El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS CAMPAÑA BONO COMERÇ MONFORTE

Dades bàsiques

Títol: CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS CAMPAÑA BONO COMERÇ MONFORTE
Organisme: MONFORTE DEL CID
Data de inici: 03-12-2021
Data de finalizació: 31-01-2022
Resum: L'Ajuntament de Monforte del Cid ha aprovat la CONVOCATÒRIA DE CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER A la CAMPANYA “BONO COMERÇ MONFORTE” DE SUPORT Al COMERÇ, SERVEIS I HOSTELERIA DE MONFORTE DEL CID PER A la REALITZACIÓ D'ACTUACIONS DE PROMOCIÓ DE VENDES. EXERCICI 2021.

L'objecte d'aquesta convocatòria és l'aprovació de la convocatòria anual del procediment de concessió de subvencions, en règim de concessió directa emparat en l'article 22.c) de la llei de subvencions “Amb caràcter excepcional, aquelles altres subvencions en què s'acrediten raons d'interés públic, social, econòmic o humanitari, o altres degudament justificades que dificulten la seua convocatòria pública” dels dels comerços, serveis i hostaleria locals que s'adherisquen a la campanya “Bono Comercio Monforte” que comporta la concessió de bons de compra amb valor de 5 euros als ciutadans i ciutadanes de Monforte del Cid majors de 18 anys que els podran adquirir en les dependències municipals i gastar-los en els establiments adherits a la campanya fins al 15 de gener de 2022. L'Ajuntament assumirà directament 5 euros del valor del bo, sempre que la compra realitzada amb el mateix siga igual o superior a 20 euros. Cada persona podrà adquirir fins a un màxim de 3 bons. S'emetrà un total de 500 bons.

Amb l'emissió i concessió d'aquests bons es pretén fomentar el consum de les compres nadalenques i postnadalenques en el comerç, serveis i hostaleria locals, fer costat al teixit empresarial afectat per la pandèmia Covid-19 i conscienciar a la població de la necessitat i importància de fer costat a les empreses locals.

Els establiments que es vulguen adherir a aquesta iniciativa utilitzaran el model de sol·licitud que figura a l'annex 1 d'aquesta convocatòria i el presentaran per registre telemàtic o en qualsevol dels registres que es relacionen en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, dirigit a l'alcaldessa de Monforte del Cid (en cas de realitzar la seua presentació per mitjà de representant hauran d'adjuntar l'annex 2), juntament amb la següent documentació:
• Declaració responsable del compliment dels requisits establits al punt 3 (annex 3).
• Certificat que acredite estar d'alta en l'Impost sobre Activitats Econòmiques.
• Certificats de trobar-se al corrent en el pagament d'impostos, taxes i altres obligacions econòmiques amb l'Agència Tributària, Tresoreria General de la Seguretat Social, Hisenda Valenciana i l'Ajuntament de Monforte del Cid.
• Manteniment de Tercers (annex 4)

El termini de presentació per a adherir-se a la campanya per part dels establiments és de 5 dies des de la publicació de l'extracte en el BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA.

Més info en: https://www.monfortedelcid.es/convocatoria-de-subvenciones-campana-bono-comercio-monforte
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: PROMOCIÓ
Subtipus d'activitat: Campanya de promoció de la ciutat com a destinació comercial
Etiquetes: bono, comercio

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)
  • Enviament d'e-mail (butlletins, newsletters, etc)
  • Anunci en televisió
  • Missatges WhatsApp

Documents adjunts

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa