El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Actuacions de la xarxa

ASSISTÈNCIA ACELERAPYME PER A EMPRESES

Dades bàsiques

Títol: ASSISTÈNCIA ACELERAPYME PER A EMPRESES
Organisme: MONFORTE DEL CID
Data de inici: 25-01-2024

L'Ajuntament de Monforte del Cid i l'Oficina Accelera Pime FEMPA atendran de forma presencial les PIMES i autònoms de Monforte del Cid per ajudar-los a impulsar el seu procés de digitalització

Amb caràcter trimestral, iniciant-se el servei el proper dia 29 de febrer de 2024 a les instal·lacions municipals de l'Agència de Desenvolupament Local de Monforte del Cid (als baixos de l'Ajuntament de Monforte del Cid, Plaça d'Espanya, 1), els tècnics de l'Oficina Accelera Pime de FEMPA atendran per espais entre trenta i seixanta minuts les persones autònomes i PIMES que prèviament hagin seleccionat l'horari que més els interessi per avançar en els seus projectes de digitalització, conèixer els ajuts i subvencions disponibles i poder tramitar-los, de forma gratuïta, com ara el Kit Digital.

La inscripció per a la cita es podrà dur a terme bé a través del web que facilitarà l´Ajuntament o mitjançant https://www.fempa.es/oficina-acelera-pyme/pedir-cita , seleccionant ?visita programada d?un tècnic ? i la localitat.

El principal objectiu d'aquesta iniciativa és realitzar una tasca activa per impulsar la transformació digital a Monforte del Cid del nostre territori i brindar assistència a un nombre encara més gran de Pimes i autònoms que volen incorporar solucions tecnològiques als seus negocis. Una de les pedres angulars d'aquest projecte és apropar els tècnics de l'Oficina Accelera Pime de FEMPA, per brindar assistència de manera presencial a les instal·lacions municipals, si bé també s'inclouen en aquest programa una sèrie més d'activitats d'estimulació i d'activació tecnològica com:

? Diagnòstic Personalitzat de l'Empresa: Es durà a terme una anàlisi detallada de les necessitats tecnològiques i digitals de cada empresa, identificant oportunitats de millora.

? Elaboració d'un Pla d'Actuació per a la Reconversió Tecnològica: Es desenvoluparan plans d'acció específics per a cada empresa, amb l'objectiu de facilitar-ne la transició cap a solucions tecnològiques avançades.

? Implementació Tecnològica i Adaptació Interna: Es donarà suport a la implementació de solucions tecnològiques ia l'adaptació dels processos interns per optimitzar l'ús de la tecnologia.

? Sol·licitud i informació dajuts i subvencions disponibles per a la PIME o persona autònoma.

? Realització duna jornada anual presencial amb PIMES i autònoms de la localitat.

Aquest projecte emocionant reflecteix el compromís de l'Ajuntament de Monforte del Cid i l'Oficina Accelera Pime de FEMPA en l'impuls de la transformació digital a la nostra regió. Esperem que aquesta col·laboració sigui un pas significatiu cap a un futur més digital i pròsper per a les nostres Pimes i autònoms, ha assenyalat José Joaquín Salas Serrano, regidor de Desenvolupament Econòmic.

 

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa