El portal del comerciant

Noticies

 • 05 novembre 2019
  Acypal forma als seus comerciants en la nova eina NouGremial

  L'Associació de Comerciants i Professionals d'Alfafar (Acypal) ha iniciat les formacions als seus comerciants associats per a implementar l'ús de l'eina Nou Gremial, un projecte pilot de digitalització del xicotet comerç, organitzat des de Unió Gremial, en el qual ha participat Acypal com a associació local innovadora. 

  D'esta manera, amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local, l'associació ha realitzat la primera fase de l'eina, que consisteix en la creació de la pàgina web corporativa.

  A través de senzills passos, els participants en el projecte han pogut completar la informació necessària per a estar presents en Internet amb els seus propis continguts. A més, totes estes noves webs corporatives entraran a formar part d'un marketplace local i de l'Aparador Virtual, una manera d'aconseguir la màxima difusió i expansió dels serveis i productes que ofereixen els nostres comerciants locals.

  El següent pas serà la creació de botiga online per a aquells models de negoci que troben una gran oportunitat la venda en Internet.

  Més informació
 • 04 novembre 2019
  XVIII Edició de les Jornades d'Ecoturisme.

  Com cada any quan arriba la Tardor, a Pedreguer es programen les Jornades d'Ecoturisme. Enguany complim la majoria d'edat, 18 anys fomentant el turisme ecològic i la conservació del territori.

  Excursions, xerrades, exposicions, activitats escolars i concurs de fotografia, són les activitats que organitzen CREAMA, el Centre Excursionista de Pedreguer, l'Institut d'Estudis comarcals de la Marin Alta i la Cooperativa *Sant Blai; en col·laboració amb FUNDEM i la Universitat d'Alacant i amb el patrocini de l'Ajuntament de Pedreguer.

  Més informació
 • 04 novembre 2019
  Els comerços de Benissa cap a la transformació digital.

  L’Ajuntament de Benissa, a través de l'Agencia AFIC-Creama ofereix un innovador curs als comerços de la localitat amb l’objectiu d’impulsar els canvis necessaris en l’entorn del comerç tradicional.

  El curs forma part del programa “Migra, per a la Transformació Digital del Comerç” creat per Factoria d’Idees i al que se sumen diferents professionals de l’entorn digital.

  El comerç tradicional té una oportunitat tant de promoció com de venda a través de les noves tecnologies i el curs està enfocat a donar a conéixer les possibilitats que existeixen. Els alumnes tindran l’oportunitat d’entendre el funcionament global del mercat digital, també coneixeran les ferramentes per entrar ells mateixos en aquesta transformació que ajudarà a trobar noves oportunitats de venda, nous mercats o innovadores maneres d’aplegar al consumidor. Al curs es treballaran exemples d’altres empreses que ho han aconseguit i com ho han fet.

  Els professors del curs seran Dayana Santacreu, fundadora de l'empresa Mascotetes i consultora a Emprender con Conciencia, Joan Ginestar CEO de Imedia Marketing i Teamhost, tecnòleg, i Juan Pablo Signes de Factoria d’Idees, consultor de marques i especialista en marketing on line.

  En paraules de la regidora Isabel Bou, “volem donar impuls a aquesta necessària transformació cap a l’entorn digital, que ens pot ajudar en un mercat cada vegada més globalitzat i enfront de un consumidor expert en allò que vol comprar, un client amb inquietuds i que busca i compara a través d'Internet abans de decidir la seua compra. Les empreses han de dirigir-se necessàriament cap a aquest nou mercat que ens presenta l’entorn digital i saber com aprofitar-ho”.

  El curs es realitzarà en 6 sessions de 2 hores cadascuna els dies 12, 13, 14, 19, 20 i 21 de novembre. Les empreses interessades han de realitzar la inscripció en l'Agència AFIC-Creama telefonant al 965732100 o enviant un mail a jribes@creama.org.

  Més informació
 • 31 octubre 2019
  TALLER PER A COMERCIANTS DE MANISES

  El pròxim 4 de novembre tindrà lloc el taller "¿Com podem sorprendre als nostres clientes?.  L'excel·lència  en el Servici"

  Lloc: Centre de Promoció i Desenvolupamente Municipal. C/ València núm. 22.

  Horari: 15.00 a 17.00.

  Preu: Gratuït.

  El taller es realitzarà en col·laboració amb la Cambra de Comerç.

  Més informació
 • 31 octubre 2019
  JORNADES MONOGRÀFIQUES IDEA 2019-2020

  Amb estes sessions busquem ampliar la formació i els recursos de què disposen els desocupats per a reintegrar-se en el mercat de treball, així com oferir un major suport a aquells que pensen a desenvolpar la seua pròpia idea de negoci.

  OBJECTIUS:

  1.Canalització de la informació de manera clara i eficaç

  2. Facilitar la interacció dels usuaris

  3. Millorar les habilitats i recursos disponibles

  4. Coordinació d´accions amb altres institucions i organismes dins del mercat laboral

  Més informació
 • 31 octubre 2019
  L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET RECONEIX LA LABOR I QUALITAT DEL COMERÇ I LA INICIATIVA EMPRENEDORA LOCAL EN LA III GAL·LA PREMIS Q

  Per tercer any consecutiu, el teixit empresarial de Quart de Poblet ha celebrat la seua gran nit de reconeixement: la gal·la Premis Q al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora Local 2019, convocats per l'Ajuntament des de les àrees d'Ocupació i Promoció Econòmica i Comerç. En la gala es van atorgar els sis guardons que premien la labor i qualitat tant de la iniciativa emprenedora com del comerç local, concedint-se tres d'ells per votació popular, a través de la consulta realitzada des de la plataforma municipal de Govern Obert, i els altres tres, per un comité avaluador.
  Una decisió que cada any resulta més difícil, com va destacar l'alcaldessa, Carmen Martínez, durant la seua intervenció en la gala de lliurament dels premis, que va comptar amb la presència de la secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró, i del regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica i Comerç, Ángel Lorente, organitzador dels Premis Q, al costat d'altres representants de la corporació municipal.
  En aquesta edició, es van presentar un total de 45 candidatures en les diferents modalitats, procedent dels 28 comerços i emprenedors i emprenedores participants.
  La votació de la ciutadania, al costat dels mèrits presentats, va atorgar a "Vieco Perruquers" el Premi Q al Comerç Excel·lent, mentre que en la categoria Iniciativa emprenedora juvenil, el guardó va ser per a "Be guapi", i en la de Dona Emprenedora, va recaure en Rosana Monrós.
  Quant als premis concedits sobre la base de les valoracions realitzades pel comité d'avaluació i els mèrits presentats, el Premi Q a la Iniciativa Emprenedora Innovadora es va concedir a Vicente Pérez Guaita de Desenvolupament de Solucions Energètiques i Smart contra el Canvi Climàtic; en la categoria Comerç Sostenible, el guardó va ser per a "Aqualai"; i en la de Comerç Accessible, per a "Clínica Dental Martínez i Mellado".
  La secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró, va destacar la importància de desenvolupar iniciatives "com els premis Q, perquè estimulen la creativitat i la iniciativa" i va valorar el treball del teixit comercial de Quart, assegurant que "he pogut repassar a què es dediquen i com treballen els premiats d'aquesta nit i he constatat que els guardons reconeixen el seu lideratge i model de referència. Enhorabona a tots ells i al govern i a l'alcaldessa per aquestes iniciatives".
  D'igual manera, Torró va destacar el paper que poden jugar les noves tecnologies com a eines capaces de reforçar a l'emprenedoria i al comerç local, eix central del nou Pla d'Impuls a la transformació digital del xicotet comerç i l'artesania, desenvolupat des de la conselleria d'Economia Sostenible.
  Per part seua, Carmen Martínez, va agrair als i les participants, però també a tot el teixit empresarial de Quart de Poblet, la gran labor que realitzen en el seu dia a dia, alçant-se com "una peça fonamental del motor de la nostra economia local", ja que "el teixit empresarial d'un poble crea ocupació, qualitat i benestar. Els comerços li donen vida al nostre municipi, generen riqueses i, en definitiva, indicen en la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes".
  Una aportació que des del Consistori, a través de l'àrea de Promoció Econòmica, s'acompanya i reforça posant a la seua disposició tots els recursos municipals disponibles, que abasten quatre línies de treball centrals: ocupació, formació, emprenedoria i empresa, com va recordar Martínez.
  Durant la seua intervenció, l'alcaldessa també va destacar la gran participació de tota la ciutadania en aquesta nova edició, "en la qual es consolida l'aposta iniciada fa tres anys per a visibilitzar i premiar la capacitat innovadora i el talent del nostre comerç local". Així, va posar en valor l'eina Ajuntament Obert, que permet als veïns i veïnes ser part activa de les decisions i polítiques municipals, "una altra dels nostres grans senyals d'identitat".
  Finalment, Martínez va agrair la inestimable ajuda del president de l'associació Quart sense Barreres (Qusiba), Vicente Gascón, i de la vicepresidenta, Loli Agea; del president de l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), Juan Borrego, de la junta directiva i de tots els membres de l'associació; i de tot l'equip tècnic municipal. Moment en el qual va aprofitar per a convidar a tots els comerços a unir-se a ACQ, un espai que crea "un teixit empresarial més potent, més unit, que permet que puguem fer moltes més coses".
  La gala, celebrada en el Centre Cultural El Casino el 30 d'octubre, va ser conduïda per la jove periodista i escriptora valenciana Emma Tomás, qui va aconseguir guanyar-se la complicitat del públic des del primer moment.

   

  Enllaç de la noticia 

   

  Més informació
 • 30 octubre 2019
  TALLER: WHATSAPP MARKETING, UNA NUEVA FORMA DE RELACIONARSE EN RETAIL

  El próximo miércoles 30 de octubre en la localidad de Callosa de Segura, en el marco del Plan de Apoyo al Comercio minorista 2019 impulsado por la Cámara de Comercio de Alicante, en colaboración del Consorcio para el Desarrollo Económico Vega Baja (CONVEGA) la concejalía de comercio del Ayuntamiento de Callosa de Segura pone en marcha el taller “Whatsapp Marketing, una nueva forma de relacionarse en retail”. El taller, de 3 horas de duración, se desarrollará en horario de 15:00 a 18:00 horas en la Casa de la Juventud y cuenta con 25 plazas, de forma gratuita, dirigido a comerciantes, empleados de comercio y emprendedores del sector comercial minorista. El taller será impartido por Dª. Mª José Machado. Inscripciones: Online: https://www.camaralicante.com/inscripcion/inscripcion?codEvento=SEMCO19058CAFC Convega Tlf. 965307072 Ayuntamiento de Callosa de Segura Tlf. 965310550"

  Més informació
 • 30 octubre 2019
  VII Fira de Nadal

  La Regidoria de Dinamització del Casc Antic junt amb els departaments de Comerç, l'Agència de Desenvolupament Local Afic-Creama Calp i de Cultura està organitzant la VII edició de la Fira de Nadal que tindrà lloc els dies 6,7 i 8 de desembre.

  Totes les empreses i associacions del nostre municipi poden participar en la Fira de Nadal de manera gratuïta realitzant l'inscripció en la seu electrònica de l'Ajuntament de Calp des de hui i fins el 19 de novembre. (http://oac.ajcalp.es/CarpetaCiudadana/0/)

  Pots consultar les bases de participació en la fira en el següent enllaç.

  Més informació
 • 30 octubre 2019
  Obras de mejora de luminaria en el Mercado de Abastos

  Estudiada la Convocatoria de la Excma. Diputación Provincial de Alicante para la concesión de subvenciones a Ayuntamientos de la provincia, para la realización de actuaciones comprendidas dentro del ámbito de actuación del área de fomento y desarrollo, el Ayuntamiento de Callosa de Segura optó por mejorar las instalaciones de nuestro Mercado de Abastos, necesarias y que pensamos repercutirán en beneficio del sector comercial de la localidad. En este sentido, concediendo a esta administración una subvención por un importe total de 4.000’00€, el ayuntamiento a través de la concejalía de comercio está finalizando las obras de mejora de luminaria en la nave de frutas y verduras en el Mercado de Abastos de la ciudad, nave que presentaba una imagen sombría, apagada, que los comerciantes ubicados en esta zona habían denunciado. La intervención ha consistido básicamente en la sustitución de toda la luminaria (focos fluorescentes en su mayoría) a las que se le ha dotado de luminaria LED, con la instalación de 90 Spotlight para Carril Bifasico.

  Més informació
 • 29 octubre 2019
  JORNADA DECRET VENDA DE PROXIMITAT

  El dia 29 d'octubre de 16.00 a 19.00 hores tindrà lloc en la Seu de la *Mancomunitat Camp de Túria de Llíria la Jornada sobre el Decret de Venda de Proximitat en el qual s'aborden la producció, elaboració i venda de productes locals, els productes que poden acollir-se i requisits necessaris, els canals curts de comercialització i els objectius, necessitats i problemes del xicotet productor agroalimentari. 

  Més informació
 • 29 octubre 2019
  X JORNADES GASTRONÒMIQUES - VILA-REAL OLLA DE LA PLANA

  Durant tot el mes, els catorze restaurants participants, oferiran en els seus establiments una proposta de menú on el plat principal serà l' Olla de la Plana. Aquests oscil·laran entre els 12 € i els 26 €, abastant així a tots els públics possibles perquè gaudisquen de la gastronomia de la ciutat. A més amb la degustació d'un menú es participa en un sorteig per a gaudir d'un dinar/sopar entre el 7 de gener i el 3 de febrer.

  D'altra banda, el dia 6 de novembre, tindrà lloc l'acte principal de les X Jornades Gastronòmiques, que compta amb el concurs a les 18.30 h i amb la degustació popular a les 19.00 h, tot això en la Plaça Major de Vila-real.

  Un jurat avaluarà les olletes dels catorze participants, del qual eixirà el/la guanyador/a de l'edició, i després es procedirà a la degustació, on es repartiran fins a 1.000 racions a canvi d'un donatiu de 1€ destinat a Cáritas.

  Els restaurants participants són: La Barra del Sedre, BIRBAR, DEFELI, El Gaucho, La Olivereta, Taverna Los Galgos, Al d’Emilio, Els Lluïsos, La TaVerda, El Miso, Bar Juani, Cuina de Sabors, NU i La Paca. 

  Per a més informació, consulte la nostra pàgina: mengen.vila-real.es on es poden veure totes les propostes de menús, informació d'utilitat i més.

   

  Més informació
 • 29 octubre 2019
  FESTA BENVINGUDA AL NADAL 2019
  Més informació
 • 28 octubre 2019
  CURS D' EMPRENIMENT PER A DONES

  APODERA'T, EMPRÈN I COMUNICA
  Aconsegueix-ho amb aquest curs

  Més informació
 • 28 octubre 2019
  16 personas emprendedoras y 6 comercios de Quart de Poblet reciben ayudas municipales la iniciativa emprendedora y al uso del Valenciano en el comercio local.

  En esta edición, la cantidad otorgada a cada una de las personas que han solicitado la ayuda a la iniciativa emprendedora ha sido de 1.375 euros, mientras que en el caso de las ayudas al uso del valenciano, se han concedido por la totalidad del gasto justificado hasta 600 euros.
  Con estos son ya 108 los proyectos financiados en las ocho convocatorias realizadas hasta la fecha, con las que se pretende, por un lado, el favorecer la generación de ocupación local y, por otro, potenciar el empleo del valenciano.
  Hay que destacar que en esta última ayuda, enmarcada en los objetivos de la Agencia de Fomento de la Innovación Comercial de Quart-AFIC, se tiene en cuenta las actuaciones realizadas por los negocios tanto en la traducción de sus letreros, como en los vehículos de la empresa, la creación de páginas web para publicidad y promoción del negocio o folletos y otros medios de divulgación.
  La alcaldesa ha agradecido a todos y todas su apuesta para emprender, que los convierte en uno de los motores de Quart de Poblet y ha recordado que el próximo 30 de octubre, a las 20 horas, en el Centro Cultural el Casino tendrá lugar la III edición de la gala de entrega de los Premios "Q" al Comercio y a la Iniciativa Emprendedora, invitando a los y las asistentes a participar en ella.
  El Ayuntamiento, a través del Centro de Ocupación y Desarrollo, ofrece otros programas de apoyo al emprendimiento, como el servicio de asesoramiento específico en proyectos de economía social y autoempleo que cuenta con un convenio con Fevecta, la formación gratuita para la ocupación; el vivero de empresas (cesión de un local municipal durante un año, prorrogable a dos, a coste 0), los microcréditos sociales y la creación de un portal específico para autoempleo. Además, forma parte de la red de ciudades europeas por la innovación y el emprendimiento.

  Enlace web municipal:

  Més informació
 • 28 octubre 2019
  TALLER GRATUÏT 10 CLAUS PER A VENDRE MÉS
  Més informació
 • 26 octubre 2019
  NIT AL MERCAT DE BURJASSOT

  El Mercat Municipal L’Almara celebrarà la seua “Nit al Mercat”, ambientada en Halloween, el dissabte 26 d’octubre a partir de les 21.00 hores. Una nit molt especial per a degustar els plats més saborosos, cuinats al moment, pels diferents llocs del Mercat que, una vegada més, mostraran la gran qualitat dels seus productes.

  Aqueixa nit, el Mercat estarà decorat amb tombes, taüts gegants, fantasmes, espantaocells, carabasses…en definitiva, amb la temàtica més concorde a la celebració d’aquest dia tan assenyalat en el calendari, en el qual no faltaran tampoc el fum i els sons d’ultratomba.

  A més, es podran veure també curiosos personatges que, amb seguretat, algun que un altre esglai divertit els donen als clients del Mercat. Una animació diferent en la qual també es repartiran caramels als presents.

  Més informació
 • 25 octubre 2019
  Els comerciants d'Alfafar aprenen les 15 claus per a vendre en internet

  La venda en internet ha sigut el tema protagonista de l'última formació per a comerciants “Les 15 claus per a vendre en Internet”, un taller dins del programa formatiu organitzat entre l'Agència de Desenvolupament d'Alfafar (ADL) i la Cambra de Comerç de València. 

  La jornada ha comptat amb la presència de Vicente Lluch, consultor i docent de Màrqueting digital i comercialització, qui ha insistit en la necessitat d'analitzar i planificar com a pas previ a la venda en internet. 

  En este sentit, la formació ha aconseguit establir un mètode de treball que obliga els comerciants a reconéixer les seues necessitats i ajudar-se de la multitud de plataformes existents en la xarxa per a ampliar el seu marge de vendes, triant la que millor s'adapte al seu model de negoci, especialment, al de comerç de proximitat. 
   
  A més, Lluch també va posar en coneixement de les persones assistents els serveis gratuïts oferits per Cambra de Comerç de València, com són el diagnòstic de punt de venda o el coaching digital.

  L'última jornada formativa tindrà lloc el pròxim 11 de novembre i estarà dedicat a l'empaquetat nadalenc. D'esta forma, l'ADL culminarà el calendari formatiu per a comerciants de 2019, amb l'objectiu que els comerciants afronten la campanya de nadal amb nous coneixements i tècniques per a la gestió comercial eficient.

  Més informació
 • 25 octubre 2019
  HALLOWEEN 2019
  Més informació
 • 25 octubre 2019
  NIT OBERTA

  L´ Asociació de Comerciants de Moncada y l´ Asociació de comerciants del Mercat Municipal organitzen aquest event.

  Visita els nostres establiments participants i disfruta de música, compres y regals

  Fecha: Viernes 25 de octubre des de las 18:30 hasta las 00:00 horas

  Més informació

 • Pàgina 5 de 487

 • Mostrant del 81 fins al 100 d'un total de 9739 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible