El portal del comerciant

Noticies

 • 08 juliol 2019
  Tast del territori

  Pròxim Tast dimecres 10 de juliol a les 19:30h. Productes del Matarraña.

  Més informació
 • 05 juliol 2019
  Convocatòria pública de selecció de comerços per al desenvolupament de diagnòstics d'innovació comercial en el marc del Programa de comerç minorista, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i per la secretària d'Es

  L'objecte de la convocatòria és promoure la participació de les pimes comercials de la demarcació cameral de la Cambra de Comerç de València en l'actuació de diagnòstics d'innovació comercial del Programa de comerç minorista. Aquesta actuació té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat dels comerços, mitjançant l'elaboració de diagnòstics individualitzats i d'informes de recomanacions de millora, a fi d'impulsar l'adopció, per part d'aquests, de metodologies i solucions que permeten millorar la seua situació competitiva

  Resum de la convocatòria.

  Més informació
 • 05 juliol 2019
  El comerç minorista, un dels motors econòmics de la Comunitat Valenciana.
  Més informació
 • 03 juliol 2019
  Vinaròs celebrarà divendres una nova edició de la Fashion Night

  L'Associació de Comerciants de Vinaròs, amb la col·laboració de la Regidoria de Desenvolupament Local, serà l'encarregada d'organitzar la Fashion Night, que enguany arribarà a la seva vuitena edició. Una vegada més s'ha preparat una variada programació amb música de discjòqueis, animació infantil i exhibicions de graffitis per tal d'ajudar a crear un bon ambient festiu pel centre de la localitat.

  Pel que fa a la participació enguany prop de 100 comerços es mantindran oberts fins a la 01:00h per mostrar als clients els seus productes i ofertes, a més, d'obsequiar-los amb petits detalls. Cal destacar que pel simple fet de comprar, en qualsevol dels establiments participants a la Fashion Night els clients entraran en el sorteig de sopars per a dues persones en els restaurants, Bergantín, Rafael lo Cristalero i Gastrobar Teruel. Així mateix les persones que ho desitgen també podran participar enviant una foto, amb les seues compres, a les xarxes socials amb el hastag #VinarosFashionNight2019.

  La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha comentat que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a iniciatives com aquesta, que suposen la dinamització del centre comercial de la ciutat i sobretot fomenten les compres als nostres establiments”. En aquest sentit, animava als veïns de la comarca a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir d'aquesta nit única, però sobretot per conèixer la variada oferta de productes que ofereix la ciutat, sempre amb la millor l'atenció personalitzada del comerç de proximitat.

  La presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha destacat que al carrer Arxipreste Bono es farà una exhibició de graffitis i a més enguany com a novetat participaran diversos concessionaris de cotxes. D'altra banda, comentava que els establiments adherits a la Fashion Night penjaran globus o trauran tòtems davant de la porta per indicar que formen part de la festa comercial, que recordem serà aquest divendres a partir de les 20h.

  Rebaixes

  Durant la roda de premsa la regidora Fibla recordava que els comerços interessats poden passar per l'Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer Sant Ramón sense número, per recollir material gràfic per a les rebaixes de juliol.

  Més informació
 • 02 juliol 2019
  FIRA DE COMERÇ DE GUARDAMAR – DEL 15 Al 18 D'AGOST 2019

  Més informació
 • 01 juliol 2019
  ARRIBEN LES REBAIXES D'ESTIU A SILLA

  Un any més arriben les rebaixes i l’Ajuntament de Silla, a través del Servei de Normalització Lingüística i aDES, vol donar suport al comerç oferint-vos gratuïtament els cartells de «Rebaixes» i «Descomptes», així com les etiquetes dels preus.

  En uns dies passarà una persona de l’Ajuntament o d’AESI a repartir-vos el material. Si en necessiteu més, podeu passar per aDES (carrer Llibertat, 2).

  L’objectiu és que el comerç, en aquesta època, tinga una imatge unitària del poble amb els cartells en valencià però, sobretot, que la gent es quede i compre al poble.

  Més informació
 • 01 juliol 2019
  Taller 3 de juliol : Gestió econòmicofinancera al comerç- Xirivella

  El Taller pretén reflectir com la bona gestió de l'experiència del client, relacionada amb la fidelitat cap a l'empresa, és una prioritat corporativa. S'exposaran les últimes tendències i processos clau que els comerços han de plantejar-se per a aconseguir la diferenciació a través de l'experiència de servei dels seus clients.

  S'abordaran qüestions com les que es plantegen a  continuació:

  •Fas de l'experiència del client una prioritat?

  •Coneixes el Mapa d'experiència del teu client?

  •Escoltes i et compromets amb la veu del client?


  més informació i inscripcions : https://www.camaravalencia.com/es-es/jornadas/paginas/pagina-evento.aspx?cod=8004

  Més informació
 • 01 juliol 2019
  Alzira: 12 meses - 12 empresas: Empresa de Julio ICECOBAR

  ¡IceCoBar, la revolución del helado! ✊🏻

  En IceCoBar cada producto es una pieza única que despierta los sentidos. Los helados se preparan al momento sobre una plancha fría con los sabores y toppings que tú eliges. Más que un helado, IceCoBar es una experiencia.

  👀 Web: www.icecobar.com
  😎 Facebook: IceCoBar
  🎁 Instagram: www.instagram.com/icecobar.franquicia/
  🖱 Youtube: www.youtube.com/channel/UCWTDXhOEBLyiA0pEDMPujNw

  Empresa seleccionada en JULIO 2019 dentro de la iniciativa #Alzira12Mesos12Empreses, de IDEA Alzira y Ajuntament d'Alzira.

  Fotos y vídeo: Mónica Requena Fotografía

  Més informació
 • 28 juny 2019
  La Nit Oberta de Burjassot

  L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Burjassot, a través de *CEMEF SLU, en col·laboració amb l'Associació de Comerços i Serveis de Burjassot i l'Associació d'Hostalers de Burjassot ( ARA), estan organitzant la tercera edició de la campanya: “ *Nit *Oberta”.
  La *Nit *Oberta, prevista per al divendres 28 de juny, pretenem que Burjassot es vista de festa per l'arribada de l'estiu en una nit molt especial en la qual els comerços podran obrir fins a les 23 hores i les millors tapes seran degustades pels nostres establiments hostalers. Durant tota l'activitat posarem en marxa diferents activitats promocionals amb animació comercial de les quals us anirem informant puntualment.
  Si està interessat a participar en aquesta campanya, oferint alguna oferta especial per a aquest dia, pot posar-se en contacte amb l'àrea de Promoció Econòmica:96.316.02.50 o manant la seua oferta a l'adreça de mail: empreses4@cemef.com.

  Més informació
 • 28 juny 2019
  AMOR ÉS AMOR

  Els comerços de la localitat i el Mercat de Novelda, penjaran el cartell de la campanya, per donar visibilitat a la proposta.

  Més informació
 • 27 juny 2019
  AJUDES PER A LA REALITZACIÓ D'OBRES DE REHABILITACIÓ DE FATXADES DE LES NAUS DEL PARC EMPRESARIAL AEROPORT DE MANISES

  L'objecte de la present convocatòria és obrir termini del procediment per a la concessió de subvencions a les obres tendents a la recuperació de les fatxades en l'àmbit del Parc Empresarial Aeroport, d'edificis de titularitat privada.

  Convocatoria publicada en el BOP nº 121 de fecha 26/06/2019. Punxa ací

  Més informació
 • 27 juny 2019
  Alcoi participa en el V Congrés de Ciutats Intel·ligents

  El regidor de Modernització de l’Administració, Alberto Belda, i tècnics municipals han assistit en Madrid al V Congrés de Ciutats Intel·ligents. Un esdeveniment que aborda les principals temàtiques relacionades amb la ciutat i el territori Intel·ligent d'una manera transversal i multidisciplinària amb la presentació de diverses empreses, projectes i iniciatives que s'estan desenvolupant actualment en municipis de tot l’estat.

  El V Congrés Ciutats Intel·ligents potència l'intercanvi de coneixement i experiències entre les ciutats que estan apostant per l’Smart City. Tot això permet a l'assistent conéixer diferents àmbits, des del legal al tècnic passant pel social, amb un format eminentment pràctic basat en la presentació de projectes de ciutat ja desenvolupats o en desenvolupament. Entre els casos que es presenten en el congrés es troben ciutats com Rivas Vaciamadrid, Mataró, Benidorm, València, Madrid o Vigo.

  Belda explica: «Des del govern d’Alcoi fa molt temps que estem desenvolupant una clara estratègia de ciutat intel·ligent concretada, tant en el Pla Director Smart City que vam aprovar la passada legislatura, com en el programa de la Comissió Europea «Digital Cities Challenge» del que ha format part Alcoi amb només dues ciutats espanyoles més, Algesires i Granada. El programa ja està finalitzat però Alcoi participarà en la continuació del mateix, el «Intelligent Cities Challenge» que es posarà en marxa a finals d’any».

  Cal recordar que aquest programa de la Comissió Europea es tractava d'un programa de tutorització durant 18 mesos per a implementar polítiques digitals en el municipi però, no solament des del punt de vista de l'administració sinó també, des del punt de vista del teixit empresarial i social.

  L’edil també ha destacat que «la Smart city és un àmbit que evoluciona molt ràpidament pel que és imprescindible estar als fòrums, tant per conéixer, de primera mà, noves línies d’ajudes com per poder intercanviar experiències amb altres ciutats i conéixer projectes reals que ja s’estan aplicant a altres territoris».

  La jornada ha començat amb la inauguració del Director General Red.es, David Cierco Jiménez de Parga amb Carlos Daniel Casares Díaz
  Secretari General de la Federación Española de Municipios y Provincias, FEMP i Inés Leal, Directora Congreso Ciudades Inteligentes Grupo Tecma Red. A continuació, s’han realitzat dues ponències magistrals, «Estrategia Española de Ciudades y Territorios Inteligentes: avances y novedades» de Antonio Alcolea Muñoz, Subdirector General de Fomento de la Sociedad de la Información de la Secretaría de Estado para el Avance Digital, SEAD. Alcolea és una de les persones amb les que va conversar la delegació alcoiana en Brussel·les durant la clausura del «Digital Cities Challenge» sobre noves línies de treball i subvencions estatals.

  L’altra ponència magistral ha sigut el «Balance de las convocatorias Red.es para el impulso de las Ciudades y Territorios Inteligentes” de
  Francisco Javier García Vieira, Director de Servicios Públicos Digitales

  Red.es. La trobada també ha presentat ponències d’empreses especialitzades en temes de tecnologia aplicada a la gestió de territoris i casos pràctics de diferents ciutats que ja estan desenvolupant amb èxit projectes en l’àmbit de la tecnologia aplicada al territori.

  Aquest esdeveniment és el principal Fòrum de referència professional sobre la temàtica a Espanya i es troba inclòs dins de les accions rellevants reflectides dins del Pla Nacional de Territoris Intel·ligents PNCI (Acció 4: Comunicació i Difusió).

  Més informació
 • 27 juny 2019
  Milar Giner guanya el 8é concurs d'aparadors Moros i Cristians de Benissa

  En la vesprada nit del dimarts 25 de juny, es va reunir el jurat per a realitzar la visita als 11 aparadors participants. El jurat va estar format per Juan Miguel Ortolá i Miriam Pellicer representants de l'associació de moros i cristians, Silvia López i Juanjo Garrido per part de l'associació de comerciants i empresaris de Benissa, el tècnic de Comerç Javier Ribes i els regidors Ximo Nadal i Adrián Ivars.

  El jurat va visitar als 11 comerços participants, Boutique L'Alcudia, Boutique Maniquí, El Cup, Estanc Avaloris de Mar, Floristeria Isabel, Joieria Carralo, Lucas Lcs, Milar Giner, Pampallugues Decoració, Papereria Macavi  i Perfumeria Donam.

  Una vegada realitzades les votacions, va resultar guanyador per segon any consecutiu, l'aparador de Milar Giner, seguit per Floristeria Isabel i la Boutique Maniquí. En el matí d'ahir es va comunicar el resultat als 3 comerços agraciats els quals van acudir a Creama, al Centre d’Excel·lència, a recollir els seus reconeixements.

  Des de la ACEB i CREAMA, feliciten els comerços premiats, agraeixen la participació als comerços associats i conviden al públic que visiten Benissa, gaudisquen de les festes i aprofiten per a veure els aparadors i comprar en el comerç local. Els aparadors estaran fins a l'1 de juliol.

  Més informació
 • 27 juny 2019
  Concessió de subvencions 2019:

  Estimats comerciants,

  tenim publicades al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana d'hui la resolució de concessió de les ajudes de la Conselleria al Comerç.

  En la web de la DG de Comerç apareixen totes agrupades, per a facilitar la consulta ací teniu l'enllaç directe: http://www.indi.gva.es/va/web/comercio/incentivos

  Més informació
 • 27 juny 2019
  L'ajuntament organitza activitats en les piscines i la biblioteca per a l'estiu

  L'ajuntament d'Alcoi a través de les regidories d'Esports i Cultura presenta algunes de les iniciatives que portaran avant els pròxims mesos, abans que en la setmana vinent es presente la programació completa d'activitats de l'estiu.

  Les tres piscines municipals d'Alcoi, és a dir; José Trenzano Alós, Caramanxel Juan Agudo Garat i Batoi obriran les seues portes de forma gratuïta per a totes les persones majors de 65 anys durant els mesos de setembre i agost.

  També hi haurà activitats per al públic més jove en la piscina José Trenzano Alós, quatre dijous, en concret els dies 4, 11 i 25 de juliol i el 8 d'agost. Els menors de 16 anys tindran entrada gratuïta i hi haurà activitats infantils amb inflables en la piscina.

  «Repetim unes activitats que any rere any estan sent un èxit, per a nosaltres que les persones de la nostra ciutat puguen tindre oci a l'estiu és molt important i any rere any realitzem diferents inversions per a millorar les piscines municipals. Tot això unit a les tarifes i la implantació de bons que creem, ha produït un considerable augment d'usuaris en les últimes temporades. Convidem a tots els alcoians a gaudir de l'oferta lúdica, esportiva i d'oci que hem preparat per a les 3 piscines municipals de la ciutat», ha destacat el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig.

  Per altra banda, recordem que durant tot el mes de juliol, a partir de les 11.30 h, de dilluns a divendres, la Biblioteca Tirisiti oferirà un ampli ventall d'activitats al voltant del món de la lectura, amb compte contes, tallers, jocs i molt més. A pesar que cada dia hi haurà una activitat diferent, totes elles s'han articulat al voltant de tres eixos temàtics a desenvolupar al llarg del mes: el reciclatge, la música i la ciència, Concretament de l'1 al 5 de juliol serà la setmana del reciclatge, del 8 al 12 a la música i del 22 al 31 a la ciència. Les activitats són per a famílies amb xiquetes i xiquets des de 3 a 10 anys, acompanyats, no és necessària inscripció prèvia.

  Més informació
 • 27 juny 2019
  El govern cedeix a l’oposició la presidència i vicepresidència de les comissions informatives

  El govern d’Alcoi ha decidit que tant la presidència com la vicepresidència de les comissions informatives siga exercida pels grups municipals de l’oposició. Amb aquesta mesura es pretén dotar als partits que no estan al govern de més eines perquè puguen desenvolupar la seua tasca d’oposició i donar encara més transparència a la gestió municipal.

  Les comissions informatives són, amb el ple, una de les eines de control a l’oposició més important en la tasca municipal. En elles, s’estudia, informa i consulta els temes que han de ser votats en el ple municipal, també es realitza un seguiment a la gestió de l’alcalde, de la comissió de Govern i dels regidors amb delegacions. Per tant, a les comissions informatives el govern dóna compte de la seua gestió i l’oposició realitza preguntes de control sobre aquesta tasca. Les comissions són preceptives en tots els municipis de més de 5000 habitants o en aquells de menys població si així es decideix però és habitual que la presidència i vicepresidència l’exercisca el partit o partits que estan al govern.

  Teresa Sanjuán, regidora de Democràcia Participativa i Transparència, destaca: «Hem decidit que en aquesta legislatura continue essent l’oposició la que exercisca la presidència i vicepresidència de les comissions informatives encara que el govern ha augmentat els seus regidors fins als 12 representants. La intenció d’aquest govern és continuar amb la transparència en la nostra gestió així com en el consens i l’acord amb tots els grups de la Corporació sense oblidar la importància d’una gestió eficaç i eficient però escoltant també directament a les veïnes i veïns d’Alcoi a través de la participació ciutadana. és a dir, donant eines als ciutadans per a presentar les seues propostes mentre donem compte de la nostra gestió i solucionem les seues necessitats».

  En aquesta legislatura, les comissions informatives queden definides en set àrees diferents, dintre de les quals, estan englobades la totalitat de les regidories alcoianes. «Governança i Règim Intern» que es realitzarà l’últim dilluns del mes a les 17.00 hores, «Serveis Sociosanitaris» que serà també l’últim dilluns però a les 18.30 hores. «Gestió Estratègica i Ciutat intel·ligent», penúltim dimarts de mes a les 17 hores així com «Serveis a les Persones», el mateix dia però a les 18.30 hores, «Patrimoni, Obres i Serveis» el penúltim dilluns de mes a les 17 hores i per últim, «Dinamització Econòmica», també el penúltim dilluns de mes a les 18.30 hores.

  També cal recordar que aquesta legislatura és la que més grups municipals hi ha a la Corporació alcoiana, set en total. El Partit Socialista compta amb 12 regidors, a només un de la majoria absoluta, i governa la ciutat. El següent partit en nombre de regidors és el Partit Popular, amb quatre edils; Compromís, Ciudadanos, Podem Alcoi i Guanyar Alcoi té dos representants i Vox, un edil.

  Més informació
 • 25 juny 2019
  EL MERCAT DE SAN FRANCISCO DE SALES CELEBRA VINT ANYS AMB ELDA

  El Mercat de San Francisco de Sales d'Elda compleix anys. Vint anys, que vol celebrar amb Elda, a través d'una campanya promocional, impulsada per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, a través de l'AFIC (Agència municipal per al Foment de la Innovació Comercial) al costat de l'Associació de Comerciants del propi Mercat de San Francisco; a través de la qual desitgen premiar a tots els seus clients i clientes per la seua fidelitat i suport diari durant tots aquests anys, amb el regal de 1.000 bosses tèrmiques personalitzades amb el logotip del 20 aniversari del Mercat de San Francisco.

  La campanya que, donant continuïtat al canvi d'imatge corporativa que es va implantar en la plaça de proveïments l'any passat, utilitzant peces publicitàries adaptades al nou logotip del Mercat, i que podrà veure's en cartelleria en el propi Mercat de San Francisco, edificis públics, web municipal, portal del comerciants d'Elda, xarxes socials, i diferents mitjans de comunicació, es desenvoluparà des del divendres 28 de juny al dissabte 6 de juliol.

  Durant el transcurs de la promoció, per cada 20 euros en tickests de compra, per compres realitzades en els llocs de venda del Mercat, els clients i clientes del Mercat podran obtindre una bossa tèrmica.

  Els tiquets es podran canviar en el Punt de Lectura, situat en el propi Mercat de San Francisco el divendres 28 de juny i el dissabte 6 de juliol en horari de 9 a 14 h.

  El nou Mercat de San Francisco, de Sales qualificat com a Mercat de proximitat, ofereix una oferta especialitzada en productes frescos al barri de San Francisco de Sales i zones adjacents, complementat amb un servei de mercat ambulant les jornades de dimarts i dissabtes (jornada aquesta última que incorpora mercat ambulant de fruites i verdures).

  Durant aquests 20 anys el Mercat de San Francisco, a més de diferents actuacions necessàries per al seu manteniment, ha acompanyat el seu desenvolupament amb diferents millores, que han fet del Mercat un Centre més còmode tant per a comerciants, com per a clients.

  En altres intervencions es va incorporar al Centre d'un diferents sistemes de climatització, es va dotar la sala de vendes de calefacció, amb motiu del canvi en la normativa sanitària es van instal·lar d'obradors individuals per a l'elaboració de productes carnis, i fa dos anys es van dur a terme actuacions de millora en els aïllaments tèrmics del Mercat.

  En aquesta línia, i amb la meta que que el Mercat de San Francisco desenvolupe iniciatives que impliquen una millora continua de les seues instal·lacions, en coordinació amb l'Associació de Comerciants, en el present exercici s'han realitzat reparacions en la coberta del Mercat, a fi d'esmenar diferents filtracions d'aigua, amb un pressupost de 6.322,49 euros; i recentment s'acaben d'adjudicar reparacions en les condícies i vestuaris del Centre, amb un pressupost de 14.960,41 euros.

  Dins del capítol de serveis de valor afegit, el Mercat de San Francisco, compta amb una imatge corporativa nova, implantada en diferents suports publicitaris i senyalització del centre, incorpora des de fa 3 anys un servei de repartiment a domicili prestat per Càritas denominat “La teua compra a casa”, actualment en col·laboració la Regidoria de Modernització s'està procedint a la instal·lació d'un servei wifi i, una vegada reformats les condícies, disposarà de dos canviadors per a bebés.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat

  Més informació
 • 25 juny 2019
  Avancen a bon ritme les obres de l'eix per a ciclistes i per als vianants entre Cocentaina i Batoi

  Les obres per a crear una via per a ciclistes i vianants en la cornisa nord de la ciutat avancen a bon ritme. Per a complir els terminis i acabar abans que finalitze octubre s'està actuant en diversos punts al mateix temps.

  En el tram que comença a partir de la passarel·la per a ciclistes i vianants que uneix Cocentaina amb la nostra ciutat en l'Avinguda Tirant lo Blanc. La zona de treball s'ampliarà fins a l'Estació de FFCC. Paral·lelament, es produiran talls puntuals en la zona de l'Estació i l'Av. Carmen Vidal.
  Pel que respecta a la zona de l'Horta Major es treballarà en el talús existent i afectarà la circulació del carrer Font de Mariola.

  En Mestre J. Ribera Montes, en la Zona Colònia d'Aviació, està tallada la banda d'estacionament. Amb motiu d'aquestes obres, s'ha vist afectada la parada d'autobús d'aquest carrer, així com els contenidors de Residus Sòlids Urbans.

  El regidor d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez ha destacat que «les obres avancen a bon ritme, i és molt important recordar que pretenem que no es perden places d'aparcament, per tant estem fent actuacions per a substituir les zones d'aparcament que desapareixen per altres pròximes perquè la ciutadania no es veja afectada».

  Recordem que aquest projecte té una ajuda europea de Fons Feder del 50% del cost total. El Programa Operatiu FEDER CV 2014-2020, té com a prioritat el foment de la mobilitat urbana sostenible, és a dir, és una subvenció específica per a aquest tema i no es pot utilitzar per a fer cap altra cosa. Aquesta ajuda està dins de les subvencions creades per la Generalitat Valenciana a través de la Direcció General d'Administració Local per a la creació de vies per a ciclistes i vianants i plans de mobilitat dels municipis de la Comunitat Valenciana.

  Amb un recorregut total de 9 quilòmetres amb dos carrils, un per cada sentit de la marxa, el projecte unirà la via verda situada en Batoi amb la passarel·la creada recentment que uneix Alcoi amb Cocentaina seguint la cornisa nord de la ciutat. Per tant, aquest nou espai pensat tant per a vianants com per a ciclistes integrarà les vies verdes dins de la ciutat i convertirà aquest recorregut en part d'una de les vies verdes més llargues de tota la Comunitat Valenciana que unirà la ciutat de Iecla amb Gandia.

  La implantació de l'eix suposarà 4.684 metres de carril bici per a la mobilitat sostenible, millorant la via verda, espais verds, urbans i dotacionals, a més es recuperarà i es reivindicarà les infraestructures urbanes de la línia de ferrocarril Alcoi-Agost d'una banda i per l'altra continuarà per la nova passarel·la cap a Cocentaina per la via Verda que arriba a Gandia.

  La creació d'aquest eix suposarà la incorporació a Eurovelo, una xarxa de 15 rutes ciclistes de llarga distància que connecten i uneixen a tot el continent europeu. Les rutes poden ser utilitzades tant per cicloturistes com pels habitants locals que realitzen els seus trajectes diaris. En concret, s'unirà a la línia Eurovelo 8, una ruta de 5.900 km al llarg del Mediterrani que connecta Cadis amb Atenes (Grècia). Amb aquesta ruta travessem Barcelona, Mònaco i Venècia entre altres indrets per a descobrir llocs com Albània o Montenegro.

  La ruta circularà en paral·lel al conegut com el «Bulevard», i facilitarà la construcció d'aquest, ja que té en compte el projecte consensuat amb els veïns per a la realització d'aquesta nova infraestructura. Un altre dels avantatges de la nova via serà la solució definitiva a un dels punts més conflictius per a la seguretat que està situat en conegut com el pont de les Paules, ja que el projecte crea un espai segur per a vianants i ciclistes.

  El projecte de l'eix municipal té prevista la creació de 367 noves places d'aparcament però se suprimiran 222 en la seua construcció, per tant, estan previstes 145 noves places d'aparcament una vegada estiga finalitzat.

  El termini d'execució és de 4 mesos, per la qual cosa s'espera que finalitzen a la fi d'octubre.

  Més informació
 • 25 juny 2019
  SHOPPING TOUR 2019

  Comprar a Sant Joan té premi. Iniciativa l'objectiu de la qual és la d'incrementar les vendes i evitar la fugida del gasto.la campanya consisteix a emplenar una targeta *Shopping Tour amb segells de diferents comerços adherits. Les targetes es depositaran en una urna específica per a això i entre totes les targetes recollides se sortejaran regals donats pels comerços i empreses que participen en la campanya.

  Més informació
 • 21 juny 2019
  Arranca el programa de desenvolupament empresarial per a comerciants d'Alfafar

  L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament d’Alfafar ha iniciat en col·laboració amb la Mancomunitat de l'Horta Sud el nou programa de Desenvolupament Empresarial, un servei d'assessorament a empreses, xicotets comerços i autònoms d'Alfafar.

  El nou servei de Desenvolupament Empresarial és un programa de diagnòstic de la situació actual d'empreses de sectors econòmics tradicionals, com són les empreses familiars, microempreses o persones autònomes i comerços de proximitat.

  D'aquesta forma, el personal tècnic de la Mancomunitat de l'Horta Sud ha iniciat les seues visites als establiments que l'han sol·licitat a través de l'ADL d'Alfafar, per a realitzar una revisió prèvia dels indicadors estratègics del negoci.

  El següent pas serà que aquestes empreses puguen obtindre els coneixements i recursos necessaris perquè puguen plantejar millores en la gestió econòmica i comercial en la seua activitat diària.

  A més, amb l'objectiu que aquest nou servei arribe al màxim nombre de xicotets comerços, el tècnic de la Mancomunitat i l'agent d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Alfafar han mantingut una reunió amb el president de Acypal (Associació de comerciants i professionals d'Alfafar), Mauro Lorenzo, per a fomentar entre els seus associats la participació en el programa d'assessorament.

  Amb aquesta nova acció l’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua ADL, mostra el seu compromís per implementar de forma efectiva el pla estratègic que recull el Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO), que posa la seua atenció en el desenvolupament de les àrees d'ocupació, emprenedoria i comerç.

  Més informació

 • Pàgina 7 de 481

 • Mostrant del 121 fins al 140 d'un total de 9617 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible