El portal del comerciant

Cercadors i enllaços d'interés

Cercar i analitzar detalladament la informació sobre el sector i les ensenyes hauria de ser sempre un pas ineludible abans d'invertir en alguna d'estes. La franquícia és, probablement, el negoci que genera més informació: revistes especialitzades, seccions en els periòdics i revistes d'economia, portals d'Internet.

Durant els últims anys han proliferat en la xarxa els portals especialitzats a subministrar informació sobre la franquícia. En general, estos portals tenen una estructura comuna, i oferixen tant informació per sectors de franquícia com dades específiques sobre cada ensenya. A més, solen comptar amb un apartat de notícies i flaixos sectorials, on es ressenyen els esdeveniments i s'informa del llançament de noves xarxes.

En conjunt, estos portals són una excel·lent plataforma, contínuament actualitzada, per a realitzar un bon treball de camp abans de decidir-se per qualsevol ensenya. La majoria de la informació que oferixen és gratuïta. Però cal tenir en compte que els portals sobre franquícies tendixen a primar els aspectes positius del sector. És difícil trobar tanta informació sobre tancaments, conflictes o fracassos empresarials com sobre els èxits i les obertures.

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

  • ©2019 Generalitat Valenciana.
  • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
  • El portal del comerç sostenible