El portal del comerciant

Noticies

 • 29 octubre 2019
  JORNADA DECRET VENDA DE PROXIMITAT

  El dia 29 d'octubre de 16.00 a 19.00 hores tindrà lloc en la Seu de la *Mancomunitat Camp de Túria de Llíria la Jornada sobre el Decret de Venda de Proximitat en el qual s'aborden la producció, elaboració i venda de productes locals, els productes que poden acollir-se i requisits necessaris, els canals curts de comercialització i els objectius, necessitats i problemes del xicotet productor agroalimentari. 

  Més informació
 • 10 octubre 2019
  Comerços adherits a Targeta Alzira
  Més informació
 • 20 setembre 2019
  CURS "CLAUS PER A CREAR UN ECOMMERCE D'ÈXIT"

  Esta jornada està dirigida a tant per a aquelles persones que vullguen realitzar la seua carrera professional en el món de l'Ecommerce, com per a les que busquen professionalitzar-se en el dit perfil laboral tan demandat en l'Ecommerce i el Màrqueting Digital. També és una xarrada ideal per a totes aquelles persones que vullguen conéixer este sector més a fons.

  Programa:

  Ferramentes per a l'anàlisi de la demanda online.

  Benchmark i anàlisi de la competència online.

  Models de negoci online innovadors.

  Noves estratègies de captació de tràfic.

  Conversió i experiència d'usuari única.

  Nous mitjans de pagament i solucions de logística E-Commerce.

  Ponent: Victòria E González"

  Més informació
 • 20 setembre 2019
  Programació Fira de Sant Miquel 2019

  Més informació
 • 19 setembre 2019
  TALLER "ELS MODELS FISCALS PER A AUTÒNOMS"

  S'aborden en el contingut del taller, tots els models fiscals que dins de la gestió d'un autònom en la seua activitat ha de tindre en consideració per a una correcta gestió de la seua fiscalitat

  Més informació
 • 19 setembre 2019
  XI FIRA COMERCIAL #ALZIRA OBERTA
  Més informació
 • 18 setembre 2019
  El Mercat Municipal acollirà el 2on Mercatxef Júnior el proper divendres 20 de setembre

  Fibla ha destacat que després de l'èxit de l'any passat s'ha decidit apostar de nou per la modalitat júnior, on els més petits són els principals encarregats d'elaborar el plat. En aquest sentit, afegia que "és una bona oportunitat per donar a conéixer el Mercat Municipal entre els xiquets i tots els productes de qualitat que es poden trobar a les paradetes".

  El concurs es farà el divendres 20 de setembre a partir de les 18:00h, les inscripcions es poden formalitzar en el mateix Mercat Municipal fins al proper dimecres. Per participar els xiquets hauran de tenir entre 8 i 12 anys i hauran d'estar acompanyats d'un adult que els ajude a elaborar la recepta.

  Pel que fa als premis el guanyador s'endurà un guardó de 100€ en material escolar, el segon 75€ i el tercer 50€, a més d'aconseguir tots tres una visita per a l'experiència de pesca turisme per al dia 25 de setembre.

  Goienetxea ha explicat que el Mercat facilitarà als participants 30€ i 10 minuts perquè puguen comprar els ingredients a les paradetes, acabat el temps hi haurà 50 minuts més per elaborar les receptes. Per la seua banda, els cuiners dels restaurants Teruel i Bergantín, Roberto Belmonte i Inma Albiol, seran els encarregats de valorar els plats per escollir els guanyadors.

  Tant Goienetxea com Fibla han animat als veïns participar en aquesta segona edició del Mercatxef Júnior, una bona oportunitat per gaudir de la cuina, al mateix temps que es conèixer millor tot el que ofereix el Mercat.

  Més informació
 • 18 setembre 2019
  Vinaròs oferirà cursos per a millorar la competitivitat empresarial

  Cano ha destacat que “aquesta nova formació és una més de les moltes iniciatives que s'han posat en marxa al llarg de la legislatura per afavorir l'emprenedoria a la localitat i ajudar a les empreses a ser més competitives”. Pel que fa al programa Digitalitza't ha assenyalat que es farà durant els mesos d'octubre i novembre amb tallers gratuïts en horari de 14:30h fins a 16:30h, a la Biblioteca Municipal, perquè els comerços disposen de temps per a poder participar.

  La formació començarà amb el taller “Fotografia de producte per a xarxes socials” amb la finalitat d'oferir una imatge atractiva als clients. El curs tindrà una durada de 4 hores i s'impartirà els dies 1 i 3 d'octubre, les inscripcions es podran realitzar fins al dia 24 de setembre. El segon taller serà "Aprén com vendre més amb el màrqueting en línia", en aquest cas la formació serà de 2 hores, el dijous 7 de novembre, i les inscripcions es podran realitzar fins el 30 d'octubre.

  El programa Digitalitza't continuarà el divendres 8 de novembre amb “Coneixen la teua competència a internet?” per aconseguir tenir més presència i millor posicionament. La duració serà de 2 hores i les inscripcions es podran formalitzar fins al 31 d'octubre. El quart taller serà “Claus d'èxit per a una botiga en línia”, en aquest cas l'objectiu és assessorar a les empreses de com poden vendre els seus productes a través de la xarxa. La formació es farà el dijous 14 de novembre i les inscripcions es podran formalitzar fins al dia 7 del mateix mes.

  La regidora Cano animava als empresaris a participar en aquestes formacions, recordant que són totalment gratuïtes. Per més informació es poden adreçar a l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramon, mentre que les inscripcions es poden fer a través de l'adreça bit.ly/DIGITALITZAT.

  Més informació
 • 18 setembre 2019
  Comerç engega una nova edició de "Comprar a Vinaròs té premi" amb 1.000€ en xecs

  La regidora Fibla, ha explicat que "per a participar només caldrà realitzar les compres en els comerços, des de l'1 fins al 31 d'octubre, i omplir la butlleta per entrar en el sorteig dels xecs". Els mateixos establiments seran els encarregats de dur-les fins a l'urna que s'ha instal·lat a l'Agència de Desenvolupament Local.

  Els comerços que vulguen adherir-se a la campanya poden consultar les bases a través del web de l'Ajuntament de Vinaròs, dintre de l'apartat "Economia i Ocupació - Agència de Desenvolupament Local". Per més informació també es poden adreçar fins a la mateixa seu ubicada al carrer Sant Ramón, on també se'ls facilitarà de forma gratuïta el cartells i les butlletes de participació.

  Per acabar Fibla animava a la ciutadania a realitzar les compres a la localitat, recordant que Vinaròs disposa d'un gran centre comercial, a més d'una variada oferta gastronòmica gràcies als bars, restaurants i cafeteries, ideal per passar una bona jornada en família al municipi.

  Més informació
 • 18 setembre 2019
  OBERT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ PER A la VI FIRA DEL COMERÇ I DE LA TAPA

  Els comerciants d'Alfafar ja poden inscriure's en la sisena edició de la Fira del Comerç i de la Tapa, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de novembre, en la Plaça de l'Ajuntament d'Alfafar.
  Aquesta edició introdueix novetats significatives, entre les quals destaquen l'obertura extraordinària i tematizada del Mercat Municipal, així com la visita de caravanes food trucks, atractius que, al costat de multitud d'activitats culturals per a tots els públics, s'uneixen en la gran festa del comerç de la localitat.
  Les bases reguladores es poden consultar en el següent enllaç (http://www.alfafar.com/portal-del-comercio/), on també es poden descarregar les dues instàncies que s'han de presentar mitjançant registre electrònic o en el Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament i el barri Orba. El termini d'inscripció estarà obert fins al pròxim 02 d'octubre

  Més informació
 • 18 setembre 2019
  Teulada-Moraira STREET MARKET
  Més informació
 • 18 setembre 2019
  Teulada-Moraira IV START UP CONNECTA I EMPRÉN
  Més informació
 • 17 setembre 2019
  EL MERCAT TORNA A OBRIR ELS DIVENDRES PER LA VESPRADA
  Més informació
 • 13 setembre 2019
  Vinaròs presenta els nous cursos de Reinicia't per al foment de l'ocupació i l'emprenedoria

  La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “en aquesta edició la formació que s'oferirà sobretot està adreçada a millorar el domini de les noves Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), tenint en compte que cada vegada més es demana l'ús de les xarxes socials. D'altra banda, també hi haurà cursos per a la millora de les competències lingüístiques, perquè Vinaròs és una ciutat turística i en molts casos saber idiomes és fonamental per aconseguir una feina”.

  Pel que fa a la formació el primer curs serà Alfabetització informàtica amb un total de 40 hores, del 23 de setembre al 4 d'octubre. Les inscripcions es poden realitzar fins el proper dilluns 16 de setembre. El segon taller serà Anglés per a l'administració comercial amb una durada de 30 hores del 3 d'octubre al 7 de novembre, les inscripcions es poden realitzar fins al 26 de setembre i cal tenir com a mínim el nivell A2 d'anglés.

  El tercer curs serà Francés per a l'administració comercial, amb 30 hores, del 4 d'octubre al 8 de novembre, les inscripcions es poden formalitzar fins al 27 de setembre i també es requereix disposar almenys del nivell A2 de francés. Per últim, s'oferirà el taller "Com parlar i presentar en públic amb eficàcia", en aquest cas la durada serà de 16 hores del 5 al 15 de novembre i les inscripcions es poden realitzar fins al 29 d'octubre.

  Cal destacar que tota la formació s'impartirà al Centre del Coneixement del Vinalab en horari de matí, de 9h a 13:30h. Les inscripcions per a tots els cursos és gratuïta i es pot fer en línia des de l'adreça bit.ly/REINICIAT. Les sol·licituds s'atendran per ordre de registre fins esgotar totes les places disponibles.

  Per més informació es poden adreçar a l'Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer de Sant Ramón, a sobre de la Policia Local.

  info CURSOS

  Més informació
 • 13 setembre 2019
  Diumenge nova cita amb el comerç local amb Botigues al carrer

  La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta de productes que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que "des del Govern Municipal sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen als clients". D'altra banda, afegia que a Vinaròs també es pot gaudir d'una àmplia oferta complementària amb gastronomia, cultura i patrimoni, ideal per venir amb la família per passar una bona jornada.

  La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

  Pel que fa a l'horari, la quarantena de botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres.

  Més informació
 • 12 setembre 2019
  TALLER FACTURACIÓ + IVA
  Més informació
 • 11 setembre 2019
  Shopping & Experience Meet Profesional

  Els pròxims dies 28 i 29 de setembre Calp serà el Punt de Trobada Professional del Comerç, interessant esdeveniment organitzat per Facpymeamb la col·laboració de Aemco, Ajuntament de Calp i Creama Calp.

  Amb la participació el diumenge 29 en Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova de Celestino Martínez i Benoit Mahe.

  Pots consultar la programació completa i realitzar la inscripció en el següent enllaç https://www.facpyme.com/event/shopping-experience-meet-profesional-calpe-28-y-29-de-septiembre/

  Més informació
 • 11 setembre 2019
  II Concurs d'Aparadors Moros i Cristians

  La inscripció a l'II Concurs d'Aparadors de Moros i Cristians es podrà realitzar des del 16 de setembre i fins al 4 d'octubre a través de la seu electrònica de l'ajuntament de Calp (http://oac.ajcalp.es/CarpetaCiudadana/0/).

  El concurs està dotat amb tres premis:

  Primer Premi: 500€
  Segon Premi: 300€
  Tercer Premi: 200€ (xarxes socials)
  Per a més informació pot cridar a Creama-Calp96583.90.33 o consultar les bases ací

  Més informació
 • 10 setembre 2019
  L'Ajuntament d'Elda modernitza les condícies públiques i els vestuaris del Mercat de San Francisco

  L'Ajuntament d'Elda, a través de les regidories de Comerç i de Inversions i Serveis Públics Sostenibles, ha modernitzat i reformat les condícies públiques i els vestuaris per a comerciants del Mercat de San Francisco.

  Aquests treballs, que s'han realitzat durant els mesos d'estiu, s'han escomés recollint una reivindicació de comerciants i consumidors, tenen com a objectiu principal millorar el servei que es presta, tant a usuaris com dels placers.

  Enrique *Quílez, regidor de Comerç i Mercats, ha explicat que “el Govern local aposta per la recuperació dels espais públics, com els mercats municipals, i per posar en valor el comerç de proximitat. Aquests treballs s'emmarquen en la política de donar suport als xicotets comerciants i, a més, facilitar la millors condicions als usuaris i consumidors”.

  Els treballs han consistit en el desmuntatge i substitució de les portes preexistents per altres noves, s'han reemplaçat els taulells deteriorats, s'han pintat els sostres i s'ha incorporat un nou servei de canviador de bebés, disponible tant en les condícies de cavaller com de senyora.

  Totes aquestes mesures s'han dut a terme amb la finalitat de dotar a les instal·lacions del Mercat de San Francisco de noves prestacions orientades a millorar l'experiència de compra.

  L'actuació ha comptat amb un pressupost pròxim als 15.000 euros.

  Font: www.elda.es

  Més informació
 • 06 setembre 2019
  Taller: “Estratègies d'atenció al client online i remàrqueting”.

  Nous hàbits de consum i noves oportunitats de negoci

  Més informació

 • Pàgina 1 de 479

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 9569 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible