El portal del comerciant

Noticies

 • 13 juny 2019
  El sector agroalimentari com a impulsor de l’economia i el turisme a Benicarló

  més

  Més informació
 • 12 juny 2019
  Taller: QUÈ FAN ELS COMERÇOS QUE MÉS VENEN?

  dimecres, 26 de juny de 2019, de 14:00h fins a les 17:00h.

  Empreses de comerç minorista de qualsevol sector.

  INSCRIPCIONS

  https://www.camaravalencia.com/es-ES/jornadas/Paginas/pagina-evento.aspx?cod=7983

  Més informació
 • 12 juny 2019
  Alcoi aprova el seu Pla Estratègic 2019-2025

  Es tanca la legislatura amb l’aprovació del Pla Estratègic d’Alcoi, un document que pretén definir el camí més adequat, a través d'actuacions i projectes concrets, per aconseguir un creixement local intel·ligent, sostenible i integrador del municipi. El regidor de Promoció Econòmica, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, ha destacat que «esperem que siga un document que servisca per a dues o tres legislatures, complementant l’estratègia DUSI aprovada per Europa i subvencionada amb Fons Feder i en línia amb l’estratègia de digitalització «Digital Cities Challenge» subvencionada per la Comissió Europea així com aquelles altres que es puguen desenvolupar».

  El Pla Estratègic d'Alcoi es es perfila com la palanca que situarà a la ciutat en una posició adequada enfront dels nous reptes de la indústria 4.0, d'innovació, de l'economia connectada digitalment i de la ciutat sostenible. Un full de ruta que pretén propiciar un desenvolupament sostenible que situe al municipi en posició de lideratge de les comarques centrals, com a motor de desenvolupament, centre cultural, referent de noves tendències, innovació i tecnologia i gestor d'un territori d'excel·lència.

  Gomicia explica: «Des que aquest equip va assumir el repte de governar Alcoi, sempre hem parlat del mateix, que teníem un somni: transformar aquesta ciutat però, sobretot, que teníem un pla per aconseguir-ho. Pas a pas, ho hem aconseguit: hem creat estratègies valorades molt positivament i, fins i tot, subvencionades per altres administracions, així com l’aprovació del principal document urbanístic: el Pla General i, ara, del principal document econòmic de la ciutat, el Pla Estratègic d’Alcoi. Fulls de ruta que a mitjà i llarg termini seran fonamentals perquè l’evolució de la nostra ciutat supose crear oportunitats per les alcoianes i alcoians i millorar la seua vida».

  Gomicia també destaca del pla dos aspectes fonamentals, que el regidor pensa que han ampliat els terminis de redacció del pla però que eren molt importants perquè aquest fora un document realment útil «Tant la inclusió d’indicadors, en total 115, perquè s’avalue periòdicament la implementació de l’estratègia, com la valoració econòmica de les propostes perquè aquestes no siguen simplement idees sinó projectes viables i quantificables crec que són dos aspectes del pla que garantiran el seu èxit». Igualment, també s’apunta la importància de l’oficina gestora, inclosa al pla, per a la gestió adequada d’aquest.

  Des del govern també es destaca la gran participació que ha tingut el document i la seua importància perquè, «més enllà d'horitzons temporals concrets, la dinàmica de reflexió estratègica ha de permetre configurar un sistema urbà capaç d'adaptar-se de manera àgil als nous reptes que, sens dubte, apareixeran i que caldrà donar resposta amb solucions innovadores» conclou Gomicia.

  Consulta el Pla Estratègic: https://www.alcoi.org/ca/ayuntamiento/pla20192025.html

  Més informació
 • 11 juny 2019
  FOCUS PIME I EMPRENEDORIA ALTA I MIG VINALOPÓ 2019

  Reinventar Models de Negoci en temps de xarxes


  Dijous que ve 27 de juny, se celebrarà en el municipi de Salines l'esdeveniment *Focus Pime Alt i Mitjà Vinalopó 2019, en el qual la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda, presentarà  el "Mapa del Comerç de Proximitat d'Elda", amb la seua participació en la taula redona: "El comerç local a un *click de distància".

  La trobada, dirigit principalment a empresaris i emprenedors, té com a objectiu principal detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents, així com contribuir a el reforç del teixit empresarial i impuls emprenedor en els municipis de l'Alt i Mitjà Vinalopó.

  Es tracta d'una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de el Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons *FEDER de la Unió Europea, dins de el Programa Operatiu *FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

  PROGRAMA
  09.00-09.30 Recepció de participants i Obertura Institucional.
  09.30-10.15 Mesa redona: El comerç local a un *click de distància
  10.15-11.00 Mesa redona: De la botiga física a la botiga online i viceversa
  11.00-11.30 *Networking Café
  11.30-12.30 Mesa redona: Tecnologies que fan possible la innovació en les cadenes de valor dels negocis.
  12.30-13.30 Mesa col·loqui: El repte de la gestió del talent en temps de xarxes.
  13.30 Tancament Institucional.
  LLOC
  Auditori Municipal de Salines, Carrer Comparsa Moros *Laguneros, 1 Salines (Alacant)
  DATA
  Dijous, 27 de juny de 2019 de 09.00 a 13.30

  Inscripció gratuïta ACÍ.

  Descarregar programa ACÍ.

  Més informació ACÍ.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment al qual es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que aquesta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 07 juny 2019
  8 FIRA DE TENDES, TAPES I ROCK A ONTINYENT

  Un total de 8 grups musicals amenitzaran des d’aquest divendres 7 de juny i fins diumenge dia 9 la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent, que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer José Iranzo, organitzada per l’Ajuntament a través de la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal (CES).

  A la part de “tapes i rock” es comptarà amb 17 establiments d’hosteleria que disposaran milers de tapes de tot tipus a l'aparcament adjacent al col·legi Martínez Valls, on actuaran divendres els grups musicals Zerocoma (20 :00), Mimi y los Trileros (22 :00) i Second Coming (00 :00). Dissabte serà torn per a The Lemons (13:15), Scrambled (19:30), Star on Years (21:30) i The Cabriolets (23:30). Finalment, diumenge actuaran Soulomonics (13 :00) i Grupo Ñ (20 :00). La zona de tapes estarà oberta divendres de 19:00 a 02:30 hores; dissabte de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 02:30 hores; i diumenge de 11:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:30 hores.

  Més informació
 • 07 juny 2019
  I ruta de la tapa Vegana d'Alcoi

  Els dies 15 i 16 de juny tindrà lloc la I ruta de la tapa Vegana d'Alcoi. Expliquen en roda de premsa tots els detalls: Vanessa Moltó, regidora de comerç i Isabel Jurado, Ana Micó i Silvia Moriano de la Unión Vegetariana Española.
  En el vídeo expliquen totes les activitats que duran endavant, que també podeu consultar en aquest enllaç: https://unionvegetariana.org/eventos-agenda/rutatapaveganaalcoy/?fbclid=IwAR16-LOdAOp4X1Ehp93njUbFFelHge8DlKGMOKhZSL0Q_eKJYr29SBWKJJE

  Més informació

  Més informació
 • 07 juny 2019
  SUMMER SHOPPING NIGHT 2019

  El dia 7 de juny de 2019 es celebra el ja tradicional Summer Shopping Night, on alguns dels comerços de Silla romandràn oberts fins les 00.00 h de la nit on podrem gaudir de promocions i ofertes especials acompanyats de bona música, cocktails i bon ambient.

  Més informació
 • 07 juny 2019
  La botiga de la Pepa va visitar el passat 31 de maig el Col·legi José García Planells

  L’alumnat de 2n i 3r de Primària va participar en l’activitat exercida des del Departament de Comerç, que pretenia que els més menuts conegueren la història d’una botiga molt especial a través del llibre o conte. L’objectiu era posar en valor els comerços de Manises i acostar-los a ells, ja que al teu poble o barri pots trobar tot el que necessites. A cada escolar se’l va obsequiar amb un exemplar de La botiga de la Pepa i un imant amb un valor que caracteritza el comerç.

  Això no haguera sigut possible sense la col·laboració del Col·legi José García Planells i els voluntaris de Valencià. Des del Departament de Comerç vos agraïm tot el vostre esforç.

  Més informació
 • 07 juny 2019
  El apadorisme creatiu protagonitza l'última formació per a comerciants d'Alfafar

  Al voltant de 20 comerciants han participat en l'últim taller dins del cicle de formacions, dirigides a comerciants i persones autònomes, organitzades per l'Agència de Desenvolupament d'Alfafar (ADL) i Cámara de Comercio de València. 

  Aprendre les regles per a crear l'aparador perfecte ha sigut l'objectiu del taller “Aparadorisme creatiu: Storytelling aplicat a l'aparador”, dirigit per un aparadorista professional que ha aprofundit en la necessitat de planificar l'aparador comercial amb creativitat. 

  A través de la recreació d'un aparador real, les persones assistents han pogut prendre nota de les principals estratègies per a la transmissió efectiva de la imatge corporativa, així com les noves teories per a la captació de l'atenció, com és el storytelling. 

  En este sentit, recrear temàtiques, adequades al sector i al producte o servei, és una de les claus per a aconseguir l'aparador que et diferencia de la competència. 

  Estos cursos d'ADL i Cámara de Comercio continuaran a partir de setembre amb altres tres formacions relacionades amb el màrqueting, el branding i l'atenció eficient a la clientela.

  Més informació
 • 06 juny 2019
  II FERIA DEL COMERCIO Y TURISMO DE GÁTOVA 15 Y 16 DE JUNIO DE 2019
  Més informació
 • 06 juny 2019
  IBERFESTA. Olocau 2019. 8 i 9 de juny
  Més informació
 • 06 juny 2019
  EL VALOR DEL COMERÇ DE MANISES

  VÍDEO DE COMERÇ DE MANISES 

  Més informació
 • 06 juny 2019
  Nova sessió Escola de comerç 2019: Gestiona les xarxes socials del teu comerç

  En la propera sessió de l'Escola de Comerç que tindrà lloc l' 11 de juny de 2019 tractarem la qüestió de les xarxes socials del teu comerç per a què els pugues treure tot el rendiment i benefici possible

  Objectius:

  Podràs respondre a les preguntes:


  Què és un pla de comunicació digital?

  Quina és la seua funció i objectiu?

  Quina diferència hi ha entre estratègia de mitjà social i pla de comunicació?


  Quina xarxa social li convé al meu negoci? Facebook, *Linkedin, Twitter, Instagram,
  *Youtube…?

  Què són les campanyes de PPC? interessen a nivell local?


  El meu pla de comunicació digital. Selecció de les meues pròpies accions i suports. Fixació
  d'objectius, pressupost i calendari.

   

  MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS:

  aDES- C/ Llibertat, 2 · 46460 SILLA (València) ·961219795

  AESI · Rambla Independència,23 ·46460 SILLA (València) ·961213145

  Més informació
 • 06 juny 2019
  L'Associació d'Empresaris de Calp s'adhereix a la campanya Calp diu No! a la violència de gènere

  Des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Calp s'ha llançat la campanya "Calp diu NO! a la violència de gènere" amb l'objectiu de informar, conscienciar i sensibilitzar a tota la població sobre la violència de gènere. A aquesta iniciativa s'ha unit l'Associació d'Empresaris de Calp que hui, a través del seu president, ha recollit els distintius perquè les 80 empreses associades els facen visibles en els seus aparadors.

  Tot aquell empresari que vulga adherir-se a la campanya pot recollir el distintiu en l'Agència de Desenvolupament Local Afic- Crema Calp al carrer Portalet,12.

  Més informació
 • 05 juny 2019
  Ajudes per a Certificació d'I+D+i (CERTIFICA-CV) a càrrec del pressupost de l'exercici 2019 (IVACE)

  Objectiu
  Concessió de subvencions per a l'obtenció per empreses de la Comunitat Valenciana de certificats en matèria d'I+D+i emesos per empreses o entitats acreditades per ENAC (Entitat Nacional d'Acreditació) amb càrrec al pressupost 2019.

  Empreses beneficiàries

  PIME que tinguen la seua seu social o establiment de producció situat a la Comunitat Valenciana en el moment de la presentació de la justificació i que complisquen els requisits previstos en la convocatòria i en les bases reguladores. Queden excloses les empreses que hagen rebut ajudes d'IVACE en les convocatòries del programa CERTIFICA-CV de 2017 i 2018

  Requisits dels projectes

  Els previstos en la convocatòria i en les bases reguladores, especialment:

  1. La certificació objecte de la subvenció haurà de desenvolupar-se dins del període comprés entre l'1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2019, sent requisit imprescindible per a la seua concessió que el procés de certificació no haja finalitzat amb anterioritat a la sol·licitud de l'ajuda.

  2. Els projectes hauran de ser realitzats per pime amb seu o establiment productiu situat a la Comunitat Valenciana en el moment de la presentació de la justificació, i l'actuació de R+D+i que com a conseqüència del projecte es facilite, és a dir, el projecte de R+D+i objecte de certificació, haurà de tenir impacte tangible a la Comunitat Valenciana.

  3. Els costos associats al projecte no podran rebre simultàniament ajudes en el marc d'aquesta convocatòria i d'altres procedents d'aquesta o una altra administració o ens públic.

  Actuacions susceptibles de suport

  Els projectes objecte de subvenció consistiran en l'obtenció de certificats en matèria d'I+D+i emesos per empreses o entitats acreditades per l'Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC), que es poden enquadrar en alguna de les següents actuacions:


  Actuació 1. Certificació de projectes d'I+D+i, desenvolupats per les empreses beneficiàries,a l'efecte de deducció fiscal, segons l'art. 35 de la Llei d'Impost de Societats (Llei 27/2014), en els quals es distingirà entre les següents tipologies:
  o Certificat de projecte de contingut i primera execució.
  o Certificat de projecte de contingut i primera execució amb personal d'I+D en exclusiva.
  o Certificat de mostraris o de projectes de demostració inicial o projectes pilot d'animació o videojocs.
  o Certificat de projecte de contingut i execució amb exante previ o seguiment.
  o Certificat de projecte exante

  Actuació 2. Certificació de la dedicació exclusiva del personal a tasques de R+D+i segons el Reial decret 475/2014, sobre bonificacions en la cotització a la Seguretat Social del personal investigador.

  Actuació 3. Certificació de la capacitat d'innovació a través de les següents normes:
  o Jove Empresa Innovadora (JEI), segons l'Especificació AENOR EA0043 
  o Certificació de Pime Innovadora, segons l'Especificació AENOR EA0047 
  o Certificació conforme a la norma UNEIX 166.002 «Sistemes de gestió de la I+D+i»

  Característiques de l'ajuda

  L'ajuda consistirà en una subvenció del cost de la certificació realitzada per empresa o entitat acreditada per ENAC, amb les següents limitacions en funció del tipus de certificat:

  • Actuacions 1 i 2. Subvenció a fons perdut de fins a un 60% del cost del certificat, amb un màxim de 3.000 €.

  • Per a l'actuació 3. Subvenció a fons perdut de fins a un 75% del cost del certificat, amb un màxim de 1.000 €

  Costos subvencionables

  Serveis Externs: cost de la certificació realitzada per empreses o entitats acreditades per ENAC

  Terminis

  Termini de presentació de sol·licituds: Els terminis de presentació de sol·licituds són els indicats en el quadre següent

  Termini de presentació de sol·licitud Inici del projecte Data límit d'execució del projecte (despeses) Fi termini justificació (límit període pagament)
  Des del 6/06/2019 fins al 2/7/2019 a les 23:59:59 h. Posterior al 01/01/2019 31/12/2019 05/02/2020

  Més informació
 • 05 juny 2019
  SHOPPING NIGHT - 8 DE JUNY

  El proper dissabte 8 de juny des de les 21h fins a les 24h, els comerços d'Almoradí obrin les seues portes amb la Shopping Night. Vine a gaudir d'una nit de compres, descomptes especials, sortejos, actuacions musicals, gastronomía, ball, etc.

  Comptarem amb 5 zones d'activitats:

  - Zona A: Actuacions.
  - Zona B: Festa Rociera, amd l'actuació de l'Escola de Dansa Sofía Sánchez.
  - Zona C: Festa Hawaiana amb DJ, Photocall i taula de còctel.
  - Zona D: Actuació musical.
  - Zona E: Música en directe (Plaça Almoradí, Ciudad de Servicios al costat del camp de futbol durant la XXIV Fira de l'Automòbil d'Ocasió).

  A més, una batukada amenitzarà aquesta nit pels carrers de la localitat.

  Vine a gaudir del comerç local.

  Més informació
 • 05 juny 2019
  JORNADA GESTIONA LES XARXES SOCIALS DEL TEU COMERÇ - FORMACIÓ GRATUITA

  L'Associació Empresarial de Picanya -AEPI-, en col·laboració amb l'Ajuntament de Picanya i Càmara València, organitza el taller GESTIONA LAS REDES SOCIALES DE TU NEGOCIO.

  El proper DIJOUS 13 DE JUNY de 14 a 17h al CDL Alqueria de Moret (vore mapa ací) Ana Ramón d'Isho Design, impartirà aquesta formació gratuita per a totes les persones assistents que inclou aperitiu i temps informal per a conectar amb les altres empreses i comerços assistents.

  En aquest taller, donarem resposta a:

  Què es un pla de comunicació digital? Quina és la seua funció i objectiu?
  Quina diferència hi ha entre estratègia de social media i  plan de comunicació?
  Quina xarxa social li convé al meu negoci?
  Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Youtube…?
  Quines son les campanyes de PPC?  interessen a nivell local?

  El meu pla de comunicació digital. Selecció de les meues pròpies accions i suports.
  Fixació d'objectius, pressupostos i calendari.

  Revisió individual del meu pla de comunicació digital venedor.

  Pots inscriure't ací mail

  Pàgina web d'AEPI, ací

  Més informació
 • 05 juny 2019
  Curs de renovació del carnet de Plaguicides el 15 de Juny

  Data: 15 de juny Horari: de 08:00 a 14:00h 

  Lloc: Casa de Cultura de Calp

  Preu: 50EUR ; Aportar el dia del curs fotocòpia de DNI i justificant de pagament.

  Inscripcions en Creama Calp (C/Portalet) o tel 965839033 de 09:00-14:00h

  Més informació
 • 05 juny 2019
  L’Ajuntament de Benicarló estrena nou web municipal i nou domini

  més

  Més informació
 • 04 juny 2019
  Xirivella al Carrer

  más informació https://bit.ly/2wKH7bn

  Més informació

 • Pàgina 6 de 479

 • Mostrant del 101 fins al 120 d'un total de 9562 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible