El portal del comerciant

Noticies

 • 13 Desembre 2011
  12 recomanacions per a augmentar les vendes en Nadal
  Més informació
 • 13 Desembre 2011
  Grans reptes de les empreses per al 2012: Conèixer al client, el gran desafiament
  Més informació
 • 13 Desembre 2011
  Planes de Negoci
  Més informació
 • 12 Desembre 2011
  CURS DE MANIPULACIÓ D’ALIMENTS
 • 11 Desembre 2011
  MERCADOS EXTRAORDINARIOS DE NAVIDAD

  Las calles de Alzira acogerán con motivo de las fiestas navideñas, los mercados extraordinarios de Navidad que se celebrarán en domingo, concretamente los días 11 y 18 de diciembre de 9h-13h, en el mismo lugar y los mismos puestos que habitualmente conforman el mercadillo de los miércoles.
  Estos mercados ofrecerán a los clientes un amplio surtido de toda clase de productos que ayudarán a rentabilizar las oportunidades del comercio y mejorarán el nivel de servicios hacia los visitantes y consumidores en general.
   

  Més informació
 • 11 Desembre 2011
  MERCATS EXTRAORDINARIS DE NADAL

  Els carrers d’Alzira acolliran amb motiu de les festes nadalenques, els mercats extraordinaris de Nadal que es celebraran en diumenge, concretament els dies 11 i 18 de desembre de 9h-13h, en el mateix lloc i els mateixos puestos que habitualment conformen el mercat ambulant dels dimecres.
  Estos mercats oferiran als clients un ampli ventall de qualsevol classe de productes que ajudaràn a rendibilitzar les oportunitats del comerç i milloraràn el nivell de servicis cap als visitants i consumidors en general.
   

  Més informació
 • 09 Desembre 2011
  VIII CONCURSO RASCA RASCA AYUNTAMIENTO ALZIRA

  El 9 de diciembre se abre el plazo para participar en el VIII CONCURSO RASCA RASCA, esta iniciativa destaca las cualidades del pequeño comercio, siendo la confianza, la calidad, la comodidad y la proximidad sus características más particulares.
  Podrán concursar los primeros 160 comercios del municipio que tengan la condición de comercio minorista, (grupos IAE 64, 65, 66.1 y 66.2), que lo soliciten. La inscripción se realizará en la AFIC de Alzira-IDEA C/ Ronda de Algemesi, 4.
  Este año el concurso repartirá 8.000 € en premios directos, de los cuales 7.200 € son aportación del Ayuntamiento de Alzira y 800 € de la Asociación Empresarial Alzira.
  Los comercios participantes harán entrega a sus clientes de un tiquet rasca-rasca por cada compra realizada en su establecimiento. Estos tiquets podrán estar premiados con 50 € destinados a compras en el establecimiento que le ha hecho entrega del premio.
  Como todos los años, los clientes podrán participar en el sorteo de 3.000 € siempre que entreguen la matriz del talonario con los datos de los compradores en la AFIC de Alzira - IDEA, como máximo el miércoles 11 de enero de 2012. El sorteo se realizará el 12 de enero de 2012 a las 20.45h ante notario en el Salón de actos del Ayuntamiento.
  El ganador/a tendrá que gastar el premio durante el jueves 26 de enero de 2012 en los comercios adheridos al concurso, teniendo como tope de gasto por establecimiento 300 €. Además y para fomentar la campaña se sorteará un viaje de fin de semana a un Parador Nacional para dos personas, entre los comerciantes que participen en el concurso y estén presentes en el acto del sorteo.

  Més informació
 • 09 Desembre 2011
  VIII CONCURS RASCA RASCA

  El 9 de desembre s’obre el plaç per participar al VIII CONCURS RASCA RASCA, esta iniciativa destaca les qualitats del menudet comerç, sent la confiança, la qualitat, la comoditat i la proximitat les seues característiques més particulars.
  Podrán concursar els primers 160 comerços del municipi que tinguen la condició de comerç minoriste, (grups IAE 64, 65, 66.1 i 66.2), que ho sol·liciten. La inscripció es realizarà a l’AFIC d’Alzira-IDEA C/ Ronda d’Algemesi, 4.
  Este any el concurs repartirà 8.000 € en premis directes, dels que 7.200 € són aportació de l’Ajuntament d’Alzira i 800 € de l’Associació Empresarial Alzira.
  Els comerços participants faràn entrega als seus clients d’un tiquet rasca-rasca per cada compra realitzada en el seu establiment. Estos tiquets podràn estar premiats amb 50 € destinats a compres en l’establiment que li ha fet entrega del premi.
  Com tots els anys, els clients podràn participar en el sorteig de 3.000 € sempre que entreguen la matriu del talonari amb les dades dels compradors en l’AFIC d’Alzira - IDEA, com a màxim el dimecres 11 de gener de 2012. El sorteig es realitzarà el 12 de gener de 2012 a les 20.45h davant notari a saló de plens de l’Ajuntament.
  El guanyador/a haurà de gastar el premi el dijous 26 de gener de 2012 en els comerços adherids al concurs, gastant-se com a màxim per establiment 300 €.
  A més a més per tal de fomentar la campanya es sortejarà un viatge de cap de setmana a un Parador Nacional per a dos persones, entre els comerciants que participen en el concurs i estiguen presents en l’acte del sorteig.
  Veure tríptic
   

  Més informació
 • 05 Desembre 2011
  JORNADA: COM GESTIONAR LA PROTECCIO DE DADES EN L’EMPRESA.

  Seguint amb les accions formatives programades en l’Oficina de Promoció Econòmica, on es troba ubicada l’AFIC d’Ontinyent, el proper dia 14 de desembre, en horari de 9:30 a 11:00h, s’impartirà la sessió informativa “COM GESTIONAR LA PROTECCIÓ DE DADES EN LA MEUA EMPRESA”, que està organitzada per l’Antena Local de la Cámara de Comerç de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent.

  L’objectiu d’esta jornada és informar als empresaris, comerciants i emprenedors sobre les obligacions que s’arrepleguen en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reial Decret 1720/2007 que la desenrotlla, així com proporcionar solucions pràctiques per a l’adaptació de l’empresa a esta normativa.
  Amb la realització d’esta jornada, pretenem donar resposta a preguntes com: quines són les obligacions de l’empresa, còm es controla l’accés als registres, a què estan obligats els treballadors, quin és el procediment per a la notificació i registre de fitxers, etc.
  L’assistència és totalment gratuïta, prèvia inscripció en l’Antena Local de la Camara de Comerç o en l’Oficina de Promoció Econòmica, situades ambdues al C/ Maians, 19 d’Ontinyent. 

  Més informació

 • 02 Desembre 2011
  Valencia: IV Setmana de la Artesania que se celebrarà el sabado 3 de desembre en Fira de València
  Més informació
 • 02 Desembre 2011
  Elx: Comerços de tota la comarca es donen cita en l'avinguda de la Llibertat
  Més informació
 • 02 Desembre 2011
  Augmenten les compres amb targetes
  Més informació
 • 01 Desembre 2011
  La regidor de comerç visita la nova distribució del mercadillo de Teulada amb representants dels venedors
  Més informació
 • 01 Desembre 2011
  Xabia: El comerç del Port rep la seua primera ajuda econòmica des de l'Ajuntament
  Més informació
 • 01 Desembre 2011
  Els comerços de Nules participen en un curs per a millorar la qualitat del seu servei
  Més informació
 • 01 Desembre 2011
  Castelló: Onze carrers obriran els seus comerços el divendres a la nit amb motiu de la campanya ‘Fashion Night’
  Més informació
 • 01 Desembre 2011
  Denia: Comerç convoca el concurs de escaparatismo nadalenc en tendes i llocs del Mercat
  Més informació
 • 30 novembre 2011
  Almoradí; Quaranta comerços s'uneixen al Ivaj para fer descomptes
  Més informació
 • 30 novembre 2011
  Els comerços són poc inclinats a canviar hàbits d'obertura malgrat la crisi
  Més informació
 • 30 novembre 2011
  Mercat Nadalenc

  Durant els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre, apropa’t a la plaça de Bous i a la plaça de Santa Maria per visitar el MERCAT NADALENC, d’11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.30 h.

  Hi haurà animació infantil (cavallets artesanals, dromedaris, jocs d’enginy...) i casetes molt variades on podràs trobar els teus regals per aquest Nadal.

  Més informació

 • Pàgina 483 de 561

 • Mostrant del 9641 fins al 9660 d'un total de 11216 registres

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2020 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible