El portal del comerciant

LA NIT DE LA LLUM

Dades bàsiques

Título: LA NIT DE LA LLUM
Organisme: DÉNIA
Data de inici: 22-11-2019

La vesprada-nit del 30 de novembre el centre de la ciutat brillarà a la llum de 7.000 ciris i els comerços oferiran grans descomptes en les compres

La Regidoria de Comerç, a través de l’AFIC en Creama Dénia, organitza una nova edició de la Nit de la Llum. El dissabte 30 de novembre, el centre de Dénia es tornarà a il·luminar amb milers de ciris que anuncien l'inici del Nadal i prop de 60 comerços oferiran descomptes i obsequis al públic des de les 17.30 hores de la vesprada. Participen també les parades del Mercat Municipal, que eixe dia romandrà obert fins a les 23 hores.

En aquesta edició, s'ha avançat la data de celebració de la Nit de la Llum per a fer-la coincidir amb la campanya de Black Friday i que els visitants puguen gaudir dels grans descomptes que realitzen els comerços.

Aquesta vesprada de compres es complementarà amb diverses activitats d'animació com a cors de nadales, ballarins, música, i, per descomptat, la il·luminació màgica de milers de ciris en carrers i places.


Milers de ciris

El centre de Dénia s'il·luminarà amb 7.000 ciris i en alguns punts, com les places del Consell o de la Constitució, s'apagarà per complet l'enllumenat públic i els ciris seran l'única il·luminació, creant un ambient únic.

Cors de nadales

Diversos cors de nadales se situaran en diferents punts del nucli urbà per a amenitzar les compres. Participen en aquesta edició el Cor APAMAR (Associació de Pares del Col·legi Maristes), el cor Al-Manchara i el cor de la Casa d'Andalusia.

Animació musical

Dos grups de ballarins i ballarines recorreran els carrers repartint espectacle, regals i sorpreses.

Premis

Les primeres compres de la vesprada en els establiments inscrits tenen premi segur.

Descomptes

Els comerços participants oferiran grans descomptes, de fins al 50%. Alguns també obsequiaran la clientela amb cava i dolços nadalencs.

Tornar al llistat de actuacions

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

  • ©2020 Generalitat Valenciana.
  • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
  • El portal del comerç sostenible