El portal del comerciant

Menú:

Actuacions de la xarxa

CAMPANYA PROMOCIONAL SAN DIONIS

Dades bàsiques

Títol: CAMPANYA PROMOCIONAL SAN DIONIS
Organisme: VALÈNCIA
Data de inici: 05-10-2020

                                                  

Actuació promocional per al xicotet comerç de la ciutat de València, coincidint amb la festivitat del 9 d'octubre, San Dionis,  la finalitat primordial és  fomentar i potenciar el xicotet comerç especialment els forns i pastisseries  que durant aquesta festivitat com és tradicional venen els seus productes típics, mocadors, dolços, etc.

L'objectiu  de l'activitat promocional és posar en valor la qualitat dels seus productes, així com l'esforç i dedicació de els  comerciants del sector de continuar treballant amb la mateixa intensitat que abans de la crisi produïda pel COVID 19, així com donar visibilitat als xicotets forns i pastisseries de la ciutat, *asímismo reconéixer la labor que exerceixen i la seua importància en el teixit social i empresarial de la ciutat.

L'eix fonamental de l'actuació és crear una imatge que definisca tot el que suposa la tradició d'aquesta festivitat per a la ciutat, acompanyant aquesta imatge dels suports i materials de difusió que potencien aquest xicotet comerç de barri i conviden a comprar. L'actuació es dirigeix principalment al comerç associat i inclou creativitat, producció i impressió de material gràfic (cartells, postals, stickers,etc).

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()