El portal del comerciant

Noticies

 • 03 Desembre 2018
  EL MERCAT MEDIEVAL TORNA AL CENTRE HISTÒRIC DE DÉNA
  Més informació
 • 03 Desembre 2018
  XV CONCURSO ESCAPARATISMO NAVIDEÑO
  Més informació
 • 03 Desembre 2018
  PEGO: CONCURS D'APARADORISME NADALENC

  La Regidoria de comerç de l’Ajuntament de Pego i Creama Pego amb la col·laboració de l’Associació de Comerç de Pego, amb motiu de les pròximes festes nadalenques 2018-2019, proposa convocar un concurs de decoració de locals comercials, a través del qual es vol reconèixer l’esforç d’aquells empresaris comerciants que fan inversió en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats en Pego, incentivant i fomentant així l’atractiu de comprar en el nostre poble.

   

   

   

  Hi ha tres premis:*Uun premie de l'Ajuntament de 300 € per al comerç més votat en vals *canjeables per a realitzar compres en els comerços triats del *muncipio. Un premi de 150€ de l'associació de comerciants per al comerç més votat que *peretenezca a l'associació i un premi de 100€ per a la persona que puge la foto de l'aparador al *facebook.

   

  Adjuntem el cartell i l'enllaç de les bases de participació es aquest http://www.creama.org/val/agenda.asp?ref=RVMXPCBO&dia=30&mes=11&anyo=2018

  Més informació
 • 03 Desembre 2018
  Taller IMATGE PERSONAL PER A COMERÇOS

  Des de la Mancomunitat de l'Horta sud es convoca el primer taller del programa de formació per al comerç local de la comarca.

  Tindrà lloc el dilluns dia 17 de desembre de 15 fins a 17h. a les instal·lacions de la Mancomunitat, Carrer Cervantes, núm. 19-b de Torrent.

  Les persones interessades, titulars o empleades al comerç local, sòlament heu d'inscriure-vos en el següent enllaç:

  www.mancohortasud.es

  El programa podeu descarregar-lo ací.

  Més informació
 • 03 Desembre 2018
  Benissa arranca ‘El Comerç de Benissa brilla per Nadal’, una nova campanya per a incentivar l'activitat comercial.

  De nou, l'Ajuntament de Benissa ha planificat diverses activitats dirigides a un ampli ventall de públics per a passar el nadal. D'una banda, una nova edició de l'escoleta anomenada "Pastís de Moniato" i per una altra la campanya de Nadal "El Comerç de Benissa brilla per Nadal".
  El passat 1 de desembre s'ha iniciat la Campanya “El Comerç de Benissa brilla per Nadal”, organitzada per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB) i per l'Ajuntament de Benissa a través de l'agència AFIC-Creama. Una iniciativa amb la qual promocionaran les compres en el comerç local durant aquestes festes. La Junta directiva d'ACEB i la regidoria han tornat a treballar de forma conjunta i transversal per a millorar els resultats d'aquesta campanya específica.
  En cada establiment associat es repartiran fullets informatius de la campanya, que hauran d'emplenar els clients per a poder participar. Segons ha comentat la presidenta d'ACEB, Isabel Bou, “entraran en el sorteig totes aquelles persones que realitzen compres en els comerços de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa, ACEB, per un import igual o superior a 50 €”. A més, “els tiquets de totes les compres podran ser acumulats, però només podran participar en el sorteig totes aquelles compres realitzades de l'1 de desembre fins al 3 de gener, tots dos inclosos”, anuncia el vicepresident, Lucas Vicente. Cal recordar que, per a poder participar, el client haurà de depositar el fullet, correctament emplenat en companyia del tiquet/tiquets de compra, en les urnes habilitades per ACEB en els diferents establiments seleccionats, així com en CREAMA. El sorteig tindrà lloc el divendres 4 de gener de 2019, a les 12.30 hores, en les instal·lacions de Ràdio Litoral Cadena Ser i serà oferit en directe.
  Els premis s'entregaran el divendres 4 de gener en el comerç on s'haja efectuat la compra de major quantia. La persona premiada haurà de realitzar les compres entre el 4 i el 5 de gener, en les empreses associades a ACEB.

  Carol Ivars, regidora de comerç i joventut, destaca que “el *Pastís de *Moniato proposa activitats molt diferents de les que realitzen en el dia a dia del col·legi, i aposta per valors tradicionals, reforçant les nostres arrels”. Quant a la campanya "El Comerç de Benissa brilla per Nadal", destaca la nova programació per a oferir activitats per a un públic infantil i juvenil, amb la creació d'una "scape room" (dissabte 22, Casal Jove, de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00h) en la qual qui s'endinse haurà d'enginyar-se-les per a poder eixir d'aquesta sala a través de proves de divers tipus. Isabel Bou i Lucas Vicente, de l'Associació de Comerciants de Benissa (ACEB), van indicar que per a participar n'hi ha prou amb aportar tres tiquets de compra (sense importar el valor de la compra), dirigit a persones a partir de 8 anys amb acompanyant i soles a partir de 12 anys.
  El diumenge 23 també presenta una novetat: la Gimcana "busca l’anomalia", en la qual el públic haurà de trobar en els aparadors de les botigues d'ACEB algun element discordant. Entre les persones guanyadores se sortejarà una tauleta tàctil. En el mateix matí del diumenge també hi haurà una cercavila de personatges Disney i tallers infantils.
  A més, la campanya "El Comerç de Benissa brilla per Nadal" comptarà amb l'habitual sorteig entre les persones que realitzen les seues compres (des de l'1 de desembre fins al 3 de gener) en les 109 botigues i negocis locals pertanyents a ACEB. En total, 2000 euros en premis a repartir (1.000, 500 i cinc premis de 100 euros).
  Per part seua, la campanya de Nadal també oferirà una decoració especial, diverses animacions amb personatges, il·luminació Led i música als carrers.

  Més informació
 • 03 Desembre 2018
  El Mercat Municipal de Picanya rep

  En aquesta ocassió la mirada és la de Pablo Picasso, amb qui imaginem d'una altra manera un dels racons més coneguts de Picanya, la plaça de l'esglèssia (plaça de la Constitució).

  Vos convidem a vindre a fer les vostres compres de nadal al Mercat amb Dalí i amb Picasso.

  Més informació
 • 03 Desembre 2018
  El futur del sector comercial a debat en Alfafar

  L’enteniment de les diferents tipologies comercials d’Alfafar ha sigut el tema central de l’última edició dels Desdejunis de Valencia Plaza, un espai de diàleg entre especialistes, protagonistes del sector i administracions públiques amb l’objectiu d’establir un full de ruta comú cap a quin ha de ser el futur del comerç d’Alfafar i de la comarca.

   

  La taula de debat ha comptat amb la presidència d’Encarna Muñoz, primera tinent alcalde d’Alfafar, i la presència de la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, així com del Director General de Comerç, Natxo Costa.

   

  Així mateix, també han estat presents els protagonistes del sector, de la mà de Diego Román, de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana; Francisco Pons, del Fòrum d’Empresaris de l’Horta Sud, així com les associacions de comerciants i professionals d’Alfafar (Acypal), Sedaví (Acese), Massanassa (ACMASS), Benetússer (ACB Xip), Silla (AESI) i Beniparrell (AEMBE).

   

  El futur del comerç de proximitat

   

  La funció social, cultural i econòmica del comerç de proximitat ha sigut un dels temes més recurrents durant el debat. Tant la representació de la gran superfície com la del comerç local han coincidit en el potencial del model de proximitat, és a dir, els valors de consum sostenible, creació de cultura local i especialització en el producte i la qualitat.

   

  Des de l’administració pública han destacat que l’esforç està centrat en una legislació que permeta al comerç de proximitat, per les seues característiques pròpies, potenciar la seua especialització, visibilitat i localització amb l’ajuda tant de la digitalització com de, en el cas d’Alfafar, el Pla d’Acció Comercial.

   

  Accés a la fotogaleria de Valencia Plaza

  Més informació
 • 03 Desembre 2018
  Alfafar celebra la seua primera edició de la Setmana del Comerç

  Alfafar organitza la primera edició de la Setmana del Comerç, un nou programa de foment del comerç local que pretén ser una trobada entre comerciants, joves i persones emprenedores, per a assumir els reptes del sector en el futur.

  D'aquesta forma, des del 10 fins al 15 de desembre, l'àrea de Comerç d'ADL d'Alfafar, amb la col·laboració dels departaments de Joventut i Mercat Municipal, oferirà un programa d'activitats dirigides als comerciants, joves i emprenedors tant d'Alfafar com dels municipis veïns. 

  En aquest sentit, la programació arreplega un conjunt de tallers i jornades per a enfrontar el repte d'emprendre en el sector comercial, conèixer les oportunitats d'ocupació i desenvolupament de negoci que ofereix el comerç de proximitat d'Alfafar, així com les ajudes a la contractació, el emprenedurisme i l'activitat comercial disponibles tant a nivell municipal com a autonòmic. 

  Així mateix, la programació contempla una jornada de networking per a compartir experiències emprenedores entre comerços de proximitat de gran trajectòria i joves que cerquen l'oportunitat de prendre el relleu generacional, una trobada que tindrà lloc en l'entorn únic del Mercat Municipal.


  “treballem en un diagnòstic profund sobre la situació del comerç a Alfafar i ara comptem amb una eina que llança llum sobre l'adreça en la qual hem d'anar i una de les vies que arreplega és la del funcionament en xarxa. La Setmana del Comerç és una de les accions perquè tot el sector comence a conèixer com poden treballar d'aquesta forma amb la resta de localitats de la comarca, perquè és l'única forma d'afrontar el futur amb sostenibilitat i aprofitar el potencial que encara està per desenvolupar en tota aquesta àrea metropolitana de la ciutat de València”, defensa el president del Consell de Comerç i Economia Local, Toni Milla. 


  Activitats infantils

  Per a acostar les bondats i particularitats del comerç de proximitat, la programació contempla una jornada exclusivament dedicada al públic infantil, amb tallers i activitats dedicades a mostrar el treball i l'activitat del sector comercial d'Alfafar.

  Més informació
 • 02 Desembre 2018
  El comercio de Burjassot inicia su campaña navideña con un domingo festivo en el Mercado Municipal

   

  La Concejalía de Promoción Económica del Ayuntamiento de Burjassot, dirigida por el concejal Roc Senent, a través de CEMEF SLU, junto con CODEMER, la asociación de vendedores del mercado municipal y la Asociación de Empresaris de Burjassot darán por iniciada la campaña de Navidad con un domingo de actividades que tendrá lugar, el 2 de diciembre, en el aparcamiento del Mercado Municipal L’Almara.

  En esta ocasión, los vendedores del Mercado Municipal celebrarán una nueva edición de los “Diumenges al Mercat”, con motivo del inicio inminente de la campaña de Navidad. Así, desde las 11h y hasta las 18h, las diferentes paradas del mercado abrirán al público, para ofrecer, tanto productos de calidad para comprar y llevar a casa, como apetitosas tapas de las que disfrutar en familia, así como también deliciosos dulces para merendar.

  Durante todo el día habrá diferentes actividades para los más pequeños como pinta caras, talleres de marcapáginas, chapas y decoración navideña, atracciones hinchables, Fórmula 1 y la visita de la Patrulla Canina. También habrá sorteos y sorpresas para los vecinos y vecinas que acudan este domingo al Mercado.

  Paralelamente, el aparcamiento del Mercado Municipal acogerá, durante todo el domingo, la I Mostra Empresarial, organizada por la concejalía de Promoción Económica y la Asociación de Empresaris de Burjassot. Por otra parte, a las 12:30h tendrá lugar la pasarela canina, en el marco de la II Feria de Mascotas que también organiza la Asociación de Empresaris de Burjassot.

  Por último, a las 18:30 h, tendrá lugar el encendido de luces navideñas en el entorno del Mercado Municipal L’Almara.

  Més informació
 • 01 Desembre 2018
  ALZIRA: 12 MESOS 12 EMPRESES- DESEMBRE: TASCA ALL NEGRE

  A la TASCA ALL NEGRE apostem per la combinació vinícola-agrícola! Volem que gaudeixes d’una experiència 360 i, per això, a la nostra carta podràs trobar més de 130 referències de vi, que podràs tastar i també adquirir.

  La nostra bodega es fusiona amb una cuina actual i dinàmica formada per plats únics que es poden assaborir en un espai renovat a Alzira.

  Troba’ns al carrer Hort dels Frares de dilluns a dissabte o segueix-nos per Facebook i Instagram.

   

  TASCA ALL NEGRE, empresa seleccionada al mes de desembre en la campanya Alzira: 12 MESOS · 12 EMPRESES

  Més informació
 • 30 novembre 2018
  MERCAT DE NADAL

  Plaça Rafael Atard.

  Horari Mercat:

  30 novembre: 17.00-21.30

  1 desembre: 11.30-14.00           17.30-21.30

  2 desembre: 11.30-14.00           17.30-20.00

  Més informació
 • 30 novembre 2018
  PAL La XXVI Festa de la Carxofa ja té cartell anunciador

  més

  Més informació
 • 30 novembre 2018
  FIRA DE NADAL 2018

  L´Ajuntament de la Vall d´Uixó, des de la Regidoria de la Ciutat Activa, vos convida a visitar la Fira de Nadal 2018 que es durà a terme a la plaça de Ntra. Senyora de l´Asumpció del 6 al 9 de desembre. La fira tindrà un ambient nadalenc on caminar per ella pot ser agradable i divertit.

  En la fira trobareu moltes activitats per a nens i adults. Hi haurà photocall, tallers de manual.litatas, música en directe, tallers en anglès, entrega de cartes al Pare Noel i als Reis Mags d´Orient......

  Esperem que vos agrade, esteu tots convidats.

   

  Més informació
 • 30 novembre 2018
  CONCURS D´APARADORS 2018

  L´Ajuntament de la Vall d´Uixó, des e la Regidoria de la Ciutat Activa, ha obert el plaç de presentació d´instancies per a que els comerços del municipi puguen participar en el concurs d´aparadors. El plaç de presentació de sól.licituts es del 26 de novembre fins el 4 de desembre.

  Per a més informació punxa ací

  Esperem la vostra participació.

  Salutacions

  Més informació
 • 30 novembre 2018
  Regala't el Nadal a la llum del Penyal

  Un programa ple d'activitats i una gran oferta d'oci, comerç, restauració, cultura i tradició que ens permetran gaudir d'aquestes dates tan especials d'una manera diferent.

  Tot començarà amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc l'1 de desembre a les 19:00 hores i com a actes destacables comptarem amb la VI Fira de Nadal durant els dies 6,7,8 i 9 de desembre, així com el lliurament de premis del concurs d'Aparadors de Nadal el dia 12 de desembre, la màgia del Nadal els dies 19 de desembre i 3 de gener amb tallers infantils, actuacions de màgia, disco-mòbil, photocall, cercaviles ...

  i multitud de tot tipus d'esdeveniments (concerts, bandes musicals, cercaviles, teatres, exposicions, danses, concursos, excursions, cavalcades, etc.)

  Des de l'1 de desembre fins al 5 de gener ... "Regala't el Nadal a la llum del Penyal"

  Més informació
 • 30 novembre 2018
  Aquest any el Campament Reial arriba amb novetats

  Raül Llopis, regidor de Festes i David Ponsoda, president de l' Asociación Cultural Samarita han presentat les novetats del Campament Reial d'aquest any. Les entrades eixiran a la venda el dia 3 i 4 a les 20 hores en http://home.ticketalcoi.com/ També en vendran en el Mercat de Nadal.
  Aquest any hi haurà dos campaments amb entrades diferenciades, seguirà el de l' 'Escriba' i a més es podrà visitar el campament dels Reis Mags.
  En el vídeo teniu tots els detalls.

  Més informació ací

  Més informació
 • 30 novembre 2018
  AQUEST NADAL DÓNA'T EL GRAN LOT EN EL MERCAT DE SAN FRANCISCO DE SALES

  NADAL EN EL MERCAT DE SAN FRANCISCO D'ELDA QUE COMENCE LA FESTA! 

  Sota aquest eslògan l'Associació de Comerciants del Mercat de San Francisco d'Elda, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, vol posar en valor, durant aquesta campanya de Nadal, la selecció, qualitat i preu de tots els productes que s'ofereixen en els llocs de venda de la Plaça de Proveïments, ajudant en aquestes dates tan assenyalades a tots els seus clients i clientes amb 19 lots nadalencs, el sorteig tindrà lloc el 18 de desembre a les 12.00h. 

   

  ---------------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. La AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 30 novembre 2018
  BLACK FRIDAY A SILLA

  El passat 23 de novembre es va celebrar a Silla el mundialment conegut BLACK FRIDAY, on un bon nombre de comerços de la població van oferir uns interessants descomptes per facilitar-nos ja les compres de Nadal

  Més informació
 • 29 novembre 2018
  Un Nadal diferent a Xirivella

  🛒 COMERÇ 🛒

  🎅🏻 Un Nadal diferent a Xirivella 🤶🏻

  ☑️ Bola gegant nadalenca 🔮

  Fes-te una foto junt amb la bola gegant de nadal 📸

  ➡️ Dissabte 15 de desembre:

  🔹 10.00 a 14.00 h

  🔹 17.00 a 20.00 h (A més, trobaràs neu al parc! ❄️☃️❄️)

  ➡️ Diumenge 16 de desembre:

  🔹 10.00 a 14.00 h

  📍 Parc Sant Josep i Jesús Ferrando (davant de l'ambulatori)

  ‼️ No t'oblides de demanar la teua butlleta al comerç local

  ☑️ A més a més, hi haurà tallers i moltes més sorpreses per a tota la família.

  Organitza: XiriComPrA i regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Xirivella (AFIC), coordinada per Michel Montaner.

  #NadalAXirivella

  Més informació
 • 29 novembre 2018
  DIUMENGES I DIES FESTIUS HÀBILS PER A LA PRÀCTICA COMERCIAL 2019
  Més informació

 • Pàgina 5 de 454

 • Mostrant del 81 fins al 100 d'un total de 9061 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Informe Anual de la Distribución Comercial de la Comunitat Valenciana 2017 y avance 2018

Foro Retail Future

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible