El portal del comerciant

Noticies

 • 05 març 2019
  DESDEJUNI EMPRESARIAL DIGITALÍZA EL TEU COMERÇ

  El pròxim 15 de març de 2019  en horari de 9:15h. a 10:00h., se celebrarà a la Casa de Cultura  de Guardamar del Segura un desdejuni empresarial gratuït per a tot aquell interessat/a en la transformació digital del petit comerç, organitzat per la  Agència per al Foment de la Innovació Comercial (XARXA AFIC) en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Guardamar.

  El programa de la jornada és el següent:

  9:15h. Inauguració per part de la  Regidor de Promoció Econòmica 

  9:20h. Projecció d'un vídeo explicatiu de la digitalització dels comerços.

  9:30h. Intervencions de comerciants locals exposant les seves experiències en el procés de digitalització.

  La jornada estarà oberta a les intervencions dels assistents ja que es planteja com un espai de taula rodona en format de desdejuni empresarial.
  Per motius d'organització es prega comunicar assistència fins al dia 13 de març al següent correu electrònic: promocioneconomica@guardamardelsegura.es, o al tf. 965729014 ext. 1187

  Més informació
 • 04 març 2019
  CURS MANIPULADOR D'ALIMENTS

  L’ADL – AFIC d’Ondara informa del nou curs de manipulador d’aliments, que es farà el dilluns 25 de març 2019 de 16 a 21 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, amb un preu de 25 euros. Les inscripcions es poden fer a l’ADL-AFIC d’Ondara (planta baixa de l’Ajuntament), tel: 965766250 – adlauxiliar@ondara.org.

  Més informació
 • 04 març 2019
  JORNADA EMPRESARIAL ONDARA ACTIVA

  Conferència Isra García “Acción. Lo único que te separa de ser una persona imparable” JORNADA EMPRESARIAL ONDARA ACTIVA Divendres, 29 de març a l'Auditori Municipal d'Ondara Inscripció gratuïta en: https://www.enterticket.es/…/conferencia-isra-garcia-jornad… REGIDORIES DE TURISME I PROMOCIÓ ECONÒMICA - AJUNTAMENT D'ONDARA

  Més informació
 • 04 març 2019
  Benicarló s’incorpora a la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i la seua marca ‘L’Exquisit Mediterrani’

  més

  Més informació
 • 01 març 2019
  Fira del Stock

  Venta de artículos en stock

  Més informació
 • 01 març 2019
  MERCAT DEL PARDO

  El Mercat del Prado de la terra i artesania se celebrarà, com ve sent habitual, el primer dissabte del mes de març, demà dissabte 2 de març, en horari de 16 a 20:30 hores. El Mercat del Prado tornarà a posar en valor la producció de proximitat d'artesania, agricultura i alimentació, completant el Mercat amb tallers; concert de joves músics de la UMO; i activitats infantils (a càrrec de la Comissió Soledat 2019). D'altra banda, per a posar en valor Ondara com a punt d'interès en turisme d'interior, es realitzarà una visita guiada a monuments del poble (Torre del Rellotge, Casa Mayorazgo, Trinquet, Plaça de Bus, Llavador...).

  La programació del dissabte 2 de març al Mercat del Prado de la Terra i Artesania d’Ondara és la següent:

  16:30 hores – Obertura del Mercat
  17 a 18 hores – Taller “I Prepara el teu recapte per a Pasqua” * Taller a càrrec de Ca Paquitina *
  17:30 hores – Visita guiada al Patrimoni Local + Taller infantil
  18 a 20 hores – Animació Infantil
  19 hores – Concert Joves Músics de la Unió Musical d’Ondara. Irene Sala (guitarrista), Marcos Ventura (violoncel·lista) i Sara Gessed (cantant)

  Més informació
 • 01 març 2019
  ALZIRA: 12 MESES 12 EMPRESAS- MARÇ: ADN APARICIO

  Adn Aparicio, tu nueva agencia de marketing digital 4.0 en Alzira.

  Nuestra especialidad es convertirte en un referente digital en tu sector. Para ello, realizamos un asesoramiento completo para que no te preocupes por nada.

  Desarrollamos el plan de marketing de tu empresa. Creamos tu página web a medida. Optimizamos y gestionamos tus redes sociales.

  ➡️ Visita su página de Facebook:
  https://www.facebook.com/adnaparicio/

  ➡️ Visita su perfil de Instagram:
  https://www.instagram.com/adnaparicio

  ➡️ Visita su web: 
  https://adnaparicio.com

  Empresa seleccionada en MARZO 2019 dentro de la iniciativa #Alzira12Mesos12Empreses, de IDEA Alzira y l'Ajuntament d'Alzira.

  Més informació
 • 01 març 2019
  “Comercio Alfafar” la nova app mòbil per a clientela i comerciants

  Tota l'oferta comercial d'Alfafar a un sol clic. L'àrea de Comerç de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) d'Alfafar llança una nova aplicació mòbil dirigida a clientela i comerciants, un aparador virtual de tota l'oferta comercial de la localitat.

  En paraules del President del Consell de Comerç i Economia Local d'Alfafar, Toni Milla, “des d'ADL s'ha volgut apostar per reunir tota la informació sobre el comerç en una eina popular i de fàcil accés, digital i interactiva, que permet atendre les exigències de les persones consumidores de l'actualitat, així com dels comerciants, que troben en aquesta app un autèntic aparador visual dels seus serveis i productes”.

  Tota la Guia Comercial d'Alfafar

  Aquesta nova app permet accedir a tota la informació de cadascun dels comerços, dividits en un total de 26 categories, amb subcategories més específiques, per a una localització i informació més eficients. 

  La fitxa informativa dels establiments és editable pel propi comerciant, la qual cosa permet obtindre informació totalment actualitzada sobre les dades de contacte, horaris i serveis de cada comerç de la localitat. 

  Localització i ofertes exclusives

  Així mateix, l'aplicació també permet a tot el públic localitzar els comerços més pròxims a la seua ubicació, així com editar la ruta comercial que més s'ajuste a les seues necessitats i hàbits de consum. 

  De la mateixa manera, els comerciants compten amb la possibilitat addicional de poder destacar ofertes exclusives a través de l'app, una funcionalitat que, inspirada en el màrqueting relacional, dóna l'oportunitat al comerç d'optar per estratègies de diferenciació entre la botiga física i el mitjà online. 

  Nova fase de desenvolupament: calendari d'esdeveniments i missatgeria instantània

  Les noves funcionalitats que es desenvoluparan després de la seua acceptació pel públic estaran encaminades al foment de la informació local especialitzada en comerç i la comunicació directa entre comerç i client, a través de la generació d'un servei de missatgeria instantània. 

  “L'activitat comercial actual exigeix apostar per l'especialització i la diferenciació, la proximitat i l'atenció personalitzada, per la qual cosa el desenvolupament de l'aplicació ha d'estar encaminada a donar eines als comerciants perquè aconseguisquen, per exemple, millorar sense cost algun el seu servei postvenda”, afig Milla.

  Més informació
 • 28 febrer 2019
  FIRA DE LA PRIMAVERA

  Comerços Associats de Novelda proposen un diumenge de compres als jardins del Casino de Novelda. De 10 a 20 hores, es podrá gaudir d'un entorn únic dels millors productes.

  Més informació
 • 28 febrer 2019
  Festius hàbils per a la pràctica comercial a Alfafar

  A més dels diumenges i festius estipulats per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a la lliure obertura comercial, l'Ajuntament ja ha publicat la resolució de la Junta de govern Local, en sessió extraordinària celebrada el dia 29 de gener de 2019, per la qual s'acorda, entre altres, el següent acord, que diu:

  Acordar favorablement la sol·licitud d'obertura del dia 29 d'abril (festiu local), dilluns, a canvi de tancar el 14 d'abril, diumenge (festiu obert regional) i del dia 3 de setembre de 2019 (festiu local), dimarts, a canvi de tancar el 19 d'abril, divendres (festiu obert regional), per tractar-se de dos festius locals que l'Ajuntament pot permutar lloc que la Llei permet aquest canvi.

  Més informació
 • 27 febrer 2019
  FORMAEMPRÉN V EDICIÓN

  Programa d'entrenament, organitzat per IDEA i el CEEI València (Centre Europeu d'empreses Innovadores de València), amb el qual et capacitarem en el procés d'engegada del teu projecte i/o en la millora de les tècniques de gestió empresarial si eres una empresa de recent constitució.

  #FormaEmpren s'organitza a través de 6 sessions dinàmiques i de treball en equip en horari de 10 a 14 hores, en les quals els emprenedors disposaran d'una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el vostre projecte.

  Esta iniciativa té com a objectiu recolzar l'impuls de noves empreses i promocionar el teixit socioeconòmic per a:

  -Incrementar el nombre d'empreses innovadores constituïdes.


  -Contribuir a la capacitació dels emprenedors i nous empresaris.


  -Recolzar les noves iniciatives empresarials i de recent creació.

   

  L'última sessió consistirà en la selecció del millor dels projectes que han participat en la formació, el qual serà premiat amb una #TargetadeAlzira valorada en 300 €.

   

  Descripció del programa:

  El programa de tallers és el que s'estableix a continuació:

  •        Sessió 1. Defineix el teu model de negoci d'èxit. 25 de març

  •        Sessió 2. Màrqueting d'èxit: En què és competitiva la meua empresa. 26 de març

  •        Sessió 3. Com construir un equip d'èxit. Com realitzar presentacions d'impacte. 27 de març

  •        Sessió 4.Com faig el meu pla econòmic i financer. 28 de març

  •        Sessió 5. Tutoria de l'emprenedor. 29 de març

  •        Sessió 6. Presentació de projectes. 3 de abril

  La inscripció al programa és gratuïta i està limitada a 15 places, per rigorós ordre d´inscripció. Totes les sessions seran impartides per tècnics de CEEI València en les instal·lacions d'Idea Alzira (Ronda Algemesí, 4). En el següent enllaç:

  https://www.idea-alzira.com/formaempren

   

  Termini presentació fins al divendres 22 de març

  PREMI MILLOR PROJECTE: Targeta d'Alzira per import de 300 €

  Més informació
 • 27 febrer 2019
  EL PRADO D’ONDARA ACOLLIRÀ EL DISSABTE 6 D’ABRIL LA II FIRA DELS VINS DE LA MARINA ALTA

  Cellers i productors de vi de la comarca es reuniren ahir a Ondara per debatre les línies que guiaran el proper dissabte 6 d’abril al recinte del Prado la II Fira dels Vins de la Marina Alta. Un encontre que ve precedit per fira vinícola que Ondara acollí el 2017 en el marc de la III Fira Marina Alta coordinada per la MACMA i que plantejà la necessitat d’establir un marc de suport i cohesió al conjunt dels vins que es produeixen a la comarca. En aquest sentit, aquesta nova festa del vi estarà organitzada per l’Ajuntament d’Ondara, tot reprenent el relleu i missatge de la fira comarcal de 2017. “Si més no, aquest nou projecte dóna continuïtat a la iniciativa i complementa l’objectiu original de divulgar i posicionar un producte tan vertebrador per a la comarca com és el vi en un emplaçament tan simbòlic com el Prado, una emblemàtica i neuràlgica llotja agrícola per al conjunt de la Marina Alta”, ha assenyalat José Ramiro, Alcalde d’Ondara i Regidor de Promoció Econòmica.

  presentacio fira vins (2)

  Pel que fa a l’encontre amb els vinaters, José Ramiro féu d’amfitrió dels assistents a l’hora de contextualitzar la idea de programar la fira dins la IV Fira de la Paraula & la Bona Taula –la qual inclou un Mercat de la Terra i una fira del llibre, entre altres activitats– que tindrà lloc el mateix 6 d’abril, dia en què l’acte gros de la programació serà l’actuació dels cantants Jonatan Penalba i Maria del Mar Bonet a la Plaça de Bous.

  En resum, una fira lúdica per conèixer els nostres vins i apropar-los als consumidors. Preceptes que es desenvoluparan al llarg de tot el dissabte 6 d’abril –des de les 11 hores del matí i fins a les 22 hores de la nit– per mitjà de tasts de vi que donaran a conéixer les característiques dels vins dins dels respectius estands dels cellers, els quals ocuparan els ulls del Prado en un itinerari circular. D’altra banda, la proposta i incentiu principal de la fira es basarà en un Passaport dels Vins de la Marina –document que es presentarà properament– que els assistents compraran dins del mateix recinte, junt a la pertinent copa serigrafiada per a l’esdeveniment, i que permetrà tastar els vins de cada celler i així emplenar el corresponent espai designat dins del passaport.

  Una fira cultural i festiva i al mateix temps centrada en la promoció d’un producte tan estimat com el nostre vi que pretén, en paraules de José Ramiro, “reivindicar el paper històric d’Ondara i el Prado com a eixos de la distribució agroalimentària dins el mapa comercial de la Marina Alta”.

  Més informació
 • 27 febrer 2019
  Presentada la programació per al '8 de Març'

  Aquest matí, la Regidora d'igualtat Aroa Mira, la Directora General de l'Institut Valencià de les Dones i el col·lectiu '8 de Març' han presentat tota la programació per al '8 de Març', Dia Internacional de la Dona. Tota la informació al vídeo.

   

  Més informació
 • 27 febrer 2019
  Benissa ja disposa d'una zona coworking per a donar suport a persones emprenedores i Start-ups

  Continua el foment del comerç i de l’emprenedoria a Benissa. Després del llançament d'una campanya per a incentivar el lloguer dels 8 llocs lliures que ofereix el Mercat Municipal, li arriba el torn ara a la zona coworking situada en el Centre d’Excel·lència que, des d'ahir dimarts, ja compta amb l'aprovació en ple a la proposta del reglament i les normes d'ús, accés i convivència –prèvia a una exposició pública de 30 dies-.

  L'espai coworking de Benissa està situat en la segona planta del citat Centre d’Excel·lència, a una sala de 111 m² i està equipat per a albergar a 20 llocs de treball. L'objectiu d'aquesta zona coworking (en valencià co-treball, treball cooperatiu o treball en cooperació) és oferir una forma de treball que permet a professionals independents, gent emprenedora i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per a desenvolupar els seus projectes professionals de manera independent, alhora que fomenten projectes conjunts.

  Normalment els centres de treball cooperatiu solen estar destinats principalment a professionals d'Internet, disseny gràfic, programació, escriptors i escriptores o periodistes freelance, entre altres ocupacions, si bé és la mateixa necessitat de la persona que desitja iniciar un negoci o treball la que marca la idoneïtat de fer ús d'algun d'aquests 20 espais que ara s'ofereixen des de l'Àrea de Comerç i Creama Benissa.

  Aquesta zona de co-treball entrarà en funcionament a partir del termini d'exposició pública i després de les sol·licituds que reba. Per a les persones interessades a ampliar informació, cal personar-se en el Creama de Benissa, en la c/ Escoto, 72, o telefonant al 965732100, on s'informarà sobre totes les qüestions d'interés per a optar a l'ús d'aquests espais cooperatius. L'objectiu també se centra a donar el màxim suport a les anomenades Start-ups, a través de persones emprenedores amb una idea empresarial en fase inicial i treballant en la maduració d'un projecte encaminat a la constitució d’una empresa.

  La zona de Coworking ofereix l'espai d'oficina compartida, la cessió temporal d'espais de treball (espais coworkers) distribuïts en 5 illes per a 4 coworkers cadascuna. Cada coworker disposa de taula, cadira de treball i un armari taquilla tancat amb clau. Les futures persones usuàries comptaran a la seua disposició amb una sala de reunions amb pantalla de projecció i pissarra, una zona office / coffe work i de descans exterior, una altra sala d'esdeveniments i presentacions, un espai d'autoformació, amb pantalla de projecció, projector i pissarra i una aula d'informàtica dotada amb 15 ordinadors, amb pantalla de projecció, projector i pissarra.

  Altres serveis complementaris és el subministrament d'aigua i llum, la connexió a Internet ADSL i Wi-Fi, el servei de neteja d'espais comuns i la climatització fred i calor. A més, l'Ajuntament de Benissa, a través d’AFIC-CREAMA Benissa presta serveis de suport i assessorament de l'Àrea de Promoció Econòmica i Emprenedors de CREAMA, amb assessorament especialitzat en aspectes financers, ajudes i subvencions específiques per a empreses i/o persones emprenedores, estudis econòmics financers, anàlisis de viabilitat dels plans d'empresa o suport en la definició del pla estratègic.

  En paraules de Carol Ivars, Regidora de Comerç, “busquem que persones amb diferents projectes o activitat puguen convergir i aportar-se valor mútuament”, sense oblidar “el benefici de separar la vida laboral i personal, aportant una estabilitat d'horaris i el suport professional”.

  Més informació
 • 26 febrer 2019
  PATERNA: ESCUELA DE COMERCIO 2019

  Talleres prácticos dirigidos a gestionar mejor el comercio, ampliar clientes y aumentar las ventas.

  Més informació
 • 26 febrer 2019
  L'ajuntament sol·licita ajudes per a 4 projectes turístics

  La Junta de govern local ha aprovat recentment quatre expedients per a la sol·licitud de quatre subvencions a Turisme Comunitat Valenciana dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques.

  La primera subvenció pertany a l'apartat d'"Inversió en adequació i millora dels recursos i serveis turístics". La sol·licitud és per a la realització d'una aplicació per a dispositius mòbils capaç de mostrar a través de realitat augmentada el model de la muralla medieval de la ciutat d'Alcoi. El pressupost total previst per a aquesta actuació és de 12.100.

  La segona s'inclou en l'apartat de "Seguiment del Certificat 'Q' de Qualitat Turística". L'objecte d'aquesta és l'Auditoria de certificació i el pagament a l'Institut per a la qualitat turística espanyola el cost de la qual ascendeix a 791,34 € i la impressió de material promocional, la qual cosa suposa 18.932,01 €. El pressupost total de l'actuació és de 19.723,35 €.

  La tercera subvenció estarà destinada a l'"Impuls de la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana" i més concretament al suport a la campanya de publicitat de les festes de Moros i Cristians d'Alcoi). El total de les actuacions suposa una despesa global de 58.643,17 €, corresponents a 43.863,62 € a la promoció i 14.779,55 € a l'organització.

  Finalment l'última serà per al "Suport a la prestació de serveis turístics". L'ajuntament realitza la sol·licitud per a sufragar els costos corresponents a la prestació dels serveis propis dels informadors turístics en la Tourist Info, als serveis propis dels guies en visites als recursos turístics i museus a la dinamització i a les visites al Patrimoni de la Humanitat de la Gerga i a l'Observació d'ocells o Birdwatching. El global d'actuacions a realitzar suposa una despesa total de 32.310,92 €.

  L'import total presentat correspon doncs a 122.777,44 euros dels quals es pot aconseguir finançament del 50% i el 55%, segons les bases de la convocatòria.

  Més informació
 • 26 febrer 2019
  V CONGRÉS NACIONAL DE LA CARXOFA

  Almoradí celebra el seu V Congrés Nacional de la Carxofa els pròxims dies 9 i 10 de març en la Plaça de la Constitució. L'esdeveniment gastronòmic més destacat de la localitat que atrau a milers de visitants tots els anys.

  En esta quinta edició comptarem amb xefs destacats de la localitat, de la comarca i de la província, que ens faran disfrutar de la seua cuina gràcies als showccokings que se celebraran en l'escenari central. A més, comptarem amb bars i restaurants d'Almoradí durant tot el cap de setmana que oferiran tapes centrades en la carxofa a preus populars.

  Hi haurà degustacions, música en directe, exhibicions, exposicions, rutes guiades per a conéixer els edificis més emblemàtics del municipi, concursos i tallers dedicats als més xicotets de la casa.

  Pots descarregar la programació pinchando aquí.

  Més informació
 • 26 febrer 2019
  Alcoi aposta per invertir 2 milions d’euros més en els polígons industrials

  L’Ajuntament d’Alcoi vol seguir invertint en les cinc àrees industrials que té la ciutat perquè siguen polígons adequats a les necessitats del segle XXI. Després de més de 30 anys sense inversions en les zones industrials alcoianes, en el 2017, Alcoi va dedicar prop de tres milions d’euros per a millorar els seus polígons a través d’una subvenció de dos milions de l’IVACE (Institut valencià de competitivitat empresarial) i un milió de fons municipals. A aquestes millores, cal afegir les actuacions municipals per dotar als polígons de fibra òptica, i les obres recents dels cunetons est i oest del Santiago Payá.

  El repte per al 2019 és invertir un total de 2.100.000 euros més, repartits, de nou, en les cinc zones industrials, pel que en el projecte que l’Ajuntament ha demanat a l’IVACE inclou una subvenció de 950.000 euros per part de l’ens autonòmic de la Conselleria d’Economia Sostenible. Totes les millores han sigut consensuades per part del Govern Municipal amb els representants empresarials, buscant la millora urbanística dels espais industrials i la major competitivitat de les empreses que estan instal·lades en ells.

  Per zones, les millores que planteja el projecte en el polígon del Castellar ascendeixen a més de 300.000 euros, amb cinc actuacions diferents, entre elles, destaca el re asfaltat i la millora d’aparcament i vials més amplis al carrer El Puig, Bèrnia, Puig Campana i la Safor.

  Cotes Baixes també preveu una inversió de més de 300.000 euros en sis actuacions amb accions com el re asfaltat del carrer A i B, creació d’una parcel·la de recollida de residus, millora del carril bici i la connexió de la zona verda amb el carrer de l’IES Cotes Baixes. I al polígon Cotes Altes s’invertirien més de 150.000 euros en 4 actuacions, i s’inclou com a principal projecte la creació d’una rotonda entre els carrers filà Judios, Aragonesos i Camí de Talecons.

  La Beniata és la zona que més diners preveu invertit amb més d’un milió d’euros en millores. En ella s’inclou la rotonda sud, i la connexió del carrer Filà Verds amb Carretera Alacant i el re asfaltat del Camí Caseta Salsero, entre altres projectes. Per últim, el polígon Sud, amb 275.000 euros en millores, pretén, entre altres coses, l’adequació de la zona verda del carrer Filà Guzmans, amb una connexió amb el llit del riu Riquer.

  «Seguim apostant per Alcoi, convençuts que una ciutat industrial i innovadora com la nostra, necessita unes àrees industrials adequades a les necessitats de les empreses que en 2018 estan competint en els seus sectors. Si l’any passat vam iniciar una important actualització de les cinc àrees industrials amb l’ajuda de l’IVACE i un pressupost que va suposar prop de 3 milions d’euros; enguany, volem consolidar aquestes millores, amb una inversió que supera els dos milions d’euros, sol·licitant una subvenció a l’IVACE de 950.000 euros i assumint la resta amb fons municipals» explica l’alcalde, Toni Francés.

  Francés afegeix: «Aquesta legislatura, les àrees industrials han sigut una prioritat, apostant primer per les empreses consolidades de la ciutat, i per renovar i posar en condicions tots els espais que tenim, que han estat abandonats durant dècades, i d’altra, apostant per nous espais: la nova seu d’Aitex, el Parc Tecnològic de Rodes i el Parc Industrial de Pagos, tenint en compte els models industrials i empresarials d’aquest moments. Nous models que també necessitaran de personal qualificat, i que tindran en el nou CEFIRE autonòmic especialitzat en Formació Professional de les rames de robòtica i intel·ligència artificial que estarà a Alcoi, un revulsiu important, treballant per formar nous talents tant per a treballar a les empreses actuals com per a les noves apostes empresarials que s’instal·len a la ciutat».

  Més informació
 • 26 febrer 2019
  VILA-REAL 6ªEDICIÓ FIRA OUTLET

  La fira Outlet és una fira multisectorial. Aquest any comptarà amb 26 expositors de sectors comercials molt diversos. Estarà oberta al públic en horari ininterromput de matí i vesprada de 10:30 a 19:30 hores.

  L'objectiu de la fira és oferir per un dia als clients del comerç de Vila-real una gran varietat de productes a preus competitius, amb la qualitat que ofereix el comerç del municipi durant tot l'any.

  És una bona oportunitat per a passejar per Vila-real i realitzar compres en un ambient relaxat, gaudint a l'aire lliure i en un espai conjunt de molts comerços de la nostra ciutat. A més, la fira comptarà amb tallers infantils.

  Aquesta iniciativa és una de les actuacions de dinamització del Departament d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real amb la Unió Comerç de Vila-real (UCOVI), com a ferramenta clau que busca promoure el desenvolupament comercial i que té com a objectiu donar resposta concreta a les necessitats actuals del sector.

  Animeu-vos a vindre el diumenge i gaudint d'un dia de compres especial!

  Comerços participants: Floristeria Ikebana, Zaruba, Besa Principesa, Calzados Prieto, Villalba Interiorismo, Canem, La FAixera, Mauro Colección Hombre, Boutique D2, Kaki, M10, Calzados Jade marian, Deportes Eva, Texas Hombre, Maxi Cleaner, Texas Mujer, Josep, Mágic, Bero's, Fortuño, Los Tacones de Besa, Needles and Pins i UCOVI.

  Més informació
 • 26 febrer 2019
  FIRA OUTLET XÀTIVA

  Xàtiva acull la 26ª Fira Outlet els dies 7, 8, 9 i 10 de febrer en l'Albereda de Xàtiva organitzada per Adexa, associació de comerciants, amb més de 50 comerços de Xàtiva i la Costera on trobaràs ofertes i grans descomptes en roba, calçat i complements; no sense oblidar-nos, dels stand d'alimentació, cosmètica i molt mes.


  No et perdes la millor fira outlet!

  Més informació

 • Pàgina 4 de 462

 • Mostrant del 61 fins al 80 d'un total de 9240 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible