El portal del comerciant

Noticies

 • 11 Desembre 2018
  II CONCURSO ESCAPARATES NAVIDEÑOS

  El objetivo del Concurso de Navidad es dinamizar el comercio local en esta época del año a través del Concurso Navideño de Escaparatismo Comercial Navidades de 2018, animando a todos los comerciantes a participar en esta campaña de animación comercial, aderezando sus escaparates con originales motivos navideños, creando un entorno propicio para atraer el comercio en Callosa de Segura. El plazo de inscripción estará abierto hasta el viernes día 14 pudiendo presentar la solicitud en la oficina de Turismo y obtener las bases, tanto en dicha oficina como a través de la página web del Ayuntamiento.

  Més informació
 • 11 Desembre 2018
  El Comercio

  Desde el próximo día 15 de diciembre y hasta la festividad de Reyes en estas fiestas de Pascua los vecinos y visitantes de Callosa de Segura van a ver ambientadas sus compras con un emotivo sonido a Navidad, desde la concejalía de comercio del Ayuntamiento y a petición de la junta directiva de la Asociación de Comercio Mixto de Callosa de Segura que solicitaron a esta concejalía acciones que ayudasen a dinamizar el comercio, se ha instalado en las principales calles comerciales de la localidad un hilo musical que en horario comercial, por la mañana de 10:00 a 14:00 horas, y por las tardes de 17:00 a 21:00 horas, alegra y anima el ambiente en unas fechas marcadas por las celebraciones y compra de regalos. El hilo musical se ha distribuido en el itinerario que ocupa la mayor parte de arterias comerciales de la localidad, Plaza de España, Plaza Reina Sofía, C/ Luis Galiana y Canónigo Hidalgo, Cervantes, Nuestra Señora de los Remedios, Santa Rita hasta esquina Mercado, Rambla Baja y Avenida de la Constitución.

  Més informació
 • 10 Desembre 2018
  LA NIT DE LA LLUM IL·LUMINA AMB MILERS DE CIRIS EL CENTRE DE DÉNIA

  Milers de ciris il·luminaran els carrers del centre històric en aquest esdeveniment de dinamització comercial en el qual participaran més de 70 comerços i també les parades del Mercat Municipal, que ampliaran l’horari d'obertura fins a les 23 hores.

  En aquesta edició, la Nit de la Llum avança el seu horari i començarà a les 17.30 hores. A partir d’eixe moment, els carrers s'ompliran de música i ball, cors de nadales, jazz en directe i la il·luminació de 7.000 ciris distribuïts per tot el centre històric comercial. En alguns punts, com les places del Consell i la de la Constitució, s'apagarà l'enllumenat elèctric i els ciris seran l'única font d'il·luminació, creant un ambient únic. A més, molts dels comerços participants oferiran a la seua clientela descomptes i regals fins a l'hora de tancament, prevista a les 21.30 hores.

  Els cors de la Peña flamenca Miguel Poveda, l'Associació de Pares i Mares del col·legi Maristas (APAMAR), Al-Manchara i la Colla del Cànter col·laboren en la iniciativa cantant nadales en diversos punts del centre urbà.

  Les actuacions de jazz en directe seran a càrrec del quintet Original Dixieland Sedajazz i el grup Nina Dinamita & La Swing Milicia.

  Finalment, a iniciativa del comerç Toy Planet (carrer de la Mar, 15), el Pare Noel atendrà en l'establiment durant tota la vesprada als xiquets i xiquetes que vulguen lliurar-li la seua carta.

  Més informació
 • 10 Desembre 2018
  CINE REIS MANISES

  CINEMA DE REIS

   

  La promoció està dirigida a les persones que compren en el comerç urbà de Manises i en els mercats municipals en les festes de Nadal i Reis 2018/2019.

  Cada compra de 10 € es podrà canviar per una entrada gratuïta. Els tiquets de valor inferior podran sumar-se a altres per a obtindre la quantitat mínima de 10 €.

  Per cada tiquet superior a 40 €, s'entregaran un màxim de 4 entrades.

  Els tiquets que donen dret a aquesta promoció seran de compres realitzades des del dilluns 10 de desembre 2018 fins al divendres 4 de gener de 2019, en una o diverses botigues tradicionals i mercats de Manises.

   

  PEL·LÍCULA: SMALLFOOT

   

  Dates d’emissió

   

  Dimecres 2 de gener de 2019: 18 h

  Dijous 3 de gener de 2019: 18 h

  Divendres 4 de gener de 2019: 18 h

  Dissabte 5 de gener de 2019: 12 h

  REPARTIMENT DE LES ENTRADES I DELS TIQUETS DE LES ACTIVITATS

  S'entregaran al Centre de Promoció i Desenvolupament Municipal, situat al carrer València, 22. Horari i dies d’entrega de les entrades de cinema: des del 20 de desembre fins al 4 de gener, en horari de 8 a 14 hores

  Més informació
 • 10 Desembre 2018
  L'alcalde Toni Francés i la regidora d'Hisenda presenten la proposta dels Pressupostos Municipals per al 2019

  Un Pressupost de 64 milions d'euros i que aquest any creix un 8%

  Veure la roda de premsa

  Més informació
 • 10 Desembre 2018
  Encesa de llums de Nadal en Quart de Poblet 2018

  També invita a participar en totes les accions preparades pel teixit associatiu del municipi, que contagien un esperit solidari i festiu, lligat a estes dates; un esperit que arriba a tota la ciutadania, des dels més menuts als més majors.

  L'elecció de la il·luminació s'ha fet amb criteris d'eficiència energètica, utilitzant leds, amb un significatiu estalvi. Hi ha 4 arbres de Nadal il·luminats: plaça sant Rafael, plaça de la Constitució, Ajuntament i Villalba de Lugo/Centro de Salut, a més dels arcs nadalencs en diferents carrers del municipi.

  L'alcaldessa, Carmen Martínez Ramírez, la regidora de Comerç, Maite Ibañez Martinez, el president d'Associació Comerciants de Quart de Poblet, Juan Borrego, i el vicepresident, Ángel Lorente, van supervisar l'encesa.

  Més informació
 • 07 Desembre 2018
  Sé la estrella de esta Navidad, busca tu estrella para realizar las mejores compras en los comercios de Teulada Moraira”
  Més informació
 • 07 Desembre 2018
  CURS DE 30 H EN CREAMA BENISSA D'ALEMANY BÀSIC

  CREAMA Benissa organitza una nova edició del curs gratuït d'Alemany bàsic. En aquesta ocasió es realitzarà tots els dimarts i divendres a partir del 15 de gener fins al 16 d'abril de 2019, en horari de 10.30 a 13.00 h. El curs tindrà lloc a l'aula de formació de CREAMA Benissa, C/ Escoto, 72.

  Aquest curs va dirigit a totes les persones que vulguen o necessiten aprendre alemany. Per a assistir al curs és necessari inscriure's prèviament, el curs és totalment gratuït i està impartit per professores natives voluntàries.

  Els interessats podran formalitzar les inscripcions en l'Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Benissa en horari de 9.00 a 14.00 h fins al 14 de gener. Per a més informació poden telefonar al 965732100.

  Més informació
 • 07 Desembre 2018
  CONCURS D'APARADORS I DECORACIÓ INTERIOR 2018

  Promocionar el comerç local

  Més informació
 • 06 Desembre 2018
  3ª Edición de la “RUTA DE LA CAZUELA Y EL GIN&TONIC’s” de Callosa de Segura
  Més informació
 • 05 Desembre 2018
  TALLER GRATUÏT DIRIGIT PER AL COMERÇ LOCAL.

  El primer taller a realitzar-se serà el d'IMATGE PERSONAL PER A COMERÇOS.

   

  Data: Dilluns 17 de desembre

  Hora: De 15:00 a 17:00

  Lloc: Mancomunitat Horta Sud.

  Carrer Cervantes 19 Baix - 46900 Torrent (parada de Metre Torrent a 50 metres).

   

  Per a assistir al Taller (places limitades) , és necessari inscriure's en l'enllace següent:

   

   
   

  Més informació
 • 05 Desembre 2018
  Taller de Fotografía amb Smartphone per a Xarxes Socials a Creama Benissa

  L'Ajuntament de Benissa, a través d'AFIC-Creama organitza un nou taller gratuït dirigit a comerciants i empreses: "Fotografia de producte amb Telèfon intel·ligent per a xarxes socials". L'objectiu d'aquest taller és que els comerciants, de forma molt fàcil i pràctica, puguen realitzar fotografies als seus productes per a donar una millor visibilitat del seu negoci en les xarxes socials.

  Aquest taller es realitzarà a Benissa el pròxim 12 i 13 de desembre, en horari de 15 a 17 h en el Centre d'Excel·lència de Benissa (darrere de Creama).

  Des de l'agència AFIC-Creama Benissa promovem la formació entre els/les comerciants i empresaris/es perquè estiguen al dia enfront dels nous reptes que ens presenta el món comercial i que evoluciona a gran velocitat.

  Els recordem que les places són limitades i per a assistir al taller és imprescindible inscriure's amb anterioritat, poden fer-lo en Creama Benissa a l'e-mail: jribes@creama.org o al 965732100 en horari de 9 a 14 h.

  Més informació
 • 05 Desembre 2018
  Avançar les teues compres té premi
  Més informació
 • 05 Desembre 2018
  EL MERCAT DE SAN FRANCISCO D'ELDA ESTRENA NOVA IMATGE

  Amb l'objectiu fonamental de posar en valor entre els consumidors i consumidores, especialment entre els i les més joves, el seu esforç per a aconseguir i ser diferent cada dia, el Mercat de San Francisco de Sales, aposta per un canvi d'imatge natural, basat en comunicar de forma clara la seua excel·lent oferta en producte fresc i de qualitat, fomentant, al seu torn, un estil de vida saludable.

  D'aquesta manera, el Mercat de San Francisco de Sales estrena nou logotip, un logo singular i creatiu, que ja s'està utilitzant en diferents suports gràfics: senyalística, retolació exterior de l'edifici i campanyes promocionals.

  El nou logotip, es representa a través de símbols que li atorguen una major identitat i distinció, basat en les quatre famílies de producte principals que distribueixen en el mercat: Fruites i verdures, Peixos, Carnes i articles variats.

  Acompanyant al propi logotip, símbols, identificadors, colors corporatius i tipografies, que constitueixen la nova imatge del Mercat, també s'ha creat una *submarca amb les sigles MSF (Mercat de San Francisco) a manera de resum de la marca principal i com a reforç estètic.

  En aquesta fase d'implantació, la nova imatge ja s'ha aplicat en diferents suports gràfics de l'edifici del Mercat, com són: rètols exteriors d'entrada, lones publicitàries en exterior, panells publicitaris en interior, cartelleres publicitàries en sostre del Mercat i senyalística de dependències.

  Així mateix, a través de la nova imatge corporativa s'ha intentant millorar l'experiència de compra dels clients i clientes del Mercat, introduint una retolació específica per a donar la benvinguda i acomiadar a les persones que visiten el Mercat cada dia.

  A més, i com a servei de valor afegit, també s'ha instal·lat un panell d'anuncis en l'entrada de l'edifici, de lliure ús per totes aquelles persones o col·lectius que desitgen difondre qualsevol informació del seu interés de forma destacada.

  ---------------------

  La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

   

  Més informació
 • 05 Desembre 2018
  Alcoi participa de la cimera d'alcaldes 'Digital Cities Challenge' a Brussel·les

  L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, està des d’ahir a Brussel·les participant al «Mayors Summit», una cimera d’alcaldes que va realitzar la Comissió Europea per posar en comú els avanços de les ciutats que participen al program «Digital Cities Challenge». Una de les reivindicacions dels alcaldes participants era que el projecte de tutorització tinguera continuïtat en una línia dotada econòmicament per a portar a la pràctica projectes concrets. La Comissió ha anunciat que va a realitzar una convocatòria dotada amb 7 milions i mig d’euros per als municipis que han fet programes de digitalització, entre ells, Alcoi.

  Aquesta primera reunió dels màxims responsables municipals europeus del programa «Digital Cities Challenge» ha servit per a presentar també els avanços dels equips, compartir bones pràctiques i seguir avançant en la transformació digital. Cal recordar que aquest programa només va seleccionar 15 ciutats de les més de 90 que van presentar els seus projectes i d’elles 3 són espanyoles: Algesires, Granada i Alcoi.
  L’alcalde va destacar a la seua intervenció d’ahir a Brussel·les la importància de la transformació digital en tots els àmbits empresarials i institucionals: «Estem convençuts en que hem de ser una ciutat digital perquè en el futur no es podrà ser una altra cosa. La digitalització ja està produint grans canvis organitzatius i socials, i les alcoianes i alcoians hem d’aprofitar-los per a que milloren la nostra vida i siguen una oportunitat de treball i creixement. Però no volem ser només una ciutat digital sinó ser una una ciutat digital capdavantera ja que això ens permetrà tindre més oportunitats i liderar el futur. I això només s’aconsegueix de manera transversal, essent una administració digital però també tenint empreses digitals, centres educatius referents en formació digital, aplicant les noves tecnologies a l’urbanisme i que la nostra «Smart City» tinga un full de ruta com el nostre pla Director».

  Alcoi ha presentat tots els seus projectes a la resta de participants destacant entre ells, la digitalització de l’administració; el StreetLab d’Entença dotat amb una subvenció de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI); el parc Tecnològic de Rodes (dins de l’Edusi subvencionat amb Fons Feder) o les iniciatives relacionades amb la implantació de sensors a a ciutat... Tots ells sempre emmarcats dins dels fulls de ruta que el Govern té pel futur de la ciutat: l’EDUSI Alcoidemà i el Pla director Smart City.

  La cimera arriba després de diferents sessions de treball tècniques, a Brussel·les i Tessalònica, on Alcoi també ha participat. En les diferents trobades Alcoi ha presentat la seua estratègia de desenvolupament urbà sostenible i integrat «Alcoidemà» subvencionada amb 10 milions de Fons Feder i també altres iniciatives com «Agoralab» que funcionen a la ciutat de forma pionera des de la passada legislatura.

  «Àgoralab» és l'espai dedicat a la robòtica educativa per a xiquets, formadors i públic en general, que es volen introduir en l'esperit «maker», aprenent a desenvolupar aplicacions de robòtica, domòtica i electrònica. A tal fi s'utilitzen mitjans open source / open hardware com Arduino, Raspberry Pi, impressió 3D... fonamentant l'ús creatiu de les noves tecnologies. Aquest projecte va ser el més votat per la resta de participants, al ser considerat molt innovador.

  A banda de les trobades externes, el programa «Digital Cities Challenge» també realitza «workshops» locals ja que és molt important involucrar a tots els actors rellevants de la ciutat. El últim taller va tindre lloc a l’Àgora el passat 20 de novembre I va comptar amb el consultor assignat per la Comissió Europea a Alcoi i 25 persones, tots ells agents locals rellevants en el procés de digitalització. En la jornada es van presentar la visió i missió digital de la ciutat; i es van identificar els indicadors i els objectius operacionals per a poder treballar. En els pròxims mesos es realitzaran dos tallers més a la ciutat per a seguir avançant en la digitalització d’Alcoi.

  Més informació
 • 05 Desembre 2018
  La presentació de l'estudi socio-econòmic de Manises

  La presentació de l'estudi socio-econòmic de Manises 
  A la Casa de Cultura
  Carrer Major, 91
  11 de desembre de 2018
  A les 20:30 hores
  Preguem confirmació d'assistència al correu promocio@manises.es

  Més informació
 • 04 Desembre 2018
  Pròxim dissabte 8 de desembre haurà mercat setmanal i obrirà el comerç a Benissa

  La regidoria de Comerç, a través d'AFIC-CREAMA, informa que, segons la Resolució de 5 de desembre de 2017, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es determinen els diumenges i dies festius hàbils per a la pràctica comercial en 2018, aquest dissabte 8 de desembre, festiu nacional, es podran obrir els comerços.

  Així mateix, el mercat setmanal, tant de fruita i verdura situat al carrer Sant Josep, com de roba i complements que s'emplaça als carrers Sant Nicolau i Hort de Bòrdes, també tindrà lloc aquest dissabte al matí.

  La regidora, Carol Ivars anima tant als veïns de Benissa com als turistes i visitants al fet que vinguen a Benissa i gaudisquen realitzant les seues compres en els comerços del municipi, recordant que per les compres que realitzen poden participar en el sorteig de 2000 € en premis de la campanya de Nadal, el Comerç de Benissa brilla per Nadal.

  Més informació
 • 04 Desembre 2018
  Presentació de les candidatures als Premis Q 2018

  La Llei 3/2011, de 23 de març, de la Generalitat, de comerç de la Comunitat Valenciana, en el capítol IV estableix el marc d’actuació en matèria de dinamització de l’activitat comercial, mitjançant una sèrie de mesures que pretenen dotar el sector d’un atractiu i competitivitat més grans, impulsant la modernització de les estructures comercials, la incorporació de noves tecnologies, la creació d’entorns urbans atractius i adequats, la formació dels agents del sector i la promoció dels productes i de les empreses comercials, per a continuar contribuint a la progressiva i harmònica adaptació de l’estructura comercial a les pautes de l’economia avançada que garantisca a les persones consumidores de la Comunitat Valenciana uns equipaments i empreses comercials capaces de satisfer eficientment les seues demandes.

  Per a més informació polse ací.

  Més informació
 • 04 Desembre 2018
  Consumix en els comerços de Quart de Poblet i l'Ajuntament t'invita al teatre

  Una entrada per cada 10 euros de compres:

  o Realitzades de l'1 al 28 de desembre de 2018.

  o En una o unes quantes botigues tradicionals de Quart de Poblet.

  o Máxim de 2 entrades per tiquet i DNI.

  Dades de canvi d'entrades: Del 10 al 31 de desembre del 2018. Departament de Consum: C/ Joanot Martorell, Tel. 96 153 62 10 - Ext. 311 Horari: De Dilluns a Divendres: Matins de 10 a 12.00 h

  Més informació
 • 04 Desembre 2018
  CAMPANYA DE NADAL I REIS 2018/2019

  Campanya de promoció del comerç local a Nadal

  Més informació

 • Pàgina 4 de 454

 • Mostrant del 61 fins al 80 d'un total de 9061 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Informe Anual de la Distribución Comercial de la Comunitat Valenciana 2017 y avance 2018

Foro Retail Future

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible