El portal del comerciant

Noticies

 • 15 febrer 2019
  JORNADA EMPRESARIAL: PLA DE SEGURETAT INTEGRAL

  JORNADA EMPRESARIAL: PLA DE SEGURETAT INTEGRAL. Per a les àrees industrials de Manises. 

  Dia: 20 de febrer de 2019.

  Lloc: Hotel Tryp Valencia Azafata.

  Més informació
 • 15 febrer 2019
  FINALITZA LA CAMPANYA “ENAMORA’T COMPRANT A BENISSA”

  Hui divendres ha finalitzat la campanya comercial “Enamora’t comprant a Benissa”, organitzada per l'ACEB "Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa" juntament amb l'Ajuntament de Benissa a través de AFIC-Creama Benissa, amb la realització del sorteig, en ràdio litoral Cadena SER, de 4 sopars romàntics. Posteriorment es va efectuar el lliurament de premis a les persones agraciades que en aquesta ocasió van ser Brallan Buitrago, sopar en Rte. 34 de Sant Nicolau, per a Nuria Ausina en Rte. Cuina de dos, per a Mª Elena González en Bar-Cafeteria L’Esplai i per a Rosa Caravaca en Pizzeria L’Orenga.

  Des de la ACEB estan contents amb el resultat de la campanya, i agraeixen a les persones premiades, així com a la resta de clients i amics la confiança depositada en el comerç de Benissa.

  Més informació
 • 14 febrer 2019
  La Nit en Blanc inunda Santa Pola con actividades culturales y de ocio para todos los públicos
  Més informació
 • 14 febrer 2019
  Per Sant Valentí, Enamora't del Centre

  La Mesa del Centre ha dut endavant una nova iniciativa. Recordem que va crear la marca ‘Ací en el Centre’ per donar a conéixer totes les oportunitats que el Centre d'Alcoi posseeix en diferents aspectes. Ara amb motiu de Sant Valentí ha creat una campanya per la que han repartit samarretes 'I love el Centre' pels comerços,botigues, restaurants i bars del centre per omplir el Centre d'amor en aquest dia tan especial.

  El mig cor, que simbolitza l'amor, està representat amb la imatge principal del logo d'Ací en el Centre, per recolzar la imatge demarca del Centre. A més, estan sortejant 5 conjunts de dues samarretes 'I love el Centre'.

  Per a participar en el sorteig cal seguir el Facebook d’Ací en el Centre d’Alcoi, comentar la publicació respecte aquest sorteig, mencionant en un comentari a dues persones amb les que compartir moments en el centre d’Alcoi i finalment, compartir la publicació en el mur personal.
  El sorteig es realitzarà el dimecres 20 febrer de 2019 i els premis es recolliran en l'Oficina de comerç del Centre.

  Més informació
 • 14 febrer 2019
  VILA-REAL MOTOR2 COMENÇA LA SEUA POSADA A PUNT

  L'Ajuntament de Vila-real comença ja els preparatius de la fira del vehicle d'ocasió de Vila-real MOTOR2, la qual serà la XIX edició. Una fira que té com a objectiu la promoció i venda de vehicles.

  Per a aquesta edició s'ha apostat per avançar la data de le fira al 5, 6 i 7 d'abril. Acordant-lo així en la reunió prèvia celebrada el 14 de febrer la data amb els expositors de l'any passat. Cal recordar que s'obrirà al públic el mateix divendres 5 pel matí, sent aquest mateix dia la seua inauguració.

  Durant el temps previ s'anirà revelant més informació. Aneu reservant la data per a acudir a la fira del vehicle d'ocasió de Vila-real MOTOR2!

  Més informació
 • 14 febrer 2019
  Alboraia engega la campanya `Compres Amb Cor´
  Més informació
 • 13 febrer 2019
  Formació Comercial 2019

  Cursos de formació gratuïts en matèries específiques del sector comercial per als establiments comercials de Castelló de la Plana.

  Pots inscriure't en els cursos a través del següent enllaç:

  https://www.camaracastellon.com/es/empresa/jornadas-cursos

  Més informació
 • 13 febrer 2019
  PASSOS DE CONFIANÇA...COMERÇ DE PROXIMITAT

  Els passos de vianants d’Alzira cobren vida amb “Passos de confiança, comerç de proximitat”, la nova campanya comercial de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA.

   

  Sota els teus peus podràs descobrir el comerç local des d’una altra perspectiva amb missatges als passos de vianants que et recordaran que el comerç local està a prop de tu.

   

  Perquè caminant per Alzira arribes al teu comerç. Troba la teua!

  Més informació
 • 13 febrer 2019
  14 de febrer. Sant Valentí 2019

  El comerç de Silla et dona vida. Aquest 14 de febrer per Sant Valentí compra a Silla.

  Més informació
 • 13 febrer 2019
  L'Ajuntament d'Alcoi substituirà l'empedrat de Sant Nicolauet per un asfalt imprés

  El tram de Sant Nicolau comprés entre el Partidor i la Font Redona serà modificat eliminant l'actual material de llamborda impresa. Serà substituït per un asfalt imprés similar a la intervenció realitzada al carrer de la Casa Blanca. La superfície a tractar és de 1032,5 metres quadrats i el pressupost d'aquesta intervenció podria eixir a concurs per 60.000 euros.

  «L'estat actual de l'empedrat d'aqueixa zona és deficient i en els espais pròxims a les juntes de construcció ha cedit per la pressió del trànsit que circula per aquest carrer. L'opció de l'asfalt imprés millorarà l'aspecte i la circulació en aquesta zona al mateix temps que servirà com a experiència per a aplicació del mateix en altres zones del nucli històric», indica el regidor d'Obres, Jordi Martínez.

  «El centre històric té un valor especial i no podem realitzar qualsevol mena d'asfaltat, ha de ser un que mantinga l'essència i conserve la imatge», ha explicat Martínez, qui ha recordat que «ja vam informar els veïns del centre d'aquesta actuació en l'última reunió que vam mantenir amb ells, i la resposta va ser molt positiva».

  Les obres es portaran avant després de passar les Festes de Moros i Cristians, ja que en ser una actuació pressupostada en 60.000 euros es tracta d'un contracte major, la qual cosa suposa uns terminis legals d'exposició, licitació, etc., que impedeixen que l'actuació estiga finalitzada abans de maig, per això començaran després de finalitzar aquestes celebracions.

  Al mateix temps i en previsió d'una intervenció posterior que solucione la deterioració de les llambordes del carrer Sant Nicolau des de la Font Redona la plaça d'Espanya, s'intervindrà en la substitució d'àmplies zones de l'empedrat actual durant els caps de setmana previs a les Festes de Moros i Cristians perquè el recorregut dels actes programats no generen problemes per l'estat de l'actual empedrat d'aquest carrer.

  Més informació
 • 13 febrer 2019
  El pressupost 2019 contemplen una partida econòmica per a la creació d’un Espai Polivalent en el barri de Batoi

  L'ajuntament d'Alcoi ha consignat una partida econòmica en el pressupost 2019 per a la creació d'un espai destinat a la dinamització cultural i social del barri de Batoi tal com ha reivindicat el veïnat d'aquest barri des de fa molt temps, i especialment en les reunions periòdiques que mantenen amb l'alcalde.

  El govern local està treballant juntament amb l'associació de veïns, i el veïnat del barri en una estratègia que permeta fer una anàlisi productiva, social i territorial que puga determinar els reptes del present i futur del barri, establint uns objectius clars, concrets i definits.

  El treball s'està realitzant en diferents eixos d'actuació: Batoi participatiu, Batoi Productiu, Batoi Sostenible, Batoi espai per viure i conviure, Batoi accessible, Batoi inclusiu i Social, tot açò materialitzant en projectes que s'extrauran gràcies al pla estratègic que s'està portant endavant al barri.

  El barri de Batoi és, sens dubte, un dels més diferenciats de la resta d'àrees urbanes de la ciutat pel seu naixement, situació geogràfica i desenvolupament.

  Recordem que la Regidoria de Democràcia Participativa va encarregar definir a través d'un procés participatiu realitzat per l'empresa especialitzada Crea360, un diagnòstic de Batoi que servisca com a full de ruta. Una reivindicació realitzada per l'Associació de veïns de Batoi i que el govern considera prioritària per destacar els punts forts d'aquest barri i detectar també quin lloc ha d'ocupar Batoi a la nostra ciutat.
  «Creem que és l'hora de Batoi. El barri sempre ha tingut demandes i s'han incorporat diferents serveis però d'una manera poc estructurada i, a vegades, pensant més en el curt termini que en el futur del barri, ara tindrem una de les necessitats que tant els veïns com aquest procés estan determinant».

  La regidoria recorda que amb el pla estratègic «El que realment volem saber és què necessita Batoi, i com enfocar un barri molt diferenciat per poder explotar els seus avantatges. Parlem d'un barri on la població jove està quedant-se o marxant? Pot ser una zona atractiva per un tipus de públic determinat? Què ha de tenir per a ser atractiu? Quin comerç o hostaleria cal? Són algunes preguntes importants entre moltes altres per als ciutadans de Batoi però també per tot Alcoi i per aquells que hem de decidir les polítiques públiques» explica la regidora de Democràcia Participativa, María Baca.

  BATOI

  Batoi naix com una colònia, un assentament d'immigrants amb aïllament geogràfic i manca de serveis als anys 50 i 60. En els anys 60 es creen a Batoi cinc grups d'habitatges protegits: l'Assumpció, Sant Josep, Santa Margarita, Campanya de Nadal, i de Mestres amb més de 280 habitatges. Envoltat també per sòl industrial, a finals dels 70 i als anys 80 es va convertir en la zona de festa de la joventut de l'època.

  D'altra banda, Batoi sempre ha sigut també un barri viu, combatiu que ha buscat la millora constant però que, malgrat les millores en serveis i infraestructures que ha anat assolint al llarg del temps: Escoleta Municipal, el CEIP Batoi, dotacions esportives, centre de Majors, la biblioteca a l'associació de veïns, el parc de Batoi, el pont de Pep Llinares, el mercadet dels diumenges, millora del servei d'autobús, també té molts reptes urbanístics, socials i econòmics que el govern pretén definir amb aquest diagnòstic.

  Més informació
 • 13 febrer 2019
  TENS UNA IDEA, UN PROJECTE EMPRESARIAL, PERÒ ....

  Si t'has decidit emprendre o vols assessorament per constituir-te com a empresari individual o Societat Limitada, en l'Agència de Desenvolupament Local de Riba-roja de Túria es troba el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) on, de forma gratuïta i evitant desplaçaments a altres administracions, podràs realitzar els tràmits administratius necessaris.

  Més informació
 • 12 febrer 2019
  UCOVI promociona Sant Valentín amb la seva campanya “Enamorats dels nostres clients”

  La Unió de Comerç de Vila-real UCOVI, continuant en la seva línia de suport al comerç de Vila-real, vol promocionar un any més el Dia de Sant Valentín, amb l'objecte principal de dinamitzar el comerç local, aconseguir la divulgació del petit i mitjà comerç, i fomentar el consum i el coneixement de la xarxa comercial que té la nostra ciutat.

  Sota el lema 'Enamorats dels nostres clients', UCOVI cerca conscienciar a la ciutadania de l'important que és realitzar les compres deixant-nos ‘enamorar’ pel que ens ofereixen les botigues locals, on es poden adquirir una gran varietat de productes sense necessitat d'haver de desplaçar-se a altres llocs.

  En aquesta ocasió, són molts els comerços de Vila-real, de sectors molt diversos, que s'han unit a la campanya de Sant Valentín d'UCOVI, a través d'una activitat conjunta de promoció i fidelització del sector.

  Promocions especials

  Un any més tots els clients que comprin en els comerços adherits a la campanya rebran el dia 14 de febrer un petit detall amb molt de cor. Alguns comerços prolongaran fins a final de setmana aquesta promoció.

  Des de UCOVI creiem que Sant Valentín és una data en la qual tradicionalment es fan regals a la parella i volem aprofitar aquest dia perquè els comerços facin també un obsequi especial als seus clients. A més, confiem que en aquesta nova edició la campanya tingui el gran acolliment de les anteriors, al mateix temps que continuem treballant mà a mà amb el comerciant per a ajudar-lo a augmentar les vendes del seu comerç en dates tan assenyalades.

  Més informació
 • 12 febrer 2019
  Concurs d'aparadors Magdalena 2019

  Concurs d'aparadors amb motiu de les Festes de la Magdalena 2019.

  http://www.castello.es/web30/pages/generico_web10.php?id=val&cod1=16&cod2=721

  Més informació
 • 12 febrer 2019
  Pego: Curs de Plaguicides Qualificat

  L'Agència Afic Creama de Pego hem organitzat aquest curs i impartit per Icsam  És obligatori tindre el carnet per a l'aplicació i compra de productes contra plagues i males herbes. Va dirigit a professionals i familiars (Horts familiars, agricultura, jardins). Demà es *realizarà l'última classe, els alumnes *haran una pràctica i realitzaren l'examen final de superació del curs.

  Realitzaren des de la Agència Afic-Creama més cursos durant el segon trimestre de l'any.

  Més informació
 • 12 febrer 2019
  CREAMA informa de les ajudes al treball autònom publicades per la Conselleria.

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les subvencions de foment d'ocupació dirigides a:

  Els emprenedors i, més concretament, als treballadors aturats inscrits en el SERVEF que creen llocs de treball mitjançant l'activitat empresarial independent, és a dir, sempre que es constituïsquen en autònoms o professionals per compte propi des de l'1 de gener de 2019 i fins a l'1 d'octubre de 2019.

  Es manté com a imprescindible que el projecte empresarial tinga caràcter innovador i reunir condicions de viabilitat tècnica, econòmica i financera, la qual cosa precisarà l'informe de qualsevol de les entitats incloses en el Mapa d'Entitats de l'Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana. Destacar que Creama és una entitat inclosa en el Mapa.

  Les ajudes van des dels 2.500€ fins als 4.500€ segons el col·lectiu d'emprenedors (aturats en general, menors de 30 anys o majors de 45, persones amb diversitat funcional, etc.) incrementant-se les quantitats en cas de dones.

  Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos de de la data d’inici que conste en la declaración d’alta en el Cens d’Obligats Tributaris.

  Les persones interessades en aquestes ajudes poden obtenir tota la informació en el CREAMA PEGO sita en Plaça Franciscanes o enviant un email a, acarbonell@creama.org.

   

   

  Més informació
 • 12 febrer 2019
  Ajudes Conselleria 2019

  - Ajudes a persones desocupades que accedisquen a la seua ocupació a través de la creació d'activitat empresarial com personal treballador autònom en projectes innovadors per a l'exercici 2019 (LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació).

  Més informació i termini de presentació fent clic ací

  - Programa d'ajuda destinada al manteniment del treball autònom de dones, pel qual s'atorga una subvenció per la contractació de persones desocupades que efectuen dones autònomes embarassades o en procés d'adopció per a l'exercici 2019 (LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació)

  Més informació i termini de presentació fent clic ací

  - Sol·licitud de subvencions per a la millora de les condicions de l'interior dels habitatges, en el marc del Pla de reforma interior d'habitatge. Pla RENHATA. CONVOCATÒRIA 2019

  Més informació i termini de presentació fent clic ací

   

   

  
   

  Més informació
 • 12 febrer 2019
  L’ADL D’ONDARA INFORMA SOBRE LA INSCRIPCIÓ PER A LES PROVES DE CERTIFICACIÓ DE L’ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES

  La oficina ADL-AFIC de Ondara informa que ja es pot efectuar la inscripció d’alumnat per a la realització de la prova de certificació dels nivells A2, B1, B2, C1 I C2 referent a les llengües d’ensenyament d’idiomes, a l’Escola Oficial d’Idiomes. El termini de matriculació serà fins a les 15 hores del dia 25 de febrer de 2019.

  La inscripció s’ha de realitzar a l’Escola Oficial d’Idiomes i també es pot fer telemàticament. En l’oficia ADL d’Ondara s’ajuda als usuaris que ho necessiten a realitzar la matrícula.

  Las persones interessades poden acudir a l’ADL-AFIC d’Ondara, tel: 965766250 i e-mail:adl@ondara.org

  Més informació
 • 12 febrer 2019
  Comerç al Carrer
  Més informació
 • 12 febrer 2019
  PRESENTACIÓ PÚBLICA ESTUDI TÈCNIC COMERCIAL EIX ALFONS XIII D'ELDA

  L'Avinguda Alfons XIII és un important eix comercial del municipi d'Elda, contemplat en el Pla d'Acció Comercial (PAC) Elda, com una de les principals vies de la ciutat.

  La millora de la qualitat en la gestió i urbanització dels espais urbans comercials i la seua dinamització, es presenta, en aquest sentit, com a eina fonamental per a l'adequació de l'oferta comercial local a les necessitats de els/as consumidors/as, i a les exigències del mercat.

  En aquest sentit,  per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la participació activa de les Associacions de Comerciants de la ciutat i especialment de l'Associació de Comerciants Elda Sud (ACES), juntament amb els titulars dels establiments comercials de la zona, consumidors i residents, s'ha realitzat un Estudi Tècnic Comercial, en el qual es determinen el conjunt d'actuacions a desenvolupar per a aconseguir dinamitzar l'activitat econòmica de l'eix Alfons XIII i el seu entorn.

  Tot això, amb els objectius específics de convertir l'Avinguda Alfons XIII i la seua àrea urbana en un espai comercial confortable, lúdic i de trobada, consolidant la zona com a principal eix comercial de la zona Sud del nucli urbà.

  A aquest efecte, dimarts que ve 19 de febrer, en horari de 20,00 a 21,30 h.,  en la Sala d'actes del Centre Cívic i Juvenil, situat en la Plaça de la Ficia (Av. de Chapí, 36), es realitzarà la  presentació pública de l'Estudi Tècnic Comercial de l'eix Alfons XIII, per part de l'equip tècnic redactor d'aquest; exposant-se l'anàlisi realitzada sobre la situació real del comerç i els serveis en relació amb l'espai públic, així com les diferents alternatives per a l'impuls de l'Àrea Comercial.

  En el transcurs de el acte, dirigit a comerciants, associacions de comerciants, entitats cíviques i veïnals, col·lectius festers, residents i consumidors, els assistents podran conéixer les conclusions i propostes que es recullen en aquest Estudi i consultar i/o ampliar qualsevol aspecte relacionat amb aquest. 
   

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al que es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació

 • Pàgina 6 de 462

 • Mostrant del 101 fins al 120 d'un total de 9240 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible