El portal del comerciant

Noticies

 • 13 Desembre 2019
  FIRA DE NADAL DE BURJASSOT

  Durant 4 caps de setmana els comerços de Burjassot, exposaran els seus productes en l'antic mercat de Burjassot.

  Més informació
 • 11 Desembre 2019
  ACTE DE CLAUSURA Programa "Gestiona amb èxit la teua pròpia empresa"

  L'Ajuntament de Torrent, en el marc de l'Estratègia EDUSI finançada amb fons FEDER, ha posat en marxa un programa de formació i assessorament personalitzats dirigit a persones interessades a emprendre i/o millorar la gestió del seu negoci.

  El pròxim dia 11 de desembre es posa fi a aquest programa de formació i assessorament a través d'una jornada "networking" amb la presentació "Elevator Pitch" dels projectes que els participants del programa han desenvolupat i sessions de mentorización per part de representants d'entitats referents en matèria d'emprenedoria.

  Més informació
 • 11 Desembre 2019
  ESTAS NAVIDADES, FIESTAS VIP . COMERCIO LOCAL DE CARCAIXENT
  Més informació
 • 10 Desembre 2019
  Subvencions Associacions de comerciants

  El beneficiari presentarà el Compte Justificatiu amb aportació dels Justificants de gasto, segons el model d'imprés i acompanyarà els justificants corresponents de conformitat amb el que establix la  Resolució

  Més informació
 • 10 Desembre 2019
  Arranca la campanya Gaudeix del Nadal al Comerç Local d’Alfafar

  L'Agència de Desenvolupament Local d'Alfafar (ADL) torna ha organitzar un any més la campanya “Gaudeix del Nadal al Comerç Local d’Alfafar”, una iniciativa municipal que busca posar en valor els valors únics del comerç de proximitat, especialment durant les festes nadalenques. 

  D'aquesta forma, l'ADL, amb la col·laboració de Mercat Municipal i Espai Jove, ha preparat una programació especial sota l'etiqueta “Nadal al Comerç Local” i que s'integra per primera vegada dins de la programació local de nadal. 


  Animació i foment del comerç local en nadal

  Entre les novetats, destaca l'organització de la primera “Marxa del Nadal” el 27 de desembre, una macro esdeveniment lúdic i esportiu en el qual veïns i visitants recorreran amb les seues millors disfresses nadalenques els carrers de la localitat, per a participar en els sortejos de regals que realitzaran comerciants locals i gaudir d'un bon berenar nadalenc, música i animació. Així mateix, l'esdeveniment tindrà un marcat caràcter solidari, ja que per a obtindre un dorsal els participants entregaran un quilo d'aliments no peribles a l'Associació Càritas. 

  Per part seua, els més xicotets tenen una cita amb el nou “Sambori del Nadal”, una jornada amb jocs gegants de nadal i la visita del Pare Noel el dia 23 de desembre, entre altres sorpreses patrocinades per Comerç Alfafar. 

  També els més joves poden participar en els nous “Tallers juvenils de Nadal” impartits per comerciants locals en el Espai Jove, que busquen acostar l'activitat comercial de proximitat entre el públic més jove.

  A la campanya se suma Mercats d’Alfafar amb activitats i tallers tant a l'entorn del Mercat Municipal com dels mercats ambulants del barri Orba i de la Plaça de l'Ajuntament. 


  Descomptes en el comerç local

  Per part seua, Acypal ha preparat grans descomptes per les compres realitzades en els comerços associats: se sortejaran 50 vals descompte per valor de 30 euros per a les compres nadalenques.

  Accedeix a tota la programació en aquest enllaç.

   

  Més informació
 • 10 Desembre 2019
  Els comerços activen la campanya de Nadal a Benissa

  • El lema triat en aquesta edició és “Per Nadal, la màgia al teu comerç local”.
  • Els clients entraran en un sorteig quan la compra siga igual o superior a 50 €.
  • Els guanyadors es coneixeran el dia 3 de gener a les 12.30 h en directe a través de Ràdio Litoral.

  La màgia del Nadal també estarà present en els comerços de Benissa gràcies a la reedició de la campanya comercial en la qual se sortejaran 2.000 € repartits en tres categories; un de 1.000 euros, un altre de 500 euros i cinc de 100 euros entre aquelles persones que realitzen compres iguals o superiors a 50 euros en comerços associats.

  A més del sorteig, estan previstes diferents accions de dinamització entre les quals es troben les atraccions infantils del 22 de desembre i la gimcana “Cerca l’anomalia” que tindrà lloc durant el dia 5 de gener.

  Enguany, com a novetat, estarà l'“arbre dels desitjos” en la Plaça Jaume I on els clients podran penjar les targetes que s'adquiriran de manera gratuïta en els establiments comercials. L'acció ha sigut organitzada per l'ACEB en col·laboració amb l'ajuntament a través d'AFIC-CREAMA.

  Més informació
 • 09 Desembre 2019
  Nadal al Mercat

  Vine al Mercat Municipal de Benetússser!! El comerç local i les associacions exposaran els seus productes a les parades del mercat municipal, així com els propis mercaders prepararan tapes per donar a conèixer els seus productes de proximitat!

  Més informació
 • 09 Desembre 2019
  MERCAT DE NADAL 2019

  L' Ajuntament de Catarroja, a través de la seua Regidoria de Comerç i amb col.laboració de les associacions comercials ACYPE i ASMERCAT va a celebrar el Mercat de Nadal els dies 14 i 15 de desembre en el Mercat Municipal. 

  Durant el cap de setmana es realitzaran en el Mercat de Nadal, activitats d'animació per a tota la família i el dissabte vesprada nit els venedors del Mercat oferiran una degustació dels seus productes i s'amenitzarà la vetlada amb ambient musical.

  La fira es complementarà amb un mercat nadalenc exterior en moltes activitats per als menuts de la casa i la visita de personatges nadalencs que  també es acompanyaran.

  Més informació
 • 09 Desembre 2019
  AQUEST NADAL, EN EL COMERÇ D'ELDA TOTS ELS CLIENTS SÓN "PRIME"

  ELDA PRIME SHOPPING
  Aquest Nadal el comerç local vol fer sentir especials als consumidors que acudisquen a la ciutat d'Elda a realitzar les seues compres. Clients preferents entorn als quals, especialment per Nadal, gira tota l'àmplia, pròxima i especialitzada oferta del comerç local, per a obtindre la millor experiència de compra.

  Amb aquest objectiu s'activa una campanya molt especial per al foment del comerç local per Nadal, dirigida  especialment als clients  més joves a través d'un eslògan innovador: "ELDA PREVALGA *SHOPPING".

  Un missatge que posa als clients del comerç d'Elda en l'escaló més important del procés de compra, perquè en '"el comerç d'Elda tots els clients són prime" i tots els clients aporten un valor afegit amb les seues compres a la ciutat, *formentando els valors de sostenibilitat que aporta el comerç urbà a la ciutat, avantatges de compra basades en la confiança que *sumpone comprar sense eixir de casa, sense cotxe, sense esperes, amb tracte personal, sempre a temps, amb més accessibilitat, de forma més saludable i sense estrés.

  Una acció publicitària global que es complementarà amb les accions promocionals i d'animació comercial que des dels mercats municipals de la ciutat s'han programat per a aquestes dates.

  Més informació
 • 09 Desembre 2019
  Enguany ni Papà Noel ni Sant Valentín. Enguany te la Regalem Nosaltres

  L'Associació d'Empresaris de Calp, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calp i la Afic-Creama Calp,  posa en marxa amb motiu de les festes nadalenques una ambiciosa campanya per a fomentar el consum en les empreses associades i animar a tots aquells empresaris del nostre municipi que encara no formen part de l'associació a unir-se a ella.

  Participar en la campanya "Enamora't aquest Nadal a dues Rodes" és molt senzill, per una compra/servei de 5€ pots aconseguir una participació en el sorteig d'una Hona de 125cc. Per cada 20€ d'en una mateixa compra aconseguiràs més paperetes!!
  La papereta premiada serà aquella que coincidisca amb el primer premi de la Loteria Nacional que es realitzarà el 15 de febrer de 2020.

  Pots consultar les bases de la campanya ací.

  Els establiments pertanyents a l'Associació d'Empresaris de Calp són aquests.

  Més informació
 • 08 Desembre 2019
  EN EL MERCAT CENTRAL D'ELDA, SÚPER NADAL EN TU MESA

  D'aquesta manera, la Regidoria de Comerç, al costat de l'Associació de Comerciants del Mercat Central Elda, han *promado una potent actuació promocional per a la Plaça de Proveïments, un SÚPER NADAL en la  que els comerciants sortejaran 3.300 euros en vals de compra entre tots els clients que realitzen les seues compres en els llocs de venda adherits a la promoció. Concretament seran 2 vals de compra de 30 euros per posat participant. El sorteig es realitzarà el divendres 20 de desembre a les 17,00 h.

  A més, unit a aquesta promoció i amb l'objectiu de fer més lúdica i *atracitiva la compra durant la campanya de Nadal, els dies 14, 21 i 22 desembre, el Mercat Central comptarà amb un *PHOTOCALL NADALENC, en el qual que totes les persones que acudisquen al Mercat Central durant aquestes dates podran emportar-se a casa una foto personalitzada.

  HORARIS ESPECIALS NADAL

  Així mateix, i a fi de prestar el millor servei a consumidors locals i visitants i facilitar l'activitat comercial de la ciutat, el Mercat Central d'Elda disposarà d'horaris excepcionals durant el pròxim període festiu, romanent obert al públic en horari matinal el diumenge 22 de desembre.

  Per part seua, els Mercats ambulants de Verge del Cap i San Francisco, romandran oberts els dies de *Nochebuena i Nit de cap d'any en el seu horari habitual.

  Més informació
 • 08 Desembre 2019
  FES-TE UN REGAL AQUEST NADAL COMPRANT EN EL MERCAT DE SAN FRANCISCO

  Els comerciants del Mercat de San Francisco de Sales han apostat per una tradicional campanya promocional, a través de la que sortejaran entre tots els seus clients 4 espectaculars lots de Nadal, sorteig que es realitzarà el divendres 20 de desembre, i 19 bateries de cuina i 19 vaixelles, sorteig que es realitzarà el 27 de desembre.

  Una acció promocional en la qual  tampoc faltarà l'animació Nadalenca, de manera que, pensant  especialment en els més xicotets, el 3 i 4 de gener, el Patge Real estarà en el Mercat de San Francisco d'11 a 13 hores. A més,  tots els clients que visiten la Plaça de Proveïments durant el 4 de gener podran gaudir d'una gran xocolatada nadalenca des de les 8 del matí.

  Com a missatge de valor afegit, a més enguany, els comerciants de Mercat de San Francisco, volen enviar als seus clients un missatge molt important, més enllà del període nadalenc,  i per a això regalaran 1.000 calendaris personalitzats amb un *mesaje molt especial per a 2020:"Apostem per un consum responsable".

  Unit a la seua campanya promocional el Mercat de San Francisco de Sales, per a fer més càlides les compres de Nadal,  comptaran amb una decoració Nadalenca especial: amb garlandes, motius nadalencs i un gran arbre de Nadal il·luminat amb llums led que donarà la benvinguda a tots els clients que visiten la Plaça de *Abastosdurante el període nadalenc.

  Més informació
 • 06 Desembre 2019
  ESPAI TARONJA

  ESPAI TARONJA

  L´Ajuntament d´Alzira estrena este Nadal ESPAI TARONJA. Els dies 18, 19, 20 i 21 de desembre a la Plaça Major

  Volem engrandir el producte autòcton de la nostra terra, per això dedicarem un espai per a promocionar-lo amb diferents activitats :

  📸🚶🏻‍♂🥃🍮👩‍🍳Showcookings, Degustacions, Xarrades, Visites guiades, Foto 3d, Sucs naturals i molt més…

  • Durant els dies 18 i 19, els restaurants adherits oferiran a les seues cartes Menú ESPAI TARONJA. Els clients que consumisquen este menú podran obtindre una malla de cítrics ecològics alzirenys.

  *Restaurants amb “Menú ESPAI Taronja”: El Caramelito, La Casa de los Duendes, Saó, Tasca All Negre i Tasca Camí Vell.

  • “TARDEO TARONJA ALZIRA”: Divendres 20, “TARDEO TARONJA ALZIRA”, als establiments adherits. Tapes novedoses amb cítrics i productes locals: Tasca All Negre, Glaçons Plaça, Guinea Plaça, The Texas Rustibo, Dreams, Tribeca, Café del Mercat i Barbas.
  • Els comerços adherits oferiran als seus clients un tiquet per a consumir un suc de taronja ecològica alzirenya en la plaça major.

  Participa i reivindica la importància que per a la nostra terra ha tingut i té el seu cultiu en la nostra economia i cultura 🍊🧡

  Més informació
 • 05 Desembre 2019
  PRESENTACIÓ: PLA ESTRATEGIC DE TURISME 2020-2030

   

  La jornada tindrà lloc dijous que ve dia 12 de desembre en la Seu Universitària Casa Nova a les 19.00 hores, posteriorment, se celebrarà una Jornada Tècnica a càrrec de Sr. Francisco Femenía “El paper dels influencers en el sector turístic” i posterior col·loqui-debat.

  Els convidem al fet que participen de la jornada que celebrarem.

  Més informació
 • 05 Desembre 2019
  Teulada-Moraira CAMPANYA NADALENCA 2019-2020
  Més informació
 • 04 Desembre 2019
  MERCAT NADALENC

   L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Mercats i en col·laboració amb la resta de les regidories de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania i Participació Pública, pretén desenvolupar diverses activitats encaminades a dinamitzar el mercat local.

  El MERCAT DE NADAL, que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de desembre de 2019 a la plaça Rafael Atard. Els comerciants que venen productes nadalencs o relacionats amb el Nadal (artesania, plantes, alimentació, decoració, etc.).

  Més informació
 • 04 Desembre 2019
  VII FIRA DE NADAL DE CALP

  Aquest Pont de la Constitució 6, 7 i 8 de Desembre, veuen a gaudir en el Barri antic de Calp de la nostra tradicional Fira de Nadal en la seua 7é Edició.

  Podrem trobar mes de 40 llocs d'artesania, 34 llocs locals, comptant a més amb Atraccions i Tallers Infantils, Igualment podrem gaudir d'Actuacions Musicals, Exhibicions de les Escoles de Dansa, Tallers de Pilota Valenciana en altres activitats.

  T'esperem.... Bones festes

  Més informació
 • 04 Desembre 2019
  III Concurso de Escaparatismo de Callosa

  El objetivo del Concurso de Navidad es dinamizar el comercio local en esta época del año a través del Concurso Navideño de Escaparatismo Comercial Navidades de 2019, animamos a todos los comerciantes a participar en esta campaña de animación comercial, aderezando sus escaparates con originales motivos navideños, creando un entorno propicio para atraer el comercio en Callosa de Segura. El plazo de inscripción estará abierto hasta el viernes día 13 de diciembre, pudiendo presentar la solicitud en la oficina de Turismo y obtener las bases, tanto en dicha oficina como a través de la página web del Ayuntamiento. Enséñanos el espíritu navideño de tu negocio

  Més informació
 • 03 Desembre 2019
  GUANYADORS VALS RUTA DE LA TAPA

  Els guanyadors del sorteig de la Ruta de la Tapa han rebut aquest migdia el seu premi de mans del regidor de Comerç, José Luis Ramos. Es tracta d'un sopar valorat en 50 euros en qualsevol dels bars adherits a la campanya "Riba-roja és la canya" celebrada els dies 15, 16 I 17 de novembre. Els participants van aconseguir emplenar el passaport, almenys amb el segell de dos establiments diferents i així poder optar al premi. Enhorabona!!

  Més informació
 • 03 Desembre 2019
  Els comerciants de Benissa reben 20.000 euros d'ajuda de la Generalitat Valenciana.

  Amb aquesta subvenció podran realitzar inversions en els establiments i en l'equipament.

  L'Ajuntament de Benissa ha rebut 5.670 € per a projectes de dinamització i promoció del comerç.

  La Generalitat Valenciana ha atorgat una ajuda de més de 20.000 euros a quatre establiments comercials de Benissa. AFIC-CREAMA ha col·laborat en tot el procés d'informació i tramitació d'ajudes. Des del departament municipal han manifestat la seua satisfacció per haver pogut fer costat al comerç benisser en totes les gestions. Així mateix, AFIC-CREAMA ha rebut més de 5.500 € de la institució valenciana per a accions de dinamització i promoció comercial en el municipi.

  Més informació

 • Pàgina 1 de 487

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 9739 registres

T'interessa

Retailcheck

Ajudes

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actuacions de la xarxa

Activitats i esdeveniments de la xarxa

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible