El portal del comerciant
Amb el suport de Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Menú:

Actuacions de la xarxa

L'AJUNTAMENT D'ELDA POSA EN MARXA LA CAMPAPAÑA DE PROMOCIÓ PER AL COMERÇ "MADE IN ELDA"

Dades bàsiques

Títol: L'AJUNTAMENT D'ELDA POSA EN MARXA LA CAMPAPAÑA DE PROMOCIÓ PER AL COMERÇ "MADE IN ELDA"
Organisme: ELDA
Data de inici: 25-05-2020

L'Ajuntament posa en marxa la campanya de promoció ‘*Made *in Elda’ per a incentivar les compres en els comerços de la ciutat

L'Ajuntament d'Elda, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, ha posat en marxa la campanya de promoció ‘*Made *in Elda’ amb l'objectiu de donar a conéixer l'àmplia oferta comercial de la ciutat i incentivar les compres a les botigues i establiments locals, tant de manera presencial com a través d'internet.

L'alcalde d'Elda, Rubén Alfaro, ha assegurat hui durant la presentació d'aquesta campanya que “l'impuls de l'activitat comercial de la nostra ciutat ha sigut sempre una de les aposta del govern local, però en l'actual situació és una prioritat absoluta. Des que va començar aquesta crisi sanitària i amb la declaració de l'estat d'alarma, el comerç local ha jugat un paper fonamental per a garantir el proveïment de productes de primera necessitat a tots els ciutadans i ciutadanes, i especialment als nostres majors”.

El primer edil ha recordat que “no tots els comerços han pogut mantindre la seua activitat durant aquests dos mesos i, per això, posarem en marxa aquesta campanya que, sota el lema ‘*Made *in Elda’, té com a objectiu fomentar el nostre comerç, el comerç d'Elda. Després del bon acolliment que va tindre la campanya del Dia de la Mare, creiem que serà un èxit aquesta iniciativa, que perdurarà en el temps i que està pensada per a tot els comerços de la ciutat”.

L'objectiu de ‘*Made *in Elda’ és, d'una banda, conscienciar als comerciants d'Elda de la necessitat imperiosa d'adaptar-se a l'entorn digital i al món online com a motors de l'activitat comercia i, per un altre, crear un nexe d'unió entre els comerços i els ciutadans.

La campanya és gratuïta i consisteix en la creació d'un directori amb les dades de contacte i canals de comunicació dels comerços i establiments que se sumen a la iniciativa. A més, per a donar-li major difusió, s'ha creat l'etiqueta #*madeinElda amb l'objectiu que els comerciants, quan preparen les seues comandes, etiqueten a l'Ajuntament d'Elda en xarxes socials i posen aquesta etiqueta perquè aportar un major impacte social i major trànsit a les seues xarxes socials.

Per a inscriure's en aquesta campanya, els comerços només han d'accedir a la web de l'Ajuntament d'Elda (www.elda.es/madeinelda) emplenar un senzill formulari amb totes les dades de contacte i amb la informació necessària per als clients, com a horaris, pàgines web, botiga online, xarxes socials, opcions de pagament i de lliurament de les comandes, etc.

En aquests moments hi ha ja més de 70 comerços registrats de pràcticament tots els sectors: alimentació, artesania i regals, floristeries, moda, calçat i complements, perruqueries, joieries, premsa i papereria, serveis per a mascotes, agències de viatges, herboristeries, empreses tecnològiques, mobles i decoració…

Rubén Alfaro ha destacat “la importància d'Elda que, com a capital de la comarca, és pol d'atracció per la seua oferta comercial i d'oci. Per aqueix motiu, apostem per impulsar el nostre teixit comercial i la campanya ‘*Made *in Elda’ ve a sumar-se a altres iniciatives”.

En aquest sentit, el primer edil ha recordat “la ja citada campanya del Dia de la Mare, la creació d'una Guia de comerços amb servei d'enviament a domicili, que ha suposat un autèntic revulsiu per als llocs dels Mercats Municipals i per a altres comerços, els cursos online per a comerciants sobre higiene i seguretat, les mesures de caràcter tributari, el repartiment de 3.500 viseres protectores entre els comerços i, a més, les ajudes econòmiques que des de l'Ajuntament d'Elda i a través de *Idelsa posarem en marxa en els pròxims dies”.

ACCEDISCA Als COMERÇOS COL·LABORADORS PUNXANT SOBRE LA IMATGE:

Font: www.eda.es

Tornar al llistat de actuacions

Actuacions de la xarxa ()

T'interessa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa