El portal del comerciant

Noticies

 • 22 novembre 2019
  II CONCURS D'APARADORS

  La Regidoria de comerç de l'Ajuntament de Pego i *Afic *Creama Pego en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Pego, amb motiu de les pròximes festes nadalenques 2019-2020, proposa convocar un concurs de decoració d'establiments, a través del qual es vol reconéixer l'esforç d'aquells empresaris comerciants que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats a Pego, incentivant i fomentant així l'atractiu de comprar al nostre poble.

  INTRODUCCIÓ

  La finalitat d'aquest concurs és premiar l'esforç i treball que realitzen els comerciants i empresaris del municipi de Pego per a atraure als seus clients, a través de la imaginació i l'originalitat en la decoració dels seus aparadors en la temàtica del Nadal, en els quals hauran d'utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la nostra ciutat.

  FASE 1.- ESTABLIMENTS CONCURSANTS

  Requisits dels establiments concursants.

  Estar localitzat en el terme municipal de Pego.
  Estar donat d'alta en l'Impost d'activitats Econòmiques en algun dels epígrafs compresos en el sector de comerç menor.
  La decoració de l'establiment haurà d'estar realitzada amb motius nadalencs.
  L'establiment haurà d'estar decorat des del 5 de desembre fins al 6 de gener.


  Votacions

  Les votacions es realitzaran mitjançant votació per jurat el dia 9 de desembre a partir de les 17.00 hores.
  El jurat estarà integrat per persones relacionades amb el comerç o la decoració.
  La decisió del jurat es comunicarà el dia 10 de desembre al matí.
  Qualsevol situació no prevista en aquestes bases serà resolta pel jurat.

  Presentació de sol·licituds dels comerços

  Termini de presentació de sol·licituds: Fins al 29 de novembre de 2019 a les 14.00 hores.

  Lloc: Agència *Creama Pego: Pl. *Franciscanes de la *Puríssima Concepció, 13 Baix.

  Telèfon de contacte: 965571255.

  Inscripció en ANNEX I

  FASE 2.- PARTICIPANTS Al VOT

  Tots els comerços que prèviament s'hagen inscrit per a poder participar en el concurs.

  FASE 3.- PREMIS

  L'Ajuntament concedirà un premi a l'aparador guanyador un import per valor de 300 €.

  Aquest premi serà abonat al guanyador/a una vegada present factures o *tiquets de compra la suma de la qual supere els 300,00€ i hagen sigut efectuades en els comerços participants en el concurs. Només s'abonarà la quantitat del premie

  FASE 4.- LLIURAMENT DE *PREMIOSPARTICIPANTES Al VOT

  El lliurament de premis es realitzarà el dia 23 de desembre a les 13.30 h. en la Saló de Plens de l'Ajuntament de Pego.

  Més informació
 • 22 novembre 2019
  Concurs d'Aparador de Nadal

  Un any més, tens la possibilitat de participar amb la teua empresa en el Concurs d'Aparadors de Nadal que s'ha organitzat des de la Regidoria de Promoció Econòmica, la Afic-*Creama Calp amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris i Professionals de Calp.

  El concurs està dotat amb els següents premis:

  • Primer Premi. 500.00€
  • Segon Premi. 300.00€
  • Tercer Premi. 200.00€
  • Tres accèssits de 100.00€

  Per a participar presenta la teua instància fins al 5 de desembre a través de l'Oficina Virtual de l'Ajuntament de Calp.

  Pots consultar les bases del concurs ací. Per a més informació pots posar-te en contacte amb Creama-Calp, 96583.90.33

  Més informació
 • 22 novembre 2019
  Concurs d'Aparador de Nadal

  Un any més, tens la possibilitat de participar amb la teua empresa en el Concurs d'Aparadors de Nadal que s'ha organitzat des de la Regidoria de Promoció Econòmica, la Afic-*Creama Calp amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris i Professionals de Calp.

  El concurs està dotat amb els següents premis:

  • Primer Premi. 500.00€
  • Segon Premi. 300.00€
  • Tercer Premi. 200.00€
  • Tres accèssits de 100.00€

  Per a participar presenta la teua instància fins al 5 de desembre a través de l'Oficina Virtual de l'Ajuntament de Calp.

  Pots consultar les bases del concurs ací. Per a més informació pots posar-te en contacte amb Creama-Calp, 96583.90.33

  Més informació
 • 22 novembre 2019
  LA NIT DE LA LLUM A DÉNIA TORNA A ENCENDRE LA MÀGIA DEL NADAL

  La Regidoria de Comerç, a través de l’AFIC en Creama Dénia, organitza una nova edició de la Nit de la Llum. El dissabte 30 de novembre, el centre de Dénia es tornarà a il·luminar amb milers de ciris que anuncien l'inici del Nadal i prop de 60 comerços oferiran descomptes i obsequis al públic des de les 17.30 hores de la vesprada. Participen també les parades del Mercat Municipal, que eixe dia romandrà obert fins a les 23 hores.

  En aquesta edició, s'ha avançat la data de celebració de la Nit de la Llum per a fer-la coincidir amb la campanya de Black Friday i que els visitants puguen gaudir dels grans descomptes que realitzen els comerços.

  Aquesta vesprada de compres es complementarà amb diverses activitats d'animació com a cors de nadales, ballarins, música, i, per descomptat, la il·luminació màgica de milers de ciris en carrers i places.


  Milers de ciris

  El centre de Dénia s'il·luminarà amb 7.000 ciris i en alguns punts, com les places del Consell o de la Constitució, s'apagarà per complet l'enllumenat públic i els ciris seran l'única il·luminació, creant un ambient únic.

  Cors de nadales

  Diversos cors de nadales se situaran en diferents punts del nucli urbà per a amenitzar les compres. Participen en aquesta edició el Cor APAMAR (Associació de Pares del Col·legi Maristes), el cor Al-Manchara i el cor de la Casa d'Andalusia.

  Animació musical

  Dos grups de ballarins i ballarines recorreran els carrers repartint espectacle, regals i sorpreses.

  Premis

  Les primeres compres de la vesprada en els establiments inscrits tenen premi segur.

  Descomptes

  Els comerços participants oferiran grans descomptes, de fins al 50%. Alguns també obsequiaran la clientela amb cava i dolços nadalencs.
   

  Més informació
 • 22 novembre 2019
  23 CONCURS D'APARADORS: OBERTURA DE TERMINI

  Més informació
 • 22 novembre 2019
  L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS D’ONDARA PRESENTA PER A AQUEST NADAL EL SORTEIG DE NADAL 2019; PARTICIPA I GUANYA FINS A 1.000 EUROS, I DUES CISTELLES VALORADES EN 700 EUROS CADASCUNA

  ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, està desenvolupant durant aquests mesos de novembre i desembre de 2019 una campanya especial d’animació a les compres nadalenques “Sorteig de Nadal 2019”, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara.

  A fi d’incentivar la compra en el comerç local d’Ondara, des d’ACO es realitzarà un sorteig de 1.000 euros, que es podran consumir realitzant compres en els establiments ACO. A més, enguany se sortejaran dues cistelles amb productes dels negocis associats, valorades en 700 euros cadascuna.

  Podran participar tots els clients que realitzen compres a Ondara, en algun dels negocis associats a l’ACO. Per cada compra realitzada, tindran una participació per al sorteig, independentment de la quantia de la mateixa; tan sols hauran d’omplir una participació amb les seues dades i depositar-la en els comerços adherits. El 27 de desembre es realitzarà el sorteig dels premis. El premi de 1.000 euros es podrà consumir realitzant compres en els negocis associats a l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, gastant un màxim de 200 euros per establiment.

  Els negocis ACO són els següents: Vinalia, Academia Lola Jordá, Mobles Gala’s, Marti Assegurances Seguros AXA, Màxima Bikes, Mobles Ortolà, Motos Mahiques, Nina Estètica i Bellesa, Ondara Print, Passicos La Merceria, Publi-4, Disseny Mut, Recubrimientos y Aplicaciones Técnicas Hmnos Hernandez SL, Rotulart, Servicolor, Peluqueria Eclipse, Calçats Torres, Video Club J y Electrodomésticos, Rebost de Mari, Soler Tech, Carleta, Marina Digital, Somriures, Coto Consulting, Farma Ondara, Bodegas Aguilar, Administración de Loteria Pérez Llull, Agro-Copeca, Albatour Viatges, Aquarica, Alfaidees Multimedia, Anatex, Astec Ingenieria, Autoescuela Bahia, Autoescuela Ondara, Ca Paquitina, Calçats Dora, Carnicería Alberto Picó, Centre de Jardinería Monverd, Clave Dénia, Comercial Agriflor, Coses de Casa i Regals, Gaspar Fotògraf, Cristales Pérez Vallalta, Esports Colau, D’Estarca Cortines, Floristeria Blau, Fornés Assessors, Flors Rosita, Centro Informática Profesional, Fusteria Francisco Fornet Sapena, Gràfiques Ortolá, Grupo JFM, Hotel Ramis, Informática Prof. La Marina U.P.I, i Dormitienda.

  Més informació
 • 22 novembre 2019
  CONCURSO DE ESCAPARATES DE NAVIDAD

  Més informació
 • 22 novembre 2019
  Callosa amplia los puntos de acceso wifi gratuito con una nueva conexión en el mercado

  Callosa de Segura continua potenciando y ampliando la red de wifi gratuita de la ciudad. Se pone en marcha un nuevo punto en el mercado de abastos, que facilitará el acceso a internet de comerciantes y compradores. Con este punto de acceso a la red (wifi_Ayto), ya son 6 los accesos gratuitos de internet en todo el municipio. En Jardín Glorieta, Parque San Roque, Plaza Enrique Cerdán Tato, Parque José Guilabert Roselló y Plaza de España ya cuenta con acceso gratuito a la red. Según una normativa vigente del año 2010 de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC), en los espacios públicos las administraciones pueden ofrecer velocidades de hasta 256 ks, , aunque duplica la velocidad en las páginas oficiales de las administraciones públicas. El Alcalde de Callosa, Manuel Martínez, junto con el Concejal de Turismo, Vicente Mora han comprobado el funcionamiento del acceso a internet en el mismo mercado. Junto con el vicepresidente de la Asociación de Mercado de Abastos, José Lozano. Al acto ha acudido también el Director de Caja Rural Central, José Miguel Paredes que tienen un convenio con el mercado en materia de promoción y nuevas tecnologías. El Alcalde, Manuel Martínez ha indicado que “vamos a seguir trabajando conjuntamente con comerciantes para seguir ampliando los puntos wifi en la ciudad, ya que es esencial dotar a la ciudad de puntos de acceso a internet para que se puedan realizar trámites y gestiones, sobre todo, con la administración en cuyas páginas oficiales la velocidad se duplica”. Manuel Martínez ha comprobado también el funcionamiento de la nueva fase de luminarias de la nave lateral que se acaba de colocar gracias a una subvención de 5.000 euros de la Diputación de Alicante.

  Més informació
 • 21 novembre 2019
  FIRA SÒC 2019

  Fira de l'estoc, oci, hostaleria, comerços i empreses d'Alginet

  Més informació
 • 21 novembre 2019
  ONDARA CELEBRA EL SEU TERCER CAP DE SETMANA DE LA FIRA DE FIRES 2019 AMB LA MATINAL MOTERA, LA DEGUSTACIÓ GASTRONÒMICA AL PRADO, LA CONCENTRACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS I LA FIRA D’ATRACCIONS

  Per a culminar un mes de novembre dedicat als esdeveniments firals dins de la XXXIV Fira de Fires Ondara 2019, aquest tercer cap de setmana (23 i 24 de novembre) el protagonisme recaurà en la Matinal Motera, la Degustació Gastronòmica al Prado, la Concentració de Vehicles Clàssics, i la Fira d’Atraccions, segons ha recordat l’Alcalde d’Ondara i responsable del departament de Turisme i Promoció Econòmica, José Ramiro.

  La XVI Matinal Motera d’Ondara tindrà lloc el dissabte 23, amb els concerts vespertins a l’escenari ubicat en la part posterior del Prado, i el diumenge 24 al matí, amb la gran concentració motera organitzada per l’Ondara Custom Club. La XVI Matinal Motera se celebrarà a l’Avinguda Doctor Fleming i carrers adjacents (en la mateixa ubicació de l’any passat), mentre que la XVI Concentració de Vehicles Clàssics tindrà lloc a l’Avinguda d’Alacant (inscripcions de 9 a 10 hores, limitades a 100 cotxes i 30 motos). El trenet servirà per a vertebrar ambdós esdeveniments.

  Respecte a la XVI Matinal Motera, organitzada per l’Ondara Custom Club, el dissabte 23 de novembre es commemorarà el 15 aniversari de l’agrupació motera local, i per a això hi haurà sopar al Prado, concerts vespertins a l’escenari de la part posterior del Prado (amb dos grups de rock en directe: Estropejats i Mc Lucas), i servei de barra amb beguda i menjar a preus populars, a càrrec de la Comissió Soledat 2020. El diumenge 24 de novembre, la Matinal Motera començarà a les 9 hores amb l’obertura de les inscripcions. L’esmorzar es realitzarà al Prado (en la degustació gastronòmica), i també s’oferirà l’aperitiu gambero als participants. Hi haurà lliurament de trofeus i les actuacions en directe de Perversió i Marcos Elvis. Els participants en la XVI matinal motera rebran també la seua camiseta commemorativa, disseny de l’estudi de tatuatges “Old Dog”.

  La “Degustació Gastronòmica al Prado” (diumenge 24 de novembre) completarà la programació de l’últim diumenge de fira, amb degustacions gastronòmiques a càrrec dels estands participants dins del Prado: Ca Paquitina (Ondara), “Al Teu Gust-Menjar per emportar” (Ondara); la Coqueria-Mossets Artesans (Orba), Forn del Cristo (Sueca), Carnicería Fina (Sueca), Pastisseria Victòria (Ondara), i Rebost de Mari (Ondara). Com en anys anteriors, es podran adquirir els tiquets de 5 consumicions per 6 euros.

  A més, aquest últim cap de setmana, continuarà instal·lada la fira d’atraccions, i “trenet” efectuarà una ruta circular pel nucli urbà d’Ondara, traslladant als visitants per a crear ambientació. Amb motiu de la Matinal Motera, la parada del trenet turístic es trasllada al carrer Pintor Segrelles, mantenint-se el mateix recorregut que els anteriors caps de setmana.

   

   

  Més informació
 • 20 novembre 2019
  Benissa celebra la BlackWeek del 25 al 29 de noviembre

  “Setmana de Descomptes” ha sigut el nom publicitari emprat per a la difusió de l'esdeveniment.

  Isabel Bou: “Continuem reforçant les accions promocionals que ens permeten dinamitzar el comerç de Benissa”

  Benissa celebra el seu particular Black Week emmarcada dins de les accions promocionals del mes de novembre. L'Associació de Comerciants i Empresaris ACEB i l'Ajuntament de Benissa a través de AFIC-CREAMA han organitzat aquesta campanya que té com a objectiu fonamental activar el comerç amb importants descomptes durant les setmanes prèvies a les tradicionals compres nadalenques. L'acció començarà el pròxim 25 de novembre i acabarà el dia 29. En aquesta edició tenim com a novetat l'augment del nombre de participants, ascendint a un total de 37 i l'ampliació d'un dia (Black Friday) a tota la setmana. La responsable de comerç del consistori, Isabel Bou, ha destacat la importància de continuar reforçant les accions promocionals que permeten dinamitzar el comerç de Benissa. Per part seua, els comerciants han acollit de bon gust una iniciativa que pretén reforçar les vendes prèvies al Nadal.

  Més informació
 • 19 novembre 2019
  AMBIENT IMMILLORABLE EN LA RUTA DE LA TAPA

  Ambient immillorable en la Ruta de la Tapa que va arrancar el divendres a la vesprada en els bars i restaurants del municipi. El dissabte, a partir de les 19.00 hores "Riba roja és la canya" va tornar amb més i millors tapes i el diumenge a partir de les 11.30 hores. Moltes persones es van pujar al trenet i van gaudir del nostre itinerari gastronòmic!

  Més informació
 • 19 novembre 2019
  Vinaròs aposta per fomentar noves oportunitats de negoci basades en l’agricultura.

  Una idea duta a terme, atés a l'actual diversitat d'activitats econòmiques vinculades amb l'agricultura, com ara l'agroalimentació, l'agroturisme, i les seues diferents línies de productes i serveis, com els productes artesans, els ecològics, la gastronomia, la salut i el benestar, entre d'altres.

  En paraules de la regidora "El que hem preparat són unes conferències molt interessants que ens aproparan al món real, en exemples reals, per tindre una idea de com iniciar les nostres futures activitats en el terreny agroalimentari"

  Aquesta jornada ha comptat amb la participació d'experts emprenedors de la Comunitat Valenciana, els quals contaren la seua experiència personal en aquest sector. Per una banda Anay Bueno de Cor de Carxofa, restaurant de Benicarló amb productes ecològics i de proximitat, i amb un espai dedicat a la formació i a I+D+I de tècniques i productes saludables, i Gabriel Mayor, de Magnanimvs, amb bodegues, vins d'autor i turisme rural a Vilafamés, nous conceptes agroturístics i la seua visibilització.

  D'altra banda, Juan José Lliso, tècnic de la Conselleria d'Agricultura, ha acudit per explicar casos d'èxit de la Comunitat Valenciana i models a seguir per a trobar oportunitats de negoci en el sector agroalimentari i agroturístic.

  La finalitat d'aquestes xerrades, destinades a empreses i persones emprenedores, ha estat generar noves oportunitats de negoci relacionades amb aquest sector d'activitat econòmica tan important. Donant resposta a les necessitats empresarials i aportant idees i solucions per a donar un valor afegit als nostres productes i serveis i afavorir una diferenciació d'aquests, potenciant a més el comerç local, afavorint els valors de proximitat, socials, mediambientals, naturals, ecològics, de turisme rural, saludables i gastronòmics que la societat actualment demanda.

  L'acte ha estat organitzat per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, canvi Climàtic i desenvolupament Rural. Servei de Transferència de Tecnologia Col·labora: Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vinaròs

  Més informació
 • 19 novembre 2019
  CAFÉS EMPRENEDORS

  El dimecres 27 de novembre, torna el cicle “Cafés Emprenedors-Ondara Activa” a les 15:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, amb una xerrada a càrrec de José Juan Femenia, CEO – Director General en ALONDRA INFANTIL S.L.

  «Cafés Emprenedors» és un cicle de xerrades informals d’empresaris locals per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara. Un cicle de xarrades a càrrec d’empresaris de la localitat, en les que aborden la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local: “les històries dels empresaris ondarencs, contades i compartides per ells”.

  Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s a l’oficina d’ADL-AFIC d’Ondara, telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org.

  AJUNTAMENT D’ONDARA

  Més informació
 • 18 novembre 2019
  LA XXXIV FIRA DE MOSTRES I COMPRES D’ONDARA 2019 DEMOSTRA EL POTENCIAL DEL COMERÇ LOCAL I COMARCAL

  Ondara ha viscut aquest cap de setmana la celebració de la XXXIV Fira de Mostres i Comerç, dins de la Fira de Fires d’Ondara 2019, organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica d’Ondara. També han continuat la fira d’Atraccions. El Mercat Medieval va tindre una gran ambientació durant tot el cap de setmana, en el que es va recuperar com a novetat la tradicional Fira d’Animals a la Plaça de Bous.

  L’Alcalde d’Ondara i responsable de Promoció Econòmica i Comerç, José Ramiro; membres de la corporació municipal i representants d’associacions locals, van inaugurar el dissabte la XXXIV Fira de Mostres i Compres, amb els parlaments a càrrec de l’Alcalde i de la Presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, Inma Peiró. A continuació, la comitiva va visitar els estands muntats pels expositors en el Prado, i posteriorment, van realitzar la visita al vistós Mercat Medieval.

  José Ramiro va afirmar que la Fira “és una mostra del potencial comercial que té Ondara” i va agrair la presència de tots els negocis que han participat en la Fira de Mostres i Compres, en el cap de setmana de “fira forta” d’Ondara. Va indicar que en la fira s’ha pogut gaudir de totes les novetats i serveis d’empreses d’Ondara i de la comarca, i va recalcar que el Prado va quedant-se menut, perquè “cada any més comerços i empreses volen vindre, en saber que aquesta fira de mostres al Prado és un gran potencial de visitants”. Va aprofitar per a agrair a l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara l’esforç per tornar a portar la fira d’animals a la plaça de bous, després de 4 anys, i també va voler donar les gràcies a tots els treballadors que fan possible la fira. L’Alcalde va destacar la labor d’ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, “pel que fan dia a dia pel poble d’Ondara: el comerç local i de proximitat són gran part del que «fa poble», amb el seu tracte especial”, i per això, va agrair a ACO “el que fa tots els dies de l’any”.

  Per la seua banda, la presidenta d’ACO, Inma Peiró, va agrair que l’Ajuntament “deixe un espai als comerciants i ens done facilitats per a muntar aquesta fira”; va animar al públic a visitar la fira aquest cap de setmana, i va aprofitar per a recordar que ACO comença ara la seua campanya de Nadal. Inma Peiró va recordar que fa a penes dos mesos que exerceix com a presidenta de l’Associació, amb ajuda de la junta directiva, i va aprofitar per a animar als negocis locals que encara no són d’ACO, perquè formen part d’aquesta associació. Des de l’Associació es va promocionar la campanya nadalenca d’ACO, que enguany sortejarà un premi de mil euros per a consumir en els comerços associats, i també es van a sortejar dues cistelles de productes de negocis ACO.

  L’edifici del Prado va tornar a acollir amb èxit el cap de setmana la 34a edició Fira de Mostres i Compres, que va comptar amb la participació de més de 40 expositors, entre comerços i empreses locals, i també algunes comarcals. Aquesta mostra va servir perquè els comerciants d’Ondara donaren eixida als seus estocs, oferiren atractives ofertes als clients, i presentaren les seues novetats quant a productes i serveis. El públic va respondre satisfactòriament davant d’aquestes propostes al llarg del cap de setmana. Les empreses i comerços que van participar van ser els següents: JFM, Màxima Bikes, Monverd, Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivá, Autoescola Ondara, Mes de mil viatges, Kobold, El desván de Aitana – Coco kids, Aquarica, Coqueta Moda Infantil, Clínica Levante Ondara, Frutos secos La Marina, Maika Regals, Coletas Kids fashion & complements, Comersintex, Tomás treballs de pintura, Cortines Estarca, Marina Digital, FarmaOndara, Upi Ondara Informàtica, Mireia Costa, Toni Ortolá Ratlla a Ratlla i Special Bodas (un empresa creada a Ondara que aglutina a 14 negocis del sector d’esdeveniments, i que va instal·lar com a novetat una carpa exterior de 100 m², en la que es mostraven tot tipus de productes i serveis relacionats; des de vestits per als esdeveniments, fins a pastes, joieria, sessions fotogràfiques o viatges, entre altres).

  Més fotos fira:

  https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2757797927573631

  Més informació
 • 18 novembre 2019
  XIX CONCURS ESCAPARATISME

  El concurs consisteix en premiar l'aparador millor decorat, establint-se categories diferents de premis, i otorgant-se once.

  Primer premi: 800 € Segon premi: 500 € Tercer premi: 300 € Cinc accèsit de 150 € Premi “Ingeni” de 150 € Premi “Gràcia” de 150 € Premi "Decoració tradicional" de 150 € Dos Premis Votació Popular en Facebook de 150€ Premi "d´Alzira la taronja" de 150 €

  La inscripció és gratuïta. Les sol·licituds es realitzaran a través de la nostra pàgina web emplenant un formulari: https://www.idea-alzira.com/escaparatismo . I per a participar en el concurs de Facebook, envieu les fotos al correu electrònic: comunicacion.idea@alzira.es

   

  Més informació
 • 15 novembre 2019
  CREAMA PEDREGUER ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL CURS PER A l'OBTENCIÓ DEL CARNET DE CARRETONER.

  Aconsegueix el carnet de Carretoner a través del curs organitzat per Creama Pedreguer i impartit per l'empresa acreditada *ICSAM.

  L'alumne realitzarà la part teòrica a distància amb el manual que li facilitarem en el moment de realitzar la inscripció, al final del document hi haurà una prova autoevaluadora per  comprovar el nivell de coneixements adquirit. Posteriorment el dia de la sessió pràctica es realitzarà una prova de coneixements teòrics.

  La sessió pràctica serà presencial i tindrà lloc el proper divendres 29 de Novembre, en el pàrquing del Cementeri Municipal de Pedreguer, al final de la mateixa es realitzarà una prova per a avaluar els coneixements pràctics.

  A l'alumne se li entregarà un CERTIFICAT ACREDITATIU juntament amb el seu carnet.

  Amb  aquest curs pot manipular els següents equips: CARRETONS ELEVADORS FRONTALS, RETRÀCTILS I TRANSPALETS ELÈCTRICS. Segons el que s'estableix en la Llei 31/1995 i l'RD 1215/1997.

  Inscripcions en Creama Pedreguer (Telf. 966457294- aalemany@creama.org)

  Més informació
 • 15 novembre 2019
  Ciutadania i teixit comercial de #QuartdePoblet s'uneixen en un vídeo per a promocionar la #compralocal.

  vídeo"Quart, un comerç amb valors".

  L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la regidoria de Comerç que dirigeix el regidor Ángel Lorente i en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Quart (ACQ), ha posat en marxa una nova campanya d'impuls i promoció del comerç local sota el lema "Compra a Quart. Aposta per Quart". La principal acció d'aquesta campanya ha sigut la realització i difusió d'un vídeo promocional en el qual es fomenta la compra local i es posa en valor el teixit comercial del municipi i la iniciativa emprenedora.
  L'audiovisual, que pot veure's a través del link https://youtu.be/5rymbpxu1nk , va ser presentat en la III edició de la Gal·la Premis "Q" i en ell apareixen tant comerciants com consumidors locals, a més de la presentadora d'aquesta gala, Emma Tomàs.
  El regidor, Ángel Lorente, ha destacat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és visibilitzar i reconéixer "aquells valors, com l'accessibilitat, la inclusió, la sostenibilitat, la iniciativa emprenedora, la innovació i la tradició entre altres, que fan del comerç de Quart un comerç de proximitat i de qualitat".
  A més, Lorente ha afegit que el paper de la ciutadania en el desenvolupament i manteniment del teixit comercial del municipi és molt important, ja que "la seua aposta per la compra local fa de Quart de Poblet un poble amb vida".
  La campanya ha sigut gestionada des de l'Agència de Foment de la Innovació Comercial (AFIC), un servei que l'Ajuntament posa disposició dels i les comerciants i la principal finalitat de les quals és el desenvolupament, promoció i modernització del sector comercial local. Des de l'Agència també es realitzen accions de tipus formatiu i de professionalització del sector i es proporciona assessorament sobre ajudes i subvencions als membres del teixit empresarial de Quart de Poblet. De fet, una de les primeres mesures que es va dur a terme des de l'AFIC va ser la implantació del Portal del Comerciant, una eina amb la qual el comerç local pot exposar els seus articles, promocions i iniciatives.

  Notícia web municipal.

   

  Més informació
 • 15 novembre 2019
  CONCURS D'APARADORS NADALENCS

  La Concejalía de Comercio, a través de la AFIC en Creama, ha convocado una nueva edición del concurso de escaparatismo de ambientación navideña dirigido a establecimientos comerciales minoristas de la ciudad ubicados en bajos comerciales. El plazo de inscripción para participar está abierto hasta el 26 de noviembre de 2019. Se puede gestionar la inscripción desde la Sede electrónica del ayuntamiento o entregarla presencialmente, cumplimentada y firmada, en el registro de la Oficina de Atención Ciudadana situada en la plaza de la Constitució.

  Los escaparates concursantes deberán estar decorados desde el 6 de diciembre de 2019 hasta el 6 de enero de 2020. El jurado del concurso, integrado por un representante de la Concejalía de Comercio y dos especialistas en decoración y/o escaparatismo, visitará los comercios participantes del 9 al 14 de diciembre.

  La gran novedad de este año es el incremento de la dotación de los premios, cuyo total asciende a 5.000 euros.

  El premio del público, por ejemplo, dobla su cantidad y asciende a 1.000 euros. Los comercios que quieran participar en esta categoría deberán enviar una única fotografía de su escaparate al correo mvillo@creama.org antes de las 12 del mediodía del 10 de diciembre. Estas fotos se colgarán en la página de Facebook del Ajuntament de Dénia, donde el público podrá votar la imagen de su escaparate favorito hasta el mediodía del 17 de diciembre.

  El resto de premios contemplados en las bases son: primer premio, dotado con 1.500 euros; segundo, dotado con 1.000 euros, tercer premio, que percibirá 500 euros, y dos menciones especiales de 500 euros cada una.

  La solicitud de participación en el concurso así como las bases completas se pueden consultar en la dirección https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=97

  Més informació
 • 14 novembre 2019
  PARTICIPANTS RUTA DE LA TAPA
  Més informació

 • Pàgina 3 de 487

 • Mostrant del 41 fins al 60 d'un total de 9739 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible