El portal del comerciant

Noticies

 • 09 març 2012
  Bonificacions quotes autònoms 2012

  Alguns col·lectius tenen bonificacions en les quotes a pagar en el Règim d’Especial de Treballadors autònoms (REPTA) : jóvens menors de 30 anys, dones de menys de 35 anys, minusvàlids, autònomes reincorporades després de la maternitat, socis de cooperatives dedicades a la venda ambulant, entre altres.

  Es pot consultar les bonificacions en l’enllaç següent:

  http://www.seg-social.es/prdi00/groups/public/documents/binario/142496.pdf

   

   

 • 09 març 2012
  CAMPANYA DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS REPÙBLICA ARGENTINA-PLAÇA EL·LÍPTICA , COREA, GRAU I ABAT SOLÀ

   

  TE REGALEM MES DE 10.000 €!!!!

  Este mes de Març comença la campanya GUANYA MES DE 10.000 €  COMPRANT AL COMERÇ DE GANDIA, la campanya la realitza l’associació de comerciants de la República Argentina-Plaza El·líptica  i participen les associacions de COREA, GRAU I ABAT SOLÀ.
  Cada mes  sortegem 1.001 €  , el sorteig serà cada 30 de cada mes coincidint amb el número premiat de l’ONCE (4últimas xifres)
  El premiat podrà utilitzar el taló premiat durant un mes dins dels comerços participant en la promoció.
  Es promocionarà la campanya en premsa (7 ½ notícies) i en les TV locals (Tele Safor i TV 7) així mateix es  aprofitara l’ocasió per a promocionar el pàrquing gratuït.

  Més informació
 • 09 març 2012
  CAMPANYA DIA DEL PARE

   

  CAMPANYA DEL CENTRE COMERCIAL HISTÒRIC

  Més informació
 • 07 març 2012
  Gran Exito de la Fira Outlet d’Aldaia
  Més informació
 • 07 març 2012
  Valencia: Comerç celebra la primera subhasta de Mercats Municipals de l'any i adjudica 18 llocs de venda
  Més informació
 • 07 març 2012
  VIDEO DESFILES FESTA COMERÇ AFIC PEDREGUER

  En aquest video podreu gaudir dels grups de joves i xiquets que exhibiren tot tipus d’articles que es poden aconseguir en Pedreguer: roba, complements, articles d’esport, tèxtil, electrodomèstics, pentinats, maquillats...

  ORGANITZAT PER L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I EMPRESARIS DE PEDREGUER I AFIC DE L’AJUNTAMENT DE PEDREGUER

  Més informació
 • 07 març 2012
  PREMIATS A LA IV SETMANA DE L’ECONOMIA I L’OCUPACIÓ  La IV Setmana de l’Economia i l’Ocupació celebrada del 20 al 24 de febrer del 2012 i organitzada des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç i l’Associació Empresarial va culminar amb l’entrega de premis a les empreses i comerços d’Alzira que han destacat per la seua trajectòria professional.
  Premiats 2012: En la categoria de comerç han sigut guardonats Enrique Sierra SL i Ferreteria Mengual. En la Industrial s’ha volgut destacar la trajectòria de Tallers Xúquer i Ice Cream Factory. Al periodista i, des de 2011, director adjunt del periòdic Levante- EMV, Bernat Clari, se li ha concedit la Insígnia d’Or de l’Associació Empresarial
  Estes jornades han pretés ser un espai de reflexió on trobar solucions i línees d’actuació per a fer front a l’actual situació econòmica.
  Programa IV Setmana Economia [+]
  Veure +noticias [el sis doble] - [riberaexpress]
   

  Més informació
 • 07 març 2012
  La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alfafar reubica las paradas del mercado ambulante del casco antiguo

  • Los puestos ocuparán a partir de ahora sólo un lado de la calle.
  • Se ubicarán en las calles de siempre, y en los principios de las calles Dr. José Mª Julián y San Sebastián.

  Alfafar, 07/03/12:

   

  La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alfafar, ha reubicado la situación de las paradas del mercado ambulante que se celebran los martes y viernes en el casco antiguo del municipio.

  Los puestos se ubicarán a partir de ahora, además de en las tradicionales calles Julio Colomer, Juan Puertes y el segundo tramo de Dr. José Mª Julián, en el primer tramo de ésta y al comienzo de San Sebastián.

  Otra novedad es que las paradas ocuparán desde ahora sólo un lado de la calle, dejando una acera libre y gran parte de la calzada para el tránsito de personas, el paso de carros de la compra o de bebé.

  La Regidora de Comerç Amparo Sanjuán ha visto en esta reubicación, una solución al estrangulamiento que provocaba la colocación de puestos en ambos lados de la calle.

  El cambio de ubicación se produjo después de reunirse con los vecinos de la zona, y comerciantes, donde se llegó a esa solución de consenso.

  Més informació
 • 06 març 2012
  10 motius pels quals un client no entra en el teu comerç

  Hui estava mirant les estadístiques del blog i, com faig sovint, m’he detingut a llegir les paraules que introduïxen en Google els lectors del blog per a arribar fins a ell. Analitzant estes busques, puc saber quantes de les visites des de Google són accidentals i quins són els temes que més interessen als lectors.
   
  D’entre totes les frases de la llista, una m’ha cridat l’atenció, i deia: “a la meua botiga no entren clients”.
   
  Així que m’he posat a pensar en quines raons podrien donar-se perquè açò succeïsca i com podria solucionar-se este problema i he identificat 10 possibles raons perquè un client no entre a una botiga:
   
  1.     No queda clar des de fora què es ven dins. Caldria treballar en la informació en la fatxada, principalment en el rètol, indicant l’activitat de la botiga: sabateria, complements, bijuteria, etc. També cal tindre en compte que part de la botiga s’ha de veure des de l’exterior o provocarà desconfiança.
   
  2.     No s’indiquen els preus en l’aparador. Per tant, des de l’exterior no hi ha referències, i el client no voldrà entrar a preguntar per no comprometre’s. A més, el client tendix a pensar que si el producte no mostra el preu és perquè este és alt. De posar uns quants preus de referència bastarà.
   
  3.     El producte exposat en l’aparador i/o el mode en què està presentat no resulta atractiu. A vegades es col·loquen en l’aparador productes que no guarden relació entre si, produint una impressió confusa. En altres ocasions es presenta “el producte que interessa vendre”, que no sempre coincidix amb el que interessa comprar al client o, simplement, l’inadequat és la manera d’exposar-ho. En estos casos, cal cuidar l’exposició en l’aparador i seleccionar el producte que siga representatiu de l’activitat de la botiga, del moment de l’any, del moment del producte i del timing del client.
   
  4.     No queda clar si està obert o tancat. Des de dins pot paréixer exagerat però, tristament, moltes botigues tanquen d’un dia per a un altre, així que una mala il·luminació afegida a uns cartells en els vidres pot donar una sensació equivocada. La solució està a il·luminar correctament, deixar lliure la porta i els aparadors de cartells que porten a la confusió i col·locar un cartell en la porta d’obert/tancat.
   
  5.     Fa fred o calor excessiva. L’excés o defecte tant de calefacció com d’aire condicionat fa que moltes persones eviten estos ambients, especialment quan patixen alguna malaltia en concret. A més, hi ha normativa respecte d’això, així que caldria complir-la.
   
  6.     Ol malament, hi ha brutícia, desorde o les instal·lacions estan desmanegades. Hi ha molts comerços que estan descuidats fins estos extrems. La solució passa per mantindre unes normes d’higiene adequades i un atenció i manteniment de les instal·lacions adequat. També és recomanable aplicar tècniques de màrqueting olfactiu.
   
  7.     L’aspecte físic del venedor o el seu vestuari són inapropiats. Pot ser per intimidant, per desagradable o, simplement, inadequat. Tant l’actitud com els modals o el vestuari han d’enquadrar-se en el que qualsevol client espera d’un comerç, variant estos conceptes en funció del producte, l’enfocament del negoci o, inclús, la localització del comerç.
   
  8.     L’ambient general no és adequat. Hi ha negocis en què l’ambient de la botiga pot provocar rebuig: música massa alta, confabule o discussions entre el personal de la botiga, etc. Lògicament, la solució passa per controlar estos elements.
   
  9.     Hi ha massa mesures de seguretat. A vegades, per a fer una xicoteta compra cal deixar el bossa de mà en una taquilla o ficar en una bossa tancada els que portes abans d’entrar a la botiga i això genera rebuig per la incomoditat, especialment quan es van a fer xicotetes compres. Seria convenient meditar si estes mesures són imprescindibles.
   
  10.   El tipus de venda pressiona en excés al client. En algunes botigues el procés de venda pressiona massa al client intentant vendre més productes per a augmentar el tiquet o, inclús, els venedors no deixen moure’s al client per la botiga sense acaçar-lo. La solució per a no espantar al client és revisar el procés de compra i permetre la màxima llibertat de moviment al client que siga possible.
   

  Comunico, luego vendo 03/03/2012 (Veure noticia)

 • 06 març 2012
  Els comerços de Manises venen 2.600 articles i recapten 17.100 € en La Fira d'Oportunitats.
  Més informació
 • 06 març 2012
  5ª Edició Itinerari Emprenedor Beca per a Emprendre 2012.
  Més informació
 • 06 març 2012
  València: El comerç perd 140 hores de venda per les manifestacions
  Més informació
 • 05 març 2012
  6 simples raons per les quals les menudes empreses han d'apostar per les xarxes sociale
  Més informació
 • 05 març 2012
  Clients Insatisfets: Quins són les principals raons de les queixes de consumidors en les xarxes socials?
  Més informació
 • 05 març 2012
  Más emprenedors, però de menor solidesa?
  Més informació
 • 05 març 2012
  Retail: morir per a renàixer
  Més informació
 • 05 març 2012
  Innovar per dins i per fora
  Més informació
 • 04 març 2012
  LES BOTIGUES AL CARRER

  Les Botigues al Carrer 2012

  El proper diumenge, dia 4 de març, tindrà lloc una nova edició de Les Botigues al Carrer.

  Què és: es tracta d’una campanya organitzada per l’Associació de Comerciants de Vinaròs que compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Indústria i Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs.

  Què pots trobar: més de 60 botigues on trobaràs les millors ofertes en roba de dona, home, xiquet, moda esportiva, sabates, roba per a la llar, regals, complements...tot a uns preus molt interessants i amb l’atenció especialitzada i de qualitat que caracteritza el comerç tradicional de Vinaròs. A més a més per a l’entreteniment dels més menuts s’instal·laran dos parcs infantils inflables.

  On trobar-nos: les parades de les botigues estaran al centre de la ciutat, entre la plaça Parroquial, el carrer Major i la plaça de Sant Agustí, des de les 9.00 fins a les 20.00 hores ininterrompudament.

   

  Més informació
 • 02 març 2012
  Un pacte en pro del comerç minorista
  Més informació
 • 02 març 2012
  Montcada celebra el seu 4ª Fira de l'Estoc i el reconeixement de Mercat Excel·lent
  Més informació

 • Pàgina 475 de 561

 • Mostrant del 9481 fins al 9500 d'un total de 11216 registres

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2020 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible