El portal del comerciant

Noticies

 • 09 Desembre 2019
  MERCAT DE NADAL 2019

  L' Ajuntament de Catarroja, a través de la seua Regidoria de Comerç i amb col.laboració de les associacions comercials ACYPE i ASMERCAT va a celebrar el Mercat de Nadal els dies 14 i 15 de desembre en el Mercat Municipal. 

  Durant el cap de setmana es realitzaran en el Mercat de Nadal, activitats d'animació per a tota la família i el dissabte vesprada nit els venedors del Mercat oferiran una degustació dels seus productes i s'amenitzarà la vetlada amb ambient musical.

  La fira es complementarà amb un mercat nadalenc exterior en moltes activitats per als menuts de la casa i la visita de personatges nadalencs que  també es acompanyaran.

  Més informació
 • 09 Desembre 2019
  AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN "PRIME"

  ELDA PRIME SHOPPING
  Aquest Nadal el comerç local vol fer sentir especials als consumidors que acudisquen a la ciutat d'Elda a realitzar les seues compres. Clients preferents entorn als quals, especialment per Nadal, gira tota l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local, per a obtindre la millor experiència de compra.

  Amb aquest objectiu s'activa una campanya molt especial per al foment del comerç local per Nadal, dirigida  especialment als clients  més joves a través d'un eslògan innovador: "ELDA PREVALGA *SHOPPING".

  Un missatge que posa als clients del comerç d'Elda en l'escaló més important del procés de compra, perquè en '"el comerç d'Elda tots els clients són prime" i tots els clients aporten un valor afegit amb les seues compres a la ciutat, *formentando els valors de sostenibilitat que aporta el comerç urbà a la ciutat, avantatges de compra basades en la confiança que *sumpone comprar sense eixir de casa, sense cotxe, sense esperes, amb tracte personal, sempre a temps, amb més accessibilitat, de forma més saludable i sense estrés.

  Una acció publicitària global que es complementarà amb les accions promocionals i d'animació comercial que des dels mercats municipals de la ciutat s'han programat per a aquestes dates.

  Més informació
 • 09 Desembre 2019
  Enguany ni Papà Noel ni Sant Valentín. Enguany te la Regalem Nosaltres

  L'Associació d'Empresaris de Calp, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calp i la Afic-Creama Calp,  posa en marxa amb motiu de les festes nadalenques una ambiciosa campanya per a fomentar el consum en les empreses associades i animar a tots aquells empresaris del nostre municipi que encara no formen part de l'associació a unir-se a ella.

  Participar en la campanya "Enamora't aquest Nadal a dues Rodes" és molt senzill, per una compra/servei de 5€ pots aconseguir una participació en el sorteig d'una Hona de 125cc. Per cada 20€ d'en una mateixa compra aconseguiràs més paperetes!!
  La papereta premiada serà aquella que coincidisca amb el primer premi de la Loteria Nacional que es realitzarà el 15 de febrer de 2020.

  Pots consultar les bases de la campanya ací.

  Els establiments pertanyents a l'Associació d'Empresaris de Calp són aquests.

  Més informació
 • 08 Desembre 2019
  VIST LA TEUA MESA DE NADAL EN ELS MERCATS D'ELDA

  D'aquesta manera, una professora experta en protocol ensenyarà als participants en el taller diferents trucs de decoració, vestint per a això diferents taules de Nadal: redones, quadrades, allargades; donant també unes xicotetes orientacions de protocol i etiqueta per a les dates nadalenques.

  Els tallers, aproximadament de 40 minuts de duració, se celebraran en el *sigueinte horari:

  Mercat de San Francisco de Sales
  *Viernes 13 de desembre: 2 tallers, a les 11 i a les 12 h

  Mercat Central d'Elda
  Dissabte 14 de desembre: 2 tallers, a les 11 i a les 13 h

  La inscripció als tallers es podrà realitzar a través del telèfon de la Regidoria de Comerç 966 98 92 32, en l'email comercio@elda.es i en el Mercat Central i el Mercat de San Francisco el mateix dia de l'activitat. 

  Més informació
 • 08 Desembre 2019
  EL MERCAT DE SAN FRANCISCO APOSTA PER UN CONSUM RESPONSABLE

  D'aquesta manera el Mercat de San Francisco obsequiarà durant el període nadalenc a tots els seus clients i clientes amb 1000 calendaris personalitzats.

  Aquests calendaris, que compten amb una fotografia dels comerciants que integren l'oferta comercial de la Plaça de Proveïments, tracta d'enviar un missatge positiu des del punt de vista de la sostenibilitat per a l'any 2020: "l'aposta per un consum responsable".

  Més informació
 • 08 Desembre 2019
  EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA, SÚPER NADAL EN TU MESA

  D'aquesta manera, la Regidoria de Comerç, al costat de l'Associació de Comerciants del Mercat Central Elda, han *promado una potent actuació promocional per a la Plaça de Proveïments, un SÚPER NADAL en la  que els comerciants sortejaran 3.300 euros en vals de compra entre tots els clients que realitzen les seues compres en els llocs de venda adherits a la promoció. Concretament seran 2 vals de compra de 30 euros per posat participant. El sorteig es realitzarà el divendres 20 de desembre a les 17,00 h.

  A més, unit a aquesta promoció i amb l'objectiu de fer més lúdica i *atracitiva la compra durant la campanya de Nadal, els dies 14, 21 i 22 desembre, el Mercat Central comptarà amb un *PHOTOCALL NADALENC, en el qual que totes les persones que acudisquen al Mercat Central durant aquestes dates podran emportar-se a casa una foto personalitzada.

  HORARIS ESPECIALS NADAL

  Així mateix, i a fi de prestar el millor servei a consumidors locals i visitants i facilitar l'activitat comercial de la ciutat, el Mercat Central d'Elda disposarà d'horaris excepcionals durant el pròxim període festiu, romanent obert al públic en horari matinal el diumenge 22 de desembre.

  Per part seua, els Mercats ambulants de Verge del Cap i San Francisco, romandran oberts els dies de *Nochebuena i Nit de cap d'any en el seu horari habitual.

  Més informació
 • 08 Desembre 2019
  FES-TE UN REGAL AQUEST NADAL COMPRANT EN EL MERCAT DE SAN FRANCISCO

  Els comerciants del Mercat de San Francisco de Sales han apostat per una tradicional campanya promocional, a través de la que sortejaran entre tots els seus clients 4 espectaculars lots de Nadal, sorteig que es realitzarà el divendres 20 de desembre, i 19 bateries de cuina i 19 vaixelles, sorteig que es realitzarà el 27 de desembre.

  Una acció promocional en la qual  tampoc faltarà l'animació Nadalenca, de manera que, pensant  especialment en els més xicotets, el 3 i 4 de gener, el Patge Real estarà en el Mercat de San Francisco d'11 a 13 hores. A més,  tots els clients que visiten la Plaça de Proveïments durant el 4 de gener podran gaudir d'una gran xocolatada nadalenca des de les 8 del matí.

  Com a missatge de valor afegit, a més enguany, els comerciants de Mercat de San Francisco, volen enviar als seus clients un missatge molt important, més enllà del període nadalenc,  i per a això regalaran 1.000 calendaris personalitzats amb un *mesaje molt especial per a 2020:"Apostem per un consum responsable".

  Unit a la seua campanya promocional el Mercat de San Francisco de Sales, per a fer més càlides les compres de Nadal,  comptaran amb una decoració Nadalenca especial: amb garlandes, motius nadalencs i un gran arbre de Nadal il·luminat amb llums led que donarà la benvinguda a tots els clients que visiten la Plaça de *Abastosdurante el període nadalenc.

  Més informació
 • 06 Desembre 2019
  ESPAI TARONJA

  ESPAI TARONJA

  L´Ajuntament d´Alzira estrena este Nadal ESPAI TARONJA. Els dies 18, 19, 20 i 21 de desembre a la Plaça Major

  Volem engrandir el producte autòcton de la nostra terra, per això dedicarem un espai per a promocionar-lo amb diferents activitats :

  📸🚶🏻‍♂🥃🍮👩‍🍳Showcookings, Degustacions, Xarrades, Visites guiades, Foto 3d, Sucs naturals i molt més…

  • Durant els dies 18 i 19, els restaurants adherits oferiran a les seues cartes Menú ESPAI TARONJA. Els clients que consumisquen este menú podran obtindre una malla de cítrics ecològics alzirenys.

  *Restaurants amb “Menú ESPAI Taronja”: El Caramelito, La Casa de los Duendes, Saó, Tasca All Negre i Tasca Camí Vell.

  • “TARDEO TARONJA ALZIRA”: Divendres 20, “TARDEO TARONJA ALZIRA”, als establiments adherits. Tapes novedoses amb cítrics i productes locals: Tasca All Negre, Glaçons Plaça, Guinea Plaça, The Texas Rustibo, Dreams, Tribeca, Café del Mercat i Barbas.
  • Els comerços adherits oferiran als seus clients un tiquet per a consumir un suc de taronja ecològica alzirenya en la plaça major.

  Participa i reivindica la importància que per a la nostra terra ha tingut i té el seu cultiu en la nostra economia i cultura 🍊🧡

  Més informació
 • 05 Desembre 2019
  PRESENTACIÓ: PLA ESTRATEGIC DE TURISME 2020-2030

   

  La jornada tindrà lloc dijous que ve dia 12 de desembre en la Seu Universitària Casa Nova a les 19.00 hores, posteriorment, se celebrarà una Jornada Tècnica a càrrec de Sr. Francisco Femenía “El paper dels influencers en el sector turístic” i posterior col·loqui-debat.

  Els convidem al fet que participen de la jornada que celebrarem.

  Més informació
 • 05 Desembre 2019
  Teulada-Moraira CAMPANYA NADALENCA 2019-2020
  Més informació
 • 04 Desembre 2019
  MERCAT NADALENC

   L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Mercats i en col·laboració amb la resta de les regidories de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania i Participació Pública, pretén desenvolupar diverses activitats encaminades a dinamitzar el mercat local.

  El MERCAT DE NADAL, que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de desembre de 2019 a la plaça Rafael Atard. Els comerciants que venen productes nadalencs o relacionats amb el Nadal (artesania, plantes, alimentació, decoració, etc.).

  Més informació
 • 04 Desembre 2019
  VII FIRA DE NADAL DE CALP

  Aquest Pont de la Constitució 6, 7 i 8 de Desembre, veuen a gaudir en el Barri antic de Calp de la nostra tradicional Fira de Nadal en la seua 7é Edició.

  Podrem trobar mes de 40 llocs d'artesania, 34 llocs locals, comptant a més amb Atraccions i Tallers Infantils, Igualment podrem gaudir d'Actuacions Musicals, Exhibicions de les Escoles de Dansa, Tallers de Pilota Valenciana en altres activitats.

  T'esperem.... Bones festes

  Més informació
 • 04 Desembre 2019
  III Concurso de Escaparatismo de Callosa

  El objetivo del Concurso de Navidad es dinamizar el comercio local en esta época del año a través del Concurso Navideño de Escaparatismo Comercial Navidades de 2019, animamos a todos los comerciantes a participar en esta campaña de animación comercial, aderezando sus escaparates con originales motivos navideños, creando un entorno propicio para atraer el comercio en Callosa de Segura. El plazo de inscripción estará abierto hasta el viernes día 13 de diciembre, pudiendo presentar la solicitud en la oficina de Turismo y obtener las bases, tanto en dicha oficina como a través de la página web del Ayuntamiento. Enséñanos el espíritu navideño de tu negocio

  Més informació
 • 03 Desembre 2019
  GUANYADORS VALS RUTA DE LA TAPA

  Els guanyadors del sorteig de la Ruta de la Tapa han rebut aquest migdia el seu premi de mans del regidor de Comerç, José Luis Ramos. Es tracta d'un sopar valorat en 50 euros en qualsevol dels bars adherits a la campanya "Riba-roja és la canya" celebrada els dies 15, 16 I 17 de novembre. Els participants van aconseguir emplenar el passaport, almenys amb el segell de dos establiments diferents i així poder optar al premi. Enhorabona!!

  Més informació
 • 03 Desembre 2019
  Els comerciants de Benissa reben 20.000 euros d'ajuda de la Generalitat Valenciana.

  Amb aquesta subvenció podran realitzar inversions en els establiments i en l'equipament.

  L'Ajuntament de Benissa ha rebut 5.670 € per a projectes de dinamització i promoció del comerç.

  La Generalitat Valenciana ha atorgat una ajuda de més de 20.000 euros a quatre establiments comercials de Benissa. AFIC-CREAMA ha col·laborat en tot el procés d'informació i tramitació d'ajudes. Des del departament municipal han manifestat la seua satisfacció per haver pogut fer costat al comerç benisser en totes les gestions. Així mateix, AFIC-CREAMA ha rebut més de 5.500 € de la institució valenciana per a accions de dinamització i promoció comercial en el municipi.

  Més informació
 • 03 Desembre 2019
  Ángel Lorente, regidor de comerç, visita les candidatures premiades en els premis "Q" 2019.

  El regidor ha recalcat que és primordial crear un canal de comunicació directe i pròxim entre el Consistori i els i les comerciants per a així fer-los partícips en la presa de decisions de futures accions que puguen dur-se a terme respecte a la promoció del comerç local.

  Més informació
 • 02 Desembre 2019
  Fireta de Nadal i Tapes al Mercat

  La Fireta de Nadal és un esdeveniment que té per finalitat fomentar l'activitat econòmica i social del municipi, dins de la campanya nadalenca, que afavoreix la creació de sinergies entre sectors i  genera experiències amb la ciutadania que contribueixen al reconeixement de tots dos.


  Tot gira al voltant del Mercat Municipal, i tant el Mercat com la plaça es converteixen en espai de trobada en el qual conviuen, igual que en la vida quotidiana del municipi, diferents agents i propostes.

  Més informació
 • 02 Desembre 2019
  CAMPANYA DE NADAL I REIS 2019/2020

  Promoció del comerç local.

  Més informació
 • 02 Desembre 2019
  FIRA DE LA IMMACULADA D'ELDA 2019

  Les Fira de la Immaculada, se situarà en terrenys del Polígon *Almafrá, entre els carrers Polígon, Mèdic José Ferreira Quintana i Avinguda de Filipines.

  Aquesta edició, la Fira comptarà amb més de 60 llocs de venda, que oferiran als visitants una atractiva oferta en artesania, alimentació, joguets, regals... i detalls de tota mena.

  Al recorregut compost pels llocs d'artesania, se sumaran les esperades atraccions firals, amb mes de 40 activitats instal·lades, entre atraccions firals, casetes i tómboles.

  D'aquesta manera, la Fira de la *Inmacualda prendrà forma de Mercat tradicional des del divendres 6 de desembre (festiu Dia de la Constitució) al diumenge 8 de desembre (festivitat de la *Inmacualda Concepción), en un entorn que es desitja que convide al passeig, la relació i a l'entranyable tradició de "firar" als més xicotets.

  Per a la seua major projecció, la Fira de la Immaculada, comptarà un any més amb una imatge publicitària singular, en aquesta ocasió dissenyada per l'artista gràfic local David *Valor, il·luminació decorativa i un atractiu programa d'activitats complementàries orientades als més xicotets en la “Carpa Municipal”, que estarà instal·lada en la zona de llocs d'artesania des del divendres 6 al diumenge 8 de desembre.

  Una cita obligada per a tots els *eldenses, que també podran gaudir visitants de tota la província, i que com és ja tradició es veurà enriquida amb la també popular Fira d'Atraccions, que mantindrà la seua activitat fins al diumenge 15 de desembre, com a avantsala del període Nadalenc.


  PROGRAMA D'ACTIVITATS “CARPA MUNICIPAL”

  Viernes 6 de diciembre – Día de La Constitución

  De 12,00 a 14,00 h y de 17,00 a 20,00 h

  Actividades en la carpa municipal: Monitores, Animación, pinta-caras, juegos tradicionales, laberintos, paracaídas, habilidades...

  Sábado 7 de diciembre

  De 17,00 a 20,00 h

  Actividades en la carpa municipal: Monitores, Animación, pinta-caras, juegos tradicionales, laberintos, paracaídas, habilidades...

  Domingo 8 de diciembre – Día de La Inmaculada

  De 12,00 a 14,00 h y de 17,00 a 20,00 h

  Actividades en la carpa municipal: Monitores, Animación, pinta-caras, juegos tradicionales, laberintos, paracaídas, habilidades...

   

  Més informació
 • 02 Desembre 2019
  ENCESA DE LLUMS

  El proper diumenge día 8 de desembre a les 19:30 hores, tindrà lloc l'Encesa de Llums de Nadal.

  Més informació

 • Pàgina 4 de 490

 • Mostrant del 61 fins al 80 d'un total de 9792 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2020 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible