El portal del comerciant

Noticies

 • 02 juny 2019
  RACÓ DEL MENJAR
  Més informació
 • 02 juny 2019
  INAUGURACIÓ XIX FIRA DEL COMERÇ
  Més informació
 • 02 juny 2019
  SEGUIM AMB EL DIUMENGE A LA FIRA
  Més informació
 • 02 juny 2019
  GRÀCIES
  Més informació
 • 01 juny 2019
  Tast del territori
  Més informació
 • 01 juny 2019
  XIX FIRA DEL COMERÇ
  Més informació
 • 01 juny 2019
  ARRANQUEM
  Més informació
 • 01 juny 2019
  XIX FIRA DEL COMERÇ

  Fes clic aquí per veure el vídeo

  Més informació
 • 01 juny 2019
  EN DIRECTE AMB SEGURITAT SOCIAL
  Més informació
 • 31 maig 2019
  Benicarló acull les II Jornades Empresarials de suport a l’emprenedoria

  més

  Més informació
 • 31 maig 2019
  INFORMACIÓ TRIPTIC XIX FIRA DEL COMERÇ

  Comencem hui amb la GINTAPA a partir de les 19:30h amb els bars i restaurants.
  Tapa + beguda 2,5 euros
  Copa 4,5 euros (només per a majors de 18 anys)

  Més informació
 • 31 maig 2019
  COMUNICACIÓ / RADIO RIBA-ROJA 105.2 FM

  Fes clic aquí per veure l'enllaç

  Més informació
 • 31 maig 2019
  XIX FIRA DEL COMERÇ

  Fes clic aquí per veure el següent vídeo

  Més informació
 • 30 maig 2019
  BOTIGUES AL CARRER

  Gaudeix d'un diumenge diferent al centre de Novelda, prenent les millors tapes, realitzant les millors compres i amb molta activitat per a tots els públics.

  Més informació
 • 30 maig 2019
  RESOLUCIÓ ADJUDICACIÓ AUTORITZACIONS MERCAT EXTRAORDINARI ARTESANAL PASSEIG MARÍTIM ESTIU 2019
  Més informació
 • 30 maig 2019
  BASES AJUDES AL COMERÇ AL CENTRE 2019

  Termini de presentació: 31/05/2019 al 15/10/2019
  BOP Alacant nº 102 de 30/05/2019
  La sol·licitud, junt amb la documentació preceptiva, es presentarà en el Registre general de l'Ajuntament d'Alcoi, per via presencial o a través de la seu electrònica: https://sedeelectronica.alcoi.org

  CONVOCATORIA DE PREMIOS A LA IMPLANTACIÓN DE EMPRESAS COMERCIALES O DE SERVICIOS EN LOCALES DEL CENTRO DE ALCOY. PERÍODO 2019.

  CONVOCATORIA DEL PROGRAMA MUNICIPAL DE AYUDAS ECONÓMICAS PARA SUFRAGAR LOS GASTOS DE ADECUACIÓN EN LOCALES DEL CENTRO DE ALCOY. PERIODO 2019.

  ANEXO I

  ANEXO II

  ANEXO III

  MANT. TERCERS

  Qualsevol aclariment poseu-se en contacte al departament de Comerç al C/ Sant Francesc 38, al tlf: 965537113 o a comercio@alcoi.org

   

  Més informació
 • 30 maig 2019
  LA II FIRA DELS VINS DE LA MARINA ALTA FARÀ DEL PRADO D’ONDARA UN GRAN CELLER COMARCAL EL PROPER 8 DE JUNY

   

  Cellers i productors de vi de la comarca s’han reunit novament hui a Ondara per presentar l’esdeveniment que tindrà lloc el proper dissabte 8 de juny al recinte del Prado: la II Fira dels Vins de la Marina Alta, que en un principi es realitzava el passat 6 d’abril i que s’ajornà amb motiu de l’alerta per pluges, és un encontre que ve precedit per fira vinícola que Ondara acollí el 2017 en el marc de la III Fira Marina Alta coordinada per la MACMA i que també segueix en la línia promocional i divulgativa que han encetat altres esdeveniments de caire comarcal com la Mostra de Vins Singulars i de Poble de Jesús Pobre. En aquest sentit, aquesta nova festa del vi estarà organitzada per l’Ajuntament d’Ondara, tot reprenent el relleu i finalitat dels esmentats esdeveniments, tal com ha assenyalat José Ramiro, Alcalde i Regidor de Promoció Econòmica en funcions d’Ondara.

  Pel que fa al conjunt festiu de l’encontre al voltant dels vins, Ramiro ha contextualitzat la idea de programar la iniciativa dins la IV Fira de la Paraula & la Bona Taula –la qual inclou un Mercat de la Terra i una fira del llibre, entre altres activitats– que tindrà lloc en una jornada en què l’acte gros serà l’actuació per la vesprada dels cantants Jonatan Penalba i Maria del Mar Bonet a la Plaça de Bous.

  En resum, una fira lúdica per conèixer els nostres vins i apropar-los als consumidors. Preceptes que es desenvoluparan al llarg de tot el dissabte 8 de juny des de les 11 hores del matí i fins a la nit per mitjà de tasts que donaran a conéixer les característiques dels vins dins dels respectius estands, els quals ocuparan els setze ulls del Prado en un itinerari circular: un recorregut que es basarà en un Passaport dels Vins de la Marina que els assistents compraran dins del mateix recinte junt a la pertinent copa serigrafiada, la qual permetrà tastar els vins de cada celler i així emplenar el corresponent espai designat dins del passaport. Cal esmentar que el preu del passaport és de 6 euros, tot incloent la copa i els tasts de cada celler, i que el tiquet es comprarà dins del recinte del Prado.

  Setze cellers i productors reunits, en resum, per promoure un producte tan estimat i vertebrador com el nostre vi en un espai tan simbòlic com el Prado ondarenc. La II Fira dels Vins de la Marina Alta comptarà amb la participació del següents cellers i productors: Associació Bancals de Vi; Bodegas Cooperativa de Teulada (Teulada); Bodegas Parcent (Parcent); Bodegas Gutiérrez de la Vega (Parcent); Bodegas Xaló (Xaló); Brigà de Xoc (Xaló); Celler Alt de Benimaquia (Teulada); Celler Les Freses (Jesús Pobre); Curii Uvas & Vinos (Xaló); Bodegas Fondarium (Ondara); Joan de la Casa (Benissa); M de Alejandría (Teulada); Pepe Mendoza Casa Agrícola (Alfaz del Pi); Uvas Cabrera (Benissa); Aida i Lluís; i Manu Guardiola Viticultor.

  Més informació
 • 30 maig 2019
  Alfafar aprova les ajudes a la contractació i a l'emprenedoria per a fomentar l'ocupació

  L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat les ajudes a la contractació de persones que es troben en situació de desocupació en el municipi i les ajudes a l'emprenedoria per a afavorir noves iniciatives empresarials locals. L'únic requisit per a accedir a ambdues és estar empadronat a Alfafar durant un període mínim de 12 mesos. 

  D'aquesta forma, l'àrea d'Ocupació de l’Ajuntament d’Alfafar continua apostant pel foment de l'ocupació entre els veïns i veïnes de la localitat, i tal com es fa des de 2013, torna a dedicar una partida dels seus pressupostos a contribuir en la reducció del nombre d'aturats i a possibilitar la creació d'ocupació autònoma donant suport iniciatives empresarials locals. 

  Respecte a les ajudes a la contractació, aquestes presenten diverses modalitats. Se subvencionarà amb 1500 euros els contractes indefinits inicials a persones desocupades de llarga duració, persones amb un grau de discapacitat reconegut igual o superior al 33% o a dones víctimes de violència de gènere que acrediten aquesta condició amb un informe de serveis socials municipals o del servei d'atenció de l’Espai d’Igualtat. La reconversió de contractes de pràctiques en indefinits de treballadors menors de 30 anys, per part seua, se subvencionarà amb 1200 euros. En tots dos casos, quan la contractació s'efectue a temps parcial, l'import de la subvenció es reduirà en la mateixa proporció que la jornada. 

  La contractació de caràcter temporal de sis mesos se subvencionarà amb una ajuda de 900 euros quan la jornada siga de 40 hores, i de 600 euros en el cas de 25 hores setmanals. 

  Quant a les ajudes a l'emprenedoria, l’Ajuntament subvencionarà a cada emprenedor amb 1000 euros que podran ser destinats per les i els veïns autònoms a despeses de constitució de l'empresa, és a dir, assessorament inicial, notaria o administració, i a despeses corrents com el pagament de lloguers i subministraments de serveis (aigua, llum, telèfon, gas) o a qualsevol altre derivat de l'activitat ordinària de l'empresa (proveïdors, assegurança, publicitat). 

  Les ajudes a la contractació i a l'emprenedoria anuals de l’Ajuntament d’Alfafar se sumen a les diferents polítiques del consistori per al foment i estabilitat de l'ocupació com els convenis amb empreses i associacions que afavoreixen la inserció de les i els veïns desocupats i l'aposta per la formació i l'orientació laboral gratuïta a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL). 

  Més informació
 • 30 maig 2019
  NIT DE LA GINTAPA

  Els 10 bars i restaurants del recinte de la Fira del Comerç oferiran tapes delicioses amb beguda a 2,5 euros i als majors d'edat combinat nacional a 4,5 euros. A més si segelles en el passaport de la Gintapa en quatre bars diferents podràs entrar en un sorteig de 3 sopars valorats amb 50 euros cadascuna d'elles. Tot això a més d'animació infantil i música en directe amb el Duo Hey You i el cantant Ramón Rosa.

  Més informació
 • 30 maig 2019
  INFORMACIÓ NIT DE LA GINTAPA

  No et perdes la gran Nit de la Gin Tapa! Aquest divendres de 19.30 a 1.00 de la matinada, acosta't al recinte firal instal·lat a l'esplanada del CIJ.
  Sella el teu passaport en un mínim de 4 bars i entra en el sorteig de 3 sopars valorats en 50 euros cadascuna.
  Beguda (canya, copa de vi o refresc ) +tapa per 2,5 € i les copes de marca nacional a 4,5€

  Més informació

 • Pàgina 10 de 481

 • Mostrant del 181 fins al 200 d'un total de 9617 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible