El portal del comerciant

Noticies

 • 18 juliol 2018
  ELDA. S'INICIA UN ESTUDI TÈCNIC COMERCIAL PER A L'EIX DE L'AVINGUDA ALFONS XIII I EL SEU ENTORN

  En este sentit, dijous passat 11 de juliol, va tindre lloc en les instal·lacions del Centre Social Severo Ochoa una reunió base, a la que va assistir el Regidor Delegat de Comerç i Mercats Vicente Deltell, Tècnics de la Regidoria de Comerç i Junta Directiva de l'Associació de Comerciants Elda Sud, en la que l'empresa contractada a este efecte va presentar l'abast d'este Estudi Tècnic Comercial i la planificació prevista per al seu desenrotllament, donant-se per iniciat un treball que es prolongarà els pròxims tres mesos, tenint en compte el parèntesi inhàbil del mes d'agost.

  L'Avinguda Alfons XIII és un important eix comercial del municipi d'Elda, previst en el  Plan d'Acció Comercial (PAC) Elda, com una de les principals vies de la ciutat. La millora de la qualitat en la gestió i urbanització dels espais urbans comercials i la seua dinamització comercial, es presenta, en este sentit, com a ferramenta fonamental per a l'adequació de l'oferta comercial local a les necessitats de los/as consumidores/as, i a les exigències del mercat. Tot això, amb els objectius específics de convertir l'Avinguda Alfons XIII i la seua àrea urbana, inclosa l'Avinguda de Ronda, en un espai comercial confortable, lúdic i de trobada, consolidant la zona com principal eix comercial de la zona Sud del nucli urbà.

  A este efecte, l'Estudi s'iniciarà amb una primera fase de diagnòstic, que analitzarà la situació real del comerç i els servicis en relació amb l'espai públic, el tràfic de vianants i rodat, l'aparcament, la càrrega i descàrrega i l'accessibilitat.

  Per a això, s'obrirà un període consultiu, arreplegant-se l'opinió dels residents i usuaris de l'entorn de l'Avinguda Alfons XIII, així com dels empresaris de l'eix. En este sentit, des de la Regidoria de Comerç i l'Associació de Comerciants Elda Sud, s'ha demanat la participació de los/as comerciants de l'àrea en este estudi, a través de les dinàmiques de grup i diferents entrevistes, per mitjà de les quals s'identificaran les necessitats i oportunitats de mejora. 

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 15 juliol 2018
  DIA DEL COMERÇ · XXIV MARXA CICLISTA
  Més informació
 • 13 juliol 2018
  PREMIS MANISES INNOVA 2018.

  L'objecte de la present convocatòria és premiar, fomentar i reconéixer processos innovadors desenrotllats per empreses ubicades en el terme municipal de Manises dirigits a generar, millorar i/o consolidar el creixement empresarial, industrial, comercial o de servicis. 

  El nombre d'empreses premiades serà d'un màxim de 3, en les categories següents:

  Manises INNOVA OR 

  Manises INNOVA PLATA 

  Manises INNOVA BRONZE

  Enllaç dels premis Manises Innova 2018

   

  Més informació
 • 12 juliol 2018
  EXPOSICIÓ "LES TENDES DEL NOSTRE RECORD"
  Més informació
 • 12 juliol 2018
  Teulada-Moraira Shopping Night
  Més informació
 • 12 juliol 2018
  La Conselleria d'Economia presenta a Alcoi les noves bases per a posar en valor la qualitat dels mercats municipals
  Més informació
 • 11 juliol 2018
  TALLER: PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS EN EL XICOTET COMERÇ

  Amb l'entrada del nou Reglament europeu de protecció de dades, es pretén implicar molt més a les empreses amb mesures preventives (anàlisi de risc) , i un augment de les obligacions que les mateixes han d'assumir (DPO) , depenent del perfil d'empresa i del tipus de dades de caràcter personal que manegen.

  PROGRAMA

  • Està al dia amb el compliment normatiu a què obliga el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal per a la U.E, (R.G.P.D.)?
  • Quins són les principals novetats del R.G.P.D.?
  • Tindré ara més obligacions?
  • I quant a drets?

  DATA I HORARIS I LLOC DE CELEBRACIÓ

  Dijous 20 de Setembre de 2018 de 15.00h a 17.00h.

  Centro Cívico y Juvenil Avda de Chapí, 36 3600 - ELDA.

  Formulari d'inscripció online punxe ACÍ.

  Per a descarregar el fullet punxe ACÍ.

  ------------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 11 juliol 2018
  PLA D'ACCIÓ COMERCIAL

  La situació d'Alcoi, ubicada en un entorn geogràfic en el que es localitzen diverses ciutats amb entitat comercial i una competència comercial cada vegada més intensa, obliga al municipi a plantejar estratègies de dinamització comercial i accions de millora de l'entorn comercial dirigides a millorar l'activitat comercial del municipi.

  El Pla d'Acció Comercial es plantejaba, enstre els seus principals objectius, identificar les posibles carències del sistema comercial i urbà proposant solucions més factibles per a que, aplicades de forma progresiva, afavorisquen un model comercial equilibrat.

  El model comercial que es planteja s'ha d'aconseguir mitjançant la consecució d'objectius possibles i abastables, respectant les particularitats del municipi per aconseguir una estructura comercial equilibrada. Per a això ha de tractar-se de facilitar la convivència de diverses tipologies comercials, diversos formats, tamanys i operadors en el municipi. Una oferta variada permet atendre la demanda dels residents afavorint la lliure elecció del consumidor i, el que és molt important, garantir una oferta de proximitat i facilitat d'accés als equipaments comercials.

  Per a arribar als objectius, han de combinar-se esforços realitzats de forma individual per els diferents operadors comercials, tals com planificació, inversions, implantació de sistemes de qualitat, implantació de sistemes de contribució a la preservació del medi ambient, etc.; amb l'aposta per a desenvolupar accions  de dinamització comercial conjunta per a aportar valors afegits a l'oferta comercial existent.

  Partint de l'anàlisi efectuat, es planteja un conjunt d'accions considerades necessàries per aconseguir els objectius a mig termini.

  Entre el conjunt d'accions propostes s'inclouen algunes dirigides a millorar la imatge física i els serveis oferits pels establiments i altres a promocionar eixa imatge i animar les zones comercials en les que s'ubiquen els comerços, així com ampliar la combinació lúdico-comercial del municipi.

  Amb les accions propostes es perseguixen els següents objectius específics:

  • Posicionar el municipi com a ciutat comercial.
  • Tractar de retindre un percentatge de la despesa que els residents realitzen en els equipaments comercials del municipi de l'entorn.
  • Tractar d'atraure una major despesa dels residents en l'àrea d'influència d'Alcoi.
  • Desenvolupar accions de millora de l'espai urbà i de conexió entre les principals polaritats comercials del nucli urbà, amb el fi de generar una zona comercial que es puga completar amb activitats de restauració i oci i generar cert atractiu.
  • Potenciar la implantació de tecnologia, sistemes de qualitat i de comerç sostenible per aconseguir un comerç adequat a les tendències del mercat.
  • Fomentar la profesionalització i cooperació del sector per a la consecució d'un comerç més competitiu i modern.
  • Revitalitzar la zona Centre.

  Les accions queden estructurades en 6 línies d'actuació, que es concreten en un conjunt d'accions detallades:

  • Línia 1: Incorporació de la marca comercial Alcoi, basada en la projecció d'una imatge junt al desenvolupament d'una estratègia de comunicació amb l'objecte de retindre al resident en el casc urbà i tractar de reforçar el seu atractiu comercial entre els residents de municipis veïns.
  • Línia 2: Promoció del comerç local. 
  • Línia 3: Modernització del teixit comercial d'Alcoi de contribuir a la consecució d'una imatge del comerç moderna, atractiva i de qualitat.
  • Línia 4: Profesionalització de l'activitat comercial que permta incrementar la qualitat.
  • Línia 5: Potenciar el comerç de proximitat i miloorar el que ja està asentat, tractant de gestionar el mix comercial i d'oci per aconseguir una oferta equilibrada.
  • Potenciar un àrea urbana com a centre comercial urbà en el que es puga integrar una oferta comercial, cultural i de serveis diferenciada.

  Més informació:

  Més informació
 • 11 juliol 2018
  Els Venedors del Mercat i l'Ajuntament acorden noves mesures per a activar el funcionament del Mercat

  Tots dos ens han arribat a un acord davant les sol·licituds i propostes de nous adjudicataris. Segons va indicar el president dels Venedors del Mercat, Rafa Expósito, “una de les sol·licituds de les persones interessades a obrir un negoci en el Mercat és l'ampliació de l'horari”. Per açò, tal com marca la llei, des del consistori s'ha proposat que les instal·lacions estiguen obertes durant 90 hores a la setmana, qüestió que ha de ser acceptada pels actuals venedors i es portarà a votació en la pròxima reunió de l'associació.

  https://www.javea.com/wp-content/uploads/2018/07/mercat-de-xabia-590x443.jpg

  Dins d'aquesta mesura, si és acceptada, cada lloc podrà tenir estipulat el seu propi horari, “ja que hi ha propostes per a les licitacions que no són compatibles amb l'horari actual, com per exemple, menjar per a portar, ja que el Mercat es tanca al migdia”, explica Expósito.

  Una altra de les mesures que s'han acordat per a la pròxima licitació de llocs, és que se subhaste local per local i no per lot. D'aquesta manera, els llocs que actualment estan formats per varis seran paredats per part de l'Ajuntament sempre segons les necessitats sol·licitades pel licitador.

  Pel que fa a l'aparcament, el president del Mercat ha indicat que s'està estudiant noves mesures que facilitaran l'estacionament als clients. Aquests acords podrien engegar-se en breu.

  (Xàbia.com)

   

  Més informació
 • 10 juliol 2018
  La Casa de Cultura va acollir la passada setmana la clausura del curs d'Expert Universitari en Responsabilitat Social Empresarial

  Divendres passat la Casa de Cultura de Burjassot va acollir la clausura del curs d'Expert Universitari en Responsabilitat Social. El curs va finalitzar després de *nueves mesos de durada i dirigit als tècnics de comerç i la xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació Comercial (*AFIC) i de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL).
  El curs ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, des de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la participació de Florida Universitària i *Felidarity, empresa social que involucra a treballadors i clients en accions solidàries.
  Durant la primera part del matí es van exposar els treballs final de curs de l'alumnat l'eix principal del qual va ser la Responsabilitat Social vista des de diferents àmbits i especialitats com el cooperativisme, les subvencions a autònoms, la igualtat de gènere i el desenvolupament local de diversos municipis de la Comunitat que han participat.
  Posteriorment, la jornada va comptar amb les ponències d'una banda del Director General Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern de la Generalitat Valenciana, Josep Ochoa Monzó i de Federico *Buyolo García, Director General de Cooperació i Solidaritat que van intervenir sobre el paper de l'Administració Pública per al foment d'un desenvolupament local sostenible.
  Per a finalitzar l'acte, el lliurament de Diplomes va comptar amb la participació de *Roc Senent, Regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Burjassot que va dedicar unes paraules d'ànim als futurs desenvolupadors de la responsabilitat social. El Director General de Comerç i Consum de la GVA també va animar a l'alumnat a seguir treballant la línia del desenvolupament sostenible, la directora de Fundació Florida Ana Company va ser l'encarregada de repartir els diplomes i va motivar a seguir estudiant i formant-se en una matèria tan necessària en aquests temps i animant Emili *Altur, Vicepresident de la Diputació de València i Regidor de Governació de l'Ajuntament de Burjassot, va tancar l'acte.

  Més informació
 • 05 juliol 2018
  CURS DE LICITACIONS PÚBLIQUES

  NOVA LLEI DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA APLICACIÓ PRÀCTICA.

  Més informació
 • 04 juliol 2018
  RUTA DE LA TAPA 2018

  La campanya té com a finalitat principal promoure els nostres bars i restaurants mitjançant la cultura gastronòmica de la tapa, sent aquesta un xicotet plaer per als consumidors. La duració de la campanya serà del 4 fins al 26 de juliol de 2018. El preu de la tapa concurs serà obligatoriament de 2,50€, incloent tapa i beguda.

  Més informació
 • 03 juliol 2018
  CAMPANYA PROMOCIÓ COMERCIAL ESTIU 2018

  Aconseguix la teua targeta als establiments que són membres de l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Chiva, en la que hauràs de reunir quatre cunyos de quatre comerços diferents. Cada vegada que compres per valor igual o superior a 5 € et posaran un cunyo. Quan tingues 4, ja tens la teua entrada gratis!!! Així de fàcil!!!!

  Els comerços que participen en la campanya són els següents:

  A punto Motor
  A.E.Nationale Nederlander
  Andromeda Floristeria
  Bar Tropic
  Bascarán fotógrafos
  Boninos
  Calzados Dais
  Centro de Belleza Diana
  Chiva Tinta
  Cunquero
  Diseño Grafico
  Droguería Pilar Golfe
  Esencia Tienda y Tapas
  Estilista Toni Ranea
  Farmacia Miñana Chiva
  Ferreteria Sanchez
  Ferreteria Velert
  Fontaneria Victor Martinez
  Horno Corachan
  Horno el Puente
  Innovarte
  Meson Castro
  Netllar
  Optica Lozano
  Papelería Borja
  Papelería Carlin
  Peluquería Ladis y Chelo
  Regalos Amparo
  Rocio Cortes Fotografia
  Shana Danza
  Tot Esport Chiva
  Vanessa Martinez Estetica
  Vison Chiva
  Vistalia chiva

  Més informació
 • 02 juliol 2018
  Amb l'Ajuntament d'Onda: Comença a Exportar

  L'Ajuntament d'Onda participa al programa “Comença a Exportar”, coordinat per IVACE Internacional i la Cambra de comerç de Castelló, amb la col·laboració de ICEX.

  Un programa que persegueix treballar braç a braç amb els ajuntaments per fer arribar els programes de suport a la internacionalització a tot el territori.

  El programa està cofinançat al 50% per Fons Feder i al 50% per la Generalitat i consta d'una jornada informativa i 3 mòduls pràctics.

  En la primera jornada es realitzarà una presentació d'aquest programa i de tots els instruments de suport a la internacionalització que de forma conjunta ofereixen les tres entitats a les empreses amb interès per exportar.

  Lloc: Museu del Taulell "Manolo Safont"
  Data: 13 de juliol  Horari: 11:30 h
  Preu: Gratuït

  Més informació i inscripcions: aarmengol@onda.es / 964600050 (Ext.: 2319)

  Més informació
 • 02 juliol 2018
  El programa Viu l’Estiu torna amb noves propostes per a generar una major vida comercial, cultural i social en el nucli urbà de Benissa

  “Viu l’estiu a Benissa” torna als carrers benissers amb noves propostes i altres ja vistes l’any passat ,que van possibilitar una major afluència de gent al centre històric del poble, amb cicles musicals, propostes gastronòmiques, culturals, comercials, turístiques o esportives. I és que al llarg de juliol, agost i part de setembre Benissa es projecta com un punt d’encontre per a veïnes i veïns i també per a aquelles persones que ens visiten en aquestes setmanes de vacances.

  En paraules de Xavi Tro, regidor de Creama i d’Esports, “volem continuar allò iniciat l’estiu passat, on es va veure molta més gent pels carrers de Benissa a juliol i agost”.
  Tro es va referir al “Viu l’Estiu a Benissa” com un innovador programa d’activitats que, a més, es vol potenciar amb el BeniBús, el nou servei gratuït d’autobús que connecta el nucli urbà amb la zona costanera del poble i la piscina del Collao.

  Manuel Juan, regidor de Cultura, ha manifestat que “l’any passat ja vàrem poder veure que eixa fama que hi ha que a l’estiu no queda ningú pel poble i tot el món se’n va a la caseta o a la mar, va canviar, amb una Benissa més viva i amb més activitat social i cultural”.

  En l’àmbit cultural, destaca el Cicle de concerts amb música (divendres alterns de juliol i agost) que comprèn des del jazz, la samba, boleros o música clàssica. També es recupera, amb el suport del Casal Cultural de Benissa, els “Llavadors Poètics”, en punts emblemàtics com el llavador de Santa Anna o el d’Orxelles.

  Una altra novetat és la inauguració (27 de juliol) del programa d’intervencions plàstiques “Art al Ras”, que mostrarà el saber fer del Grup d’Artistes de Benissa (GAB) amb una temàtica cosmopolita, pel c/ Puríssima i altres indrets pròxims al nucli històric del municipi.

  “Quan estàvem a l’oposició veiem que el poble es quedava buit a l’estiu, i en l’Equip de Govern pensem que el poble té el mateix potencial que la zona costanera en l’estiu, i per això preparem aquesta programació, com a reclam per a donar a conéixer el nostre patrimoni cultural, la nostra gastronomia o la nostra cultura”, va explicar Abel Cardona, batle de Benissa, esmentant altres propostes que busquen consolidar-se, com “les Food Trucks, el Mercat Juràssic o el #MoscatelízateBenissa”.

  Per la seua part, Mari Carme Ronda, responsable d’espais museístics, es fa referir a la nova edició de l’Open Night, el 25 d’agost, “on molts negocis i tendes de Benissa obrin les seues portes fins a altes hores de la nit”. Una proposta que es veurà complementada amb La Nit en Blanc, “un esdeveniment amb molta repercussió en ciutats i pobles on els espais museístics del poble, la Casa Museu Abargues i L’espai d’Art Contemporani S. Soria, també obriran les seues portes fins la matinada, a més d’altres activitats de música en directe o tallers infantils d’art i d’història de Benissa”, va assenyalar Ronda, sense oblidar l’activitat de turisme actiu “Capvespres benissers amb Jeep”

  Més informació
 • 01 juliol 2018
  12 MESOS 12 EMPRESES JULIOL: SIGNES & COLL Consulting

  Coneixes Signes & Coll Consultoria?

  Descobrix-la a ALZIRA En Signes & Coll busquem que la creació del teu projecte, el desenrotllament i creixement siguen un #éxit. És per això que volem acompanyar-te en el camí perquè cada pas siga segur. Per a això, posem a la teua disposició nostre compromís, així com l'experiència i confiança dels millors professionals en constant formació. Els nostres servicis de #asesoría, #consultoría i advocacia construïxen un servici integral que cobrix totes les teues necessitats. Simplement el millor per als teus projectes. Simplement confiança."

  Visita la pàgina web:

  http://www.signescoll.com

  Visita la web de 12 mesos, 12 empreses:

  http://www.idea-alzira.com/alzira-12-meses--12-empresas

   

  Empresa seleccionada al juliol 2018 dins de la iniciativa #ALZIRA12meses12empresas, de l'Ajuntament d'Alzira.

   

  Fotos i video de Digital Flash.

  Més informació
 • 30 juny 2018
  Comença l'ESCOLA DE COMERÇ D'ALZIRA amb aforament complet d'assistents

  ¿QUÉ ÉS L'ESCOLA DE COMERÇ?

  L'Escola de Comerç d'Alzira és un programa de formació i capacitació desenvolupat per experts en la matèria dins de les distintes árees de negoci i dirigit als comerços i serveis locals.

  ¡CONEIX LA PRIMERA EDICIÓ!

  La primera edició es centrarà en la millora dels establimients comercials. Esta iniciativa està pensada expressament per a ajudar als empresaris a gestionar millor, ampliar clients i augmentar vendes.

  A través d'una sèrie de tallers eminentment pràctics es posarà a disposició dels assistents els coneixements, ferramentes i estratègies amb les que millorar els seus negocis.

  ¿A QUÍ VA DIRIGIT?

  L'Escola de Comerç està dirigida a empresaris dels sectors del comerç d'Alzira i a emprendedors amb una idea de negoci en estos sectors.

  Data: del 15 al 31 de maig de 2018, de 14h a 17h.

  Més informació
 • 29 juny 2018
  LLISTAT DEFINITIU VACANTS MERCATS EXTERIORS
  Més informació
 • 29 juny 2018
  A PARTIR DE L'1 DE JULIO DE 2018 ES PROHIBEIX EL LLIURAMENT GRATUÏT DE BOSSES DE PLÀSTIC Als CONSUMIDORS
  Més informació
 • 29 juny 2018
  Ja es coneixen les empreses guanyadores del VII Concurs d'aparadors de Moros i Cristians de Benissa

   ELECTRO GINER (Milar Giner), AVALORIS DE MAR I AGULLA I FILS mercercia-llenceria, GUANYADORS DEL VII CONCURS D'APARADORS DE MOROS I CRISTIANS DE BENISSA.
  Molt complicat ho ha tingut el jurat, que ha optat per aquests 3 comerços per a atorgar els diplomes acreditatius als primers classificats del concurs.
  Com a novetat en aquesta setena edició, els 16 comerços presentats han tingut la col·laboració del Cicle de Comerç de l'IES Josep Iborra de Benissa, els alumnes del qual han assessorat en l'elaboració dels aparadors. Els estudiants que han participat amb l'aparador més votat han obtingut un premi especial de 100€ en vals de compra.
  Per a la valoració dels aparadors participants, el Jurat s'ha compost per representants de l'ACEB, de l'Associació de Moros i Cristians de Benissa, del cicle mitjà de Gestió Comercial de l'IES Josep Iborra, Regidors de l'Ajuntament de Benissa de Comerç, Creama i Festes, així com del Tècnic de Comerç (AFIC) de l'Ajuntament de Benissa.


  Els organitzadors d'aquest concurs, Creama Benissa i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa, es mostren molt satisfets amb l'alta participació (16 comerços,), així com amb l'alta participació en la votació popular que s'ha realitzat a través de Facebook.
  Per a 2019 esperen tornar amb la vuitena edició!

  Més informació

 • Pàgina 1 de 431

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 8610 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2018 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible