El portal del comerciant

Noticies

 • 05 octubre 2018
  FIRA DE COMERÇ A BURJASSOT

  La Asociación de Comercio y Servicios de Burjassot, Empresaris de Burjassot y AHORA Burjassot ya lo tienen todo preparado para que los próximos días 5,6 y 7 de octubre arranque la Feria de Comercio que, este año, va a ser más especial si cabe. Con el apoyo incondicional del Ayuntamiento de Burjassot, a través del área de Promoción Económica, dirigida por Roc Senent Sanchez y de la mano de CEMEF, la feria abrirá sus puertas el viernes 5 de octubre a las 19 horas.

  El Parque de La Granja, uno de los pulmones verdes más bellos y visitados de Burjassot, va a ser el escenario de la feria que se inaugurará el sábado 6 de octubre a las 12 de la mañana; feria que este año cuenta con la participación de 60 comercios del municipio de todos los ámbitos: peluquería, zapaterías, talleres de automóviles, hostelería, complementos, estilismo…y así un largo etcétera.

  Con la apertura del viernes 5 de octubre, a las 19 horas, tendrá lugar la primera de las actividades, preparadas para el largo fin de semana. No te pierdas la Feria de este año porque va a estar llena de sorpresas.

  Més informació
 • 28 setembre 2018
  XVII RUTA DE LA TAPA DE BURJASSOT

  Amb l’objectiu que les veïnes i els veïns de Burjassot seguisquen coneixent la gran riquesa gastronòmica que ofereixen els establiments hostalers del municipi, arriba a Burjassot la XVII Ruta de la Tapa. Un esdeveniment gastronòmic que arriba de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF i d’AHORA Burjassot (Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot). En aquesta ocasió, són 15 els establiments hostalers que oferiran les seues millors tapes els dies 28 i 29 de setembre. Tapes que, acompanyades d’una beguda, es podran degustar per tan sols euros. A més, i com és habitual, gaudir d’aquesta ruta tan deliciosa té premi ja que, les persones que emplenen les cartilles que els facilitaran els establiment, amb dos segells de cada zona en la qual es divideix la ruta, podran optar a guanyar una dels tres sopars, per valor de 50 euros, que se sortejaran el 5 d´octubre a les 12 hores en l’Ajuntament de Burjassot. Cada vegada que es deguste una de les tapes preparades per a aquesta gran nit, els establiments posaran un encuny en la cartilla per a, una vegada emplena la mateixa, com s’ha assenyalat amb dos segells de cada zona, dipositar-la en l’urna que estarà situada en el Consistori. No hi ha excusa per a gaudir de la XVII Ruta de la Tapa de Burjassot, degustant les opcions culinàries més saboroses del municipi.

  Més informació
 • 25 setembre 2018
  Les xifres confirmen el gran èxit de la Fira Modernista d'Alcoi

  La Fira Modernista d'Alcoi ha celebrat la seua segona edició consolidant-se cada vegada més en la societat de la nostra ciutat, com així demostra la gran implicació i participació de la gent, així com les xifres als establiments hostalers de la ciutat i els participants de les visites guiades. El centre històric ha acollit milers i milers de participants i, molts d'ells, eren persones de fora de la ciutat. Les xarxes socials han reflectit també tanta expectació i el seguiment, comentaris i reproduccions ha sigut molt alt.

  La Fira Modernista d'Alcoi ha portat milers i milers de persones als carrers i les places del centre històric d'Alcoi. Totes les activitats han comptat amb una important participació, superant i fins i tot, triplicant moltes vegades l'assistència esperada.

  «La fira Modernista ens ha portat a més de bons moments, cultura, art i memòria, i diners per als negocis de la ciutat. No tan sols als hotels i restaurants, també a les botigues, perruqueries, etc. Ha cohesionat en un projecte molts esforços col·lectius, ens hem sentit orgullosos del nostre patrimoni i hem d'agrair a totes les persones que han fet possible que la Fira ja estiga consolidada i siga un èxit», ha destacat Zamorano.

  En les xarxes institucionals també s'ha notat l'èxit de la Fira. Més de 17.000 reproduccions dels vídeos, i més de 75.000 interaccions amb publicacions s'han registrat, per exemple, només al Facebook de l'Ajuntament, al que caldria sumar-li el perfil de la Regidoria de Turisme i el de la mateixa fira.

  D'altra banda, una de les activitats més enfocada als turistes han sigut les rutes realitzades al llarg de la setmana que han sigut tot un èxit. Entre les rutes amb sopar modernista de «Guiarte con Arte» entre setmana, les rutes «Modernismo en Alcoy» de Quality Tours Mariola i les rutes teatralitzades «La Casa de l'Escaló en viu» de Guiarte con Arte del cap de setmana, i la ruta guiada tematitzada al Cementeri, d'Elisa Beneyto i Lluís Vidal, historiadors del Caeha, en total, més de 1200 persones han participat d'aquests recorreguts culturals. Els establiments hostalers també han tingut xifres rècords, i les barres han estat molt visitades divendres nit, dissabte i diumenge, essent la ruta del Vermut un atractiu especial, i venent-se centenar i centenars de litres d'aquesta beguda.

  D'altra banda, els establiments de la ciutat, hotels, apartaments turístics i cases rurals han estat amb una ocupació del 85-90%, estan molts d'ells en el 100%. Tal com destaca la regidora de turisme, Lorena Zamorano: «Comença a notar-se la importància de desestacionalitzar el turisme, i un cap de setmana de setembre tenim xifres d'ocupació altíssimes. Amb Festes i Nadal, així com la resta d'activitats esportives i culturals que programem al llarg de l'any, l'afluència a la ciutat està creixent de manera important».

   

  Més informació
 • 25 setembre 2018
  Curs de manipulador d'aliments i al•lergens.
  Més informació
 • 25 setembre 2018
  VILA-REAL FIRA DE BODES I COMUNIONS UCOVI

  Aquest cap de setmana 29 i 30 de setembre se celebrarà la Casa Mundina la Fira de Bodes i Comunions que organitza UCOVI amb la col·laboració de la Regidoria d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real. Aquest acte vol potenciar el mercat els productes nupcials i de comunions, per això durant el cap de setmana es realitzaran diverses activitats com una desfilada amb diversos models per a lluir en aquests actes de celebració.

  Més informació
 • 24 setembre 2018
  Aprovat l'expedient per reparar el cunetó est del Santiago Payá

  La junta de Govern de l’Ajuntament d'Alcoi va aprovar el divendres passat l’expedient de contractació, per a les obres de reparació del Cunetó (Est) del Polígon Industrial de Santiago Payá, el pressuposat base de licitació ascendeix a la quantitat de 437.755,39 euros.

  Recordem que ja s’ha reparat el cunetó oest del Polígon i amb aquestes actuacions es repararà l’est, «una demanda dels empresaris de fa temps que resoldrem», indica el regidor de Territori, Manolo Gomicia.

  El cunetó recollirà les aigües pluvials que baixen de la muntanya i evitarà que arribe a les naus, conduint-la directament al riu.

  Gomicia ha explicat que: «Incorporem la novetat de fer un camí per a poder netejar el propi cunetó, i resoldre el problemes que es poden causar amb fang o branques que caiguen en cas de pluja».

  Cal recordar que durant l’estiu s’ha dut endavant una altra actuació per solucionar els problemes que sorgeixen quan hi ha pluges torrencials que solen generar problemes de vessaments d’aigua. En concret, s’ha ampliat els elements d’escorrentia disposats en la plaça d’accés als polígons Sant Benet i Santiago Payà (c/Filà Andaluces). També han instal·lat 5 embornals enreixats, connectats a la nova conducció, i altres tres embornals més una reixa transversal al llarg de la nova conducció, així com un nou col·lector que discorre per la calçada del carrer Filà Andaluces i desaiguarà al riu Riquer.

  Més informació
 • 24 setembre 2018
  AFIC-CREAMA PEGO OFEREIX EL TALLER LA IMATGE PERSONAL EN EL COMERÇ

  El taller que es realitzarà a Pego dins del 2ón cicle formatiu de Creama adreçat als comerços i empresaris titulat "La imatge personal en el comerç", que està organitzat per la Federació Alacantina de Comerç FACPYME i patrocinat de la Diputació d'Alacant, serà impartit pel docent Jose Palmás.

   

   

  El taller s'impartirà els dies 01 i 08 d'octubre a l'Aula de Creamaa i és totalment gratuït per a tots els comerciants i empresaris, així com per a totes les persones interessades. L'horari serà de 15:00 a 17:00 hores.

  Amb aquestes actuacions, AFIC-Creama Pego tracta d'impulsar la formació permanent entre tots els seus usuaris perquè afronten els nous reptes que l'economia actual presenta, així com per dotar d'eines estratègiques als emprenedors i empresaris de la comarca.

  Les places són limitades i per assistir al taller és imprescindible la inscripció prèvia en Creama-Pego Tel. 965571255 o acarbonell@creama.org.

  Més informació
 • 24 setembre 2018
  Jornada d'esports urbans a Alcoi

  Durant aquests dies es porta endavant la Setmana de Cultura Urbana d'Alcoi, amb el nom d'Urban Skills. Tindrà una part d'Art urbà, una altra de música, i una esportiva, que és la que expliquen en aquesta roda de premsa. Serà el dissabte 29 de setembre a la pista de Skate ubicada al costat del col·legi Santa Ana.

  Més informació

  Més informació
 • 21 setembre 2018
  II edició de la campanya “Comprar a Vinaròs té premi

  Aquesta campanya comercial té per objectiu el reforçament del comerç local i de proximitat per tal de donar suport a tots els comerços de la nostra ciutat que durant l’any fan l’esforç de mantenir viu el seu negoci i oferir els seus productes. Des de la Regidoria de Comerç, es vol ajudar al comerç local a fidelitzar als seus clients i seguir fent de Vinaròs el referent comercial de la nostra comarca.

  “Comprar a Vinaròs té premi” és una campanya comercial que es basa en el sorteig de 10 premis d’un xec regal de 100€ cadascun, es a dir, es regalaran un total de 1000€. En aquesta campanya, tots els comerços de la nostra ciutat que vulguin adherir-se tindran una butlleta la qual donaran als clients que facin una compra igual o superior a 20€ en el seu establiment i aquests hauran d’omplir les seues dades per tal d’entrar en el sorteig. En finalitzar la campanya el dia 31 d’octubre seran els comerciants qui portaran les butlletes a l’Oficina AFIC, situada al carrer Sant Ramón s/n, i serà el dia 7 de novembre quan es celebrarà el sorteig a l’Ajuntament i es coneixeran els guanyadors dels 10 xecs de 100€ cadascun.

  Fontanet ha apuntat, que des de la Regidoria de Comerç es valora molt positivament l’anterior edició ja que molts comerços es van adherir a la iniciativa, els quals no es necessari que tornen a inscriure’s per a participar, però si hauran d’inscriure’s aquells comerços que no van poder participar en l’anterior edició, si volen fer-ho en aquesta, a les Oficines de l’AFIC al carrer Sant Ramon s/n.

  Des de la Regidoria de Comerç es treballa per tirar endavant amb el comerç local portant a terme diverses accions per a tots els comerços, sense distincions i ajudant a les diverses associacions. A més, Domènec Fontanet, regidor d’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum ha informat que des de la regidoria escolten qualsevol suggeriment per part de la ciutadania i es tracta de donar suport a totes les iniciatives que es proposen sempre amb l’objectiu d’afavorir, promocionar i fidelitzar el comerç local de la ciutat de Vinaròs.

  Més informació
 • 21 setembre 2018
  La Junta de Govern aprova l'expedient de contractació de les obres del 'Grup Sant Jordi'

  La Junta de Govern ha aprovat l'expedient de contractació, per procediment obert simplificat, per a les obres d'adequació funcional i rehabilitació de façanes i cobertes del Grup Sant Jordi, el pressupost base del qual de licitació ascendeix a la quantitat de 398.355,73 euros.

  Recordem que al juliol es va aprovar el conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Habitatge Obres Públiques i Vertebració del Territori i l'Ajuntament d'Alcoi per a la gestió i finalització de les obres de rehabilitació i d'elements comuns del Grup d'habitatges Sant Jordi.

  El conveni estableix, com ja va anunciar l'alcalde, Toni Francés, 400.000 euros que estan en els pressupostos de la Generalitat. Es tracta de la rehabilitació dels 20 habitatges situats en el bloc de la cantonada que dóna als carrers Espronceda i Na Saurina d'Entença.

  «Després de l'accés a la presidència de Ximo Puig, aquesta va ser una de les primeres propostes que li transmetem a la Consellera d'Habitatge i s'ha treballat molt per a aconseguir-ho, ja que es van perdre els fons del Ministeri perquè no va finalitzar les obres en 2012. També intentem que entrara en algun procés com el ARRU però considerem que no era just perquè els veïns haurien d'aportar una part parteix per la negligència del Partit Popular, per açò hem de destacar que la finalització d'aquestes obres seran finançades al 100% per la Conselleria d'Habitatge. Igual que el 75% dels habitatges que sí que es van finalitzar no hi haurà cap cost per als seus propietaris», indica, Francés.

  Aquestes actuacions es van iniciar en 2006, a partir d'un acord bilateral entre Generalitat i Ministeri a l'empara del Pla Estatal d'Habitatge 2005-2008.

  Recordar que les obres de rehabilitació del Grup d'Habitatges Sant Jordi va començar en 2011 però un any després l'empresa que les estava executant les va paralitzar al no haver cobrat en tot l'any, la qual cosa va suposar que el projecte no es materialitzara íntegrament, quedant pendent l'última fase corresponent a la rematada de les façanes dels 20 habitatges abans esmentats.

  En total, les obres del projecte de rehabilitació i d'elements comuns del Grup de Sant Jordi d'Alcoi han suposat un cost de 2.883.866 euros, dels quals la Generalitat ha aportat 2.487.866 euros (el 86,27%) i el Ministeri 396.000 euros; és a dir el 13,73%.

  Més informació
 • 21 setembre 2018
  Aprovat l'expedient dels jocs infantils de 'El Romeral'

  La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat aquest matí l'expedient de contractació, per al subministrament i instal·lació de joc infantil inclusiu tematitzat del castell de festes de Sant Jordi, per al parc del Romeral.

  Recordem que l'Ajuntament d'Alcoi va reparar i va realitzar millores en el Parc del Romeral, per a reparar les destrosses arran del temporal que va afectar un gran nombre d'arbres i a diferents instal·lacions.

  En la primera fase es van destinar al voltant de 180.000 euros, procedents d'una subvenció de la Diputació d'Alacant per a adequar l'esplanada que es va veure afectada i on es va produir la caiguda d'arbres, també van instal·lar jocs i un xicotet circuit per a bicicletes infantils, finalment es va realitzar la preinstal·lació preparada perquè en el futur puga disposar-se un quiosc.

  Aquesta segona fase es realitzarà amb fons propis de l'ajuntament, concretament la junta de Govern ha aprovat l'expedient de contractació per 199.650 euros per a disposar d'una gran zona de jocs infantils, similar a l'existent que es coneix com a "Parc dels tubs" en el barri de la Zona Nord, però en aquest cas estarà tematitzada amb motius alcoians, en concret serà un castell com el de les festes de Moros i Cristians. Aquest pressupost inclou la instal·lació del sòl de seguretat.

  Durant enguany l'ajuntament ja ha realitzat millores en diferents parcs i jardins de la ciutat, com en el parc de Batoi, el Parterre, Cervantes, el llit del riu, el passeig d'Ovidi Montllor o la Font de l'Horta.

  Més informació
 • 20 setembre 2018
  Les activitats del CCJ reben una subvenció de prop de 55.000 euros

  L’Ajuntament d’Alcoi ha tornat a ser una de les entitats locals que més diners rep de tota la Comunitat amb una subvenció de la Generalitat, en aquest cas, en l’àmbit de la joventut. Les activitats que l’Ajuntament d’Alcoi desenvolupa al Cervantes Centre Jove (CCJ), realitzades al llarg de tota la setmana i durant tot l’any i destinades als joves de la ciutat ha rebut una important ajuda de 54.599,59 euros, la més alta de totes les atorgades per part de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Un recolzament que demostra, una vegada més, el treball municipal per aconseguir fons d’altres administracions.

  L’ordre de l’Institut Valencià de la Joventut, més conegut com IVAJ, estava destinada a les ajudes a entitats locals per programes de joventut i d’equipament TIC. La regidoria de joventut va presentar l’ampli i divers programa d’activitats que es desenvolupa al llarg de la setmana al CCJ, en l’antiga escola de Cervantes i la Conselleria li ha donat una ajuda de més de 54.000 euros.

  María Baca, regidora de joventut, destaca la tasca desenvolupada: «Portem només 3 anys de funcionament del CCJ però des de la seua inauguració sempre hem dit que volíem que fora un centre juvenil referent no només a Alcoi sinó per a tota la comarca. Volíem recuperar aquell espai referent per a diverses generacions als anys 80-90, l’Espai Jove i tornar a fer polítiques transversal reals per als joves de la ciutat però adaptades al segle XXI. Ara tenim un dels edificis més grans de la comunitat i un ventall d’activitats molt important, i ara sumem aquesta ajuda demostrant que som un dels ajuntaments valencians més implicats en els joves».

  Cal recordar que l’Ajuntament d’Alcoi va inaugurar el CCJ al 2015, un edifici de 1000 m2 destinat a diferents espais per als més joves com una sala per a conferències i tallers, una altra per connectar-se a internet i una altra per jocs i videojocs. Des d’aquell moment, els pressupostos municipals compten amb un contracte anual de 65.000 euros per realitzar activitats al centre juvenil però aquesta és la primera vegada en que s’ha rebut l’ajuda autonòmica.

  Als últims anys, les activitats juvenils s’han multiplicat a la ciutat a banda de l’obertura del CCJ i de les obres que hem fet aquest any per poder tindre aules homologades pel Servef. Als últims anys, s’ha posat en funcionament el Bus de la Festa, els pressupostos participatius per a xiquets, el CLIA, el Forum de Participació Jove de caràcter comarcal, el programa JOOB; s’ha creat una pista «skateboard» i l’espai Riverfit al llit del riu. Alcoi ha sigut un dels ajuntaments que més joves ha contractat amb el programa Avalem, 350 en total. S’han post en marxa les ajudes per a entitats juvenils; en l’àmbit educatiu, la UA ha obert un nou campus Universitari, i en esports, s’han fet noves activitats com els Esports Urbans o la «Race Made». També s’ha posat en marxa l’Escola municipal de teatre i els cursos per adolescents de l’Àgoralab. Sense oblidar altres activitats importats amb un alt nombre de participants en el Survival Zombie, LoveCraft, la Batalla de Gallos, la Color Road, el Correfocs del 9 d’octubre o la important Mostra d’Art Urbà, fruït dels pressupostos participatius, que es realitzarà el pròxim cap de setmana.

   

  Més informació
 • 20 setembre 2018
  Jornada de Dol Gestacional i Perinatal a Alcoi

  Més informació

  Més informació
 • 19 setembre 2018
  Concurs d'Aparadors Moros i Cristians

  Concurs d'aparadors amb motiu de les festes de Moros i Cristians de Calp. Premis: 500€ - 300€ - 200€ Inscripcions en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà fins al 5 d'octubre inclòs.

  Més informació
 • 19 setembre 2018
  III SETMANA DE LA INNOVACIÓ A MANISES

  III SETMANA DE LA INNOVACIÓ A MANISES

  24 de setembre - 8.30 H - Viver d'Empreses. Desdejuni empresaria
  25 de setembre - 11 h - Auditori Germanies. Jornada de motivació per a la innovació i l'emprenedorial
  26 de setembre - 20 h - Auditori Germanies.Gala Premis Manises Innova 2018.
  27 de setembre - 9.30 h. Visita empreses premiades


   

  Més informació
 • 19 setembre 2018
  DESDEJUNI EMPRESARIAL

  EL REGIDOR DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I MEDI AMBIENT Rafael Mercader Martínez el convida a participar en el Desdejuni empresarial que s'enmarca dins de la SETMANA DE LA INNOVACIÓ.

  DATA: 24 de setembre de 2018

  CONTINGUT: Gestió del Temps PONENT: Nuria Jiménez . Responsable de Desenrotllament Directiu de CAIXA Popular

  LLOC: Viver d'Empreses de Manises (c/ Antic Regne de València, 4)

  HORARI: 8,30

  Després de la ponència podrem desdejunar-nos i compartir experiències

   

  Més informació
 • 19 setembre 2018
  INVITACIÓ GALA MANISES INNOVA 2018

  L'ALCALDE DE MANISES. JESÚS BORRÀS I SANCHIS.

  ES COMPLAU EN CONVIDAR-LO A LA GALA

  PREMIS INNOVA 2018

  26 DE SETEMBRE 2018. 20 H 

  AUDITORI GERMANIES.

  Preguem ens confirme la seua assistència a : alcaldia@manises.es

  INVITACIÓ

  Més informació
 • 19 setembre 2018
  Programa de Apoyo al comercio minorista 2018

  Desde la Cámara de Comercio de Alicante, dentro de su Programa de Apoyo al comercio minorista 2018, se van a llevar a cabo en nuestro municipio durante los próximos meses de septiembre y octubre el Plan de Innovación y Sostenibilidad Comercial dirigido al tejido comercial y empresarial. Durante las acciones formativas, en las que colabora Convega (Consorcio para el Desarrollo Económico de la Vega Baja) y el Excmo. Ayuntamiento de Callosa de Segura, se tratarán temas como son las actuaciones divulgativas sobre técnicas de venta y experiencias de compra y el marketing digital. Los cursos, que se impartirán en la Biblioteca Pública Municipal “Francisco Salinas”, son totalmente gratuitos. Para participar en ellos, se tendrá que rellenar la ficha de inscripción correspondiente y entregar, bien por correo electrónico (comercio@callosadesegura.es) o entregándola en el ayuntamiento. Para más información se podrá solicitar llamando al teléfono 965 310 550.

  Més informació
 • 19 setembre 2018
  Zuma solidària per l'Alzheimer

  El diumenge 23 de setembre a partir de les 11.30 hores al Poliesportiu Francisco Laporta

  Més informació

  Més informació

 • Pàgina 1 de 438

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 8750 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Informe Anual de la Distribución Comercial de la Comunitat Valenciana 2017 y avance 2018

Foro Retail Future

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2018 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible