El portal del comerciant

Menú:

Actuacions de la xarxa

NIT OBERTA 2021: RIALLES I REBAIXES

Dades bàsiques

Títol: NIT OBERTA 2021: RIALLES I REBAIXES
Organisme: SERNUTEC
Data de inici: 15-04-2021

Esta V Edició de la Gran nit de les compres donarà començament a les 19h fins a les 00h, comptant amb la participació de diferents comerços de moda i complements, moda infantil, bellesa, sabateries i esport entre altres, que estaran esperant la visita dels clients per a oferir-los l'antelació de les rebaixes, així com una magnifica nit amb animacions, degustacions i moltes sorpreses.
 

Des de les 20:00h de la vesprada, podrem trobar:

- ESPECTACLES D'HUMOR EN DIRECTE: Des de les 20:00 fins a les 23:00h. Es realitzaran espectacles d'humor en directe amb quatre monologuistes sent estos Patricia Espill, Carlos Amador, Decopivolta i Pepa Cases. La seua ubicació serà al llarg de l'avinguda al Vedat (a l'altura d'Av. al Vedat núm. 6, 30, 95 i 106 aproximadament).

- EXHIBICIONS DE KANGOO I ART I BALL: Disfrutarem de les exhibicions de Kangoo a càrrec d'Esports Bacete (en la Plaça Major i Av. Al Vedat 88) i de dansa per Art i Ball (en l'Av. al Vedat 133).

- GRAN ESPECTACLE DE MONÒLEGS: A les 00:15h en la Plaça Unió Musical la nit finalitzarà amb un gran espectacle de monòlegs en què actuaran diversos monologuistas reconeguts com són Eva Caps, Maru Candel i Maria Juan.

- TRENS TURÍSTICS: Des de les 19:00 fins a les 22:00 dos trens turístics totalment gratuïts realitzaran dos recorreguts diferents. Un dels recorreguts tindrà el seu inici en la Plaça Major i l'altre en la Plaça Amèrica.
 

Descargar Folleto

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()