El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

Elx Street Market

Dades bàsiques

Títol: Elx Street Market
Organisme: ELX
Data de inici: 01-10-2021
Data de finalizació: 03-10-2021
Resum: La cinquena edició de la fira, que se celebra del divendres, 1 d'octubre, des de les 19 hores al diumenge, 3 d'octubre, a les 23 hores, comptarà amb activitats infantils i actuacions d'artistes com Dani Miguel o Jaime Caravaca.

Elx es prepara per a rebre aquest divendres la cinquena edició del Festival ‘Elx Street Market’ amb música en directe, mercat de disseny i onze furgonetes, caravanes i carrets ‘foodtrucks’ d'estètica vintage que mostraran una àmplia oferta gastronòmica nacional i internacional de qualitat en el Passeig de l'Estació.

L'entrada al recinte és gratuïta, i donarà principi el pròxim 1 d'octubre a partir de les 19 hores i s'estendrà fins al diumenge, 3 d'octubre, a les 23 hores.

En el primer dia es comptarà amb l'actuació de Dani Miquel a les 20.00 hores. A més, els assistents podran gaudir d'una gran varietat de menjar que inclou diverses ofertes gastronòmiques de tot el món com a pizzes, gossets, hamburgueses o cardes. El dissabte a les 12.30 hores actuarà The Liverpool Band i a les 20.00 hores el públic podrà gaudir de comèdia amb Jaime Caravaca. El diumenge estarà enfocat a activitats infantils amb Pallasso Edy a les 12.30 hores i Mag Aranda a les 13.30 hores. A més, a partir de les 20.00 hores estarà Crossroads Blues Quartet.
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: EVENTS
Subtipus d'activitat: Mercats temàtics (nadal, artesania, medievals...)
Etiquetes: foodmarket, foodtrucks, streetmarket,

Documents adjunts

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa