El portal del comerciant

La targeta de fidelització

Dades bàsiques

Título: La targeta de fidelització
Organisme: OLIVA
Data de inici: 14-04-2020

Des de fa uns mesos L’Associació de Comerciants d’Oliva, conjuntament amb la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva treballa en el llançament de la targeta de fidelització "OLIVA COMERÇ".

 

La targeta y tota l’operativa que hi ha darrere és possible gràcies a un conveni que l’Associació ha firmat amb la Caja de Ahorros y Pensiones de Barcelona ‘La Caixa’ en les oficines de la Concejalia de Comerç.

La targeta tindrà un diseny personalitzat amb els logos i la imatge corporativa d’ACCO i del Comerç d’Oliva, i també amb el distintiu institucional de l’Ajuntament d’Oliva per a  otorgar-li un valor afegit com a  targeta de serveis municipals.

D’aquesta manera, Oliva ha sigut la primera ciutat de la comarca i de les comarques centrals valencianes a disposar d’aquest tipus de targeta, amb tot el que això comporta.

Des de l’Associació, el seu President, Fernando Ferrer, ha volgut agrair el suport rebut una vegada más des de la concejala de Comerç de la Corporació Municipal, y també per part de La Caixa, y ha insistit en la necessitat d’assegurar la viabilitat d’un dels sectors econòmics més importants d’Oliva, que genera al voltant de 900 llocs de traball directes.

Per la seua part, el concejal de Comerç, Mercats i Consum, David González, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, méss encara en aquestos moments de dificultat extrema, ja que és més important que mai prendre iniciatives de dinamització comercial que augmenten l’atracció de nous clients en els comerços d’Oliva i fidelitzen els ja existents.

Tornar al llistat de actuacions

T'interessa

Portal Info Coronavirus GVA

COVID-19. Informació d'interés

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

  • ©2020 Generalitat Valenciana.
  • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
  • El portal del comerç sostenible