El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Actuacions de la xarxa

NOVES FORMES D'ABORDAR VELLS PROBLEMES. LA CREATIVITAT EN MARXA

Dades bàsiques

Títol: NOVES FORMES D'ABORDAR VELLS PROBLEMES. LA CREATIVITAT EN MARXA
Organisme: CALP
Data de inici: 30-09-2020

La Concejalía de Comerç, juntament amb Creama, posen en marxa dins del cicle de jornades formatives gratuïtes, per a empresaris i emprenedors "NOVES MANERES D'ABORDAR VELLS PROBLEMES. LA CREATIVITAT EN MARXA".

En un entorn competitiu com l'actual, tots els negocis precisen de renovar-se contínuament, buscant destacar per a millorar la seua competitivitat. I és que diàriament, particulars com a empresaris, hem de bregar amb nous reptes. Davant tal univers de complexitat, la realitat ens demanda solucions. Això exigeix major formació i preparació i és ací on la creativitat ocupa un lloc essencial.

La creativitat ens proporciona unes eines imprescindibles per a superar problemes, que impedeixen cristal·litzar les nostres necessitats i desitjos en el nostre camí a l'èxit. Creativitat en lloc de problemes. Oportunitats en lloc d'obstacles. Possibilitats per a crear solucions en lloc de desafiaments.  Aquest taller s'encarregarà de donar unes recomanacions pràctiques per a ser més creatius en el nostre comerç, destacar entre els altres i afrontar els imprevistos d'una manera resolutiva. 

Si estàs estancat o no aconsegueixes eixir d'una rutina de problemes sense solucions i vols redirigir el curs del teu negoci, no esperes més, AQUEST ÉS EL TEU CURS!

Es durà a terme els dies 16-17-18-19-23-24-25-26 de novembre de 20:00h a 22:00h al Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova de Calp

PLACES LIMITADES

INSCRIPCIONS ENwww.calp.es i en Creama Calp 96.583.9033. 

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa