El portal del comerciant

Menú:

Actuacions de la xarxa

Concurs DONES VALENTES amb premis per a consumir a Pedreguer

Dades bàsiques

Títol: Concurs DONES VALENTES amb premis per a consumir a Pedreguer
Organisme: PEDREGUER
Data de inici: 01-03-2021

Impulsant el comerç local a través del projecte que ha llançat hui la regidoria  de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Pedreguer!

Per tal de celebrar el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència i el Dia de la Dona, des de la regidoria de Joventut i Infància s'ha llançat el "CONCURS DONES VALENTESa través de les xarxes socials.

Aquest concurs consisteix en un seguit de preguntes sobre dones científiques i les «dones valentes de Pedreguer» que es llancen mitjançant un formulari al facebook de Pedreguer Jove.

Les persones participants, hauran d'endevinar de quina dona es parla en cada pregunta per guanyar.

Cada dia es llançarà una pregunta sobre les dones valentes i una sobre dones en la ciència. Al finalitzar el dia, es registraran les respostes i aquelles que hagen encertat, en ordre de publicació de la resposta, guanyaran un primer, segon i tercer premi per cada pregunta.

Per tal de col·laborar en l'economia local, els premis consisteixen en xecs-regal a consumir en els comerços i empreses adherides a l'ACEP, igual que  s'ha fet ja amb els Microrelats i les Receptes de Quarantena.

1r premi: xec regal de 50€

2n premi: xec regal de 25€

3r premi: xec regal de 10€

Tenint en compte que es faran 8 dies de preguntes i 16 preguntes, es repartirà un total de 1.360€ en xecs.

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()