El portal del comerciant

Noticies

 • 14 abril 2009
  L'oli de la província de Castelló assoleix la denominació d'origen
  Més informació
 • 08 abril 2009
  Vinaròs inuagura el seu mercat provisional

  El mercat municipal de Vinaròs es trasllada a una ubicació provisional durant les obres de remodelació integral del recinte principal.

  Més informació
 • 08 abril 2009
  El sector vitivinícola es manifesta contra els baixos preus del vi a Requena
  Més informació
 • 08 abril 2009
  Les rebaixes arriben de forma massiva al carro de la compra
  Més informació
 • 08 abril 2009
  Benicàssim: El ´nou´ alberg Argentina obrirà aquest estiu com Escola de la Mar
  Més informació
 • 07 abril 2009
  El Mercat d'Aldaia ofereix productes a 1 euro tots els dijous
  Més informació
 • 07 abril 2009
  El comerç de Benicarló premia els seus clients amb entrades per al teatre

  La segona edició de la campanya Muda't que anem al teatre sorteja 130 invitacions en el marc del cicle de teatre de primavera

  Més informació
 • 07 abril 2009
  Els comerciants de Vila-real afronten amb formació el fre de les vendes
  Més informació
 • 06 abril 2009
  Castelló engega una nova cooperativa per setmana
  Més informació
 • 06 abril 2009
  La Càmera de comerç de Castelló ´ven´ el potencial del Golf Pèrsic per al taulellet
  Més informació
 • 03 abril 2009
  La Directora General de Comerç i Consum es reuneix amb l'Associació de Comerciants de Elx
  Més informació
 • 03 abril 2009
  Baix Vinalopó: Convoquen III certamen de Projectes Empresarials
  Més informació
 • 03 abril 2009
  Vega baja: Aposta per una estratègia econòmica
  Més informació
 • 03 abril 2009
  L' Alcora i Moró s'uneixen per a construir una gran depuradora per a la indústria
  Més informació
 • 03 abril 2009
  La guia de l´estalvi

  L'Ajuntament de la Vall d´Uixó en col·laboració amb comerciants de la ciutat estan duent a terme una campanya d'ofertes mensuals durant els dies de la setmana.

  Més informació
 • 02 abril 2009
  L'Ajuntament de Vila-real ampliarà les voreres per a donar preferència als vianants
  Més informació
 • 13 gener 2009
  HORT DE FELIU

  LAS PROVINCIAS

  El centro ocupacional Hort de Feliu de Alginet mejorar� su aspecto
  Las obras en el entorno tienen una duración prevista de tres meses
  La Diputación de Valencia ha concedido una subvención al Ayuntamiento de Alginet para mejorar el entorno de la zona del Hort de Feliu. En la misma se ubican el centro ocupacional, la Agencia de Empleo y Desarrollo Local y el Centro de Información Juvenil. Las obras de mejora del entorno durarón unos tres meses.
  El Ayuntamiento de Alginet, en colaboración con la Concejalía de Juventud, ha recibido una subvención de la Diputación de Valencia, a travós de IMELSA, (Impulso Económico Local), para acondicionar y mejorar el entorno urbanizable de las oficinas de la Agencia de Empleo y Desarrollo Local de Alginet, así como del Centro de Información Juvenil y del centro ocupacional Hort de Feliu.

  El objetivo de estas obras de adecuación y acondicionamiento del entorno del edificio, conocido como Hort de Feliu y propiedad municipal es facilitar el acceso a las instalaciones de las oficinas de la juventud, así como de los agentes de la AEDL y del mismo centro, según informó el técnico de Urbanismo del Ayuntamiento de Alginet, Paco Carbonell.

  El plazo de ejecución estimado es de un máximo de tres meses, y las obras se desarrollarán en terrenos de propiedad municipal, aclaró el técnico, quién explicó que estas obras incluyen la debida instalación de alumbrado público, pavimentación del suelo y colocación de mobiliario urbano, bancos, farolas y papeleras, entre otros.

  Entorno del edificio
  Hay que destacar que las obras también incluyen un acondicionamiento en lo que se refiere a zona ajardinada, por lo que el entorno del edificio estar rodeado de jardines, según informó la responsable de la AEDL, Cristina Oliver, y todo ello con sus respectivos servicios de limpieza.

  Las obras de acondicionamiento del entorno de este centro multifuncional de Alginet comenzarán con la demolición de los elementos que no se ajustan a las rasantes y urbanización que se propone y a la nivelación de los terrenos objeto de la mejora.

  A continuación se dará paso a la colocación de bordillos y de los distintos tipos de pavimento en la zona.

  La Diputación de Valencia, a través del consejo de administración de IMELSA ha destinado una subvención de 29.000 euros para llevar a cabo la ejecución de dichas obras en este emblemático edificio de la localidad.

  Así, el objeto de la obra es conseguir la urbanización del entorno de los locales ocupados por la aulas de la casa de los Oficios y de las oficinas de la AEDL, de forma que se puedan utilizar en cualquier momento y con facilidad de acceso.

  Inauguración
  Además, este próximo viernes 12 de enero se inauguraran las nuevas instalaciones del Centro de Información Juvenil y la Agencia de Empleo y Desarrollo Local, (AEDL), en el antiguo edificio Hort de Feliu, para los representantes de asociaciones y entidades locales relevantes del municipio.

  La celebración estará presidida por la alcaldesa de Alginet, Celeste García, y las autoridades locales.

  Pero además, el siguiente, el sábado, 13 de enero se realizar� la apertura a todo el público con una gran fiesta de inauguración, organizada por la Concejalía de Juventud.

  Desde el Consistorio confían en que las obras mejoren el aspecto de una de las zonas más reconocidas por parte de los vecinos del municipio. En la próxima primavera se podrán comprobar los resultados de este proyecto de mejora en la zona.

   

  Més informació
 • MERCAT AMBULANT ARTESANAL DEL PASSEIG ENGINYER MIRA

  Més informació
 • El Mercat Central d'Elda compta amb un nou punt net de proximitat en el Mercat Central

  L'Ajuntament d'Elda i l'empresa de gestió mediambiental *FOBESA han fet un nou pas en el seu compromís amb la cura de l'entorn. Rubén Alfaro, alcalde d'Elda, acompanyat de José Antonio *Amat, regidor d'Inversions i Serveis Públics Sostenibles, Enrique *Quílez, edil de Comerç i Mercats, així com Miguel Ángel *Sola, director de l'àrea d'Alacant de *FOBESA, de l'empresa de Grup Gimeno, han inaugurat aquest matí els dos nous punts nets que donaran servei al nucli urbà.

  Es tracta de dues instal·lacions urbanes situades en el Mercat Central d'Elda i en el Centre Cívic i Juvenil, que permetran als ciutadans i ciutadanes disposar de dos punts específics on depositar determinats residus amb la finalitat de facilitar el seu reciclatge.

  En concret, els contenidors disposen d'obertures específiques i bústies per al reciclatge de roba i sabates, oli, *cd’s, tòner, piles, llums de baix consum, xicotets electrodomèstics, radiografies, fluorescents, aerosols, càpsules de café o cintes de vídeo.

  Rubén Alfaro, alcalde d'Elda, ha explicat que “una de les apostes del Govern local és anar treballant amb les empreses d'economia circular, aconseguint així que la nostra ciutat aposte de manera clara pel reciclatge. Per a això, a més de les campanyes de conscienciació, hem de donar facilitats als ciutadans i ciutadanes perquè depositen residus altament contaminants en contenidors específics”.

  Alfaro ha assegurat que “iniciatives com aquesta duta a terme per *FOBESA contribueixen al fet que els veïns i veïnes d'Elda tinguen molt més fàcil reciclar i reduir l'impacte mediambiental dels seus residus”.

  De la mateixa manera, el president de l'Associació de Comerciants del Mercat Central, Salvador Suárez, ha assegurat que “el Mercat Central està per a donar suport a aquest tipus d'iniciatives, ja que igual que es venen productes frescos que són molt bons per a la gent, també estem per a acompanyar al reciclatge i col·laborar amb el medi ambient”.

  Per part seua, Miguel Ángel *Sola, director de l'àrea d'Alacant de *FOBESA, ha indicat que “a través d'aquesta iniciativa perseguim facilitar al màxim a l'usuari el reciclatge dels diferents tipus de desaprofitaments que se solen generar en les llars, amb la finalitat de promoure tant la separació en origen com una major conscienciació sobre els beneficis que aquestes xicotetes accions tenen en el nostre entorn més immediat”.

  La iniciativa suposa un nou pas en el conjunt de millores que *FOBESA, en coordinació amb l'Ajuntament d'Elda, està implementant a la ciutat en matèria de recollida i tractament de residus i que en els últims mesos han permés instal·lar papereres especials de recollida de residus o jardineres especials amb paperera incorporada en diversos punts del nucli urbà, entre altres accions.

  Font: www.elda.es

  Més informació

 • Pàgina 510 de 510

 • Mostrant del 10181 fins al 10199 d'un total de 10199 registres

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2020 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible