El portal del comerciant

Xixona reparteix més de 200 pantalles de protecció anticontagi

Dades bàsiques

Título: Xixona reparteix més de 200 pantalles de protecció anticontagi
Organisme: XIXONA
Data de inici: 25-04-2020

L'Ajuntament també iniciarà en els pròxims dies la distribució de 8.000 mascaretes realitzades per voluntaris

L'Ajuntament de Xixona ha repartit més de 200 pantalles de protecció per fer front al Covid19. El Centre de Salut, la residència d'ancians Vicente Cabrera, la Policia Local, la Guàrdia Civil, els serveis municipals i els diferents comerços del municipi, que estan fent possible que la població es proveïsca dels productes essencials, han rebut este material durant els últims dies. 

 

Estes pantalles personals tenen com a objectiu reforçar la seguretat front el virus en les persones que estan més exposades, per treballar de cara al públic, i protegir així també als ciutadans als quals es dirigeixen, especialment els més vulnerables. Així mateix, el consistori està atenent les peticions de veïns amb malalties cròniques als qui també s'està proporcionant estes pantalles, per ser població de risc.

 

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López Galera, ha assegurat que des de l'Ajuntament “s'estan fent tots els esforços i les gestions necessàries per a dotar a la població de tot el material de prevenció possible, i en eixe sentit en uns dies començarà a fer-se el repartiment de 8.000 mascaretes que estan acabant de confeccionar els voluntaris”. 

 

Les pantalles han sigut donades per voluntaris que les han fabricades en les seues pròpies cases amb impressores 3D i també per l'empresa Adaptemos Group. L'Ajuntament s'ha encarregat de coordinar i col·laborar amb els voluntaris, a més de dur a terme el repartiment. 

 

Per a qualsevol consulta, els ciutadans poden trucar al telèfon de l'Ajuntament (965610300) o de la Policia Local (965613030). A més, el consistori manté actualitzades diàriament la web municipal xixona.es, la pàgina de Facebook de l'Ajuntament i el servei municipal d'avisos per WhatsApp, amb tota la informació d'interés referent a la crisi del coronavirus.

Tornar al llistat de actuacions

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

  • ©2020 Generalitat Valenciana.
  • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
  • El portal del comerç sostenible