El portal del comerciant

Noticies

 • 23 gener 2019
  Burjassot organitza el Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme

  L’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Promoció Econòmica, que dirigeix Roc Senent, i a través de CEMEF, organitza el Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme, que tindrà lloc els pròxims 23 i 24 de gener, al Parc Científic de la Universitat de València. Els objectius d’aquesta trobada passen per analitzar el model cooperatiu de gestió empresarial com a exemple d’èxit en l’actualitat, així com donar resposta a les expectatives dels diferents grups d’interés per a poder continuar construint un desenvolupament més sostenible, des del punt de vista econòmic però també social, ètic i mediambiental. Al llarg de les dues jornades, diferents empreses i professionals d’àmbit nacional exposaran les seues experiències i coneixements sobre aquest assumpte.

  El compromís de l’Ajuntament de Burjassot i CEMEF en relació a la responsabilitat social de les empreses va arrancar en 2006, amb l’organització d’un curs sobre responsabilitat social per a tècnics de comerç. I al llarg de tots aquests anys s’ha mantingut amb diferents accions en aquesta matèria.

  Amb el títol “L’empresa que necessitem: responsable, sostenible i cooperativa”, la trobada reunirà a Burjassot a diferents persones, perfils professionals, empreses i institucions, d’àmbit nacional, que hui dia estan treballant en el desenvolupament econòmic, empresarial i social. Les persones, empreses o entitats que estiguen interessades a assistir al Congrés, poden formalitzar la seua inscripció en la web del congrés. Quan encara falta una setmana per a la celebració del Congrés, més de 90 persones ja s’han inscrit.

  Així, el dimecres 23 de gener, a les 9:30h, tindrà lloc l’obertura del Congrés per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García; el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot; el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i cooperació, Manuel Alcaraz i la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre. A continuació, a les 10h, tindrà lloc la ponència inaugural, a càrrec de Mª Antonia Pérez León, directora general de treball autònom, de l’economia social i de la responsabilitat social de les empreses del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. La ponent serà presentada, al seu torn, per Emili Villaescusa, president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

  En el congrés participaran empreses com Coca-Cola, Leroy Merlin, Consum, Caixa Popular, Caja Mar i Faurecia, entre altres. A més, comptarà amb la presència de la exministra Leire Pajín, actualment Presidenta de la Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible, i Hervé Falciani, conegut per fer pública una llista de més de 130.000 evasors fiscals de tot el món.

  D’altra banda, el Congrés compta amb un nombre important d’organitzacions i institucions col·laboradores, tals com la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Transparència i Participació, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, qui és també patrocinadora del congrés; la Universitat de València; la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana; Ciriec España; la Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible; la Xarxa de Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat; l’Associació Espanyola de Directors de Responsabilitat Social, entre altres.

  Temes com l’empresa ciutadana i el seu vincle amb la comunitat, innovació i emprenedoria amb impacte social, aliances entre empreses i ONG, tecnologia i sostenibilitat són els que centraran les conferències, ponències i panells d’experiències que es desenvoluparan al llarg de les dues jornades, fins que el dijous 24 de gener, a les 13h, tinga lloc la clausura del Congrés amb la lectura del Manifest de Burjassot.

  Tota la informació del congrés, que és d’inscripció gratuïta, es pot trobar en www.rseycooperativismo.es.

  Més informació
 • 18 gener 2019
  PROGRAMA D'AJUDES A PIMES

  AVALEM ARTESANIA http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=382
  EMPRENEM COMERÇ http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=15256
  AVALEM COMERÇ http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=29
  Des del 21 de gener fins a  4 de febrero de 2019

  Enllaç DOGV
  http://www.dogv.gva.es/resultat-dogv?signatura=2018/11990&L=0

  Més informació
 • 17 gener 2019
  Fira de Sant Sebastià. Silla 2019

  Aquest cap de setmana 18, 19 i 20 de gener es celebra a Silla la 20ª edició de la Fira de Sant Sebastià.

  Durant tot el cap de setmana podrem gaudir dels comerços i associacions del poble, així com dels comerços visitants, degustar les millors tapes a la zona gastronòmica i participar en totes les activitats que s´han preparat.

  El diumenge, dia de Sant Sebastià, Patró del poble de Silla, es celebrarà la tradicional processó a la plaça, la qual està considerada la processó més curta del estat espanyol.

  Us desitjem que gaudiu molt de la nostra fira

  Més informació
 • 17 gener 2019
  Curs en Creama Benissa per a obtindre el carnet de manipular aliments.

  CREAMA Benissa organitza una nova edició del curs per a obtindre el carnet de manipulador d'aliments. En aquesta ocasió es realitzarà dimarts que ve 5 de febrer, en horari de 16.00 a 21.00 h, i tindrà lloc en el "Centre d'Excel·lència de Benissa" (darrere de CREAMA), C/ Escoto, 72.

  Este curs va dirigit a totes les persones que necessiten este carnet, bé per a ampliar els seus coneixements o bé per les necessitats del seu lloc de treball. Les places són limitades i per a poder assistir al curs és necessari inscriure's prèviament. Aquest curs té un preu de 30 €.

  Les persones interessades podran formalitzar les inscripcions en l'Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Benissa en horari de 9.00 a 14.00 h, fins al 4 de febrer. Per a més informació poden cridar al telèfon de Creama 965732100.

  Més informació
 • 15 gener 2019
  JORNADA COMERÇ ELECTRÒNIC

  Jornada sobre el Pla de impuls al comerç electrònic

  Més informació
 • 14 gener 2019
  AYUDAS COMERCIO 2019
  Més informació
 • 14 gener 2019
  CURSOS PER A COMERÇOS, AUTÒNOMS O TREBALLADORS ONLINE GRATUÏTS

  El grup FEMXA ofereix una varietat de cursos tant per al sector comercial (comerços que poden sol·licitar-los) com per a treballadors i autònoms d'aquest àmbit.

  La formació està 100% subvencionada pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, pel qual no consumeix crèdits de formació de les empreses i no suposa cap cost per als seus participants (treballadors o autònoms).

  Els cursos als quals es pot inscriure tenen un vessant pràctic i estan dissenyats per a actualitzar coneixement i donar resposta a les necessitats actual d'aquest sector.

  Hi ha una àmplia oferta; màrqueting, gestió comercial, habilitats en internet i noves tecnologies... A continuació podeu consultar-los.

  OFERTA PER A COMERÇOS

  OFERTA PER A TREBALLADORS I AUTÒNOMS

  Més informació
 • 11 gener 2019
  CANVI D'UN FESTIU LOCAL PER FESTIU APERTURABLE PER CONSELLERIA

  Segons l'article 23 de la Llei 21/2017 és Competència municipal  la determinació dels diumenges i festius que els comerços podran romandre oberts al públic” concretant els següents apartats:
  a)Habilitar els festius locals del seu àmbit comaperturables.
  b)Substituir fins a dos diumenges o festius dels habilitats per Resolució de la conselleria competent en matèria de comerç per dos dies festius del seu àmbit local.
  c)Quan existisca una acumulació de diumenges o festius per es consecutiu i un d'ells siga un festiu local no habilitat, sent est en el cas que ens trobem, “l'ajuntament habilitarà el diumenge o festiu local sempre que hi haja petició de la part interessada”
  Havent sigut presentada per seu electrònica la sol·licitud de canvi de dies i havent sentit als diferents organismes relacionats amb comerç i treball, s'ha aprovat la SUBSTITUCIÓ DEL DIA 8 DE MARÇ DE 2019(FESTIU LOCAL ) PEL 13 DE GENER ( DOMINGO APERTURABLE PER CONSELLERIA.

   Segons l'art.17.4 del Decrete-Llei 1/2015 de 27 de febrer, del Consell, sobre horaris comercials especifica “. La decisió que s'adopte serà d'obligat compliment per a tots els establiments que no puguen acollir-se al règim de llibertat horària”.

  Més informació
 • 11 gener 2019
  AFIC CREAMA Pego Informa de les ajudes a les empreses de comerç i artesania per al 2019.

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania que es regulen per el que s'estableix en l'Ordre 22/2018, de 22 de novembre. Hi ha diferents línies d'ajudes segons els col·lectius, d'una banda, està Emprenem Comerç que va destinada a l'obertura de nous locals, Avalem Comerç als comerços ja establits, Avalem Mercats, als venedors de mercats no sedentaris i finalment Avalem Artesania dirigida al col·lectiu d'artesans.

  En Emprenem Comerç, es consideraran subvencionables les despeses corrents derivades del manteniment d'un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d'una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s'haja desenvolupat activitat econòmica. L'establiment deurà, si escau, obrir-se al públic entre l'1 de febrer i el 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  La subvenció serà de fins al 50% amb el límit de 10.000€, sense que en concepte de lloguer se superen els 5.000€ de subvenció.

  Es consideraran subvencionables les despeses en:

  - Estudis de viabilitat, factibilitat comercial, distribució, il·luminació, estalvi energètic i disseny de l'establiment.

  - Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l'empresa o per a l'inici de l'activitat en l'establiment comercial i, a més, si escau, online.

  - Despeses de traspàs, únicament del local, satisfets a l'anterior titular, que haurà d'haver-se formalitzat en l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  - Despeses de lloguer de local reportats des de l'1 de febrer fins al 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  En Avalem Comerç, Es consideraran susceptibles de rebre suport les inversions en equipament per a l'establiment comercial i la implantació de la venda online segura o la seua integració en una plataforma en línia de comerç electrònic. En aquests casos es consideraran susceptibles de suport les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d'una pàgina web, sempre que estiga vinculada a l'establiment.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 3.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 20.000 euros per sol·licitant, en cada establiment, i en un període de 3 anys.

  En Avalem Mercats, las empreses que realitzen la venda en mercats de venda no sedentària si disposen d'autorització municipal per a això, podran obtindre una ajuda per a la realització d’inversions en l'adaptació de vehicles de transport com a botiga, o en la instal·lació d'equip de fred per al transport i la venda de productes d'alimentació, complint en aquest cas amb la normativa vigent en matèria mediambiental.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 1.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 5.000 euros per beneficiària en un termini de 5 anys.

  I finalment en Avalem Artesania, els despeses susceptibles d'obtindre finançament són els següents i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit per sol·licitant de 5.000,00 euros:

  – Participació com a expositora en certàmens firals, inclosos els realitzats fora de la Comunitat Valenciana, de caràcter predominantment artesà. Es consideraran susceptibles de rebre suport les despeses de lloguer d'espai i estand, així com els de muntatge, desmuntatge, decoració i retolació d'aquest.

  – Despeses derivades de la protecció del producte, disseny o marca, així com els d'incorporació de disseny en la definició i execució del producte.

  – Confecció i edició de catàlegs de producte, en qualsevol suport, inclòs el cost de l'allotjament en la web, si escau.

  – Accions de promoció de producte, a través de qualsevol mig promocional.

  – Assistència a cursos especialitzats de formació en disseny, qualitat i especialització en el seu ofici, segons la seua activitat artesana, organitzat per entitats formatives, independentment del lloc en què es realitzen. Es consideren susceptibles de rebre suport únicament les despeses de matrícula i altres conceptes generats per l'entitat organitzadora.

  El termini per a sol·licitar aquestes ajudes serà des del dia 21 de gener fins al dia 4 de febrer, tots dos inclusivament. Totes les sol·licituds s'hauran de presentar únicament de forma telemàtica.

  Las persones interessades en aquestes ajudes potn acudir a la seua oficina Afic-Creama Pego per a sol·licitar més informació.

   

  Més informació
 • 10 gener 2019
  La Festa de la Carxofa 2019 arranca aquest dijous amb les Jornades del Pinxo

  més

  Més informació
 • 10 gener 2019
  VILA-REAL. ASSESSORAMENT EN LA CREACIÓ DE LA TEUA EMPRESA I SERVEI DE TRANSMISSIÓ D'EMPRESES

  Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Vila-real posem a la vostra disposició dos serveis per a l'emprenedoria.

  En aquests enllaç trobareu la informació necessària sobre aquests dos serveis com, en què consisteixen, com accedir a ells, amb qui contactar...

  Aquests dos serveis s'ofereixen de manera gratuïta i no serien possibles sense el Consorci del PACTE CERÀMIC que és l'organisme a través del qual es realitza aquests serveis

  Més informació
 • 10 gener 2019
  Comerç dona a conèixer les ajudes per a les pimes que ha convocat la Generalitat Valenciana

  Aquest matí el regidor de Promoció de l'Activitat Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Domènec Fontanet, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar a la ciutadania les ajudes per al creixement empresarial de les pimes que ha convocat la Generalitat Valenciana. En total es tracta de tres subvencions per a la consolidació de l'activitat comercial o artesana, la promoció dels productes i l'emprenedoria.

  La primera d'elles, anomenada Avalem Artesania té com a objectiu ajudar a la formació dels artesans i a la promoció dels productes. Els conceptes subvencionables són les despeses de la participació en fires, la confecció de catàlegs i l'assistència a cursos artesans, així com la protecció dels productes. La subvenció serà fins al 50% dels costos amb un límit de 5.000€.

  La segona ajuda, Avalem Comerç, està adreçada per a la consolidació de l'activitat comercial de les pimes. Els conceptes subvencionables són les despeses en l'adquisició d'equipament per a l'establiment i la implantació de la venta online de productes. Per sol·licitar l'ajuda la inversió realitzada ha de ser superior al 3.000€ i es podrà finançar fins al 50%, amb un màxim de 20.000€.

  La tercera subvenció, Emprenem Comerç, també està dirigida per a les pimes que vulguen consolidar la seva activitat empresarial o emprendre nous projectes. En aquest cas es podrà subvencionar els estudis de viabilitat, distribució, estalvi energètic i disseny de l'establiment, així com les despeses de gestoria, notaria o registres necessaris per a la constitució de l'empresa, a més del lloguer des del gener fins al setembre d'aquest any. La subvenció serà fins al 50% dels costos, amb un màxim de 10.000€, mentre que per al lloguer l'ajuda màxima serà de 5.000€. 

  El regidor Fontanet ha destacat que "totes aquestes ajudes es poden sol·licitar de forma directa a la Conselleria de Comerç des del 21 de gener fins al 4 de febrer". En aquest sentit, ha explicat que "els empresaris que necessiten més informació o assessorament de com demanar les subvencions es poden adreçar a l'oficina de l'AFIC ubicada al carrer de Sant Ramón".

  Vinaròs Emprenem

  Durant la roda de premsa el regidor Fontanet també ha fet un primer balanç del Programa d'Actualització de les Dades de les Empreses Locals, que s'està realitzant la regidoria de Comerç i l'Agència de Desenvolupament Local (ADL). Recordem que l'objectiu és crear un arxiu amb la informació actualitzada de tots comerços i empreses de la ciutat.

  Fontanent ha indicat que "la base de dades servirà per mantenir al dia tota l'activitat empresarial que es desenvolupa al municipi, que a més es publicarà al web http://vinaros.comercioscomunitatvalenciana.com/, perquè així la ciutadania puga consultar tota aquesta informació o les mateixes empreses que necessiten contactar amb altres establiments". Així mateix afegia que també és una eina molt important per mantenir informats a tots els locals de les ajudes que convoca la Generalitat, a més de regular la seva situació.

  Ajuntament Vinaròs
   

  Més informació
 • 09 gener 2019
  Comerç celebra el sorteig de la campanya nadalenca

  El Saló d'Actes de la Caixa Rural ha acollit el tradicional sorteig que cada any realitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs en motiu de la campanya de Nadal. Recordem que per a participar només calia fer les compres als establiments adherits a la iniciativa i dipositar les butlletes a les urnes que es van preparar a l'Ajuntament. En total s'han recollit més de 27.000, demostrant la gran acceptació que té aquesta campanya i sobretot la bona resposta dels veïns a l'oferta comercial de la ciutat.

  Pel que fa als premis s'han repartit 10 xecs regal, valorats en 100€ cadascun, perquè els afortunats puguen bescanviar-los als mateixos comerços de la localitat. D'altra banda, també s'ha extret el nom del guanyador d'un creuer per la Mediterrània per a dues persones. Per als més petits que han participat de la campanya, amb les cartes que han escrit per als Reis d'Orient, s'han sortejat tres viatges a PortAventura per a tres persones. En aquest cas, s'han recollit prop de 4.500 cartes.

  Durant els propers dies l'Associació de Comerciants es posarà en contacte amb els afortunats perquè puguen gaudir dels premis aconseguits.

  Més informació
 • 08 gener 2019
  Ajudes per a l’any 2019 dirigides a empreses, associacions, federacions i fundacions

  Ajudes per a l’any 2019 dirigides a empreses, associacions, federacions i fundacions, destinades a la millora de la competitivitat dels serveis i productes turístics de la Comunitat Valenciana

  Beneficiaris

  1. Podran acollir-se als programes d’ajudes que es recullen en l’annex I d’aquesta resolució:
  a) Empreses turístiques, sempre que estiguen degudament inscrites en el  Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana a la data de presentació de la sol·licitud.
  b) Federacions, fundacions, associacions i empreses organitzadores d’activitats esportives i culturals d’interés turístic que se celebren en la Comunitat Valenciana.
  c) Associacions i empreses, que desenvolupen actuacions de promoció i comercialització de productes turístics de la Comunitat Valenciana.
  d) Empreses organitzadores d’activitats de caràcter musical d’impacte turístic que se celebren a la Comunitat Valenciana.
  2. Els projectes subvencionables estaran condicionats a:
  a) Que les condicions per a ser beneficiari es mantinguen fins al moment del pagament de la subvenció.
  b) No podran accedir a la condició de beneficiari de les ajudes regulades en aquesta resolució, aquells en els qui concórrega alguna de les circumstàncies previstes en els apartats 2 i 3 de l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre.
  c) Aquestes ajudes no són compatibles amb la col·laboració que articule l’Agència Valenciana del Turisme, via línies nominatives de subvenció per al mateix objecte i beneficiari.
  d) No es contemplaran ajudes per a projectes el cost subvencionable dels quals siga inferior al que es determine en l’annex I per a cada programa.
  e) Les actuacions que se subvencionen en el marc d’aquesta convocatòria no podran haver-se iniciat amb anterioritat al dia 1 de gener de 2019.
  f) En cap cas l’import de la subvenció unit al d’altres possibles subvencions, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol administració o ens públic o privat podrà superar el cost de l’activitat subvencionada.
  3. L’import màxim d’ajuda global per beneficiari dels programes d’aquesta resolució serà de 100.000 euros.
  Amb caràcter extraordinari i únicament per al programa 1, «Foment de la competitivitat empresarial», es podrà contemplar la plurianualitat de l’ajuda el cost subvencionable de la qual siga superior a 70.000 euros, i quedarà condicionat l’import corresponent a la segona anualitat a l’existència de crèdit adequat i suficient en els pressupostos que l’ens públic Turisme Comunitat Valenciana tinga consignats en 2020.

  Termini

  El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el dia 15 de gener de 2019 i finalitzarà el dia 15 de febrer de 2019 a les 23:59.59 hores (hora oficial peninsular espanyola).

  Resolución

  Més informació
 • 08 gener 2019
  Ajudes en matèria d'industrialització per a inversions de PIMES INDUSTRIALS de la Comunitat Valenciana

  La concessió d'ajudes, en règim de concurrència competitiva, per a donar suport a la realització d'inversions sostenibles de caràcter industrial que contribuïsquen al creixement i la consolidació de pimes industrials vinculades als SECTORS del
  CALÇAT, CERÀMIC, METAL·LOMECÀNIC, TÈXTIL, JOGUET, MARBRE, FUSTA-MOBLE I IL·LUMINACIÓ, QUÍMIC, AUTOMOCIÓ, PLÀSTIC, ENVASOS I EMBALATGE, PRODUCTES INFANTILS, PAPERS I ARTS GRÀFIQUES, VALORITZACIÓ DE RESIDUS I ELS SECTORS EMERGENTS DE LA BIOTECNOLOGIA, PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL I LA PRODUCCIÓ DE VIDEOJOCS de la Comunitat Valenciana.

  RESUM DE LA RESOLUCIÓ

  Més informació
 • 08 gener 2019
  CONVOCATÒRIA AJUDES COMERÇ i ARTESANIA 2019

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania que es regulen per el que s'estableix en l'Ordre 22/2018, de 22 de novembre. Hi ha diferents línies d'ajudes segons els col·lectius, d'una banda, està Emprenem Comerç que va destinada a l'obertura de nous locals, Avalem Comerç als comerços ja establits, Avalem Mercats, als venedors de mercats no sedentaris i finalment Avalem Artesania dirigida al col·lectiu d'artesans.

   

  En Emprenem Comerç, es consideraran subvencionables les despeses corrents derivades del manteniment d'un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d'una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s'haja desenvolupat activitat econòmica. L'establiment deurà, si escau, obrir-se al públic entre l'1 de febrer i el 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  La subvenció serà de fins al 50% amb el límit de 10.000€, sense que en concepte de lloguer se superen els 5.000€ de subvenció.

  Es consideraran subvencionables les despeses en:

  - Estudis de viabilitat, factibilitat comercial, distribució, il·luminació, estalvi energètic i disseny de l'establiment.

  - Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l'empresa o per a l'inici de l'activitat en l'establiment comercial i, a més, si escau, online.

  - Despeses de traspàs, únicament del local, satisfets a l'anterior titular, que haurà d'haver-se formalitzat en l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  - Despeses de lloguer de local reportats des de l'1 de febrer fins al 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

   

  En Avalem Comerç, es consideraran susceptibles de rebre suport les inversions en equipament per a l'establiment comercial i la implantació de la venda online segura o la seua integració en una plataforma en línia de comerç electrònic. En aquests casos es consideraran susceptibles de suport les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d'una pàgina web, sempre que estiga vinculada a l'establiment.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 3.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 20.000 euros per sol·licitant, en cada establiment, i en un període de 3 anys.

   

  En Avalem Mercats, las empreses que realitzen la venda en mercats de venda no sedentària si disposen d'autorització municipal per a això, podran obtindre una ajuda per a la realització d’inversions en l'adaptació de vehicles de transport com a botiga, o en la instal·lació d'equip de fred per al transport i la venda de productes d'alimentació, complint en aquest cas amb la normativa vigent en matèria mediambiental.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 1.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 5.000 euros per beneficiària en un termini de 5 anys.

   

  I finalment en Avalem Artesania, els despeses susceptibles d'obtindre finançament són els següents i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit per sol·licitant de 5.000,00 euros:

  Participació com a expositora en certàmens firals, inclosos els realitzats fora de la Comunitat Valenciana, de caràcter predominantment artesà. Es consideraran susceptibles de rebre suport les despeses de lloguer d'espai i estand, així com els de muntatge, desmuntatge, decoració i retolació d'aquest.

  Despeses derivades de la protecció del producte, disseny o marca, així com els d'incorporació de disseny en la definició i execució del producte.

  Confecció i edició de catàlegs de producte, en qualsevol suport, inclòs el cost de l'allotjament en la web, si escau.

  Accions de promoció de producte, a través de qualsevol mig promocional.

  Assistència a cursos especialitzats de formació en disseny, qualitat i especialització en el seu ofici, segons la seua activitat artesana, organitzat per entitats formatives, independentment del lloc en què es realitzen. Es consideren susceptibles de rebre suport únicament les despeses de matrícula i altres conceptes generats per l'entitat organitzadora.

   

  El termini per a sol·licitar aquestes ajudes serà des del dia 21 de gener fins al dia 4 de febrer, tots dos inclusivament. Totes les sol·licituds s'hauran de presentar únicament de forma telemàtica.

  Las persones interessades en aquestes ajudes poden acudir a l’ADL-AFIC d’Ondara, tel: 965766250 i e-mail: adl@ondara.org

  Més informació
 • 07 gener 2019
  IV Fira de Productes Gastronòmics de Proximitat
  Més informació
 • 07 gener 2019
  AFIC CREAMA Benissa Informa de les ajudes a les empreses de comerç i artesania per al 2019.

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania que es regulen per el que s'estableix en l'Ordre 22/2018, de 22 de novembre. Hi ha diferents línies d'ajudes segons els col·lectius, d'una banda, està Emprenem Comerç que va destinada a l'obertura de nous locals, Avalem Comerç als comerços ja establits, Avalem Mercats, als venedors de mercats no sedentaris i finalment Avalem Artesania dirigida al col·lectiu d'artesans.

  En Emprenem Comerç, es consideraran subvencionables les despeses corrents derivades del manteniment d'un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d'una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s'haja desenvolupat activitat econòmica. L'establiment deurà, si escau, obrir-se al públic entre l'1 de febrer i el 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  La subvenció serà de fins al 50% amb el límit de 10.000€, sense que en concepte de lloguer se superen els 5.000€ de subvenció.

  Es consideraran subvencionables les despeses en:

  - Estudis de viabilitat, factibilitat comercial, distribució, il·luminació, estalvi energètic i disseny de l'establiment.

  - Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l'empresa o per a l'inici de l'activitat en l'establiment comercial i, a més, si escau, online.

  - Despeses de traspàs, únicament del local, satisfets a l'anterior titular, que haurà d'haver-se formalitzat en l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  - Despeses de lloguer de local reportats des de l'1 de febrer fins al 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  En Avalem Comerç, Es consideraran susceptibles de rebre suport les inversions en equipament per a l'establiment comercial i la implantació de la venda online segura o la seua integració en una plataforma en línia de comerç electrònic. En aquests casos es consideraran susceptibles de suport les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d'una pàgina web, sempre que estiga vinculada a l'establiment.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 3.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 20.000 euros per sol·licitant, en cada establiment, i en un període de 3 anys.

  En Avalem Mercats, las empreses que realitzen la venda en mercats de venda no sedentària si disposen d'autorització municipal per a això, podran obtindre una ajuda per a la realització d’inversions en l'adaptació de vehicles de transport com a botiga, o en la instal·lació d'equip de fred per al transport i la venda de productes d'alimentació, complint en aquest cas amb la normativa vigent en matèria mediambiental.

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 1.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 5.000 euros per beneficiària en un termini de 5 anys.

  I finalment en Avalem Artesania, els despeses susceptibles d'obtindre finançament són els següents i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit per sol·licitant de 5.000,00 euros:

  – Participació com a expositora en certàmens firals, inclosos els realitzats fora de la Comunitat Valenciana, de caràcter predominantment artesà. Es consideraran susceptibles de rebre suport les despeses de lloguer d'espai i estand, així com els de muntatge, desmuntatge, decoració i retolació d'aquest.

  – Despeses derivades de la protecció del producte, disseny o marca, així com els d'incorporació de disseny en la definició i execució del producte.

  – Confecció i edició de catàlegs de producte, en qualsevol suport, inclòs el cost de l'allotjament en la web, si escau.

             – Accions de promoció de producte, a través de             qualsevol mig promocional.

  – Assistència a cursos especialitzats de formació en disseny, qualitat i especialització en el seu ofici, segons la seua activitat artesana, organitzat per entitats formatives, independentment del lloc en què es realitzen. Es consideren susceptibles de rebre suport únicament les despeses de matrícula i altres conceptes generats per l'entitat organitzadora.

  El termini per a sol·licitar aquestes ajudes serà des del dia 21 de gener fins al dia 4 de febrer, tots dos inclusivament. Totes les sol·licituds s'hauran de presentar únicament de forma telemàtica.

  Las persones interessades en aquestes ajudes potn acudir a la seua oficina Afic-Creama Benissa per a sol·licitar més informació.

   

  Més informació
 • 07 gener 2019
  AFIC CREAMA Teulada-Moraira Informa de les ajudes a les empreses de comerç i artesania per al 2019.

  AFIC CREAMA Informa de les ajudes a les empreses de comerç i artesania per al 2019.

   

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania que es regulen per el que s'estableix en l'Ordre 22/2018, de 22 de novembre. Hi ha diferents línies d'ajudes segons els col·lectius, d'una banda, està Emprenem Comerç que va destinada a l'obertura de nous locals, Avalem Comerç als comerços ja establits, Avalem Mercats, als venedors de mercats no sedentaris i finalment Avalem Artesania dirigida al col·lectiu d'artesans.

   

  En Emprenem Comerç, es consideraran subvencionables les despeses corrents derivades del manteniment d'un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d'una activitat comercial en un local en el qual, amb anterioritat, s'haja desenvolupat activitat econòmica. L'establiment deurà, si escau, obrir-se al públic entre l'1 de febrer i el 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  La subvenció serà de fins al 50% amb el límit de 10.000€, sense que en concepte de lloguer se superen els 5.000€ de subvenció.

   

  Es consideraran subvencionables les despeses en:

  - Estudis de viabilitat, factibilitat comercial, distribució, il·luminació, estalvi energètic i disseny de l'establiment.

  - Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l'empresa o per a l'inici de l'activitat en l'establiment comercial i, a més, si escau, online.

  - Despeses de traspàs, únicament del local, satisfets a l'anterior titular, que haurà d'haver-se formalitzat en l'exercici en què es convoque l'ajuda.

  - Despeses de lloguer de local reportats des de l'1 de febrer fins al 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

   

  En Avalem Comerç, Es consideraran susceptibles de rebre suport les inversions en equipament per a l'establiment comercial i la implantació de la venda online segura o la seua integració en una plataforma en línia de comerç electrònic. En aquests casos es consideraran susceptibles de suport les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d'una pàgina web, sempre que estiga vinculada a l'establiment.

   

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 3.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 20.000 euros per sol·licitant, en cada establiment, i en un període de 3 anys.

   

  En Avalem Mercats, las empreses que realitzen la venda en mercats de venda no sedentària si disposen d'autorització municipal per a això, podran obtindre una ajuda per a la realització d’inversions en l'adaptació de vehicles de transport com a botiga, o en la instal·lació d'equip de fred per al transport i la venda de productes d'alimentació, complint en aquest cas amb la normativa vigent en matèria mediambiental.

   

  La inversió aprovada no podrà ser inferior a 1.000 euros i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit de 5.000 euros per beneficiària en un termini de 5 anys.

   

  I finalment en Avalem Artesania, els despeses susceptibles d'obtindre finançament són els següents i l'ajuda serà de fins al 50% amb el límit per sol·licitant de 5.000,00 euros:

   

  Participació com a expositora en certàmens firals, inclosos els realitzats fora de la Comunitat Valenciana, de caràcter predominantment artesà. Es consideraran susceptibles de rebre suport les despeses de lloguer d'espai i estand, així com els de muntatge, desmuntatge, decoració i retolació d'aquest.

  Despeses derivades de la protecció del producte, disseny o marca, així com els d'incorporació de disseny en la definició i execució del producte.

  Confecció i edició de catàlegs de producte, en qualsevol suport, inclòs el cost de l'allotjament en la web, si escau.

  Accions de promoció de producte, a través de qualsevol mig promocional.

  Assistència a cursos especialitzats de formació en disseny, qualitat i especialització en el seu ofici, segons la seua activitat artesana, organitzat per entitats formatives, independentment del lloc en què es realitzen. Es consideren susceptibles de rebre suport únicament les despeses de matrícula i altres conceptes generats per l'entitat organitzadora.

   

  El termini per a sol·licitar aquestes ajudes serà des del dia 21 de gener fins al dia 4 de febrer, tots dos inclusivament. Totes les sol·licituds s'hauran de presentar únicament de forma telemàtica.

   

  Las persones interessades en aquestes ajudes potn acudir a la seua oficina *Afic-*Creama més pròxima per a sol·licitar més informació.

  Més informació
 • 07 gener 2019
  La campanya de Nadal que repartix 2.000EUR en premis ja té als seus guanyadors.

   

   

  La campanya de Nadal “ Sé l'estrela d'este Nadal, busca la teua estrela per a realitzar les millors compres en els comerços de Teulada-Moraira”, organitzada per la regidoria de Foment junt amb l'Associació d'Empresaris i comerciants de Teulada-Moraira AECO per a fomentar les vendes del xicotet comerç durant estes festes ja té als seus premiats.

   

  Els agraciats en el sorteig celebrat el dia 5 de gener han sigut els següents:

  4º- Josefa Pilar Català, compra realitzada en “Tu Street wear”.Premio de 250 EUR.

  3º -Helen Christine Cross White, compra realitzada en “Perfumería Marvimundo”. Premi de 250 EUR

  2º- Ana Font Vallés, compra realitzada en “Tu Streetwear”. Premi de 500 EUR.

  Mikaela Jianu, compra realitzada en “Charter”, premi de 1.000 EUR.

   

   

  Per a poder participar en el sorteig havien de realitzar una compra per valor mínim de 30EUR, en qualsevol dels establiments associats d'AECO.

   

  Els premiats realitzaran les compres en un espectacular vehicle, durant i exclusivament, el dia 12 de gener entre els comerços associats, esgotant els imports dels premis.

  Més informació

 • Pàgina 1 de 454

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 9063 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Informe Anual de la Distribución Comercial de la Comunitat Valenciana 2017 y avance 2018

Foro Retail Future

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible