El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

CONVOCATÒRIA D'AJUDES PER A MINIMIZAR IMPACTE DEL COVID-19 EN EMPRESES

Dades bàsiques

Títol: CONVOCATÒRIA D'AJUDES PER A MINIMIZAR IMPACTE DEL COVID-19 EN EMPRESES
Organisme: MONFORTE DEL CID
Data de inici: 24-08-2022
Data de finalizació: 12-09-2022
Resum: LA JUNTA DE GOVERN DE L'AJ. DE MONFORTE DEL CID HA APROVAT EN DATA 22/08/2022 CONVOCATÒRIA PENDENT DE PUBLICACIÓ EN EL BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA (FINS QUE NO ES PUBLIQUE NO COMENÇA EL TERMINI DE SOL·LICITUD, I UNA VEGADA PUBLICAT FINALITZARÀ EL 12 DE SETEMBRE DE 2022):

AJUDES AUTÒNOMS PROFESSIONALS, MICROPIMES I PETITES I MITJANES EMPRESES DE MONFORTE DEL CID PER A MINIMITZAR L'IMPACTE DEL COVID-19 “ANUALITAT 2022”
La present convocatòria té per objecte regular les subvencions destinades a pimes, micropimes, persones autònomes i altres col·lectius subjectes a mutualitats del municipi de Monforte del Cid amb destinació a minimitzar l'impacte econòmic que el COVID-19 està suposant i que complisquen el requisit que la mitjana mensual de facturació dels mesos per què es vaja a sol·licitar l'ajuda (que han d'estar compresos entre l'1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022), haja sigut igual o inferior a la mitjana mensual facturada en els mateixos mesos en 2019, que complisquen els requisits establits en la present convocatòria d'ajudes.
El finançament de les subvencions previstes s'efectuarà amb càrrec al crèdit consignat en l'aplicació pressupostària corresponent del Pressupost Municipal vigent 4310 47901 SUBVENCIÓ PROMOCIÓ COMERÇ LOCAL, l'import global del qual ascendeix a SEIXANTA-UN MIL QUATRE-CENTS SETANTA-SET EUROS (61.477 €), a tenor de la subvenció concedida per l'Excma. Diputació d'Alacant a aquest Ajuntament per Decret del Sr. Diputat de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius, núm 2022-2594, de data 21 de juny de 2022, a l'empara de la LÍNIA D'AJUDES A AJUNTAMENTS DE LA PROVÍNCIA D'ALACANT , AMB DESTINACIÓ A MINIMITZAR L'IMPACTE ECONÒMIC QUE EL COVID-19 ESTÀ SUPOSANT SOBRE PIMES, MICROPIMES, XICOTETS EMPRESARIS AUTÒNOMS I PROFESSIONALS DELS SEUS MUNICIPIS. ANUALITAT 2022.
La quantia total assignada (61.477 €), serà repartida de manera lineal i igualitària entre tots els sol·licitants de la subvenció que complisquen els requisits, no podent superar el 100% de les despeses subvencionables justificades i efectivament pagats.
Una vegada realitzat el repartiment igualitari entre tots els sol·licitants, si les despeses justificades d'algun d'ells foren inferiors a la quantitat que li corresponguera, tenint en compte que la subvenció no podrà superar el 100% de la quantia efectivament justificada, o si el nombre de sol·licituds no permetera concedir la quantia total consignada, es procedirà a realitzar un nou repartiment igualitari entre els sol·licitants les despeses justificades dels quals siguen superiors a la quantitat prèviament atorgada i fins al límit de la quantia justificada. L'ajuda màxima a percebre no superarà en cap cas els 4.000,00 € per sol·licitant. En tractar-se d'una concessió directa de subvencions, la valoració de les sol·licituds es limitarà a comprovar que les despeses degudament acreditades en la forma prevista en la convocatòria, es corresponen efectivament amb les indicades en la mateixa i compleixen els requisits exigits. En conseqüència, tots els sol·licitants que complisquen els requisits seran beneficiaris.
Podran tindre la condició de beneficiaris d'aquestes ajudes les empreses que tinguen el seu domicili fiscal en el terme municipal de Monforte del Cid i desenvolupen la seua activitat principal en el terme municipal de Monforte del Cid. No obstant això, també es consideraran beneficiaris, quan s'acredite que, tenint el domicili fiscal a Monforte del Cid, el local principal on es desenvolupa l'activitat radica fora de Monforte del Cid, i no puguen ser subjectes beneficiaris d'aquesta ajuda en aquest municipi (només en aquest cas hauran d'aportar Annex 4 Declaració Responsable Específica).
Podran accedir a les ajudes els següents tipus d'empresa:
Autònoms i mutualistes, siguen persones físiques o societàries.
Microempreses, definides a l'efecte d'aquesta convocatòria com aquelles empreses que ocupen a menys de 10 persones i el volum de negocis de les quals anual o el balanç general anual de la qual no supera els 2 milions EUR.
Petita empresa, definida a l'efecte d'aquesta convocatòria com aquelles empreses que ocupen a menys de 50 persones i el volum de negocis de les quals anual o el balanç general anual de la qual no supera els 10 milions EUR.
Petites i mitjanes empreses (PIME), definides a l'efecte d'aquesta convocatòria com aquelles que ocupen a menys de 250 persones i el volum de negocis de les quals anual no excedeix de 50 milions EUR o el balanç general anual dels quals no excedeix de 43 milions EUR.
Formularis segons publicació en BOP: https://www.monfortedelcid.es/convocatoria-de-ayudas-para-minimazar-impacto-del-covid-19-en-empresas/

Si es necessiten els formularis en un altre format es poden sol·licitar a: adl@monfortedelcid.es
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: ALTRES
Subtipus d'activitat: Convocatòria de subvencions municipals
Etiquetes: COVID

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)

Documents adjunts

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa