El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Actuacions de la xarxa

EL MERCAT CENTRAL D'ELDA REPRESA LA CELEBRACIÓ D'HALLOWEEN

Dades bàsiques

Títol: EL MERCAT CENTRAL D'ELDA REPRESA LA CELEBRACIÓ D'HALLOWEEN
Organisme: ELDA
Data de inici: 27-10-2021

El Mercat Central d'Elda reprén aquest divendres la celebració d'Halloween amb un tast de tapes i *hidromiel i un ‘*photocall’ *tematizado

El Mercat Central celebrarà Halloween aquest divendres amb un tast de tapes *maridadas amb *hidromiel i un ‘*photocall’ *tematizado en el qual tota la clientela podrà fer-se fotos. La regidora de Comerç i Mercats, Sarah López, acompanyada de Salvador Suárez i Francisco *Vicó (president i portaveu, respectivament, de l'Associació de Comerciants del Mercat Central d'Elda).

L'edil de Comerç ha afirmat que “la celebració d'Halloween en el Mercat Central d'Elda és ja una tradició que permet que els més xicotets gaudisquen amb les seues famílies quan venen a fer la compra. Enguany, després que en 2020 no es poguera celebrar per la pandèmia, estem molt felices perquè podem recuperar una activitat que dona molta alegria al mercat”.

Sarah López ha indicat que “enguany la principal novetat és que no sols es dirigeix als xiquets i xiquetes, sinó que també està dirigida la celebració a la població adulta, com ara els informaran els representants de l'Associació de Comerciants del Mercat Central”.

Francisco *Vicó, per part seua, ha explicat que “enguany hem fet alguns canvis i ho enfocarem més als majors. Hem preparat una degustació d'una *hidromiel elaborada a Elda que *maridaremos amb tapes. Tot el que vulga podrà adquirir els tiquets en la cafeteria, amb un preu simbòlic d'un euro, i després, en els llocs que col·laboren i que apareixeran en un directori, podrà recollir la tapa. A més, tot el Mercat Central estarà decorat i també hem instal·lat un ‘*photocall’ temàtic perquè els clients que vinguen disfressats puguen fer-se una foto”.

*Vicó ha aclarit que “el que no es podrà fer és anar per tots els corredors del Mercat bevent cervesa perquè cal portar màscara. Quan s'haja recollit la tapa cal anar a la cafeteria per a recollir la cervesa i prendre-se-la allí. Des de l'Associació de Comerciants del Mercat Central volem agrair la col·laboració de l'Ajuntament d'Elda i també del nostre company Alex Moreno, de *Milady, que s'ha encarregat de tota la decoració”.

Font: www.elda.es

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa