El portal del comerciant

CONCURS D'APARADORS NADALENCS

Dades bàsiques

Título: CONCURS D'APARADORS NADALENCS
Organisme: DÉNIA
Data de inici: 15-11-2019

Comerç convoca el concurs d'aparadorisme nadalenc i incrementa la dotació dels premis

La Regidoria de Comerç, a través de l’AFIC en Creama, ha convocat una nova edició del concurs d'aparadorisme d'ambientació nadalenca dirigit a establiments comercials detallistes de la ciutat situats en baixos comercials. El termini d'inscripció per a participar està obert fins al 26 de novembre de 2019. Es pot gestionar la inscripció des de la Seu electrònica de l'ajuntament o entregar-la presencialment, emplenada i signada, en el registre de l'Oficina d'Atenció Ciutadana situada en la plaça de la Constitució.

Els aparadors concursants hauran d'estar decorats des del 6 de desembre de 2019 fins al 6 de gener de 2020. El jurat del concurs, integrat per un representant de la Regidoria de Comerç i dos especialistes en decoració i/o aparadorisme, visitarà els comerços participants del 9 al 14 de desembre.

La gran novetat d'enguany és l'increment de la dotació dels premis, el total dels quals ascendeix a 5.000 euros.

El premi del públic, per exemple, dobla la seua quantitat i ascendeix a 1.000 euros. Els comerços que vulguen participar en aquesta categoria hauran d'enviar una única fotografia del seu aparador al correu mvillo@creama.org abans de les 12 del migdia del 10 de desembre. Aquestes fotos es penjaran en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Dénia, on el públic podrà votar la imatge del seu aparador favorit fins al migdia del 17 de desembre.

La resta de premis contemplats en les bases són: primer premi, dotat amb 1.500 euros; segon, dotat amb 1.000 euros, tercer premi, que percebrà 500 euros, i dos esments especials de 500 euros cadascun.

La sol·licitud de participació en el concurs així com les bases completes es poden consultar en l'adreça https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=97

Tornar al llistat de actuacions

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

  • ©2020 Generalitat Valenciana.
  • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
  • El portal del comerç sostenible