El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

Pla de Digitalització Pimes 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya -Finançat per la Unió Europea- Next Generation EU (Programa Kit Digital).

Dades bàsiques

Títol: Pla de Digitalització Pimes 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya -Finançat per la Unió Europea- Next Generation EU (Programa Kit Digital).
Organisme: MONFORTE DEL CID
Data de inici: 10-01-2022
Data de finalizació: 04-02-2022
Resum: Ordre ETD/1498/2021, de 29 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió d'ajudes per a la digitalització de petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació, en el marc de l'Agenda Espanya Digital 2025, el Pla de Digitalització Pimes 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya -Finançat per la Unió Europea- Next Generation EU (Programa Kit Digital).

Establiment de les bases reguladores per a la concessió de les ajudes mitjançant les quals s'executa el Programa Kit Digital per a la digitalització de petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació (d'ara en avant, Programa), que té per objecte l'adopció de solucions de digitalització incloses en el Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa.

Objectiu del Programa.

La finalitat del Programa, l'execució del qual es durà a terme mitjançant la concessió de les subvencions públiques a què es refereix aquesta Ordre, és millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital de les petites empreses, de les microempreses i de les persones en situació d'autoocupació, mitjançant l'adopció de solucions de digitalització en les següents categories descrites en l'annex IV: lloc web i presència en internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, *business *intelligence i analítica, gestió de processos, factura electrònica, serveis i eina d'oficina virtual, comunicacions segures i ciberseguretat.

Beneficiaris.

1. Podran ser beneficiaris d'aquestes ajudes les petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació el domicili fiscal de la qual estiga situat en territori espanyol.

2. S'estableixen a aquest efecte els següents segments de beneficiaris segons el nombre d'empleats i la categoria d'empresa de conformitat amb la definició del Reglament (UE) núm. 651/2014, de la Comissió, de 17 de juny de 2014, pel qual es declaren determinades categories d'ajudes compatibles amb el mercat interior en aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat, que inclou a les persones en situació d'autoocupació:

a) Segment I: Petites empreses entre 10 i menys de 50 empleats.

b) Segment II: Petites empreses o Microempreses entre 3 i menys de 10 empleats.

c) Segment III: Petites empreses o Microempreses d'entre 0 i menys de 3 empleats.

3. Les convocatòries determinaran el segment o els segments de beneficiaris que podran sol·licitar la subvenció pública corresponent.

4. No podran ser beneficiàries les persones físiques o jurídiques que siguen Agents Digitalitzadors Adherits, en els termes de l'article 10 d'aquesta Ordre, ni aquelles amb les quals aquests contracten o subcontracten per a la prestació, en tot o en part, de solucions de digitalització.

Més informació Ordre ETD/1498/2021, de 29 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió d'ajudes per a la digitalització de petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació, en el marc de l'Agenda Espanya Digital 2025, el Pla de Digitalització Pimes 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya -Finançat per la Unió Europea- Next Generation EU (Programa Kit Digital).
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: ALTRES
Subtipus d'activitat: Altres activitats
Etiquetes: modernización, comercio

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)

Documents adjunts

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa