El portal del comerciant

Noticies

 • 24 maig 2019
  CONVOCATÒRIA D'AJUDES ECONÒMIQUES DESTINADES Al FOMENT DE L'OCUPACIÓ JUVENIL 2019

  Beneficis per a les empreses – Ajudes a la contractació
  El *PICE és un programa també dissenyat per a atendre les necessitats de les empreses a l'hora de contractar empleats amb una formació, capacitació i qualificació professional d'acord amb el lloc a cobrir.

  Beneficis per a les empreses
  Si t'adhereixes al *PICE la teua empresa es beneficiarà de:
  Joves qualificats professionalment i enfocats cap a l'empresa
  Joves amb competències específiques en els llocs de treball de la teua empresa
  La participació en un programa de millora social compromés amb l'ocupació i el futur dels joves del nostre país
  Assessorament per a la millora del teu negoci
  Ajudes a la Contractació i a l'Emprenedoria 2019
  A més dels beneficis que les empreses puguen tindre per contractar a joves inscrits en Garantia Juvenil, la Cambra de Comerç d'Alacant ofereix una ajuda econòmica directa per contractar a joves  participant en el *PICE:
  Ajuda directa de 4.950 euros per cada contracte formalitzat (amb una duració mínima de sis mesos).
  Contractes a temps complet, indefinits o temporals, a joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que hagen finalitzat l'orientació vocacional del Pla de Capacitació.
  Ajuda de 600 euros per creació d'empreses (alta mínima de 12 mesos en l'Impost d'activitats Econòmiques i el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la Seguretat Social).
  Descàrrega de documents:
  Convocatòria d'ajudes 2019 (PDF 275KB)

  Per a més informació puntxe ACÍ.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 23 maig 2019
  Taller Curs de Posicionament en GOOGLE
  Més informació
 • 21 maig 2019
  XXIV FIRA DE L'AUTOMÒBIL D'OCASIÓ

  El pròxim mes tindrà lloc la XXIV edició de la Fira de l'Automòbil d'Ocasió, els dies 7, 8 i 9 de juny, en la Plaça Almoradí Ciutat de Servicis (junt amb bar Kurruncho) .

  Allí trobaràs vehicles quilòmetre zero, seminuevos i d'ocasió, amb garantia i finançament. A més, per la compra d'un vehicle, et regalen un any de manteniment.

  No t'ho pots perdre!

  Més informació
 • 21 maig 2019
  Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE),Focus Pime i Emprenedoria Camp de Túria, Camp de Morvedre, Els Serrans i Rincón d'Ademús

  Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. 

  Consulta el programa i inscriu-te ací 

  Més informació
 • 21 maig 2019
  I ESCUELA DE COMERCIO CHIVA

  La Agencia para el Fomento de la Innovación Comercial del Ayuntamiento de Chiva, en colaboración con Cámara Valencia y la Asociación de Empresarios y Comerciantes de Chiva, organiza la I Escuela de Comercio en el municipio, con la finalidad de mejorar el dinamismo y la competitividad de nuestros pequeños comercios. Esta primera edición de la Escuela de Comercio de Chiva, consta de cuatro sesiones formativas en las que se tratarán los siguientes temas:

  1ª SESIÓN: ¿CÓMO PODEMOS SORPRENDER A NUESTROS CLIENTES? LA EXCELENCIA DEL SERVICIO. En esta primera sesión trabajaremos diferentes técnicas para mejorar la atención al cliente y lograr su fidelización. Día 6 de junio de 14:30 a 17:00 horas.

  2ª SESIÓN: ¿QUÉ HACEN LOS COMERCIOS QUE MÁS VENDEN? 10 CLAVES PARA VENDER MÁS. Aprenderemos a definir y analizar los factores que contribuyen a aumentar las ventas y satisfacer a los clientes, poniendo de manifiesto las diez ideas clave, donde se generan las estrategias en las que actualmente se basan las empresas de retail de éxito, para vender más, siendo más rentables y competitivas en un nuevo escenario comercial. Día 2 de julio de 14:30 a 17:00 horas.

  3ª SESIÓN: INNOVANDO PARA VENDER MÁS. Ya en la tercera sesión trataremos de entender el concepto de la innovación a distintas escalas, detectando nuevas ideas, nuevos canales de venta donde se puede innovar, tanto online como offline, cómo aplicar promociones novedosas y tarifas innovadores, todo ello con la finalidad de detectar potenciales mejoras para nuestro propio negocio. Día 30 de septiembre de 14:30 a 17:00 horas.

  4ª SESIÓN: YO TAMBIÉN QUIERO DECIR: ME FUNCIONAN LAS REDES SOCIALES. Con esta última sesión cerraremos la escuela de comercio con un taller práctico en el que trataremos de profundizar, de forma individualizada, en las estrategias y canales a utilizar para conseguir re-activar y optimizar la presencia de un negocio minorista con todos los recursos que nos ofrecen las redes sociales. Entre las cuestiones que se abordarán, destacamos: pautas para diseñar una estrategia en medios sociales para adaptar cada caso concreto a una hoja de ruta genérica, o también canales y opciones interesantes que podemos valorar para incorporar a nuestra estrategia: ejemplos que funcionan. Día 21 de octubre de 14:30 a 17:00 horas.


  Todas las sesiones se realizarán en el aula de la Agencia AFIC, en la avenida Maestro García Navarro, nº 1 - 96 252 46 94; afic@chiva.es.

  Més informació
 • 21 maig 2019
  PROGRAMA DIGITALITZA EL TEU COMERÇ ACCIÓ FORMATIVA: MÀRQUETING DIGITAL 21 DE MAIG DE 2019

  La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Guardamar del Segura ha realitzat l'acció formativa dirigida a empreses denominada Digitalitza El teu Comerç: Taller Pràctic de E-Commerce.

  L'acció (la cinquena que s'ha programat en el primer semestre de 2019) ha comptat amb la participació de 7 empreses de tots els sectors, les quals han rebut l'assessorament en el procés de transformació digital de la petita empresa d'una experta en màrqueting digital, Sandra Montero.

  Aquest acció s'enquadra dins de l'objectiu establert per la Regidoria de Promoció Econòmica de potenciar el procés de transformació digital de la petita empresa com a eix prioritari per a millorar la competitivitat del teixit empresarial local de petites i mitjanes empreses, especialment del sector comercial.

  Més informació
 • 20 maig 2019
  Juan Martínez García guanya el concurs de la nova imatge de l'Associació 'Alcoi Eixample'

  L''Associació Alcoi Eixample' formada pels comerciants d'aquest barri, ha organitzat un concurs per a canviar la seua imatge gràfica en col·laboració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi. Juan Martínez García ha sigut el guanyador.

  Més informació

  Més informació
 • 20 maig 2019
  Alzira: 12 mesos - 12 empreses: Empresa de Maig 3DVEC INFOGRAFIA 3D

  En 3DVEC convertimos las ideas en imágenes.

  Somos especialistas en infografía 3D o imagen virtual fotorealista para diferentes sectores como Arquitectura, Ingeniería, Interiorismo, Fabricación de producto…etc.

  Nuestra finalidad es convertir tu proyecto en imágenes que ayuden a comprender sus características en sus diferentes fases de desarrollo o a visualizar el aspecto que ofrecerá una vez finalizado mediante representación fotográfica, animación, imagen 360º o realidad virtual interactiva.

  ➡ Visita nuestra web: www.3dvec.com

  ➡ Visita nuestra página de Facebook: www.facebook.com/3DVECinfografia3d

  ➡ Visita nuestro perfil de Instagram: https://www.instagram.com/3dvec_imagen_virtual/

  ➡ Visita nuestro perfil de Linkedin: https://www.linkedin.com/company/3dvec/

  Empresa seleccionada en MAYO 2019 dentro de la iniciativa #Alzira12Mesos12Empreses, de IDEA Alzira y Ajuntament d'Alzira.

  Fotos y vídeo: Mónica Requena Fotografía

  #archviz #render #cgi

  Més informació
 • 17 maig 2019
  TALLER ELS TRES INGREDIENTS D'UN APARADOR VENEDOR

  Aprén les claus per a impactar visualment, diferenciar-te de la competència i atraure clients. Tècniques d'exposició de productes, Ambientacions comercials i Pla d'acció anual

  Més informació
 • 17 maig 2019
  Alcoi ampliarà la connexió WIFI gratuïta en llocs públics

  L’Ajuntament d’Alcoi ha aconseguit la subvenció de la Comissió Europea i estarà entre els 500 municipis espanyols que reben aquest bo de 15.000 euros. En la província d’Alacant, dels municipis de més de 50.000 habitants, només Alcoi, Sant Vicent del Raspeig i Oriola han aconseguit la subvenció. El projecte permetrà ampliar les zones públiques amb connexió wifi gratuïta d’alta qualitat, que haurà de ser, com a mínim, de 30 Mbps.

  Aquestes ajudes de la Comissió Europea es troben dins del programa «Wifi4EU» amb el que es volen establir connexions d’alta velocitats en municipis comunitaris amb un pressupost de 120 milions d’euros entre 2018 i 2020. En total, prop de 3400 municipis de tota Europa, han rebut l’ajuda. Amb aquest programa, l’Ajuntament d’Alcoi accepta el compromís perquè la connexió estiga disponible en un termini màxim de 18 mesos. L’administració local també haurà d’elegir a l’operador i fer front a les despeses de manteniment. La connexió, a més a més, serà de qualitat, havent de comptar com a mínim amb 30 Mbps.

  En aquest moments, Alcoi ofereix WIFI gratuït a les biblioteques, a l’oficina de turisme amb el TouristWifi, al CCJ i a alguns parcs públics com la Glorieta o la Uxola. Amb aquest nou projecte podrà ampliar-se el servei, essent, a més a més, una connexió d’alta qualitat i igualment gratuïta.
  La iniciativa WiFi4EU promou el lliure accés dels ciutadans a la connectivitat wifi en espais públics com a parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de municipis de tota Europa.

  També ofereix als municipis l'oportunitat de sol·licitar ajudes per valor de 15.000 euros que s'utilitzaran per a instal·lar equips de wifi en els espais públics del municipi que encara no estiguen equipats amb un punt d'accés wifi.

  Alberto Belda, regidor de Modernització de l’Administració, destaca el treball realitzat per aconseguir subvencions europees: «Cal destacar el gran treball realitzat pels tècnics per detectar possibles ajudes i subvencions i preparar tots els expedients per a aconseguir-les. Des que estem al govern no hem deixat de treballar per aconseguir subvencions, hem creat un equip transversal preparat per a aconseguir programes europeus i subvencions de qualsevol administracions que ens permeten millorar la vida de les alcoianes i els alcoians».

  A banda d’aquesta nova subvenció, cal recordar que Alcoi forma ja part d’un projecte de digitalització europeu impulsat també per la Comissió Europea sota el nom «Digital Cities Challenge» on només hi ha tres ciutats espanyoles: Alcoi, Gibraltar i Granada. Un projecte que acabarà la seua primera fase a principis de juny amb una trobada que tindrà lloc en Brussel·les. No obstant això, l’Ajuntament d’Alcoi ja ha anunciat que ha sigut convidada per la Comissió Europea, entitat que impulsa i subvenciona aquest programa, per a formar part d’una segona fase, sota el nom «Intelligent Cities Challenge» que es posarà en marxa a finals de 2019.

  Més informació
 • 17 maig 2019
  Escola de Comerç d'Alzira: 3a edició

  Amb el títol «Sobreviu a la Digitalització del teu Comerç: Ferramentes i recursos per a un nou model de comerç en internet», l'escola de comerç ofereix un itinerari formatiu innovador de la mà de 6 prestigiosos professionals del retail, la imatge, el disseny i les arts escèniques.

  L'objectiu és crear un nou model de comerç orientat a la transformació digital del comerç físic, mitjançant 11 sessions, en horari de 14 a 17 hores.

  En finalitzar el curs, cada assistent haurà dissenyat el seu nou model de comerç i disposarà de les ferramentes adequades per a posar-ho en pràctica. A més, farem un "Retail Tour" per a visitar in situ 3 comerços de València adaptats als nous hàbits de compra. 

  🗓 Inici: Dimarts, 14 de maig de 2019
  📍 Aula 3 d'Idea
  ℹ Places limitades a 25 comerços.

  🚀 Comença la transformació digital del teu comerç 🚀

  Inscripcions ➡ https://www.idea-alzira.com/escuela-de-comercio-de-alzira

  Més informació
 • 17 maig 2019
  SORPRESES EN LA XIX FIRA DEL COMERÇ
  Més informació
 • 16 maig 2019
  L'ajuntament de Xàbia trau a licitació quatre llocs del Mercat Municipal

  En concret es tracta de les parades 4, 7, 8 i 14 amb una superfície, cadascuna, d'11,07 m² i un cànon de licitació de 1.855,96 euros. Tres d'ells situats entre l'entrada del carrer Roques i el punt central del Mercat i una altra, just a la dreta de l'entrada per Sor María Gallard. La concessió s'estableix per a deu anys i el contracte és improrrogable.

  Segons informa el plec, el consistori, l'adjudicació recaurà en la proposta més avantatjosa. És a dir, en aquella que aconseguisca major puntuació (95 punts) segons els següents criteris de valoració: Un total de 45 punts per l'oferta econòmica (és a dir, oferisca un major cànon que el marcat per l'ajuntament), en cas de cenyir-se a la licitació es realitzarà una regla de tres. Estar en situació de desocupació (10 punts), exercir una activitat de fruita, verdura, pescateria o menjar per a portar (15), proposar una activitat singular o única en el Mercat (10) o de la qual ja existisquen altres dos (5). També, dotar de mobiliari i materials al lloc que suposen una inversió de més de 3.000 euros (5 punts) i altres aspectes de millora com el repartiment a domicili i el pagament amb targeta de 5 punts cadascun.

  Disposicions administratives i legals dels interessats

  Cada licitador no podrà presentar més que una sola proposició per parada, però podran licitar per a la concessió de fins a un màxim de tres llocs. Això sí, no podrà subscriure cap proposta en agrupació temporal amb unes altres, si ho ha fet individualment. Segons el document, no podran presentar-se a aquesta licitació les persones físiques o jurídiques que es troben involucrades en alguna de les prohibicions per a contractar establides per la llei corresponent.

  De la mateixa manera, els interessats o interessades han de demostrar la seua solvència financera o econòmica i tècnica. En el primer dels casos, amb la presentació d'un justificant que demostre que estan en possessió d'una assegurança de responsabilitat civil de, mínim, 50.000 euros. De no tindre-ho, s'ofereix la possibilitat d'aportar un compromís exprés de subscriure el mateix en els termes exigits si es resulta triat. En el segon cas, és indispensable el títol de manipulador d'aliments de tots aquells que treballen en el lloc o el compromís exprés -novament- de disposar d'ell en el termini concedit en el requeriment de documentació i constitució de garantia (deu dies hàbils)

  Presentació de proposicions

  Les ofertes es presentaran en un sobre tancat en el qual figurarà una titulació concreta que s'estableix en el plec de licitació. Dins d'aquest sobre principal s'inclouran tres sobres (A, B i C) igualment tancats amb el nom i cognoms del licitador o raó social de l'empresa i el seu corresponent NIF o CIF en cadascun. En el seu interior estarà la documentació obligatòria segons es requerisca per a cada sobre.

  En el primer dels sobres (A) anirà la documentació legal i administrativa de l'interessat. En total, 10 documents diferents segons estipula el plec. En el segon sobre (B) s'aportarà la documentació tècnica del projecte descrivint, amb tot detall, l'activitat que es planteja realitzar en el lloc del Mercat. Finalment, en el sobre C, s'inclourà una proposició automàtica la base de la qual ja s'indica en el plec, així com els criteris d'avaluació adjudicatària i puntuables ja assenyalats.

  La documentació haurà d'entregar-se en el departament de Foment Econòmic en el Portal del Clot durant el mes següent a la publicació d'aquesta licitació en horari de 8.15 h a 14 h. En el cas que l'oferta s'envie per correu ordinari, el remitent haurà de comunicar-ho enviant un email a afic.creama@ajxabia.org el mateix dia d'enviament de tota la informació.

  L'obertura dels sobres es realitzarà de forma escalonada després de la seua valoració. En el cas de l'A no serà de caràcter públic, però la dels B i C, si ho serà.

  L'import de la concessió s'abonarà íntegrament abans de l'inici de l'activitat, segons el plec, dins dels 15 dies hàbils després de la signatura del contracte. Els concessionaris estan obligats a regentar ells mateixos el lloc i no està permés l'arrendament total o parcial d'aquest. El contracte podrà extingir-se per diferents disposicions (defunció, extinció d'una societat jurídica, sanció, acord mutu amb l'ajuntament…) totes aquestes -els seus corresponents efectes en tractar-se d'un no compliment del contracte, infraccions, etc.- apareixen reflectides en el document administratiu.

  El plec íntegre de contractació pot consultar-se en el Perfil del Contractant de l'Ajuntament en la seu electrònica d'aquest.

  (Xàbia al Dia)

  Més informació
 • 16 maig 2019
  FIRA DEL COMERÇ

  S'àmplia el termini dels comerços per a participar en la XIX Fira del Comerç de Riba-roja fins al 24 de maig. A més, també poden participar les persones empadronades de Riba-roja que tinga una PIME comercial en el territori de la província de València a fi d'afavorir la riquesa i l'ús del municipi i de les persones empadronades en la localitat.
  Més informació: 
  Agència de Desenvolupament Local
  adl@ribarroja.es
  962779296

  Més informació
 • 15 maig 2019
  ESTIMA EL TEU MERCAT

  La campanya internacional de suport als mercats municipals, que es celebren des de 2012 amb l'eslogan "Estima el teu Mercat", proposa cada any un missatge central.

  "Mercats vius. Ciutats sostenibles" ha sigut la elegida per a 2019, posant en valor la importància del comerç de qualitat i proximitat, i la seua vinculació amb la cultura comercial i alimentària d'Espanya, enfocat especialment a la població més jove.

  El Mercat de Novelda participa-hi en la iniciativa, a través d'AMAN i l'Ajuntament de Novelda, per això les activitats que es generen a nivell local tindran repercusió directa en esta campanya global.

  Més informació
 • 15 maig 2019
  XIRIVELLA AL CARRER-s'obri termini d'inscripció

  Des de demà dijous 16 i fins al divendres 24 de maig, estarà obert el termini per a les inscripcions en el "Xirivella al Carrer" que celebrarem els dies 8 i 9 de juny la Plaça Gerardo Garcés i que organitzem conjuntament les Regidories de Comerç i Mercats i la de Participació Ciutadana.

  Podeu descarregar-vos aqui les bases, les instàncies de sol·licitud de participació i l'annex I-memòria d'activitats, o sol·licitar-les en el Gabinet d'informació de l'ajuntament

  més informació :

  afic@xirivella.es

  participacio@xirivella.es

  Més informació
 • 14 maig 2019
  Tall de monyo solidari en Fira Calp 2019

  Dins de les activitats que es desenvolupen en FiraCalp, els perruquers de Calp estaran el diumenge 19 a partir de les onze del matí tallant el pèl a tot aquell que vulga col·laborar amb el CPEE Gargasindi i el Centre Ocupacional Maite Boronat. Amb un preu únic de 8€ pel servei podràs tallar-te el pèl, arreglar-te la barba, afaitar-te....T'esperem!!

  Més informació
 • 14 maig 2019
  Tardeo en el Mercat de Xàbia: Tots els divendres inicia el cap de setmana amb ‘La 1a en el Mercat’

   Continuant en la línia de degustació, l'Associació de Venedors del Mercat llancen la ‘1a en el Mercat’, una nova campanya que pretén incentivar que la primera compra del cap de setmana siga del producte fresc i de qualitat acompanyant-la així a gaudir i degustar del producte al costat d'una copa de vi o cervesa. I és que, pots comprar el producte que t'abellisca i consumir-lo en el mateix moment en els bars del Mercat.

   https://www.javea.com/wp-content/uploads/2019/05/mercatap-590x443.jpg

  Des d'aquest divendres, 17 de maig, i cada divendres, a partir de les 17 hores, la teua primera cita està en el Mercat de Xàbia on a més de comprar i degustar tindràs el millor ambient gràcies a les activitats que oferiran: infantils, musicals, etc.

  Gaudeix del tardeo del Centre Històric de Xàbia.

  https://www.javea.com/wp-content/uploads/2019/05/mercat-de-xabia-590x393.jpg

  Més informació
 • 14 maig 2019
  III EDICIÓ DE PREMIS A PERSONES EMPRENEDORES I GESTIÓ EMPRESARIAL (Catarroja Emprèn)

  Des de la regidoria d'impuls econòmic es informe de les bases de la III EDICIÓ DE PREMIS A PERSONES EMPRENEDORES I GESTIÓ EMPRESARIAL (Catarroja Emprèn).

  La convocatòria d'aquestes bases, té com a objectiu fomentar l'emprendedurisme a Catarroja com a generador d'ocupació en la localitat, premiar a les persones amb iniciativa emprenedora que han començat un nou negoci  i premiar la trajectòria de projectes empresarials pel seu caràcter innovador en el municipi.

  La convocatòria arreplega quatre categories:

  • Premi a la creació d'empresa nova (empreses de Catarroja que tinguen menys de 5 anys d'antiguitat): dos premis de 1.500 €.
  • Premi a la trajectòria empresarial (empreses donades d'alta com a mínim 5 anys o més): dos premis de 1.500 €.
  • Premi a la creació d'empreses per dones (empreses donades d'alta com a mínim des d'un any abans d'aquestes bases): dos premis de 1.500 €.
  • Premi al compromís social i ambiental (empreses compromeses social i ambientalment): un premi de 1.500 €.

  El termini de presentació de sol·licituds de participació s'iniciarà amb la publicació de les presents bases en la web municipal fins al 30 de setembre de 2019.

  Pot consultar les bases i accedir a la documentació ací.

  Més informació
 • 14 maig 2019
  Pactem Nord impulsa accions per al foment de la igualtat amb associacions i comerços de l’Horta Nord

  L’objectiu és el de proposar ferramentes que permeten als nostres comerços la gestió de la igualtat, integrant-se l’esmentat valor en les empreses com un factor de competitivitat empresarial. Aquesta línia de treball, implementada en el marc dels projectes experimentals de l’entitat, planteja juntament amb les sessions de formació, instruments pràctics per a les empreses i comerços de l´Horta Nord.

  La primera acció de formació es dirigeix a les associacions de comerç local de l’Horta Nord amb l’objectiu d’establir un protocol d’actuació contra la discriminació i l’assetjament moral, contra l’assetjament sexual i per raó de sexe, i per a la promoció de la igualtat efectiva de dones i homes. Aquesta acció consta de sessions que s’impartiran els dies 14 i 16 de maig a Massamagrell, amb una durada de 2 hores cadascuna, i permetrà a les associacions participants conéixer en profunditat com s’ha d’establir aquest protocol.

  La segona de elles va dirigida als professionals i les professionals del comerç local, i és el “Distintiu Violeta”, un distintiu que Pactem Nord lliurarà, en format d’adhesiu per tal que puguen exposar-los als seus aparadors, a aquells comerços i empreses que hagen participat en les sessions de formació. El principal objectiu d’aquesta campanya és la promoció de l’activitat comercial i la competitivitat mitjançant l’assumpció de valors que potencien la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Aquesta formació es desenvoluparà a Foios els dies 21 i 23 de maig.

  Durant aquestes sessions es facilitarà els professionals i les professionals del comerç local, un espai de debat que els permetrà obtindre un Decàleg per a les bones pràctiques en igualtat d’oportunitats. La utilització d’un llenguatge no sexista en la seua publicitat, garantir la igualtat de salaris, i donar suport al dret a la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, són alguns dels compromisos que s’estableixen en eixe decàleg. A més de l‘adhesiu identificatiu, durant la celebració de la XI Trobada d’associacions de dones de l’Horta Nord que es celebrarà en la tardor, Pactem Nord lliurarà un diploma als comerços que hagen obtingut el Distintiu Violeta.

  Més informació

 • Pàgina 8 de 477

 • Mostrant del 141 fins al 160 d'un total de 9535 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible