El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Actuacions de la xarxa

El Dia del Pare arriba al comerç local.

Dades bàsiques

Títol: El Dia del Pare arriba al comerç local.
Organisme: EL PUIG DE SANTA MARIA
Data de inici: 10-03-2021

La Regidoria de Comerç i la Associació d'Empresaris i Professionals del Puig impulsen la campanya de promoció comercial 'Dia del Pare: El teu exemple, el meu aprenentatge' , amb la finalitat de promocionar les compres als comerços del Puig.

Amb aquesta iniciativa la Regidoria de Comerç vol agrair la confiança de veïnes i veïns del Puig que realitzen les seues compres en el comerç local, destacant que les botigues de la població ofereixen productes de gran qualitat, amb una atenció personalitzada que es pot aconseguir en el comerç de proximitat.
En aquesta ocasió, els protagonistes de la campanya són els Pares que, cada vegada més, s'involucren en la cura dels fills, assumint les faenes de casa com una part més de la seua vida quotidiana. Amb aquesta campanya, la Regidoria de Comerç es suma a les iniciatives que s'estan duent a terme per a fomentar una paternitat més participativa i implicada en la cura de les xiquetes i xiquets.

Els petits comerços protagonitzen la vida diària dels pobles, contribuint a una economia viva, segura, comercialment justa, socialment equitativa, culturalment diversa i generadora d'ocupació estable local. Els diners que invertim a les botigues locals, continua circulant contribuint al desenvolupament econòmic del nostre entorn més pròxim. Hem de ser conscients de les dificultats del petit comerç per a competir amb les grans superfícies i la venda on-line. Consumir en el petit comerç suposa una elecció important, com a consumidors, tenim una responsabilitat i un poder per a influir en la marxa de l'economia local i del nostre entorn de manera directa.

En aquesta campanya tenim l'oportunitat de promoure un comerç sostenible i responsable, a través dels nostres hàbits de compra diaris i apostant pel comerç local

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa