El portal del comerciant

Noticies

 • 29 maig 2019
  II FIRA DE L'ESPORT I LA SALUT

  Per segon any consecutiu i amb motiu de la 22a Cursa popular a Benissa, el proper dissabte 8 de juny, tindrà lloc aquesta interessant iniciativa plantejada pel Club d'Atletisme de Benissa i que compta, entre altres, amb la col·laboració de la regidoria de comerç AFIC-Creama Benissa.


  En aquesta ocasió es podran visitar els estands de les 10 empreses de Benissa que participen i que oferiran productes i serveis relacionats amb l'esport i la salut. La fira tindrà lloc en el passeig Dolors Piera en horari de 16,00 a 21,00 h.


  L'objectiu que es persegueix amb aquesta fira no és un altre que donar a conéixer a les més de 1500 persones que es concentraran aquesta vesprada a Benissa, l'ampli i extens ventall de serveis i productes, tant de salut com esport, que poden trobar en el teixit empresarial del municipi.

  Més informació
 • 29 maig 2019
  Arquitectura efímera
  Més informació
 • 29 maig 2019
  VILA-REAL - ACTIVITATS MERCAT CENTRAL

  La programació d'activitats al Mercat Central continua pel mes de juny. Aquesta vegada, centrades en els més menuts de casa. Tots els dissabtes de 10 a 13h. al Mercat Central.

  A continuació, vos detallem les activitats:
  1 de juny
  Jardí musical i iniciació a la música, de 10 a 13 h - Espai on gaudiran amb tota mena de joguines musicals i descobriran els sons d’una manera natural, crearan els seus instruments i aprendran les bases de la música amb jocs.

  8 de juny
  Art i joc, de 10 a 13 h - Proposta didàctica d’educació en valors a través del desenvolupament creatiu i artístic, mitjançant el joc cooperatiu i experiències sensorials com a aprenentatge.

  15 de juny
  Jardí musical i iniciació a la música, de 10 a 13 h - Espai on gaudiran amb tota mena de joguines musicals i descobriran els sons d’una manera natural, crearan els seus instruments i aprendran les bases de la música amb jocs.

  22 de juny
  Art i joc, de 10 a 13 h - Proposta didàctica d’educació en valors a través del desenvolupament creatiu i artístic, mitjançant el joc cooperatiu i experiències sensorials com a aprenentatge.

  Més informació:
  Facebook: www.facebook.com/mercatvilareal
  Web: www.mercatcentralvila-real.com/

  Més informació
 • 29 maig 2019
  ANIMACIONS INFANTILS DIUMENGE XIX FIRA DEL COMERÇ
  Més informació
 • 29 maig 2019
  LLISTAT PARTICIPANTS XIX FIRA DEL COMERÇ

  Els vertaders protagonistes de la Fira del Comerç ELS COMERÇOS DE RIBA-ROJA. 
  Podràs trobar multitud de varietat de productes tals com cotxes de diferents marques i models, moda, complements, bijuteria, electrodomèstics, ferreteria, esports, joguets, ulleres de sol, fotografia, serveis d'educació, artesania, saló de noces, informàtica, papereria i llibreria, agències de viatges, bicicletes, publicitat, neteja de la llar, telecomunicacions, serveis de reformes, piscines, calçat, electricitat, globus d'heli, acadèmies extraescolars, puericultura, , bars i restaurants, fisioteràpia i salut, mobles i fins i tot fruites i verdures ecològiques. 

  Més informació
 • 28 maig 2019
  Curs en Creama Benissa per a obtindre el carnet de manipular aliments.

  CREAMA Benissa organitza una nova edició del curs per a obtindre el carnet de manipulador d'aliments. En aquesta ocasió es realitzarà dimarts que ve 11 de juny, en horari de 16.00 a 21.00 h, i tindrà lloc en el "Centre d'Excel·lència de Benissa" (darrere de CREAMA), C/ Escoto, 72.

  Este curs va dirigit a totes les persones que necessiten este carnet, bé per a ampliar els seus coneixements o bé per les necessitats del seu lloc de treball. Les places són limitades i per a poder assistir al curs és necessari inscriure's prèviament. Aquest curs té un preu de 30 €.

  Les persones interessades podran formalitzar les inscripcions en l'Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Benissa en horari de 9.00 a 14.00 h, fins al 10 de juny. Per a més informació poden cridar al telèfon de Creama 965732100.

  Més informació
 • 28 maig 2019
  ACTIVITATS XIX FIRA DEL COMERÇ DISSABTE
  Més informació
 • 28 maig 2019
  CURS " FERRAMENTES DE GOOGLE PER AL TEU NEGOCI"

  Més informació
 • 27 maig 2019
  SORTEO ENGUERGREEN

  Més informació
 • 27 maig 2019
  El Mercat d'Artesania de la platja d'Arenal Bol torna l'1 de juny

  Un altre any mes el mercat d'Artesania de la platja de l'Arenal Bol torna a obrir les seues portes con gran variedad de llocs on trobar articles de bijuteria, plata, morroquinería, fusta, pintura, tatuatges d'henna...

   

   

  Més informació
 • 27 maig 2019
  AJUNTAMENT VILA-REAL - AJUDES PER A TREBALL I ACTIVITATS EMPRESARIALS

  • Objectiu

  Fomentar la creació de treball a través d’ajudes a les empreses per a la contractació de joves beneficiaris de Garantia Juvenil, així com recolzar el desenvolupament de noves activitats empresarials i/o professionals, realitzades pels joves i que hagen finalitzat la fase d’orientació vocacional del Pla de captació.

  • Quan sol·licitar-lo?

  Termini de presentació

  El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV nº8554, 23/05/2019) i finalitzarà en les dates senyalades en la convocatòria publicada per la Cambra de Comerç de Castelló.

  • Com es tramita?

  Instruccions

  La convocatòria de les ajudes així com el model de sol·licitud de participació, podran descarregar-se en la següent pàgina web:

  https://www.camaracastellon.com/es/empleo/ayudas-contratacion

  Més informació
 • 27 maig 2019
  Formació Empresarial. Metologia Lean Canvas.

  El Lean Canvas és una eina estratègica empresarial, que permet analitzar de manera visual el nostre model de negoci per a augmentar les seues probabilitats d'èxit.
  Es basa en 9 pilars:

  • Definició dels nostres clients objectius
  • Identificar els problemes que té el client i que el nostre producte pot solucionar
  • Proposició de valor única (PUV) on s'indica el que oferim per a solucionar aquests problemes
  • Llistar les tres característiques principals que solucionaran el problema
  • Identificar els canals que donaran a conéixer la nostra empresa
  • Definir les vies de ingressos que podran utilitzar els nostres clients
  • Analitzar els principals costos amb els quals ens trobarem
  • Establir les mètriques clau que ens indiquen si estem desenvolupant correctament el nostre model de negoci
  • Expressar allò que ens fa especial enfront de la nostra competència

  Si estàs interessat a participar pots realitzar la inscripció anomenat a l'Agència de Desenvolupament Local Afic-*Creama Calp, 96583.90.33, o a través de l'enllaç següent https://bit.ly/2tpqes9

  Més informació
 • 27 maig 2019
  EL TERMINI PER A PRESENTAR LA TEUA CANDIDATURA A PREMIS "Q"; finalitza el divendres 31 de Maig, no ho deixes passar.
  Més informació
 • 27 maig 2019
  XIX FIRA DEL COMERÇ
  Més informació
 • 27 maig 2019
  Fotografia el teu producte

  Curs dirigir a comerciants amb la finalitat de poder utilitzar el seu smartphone per a fotografias el seu producte amb qualitat i publicar les fotografies.

  Més informació
 • 24 maig 2019
  Calp diu No! a la violència de gènere

  S'ha  posat en marxa una campanya sota l'eslògan CALP DIU NO! A la VIOLÈNCIA DE GÈNERE. Amb aquesta acció volem arribar a tota la ciutadania del municipi: població adolescent, joves, majors, immigrants, moviment associatiu i agents socials.
  Volem que cada individu prenga un paper actiu de manera personal o col·lectiva, i puguem combatre entre tots i totes aquesta xacra.
  Des de la Afic-Creama Calp ens unim a aquesta iniciativa fent-la extensiva als empresaris del nostre municipi i convidant-los a  que se sumen a ella mostrant en els seus aparadors el distintiu de la campanya.

  Més informació
 • 24 maig 2019
  Alcoi estrena pàrquings intel·ligents

  La ciutadania pot consultar en les pantalles instal·lades en els recintes o al mòbil a través d’una aplicació, la disponibilitat de places d’aparcament en tres pàrquings públics situats en el centre d’Alcoi. Els llocs amb aquest sistema estan situats en la Verge Maria (on es troben els jutjats), Sant Miquel i Torre de les Massanes. En total, es controlen tecnològicament 123 places d’aparcament lliure i 5 més, de mobilitat reduïda. Un projecte que està inclòs dintre de les accions del Pla Director de Smart City, aprovat per unanimitat en el ple municipal, i que pretén posar la tecnologia al servei de les persones per facilitar la vida a les alcoianes i els alcoians.

  L’APP que està actualment en proves i serveix per a consultar les places dels pàrquings intel·ligents és «Alcoi Smart Parking», i ja es pot trobar a la App Store d’Android. També estarà en l’Appel Store a partir de finals de setmana o principis de la pròxima, ja que Apple té terminis més llargs per validar les aplicacions.

  En l’aplicació es mostren d’una banda les places lliures, 123 en total, i d’altra, les de mobilitat reduïda, 5. L’usuari també pot activar la funció de detecció de pàrquings, que quan entres a 300 metres de les zones, t’avisa per un missatge de veu, del pàrquing que hi ha més a prop i de les places lliures. L’aplicació, com tots els sistemes tecnològics, ha passat una primera fase de proves amb usuaris seleccionats i, ara, està en proves de manera oberta. Es calcula que, fins d’ací 3-4 setmanes, no estarà validada en la seua totalitat.

  Però l’aplicació de la tecnologia a la mobilitat d’Alcoi no es queda ací i hi ha altres novetats. El servei d’autobús ha estrenat una nova pantalla per indicar el temps d’espera que està situada a la parada de l’Hospital Verge dels Lliris.

  L’altra aposta de mobilitat intel·ligent que s’ha posat en marxa és un sistema de càrrega i descàrrega intel·ligent en el carrer Santa Rosa, dintre del Pla d’Acció Comercial. Amb aquest es pretén que els vehicles no aparquen en les zones de càrrega i descàrrega, encenent-se una llum roja intermitent quan el vehicle passa del temps reglamentari.

  Manolo Gomicia, regidor de territori i ciutat intel·ligent, destaca les característiques dels nous pàrquings intel·ligents: «No totes les zones d’aparcament són apropiades per posar un sistema de pàrquing intel·ligent, ha de complir un mínim de places perquè requereix una inversió important, manteniment i ajust periòdic però, creiem que és un sistema interessant per millorar la vida de la gent, i una de les aplicacions més visibles en el dia a dia que pot oferir la Smart City».

  L’edil també ha afirmat que «aquests nous pàrquings milloraran a partir d’ara la vida a totes aquelles persones que han d’anar al centre de la ciutat a fer compres, gestions o gaudir de l’oci, és a dir, pràcticament tota la ciutadania, perquè tots passem en un moment o altres pel centre. Des del govern, també tenim previst habilitar nous espais en altres barris de la ciutat en aquells recintes que compleixen les característiques requerides».

  Més informació
 • 24 maig 2019
  TALLER D'INSTAGRAM PER ALS COMERÇOS

  TALLER PER A COMERÇOS 2019: INSTAGRAM. L'Ajuntament de l'Alcúdia ha organitzat un taller sobre Instagram, destinat als comerços del municipi, on tots aquells interessats i interessades podreu obtenir informació sobre aquesta xarxa social, saber com funciona, quines estratègies podeu utilitzar per al vostre negoci o quin contingut té millor resposta.

  ➡️ El taller és gratuït i es realitzarà a la Casa del llaurador, els dies 28 i 29 de maig i 5 de juny, en horari de 15.00 h a 17.00 hores de la vesprada.

  📝 Més informació i inscripcions en l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament, situada en la Casa del Llaurador, 7 (a la plaça del País Valencià), per e-mail o telèfon:

  📧 agenciaadl@lalcudia.com
  📞 96 299 78 39

  Més informació
 • 24 maig 2019
  EL GASTROBÚS MEDITERRANI ARRIBA A ELDA

  Sota el lema “La nostra Dieta Mediterrània. La *culTÚra que compartim”, el Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient (*MAPAMA) llança una nova campanya on promociona la Dieta Mediterrània amb l'objectiu de donar a conéixer, entre els consumidors, la importància d'una alimentació equilibrada i variada, que incloga els aliments de la Dieta Mediterrània, així com la importància de realitzar exercici físic moderat  *odos els dies, proporcionant, així mateix, equilibri per a la nostra ment i organisme.

  *GASTROBÚS MEDITERRANI

  Dins de les actuacions previstes, el Ministeri, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, portarà a Elda el *Gastrobús Mediterrani, que durant 6 mesos, recorrerà diferents províncies de la geografia espanyola amb l'objectiu de donar a conéixer la Dieta Mediterrània, els aliments que la componen i els seus beneficis.

  L'autobús Mediterrani estarà a Elda dilluns que ve 27 de maig de 2019, i se situarà en la Plaça *Castelar d'Elda, en horari de 12,00 a 20,00 h. 

  A l'interior de el *gastrobús es realitzaran quatre tallers de “consum responsable”, per a donar a conéixer quins aliments s'han de consumir en cada època de l'any i oferir consells sobre la reducció del desaprofitament alimentari, entre altres.

  En tots aquests actes, també, es duran a terme degustacions i el lliurament de materials promocionals, així com de fullets informatius per a transmetre als consumidors el valor d'un estil de vida equilibrat, com és el de la Dieta Mediterrània, juntament amb la pràctica diària d'exercici físic moderat.

  Aquestes presentacions són obertes al públic i gratuïtes.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.


   

  Més informació
 • 24 maig 2019
  CONTINUEM EN LA XIX FIRA DEL COMERÇ
  Més informació

 • Pàgina 7 de 477

 • Mostrant del 121 fins al 140 d'un total de 9535 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible