El portal del comerciant

Noticies

 • 29 novembre 2018
  EL NADAL SAP MILLOR EN EL MERCAT CENTRAL

  MERCAT CENTRAL D'ELDA: “EL NADAL SAP MILLOR EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA”

   

  “El Nadal sap millor en el Mercat Central d'Elda” Perquè el 21 de desembre a les 17,30 hores, l'associació de comerciants del Mercat Central d'Elda sortejarà 4.000 euros en vals de compra i una gran cistella nadalenca entre tots els seus clients.

   

  Aquesta promoció desenvolupada per la Regidoria de Comerç i Mercats en coordinació amb l'Associació de Comerciants del Mercat Central, pretén, a més de premiar la fidelitat dels clients i clientes del Mercat durant el període Nadalenc, posar en valor la rica i variada oferta en alimentació fresca de la Plaça de Proveïments, que compta amb tot el necessari per a celebrar el Nadal.

   

  Així mateix, el Mercat Central, enguany compta amb una atractiva decoració i il·luminació Nadalenca en tota la seua sala de vendes, amb un gran arbre lluminós instal·lat en la seua entrada principal en la c/ Jaime Balmes, amb l'objectiu de realçar l'oferta especial en productes frescos i de qualitat, amb la qual la Plaça de Proveïments comptarà durant tota la Campanya de Nadal-Reyes.

   

  PER NADAL “LA MÚSICA ARRIBA Al MERCAT CENTRAL D'ELDA”

  Al seu torn, amb l'objectiu de fer més confortables les compres de Nadal, el dissabte 15 de desembre, el Mercat comptarà amb una actuació en directe amb música Nadalenca de 11,30 a 12,30 h

   

  --------------
  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 28 novembre 2018
  FIRA DE LA INMACULADA D'ELDA 201

  En aquesta edició la Fira d'Artesania se celebrarà del dijous 6 de desembre, festiu Dia de la Constitució, al diumenge 9 de desembre i la Fira d'Atraccions mantindrà la seua activitat fins al diumenge 16 de desembre.

  La Fira de la Immaculada, se situarà en terrenys del Polígon *Almafrá, entre els carrers Polígon, Mèdic José Ferreira Quintana i Avinguda de Filipines.

  La Fira, comptarà en aquesta ocasió amb més de 60 llocs de venda, que oferiran als visitants una atractiva oferta en artesania, alimentació, joguets, regals... i detalls de tota mena i 40 activitats instal·lades entre atraccions firals, casetes i tómboles.

  D'aquesta manera, l'oferta comercial, que prendrà forma de Mercat tradicional, coincidint amb la festivitat de la Immaculada, es desenvoluparà a Elda des de dijous 6 de desembre, festiu Dia de la Constitució, al diumenge 9 de desembre, en un entorn que es desitja convide al passeig, la relació i a l'entranyable tradició de "firar" als més xicotets.

  Com a continuació de l'impuls en imatge i activitats complementaris que es va desenvolupar amb motiu de la celebració dels 550 anys del certamen, enguany també s'ha creat una imatge publicitària de l'esdeveniment pròpia creada per una artista local, i així mateix novament es comptarà amb un atractiu programa d'activitats orientat als més xicotets.

  Una cita obligada per a tots els *eldenses, que també gaudeixen visitants de tota la província, i que com és ja tradició es veurà enriquida amb la també popular Fira d'Atraccions, que mantindrà la seua activitat fins al diumenge 16 de desembre, com a avantsala del període Nadalenc.

  PROGRAMA D'ACTIVITATS

  Il·luminació decorativa del recinte firal.

  Activitats permanents en la Carpa municipal.

  Dijous 6 de desembre – Dia de la Constitució

  • De 12,00 a 14,00 h i de 17,00 a 20,00 h. Activitats en la carpa municipal. Monitors, Animació, pinta-cares, jocs tradicionals, laberints, paracaigudes, habilitats...

  Dissabte 8 de desembre – Dia de la Inmaculada

  • De 12,00 a 14,00 h i de 17,00 a 20,00 h. Activitats en la carpa municipal. Monitors, Animació, pinta-cares, jocs tradicionals, laberints, paracaigudes, habilitats...

  Diumenge 9 de desembre

  • De 12,00 a 14,00 h i de 17,00 a 20,00 h. Activitats en la carpa municipal. Monitors, Animació, pinta-cares, jocs tradicionals, laberints, paracaigudes, habilitats...

  ---------------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Área Comercio i Mercados del Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

   

  Més informació
 • 28 novembre 2018
  AFIC-CREAMA informa sobre els diumenges i festius habilitats per a la pràctica comercial en 2019.

  El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) va publicar el passat 20 de novembre la llista de diumenges i festius aperturables de 2019 per als comerços.
  Cal tenir en compte que els establiments minoristes que no operen en cadenes de distribució, amb menys de 300 m² de sala de vendes tenen total llibertat per determinar els dies i horaris d'obertura durant tot l'any, segons la Llei 1/2015, de 27 de febrer, d'Horaris Comercials a la Comunitat Valenciana.  Dies que no es podrà obrir: tancament general  En cap cas es podrà obrir al públic els festius següents:

  Gener 1

  Març 19

  Abril 19

  Abril 22

  Maig 1

  Juny 24

  Agost 15

  Octubre 9

  Octubre 12

  Novembre 1

  Desembre 6

  25 de desembre.  Diumenges i festius habilitats per al 2019:  Per Resolució de 12 de novembre de 2018, de la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball es podrà obrir al públic els diumenges i festius següents:

  13 de gener,

  Abril 14

  19 d'abril,

  Abril 21

  Juny 23

  Juliol 7

  Octubre 12

  Desembre 6

  15 des

  22 des

  29 des  Podeu descarregar la resolució publicada al DOCV en aquest enllaç

  Per ampliar informació les persones interessades poden visitar qualsevol de les agències AFIC-Creama.  atentament

  Més informació
 • 28 novembre 2018
  PROGRAMACIÓN MERCAT CENTRAL VILA-REAL 2018

  El Mercat Central segueix consolidant la seva agenda específica per dinamitzar el recinte, que torna amb una nova programació gastronòmica entre novembre i gener. "Seguim apostant per un dels elements més representatius del comerç local, com és el Mercat Central, que des de principis d'aquest any compta amb una campanya contínua en el temps, en col·laboració amb entitats i associacions, per promocionar aquest espai i donar a conèixer les bondats del producte fresc i de proximitat", afirma l'edil d'Economia, Xavier Ochando. 

  Dissabte que ve, 3 de novembre, arrenca una nova etapa amb activitats dirigides a tots els públics, però que en aquesta ocasió inclouen també, com a novetat, iniciatives dirigides al públic infantil, a càrrec de Artland, sense oblidar a la gran protagonista d'aquest mes, com és l'olla de la Plana, i els showcookings

  Més informació
 • 28 novembre 2018
  CONVOCATÒRIA D'AJUDES EN ASSESSORAMENT DIGITAL PER A PIMES

  L'entitat pública Red.es, dependent de el Ministeri d'Economia i Empresa, obri la convocatòria del programa “Assessors Digitals”, dotada amb cinc milions d'euros i destinada a les pimes. La iniciativa té per objecte impulsar la transformació digital del teixit empresarial espanyol, mitjançant la contractació d'un assessorament personalitzat i enfocat a la digitalització de tots els processos que integren cada negoci. 

  Red.es finançarà fins al 80% del cost dels serveis d'assessorament especialitzat en matèria de transformació digital, amb un màxim de 5.000 euros per beneficiari. La pime per la seua part haurà de cofinançar com a mínim el 20% restant.

  DATA DE SOL·LICITUD.

  El termini per a presentar una sol·licitud en el present procediment és fins a les 23.59 hores del dia 20 de Desembre de 2018.

  ENLLAÇOS D'INTERÉS.

  • Formulari de sol·licitud ACÍ.
  • Bases reguladores ACÍ.
  • Resulución de la convocatòria ACÍ.


  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 28 novembre 2018
  L'AFIC DE BENISSA ACONSEGUEIX EL SISÉ LLOC PER RANQUING D'ACTIVITAT EN TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA.

  La intensa activitat realitzada per l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Benissa en 2017 li ha permés alçar-se amb un reconeixement que demostra la implicació i voluntat de desenvolupament d'iniciatives en el nostre municipi.

  En el matí d'ahir, Carol Ivars, Regidora de Comerç, i Javier Ribes, tècnic de l’àrea, es van desplaçar a Alzira per a assistir al VII Congrés de la XARXA AFIC, un esdeveniment dirigit a reconéixer el treball de les Agències locals que impulsen l'emprendiment en el sector del comerç de la Comunitat Valenciana.

  L'AFIC de Benissa ha sigut reconeguda públicament en sisé lloc d'entre més de 100 agències assistents. D'aquesta manera, es posiciona com una de les més actives de la xarxa pertanyent a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, sent el 6é any que es troba en el ‘Top Ten’ autonòmic.

  Com a base per a aconseguir aquest reconeixement s'ha valorat que l'agència AFIC de Benissa ha engegat diverses iniciatives de promoció i animació comercial en col·laboració directa amb l'Associació de Comerciants de Benissa (ACEB), a més d'oferir al teixit comercial interessants serveis com l'assessorament personalitzat o la transmissió de coneixement especialitzat a través de la versió local del Portal del Comerciant.

  Per a l'Ajuntament de Benissa, aquest reconeixement suposa donar un nou impuls a un dels sectors estratègics de la nostra economia, impulsant el comerç com a element dinamitzador i vertebrador de la nostra societat.

  Més informació
 • 28 novembre 2018
  PAIPORTA. PUJA AL TREN DE NADAL

  Per la compra en el comerç local, els establiments que s'adherisca a la campanya repartiran entrades per a pujar al "Tren del Nadal" per als dies 26 al 29.

  Més informació
 • 28 novembre 2018
  El teixit comercial d'Alfafar, protagonista en Capital Radio

  Durant les diferents intervencions, representants de la zona comercial de gran superfície i del comerç de proximitat d’Alfafar van acostar postures entorn de la col·laboració entre tots dos per a aconseguir una coexistència de tots dos tipus de comerç i potenciar el model comercial d’Alfafar com un model integrador.

  Així, Cicle Empresarial va comptar amb la participació i opinions de Mauro Lorenzo i Germán García, presidents de les associacions de comerciants d’Alfafar (Acypal) i Sedaví (Acese), Antonio Martí, director del Grup Martí, i José Cabanes, vocal de comerç de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

  A més, Eduardo Grau, regidor de Comunicació, Amparo Sanjuán, regidora de Mercats, i Toni Milla, president del Consell de Comerç i Economia Local, que també van ser convidats al programa, van coincidir a defensar la posició de l’Ajuntament d’Alfafar com a garant d’ajudes i eines imprescindibles per a fomentar un consum responsable, sostenible i de qualitat, potenciar la modernització dels comerços locals i ser una administració facilitadora en la instal·lació de noves empreses.

  Més informació
 • 28 novembre 2018
  VÍDEO DELS PREMIS Q

  Polse ací per a vore el vídeo.

  Més informació
 • 28 novembre 2018
  22é CONCURS D'APARADORS

  El principal objectiu d'esta campanya, és promocionar al màxim la imatge dels nostres comerços. Així es reconeixerà també el seu esforç i dedicació, que contribueix a crear un entorn apropiat per a realitzar les compres de Nadal en la nostra ciutat.

  Com en anys anteriors, les bases d'enguany tornen a incloure 4 categories distintes:

  El Premi “originalitat i innovació”, el Premi a la “millor exposició del propi producte", el Premi a la “millor il·luminació i colorit” i el premi especial a l'aparador “més votat al facebook”.

  Per a participar en l'apartat del premi especial del facebook, el comerç pot remetre una fotografia de l'aparador al mail afic@novelda.net fins el 12 de desembre. El públic podrà votar els que més li agraden fins les 9 hores del dia 18 de desembre, visitant el perfil de l'ADL en facebook.

  Podran inscriu-re's al Concurs per a optar a cualsevol dels tres premis generals, presentant la fitxa de participació en el Registre General de l'Ajuntament o en l'AFIC fins el 12 de desembre.

  Per la seua banda, el Jurat encarregat de valorar els aparadors, compatarà amb Tècnics de Comerç de tota la província d'Alacant.

  El lliurament de premis tindrà lloc el dijous 20 de desembre a les 21,30 hores en el Centre Cultural Gómez-Tortosa.

  Més informació
 • 27 novembre 2018
  L'AFIC DE DÉNIA ENTRE LES 10 AGÈNCIES MÉS ACTIVES DE LA COMUNITAT
  Més informació
 • 26 novembre 2018
  Obras de mejoras de acceso del mercado de abastos

  Estudiada la Convocatoria para la concesión de subvenciones a Ayuntamientos de la Provincia de Alicante, para la realización de actuaciones comprendidas dentro del ámbito de actuación del área de fomento y desarrollo, el Ayuntamiento de Callosa de Segura optó por mejorar las instalaciones de nuestro Mercado de Abastos, necesarias y que pensamos repercutirán en beneficio del sector comercial de la localidad.

  En este sentido, concediendo a esta administración una subvención por un importe total de 2.862’26, el ayuntamiento a través de la concejalía de comercio ha llevado a cabo las obras de mejora de instalaciones y accesos en el Mercado de Abastos de la ciudad, pudiendo diferenciarse las actuaciones en dos intervenciones:

  La primera intervención ha sido la colocación de una puerta corredera automática de cristal y de dos hojas en el acceso al edifico por la parte trasera de la nave principal. Trasladando también las rejas metálicas hacia el exterior para la protección de la puerta y así evitar la entrada al edificio en horario de cierre.

  La segunda intervención ha sido la colocación de vinilo con el logotipo del mercado de abastos en la puerta objeto de la actuación, haciéndolas así visibles para las personas y evitando accidentes.

  Més informació
 • 26 novembre 2018
  SORTEIG BLACK FRIDAY

  El dimecres 28 de novembre de 2018 es celebrara el sorteig de les 5 compres de 100€ corresponents a la campanya de Black friday de Torrent.

  El sorteig tindrà lloc a les 13:30 hores en la 5ª planta de l'Ajuntament de Torrent y tindrà caràcter públic, de manera que podrà assistir qui ho dessitge.

   

   

  Més informació
 • 26 novembre 2018
  PER NADAL EL COMERÇ SONA A SOLIDARITAT

  Los días 21 y 22 de diciembre se ubicarán 5 mostradores repartidos por las diferentes zonas comerciales de Alzira, donde todas las personas podrán adquirir su "bola de Navidad solidaria" por 1 €, destinándose la recaudación a ADAFIR( Asociación de Fibromialgia y Fatiga Crónica).

  Més informació
 • 26 novembre 2018
  Curs en Creama Benissa per a obtindre el carnet de manipular aliments.

  CREAMA Benissa organitza una nova edició del curs per a obtindre el carnet de manipulador d'aliments. En aquesta ocasió es realitzarà dilluns que ve 10 de desembre, en horari de 16.00 a 21.00 h, i tindrà lloc en el "Centre d'Excel·lència de Benissa" (darrere de CREAMA), C/ Escoto, 72.

  Este curs va dirigit a totes les persones que necessiten este carnet, bé per a ampliar els seus coneixements o bé per les necessitats del seu lloc de treball. Les places són limitades i per a poder assistir al curs és necessari inscriure's prèviament. Aquest curs té un preu de 30 €.

  Les persones interessades podran formalitzar les inscripcions en l'Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Benissa en horari de 9.00 a 14.00 h, fins al 5 de desembre. Per a més informació poden trucar al telèfon de Creama 965732100.

  Més informació
 • 26 novembre 2018
  Mercat de Nadal

  Del 6 al 9 de desembre tindrà lloc la tercera edició del Mercat de Nadal a Alcoi. Es durà endavant en La Glorieta amb la participació de 30 comerços locals. A banda de la part comercial hi ha programat un gran nombre d'activitats. La Inauguració serà el dia 6 a les 13 hores.

  També podeu visitar la pàgina de  Facebook Mercat de Nadal

  I vore la Roda de premsa

  Com ha explicat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, es duran a terme tallers per part dels comerciants, així com també hauran alguns espectacles especials, entre altres, tenim el Taller de cuina amb Salva "MasterChef4", on els xiquets prepararan tres elaboracions: Mini pizza, Galeta i xocolatina relacionada amb el Nadal. Són places limitades (20 per taller), i per rigorós ordre d'inscripció al correu: comercio@alcoi.org

  No falteu, us esperem!

  Més informació
 • 26 novembre 2018
  AL NADAL, COMPRA TAMBÉ AL MERCAT MUNICIPAL
  Més informació
 • 23 novembre 2018
  DIVENDRES NEGRE DE MANISES

  El pròxim 23 de novembre 2018, tindrà lloc als comerços del nostre municipi el Divendres Negre de Manises.

 • 23 novembre 2018
  BLACK FRIDAY A MONFORTE DEL CID

  La Associació de Comerciants i Servicis de Monforte del Cid ja té preparat el seu #BlackFriday, en la difusió del qual ha col·laborat la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de #MonfortedelCid, no t'ho perdes! #ComercioenMonforte #redafic

  Més informació
 • 23 novembre 2018
  GUIA PER A L'EXERCICI DE L'ACTIVITAT COMERCIAL

  Amb aquesta guia, que pretén utilitzar un llenguatge comprensible i proper a la ciutadania, les persones que realitzen una activitat comercial podran trobar resposta als principals dubtes que apareixen en el moment d’obrir un negoci o en la gestió diària d’aquest. No obstant això, aquest document no pot substituir totalment la legislació vigent ni tenir caràcter vinculant. Si les persones usuàries no troben en aquesta guia una resposta a una pregunta concreta, la Conselleria posa al seu abast la legislació del sector en la seua pàgina web. Així mateix, el personal agent de la Xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial, present en bona part dels municipis del nostre territori, podrà solucionar els dubtes relacionats amb la matèria. Es pot contactar amb les diverses agències a través del Portal del Comerç Sostenible: www.portaldelcomerciante.com

  Portal del comerç d'Elda

  Guia per a l’exercici de l’activitat comercial

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La *AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació

 • Pàgina 6 de 454

 • Mostrant del 101 fins al 120 d'un total de 9061 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Informe Anual de la Distribución Comercial de la Comunitat Valenciana 2017 y avance 2018

Foro Retail Future

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible