El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Actuacions de la xarxa

Dia de la Mare

Dades bàsiques

Títol: Dia de la Mare
Organisme: EL PUIG DE SANTA MARIA
Data de inici: 15-04-2021

S'aproxima el Dia de la Mare i des de la Regidoria de Comerç es posa en marxa una campanya que reflecteix el gran cresol de dones i mares que són un referent i, per això, hem de reconéixer-los tot el seu valor a través d'un detall o regal el dia 2 de maig. Així, s'inicia un any més, la campanya del Dia de la Mare amb la fi que els/les ciutadan@s aposten per el comerç i l'hostaleria local.

Donada la gran rellevància que estan adquirint les xarxes socials, volem aprofitar l'ocasió per a connectar als clientes amb els perfils de RRSS dels comerços del Puig, amb la fi d'impulsar la seua promoció en les xarxes socials i connectar amb nous clientes, creant així un gran teixit col·laboratiu, perquè junts sumem.

Entre tots els comerços i ciutadan@s que participen en la campanya, se sortegen 4 menús per a dues persones valorats en 100 euros per a gaudir de l'hostaleria i gastronomia del Puig de Santa Maria (Arrocería Hort de Santa Maria, Alhacena, Arrocería Noray i restaurant Ostende).

Com participar?

1. Comparteix el cartell de la campanya en el teu perfil de instagram i/o facebook amb el hashtag #donaunlikealpuig

2. Etiqueta un comerç o restaurant del Puig. Quants més etiquetes, més possibilitats tindràs de guanyar el sorteig.

3. Explica'ns què li regalaràs a ta mare. Opcional.

Els comerços poden etiquetar també a altres comerços, junts sumem! 

Comerços que participen en la campanya: Tien21, Red Blanca, Pilar Planes, Ferreteria Enesa, restaurant Alhacena, Detalls, CP Sport, Floristeria Amparo, Soraya Bermúdez, Òptica El Puig, Imood restaurant, Avinteriorismo, Espai Retrata, Frener, Escola infantil El Pati, Visiogym, Perruqueria Lorena, Aigua Fresca, Arrocería el Huerto de Santa Maria, Herboristeria el Mussol, perruqueria Eva Castañer, Flavia Mirelli, Arrocería Noray, restaurant Ostende.

Participa i guanya!!!

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa