El portal del comerciant

Noticies

 • 07 maig 2019
  TALLER TÈCNIQUES PER A APLICAR A LA TEUA BOTIGA I MILLORAR L'EXPERIÈNCIA DE COMPRA DEL TEU CLIENT

  Continuant amb les sessions informatives dirigides i adaptades al comerciant, s'ha preparat aquest taller en el qual aprendràs a distribuir el mobiliari i ordenar l'assortiment amb estratègia. A més veurem la importància de l'empaquetat, l'ambientació, l'aroma, la temperatura....l'objectiu és rendibilitzar el teu espai comercial i augmentar les vendes gràcies a aquest.

  Més informació
 • 07 maig 2019
  MERCAT D'OPORTUNITATS DE PRIMAVERA

  El pròxim dia 2 de juny se celebrarà en la Glorieta el Mercat d'oportunitats de primavera. Comptarà amb la participació d'un total de 13 establiments i tindrem animació infantil, sortejos de regals oferits pels comerços així com oferits per l'Ajuntament i al matí, s'obsequiarà als visitants orxata i fartons.

  Més informació
 • 07 maig 2019
  PREMIS Al COMERÇ 2019

  Es convoquen els Premis al Comerç 2019 en les seues sis categories: PREMI A LA CREACIÓ D'OCUPACIÓ, PREMI AL TREBALL ARTÍSTIC ARTESANAL, PREMI AL JOVE COMERCIANT, PREMI A l'ACTIVACIÓ COMERCIAL, PREMI Al DISSENY D'ESPAIS I PREMI A la INNOVACIÓ EN LA RESTAURACIÓ. El lliurament dels guardons es realitzarà en el Saló dels Alcaldes el pròxim 6 de juny. Fins al 17 de maig es podran presentar candidatures.

  Més informació
 • 07 maig 2019
  CONCURS D'APARADORS DE LES FESTES PATRONALS

  Concurs d'aparadors amb tema al·legòric a les festes patronals, en el qual poden participar tots els comerços de Segorbe. Es concedeixen 5 premis en dues categories segons la grandària de l'aparador repartint-se un total de 600 € i placa. El lliurament dels premis es va realitzar a la Sala dels Alcaldes el dia 14 de setembre de 2018

  Més informació
 • 06 maig 2019
  CURS: CLAUS PER A ENAMORAR EN XARXES
  Més informació
 • 03 maig 2019
  COMENÇA A EXPORTAR

  Tres jornades formatives de caràcter pràctic, que tindran lloc els dies 8, 13 i 15 de maig de 2019, de 9 a 13 hores, al Casal de la Joventut.

  En cadascuna de les sessions, s'abordaran qüestions necessàries per a vendre als mercats internacionals. Comença a exportar és una excel·lent oportunitat per a formar tant a estudiants i emprenedors que tinguen en ment crear un negoci propi.

  Més informació
 • 03 maig 2019
  MANCOMUNITAT PARTICIPA COM A JURAT EN ELS PREMIS FUNDADORES CAMP DE TÚRIA

  La Mancomunitat Camp de Túria participarà dimarts que ve com a jurat en els I Premis Fundadores Camp de Túria. La Directora del Departament de Promoció Econòmica, Ocupació, Esport i Joventut serà la representant de la Mancomunitat. Al costat de la institució supramunicipal també valoraran a les candidatures la Fundació Finnova, l'Associació d'empreses del polígon industrial, l'Associació Mestresses de casa i l'Associació de Comerciants de Vilamarxant.

  Els premis Fundadores tracten de premiar i reconèixer a la Dona Emprenedora de Camp de Túria. Les interessades a participar poden fer-ho a través del següent enllaç https://www.fundadores.club/ i en https://www.finnovaregio.com

  La participació en els Premis Fundadores Camp del Túria és gratuïta i finalitza dimarts que ve 6 de maig a les 14.00h.


  Candidatures previstes:

  --- FASE IDEA. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL TÚRIA 2019 en la fase IDEA dones empadronades en un municipi de la comarca Camp del Túria majors de 18 anys. La guanyadora tindrà un espai en Cowork_Vilamarxant durant sis mesos.
   

  --- FASE STARTUP. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL TÚRIA 2019 en la fase STARTUP dones que lideren o treballen en una Startup la seu social de la qual estiga a la Comarca Camp del Túria, també podran inscriure's dones en règim d'autònomes. Es premiarà a la guanyadora amb 500€ en anuncis de Google.
   

  --- FASE EMPRESÀRIA. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL TÚRIA 2019 en fase EMPRESÀRIA dones que lideren o treballen en una Empresa la seu social de la qual estiga a la Comarca del Camp del Túria, també podran inscriure's dones en règim d'autònomes. Un xec acceleració de Fundació Finnova valorat en 5.000€ serà el premi que reba la guanyadora.


  L'acte començarà a les 19.00 hores amb unes paraules de la presidenta de Fundadores, Lola Bordás. Posteriorment es presentaran els projectes finalistes. A les 20.15 hi haurà un Talk de AskBorja de Finnova i després d'ell es lliuraran els premis. A les 20.45 se servirà un aperitiu networking.

  Més informació
 • 03 maig 2019
  Tapejant amb torró per Xixona

  El mes de maig és el mes de les tapes a Xixona, perquè se celebra el "Tapejant amb Torró per Xixona", un certamen gastronòmic en el qual els establiments locals demostren el gran potencial del torró en la cuina amb una oferta de tapes molt variada en les quals el denominador comú és l'ús del torró com a ingredient en, almenys, una de les tres tapes que cada bar, restaurant o gelateria presenta a a concurs.

  Els clients, a més de degustar aquestes delicioses tapes a preus populars, tenen l'oportunitat de votar les millors i participar així en el sorteig de suculents premis. Mantente informat de tot el que ofereix el Tapejant a través de les xarxes socials de Xixona Turisme. Que aprofite!

  Més informació
 • 02 maig 2019
  EL GOVERN APROVA LA NOVA NORMA DE QUALITAT DEL PA

  També millora la competitivitat del sector espanyol del pa, assegura la lleial competència entre indústries establint les mateixes condicions a tots els productors i facilita la innovació.


  Entre les novetats contempla requisits més estrictes per a considerar un pa integral; concreta la definició de massa mare; i amplia la definició de “pa comú” a altres pans, la qual cosa permet aplicar un IVA reduït del 4% a altres pans que tenien un tipus del 10%.
  El Consell de Ministres ha aprovat hui, a proposta del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, un Reial decret que estableix les normes bàsiques de qualitat per a l'elaboració i comercialització del pa a Espanya. Una norma que senta un precedent legal en les normes de qualitat dels aliments, en introduir una fiscalitat positiva, i que garanteix que els ciutadans adquirisquen productes de qualitat perfectament caracteritzats i etiquetatges.

  La nova norma millora la competitivitat del sector espanyol del pa, garanteix la lleial competència entre indústries establint les mateixes condicions a tots els productors, i facilita la innovació atenent les noves necessitats dels consumidors.

  D'igual forma garanteix un alt nivell de qualitat dels productes i millora la informació que reben els consumidors, aclarint les denominacions de venda, així com la resta d'informació voluntària que poden utilitzar els operadors.

  NOVETATS DE LA NOVA NORMA

  La nova norma de qualitat del pa contempla requisits més estrictes per a considerar un pa integral, exigint-se que el 100% de la farina emprada serà integral. Per a aquells pans integrals o d'altres cereals que no estiguen elaborats de forma exclusiva amb aqueix tipus de farines, s'haurà d'indicar el percentatge de farina en l'etiquetatge.

  En el cas de pa d'altres cereals, també s'inclouen requisits més estrictes, establint-se per exemple per al pa de ségol que siga elaborat només amb aqueix tipus de farina. També es defineix el pa multicereal.

  Es concreta la definició de massa mare, que es preserva a un tipus d'elaboració que limita l'ús de llevats industrials, i s'estableixen els requisits per a utilitzar la denominació “elaborat amb massa mare”.

  També es defineix l'elaboració artesana del pa, en la qual ha de prevaldre el factor humà enfront del mecànic i els requisits que s'han de complir per a poder incloure aquest esment en l'etiquetatge dels productes.

  A més s'introdueix una nova definició del pa comú, que inclou pans elaborats amb un altre tipus de farines diferents a la del blat, permetent així l'ús de farines integrals, d'altres cereals, però a més, inclourà productes més beneficiosos per a la salut, i molt demandats pel consumidor modern, com són productes amb segó, etc.

  Aquesta nova definició de pa comú permet que a partir d'ara, s'aplique un IVA reduït a molts més productes que hui dia es consideren de consum habitual en les llars, com són els pans integrals, els pans d'altres cereals diferents al blat i els pans elaborats amb segó. D'aquesta forma i gràcies a l'ampliació de la definició de “pa comú”, es beneficiaran del tipus d'IVA reduït (4%) més tipus de pans que tenien actualment un tipus del 10%.

  Així mateix, fruit de les negociacions entre les diferents administracions, s'ha inclòs una última mesura que consisteix a limitar la quantitat de sal que es pot emprar per a elaborar el pa comú.

  CONSUM DE PA

  Segons les últimes dades de 2018, el consum mig anual per persona i any es va situar en els 31,77 quilos. Els adults independents són els que tenen un consum per càpita major (49,37 quilos per persona i any). També és molt alt el consum per càpita dels retirats (48,40 quilos/persona/any).

  Les llars espanyoles van destinar el 5,09% del seu pressupost per a alimentació i begudes en la llar a la compra de pa. D'aquesta forma, la despesa per persona anual és de 76,13 euros.

  Per tipus de pa, el més consumit és el pa fresc/congelat (80,7%), enfront del pa industrial (pa sec i de llarga duració que suposa el 19,3%).

  Les Comunitats Autònomes amb un perfil més intensiu en el consum de pa són Galícia, Andalusia i Castella-la Manxa. Contràriament, les menys consumidores són Madrid, Catalunya i València.

  Documents

  Font: https :https://www.mapa.gob.es/es/prensa/ultimas-noticias/-el-gobierno-aprueba-la-nueva-norma-de-calidad-del-pan-/tcm:30-508466

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 02 maig 2019
  ADL Alfafar i Cámara Valencia col·laboren en la formació de comerciants i persones autònomes

  L'Agència de Desenvolupament Local d'Alfafar i Cámara Valencia han establit una col·laboració per a l'organització de cinc formacions pensades per a millorar l'activitat comercial de comerciants i persones autònomes. 

  En concret, es tracta d'una sessions formatives entorn de l'atenció eficient del client, el branding i màrqueting digital, així com l'escaparatisme innovador.

  La primera formació serà "El moment de la veritat: conseguir que el cliente torne" la qual tindrà lloc dimecres que ve, 8 de maig, de 13.30 a 17 hores, en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alfafar, i ja està disponible la inscripció gratuïta en aquest enllaç

   

  Més informació
 • 30 abril 2019
  La VII Setmana de la Ciència reunirà a Benicarló grans referents de la divulgació científica

  més

  Més informació
 • 30 abril 2019
  Escola de Comerç 2019. Crea la teua pròpia estratègia en línia

  El proper dia 8 de maig de 2019 s'impartirà un nou taller de l'Escola de Comerç de l'Ajuntament de Silla anomenat "Crea la teua estratègia en línia" .
  L'objectiu del taller és dotar al comerciant de ferramentes per autogestionar la presència del comerç en Internet i com traçar una estratègia en línia en funció dels recursos disponibles.

  El comerciant aprendrà ferramentes gratuïtes per dissenyar cartells, follets, vídeos corporatius, com fer una publicitat gratuïta per Internet, com generar contingut d'interés, etc

  MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

  AFIC - Ajuntament de Silla
  C/ Llibertat, 2 · P4623200E· 46460 Silla · 961219795 · ades@silla.es

  Més informació
 • 29 abril 2019
  Nova campaya del comerç en primavera

  La Federació de Comerç Alcoy Comercial sorteja un xec regal valorat en 500 € a canviar en una de les seues agències de viatge associades.

   Per a participar cal seguir aquests passos:

  1 Ser seguidor de la seua pàgina en Facebook

  2 Compartir el post amb la promoció de forma pública: https://www.facebook.com/alcoycomercial/photos/rpp.1436009236621779/2415218085367551/?type=3&theater

  3 Disposar d'un tiquet de compra de qualsevol dels establiments que disposen en la seua façana una banderola de Primavera com les de la imatge. El tiquet ha d'estar datat entre els dies 24 d'abril i 24 de maig.

  El sorteig es realitzarà el dia 25 de maig.

  Més informació

  Més informació
 • 29 abril 2019
  Alcoi diu No és No. Contra les Agressions Sexistes som una Veu

  Com l'any passat, des de la Regidoria d'Igualtat, han posat en marxa la campanya "Alcoi diu No és No. Contra les Agressions Sexistes som una Veu". Tota la informació per al vostre coneixement i difusió ACÍ

  Més informació
 • 26 abril 2019
  Lliurament bicicleta elèctrica

  El passat 25 d'abril Al Centro va lliurar la bicicleta elèctrica a la guanyadora del sorteig, qui va consumir durant els dies i en els comerços adherits a la iniciativa que vam dur a terme "Festa is coming"
   

  Més informació
 • 26 abril 2019
  Comerç engega una nova campanya en motiu del Dia de la Mare

  El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha presentat la nova campanya comercial per al Dia de la Mare amb el lema “No es pot comprar l’amor, però el regalet de la mare sí!”. L'objectiu és ajudar incentivar les compres per aquesta data tan especial, recordant als veïns i visitants que Vinaròs disposa d'una gran oferta comercial amb més de 500 establiments.

  Durant la presentació de la nova iniciativa el regidor Fontanet ha insistit que es farà una extensa campanya publicitària amb cartells per tota la ciutat, així també com una falca de ràdio per arribar a tota la comarca i un petita animació giftravés de xarxes socials per tal d'aconseguir la màxima repercussió possible. 

  Fontanet assenyalava que Vinaròs gaudeix d'una gran oferta comercial, única a la comarca, que a més, es veu complementada amb una variada proposta gastronòmica gràcies a la feina de restaurants, bars i cafeteries. 

  Per acabar el regidor agraïa la confiança dels veïns i visitants amb el comerç local, assenyalant que les botigues de la ciutat sempre ofereixen productes de gran qualitat, amb l'atenció personalitzada que només es pot aconseguir amb el comerç de proximitat. 

  Més informació
 • 26 abril 2019
  Comerç engega una nova edició de

  Aquest matí el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha presentat una nova edició de la iniciativa comercial "Comprar a Vinaròs té premi", amb l'objectiu de fomentar les compres a la localitat i sobretot fidelitzar els clients. Les persones que realitzen compres, superiors a 20€ als comerços adherits a la campanya, podran aconseguir un dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun per bescanviar-los de nou en els establiments locals. 

  El regidor Fontanet ha explicat que "per a participar només caldrà realitzar les compres en els comerços, des de l'1 fins al 31 de maig, i omplir la butlleta per entrar en el sorteig dels xecs que es farà al proper 10 de juny". En aquest sentit, ha remarcat que Vinaròs disposa d'un gran aparador comercial per fer les compres, amb més de 500 establiments, sempre amb l'atenció personalitzada que ofereixen els botiguers locals.

  Cal destacar que els comerços interessats en adherir-se a la campanya poden rebre més informació a l'Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer de Sant Ramón, on es facilitarà de forma gratuïta el cartells i les butlletes.

  Per acabar Fontanet animava a la ciutadania a realitzar les compres a la localitat, recordant que Vinaròs disposa d'un gran centre comercial, a més d'una variada oferta gastronòmica gràcies als bars, restaurants i cafeteries, ideal per passar una bona jornada en família al municipi.

  Més informació
 • 24 abril 2019
  %Comerç Torrent

  IDEA’T – Ajuntament de Torrent vol presentar el comerç de Torrent com el que és, un comerç diferent, singular i pròxim al client.

  Per a això, llança una campanya que posicione al comerç local entre els veïns, mostrant els grans avantatges que ofereixen aquests negocis. Entre aquests avantatges també es troben les d'oferir descomptes, premis i regals als seus clients, en dates concretes al llarg de l'any.

  A més, els clients que celebren el seu aniversari rebran de regal un descompte del 10% en la compra que realitzen en qualsevol dels establiments participants tant el dia del seu aniversari com l'anterior i posterior a aquest.


  PRÒXIMA PROMOCIÓ – 15% de descompte en les teues compres (punxa ací per tindre tota la informació)

   

  COMERÇOS %

   

  Més informació
 • 23 abril 2019
  ENGUERGREEN

  CONSISTE EN UN SORTEO DE CARRITOS QUE PUEDES CONSEGUIR OBTENIENDO UNA PAPELETA EN LOS COMERCIOS QUE PARTICIPEN EN LA CAMPAÑA EL SORTEO SE REALIZARA EL 24 DE MAYO TAMBIÉN, ESTA CAMPAÑA VA ENFOCADA A QUE SE POTENCIEN NUESTRAS COMPRAS EN LOS COMERCIOS LOCALES, QUE SE REDUZCA EL CONSUMO DEL PLÁSTICO Y A QUE LOS HOMBRES VAYAN MAS A COMPRAR.

  Més informació
 • 23 abril 2019
  Curs Instagram i instagram ads

  Saps que la publicitat online és molt més barata i efectiva que la publicitat convencional? Saps que pots fer un anunci per menys de 5 cèntims i segmentar als teus clients potencials?... En aquest curs amb molta "chicha" volem revelar-vos tots els secrets de Facebook i Instagram Ads de la mà d'un autèntic expert com Sergio Magán.

  Apunta't perquè les places volen en aquest enllaç.

  https://gestionandote.com/…/aprende-a-utilizar-instag…/14267

  Més informació

 • Pàgina 10 de 477

 • Mostrant del 181 fins al 200 d'un total de 9535 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible