El portal del comerciant

Menú:

Activitats i esdeveniments de la xarxa

FEM BARRI

Dades bàsiques

Títol: FEM BARRI
Organisme: ALCOI
Data de inici: 31-10-2019
Data de finalizació: 31-10-2019
Resum: L'Associació de comerç Zona Nord i el mercat Zona Nord, juntament amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi, han preparat una desfilada per celebrar la festivitat de Halloween que se celebrarà, el dijous 31 d'octubre, al barri més poblat de tota la ciutat.

L'inici de la cercavila comencés a les 19 hores de dijous 31 d'octubre, des del pàrquing de Caramanxel, a la Plaça de la Foguera, finalitzant al carrer Ausiàs March al costat de l'mercat. Una festa amb castells inflables i activitats per a totes les edats oberta a les veïnes i veïns de barri i, per descomptat, a tot Alcoi. També es podrà participar en el concurs de disfresses, on es lliuraran 3 premis als millors vestimentes, tenint en compte que hauran d'estar ambientades amb el terrorífic estil de la festa de Halloween.

Aquest cap de setmana, el barri ja ha escalfat motors, celebrant-se, tant el divendres 25 d'octubre, de 17 a 20 hores, com dissabte 26, de 10 a 14 hores, tallers de Halloween al Mercat de la Zona Nord. Per participar, només cal anar ambientat de la temàtica de Halloween i com no, tenir moltes ganes de passar-ho bé.
La campanya està associada a una targeta de fidelizació? NO
La campanya té un contingut benèfic? NO

Classificació

Tipus d'activitat: ANIMACIÓ
Subtipus d'activitat: Campanya d'animació de carrer/zona
Etiquetes: fem, barri, halloween

Mitjans de difusió utilizats

  • Informació en versió local del Portal
  • Informació en web municipal
  • Anuncis en portals d'internet
  • Xarxes socials (Facebook, Twitter, etc)
  • Anunci en premsa escrita
  • Anunci en radio

Tornar al llistat de campanyes

Activitats i esdeveniments de la xarxa ()