 a 17 hores)

  - Empaquetat especial Nadal (5 de novembre de 15 a 17 hores)

  Tots els cursos tindran lloc al Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benetússer. Podeu inscriure-vos a  través del correu adl@benetusser.net o bé, acudinat a l'AEDL

  Vos esperem!!!

  Més informació
 • 10 maig 2019
  Comerciants i autònoms d'Alfafar coneixen les claus perquè el client torne

  Més de 20 comerços, persones autònomes i emprenedores d'Alfafar i municipis veïns es van donar cita dimecres passat en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar per a conéixer les claus del màrqueting, de la mà de professionals acreditats en consultoria estratègica.

  “El moment de la veritat: aconseguir que el teu client torne” ha sigut la primera formació que s'ha dut a terme dins del cicle de cursos enfocats a comerciants i persones autònomes fruit de la col·laboració entre l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament d’Alfafar i la Cámara de Comerç de València.

  En aquesta primera formació, les i els assistents van poder familiaritzar-se amb nous conceptes del màrqueting i amb multitud d'estratègies per a conéixer a la seua clientela amb l'objectiu de millorar la gestió comercial i adaptar l'oferta a les necessitats del públic real i potencial.

  Així mateix, la Cámara de València va posar a la disposició dels comerciants i persones autònomes d'Alfafar tota la cartera de serveis gratuïts disponibles per a empreses com són el diagnòstic de punt de venda, el coaching digital i els quaderns didàctics de l'entitat.

  L'ADL d'Alfafar i la Cámara de Comerç col·laboraran al llarg de l'any en el desenvolupament d'altres quatre formacions relacionades amb el màrqueting, l'atenció eficient al client i l'aparadorisme innovador.

  Més informació
 • 10 maig 2019
  TALLER OPTIMITZACIÓ I PRESENTACIÓ DE L'ESPAI PARA COMERCIOS DE ALIMENTACIÓN

  Més informació
 • 10 maig 2019
  AULA COMERCIAL 2019

  Entre juny i novembre et llancem tres propostes que t'aportaran idees que de ben segur aplicaras al teu dia a dia professional.

  Perquè saps que el client canvia cada dia, i que necessites eines pràctiques i reals.

  Envia'ns un mail indicant nom i cognoms, DNI/CIF, nom de l'establiment, adreça i telèfon.

  Dirigit a negocis ja en marxa, emprenedors amb el seu projecte en ment o estudiants.

  L'Aula Comercial 2019 és una realitat gràcies a la Cambra de Comerç d'Alacant.

  Més informació
 • 08 maig 2019
  TALLER: FOTOGRAFIA AMB MÒBIL PER A VENDRE EN XARXES SOCIALS

  OBJECTIU 
  L'ús del mòbil com a suport a les accions de màrqueting del teu negoci. El 85% dels internautes espanyols tenen presència en xarxes socials. Hui dia és inqüestionable que una empresa ha de tindre perfils en les xarxes socials per a arribar als seus potencials clients i *fidelizar als clients actuals. La fotografia és el millor mitjà per a transmetre els valors i estil d'una marca en el món digital. El llançament d'Instagram *Stories ha canviat la forma en què les empreses es comuniquen amb els consumidors. Ara conten històries diàriament a través de fotografies o vídeos gravats i editats amb el mòbil.

  PROGRAMA 
  • Fotografia amb mòbil: Característiques, materials i configuració de la cambra. 

  • La importància de la LLUM: Interiors i exteriors 

  • Regla dels terços 

  • Enquadrament 

  • Composició 

  • Edició: De bona foto a “Fotaza” 

  • Eines 

  • Pràctica: Muntatge i edició

  DATA I HORARIS I LLOC DE CELEBRACIÓ

  Dilluns 3 de Juny de 2019 de 15.00h a 18.00h.

  Centre Cívic i Juvenil Av. de Chapí, 36 3600 - ELDA 

  Formulari d'inscripció online punxe ACÍ.

  Per a descarregar el fullet punxe ACÍ.

  Imparte: 

  Coto Consulting, consultoria de màrqueting estratègic especialitzada en investigació, retail i vendes.

  * Curs completament gratuït.

  ------------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 08 maig 2019
  REGAL DE BOSSES DE PA DE COTÓ EN ELS FORNS DE MANISES

  Els Forns Tradicionals i Artesans que perduren a Manises, els distints Forns de Pa Artesà, i els Comerços que venen Pa precuinat s'han unit en una Associació Temporal en la ciutat de Manises per a dur a terme un projecte pensat per a salvaguardar un poc més el Medi Ambient.

   A partir del dimecres 8 de maig de 2019, els 12 comerços que venen Pa regalaran una bossa de pa de cotó a tots i totes les seues clientes i clients, perquè d'esta manera torne el vell costum d'anar a pel Pa amb la seua bossa de tela

  Més informació
 • 08 maig 2019
  IX EDICIÓ DELS PREMIS

  La finalitat d'aquests guardons és premiar, fomentar i reconéixer els processos innovadors desenvolupats per empreses ubicades al terme municipal de Manises, els quals generen, milloren i consoliden el creixement empresarial, industrial, comercial o de servicis d'aquestes. Així, l'Ajuntament pretén facilitar la seua visibilitat i desenvolupament.

  Cal aclarir que els processos i accions innovadores implementades per les empreses que opten als premis «Manises Innova» no implicaran exclusivament la generació de nous productes i servicis o millores de base tecnològica. No obstant això, les empreses candidates hauran d'haver dut a terme una acció innovadora basada en una millora de productes i servicis, així com de gestió empresarial, organitzacional o de màrqueting en relació al seu sector o a l'àmbit territorial de Manises.

  El nombre d'empreses premiades serà un màxim de tres: «Manises Innova Or», amb un premi de 1.000 €; «Manises Innova Plata», amb 750 €; i «Manises Innova Bronze», amb 500 €. A més a més, les empreses maniseres també podran optar al guardó «Manises Innova Entitats», el qual té una dotació econòmica de 300 € i està destinat a reconéixer la labor d'entitats i organismes públics o privats que desenrotllen accions encaminades a fomentar o difondre els valors de la cultura innovadora en l'entorn socioeconòmic de Manises.

  Les bases es faran públiques al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en la pàgina web municipal. El termini de presentació de sol·licituds serà d’un mes des de l’endemà a la publicació de la convocatòria a qualsevol punt de registre d’entrada del consistori.  

  Les sol·licituds hauran d'incloure una xicoteta descripció dels mèrits, que al seu entendre, fan mereixedora a la seua empresa del guardó.

  Més informació
 • 08 maig 2019
  TALLER DE MARKETING PER ALS COMERÇOS

  TALLER PER A COMERÇOS 2019: INTRODUCCIÓ AL MÀRQUETING ONLINE. L'Ajuntament de l'Alcúdia ha organitzat un taller destinat als comerços de l'Alcúdia sobre Màrqueting Online amb el qual tots aquells interessats i interessades podreu obtenir informació sobre el màrqueting i la publicitat online, a més d'aprendre a gestionar correctament la vostra FanPage de Facebook i altres xarxes socials (com Instagram) i analitzar resultats de les RRSS.

  El taller és gratuït i es realitzarà a la Casa del llaurador, els dies 15, 16, 22 i 23 de maig, en horari de 15.00 h a 17.00 hores de la vesprada.

   Més informació i inscripcions en l'Agència AFIC DE COMERÇ de l'Ajuntament, situada en la Casa del Llaurador, 7 (a la plaça del País Valencià), per e-mail o telèfon:

  Més informació
 • 08 maig 2019
  ¡Fira Calp 2019! del 16 al 19 de maig

  S'acosta la XI edició de Firacalp, la Fira de Gastronomia i Comerç de Calp. Del 16 al 19 de maig en la plaça Major. No te la perdes!!

   

  Més informació
 • 08 maig 2019
  Xirivella al carrer

  Els pròxims 8 i 9 de juny està previst celebrar una nova edició de "Xirivella al carrer", activitat per a la promoció de les iniciatives de comerç i associacions.

  El lloc de celebració serà la Plaça Gerardo Garcés i l'horari: dissabte de vesprada/nit i diumenge, matí i vesprada.

  Igual que en l'edició anterior, a l'activitat expositiva s'acompanyarà de propostes lúdic-culturals.

  Els expositors disposaran d'una haima de 3 x 3 metres, amb il·luminació i presa de llum.

  En breu obrirem termini d'inscripció per a comerços, serveis, hostaleria,  professionals, empreses i associacions que desitgen participar.

  Més informació: pròximament en web xirivella.es, en serveis municipals i en este portal

  Més informació
 • 07 maig 2019
  JORNADA NOVES OPORTUNITATS DE NEGOCI AL SECTOR AGROALIMENTARI I AGROTURÍSTIC - MANCOMUNITAT HORTA-SUD - TORRENT

  Més informació
 • 07 maig 2019
  LLISTAT DEFINITIU BAREMACIO SOL·LICITUDS MERCAT PASSEIG MARITIM PERIODE ESTIVAL2019
  Més informació
 • 07 maig 2019
  MERCAT DE LA TERRA 12 MAIG

  Últim Mercat de la Terra, amb aquesta cita tanquem la temporada primavera estiu, ens acomiadem fins a octubre en la Plaça del Mercat amb el millor de la terreta

  Vine i tanca la temporada amb tots nosaltres!

  Més informació
 • 07 maig 2019
  CONCURS D'APARADORS DE NADAL 2018

  Concurs d'aparadors amb tema al·legòric al Nadal, en el qual poden participar tots els comerços de Segorbe. Es concedeixen 5 premis en dues categories segons la grandària de l'aparador repartint-se un total de 600 € i placa. El lliurament dels premis es va realitzar a la Sala dels Alcaldes el dia 13 de desembre de 2018

  Més informació
 • 07 maig 2019
  CAMPAÑA REBAIXES DE REYES

  Des del 2 i fins al 5 de gener de 2019, per les teues compres superiors a 12€ en els comerços adherits, participa en el sorteig de fantàstics premis i els 8 vals de 25€ cadascun, oferits per l'Ajuntament de Segorbe. Per a facilitar les teues compres el *parquing situat en c/ Marcelino Blasco serà *gratuíto. El sorteig i lliurament de premis es realitzarà l'11 de gener de 2019 a les 20:30h. en el Saló dels Alcaldes

  Més informació

 • Pàgina 9 de 477

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 9535 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible