El portal del comerciant

El comerç de Vinaròs continua al teu costat

Dades bàsiques

Título: El comerç de Vinaròs continua al teu costat
Organisme: VINARÒS
Data de inici: 17-04-2020

Es tracta d’una nova iniciativa de la Regidoria de Desenvolupament Local per donar visibilitat als establiments que ofereixen venda per telèfon o en línia i servei a domicili

Degut a la crisi sanitària provocada per la Covid-19, moltes activitats econòmiques han hagut de parar i això ha afectat de ple el comerç de proximitat, que en molts casos ha hagut de tancar les seues portes. 

Des de la Regidoria de Desenvolupament Local s’ha llençat la campanya El comerç de Vinaròs continua al teu costat”, per tal de comunicar a la ciutadania que el comerç de Vinaròs continua actiu en aquests moments tan complicats.  

Amb aquesta iniciativa es pretén visibilitzar aquells establiments comercials i de serveis de Vinaròs que continuen prestant servei, de manera telefònica o en línia i aquells que, a més a més, disposen d'un servei de repartiment a domicili.

Només en una setmana s’han adherit un total de 33 establiments de la nostra ciutat, que continuen treballant per tal d’apropar els productes i serveis a la ciutadania, perquè ara “cal que ens quedem a casa”Cal destacar que aquells establiments que vulguen adherir-se a la iniciativa només han de complimentar el formulari mitjançant el següent enllaç bit.ly/COMERÇVINAROS. El llistat amb els establiments adherits s’actualitzarà diàriament i es podrà consultar a la galeria comercial de Vinaròs 

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha indicat que des de l’Ajuntament es donarà tot el suport necessari per ajudar a mantenir el sector comercial i de serveis, fonamental per a l’economia de Vinaròs. Perquè, a pesar de tot, en ple confinament EL COMERÇ DE VINARÒS CONTINUA AL TEU COSTAT i continuem sent “la teua ciutat de compres”.

 

Tornar al llistat de actuacions

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

  • ©2020 Generalitat Valenciana.
  • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
  • El portal del comerç sostenible