El portal del comerciant

Noticies

 • 03 Desembre 2019
  Ángel Lorente, regidor de comerç, visita les candidatures premiades en els premis "Q" 2019.

  El regidor ha recalcat que és primordial crear un canal de comunicació directe i pròxim entre el Consistori i els i les comerciants per a així fer-los partícips en la presa de decisions de futures accions que puguen dur-se a terme respecte a la promoció del comerç local.

  Més informació
 • 02 Desembre 2019
  Fireta de Nadal i Tapes al Mercat

  La Fireta de Nadal és un esdeveniment que té per finalitat fomentar l'activitat econòmica i social del municipi, dins de la campanya nadalenca, que afavoreix la creació de sinergies entre sectors i  genera experiències amb la ciutadania que contribueixen al reconeixement de tots dos.


  Tot gira al voltant del Mercat Municipal, i tant el Mercat com la plaça es converteixen en espai de trobada en el qual conviuen, igual que en la vida quotidiana del municipi, diferents agents i propostes.

  Més informació
 • 02 Desembre 2019
  CAMPANYA DE NADAL I REIS 2019/2020

  Promoció del comerç local.

  Més informació
 • 02 Desembre 2019
  FIRA DE LA IMMACULADA D'ELDA 2019

  Les Fira de la Immaculada, se situarà en terrenys del Polígon *Almafrá, entre els carrers Polígon, Mèdic José Ferreira Quintana i Avinguda de Filipines.

  Aquesta edició, la Fira comptarà amb més de 60 llocs de venda, que oferiran als visitants una atractiva oferta en artesania, alimentació, joguets, regals... i detalls de tota mena.

  Al recorregut compost pels llocs d'artesania, se sumaran les esperades atraccions firals, amb mes de 40 activitats instal·lades, entre atraccions firals, casetes i tómboles.

  D'aquesta manera, la Fira de la *Inmacualda prendrà forma de Mercat tradicional des del divendres 6 de desembre (festiu Dia de la Constitució) al diumenge 8 de desembre (festivitat de la *Inmacualda Concepción), en un entorn que es desitja que convide al passeig, la relació i a l'entranyable tradició de "firar" als més xicotets.

  Per a la seua major projecció, la Fira de la Immaculada, comptarà un any més amb una imatge publicitària singular, en aquesta ocasió dissenyada per l'artista gràfic local David *Valor, il·luminació decorativa i un atractiu programa d'activitats complementàries orientades als més xicotets en la “Carpa Municipal”, que estarà instal·lada en la zona de llocs d'artesania des del divendres 6 al diumenge 8 de desembre.

  Una cita obligada per a tots els *eldenses, que també podran gaudir visitants de tota la província, i que com és ja tradició es veurà enriquida amb la també popular Fira d'Atraccions, que mantindrà la seua activitat fins al diumenge 15 de desembre, com a avantsala del període Nadalenc.


  PROGRAMA D'ACTIVITATS “CARPA MUNICIPAL”

  Viernes 6 de diciembre – Día de La Constitución

  De 12,00 a 14,00 h y de 17,00 a 20,00 h

  Actividades en la carpa municipal: Monitores, Animación, pinta-caras, juegos tradicionales, laberintos, paracaídas, habilidades...

  Sábado 7 de diciembre

  De 17,00 a 20,00 h

  Actividades en la carpa municipal: Monitores, Animación, pinta-caras, juegos tradicionales, laberintos, paracaídas, habilidades...

  Domingo 8 de diciembre – Día de La Inmaculada

  De 12,00 a 14,00 h y de 17,00 a 20,00 h

  Actividades en la carpa municipal: Monitores, Animación, pinta-caras, juegos tradicionales, laberintos, paracaídas, habilidades...

   

  Més informació
 • 02 Desembre 2019
  ENCESA DE LLUMS

  El proper diumenge día 8 de desembre a les 19:30 hores, tindrà lloc l'Encesa de Llums de Nadal.

  Més informació
 • 29 novembre 2019
  BLACK FRIDAY TORRENT

  Aquest any els comerços adherits a la campanya % COMERÇ TORRENT celebren el “BLACK FRIDAY”

  El Black Friday és un esdeveniment comercial celebrat a nivell mundial en què els comerços de tota mena ofereixen forts descomptes als seus clients com a tret d'eixida de les compres nadalenques.

  Al llarg de tot el 2019 els comerços participants en la campanya % COMERÇ TORRENT, han oferit als seus clients diferents promocions i descomptes en diversos moments, i els propers 29 i 30 de novembre, aquestos comerços volen unir-se al “BLACK FRIDAY TORRENT”, on clientes i clients gaudiran dels millors descomptes.

   

  LLISTAT COMPLET DE COMERÇOS PARTICIPANTS EN EL BLACK FRIDAY TORRENT.

  Més informació
 • 29 novembre 2019
  Benicarló encetarà el Nadal amb l’encesa de l’enllumenat i el tradicional mercat nadalenc

  més

  Més informació
 • 29 novembre 2019
  LÍNIA DE FINANÇAMENT IVF

  Línia IVF - Bonificat gran empresa

  • Objecte del tràmit
   • Atorgar préstecs per al finançament de projectes empresarials desenvolupats per grans empreses que tinguen la seu social, l'establiment o la sucursal de producció o de desenvolupament d'activitat a la Comunitat Valenciana.


  Línia IVF - Bonificat inversió PIME

  • Objecte del tràmit
   • Atorgar préstecs per al finançament de projectes empresarials que tinguen per objecte augmentar o millorar la capacitat productiva de l'empresa i que hagen sigut desenvolupats per les petites i mitjanes empreses que tinguen la seu social, l'establiment o la sucursal de producció o de desenvolupament d'activitat a la Comunitat Valenciana.


  Línia de finançament "Préstecs bonificats IVF - autònoms i microempreses"

  • Objecte del tràmit
   • Atorgar préstecs per al finançament de projectes d'inversió desenvolupats per autònoms i microempreses que tinguen la seu social, l'establiment o la sucursal de producció o de desenvolupament de l'activitat a la Comunitat Valenciana.


  Línia de finançament "Préstecs bonificats IVF - Inversió PIME"

  • Objecte del tràmit
   • Atorgar préstecs bonificats per al finançament de projectes d'inversió desenvolupats per petites i mitjanes empreses per a la consolidació i el creixement dels seus projectes empresarials, de manera que es propicie la creació d'ocupació i el desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana.

   

  Més informació
 • 29 novembre 2019
  Vinaròs es prepara per gaudir un Nadal carregat d'il•lusió i actes per a tota la família

  La regidora Fibla comentava que el centre de la localitat s'omplirà d'animació infantil, jocs i tallers per tal de crear un bon ambient festiu que ajude a dinamitzar les compres. Segons comentava "Vinaròs disposa d'una àmplia oferta comercial amb productes de gran qualitat i preus molt ajustats, sempre amb la millor atenció personalitzada, per tant la millor opció per a fer les compres de Nadal i fer poble".

  Tota la programació de Nadal la poden consultar a través del web de l'Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i Tourist Info. I en el següent enllaç:

  https://www.vinaros.es/sites/default/files/2019-11/PROGRAMACI%C3%93%20NADAL%202019%20IMPRENTA%20FINAL_compressed.pdf

  Més informació
 • 28 novembre 2019
  El director d’El Comidista, Mikel López Iturriaga, guardonat amb la Carxofa d'Or 2020

  més

  Més informació
 • 28 novembre 2019
  Black Friday

  Dia negre dels preus a Castelló. Grans descomptes, en compres i en els pàrquings. Dinamització amb djs de 16 a 20 hores. Consulta preus de pàrquing en el cartell.

  Més informació
 • 27 novembre 2019
  CONCURS D'APARADORS I DECORACIÓ INTERIOR 2019

  El Concurs es dirigeix a tots els establiments comercials minoristes del poble d’Alginet, que vulguen adornar els seus aparadors en la propera Campanya de Nadal 2019.

  Més informació
 • 27 novembre 2019
  L'Agència AFIC CREAMA de Benissa informa dels diumenges i festius hàbils per a la pràctica comercial en el 2020.

  El passat 25 d'octubre es va publicar en el DOCV, la Resolució de 4 d'octubre de 2019, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es determinen els diumenges i dies festius hàbils per a la pràctica comercial en el 2020.

  En ella s'estableix amb caràcter general, i per a tot l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, durant l'exercici 2020 els establiments comercials situats en la Comunitat Valenciana podran obrir al públic els diumenges i festius següents:

  • 5 de gener de 2020, diumenge. Campanya de Reis.
  • 12 de gener de 2020, diumenge. Rebaixes d'hivern.
  • 5 d'abril de 2020, diumenge de Rams. Major afluència turística.
  • 10 d'abril de 2020, Divendres Sant. Major afluència turística.
  • 12 d'abril de 2020, diumenge de Pasqua. Major afluència turística.
  • 5 de juliol de 2020, diumenge. Rebaixes d'estiu.
  • 15 d'agost de 2020, dissabte festiu i coincidència de dos festius.
  • 12 d'octubre de 2020, dilluns festiu i coincidència de dos festius.
  • 6 de desembre de 2020, diumenge. Campanya de Reis.
  • 13 de desembre de 2020, diumenge. Campanya de Reis.
  • 20 de desembre de 2020, diumenge. Campanya de Reis.

  Cal tindre en compte que els establiments minoristes que no operen en cadenes de distribució, amb menys de 300 m² de sala de vendes tenen total llibertat per a determinar els dies i horaris d'obertura durant tot l'any, segons la Llei 1/2015, de 27 de febrer, d'Horaris Comercials en la Comunitat Valenciana.

  Destacar que el municipi de Benissa té la consideració de municipi turístic a efectes comercials, amb el que durant la temporada de Pasqua (de Diumenge de Rams al diumenge posterior al dilluns de Pasqua) i la temporada estival (entre el 15 de juny i el 15 de setembre) existeix llibertat d'obertura per a tots els establiments comercials i en la zona costanera a més de l'anterior, durant el període comprés entre el 15 de setembre i el 5 de gener.

  Finalment, recordar l'obligació del comerciant d'exposar el cartell amb els dies i horaris d'obertura.
  Per a obtindre més informació contactar amb l'agència AFIC-CREAMA al carrer Escoto, 72, telèfon 965732100 i e-mail jribes@creama.org.

  Més informació
 • 26 novembre 2019
  "Compra en Quart, aposta por Quart", un começ amb valors.

  L'audiovisual "Quart un *comerç *amb *valors", ha tingut un gran acolliment tant pel comerç local com per la ciutadania, fent ressò d'aquest missatge.

  Audiovisual

  Més informació
 • 25 novembre 2019
  Pego: Black Friday

  La regidoria de Comerç, Creama i Afic han organitzat  el Black Friday, s'ha consolidat com una de les dates essencials del comerç a nivell mundial. La campanya, que es caracteritza per oferir algunes de les millors ofertes i descomptes de l'any compleix la seua huitena edició a Espanya i tindrà lloc el divendres 29 de novembre. El comerç de Pego també s'unix a aquesta campanya amb descomptes i promocions. Participen els comerços que tinguen visible el cartell.

  Més informació
 • 25 novembre 2019
  SORTEIG CAMPAÑYA NADAL 2019: “Per Nadal comprar en el comerç local té premi”.
  Més informació
 • 25 novembre 2019
  IV CONCURS D'IL·LUMINACIÓ NADALENCA

  Encén el Nadal a Benifaió. IV Concurs d'Il·luminació nadalenca on poden participar tots els veïns i veïnes, comerços i assosciacions. Més informació a les bases publicades a la web www.benifaio.es

  Més informació
 • 25 novembre 2019
  Premis de decoració d'aparadors nadalencs a Alcoi 2019

  Concurs d'aparadorisme nadalenc als establiments comercials per part de totes les Associacions Comercials del municipi, a través dels quals es vol reconéixer l'esforç d'aquells empresaris que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats en el municipi, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant aquestes dates, donant així un al·licient al comerç local.

  Les Associacions de comerç tenen entre els seus objectius principals la potenciació del petit i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en un premi per ajudar a incentivar les compres nadalenques en el municipi.

  Per a aquests premis es compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, la Federació de Comerç i Afins d'Alcoi, l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi i l'Ajuntament d'Alcoi.

  El termini de presentació de sol·licitud serà des de la publicació d'aquesta Bases fins al 6 de desembre de 2019.

  Bases participació

  Formulari participació

  No mes cal presentar el formulari a comercio@alcoi.org

  Animeu-se a participar!

  Més informació
 • 25 novembre 2019
  Benicarló potencia la seua marca turística amb la renovació de la pàgina web

  més

  Més informació
 • 25 novembre 2019
  CAMPAÑA RASCA DE NAVIDAD

  Més informació

 • Pàgina 2 de 487

 • Mostrant del 21 fins al 40 d'un total de 9739 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible