El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Actuacions de la xarxa

L'AJUNTAMENT D'ELDA SE SUMA A LA CAMPANYA PER A CONSOLIDAR LA DATA DEL 25 D'OCTUBRE COM A DIA DEL COMERÇ LOCAL

Dades bàsiques

Títol: L'AJUNTAMENT D'ELDA SE SUMA A LA CAMPANYA PER A CONSOLIDAR LA DATA DEL 25 D'OCTUBRE COM A DIA DEL COMERÇ LOCAL
Organisme: ELDA
Data de inici: 14-10-2021

La Regidoria de Comerç i Mercats facilitarà als establiments *eldenses cartelleria commemorativa en al·lusió a la celebració i es regalaran a les persones consumidores bosses reutilitzables amb el logotip creat

L'Ajuntament d'Elda, a través de la Regidoria de Comerç, s'ha adherit a la campanya ‘Dia del Comerç Local’, impulsada des de la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, al costat de les dues grans confederacions d'associacions del comerç local, *Confecomerç i Unió Gremial, i els ajuntaments adherits a la campanya.

La regidora de Comerç, Sarah López, ha explicat hui que “l'objectiu és dedicar un dia especial, el 25 d'octubre, al comerç local amb la idea de fixar aqueix dia al calendari amb caràcter permanent i, així, agrair als nostres comerços tot la dedicació cap a la ciutadania”.

L'edil ha recordat que “les i els comerciants han fet un esforç enorme durant els moments més durs de la pandèmia. I continuen fent un esforç dia rere dia per a mantindre les botigues obertes i els carrers vius, a més de la importància que té el comerç local en la nostra realitat socioeconòmica de la nostra ciutat”.

Sarah López ha afirmat que “des de l'Ajuntament d'Elda vam mostrar una vegada més el nostre compromís amb el sector comercial, fonamental, com he dit abans, l'economia de la nostra ciutat. La campanya en coordinació amb Direcció General de Comerç consta de dues accions principals: la primera, institucionalitzar des de la Generalitat Valenciana i els Ajuntaments el 25 d'Octubre com a Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana, i la segona acció, la difusió a Elda de la campanya publicitària que la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum ha dissenyat al costat de *Confecomerç i Unió Gremial”.

La campanya ‘Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana’ es desenvoluparà fins al 25 d'octubre, i amb tal fi, des de l'Àrea de Comerç i Mercats de l'Ajuntament d'Elda, es facilitarà als establiments locals cartelleria commemorativa en al·lusió a la celebració i es regalaran a les persones consumidores bosses reutilitzables amb el logotip creat per al “Dia del Comerç”, que podran recollir gratuïtament i fins a fi d'existències el dissabte 23 d'octubre de 10 a 14 hores en el Mercat Central d'Elda i en el Mercat de San Francisco de Sales.

Font: elda.es

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa