El portal del comerciant

Noticies

 • 20 juny 2019
  JA ES PODEN VISITAR ELS 11 PARTICIPANTS EN EL 8é CONCURS D'APARADORS DE MOROS I CRISTIANS DE BENISSA.

  L'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa en col·laboració de l'Ajuntament de Benissa a través de l'Agència AFIC-CREAMA organitzen el 8é Concurs "Aparadors Moros i Cristians".

  La finalitat d'este concurs és premiar l'esforç i treball que realitzen els comerciants del municipi de Benissa per a atraure els seus clients, a través de la imaginació i l'originalitat en la decoració dels seus aparadors, en els quals hauran d'utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la nostra ciutat.

  Els 11 comerciants participants són Boutique L'Alcudia, Boutique Maniquí, El Cup, Estanc Avaloris de Mar, Floristeria Isabel, Joieria Carralo, Lucas Lcs, Milar Giner, Pampallugues Decoració, Papereria Macavi I Perfumeria Donam.

  El jurat, que visitarà els comerços el dia 25 de juny, valorarà el conjunt de l'aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes, elaboració artesanal, etc. D'altra banda, ens pots ajudar a triar el millor aparador donant-li al "M'Agrada"; en el Facebook de Creama Benissa.

  Més informació
 • 20 juny 2019
  El comerç associat de Picanya et regala 10€ per cada 8 compres! - PASSAPORT COMPRES

  Completa el passaport que pots aconseguir als começos on veges el cartell de la campanya i afanyat a col·leccionar els vuit segells per a aconseguir el premi.

  Pots consultar les bases completes de la promoció ací.

  Més informació
 • 20 juny 2019
  Vine al Mercat... i marxa de vacances! - Mercat de Picanya

  Les persones que realitzen les seues compres en el Mercat Municipal de Picanya i dipositen la butlleta a les urnes, entren al sorteig d'un cap de setmana per a dues persones al Gran Hotel Peñíscola **** en pensió completa.

  Els establecimients participants són: 
  •    CARNICERÍA ISABEL
  •    POLLERÍA TERESA
  •    ESPECIA.L – ECO HERBOLARI
  •    EMBUTIDOS Y JAMONES CENTELLES Y BUJ
  •    DOLÇOS I PA CELESTE
  •    PEIXCATERIA MANOLO
  •    HUEVERIA TRONCHONI
  •    CAFETERIA DEL MERCAT MARÍA
  •    FRUTOS SECOS SANT PASCUAL
  •    FRUITES I VERDURES MATI

  Poden consultar-se las bases completes d'aquesta promoció ací.

  Més informació
 • 19 juny 2019
  DIA DEL COMERÇ. 21 DE JUNY DE 2019

  L'Associació de Comerciants de Montcada ACM i l'Associació de Comerciants del Mercat Municipal ACOMER , realitzen una campanya nova.. Es tracta d'una campanya que pretén ajudar a tots els comerços,serveis i hostaleria associats de Montcada , arribant a tots els seus clients.

  Més informació
 • 19 juny 2019
  La Nit en Vetla evoluciona amb l’objectiu d’arribar a més públic

  més

  Més informació
 • 19 juny 2019
  26 de Juny en l'Edifici Multiusos de Llíria. Taller "La Contractació de Treballadors"
  Més informació
 • 18 juny 2019
  L'alcalde, Toni Francés, ha anunciat en roda de premsa la delegació de competències de cada regidor i regidora per aquesta legislatura

  Toni Francés Pérez
  ALCALDE
  Gestió Estratègica i Ciutat Intel·ligent

  Lorena Zamorano Gimeno
  Regidora d’Urbanisme, Turisme, Patrimoni Històric i Contractació

  Jordi V. Martínez Juan
  PORTAVEU
  Regidor d’Obres i Serveis, Mobilitat Sostenible, Accessibilitat Universal i Polítiques Comarcals

  Vanessa Moltó Moncho
  Regidora de Règim Jurídic, Hisenda i Comerç

  Jordi Silvestre Jover
  Regidor de Transició Ecològica i Protecció Civil

  Aranza de Gracia Gomis
  Regidora de Polítiques Inclusives, Igualtat, Infància i Adolescència

  Alberto Belda Ripoll
  Regidor d’Ocupació i Empresa, Educació, Recursos Humans i Modernització de l’Administració

  María Baca Nicolás
  Regidora de Joventut, Habitatge i Patrimoni Municipal.

  Raül Llopis i Palmer
  Regidor de Cultura, Política Lingüística i Seguretat

  Tere Sanjuán Oltra
  Regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Democràcia Participativa i Transparència

  Miguel Juan Reig Abad
  Regidor d’Esports, Salut Pública i Prevenció de Riscos Laborals

  Carolina Ortiz Pineda
  Regidora de Festes i Gent Gran

  Més informació ací

  Més informació
 • 18 juny 2019
  Jocs interactius a la plaça Santa Rafaela Maria

  Ahir es van estrenar els nous jocs interactius de la plaça Santa Rafaela Maria que ha estat remodelada aconseguint que siga totalment accessible, estant preparada també per a casos d'emergència. Els jocs interactius són els primers d'aquest tipus que s'instal·len en Espanya. Adjuntem un vídeo-resum de la roda de premsa que van oferir ahir en aquesta plaça.

  Video

   

  Més informació
 • 18 juny 2019
  Francés: 'Alcoi serà una de les primeres ciutats d’Espanya en posar en marxa un procés de Compra Pública Innovadora'

  Aquest matí, Alcoi ha tingut un paper destacat en la jornada sobre «Estratègies de Compra Pública d’Innovació en l’Àmbit Municipal» que ha tingut lloc en Alfàs del Pi, ciutat que s’ha incorporat recentment a la xarxa «Innpulso». L’alcalde, Toni Francés ha realitzat la presentació de la Jornada amb l’amfitrió, l’alcalde de Alfàs del Pi, Vicent Arques i el Vicepresident de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), Andrés García-Reche La jornada organitzada conjuntament per la xarxa «Innpulso» i l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) pretén seguir impulsant la compra pública innovadora, de la que ja es va realitzar una jornada divulgativa, amb aquesta trobada de treball realitzada a Alfàs del Pi entre tots els agents implicats per a coordinar-se i sumar esforços.

  La Compra Pública d'Innovació (CPI) ha demostrat ser una eina eficaç no solament per a potenciar la I+D+i empresarial, sinó per a la millora dels serveis públics. A través de l'adquisició de productes innovadors que no existeixen en el mercat permet a les administracions públiques ser més efectives. La normativa quant a contractacions públiques, tant comunitària com espanyola, recullen aquesta possibilitat i, a més, els programes comunitaris i nacionals d'incentius per a la I+D+i també plantegen ajudes en aquest sentit. L'experiència de moltes regions ha demostrat que l'ús d'aquest instrument és possible i molt profitós per a les Administracions.

  Durant la presentació, Francés ha afirmat que «Alcoi serà una de les primeres ciutats d’Espanya en posar en marxa un procés de Compra Pública Innovadora». L’alcalde també ha destacat «la importància de la innovació en els municipis, apostant per trobar noves formes de treball per a aconseguir un objectiu clar: millorar la vida de les ciutadanes i ciutadans. Una innovació especialment necessària en els Ajuntaments per ser l’administració més propera a les persones i que, influeix en el seu dia a dia de manera clara i decidida».

  Una innovació que no es redueix únicament a la compra pública sinó que conforma tot un seguit de mesures estratègiques que Alcoi va emprendre al 2011 quan Toni Francés va assumir l’alcaldia, amb l’entrada a la xarxa «Innpulso». I que després ha seguit impulsant de manera clara i decidida amb la creació d’un full de ruta per convertir a Alcoi en una ciutat innovadora, sostenible i integrada a través de documents, tan importants pel futur a mitjà i llarg termini de la ciutat, com l’estratègia DUSI, el Pla Director Smart City i el pla estratègic d’Alcoi 2019-2025.

  Després de la benvinguda i durant el matí s’han produït diferents xerrades. La primera ha sigut sobre les xarxes de col·laboració, amb la participació de la xarxa «Innpulso», la FEMP, l’AVI i la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació. Després, el tema de debat s’ha centrat en el finançament de la compra pública innovadora per acabar amb exemples concrets de municipis. La trobada es tanca aquesta vesprada amb la primera trobada d’Agents Públics per a l'Impuls de la Compra Pública d’Innovació en l’àmbit municipal.

  Alcoi forma part de l’Associació Xarxa Innpulso (ARINN) des del 2011 quan va ser reconeguda pel Ministeri com a ciutat per la ciència i la innovació. Actualment, la ciutat té un paper destacat a la xarxa, ja que està en el Consell Rector amb les ciutats de Barakaldo, Valladolid, Sant Boi de Llobregat, Ejea de los Caballeros y Villamayor

  Més informació
 • 18 juny 2019
  Taller: "LAS CLAVES DEL AUTÓNOMO"
  Més informació
 • 17 juny 2019
  NOU SERVEI ECOPARC MÒBIL

  Es tracta d'un Punt Net gratuït que s'instal·larà a la cantonada del carrer Reyes Católicos amb carrer Petrer, els dissabtes en horari de 8 a 13 hores perquè la ciutadania puga depositar els seus elements de difícil reciclatge en el nucli urbà de la ciutat.

  L'Ecoparc Mòbil servirà per a depositar: tòners d'impressores, cartutxos de tinta, telèfons mòbils, aparells electrònics, piles, aerosols, olis vegetals i domèstics, radiografies, tubs fluorescents d'il·luminació i bombetes.

  Aquest nou Punt Net complementa al servei que ofereix l'ecoparc d'Elda en horari matinal de dilluns a divendres. El nou Punt Net comptarà amb personal qualificat que depositarà els residus o estris en els contenidors corresponents durant els dissabtes al matí.

  HORARI

  Dissabtes de 8.00 a 13.00

  LOCALITZACIÓ

  Escaira carrer Reyes Católicos amb carrer Petrer, al costat del Mercat Central.

  Més informació ACÍ.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 14 juny 2019
  INDUSTRIA 4.0. ADAPTADA A LES PIMES I MICROPIMES.

  Més informació
 • 14 juny 2019
  TE PREPAREM PER AL ESTIU

  Promoció comericial de la Asociación de comerciants de Petrer en la que fan un sorteig de 10 vales per a comprar entre els seus clients.

  Més informació
 • 14 juny 2019
  Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi".

  Llistat de persones premiades:

  1. Katia Batalla (Beltran carns i elaborats- Mercat de Vinaròs)
  2. Fira Madalina (Gen XX XY)
  3. Rosa Balaguer Puig (Jetset Boutique)
  4. Lydia Verge (Naturhouse)
  5. Jordi Seguí (Minim Vinaròs)
  6. Leire Guimerà Zarranz (Telepizza)
  7. Halyna Patsak (Naturhouse)
  8. German (Verdera SL)
  9. Fedra Chillida (Minim Vinaròs)
  10. Sara Lorena Navarro (Fuga de modas)

  Més informació
 • 13 juny 2019
  Café amb euuropa

  El Ajuntament de Xirivella se suma a aquesta iniciativa a través del debat ciutadà Café amb Europa., que es celebrarà el pròxim 28 de juny a Xirivella a partir de les 12:00h, en el Centre Cívic Ernest Lluch (C/Montealegre, 6).

  En aquest debat, les persones assistents podran intercanviar idees, resoldre dubtes i elevar propostes de forma directa a Teresa Frontán, cap de Comunicació de la Comissió Europea a Espanya.

  La informació recaptada serà traslladada als representants de la eurocámara el pròxim 2 de juliol en la sessió inaugural del Parlament Europeu. Allí es decidirà l'estratègia per a construir el futur d'Europa.

  Alguns dels assumptes que se solen tractar en aquests debats són l'ocupació, la immigració, les iniciatives en matèria d'igualtat, ajudes, fons europeus, la convivència multicultural, el turisme, la sostenibilitat, acords comercials, oportunitats per a professionals, drets socials, agricultura, infraestructures o comunicacions, entre altres.

  No hi ha agenda predeterminada, es pot plantejar qualsevol tipus de pregunta, reflexió o proposta en matèria europea. L'aforament és limitat pel que és necessària la inscripció prèvia en el següent enllaç: 

  https://www.cafeconeuropa.eu/inscribete/

  Us esperem!!

  Més informació
 • 13 juny 2019
  El sector agroalimentari com a impulsor de l’economia i el turisme a Benicarló

  més

  Més informació
 • 12 juny 2019
  Taller: QUÈ FAN ELS COMERÇOS QUE MÉS VENEN?

  dimecres, 26 de juny de 2019, de 14:00h fins a les 17:00h.

  Empreses de comerç minorista de qualsevol sector.

  INSCRIPCIONS

  https://www.camaravalencia.com/es-ES/jornadas/Paginas/pagina-evento.aspx?cod=7983

  Més informació
 • 12 juny 2019
  Alcoi aprova el seu Pla Estratègic 2019-2025

  Es tanca la legislatura amb l’aprovació del Pla Estratègic d’Alcoi, un document que pretén definir el camí més adequat, a través d'actuacions i projectes concrets, per aconseguir un creixement local intel·ligent, sostenible i integrador del municipi. El regidor de Promoció Econòmica, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, ha destacat que «esperem que siga un document que servisca per a dues o tres legislatures, complementant l’estratègia DUSI aprovada per Europa i subvencionada amb Fons Feder i en línia amb l’estratègia de digitalització «Digital Cities Challenge» subvencionada per la Comissió Europea així com aquelles altres que es puguen desenvolupar».

  El Pla Estratègic d'Alcoi es es perfila com la palanca que situarà a la ciutat en una posició adequada enfront dels nous reptes de la indústria 4.0, d'innovació, de l'economia connectada digitalment i de la ciutat sostenible. Un full de ruta que pretén propiciar un desenvolupament sostenible que situe al municipi en posició de lideratge de les comarques centrals, com a motor de desenvolupament, centre cultural, referent de noves tendències, innovació i tecnologia i gestor d'un territori d'excel·lència.

  Gomicia explica: «Des que aquest equip va assumir el repte de governar Alcoi, sempre hem parlat del mateix, que teníem un somni: transformar aquesta ciutat però, sobretot, que teníem un pla per aconseguir-ho. Pas a pas, ho hem aconseguit: hem creat estratègies valorades molt positivament i, fins i tot, subvencionades per altres administracions, així com l’aprovació del principal document urbanístic: el Pla General i, ara, del principal document econòmic de la ciutat, el Pla Estratègic d’Alcoi. Fulls de ruta que a mitjà i llarg termini seran fonamentals perquè l’evolució de la nostra ciutat supose crear oportunitats per les alcoianes i alcoians i millorar la seua vida».

  Gomicia també destaca del pla dos aspectes fonamentals, que el regidor pensa que han ampliat els terminis de redacció del pla però que eren molt importants perquè aquest fora un document realment útil «Tant la inclusió d’indicadors, en total 115, perquè s’avalue periòdicament la implementació de l’estratègia, com la valoració econòmica de les propostes perquè aquestes no siguen simplement idees sinó projectes viables i quantificables crec que són dos aspectes del pla que garantiran el seu èxit». Igualment, també s’apunta la importància de l’oficina gestora, inclosa al pla, per a la gestió adequada d’aquest.

  Des del govern també es destaca la gran participació que ha tingut el document i la seua importància perquè, «més enllà d'horitzons temporals concrets, la dinàmica de reflexió estratègica ha de permetre configurar un sistema urbà capaç d'adaptar-se de manera àgil als nous reptes que, sens dubte, apareixeran i que caldrà donar resposta amb solucions innovadores» conclou Gomicia.

  Consulta el Pla Estratègic: https://www.alcoi.org/ca/ayuntamiento/pla20192025.html

  Més informació
 • 11 juny 2019
  FOCUS PIME I EMPRENEDORIA ALTA I MIG VINALOPÓ 2019

  Reinventar Models de Negoci en temps de xarxes


  Dijous que ve 27 de juny, se celebrarà en el municipi de Salines l'esdeveniment *Focus Pime Alt i Mitjà Vinalopó 2019, en el qual la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, presentarà  el "Mapa del Comerç de Proximitat d'Elda", amb la seua participació en la taula redona: "El comerç local a un *click de distància".

  La trobada, dirigit principalment a empresaris i emprenedors, té com a objectiu principal detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents, així com contribuir a el reforç del teixit empresarial i impuls emprenedor en els municipis de l'Alt i Mitjà Vinalopó.

  Es tracta d'una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de el Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons *FEDER de la Unió Europea, dins de el Programa Operatiu *FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

  PROGRAMA
  09.00-09.30 Recepció de participants i Obertura Institucional.
  09.30-10.15 Mesa redona: El comerç local a un *click de distància
  10.15-11.00 Mesa redona: De la botiga física a la botiga online i viceversa
  11.00-11.30 *Networking Café
  11.30-12.30 Mesa redona: Tecnologies que fan possible la innovació en les cadenes de valor dels negocis.
  12.30-13.30 Mesa col·loqui: El repte de la gestió del talent en temps de xarxes.
  13.30 Tancament Institucional.
  LLOC
  Auditori Municipal de Salines, Carrer Comparsa Moros *Laguneros, 1 Salines (Alacant)
  DATA
  Dijous, 27 de juny de 2019 de 09.00 a 13.30

  Inscripció gratuïta ACÍ.

  Descarregar programa ACÍ.

  Més informació ACÍ.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 07 juny 2019
  8 FIRA DE TENDES, TAPES I ROCK A ONTINYENT

  Un total de 8 grups musicals amenitzaran des d’aquest divendres 7 de juny i fins diumenge dia 9 la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent, que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer José Iranzo, organitzada per l’Ajuntament a través de la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal (CES).

  A la part de “tapes i rock” es comptarà amb 17 establiments d’hosteleria que disposaran milers de tapes de tot tipus a l'aparcament adjacent al col·legi Martínez Valls, on actuaran divendres els grups musicals Zerocoma (20 :00), Mimi y los Trileros (22 :00) i Second Coming (00 :00). Dissabte serà torn per a The Lemons (13:15), Scrambled (19:30), Star on Years (21:30) i The Cabriolets (23:30). Finalment, diumenge actuaran Soulomonics (13 :00) i Grupo Ñ (20 :00). La zona de tapes estarà oberta divendres de 19:00 a 02:30 hores; dissabte de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 02:30 hores; i diumenge de 11:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:30 hores.

  Més informació

 • Pàgina 8 de 481

 • Mostrant del 141 fins al 160 d'un total de 9617 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible