El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Mercats municipals

MERCATS EXCEL·LENTS

La Generalitat, per mitjà de la Direcció General de Comerç i Consum, té com un dels seus objectius primordials, en l'àmbit dels estímuls econòmics, impulsar i modernitzar les estructures comercials de la nostra Comunitat. Així mateix, la Generalitat està compromesa amb la creació d’entorns urbans atractius i adequats als nostres temps que col·laboren en l’estructuració d’una economia avançada que garantisca eficientment les demandes socials.

Dins d’aquest marc general d’actuacions, es considera estratègic incentivar la transformació dels mercats municipals —en els quals també intervenen ajuntaments i altres agents econòmics— en un referent local per a la promoció econòmica i turística dels centres urbans.

Amb la finalitat d’assolir aquests objectius, la Direcció General de Comerç i Consum ha convocat la concessió del reconeixement de l'eficiència i excel·lència dels mercats municipals de la Comunitat Valenciana. Aquest reconeixement visualitzarà els esforços realitzats pels diferents mercats en matèria de modernització i dinamització comercial, a la vegada que les persones consumidores augmentaran la confiança depositada en aquests establiments, tan presents a la vida de la nostra Comunitat.

Els mercats municipals minoristes interessats en obtenir aquesta certificació trobaran tots els detalls de la convocatòria en el següent enllaç: (https://www.dogv.gva.es/datos/2018/07/19/pdf/2018_7117.pdf)
 

Mercats municipals (323)

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa