El portal del comerciant

Noticies

 • 17 gener 2018
  Licitació parada 29 del Mercat Municipal de Moncada

  Ajuntament de Moncada
  Anunci de l'Ajuntament de Moncada sobre licitació del concurs públic per a concessió demanial del lloc de venda número 29 en el Mercat Municipal.
  ANUNCI
  La Junta de Govern Local, en data 19 d'octubre del 2017, ha aprovat el plec de clàusules administratives particulars regulador del concurs públic per a la concessió demanial del lloc de venda número 29 en el Mercat Municipal de Moncada. D'acord amb el que disposa la clàusula 10a es redacta i publica el següent:
  ANUNCI DE LICITACIÓ
  1r. Entitat adjudicadora: Ajuntament de Moncada.
  2n. Forma de licitació: concurs en tramitació ordinària.
  3r. Objecte: adjudicació de concessió demanial del lloc de venda número 29 en el Mercat Municipal de Moncada.
  4t. Cànon inicial per utilització: 12.069,25€ com a base, a l'alça segons oferta del licitador/a.
  5t. Garantia: 3 per cent de l'import del cànon que resulte a l'adjudicatari/a.
  6t. Presentació de proposicions: durant els quinze dies naturals següents a la publicació d'este anunci en el Butlletí Oficial de la província, en el Registre General de l'Ajuntament, de dilluns a divendres i en horari de 9 a 14h.
  7m. Obertura de proposicions: segons clàusula 10a del plec.
  8u. Documentació a presentar en sobres 1 i 2: segons clàusula 9 del plec.
  9é. Informació sobre plec: publicat íntegrament en la pàgina Web de l'Ajuntament de Moncada (www.Moncada.es) i en perfil del contractant.
  Moncada, 27 d'octubre del 2017.—L'alcaldessa, Amparo Orts Albiach.
   

  Anunci publicat al BOP

  Més informació
 • 15 gener 2018
  CALENDARI COMERCIAL MANISES 2018

  CALENDARI COMERCIAL MANISES 2018

  Més informació
 • 15 gener 2018
  Benicarló. La Festa de la Carxofa es presenta a la premsa especialitzada

  més

  Més informació
 • 12 gener 2018
  COMERCIO SEGURO
  Més informació
 • 11 gener 2018
  CURS D´ANGLES DE ATENCIÓ AL PUBLIC
  Més informació
 • 11 gener 2018
  CURS DE MANIPULACIÓ D´ALIMENTS
  Més informació
 • 11 gener 2018
  JORNADES DE TREBALL I CREATIVITAT V3

  Conscients que es important la capacitació al teixit empresarial, donant eines i actuacions pràctiques per als negocis de Carcaixent.del 23 al 26 de gener s'ha organitzat un complet calendari d?activitats i jornades de treball, amb tallers pràctis per als eixos comercials, empreses de Carcaixent i Associacions Empresarials.

  Més informació
 • 09 gener 2018
  GUIA DE COMERÇ SEGUR

  La GUIA COMERÇ SEGUR 2017 ha sigut elaborada per la Direcció General de la Policia i la Direcció General de Política Comercial i Competitivitat, amb la col·laboració de la Confederació Espanyola de Comerç i amb l'aportacions del Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital en matèria de mesures de seguretat en el comerç electrònic.

  La guia posa l'èmfasi en la forma de previndre els delictes més comuns i en com han d'actuar els comerciants enfront de determinades situacions o fets delictius. Destaquen les mesures de seguretat en la distribució de productes, les mesures de seguretat en el comerç electrònic i enfront de falsificacions i competència deslleial.

  Per a descarregar la GUIA DE COMERÇ SEGUR 2017 punxe ACÍ. 

  Per a descarregar el tríptic de PLA DE COMERÇ SEGUR 2017 punxe ACÍ.

  Per a més informació punxe ACÍ.

  ----------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

   

  Més informació
 • 09 gener 2018
  Curs gratuït sobre com aprofitar Internet per a comerços de #QuartdePoblet.

  Aquest curs s'impartirà dimecres que ve, 24 de gener, de 15 a 17 hores, en les instal·lacions de l'Agència (AFIC), situada en el carrer Jose Maria Coll, 8 (darrere de la Renault).

  Per a participar només és necessari inscriure's enviant un correu electrònic a: afic@quartdepoblet.org , amb les següents dades: nom i cognoms, DNI, adreça, e-mail, nom del comerç/empresa i telèfon.

  Tal com indica la regidora de Comerç, Maite Ibañez, des de l'AFIC s'han planificat diferents actuacions per a l'any 2018, tant formatives, incidint en la immersió digital i l'ús de xarxes socials i l'atenció/millora de la comunicació amb el client, com de dinamització comercial, a través del conveni amb l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), la Fira de Comerç, els Premis "Q" i el portal del comerciant, aparador en el qual el comerç local pot exposar els seus articles, promocions, iniciatives..

  Tot açò amb l'objectiu de comptar amb instruments i eines per a arribar a més persones, posar en valor el que ofereixen els comerços de Quart i fer-los més visibles.

  Més informació
 • 08 gener 2018
  CAMPANYA DE REBAIXES

  Campanya de difusió de les rebaixes amb presència en mupis i xarxes socials.

  Més informació
 • 08 gener 2018
  Campanya

  La campanya ideada des de l'ajuntament, consisteix en informar i difondre entre el col·lectiu comercial la normativa legal aplicable, i l'entrega de cartelleria uniforme per a ala seua utilització en la tenda, promocionant igualment l'ús del valencià al carrer.

  Més informació
 • 08 gener 2018
  COMPRA SEGURA EN INTERNET

  AECOSAN (Agència de consum, seguretat alimentària i nutrició) ha impulsat una guia, punxe ACÍ, amb recomanacions per a protegir la privacitat en internet cada vegada que realitzem una compra.

  Per a més informació punxe ACÍ.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 05 gener 2018
  Mª Fernanda Ribes guanya els 1000 EUR de la campanya de nadal a Benissa i els compartirà amb les seues filles.

  Ja es coneix el nom dels afortunats guanyadors dels premis de la Campanya "Comparteix EL TEU Nadal"; organitzada per la Regidoria de Comerç, AFIC-CREAMA i l'ACEB. Els afortunats, acompanyats per la Junta Directiva de l'ACEB i la regidora de Comerç, Carol Ivars, es van reunir en PERRUQUERIA TENDÈNCIES, comerç on s'havia realitzat la compra de major import, per la guanyadora dels 1.000 euros, premi principal d'enguany.

  El sorteig es va realitzar, al matí, en directe en les instal·lacions de Ràdio Litoral CADENA SER, comptant amb la presència de la regina infantil de les festes de la Puríssima Xiqueta, la presidència d'ACEB i la regidora de comerç.

  Segons s'ha comentat per part de l'Associació de Comerciants i Empresaris, la participació ha sigut important i a l'espera de fer el recompte, s'estima que s'ha superat, un any més, la participació de la campanya anterior. Per a participar, cada client havia de sumar 50 euros en compres a Benissa, la qual cosa ha suposat un element dinamitzador de les vendes este Nadal en els comerços associats.

  A continuació, es detallen els guanyadors de la campanya d'enguany:

  • Premi 1.000 euros:

            Mª Fernanda Ribes.

  • Premi de 500 euros:

            Francesc Fuertes. 

  • Premis de 100 euros:

             Marisa Pineda.

             Ana Ivars.

             Mª José Buigues Grimalt.

             Paquita Ortolá Ribes.

             Sonia Tent Giner.

  Tots ells podran gastar-se el premi en compres en els comerços associats. L'organització felicita els guanyadors i agraïx a totes les persones que han participat en esta campanya i anima a continuar confiant en el comerç de Benissa.

  Més informació
 • 04 gener 2018
  Plànol i comerços participants de la Shopening Night Especial Nadal
  Més informació
 • 04 gener 2018
  NADAL ANIMAT

  La programació de Nadal de #MonfortedelCid et porta a disfrutar amb les activitats programades i a visitar els comerços locals

  Més informació
 • 04 gener 2018
  REBAIXES A GUARDAMAR

  Més informació
 • 04 gener 2018
  III PREMIS “IDEA COWORKING ALZIRA 2018”.

   

   

   

  III PREMIS IDEA COWORKING ALZIRA 2018


  L'Ajuntament d'Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, convoca els PREMIS “IDEA COWORKING ALZIRA 2018”, en la seua tercera edició.

  Aquests premis es duen a terme amb la col·laboració de GC COWORKING ALZIRA, empresa situada a Alzira, especialista en Coworking, única empresa a Alzira que compta amb aquest tipus d'espais.

  L'impuls de l'autoocupació exigeix de fórmules que faciliten i milloren l'engegada de les noves empreses, especialment xicotetes empreses i professionals que troben majors dificultats en les fases inicials. Amb els III premis IDEA COWORKING ALZIRA 2018, l'Ajuntament d'Alzira pretén fomentar l'emprenedorisme i facilitar l'establiment d'aquest tipus d'empreses a Alzira. 

  Podran participar persones físiques o jurídiques que vulguen emprendre o que ja estiguen desenvolupant una activitat professional i/o empresarial, a Alzira i el model de la qual de negoci es desenvolupe adequadament en un espai COWORKING.

  Hi haurà dos premis valorats en 1.000 €, cadascun, finançats per l'Ajuntament d'Alzira que equivalen al cost del gaudi dels serveis de *coworking, en GC COWORKING ALZIRA, durant 6 mesos de manera ininterrompuda.

  La instància, documentació i terminis de presentació es realitzarà de conformitat amb el que es disposa en les Bases específiques de la convocatòria, sent el termini de presentació de sol·licituds de 30 dies naturals a explicar des del dia de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.

  “CONVOCATÒRIA I BASES PENDENTS DE PUBLICACIÓ”

   

  Més informació
 • 04 gener 2018
  LA NOVA EDICIÓ “ONDARA ACTIVA” DE SUPORT ALS EMPRENEDORS LOCALS ES DESENVOLUPARÀ DEL 12 DE GENER AL 2 DE MARÇ

  El pròxim 12 de gener de 2018 començarà la nova edició del programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara.

  Ondara Activa és un projecte global dirigit als emprenedors locals que constarà de diverses accions, incloent-hi un curs a mesura per a emprenedors que estiguen interessats a implantar una empresa a Ondara; “màster class”; i sessions amb tutors, entre altres iniciatives, com a reunions informals amb empresaris i emprenedors locals que parlen des de la seua experiència. Enguany 2018, s’incorpora al programa la visita a València per a conèixer diferents empreses, incubadores i acceleradores de referència, com Lanzadera o Bankia-Fintech, que tindrà lloc el 2 de març.

  Podrà participar en aquest programa qualsevol veí del municipi d’Ondara amb una idea empresarial-idea de negoci, o persona interessada que haja iniciat o vullga iniciar una activitat en el terme municipal d’Ondara. Si alguna persona està interessada a participar, encara pot presentar la seua sol·licitud en l’ADL local (planta baixa de l’Ajuntament d’Ondara) en horari de 9 a 14 hores. Junt amb la sol·licitud de participació caldrà adjuntar el Currículum Vitae i el projecte-idea de negoci.

  El curs té una duració de 30 hores de formació, i tindrà lloc els divendres del 12 de gener al 23 de febrer de 9 a 14 hores en la Casa de Cultura. Les sessions comptaran com a formadors amb Pedro Reig, Isaías Pérez, Pepe Crespo i Guillermo Sendra. Els mòduls que s’impartiran són: Model de negoci, segmentació i estratègia; Fent números: aspectes econòmics-financers; Formes jurídiques, relacions laborals, i fiscalitat; Eixir a vendre: màrqueting i estratègia comercial; Projecte i tancament.

  Més informació
 • 03 gener 2018
  CARTER REAL

  EL CARTER REAL ARRIBA A MONTFORT DEL CID A ARREPLEGAR LES CARTES DELS MÉS XICOTETS

  Més informació

 • Pàgina 1 de 408

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 8158 registres

T'interessa

Informe distribució comercial

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2018 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible