El portal del comerciant

Noticies

 • 27 agost 2019
  Ja es coneixen els tallers formatius que s'impartiran en el 3r Cicle de Comerç AFIC-Creama.

  Creama, en el seu propòsit per donar suport al teixit empresarial de la comarca, ha organitzat en tots els municipis en els quals està present una sèrie de tallers dirigits a les micro pimes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants.
  Igual que en les anteriors edicions, els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. Un dels motius pels quals es realitza en aquest format itinerant és per a arribar a tots els empresaris dels diferents municipis i alhora generar el tracte amb altres empresaris de municipis veïns propiciant els contactes i el networking entre ells.
  En aquesta ocasió, s'ha comptant amb la col·laboració de la Federació Alacantina de Comerç FACPYME en l'organització dels diferents tallers i amb el patrocini de la Diputació d'Alacant.
  Aquest cicle de formació començarà a Gata de Gorgos amb el taller “Mindfulness i gestió de l'estrés” els dies 10 i 12 de setembre i acabarà a Calp amb el taller "Llibertat Financera: Gestió econòmica del comerç” els dies 29 i 31 d'octubre.
  També s'han inclòs els tallers “NEUROVENTAS. Entra en la ment dels teus clients”, “Noves maneres de vendre: Vendes creuades, Neuromarketing”, “Desenvolupa les teues pròpies campanyes de màrqueting emocional” i “Klienting: 6 raons per les quals et trien els clients” que tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.
  Tots els tallers es realitzaran en el mateix horari de 15.00 a 17.00 h, seran gratuïts i les places són limitades. Els interessats poden sol·licitar més informació i realitzar la inscripció en qualsevol de les 8 agències CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

  Més informació
 • 12 agost 2019
  Tast del territori
  Més informació
 • 09 agost 2019
  CONCURS D'APARADORS DE LES FESTES PATRONALS

  Es convoca el concurs d'aparadors de les Festes Patronals 2019. Dues modalitats. Termini de presentació fins al 23 d'agost. L'aparador ha d'estar preparat el dia 29 d'agost per al seu examen per un jurat. Lliurament dels premis dilluns, dia 2 de setembre en el Saló dels Alcaldes de la segona planta de l'Ajuntament de Sogorb.

  Més informació
 • 06 agost 2019
  AJUDA A LA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN PIME I GRAN EMPRESA INDUSTRIAL

  Podràn solicitar l'ajuda pimes i gran empreses el CNAE 2009 de les quals es trobe dins dels establits en l'article 7 de la resolució de la convocatòria (del 07 al 11, del 13 al 33 i del 35 al 39). El projecte objecte de subvenció s'ha de realitzar dins del territori de la Comunitat Valenciana.

  El termini de presentació de la solicitud està obert y finalitzarà el 31 de desembre de 2020.

  Consulta les actuacions subvencionables, cuantíes i documentació 

  Enllaç a la resolució

  Enllaç IVACE

  Més informació
 • 06 agost 2019
  8ª OPEN NIGHT A BENISSA

  T'abelleix fer una cosa diferent? Aprofita aquest cap de setmana per a conéixer la nostra ciutat, passejar pel centre històric de Benissa i gaudir de la setena edició de l'Open Night a Benissa.

  Després de l'èxit de les passades edicions, el dissabte 24 d'agost a la vesprada-nit, en horari obert ininterromput des de les 20.00 fins a la 1.00 de la matinada aproximadament, els comerços de Benissa t'ofereixen la 8a Open Night. Les seues portes estaran obertes amb aparadors engalanats especialment per a eixa nit i t'oferiran descomptes i sorpreses.
  Un total de 33 establiments comercials s'han sumat a la “8a Open Night”, on podràs trobar moda, complements, articles de regal i molt més, tot això acompanyat amb degustacions gastronòmiques que ens oferiran els bars i cafeteries participants. Hi haurà música en directe, nit en blanc en els museus benissers, còctels, sortejos i descomptes especials en els comerços seran els grans atractius d'aquest esdeveniment, que ha comptat amb un gran èxit de públic durant les seues anteriors edicions.
  L'Associació de Comerciants de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, a través de AFIC-CREAMA, ha organitzat una nova edició de l'Open Night a Benissa, amb la qual es pretén impulsar l'activitat comercial del nucli urbà de Benissa. En aquesta ocasió s'ha apostat per la música on trobarem al grup “S.A. for Dixieland Band” i situats al llarg del trajecte que discorre l'Open Night (pels carrers del centre). També hi haurà zones de degustacions gastronòmiques que han preparat els membres de la comissió de festes de la Puríssima Xiqueta 2020.
  Com a novetat enguany s'han incorporat atraccions infantils en 2 zones del recorregut de l'Open Night, per a l'entreteniment dels més xicotets/es de la casa, perquè així els seus progenitors puguen realitzar tranquil·lament les seues compres.
  Des de l'Associació de Comerciants (ACEB), i AFIC-Creama conviden a tots els veïns de Benissa i municipis confrontants al fet que acudisquen a gaudir d'una vetlada d'entreteniment i oportunitats de compra.

  Més informació
 • 06 agost 2019
  Vinaròs tornarà a viure una nova edició de

  La regidora de Comerç, Anna Fibla, ha destacat que "és una bona oportunitat per oferir atractius per als visitants, al mateix temps que es dona a conéixer les botigues del municipi". En aquest sentit, afegia que des de la Regidoria i Govern Municipal sempre es donarà el màxim suport a aquest tipus d'iniciatives que aposten per la promoció del comerç i la fidelització dels clients.

  Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb complements i llenceria, i fins i tot una immobiliària". D'altra banda, ha afegit que també es comptarà amb menjar gràcies a la participació d'una pizzeria local, que oferirà degustacions.

  Cal destacar que al llarg de la jornada hi haurà música per tal d'amenitzar l'ambient i crear un espai distès a la pèrgola del passeig marítim perquè tota la família puga gaudir de les compres.

  Els comerços interessats en participar en la nova edició de "Nit de Compres al Passeig", que es farà diumenge 11 d'agost, encara es poden inscriure posant-se en contacte amb l'Associació de Comerciants de Vinaròs o bé amb l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramón.

  Més informació
 • 05 agost 2019
  El divendres, shopping night en el Centre Històric de Xàbia

  Aquest esdeveniment de dinamització comercial proposa ambient i música, amb un espectacle d'animació pels carrers, artesania en la plaça, activitats infantils i música en directe amb els grups SOULSPLOSION, TOXIC i TRILOGI.

  A més ofereix servei de ludoteca en Peque Mundo a partir de les 19 hores, gratuït si es presenten un tiquet de compra de qualsevol establiment associat

  Més informació
 • 02 agost 2019
  Curs PRL de treballs d'obra de paleta de (20 hores)

  Data: Del 18 al 20 de Setembre

  Horari: de 08.00 a 15:00h i 08.00 a 08 a 14:00h

  Lloc: Casa Nova de Calp

  Preu: 125€ ; Aportar el dia del curs fotocopia de DNI i justificant de pagament.

  Inscripcions en Creama Calp(C/Portalet, 12) o tlf 965839033 de 09.00-14:00h

   

  Més informació
 • 02 agost 2019
  Curs PRL de treballs d'obra de paleta de (20 hores)

  Data: Del 18 al 20 de Setembre

  Horari: de 08.00 a 15:00h i 08.00 a 08 a 14:00h

  Lloc: Casa Nova de Calp

  Preu: 125€ ; Aportar el dia del curs fotocopia de DNI i justificant de pagament.

  Inscripcions en Creama Calp(C/Portalet, 12) o tlf 965839033 de 09.00-14:00h

   

  Més informació
 • 01 agost 2019
  Desenvolupament Local presenta una nova edició del Tall de Cabells Solidari

  Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat la 6a edició del Tall de Cabells Solidari que cada any organitza l'Associació de Perruquers de Vinaròs. La cita serà el proper dilluns, des de les 9h fins a les 14h, amb la participació de 17 establiments i més de 37 perruquers que tallaran els cabells per 5€, destinant tota la recaptació per a l'associació Creixem.

  La regidora Fibla ha destacat que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives de caire solidari i animava a la ciutadania a apropar-se aquest dilluns fins a la pèrgola del passeig de Colom per participar en la tallada de cabells solidari". D'altra banda, ha afegit que també es podran fer donacions directes per part d'aquelles persones que no vulguen tallar-se els cabells, però desitgen participar en la jornada solidària.

  Per la seva banda, tant la presidenta de l'Associació de Perruquers, Aranzazu Abella, com la secretària de l'entitat, Montserrat del Toro, han agraït a l'Ajuntament, i en especial a la regidora Fibla, la seua col·laboració per fer possible un any més el Tall de Cabells Solidari. Així mateix també han tingut paraules d'agraïment per als més de 37 perruquers que participaran dilluns en aquesta jornada benèfica en favor de Creixem. 

  Pel que fa als veïns que vulguen tallar-se els cabells, Abella ha destacat que caldrà venir amb el pel rentat i no es podrà escollir el perruquer. D'altra banda, recordava que també estarà en marxa la iniciativa "Mechones solidarios" per fer donacions de cabell per a les persones amb tractament de quimioteràpia.

  El president de Creixem, Pedro Garcia, agraïa a l'Associació de Perruquers aquesta iniciativa solidària, destacant que la recaptació que s'aconseguisca es destinarà per l'adquisició de material d'exercicis per als xiquets. Segons recordava l'entitat treballa sense ànim de lucre, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels menors amb discapacitat i les donacions com les que atorgarà l'Associació de Perruquers són fonamentals per continuar endavant.

   

  Més informació
 • 01 agost 2019
  OBERT EL TERMINI DE PARTICIPACIÓ EN LA NIT OBERTA

  Enguany, este important esdeveniment tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre de 2019, en horari de 19 a 2 hores.

  El període d'inscripció romandrà obert fins dilluns 17 de setembre a les 13 h. Poden participar els negocis de serveis, comerços i hostalers de la ciutat, havent de presentar en el Registre General de l'Ajuntament l'imprés normalitzat corresponent que es pot descarregar ací.

  Més informació
 • 29 juliol 2019
  Teulada-Moraira Shopping Night 219
  Més informació
 • 29 juliol 2019
  TORNA A L'ESCOLA AMB EL COMERÇ DE PAIPORTA

  Campanya dirigida a potenciar el consum dels comerços que es dediquen a la venda de material escolar i serveis

  Més informació
 • 29 juliol 2019
  Comerç al Carrer

  Participaran més de 30 comerços amb ofertes especials de final de rebaixes. A més servei de bar, tapes i pinxos. Horari de 18.00 a 24.00h

  Més informació
 • 26 juliol 2019
  El Mercat Central d'Elda compta amb un nou punt net de proximitat en el Mercat Central

  L'Ajuntament d'Elda i l'empresa de gestió mediambiental *FOBESA han fet un nou pas en el seu compromís amb la cura de l'entorn. Rubén Alfaro, alcalde d'Elda, acompanyat de José Antonio *Amat, regidor d'Inversions i Serveis Públics Sostenibles, Enrique *Quílez, edil de Comerç i Mercats, així com Miguel Ángel *Sola, director de l'àrea d'Alacant de *FOBESA, de l'empresa de Grup Gimeno, han inaugurat aquest matí els dos nous punts nets que donaran servei al nucli urbà.

  Es tracta de dues instal·lacions urbanes situades en el Mercat Central d'Elda i en el Centre Cívic i Juvenil, que permetran als ciutadans i ciutadanes disposar de dos punts específics on depositar determinats residus amb la finalitat de facilitar el seu reciclatge.

  En concret, els contenidors disposen d'obertures específiques i bústies per al reciclatge de roba i sabates, oli, *cd’s, tòner, piles, llums de baix consum, xicotets electrodomèstics, radiografies, fluorescents, aerosols, càpsules de café o cintes de vídeo.

  Rubén Alfaro, alcalde d'Elda, ha explicat que “una de les apostes del Govern local és anar treballant amb les empreses d'economia circular, aconseguint així que la nostra ciutat aposte de manera clara pel reciclatge. Per a això, a més de les campanyes de conscienciació, hem de donar facilitats als ciutadans i ciutadanes perquè depositen residus altament contaminants en contenidors específics”.

  Alfaro ha assegurat que “iniciatives com aquesta duta a terme per *FOBESA contribueixen al fet que els veïns i veïnes d'Elda tinguen molt més fàcil reciclar i reduir l'impacte mediambiental dels seus residus”.

  De la mateixa manera, el president de l'Associació de Comerciants del Mercat Central, Salvador Suárez, ha assegurat que “el Mercat Central està per a donar suport a aquest tipus d'iniciatives, ja que igual que es venen productes frescos que són molt bons per a la gent, també estem per a acompanyar al reciclatge i col·laborar amb el medi ambient”.

  Per part seua, Miguel Ángel *Sola, director de l'àrea d'Alacant de *FOBESA, ha indicat que “a través d'aquesta iniciativa perseguim facilitar al màxim a l'usuari el reciclatge dels diferents tipus de desaprofitaments que se solen generar en les llars, amb la finalitat de promoure tant la separació en origen com una major conscienciació sobre els beneficis que aquestes xicotetes accions tenen en el nostre entorn més immediat”.

  La iniciativa suposa un nou pas en el conjunt de millores que *FOBESA, en coordinació amb l'Ajuntament d'Elda, està implementant a la ciutat en matèria de recollida i tractament de residus i que en els últims mesos han permés instal·lar papereres especials de recollida de residus o jardineres especials amb paperera incorporada en diversos punts del nucli urbà, entre altres accions.

  Font: www.elda.es

  Més informació
 • 25 juliol 2019
  L'AJUNTAMENT D'ELDA PRESENTA EL MAPA DEL COMERÇ DE PROXIMITAT

  Es tracta d'una iniciativa coordinada amb la Direcció General de Comerç, Consum i Artesania de la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu fonamental donar visibilitat online als comerços de la ciutat i de la Comunitat Valenciana a través dels diferents mapes comercials de les localitats adherides al projecte.

  Per a actualitzar el Mapa del Comerç de Proximitat d'Elda s'ha fet un exhaustiu treball de camp a través del qual, des d'agost de 2018, s'han revisat i censat 1.536 establiments comercials d'hostaleria i serveis de la ciutat d'Elda.

  Amb la informació recopilada s'han geolocalizado els establiments en el Mapa del Comerç de Proximitat, alhora que s'ha incorporat informació útil per al visitant, com a adreça, horaris, telèfon, correu electrònic, web pròpia, fotografia de l'establiment…

  L'aplicatiu permet trobar fàcilment un establiment, realitzant cerques per nom comercial, categoria de producte i fins i tot per agrupacions comercials, com per exemple, Mercats Municipals o eixos comercials principals.

  “Aquesta eina serà molt útil per a aquelles persones que vulguen obrir un comerç a Elda”, ha assegurat l'edil de Comerç i Mercats, Enrique Quílez, ja que “podrà veure quins altres comerços de la seua categoria hi ha oberts en la zona que ha triat”.

  A més, a partir d'aquesta any, el Mapa del Comerç de Proximitat suggereix al visitant a la ciutat diferents rutes comercials en les quals, al costat d'establiments de cada zona proposada, es poden visibilitzar llocs d'interés a la ciutat com a museus, parcs, teatre…

  Tot el comerciant que desitge registrar-se, o que ja ho estiga però vulga ampliar la informació que actualment apareix en el mapa sobre la seua botiga, podrà emplenar un formulari en la secció de Comerç i Mercats de la web municipal (www.elda.es), així com en el Portal del Comerciant d'Elda (elda.portaldelcomerciante.com).

  També hi ha la possibilitat que cada comerç inscrit compte amb un usuari i contrasenya, que haurà de sol·licitar en l'Oficina AFIC de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, situada en la 2a Planta del Mercat Central, en el telèfon 966 98 92 32 o en el correu electrònic comercio@elda.es, per a gestionar directament el seu fincha en el Mapa podent modificar i afegir dades cada vegada que el necessite.

  “El mapa de comerç té diversos objectius, en primer lloc per al consumidor que és el poder localitzar els comerços segons la seua categoria comercial en un mapa que està georeferenciado”, ha assenyalat Jorge Gras, tècnic geògraf de l'Ajuntament d'Elda, explicant que “el consumidor podrà accedir a la informació del perfil del comerç”.

  Respecte al comerciant, el principal avantatge “seria la visibilitat del comerç en el mapa comercial, el posicionament en la web i també comptarà amb un contacte amb l'administració”, ha indicat el tècnic.

  D'altra banda, també existeixen punts positius per a l'administració ja que, com ha assenyalat Gras, “permet accedir a una base de dades actualitzada per a realitzar projectes d'estudis comercials”. Això últim es realitza a través de l'eina ‘ENCERTA’ que “permet fer plans de viabilitat comercial per a emprenedors de comerç en dues fases”, ha exposat el tècnic de Comerç i Mercats, Javier Paterna. La primera fase consisteix en un estudi d'impacte comercial i la segona dona l'opció de concertar una cita amb la regidoria per a realitzar un estudi més exhaustiu del seu projecte.

  Com a novetat, enguany, s'ha configurat un nou projecte, ‘L'aparador virtual de la Comunitat Valenciana’, un gran aparador virtual del comerç de la Comunitat Valenciana, que té com a objectiu impulsar la venda de comerç electrònic. A l'aparador virtual s'han incorporat automàticament tots els establiments comercials d'Elda inscrits en el Mapa del Comerç de Proximitat que compten amb web de compres o presència en xarxes socials. L'accés a l'Aparador Virtual d'Elda es pot realitzar a través del Portal del Comerciant d'Elda, web municipal i directament a través de l'adreça (impulsem.portaldelcomerciante.com/elda).

  Tant ‘El Mapa del Comerç de Proximitat d'Elda’, com ‘L'aparador virtual d'Elda’ són aplicacions d'accés lliure i gratuït per als establiments comercials de la ciutat.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 25 juliol 2019
  OFERTA FORMATIVA FEMXA

  Durant el mes de Juliol i  Agost el Grup FEMXA llança una nova oferta formativa per a treballadors i autònoms del sector empresarial i comercial.

   
  Són cursos de comerç electrònic,  màrqueting digital, gestió administrativa i empresarial i gestió comercial i atenció al client, no és necessari tindre coneixements previs.
   
  Es tracten de cursos gratuïts subvencionats pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.
   
  MÉS INFORMACIÓ
   
  CONTACTE: 900 100 957 - atencionalumno@femxa.com

  Més informació
 • 22 juliol 2019
  TALLER: INSTAGRAM PER A COMERÇOS

  OBJECTIU

  Instagram és una eina amb gran potencial a l'hora de promocionar productes, ofertes i esdeveniments. Instagram té una gran atractiu visual i per això és la xarxa idònia per a promocionar un comerç i obtindre bons resultats.

  PROGRAMA

  1. Introducció

  2. Termes i funcionalitats

  3. Com fer fotos en Instagram?

  4. Com fer vídeos en Instagram?

  5. Etiquetes

  6. Instagram Stories

  7. Instagram Shopping

  8. Publicitat

  9. Aplicacions i programes complementaris

  10. Consells finals


  DATA I HORARIS I LLOC DE CELEBRACIÓ


  Dilluns 21 d'Octubre de 2019 de 15.00h a 18.00h.

  Centre Cívic i Juvenil Av. de Chapí, 36 3600 - ELDA 

  Formulari d'inscripció online punxe ACÍ.

  Per a descarregar el fullet punxe ACÍ.

  Imparteix: 

  Coto Consulting

  * Curs completament gratuït.

  ------------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 18 juliol 2019
  Les excavacions del Castellar d'Alcoi treuen a la llum l'antic AL-QüY

  Per quart any consecutiu, al llarg del mes de juliol, s'han reprès les excavacions al poblat fortificat andalusí del Castellar d'Alcoi, impulsades pel Museu Arqueològic Municipal Camilo Visedo Moltó. Els treballs d'aquest estiu s'han centrat en la delimitació de la muralla sud-est de l'antic Al-Qūy, nom en àrab de l'antic districte que correspon actualment amb la ciutat d'Alcoi, així com en la documentació i exhumació de diferents estades que s'adossen a aquesta. Aquesta actuació arqueològica està autoritzada per la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i ha estat finançada per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi.

  Els treballs estan dirigits per l'arqueòleg Germán Pérez Botí, autor de diversos estudis sobre aquest jaciment i professor del col·legi Carmelites-La Presentación. L'equip que participa a la campanya d'aquest any està integrat per responsables del Museu; tres arqueòlegs, estudiants de grau i de màster de les universitats d'Alacant, Jaén i Complutense de Madrid; així com joves voluntaris i ex alumnes del col·legi.
  El proper diumenge 21 de juliol es realitzarà una visita guiada a El Castellar per a totes aquelles persones que vulguen conèixer de primera mà el procés d'excavació i la història d'aquest important jaciment medieval. L'excursió eixirà des del Collao a les 08:30 hores i no es requereix reserva.

  Membres del govern han visitat el jaciment per conéixer de primera mà els avanços en els treballs arqueològics. Durant la visita, la regidora de Patrimoni Històric, Lorena Zamorano, ha explicat: «Donada la importància patrimonial d’aquest jaciment amb un exemple de muralla única al País Valencià, notablement conservada i la informació que any darrere any està aportant-nos aquest enclavament arqueològic sobre el passat àrab de la nostra societat, pensem que és necessària una intervenció de consolidació i preservació del BIC, per la qual cosa, anem a treballar en un avantprojecte que no sols permeta preservar el bé sinó dinamitzar-lo com a recurs cultural i turístic de la nostra ciutat».

  Segons la informació facilitada, en els treballs d'aquest estiu destaca l'exhumació total de la muralla d'aquest poblat fortificat, d'uns noranta metres de longitud, construïda amb morter de calç i pedra. Adossat a ella s'ha constatat tres contraforts semicirculars de grans dimensions, la funció era contenir la muralla; els diferents departaments que a ella s'adossen a l'espai interior i un aljub de grans dimensions.

  Pel que fa a les estades documentades, s'han trobat murs de maçoneria dels que es conserven fins a gairebé dos metres d'alçat en alguns d'ells. En el seu interior s'ha exhumat un aixovar domèstic propi de les comunitats andalusines que van habitar el poblat fortificat durant finals del segle X; i sobretot durant la primera meitat del segle XI. Segons el seu director ens trobem davant d'un jaciment arqueològic de gran rellevància històrica a nivell provincial, ja que les seves estructures com a material permeten conèixer l'inici de la presència andalusina en aquestes terres, poc conegut i investigat.

  Al setembre està previst l'estudi i la restauració d'aquestes troballes que passaran a engrossir els fons del Museu Arqueològic Municipal Camilo Visedo Moltó d'Alcoi.

  Més informació
 • 18 juliol 2019
  PLA ESTRATÈGIC TEIXIT COMERCIAL TORRENT

  El programa EDUSI cerca una millora duradora i a llarg termini de les condicions socials, econòmiques i ambientals d'una àrea urbana.

  Els reptes per al desenvolupament urbà sol poden aconseguir-se a través d'un enfocament integrat i d'una estratègia concreta i sistemàtica que permeta planificar i dirigir les actuacions a desenvolupar.

  Dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Torrent s'ha elaborat el PLA ESTRATÈGIC D'IMPULS I MODERNITZACIÓ DEL TEIXIT COMERCIAL DE TORRENT.

  Informe Pla Estratègic revitalització comercial Torrent

   

  Presentació Pla Estratègic revitalització comercial Torrent

   

  Resum Executiu Pla Estratègic Comercial Torrent

   

  Presentació Resum Executiu

   

   

   

   

  Més informació

 • Pàgina 5 de 481

 • Mostrant del 81 fins al 100 d'un total de 9617 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible