El portal del comerciant

Projectes en marxa

La Xarxa AFIC promou i participa en diversos proyectos d'interès per a les diverses agències locals , centrats en la generació de serveis específics per a comerciants, associacions i persones emprenedores del sector comercial.

Entre estes iniciatives podem destacar:

GREEN COMMERCE

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de la Direcció General de Comerç i Consum, lidera esta iniciativa, extenent a la Comunitat Valenciana les actuacions del projecte europeo LIFE+ del mateix nom desenvolupat entre 2009 i 2012 ambl l'Ajuntament de Torrevieja, ITENE, la xarxa europea ACR+ i Fomento de San Sebastián.

Green Commerce té com a principal objectiu minimitzar l'impacte ambiental del xicotet comerç amb l'aplicació de tècniques senzilles.

Més informació >> >>

PROJECTE ENCERTA

ENCERTA (simulador virtual per a la creació i millora d'empreses comercials) és un sistema en entorn web per a assessorar gratuïtament a les persones interessades a obrir nous comerços, o estudiar el mercat potencial i possibles accions de modernització dels comerços existents, amb l'objectiu de minimitzar el risc en la presa de decisions a l'hora de donar el pas de crear una nova empresa.

Més informació » »

 

PORTAL DEL COMERCIANT

El Portal del Comerciant és una completa web amb gran quantitat d'informació d'interés per al sector comercial, en aspectes com la normativa i tràmits administratius que que afecten al comerç o la localització de les Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC).

Més informació » »

 

MI AFIC: VERSIONS LOCALS DEL PORTAL DEL COMERCIANT

Amb la finalitat de donar un enfocament més proper a les diverses realitats locals dels municipis de la Xarxa AFIC, s'ofereix la possibilitat a les administracions interessades d'administrar una versió local del Portal del Comerciant, que permeta seguir oferint la informació genèrica (normativa autonòmica, subvencions de la Generalitat, etc) junt a dades de caràcter local.

Més informació » »

 

PROJECTE "MERCATS EXCEL·LENTS"

La Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, conscient que la qualitat és una eina eficaç per a millorar la posició competitiva dels Mercats Municipals de la Comunitat Valenciana, ha impulsat la creació d'un model de gestió de la qualitat per a mercats.


+informació

OFICINA MÒBIL DE COMERÇ I CONSUM

Un conveni de col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha permès que la cobertura de les Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) i les Oficines Municipals d'Informació al Consumidor (OMIC), que supera de manera directa el 80% de la població i comerços del territori autonòmic, puga estendre's a la resta de municipis de la Comunitat Valenciana que no conten amb servei directe mitjançant una unitat mòbil i l'assessorament i seguiment personalitzats portada a terme des de la seu central de la FVMP 

Més informació >>>>>>>>

 

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

  • ©2019 Generalitat Valenciana.
  • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
  • El portal del comerç sostenible