El portal del comerciant

Noticies

 • 26 gener 2012
  Xirivella: Concurs d’emprenedors organitzat per Corio, l’Ajuntament i el Centre Comercial Gran Turia
  Més informació
 • 26 gener 2012
  Campaña de San Valentín del comerç associat
  Més informació
 • 26 gener 2012
  L'Alcalde de Castelló presideix la presentació de la nova guia comercial de Centre “Ciutat Castelló”
  Més informació
 • 25 gener 2012
  Tendències: Intervencions urbanes o art amb humor en ple carrer
  Més informació
 • 25 gener 2012
  SMILE FESTIVAL · PARTICIPA AMB EL TEU ANUNCI I OPTA AL PREMI

  El pròxim 24 de febrer se celebra a Madrid, el Festival Europeu de Publicitat i Humor. En ell s’entregaran els premis Smile, atorgats a tots aquells anuncis participants que aconseguisquen arrancar un somriure en el públic.
  Si eres un professional de la comunicació i la publicitat o un jove amb talent, tens una idea i vols donar-la a conéixer, el Smile Festival és la teua oportunitat. Termini màxim de presentació d’inscripcions: 3 de febrer del 2012.
  Més informació

  Més informació
 • 24 gener 2012
  Facebook és considerada cada vegada més com una tenda “open 24h”
  Més informació
 • 24 gener 2012
  El potencial dels Codis QR per a les menudes i mitjanes empreses
  Més informació
 • 24 gener 2012
  2012: Un any per a generar fidelitat a través del mòbil
  Més informació
 • 24 gener 2012
  En Espanya, Facebook ha ajudat a generar més de 20.000 llocs de treball
  Més informació
 • 23 gener 2012
  Convega: Com arreglaries la crisi?
  Més informació
 • 23 gener 2012
  Canvi de Conseller d´Economia, Industria i Comerç

  Cesa D. Enrique Verdeguer Puig com conseller d´Economía, Industria i Comerç, i es nombra en el carrec a D. Máximo Buch Torralva. Publicació en DOCV

   

  Més informació
 • 23 gener 2012
  L'emprenedor tindrà ajudes per a contractar i no estarà subjecte a conveni
  Més informació
 • 23 gener 2012
  segons els centres comercials l'i-commerce frena l'ocupació
  Més informació
 • 23 gener 2012
  Retail, impulsor del sector franquícia
  Més informació
 • 23 gener 2012
  Presenten projecte Mercachef que permetrà als majoristes vendre a restaurants i comerç minorista
  Més informació
 • 20 gener 2012
  XIII FIRA DE SANT SEBASTIÀ

  Inauguració oficial de la 13a Fira de Sant Sebastià a càrrec de l’Honorable Consellera d’ Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua Maritina Hernández Miñana, acompanyada per l’alcalde de Silla. Horari de fira: de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 22:00 hores, excepte el diumenge que tancarem la fira a les 20:30 hores

   

  PROGRAMA D’ACTES

  Divendres 20 gener

   

  De 17:00 a 22:00 h, exposició-taller «Sunnugal a l’Àfrica» a la Sala de les Termes (al carrer Castells 8).

   

  18:00 h, col·loqui: «Bous al Carrer», al Teatre de la Plaça de Silla, dirigit pel periodista i escriptor Paco Delgado amb: Gregorio de Jesús (ramader i propietari del bou Ratón); Roberto Cordellat (ramader de Silla); Tomás Alba (ramader de Silla); Rafa Gomar (gerent de Medetauro); Alberto de Jesús (director de la revista Bous al Carrer), i Vicente Guata (futbolista del València CF). Organitza: Club Taurino de Silla.

   

  19:30 h, inauguració oficial de la 13a Fira de Sant Sebastià a càrrec de l’Honorable Consellera d’ Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua Maritina Hernández Miñana, acompanyada per l’alcalde de Silla, Serafín Simeón Peris, el diputat de Turisme Isidro Prieto Giner acompanyats per la resta d’autoritats.

   

  De 20:00 a 22:00 hores, concert en directe a l’estand d’Harmònium.

   

  20:30 hores, inauguració de l’exposició «Vicente Barrera. La elegancia del valor». Amb l’assistència del diputat de Turisme, Isidro Prieto; Serafín Simeón, alcalde de Silla, del matador de bous, Vicente Barrera, i la directora del Museu Taurins de València a l’interior del Museu d’Història i Arqueologia de Silla (pati de l’Ajuntament de Silla). Organitza: Club Taurino de Silla.

   

  Dissabte 21 de gener

   

  De 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 22:00 hores, exposició «Vicente Barrera; la elegancia del valor» a l’interior del Museu d’Història i Arqueologia de Silla (pati de l’Ajuntament de Silla), organitzada pel Club Taurino de Silla; exposició-taller «Sunnugal a l’Àfrica» a la Sala de les Termes (carrer del Castell, 8), i a l’estand de l’Escoleta (Escola Infantil Municipal de Silla): tallers, manualitats i animació infantil.

   

  De 11:00 a 14:00 hores, ruta, amb el tren turístic, al Port de Silla. Organitza: Diputació Provincial de València.

   

  De 12:00 a 14:00 hores, a la plaça del Poble música de cambra a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional Municipal de Música de Silla.

   

  12:30 hores, col·loqui «La tauromaquia valenciana desde los 70», al Teatre de la Plaça de Silla, dirigit pel periodista taurí Germán Ros amb els matadors de bous Ricardo Fabra, Vicente Luis Murcia, Vicente Ruiz El Soro, José Calvo, Sergio Ferrer i el fotògraf taurí Francisco Cano. Organitza: Club Taurino de Silla.

   

  De 12:30 a 14:00 hores i de 19:30 a 21:30 hores, concert en directe a l’estand d’Harmònium.

   

  De 17:00 a 20:30 hores, a la plaça del Mercat Vell, autobús del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana.

   

  De 18:00 hores a 19:00 hores, a l’estand de l’Escoleta (Escola Infantil Municipal de Silla) espectacle infantil a càrrec de la companyia ¡Palf!, amb l’espectacle 8 patos.

   

  19:00 hores desfilada de moda infantil "La Folie" al carrer Sant Vicent front la Boutique Susy. Organitza Boutique Susy.

   

  23:00 hores, a la Nau Jove (Avd Alacant, 63) actuació de Juanjo Albiñana de la Paramount Comedy. Després de l’actuació hi haurà Dicomòbil i DJS convidats.

   

   

  Diumenge 22 gener

   

  De 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 22:00 hores, exposició «Vicente Barrera; la elegancia del valor» a l’interior del Museu d’Història i Arqueologia de Silla (pati de l’Ajuntament de Silla), organitzada pel Club Taurino de Silla; exposició-taller «Sunnugal a l’Àfrica» a la Sala de les Termes (carrer del Castell, 8), i a l’estand de l’Escoleta (Escola Infantil Municipal de Silla): tallers, manualitats i animació infantil.

   

  De 10:00 a 14:00 hores, a la plaça del Mercat Vell, autobús del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana.

   

  De 11:00 a 14:00 hores, ruta, amb el tren turístic, al Port de Silla. Organitza Diputació Provincial de València.

   

  11:00 hores, cercavila per arreplegar a les cambreres del Crist 2012, les senyoretes Vivi Luque i Pons i Tamara Fernández i Zaragozà, a càrrec de l’agrupació musical La Lírica.

   

  11:30 hores, a l’església de la Mare de Déu dels Àngels, missa major cantanda en honor a Sant Sebastià, a càrrec de la coral i del grup orquestral de La Lírica, dirigida per Salvador Llácer. En finalitzar la missa, processó de sant Sebastià a la plaça del Poble i benedicció dels panets de sant Sebastià.

   

  12:00 hores, actuació de la Dansa dels Porrots i la colla de dolçainers i tabaleters El Garbí per tot el recinte firal.

   

  De 12:30 a 14:00 hores i de 19:30 a 20:00 hores, concert en directe a l’estand d’Harmònium.

   

  13:00 hores, col·loqui «La temporada 2012 en la Plaza de Toros de Valencia», al Teatre de la Plaça de Silla, amb Isidro Prieto (diputat de Turisme), Santiago López (de l’empresa Simón Casas Production, actual gestora de la Plaça de Bous de València) i els periodistes taurins Carlos Bueno, Enrique Amat, Germán Ros i Ángel Berlanga. Organitza: Club Taurino de Silla

   

  De 13:00 a 14:00 hores, a l’estand de l’Escoleta (Escola Infantil Municipal de Silla), espectacle infantil a càrrec de la companyia ¡Palf! amb l’espectacle 8 patos.

   

  13:30 hores desfilada de moda infantil "La Folie" al carrer Sant Vicent front la Boutique Susy. Organitza Boutique Susy
   

  Més informació
 • 19 gener 2012
  AFIC-CREAMA-EL VERGER INICIA UN CURS D’ANGLÉS ATENCIÓ AL PÚBLIC

  El dimarts passat, 17 de gener, començà un curs d’Anglés Atenció al Públic en les instal.lacions de Creama-El Verger dirigit a autònoms i desocupats.

  Aquest curs té una duració de 25h. repartides en 13 classes presencials que s’impartixen dos dies a la setmana, dimarts i dijous, de 20:00h. a 22:00h., fins el 28 de febrer.

  A més a més, l’aprenentatge es completarà amb 25 hores de formació a distància.

  Aquesta activitat compta amb la col.laboració de l’Ajuntament del Verger i de la "Fundación Asistencial para la Formación, Investigación y Estudio (AFIES)".

  Les classes son impartides per la professora Ellen Stokes.

   

 • 19 gener 2012
  Novelda: comerciants i ciudadans estalviaran un total de mig milió d’euros amb la baixada de la tarifa de l’aigua
  Més informació
 • 19 gener 2012
  EUGO


  Punt Únic de Contacte que facilita als empresaris i emprenedors tota la informació sobre les opcions disponibles per a l’inici i implementació de la seua activitat empresarial
  Es tracta d’una ferramenta que enumera els passos administratius, proporcionant tota la informació necessària per a emprendre un negoci en qualsevol lloc d’Espanya.
  L’usuari obté la llista de tràmits a realitzar. Amb format de llistat o de gràfic, s’obté informació relativa als passos a realitzar necessaris per a l’activitat, tràmits d’exercici, tràmits específics i altres tràmits d’interés.
  Una vegada obtinguda tota la informació necessària, el portal EUGO proporciona ajuda en la realització dels tràmits i permet fer seguiment de l’estat del procés, comprovant els passos finalitzats i pendents sense haver de navegar a través dels portals de les autoritats competents en els diversos àmbits: administratiu i professional.
  Més informació.

  Més informació
 • 19 gener 2012
  Medidas Urgentes de Apoyo a las Pymes y a los Emprendedores Valencianos

   La Generalitat, mediante la publicación del Decreto Ley 2/2012 de Medidas urgentes de apoyo a la iniciativa empresarial, emprendedores y PYMES, desarrolla una serie de iniciativas dirigidas de forma expresa a revitalizar y apoyar el tejido productivo y a favorecer la puesta en marcha de nuevas actividades económicas que generen empleo en el ámbito de nuestra Comunitat, vertebradas en torno a tres ejes de acción fundamentales:


  a) La flexibilización y simplificación de los procedimientos y la reducción de trámites y cargas administrativas.
  b) La exención y bonificación de tasas administrativas.
  c) Medidas de apoyo, información, coordinación y financiación dirigidas a los emprendedores.


  Entre las medidas de simplificación administrativa, destaca el establecimiento del régimen de ladeclaración responsable del emprendedor para la solicitud de inicio de la actividad económica, y latramitación administrativa conjunta en supuestos en que el inicio de la actividad implique también la realización de obras.


  En lo referente a la exención del pago de tasas, afectará a los sujetos pasivos que inicien sus actividades empresariales o profesionales en 2012 y 2013, siempre que el devengo se produzca en el primer año de actividad, previendo la bonificación del cincuenta por ciento de la cuota para el supuesto de que éste se produzca en el segundo año de actividad de la empresa.

  De otra parte, se introduce la posibilidad de que las empresas puedan solicitar la compensación de las deudas que mantengan con la Generalitat con los créditos reconocidos por esta a su favor por actos administrativos, ya tengan origen tributario o no tributario.


  Asimismo, la norma detalla una serie de instrumentos financieros que se pretende impulsar para favorecer
  los proyectos emprendedores, y también se prevé la conclusión por parte de las administraciones públicas de acuerdos con entidades de crédito a tal fin.

  Por otro lado, se dispone la creación del Consejo Valenciano del Emprendedor así como de la Plataforma del Emprendedor, punto de encuentro en la red donde emprendedores y administraciones públicas podrán obtener toda la información relevante en materia de emprendimiento, y, en especial, de recursos financieros a los que puedan acceder aquéllos.


  La norma se cierra con una serie de últimas disposiciones que, fundamentalmente a través de la vía de la modificación de diversas normas legislativas, pretenden homogeneizar, adecuar y concretar las mismas en relación con el contenido del decreto ley, en especial, en materia urbanística, fiscal, de espectáculos públicos, actividades recreativas y establecimientos públicos, universitaria o medioambiental

  Més informació

 • Pàgina 479 de 561

 • Mostrant del 9561 fins al 9580 d'un total de 11216 registres

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2020 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible