El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

EL NADAL ARRIBA ALS MERCATS D'ELDA AMB AMBIETANCIÓN ESPECIAL, 'PHOTOCALL' I TALLERS GASTRONÒMICS I DE DECORACIÓ

Dades bàsiques

Títol: EL NADAL ARRIBA ALS MERCATS D'ELDA AMB AMBIETANCIÓN ESPECIAL, 'PHOTOCALL' I TALLERS GASTRONÒMICS I DE DECORACIÓ
Organisme: ELDA
Data de inici: 17-12-2021
Data de finalizació: 04-01-2022
Resum: 'Ajuntament d'Elda, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, ha organitzat una sèrie d'activitats en els Mercats Municipals dins de la programació nadalenca ‘Torna la màgia del Nadal a Elda’. Les activitats van començar dissabte passat, 4 de desembre, amb un *photocall nadalenc en el Mercat de San Francisco, que va ser un autèntic èxit de participació.

Continuaran les activitats aquest divendres, 10 de desembre, amb un taller de veles artesanes en el Mercat Central. Es realitzaran dos passes, el primer a les 17.00 hores i el segon a les 18.30 hores. Per a participar és imprescindible la inscripció en el correu electrònic comercio@elda.es

Els dissabtes 11 i 18 de desembre i el dijous 23 el *photocall nadalenc es trasllada al Mercat Central, on el dijous 16 i el divendres 17 de desembre tindran lloc altres dos tallers: el dijous 16 s'oferirà un taller de corones nadalenques, amb dues passes (17.00 i 18.30 hores) i el divendres 17 un taller de receptes nadalenques, que donarà principi a les 17.30 hores i serà oferit per l'Associació de Comerciants del Mercat Central. En tots dos casos és imprescindible la inscripció en el correu electrònic comercio@elda.es

El mateix divendres 17 de desembre, però en el Mercat de San Francisco, tindrà lloc a les 9.00 hores, en el punt de lectura del mercat, un taller de tall de pernil (d'unes 2 hores de duració) a càrrec de la *Asociacion de Comerciants del Mercat de San Francisco. Al final del taller de tall, i aproximadament a les 11.30 hores se celebrarà el sorteig de 20 pernils entre els clients del Mercat de San Francisco que han depositat els seus tiquets de compres en les urnes del mercat.

Finalment, el dimarts 4 de gener tindrà lloc la tradicional xocolatada de Reis en el Mercat de San Francisco, a partir de les 9.00 hores, a càrrec de l'Associació de Comerciants del Mercat de San Francisco.

La regidora de Comerç i Mercats, Sarah López, ha explicat que “un any més, els Mercats Municipals d'Elda se sumen a la campanya nadalenca que, des de l'Ajuntament, organitzem i coordinem per a dinamitzar les vendes en el comerç de la nostra ciutat en uns dies tan importants com són els de Nadal”.

L'edil ha afirmat que “des del govern local continuem fent costat al xicotet comerç *eldense perquè són part fonamental de la vertebració de la vida als nostres carrers i places. Des de l'Ajuntament agraïm la implicació dels comerciants del Mercat Central i del Mercat de San Francisco en les diferents activitats que organitzem”.

Font: www.elda.es
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: PROMOCIÓ
Subtipus d'activitat: Campanya de promoció Mercats Municipals
Etiquetes: ELDA, NAVIDAD, MERCADO

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)
  • Roda de premsa
  • Nota de premsa

Documents adjunts

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa