El portal del comerciant

Noticies

 • 10 octubre 2019
  Comerços adherits a Targeta Alzira
  Més informació
 • 22 març 2019
  Conferència per a empresaris i autònoms "Vamos a comptar mentiras" Els 4 falsos mites que impedixen al negoci créixer

  És curiós com funciona la mentalitat del xicotet empresari. Per algún  motiu, molta gent pensa que pot tindre èxit en els negocis sin  saber el mínim sobre gestió, màrqueting o estratègia empresarial.

  A algú se li ocorreria operar a cor obert sense ser cirurgià? Y  per què la major part d'empresaris no decidix aprendre com fer su  negoci créixer? En esta conferència descobrirem el per què i te  ensenyarem a:

  - Deixar de ser un més i comprendre el camí per a destacar.

  - Una tècnica de màrqueting i vendes per a focalitzar l'atenció de tu  client només en el que a tu t'interessa. 

  - Donar-te compte els teus resultats empresarials depenen ara i sempre de  les teues capacitats per a produir-los.

  - Dominar elements d'activació de les emocions en el client, factor  crític per al creixement.

  Inscriu-te en:

  https://eventoslevelup.com/vcm-calpe/

  Vos esperem.

  Més informació
 • 22 març 2019
  Calendari comercial 2019 - Picanya

  Descàrrega en pdf, ací. 

  Més informació
 • 22 març 2019
  Premios Comercio 2019
  Més informació
 • 22 març 2019
  Ajudes al Comerç Local per a potenciar i afavorir l'ús del valencià 2019

  L'Ajuntament de Quart de Poblet, conscient de la necessitat de recolzar al teixit comercial local convoca un any més les Ajudes al Comerç Local per a potència i afavorir l'ús del valencià 2019. El termini de presentació és del 25 de març fins al 31 de juliol de 2019.

  Les persones interessades a sol·licitar estes ajudes compten amb atenció individualitzada i assessorament tècnic especialitzat, en el cas que ho necessiten, reforçant altres actuacions que es realitzen en matèria de suport i formació al comerç local amb personal de l'Acord Comarcal per l'Ocupació de l'Horta Sud, durant la setmana de matins i els dimecres a la vesprada, prèvia cita en l'Agència de Foment d'Innovació Comercial-AFIC, telefonant al 96 184 92 53, o bé en la mateixa agència, situada en el carrer Jose Maria Coll, 8, darrere de la Renault de Quart de Poblet.

  Podeu trobar les bases i tota la informació sobre estes ajudes a la promoció de l'ús del valencià en el comerç local, fins de 600 euros en la pàgina de l'Ajuntament de Quart de Poblet

  BASES

   Les sol·licituds s'han de presentar per registre d'entrada en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, siutada en l'edifcio de l'Ajuntament, en l'acabe indicat i suigiendo les bases i instruccions indicades

   

  Més informació
 • 22 març 2019
  Benicarló i Vinaròs executaran 13 grans projectes fins al 2022 a través de l’EDUSI

  més

  Més informació
 • 21 març 2019
  AJUDES DESTINADES A FINANÇAR LA CUOTA D'AUTÒNOMS

  La Generalitat Valenciana ha publicat la convocatoria d'ajudes destinades a finançar el costos fixos d' inclusió en el règim especial de treballadors autònoms que hajen cotizat un mínim de 3 anys y hasta 5 anys initerrompudament.

  Consulta els requeriments, la cuantía i el procediment

  Més informació
 • 21 març 2019
  AJUDES RETA

  Es tracta d'ajudes destinades a finançar els costos fixos d'inclusió en el règim especial de treballadors per compte propi o autònoms de la Seguretat Social, dins del Programa de foment del treball autònom a la Comunitat Valenciana per a l'exercici 2019. Treball.

  La concessió d'ajudes per a finançar els costos fixos d'inclusió en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), dels treballadors autònoms o per compte propi de la Comunitat Valenciana que, dins de l'any natural de la publicació de la corresponent convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, hagen cotitzat o estiguen en condicions de cotitzar, com a mínim, tres anys i fins a un màxim de cinc anys ininterrompudament, d'acord amb els requisits establits en l'Ordre 15/2017, de bases reguladores.

  Pots informar-te ací

  Més informació
 • 21 març 2019
  L'ajuntament d'Alcoi participa en ‘Greencities’

  La ciutat d'Alcoi participarà en Greencities, Fòrum d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana, la principal trobada nacional sobre gestió urbana intel·ligent i sostenible organitzat per FYCMA (Palacio de Fires i Congressos de Màlaga) que tindrà lloc en el recinte malagueny entre els dies 27 i 28 de març de 2019. D'aquesta forma, representants d'administracions públiques i institucions podran entrar en contacte amb professionals vinculats al desenvolupament de territoris intel·ligents i la sostenibilitat urbana a fi de presentar i posar en comú solucions i casos d'èxit per a satisfer la demanda municipal i generar aliances.

  L'Ajuntament d'Alcoi estarà present en el networking de la desena edició de Greencities, Fòrum d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana, organitzat per FYCMA (Palacio de Fires i Congressos de Màlaga) que se celebrarà els pròxims dies 27 i 28 de març en l'edifici malagueny. Un any més, el fòrum convoca a professionals, empreses, tècnics municipals, investigadors i representants d'administracions públiques i institucions vinculats a l'edificació i rehabilitació sostenible, l'eficiència energètica i el desenvolupament de ciutats i territoris intel·ligents, la governança, el medi ambient, la mobilitat intel·ligent i les oportunitats de finançament. Les ciutats presents en Greencities mantindran entrevistes i reunions de treball amb representants d'empreses, universitats, institucions i altres entitats per a buscar col·laboracions per al desenvolupament de projectes o serveis de l'administració local.

  El fòrum s'articularà entorn dels principals àmbits d'actuació que marquen l'agenda actual dels territoris intel·ligents i el seu creixement sostenible, cas de govern i participació ciutadana, mobilitat, energia, edificació i economia. A més, Greencities és una plataforma comercial que cada any incorpora el catàleg de solucions més ampli i divers per a cobrir les necessitats dels territoris intel·ligents. Igualment, s'inclouran espais específics per al networking i la generació d'oportunitats de negoci i col·laboració, que ja l'any passat va propiciar més de 3.500 reunions de treball.

  Greencities està organitzat per FYCMA (Palacio de Fires i Congressos de Màlaga) conjuntament amb l'Ajuntament de Màlaga. Així mateix, està coorganitzat per l'Associació Multisectorial d'Empreses d'Electrònica, Tecnologies de la Informació, Telecomunicacions i Continguts Digitals (AMETIC). Són Premium Partners l'Agència Andalusa de Promoció Exterior – Extenda (Conselleria de Presidència, Administració Pública i Interior de la Junta d'Andalusia), l'àrea de Gerència Municipal d'Urbanisme, Obres i Infraestructures de l'Ajuntament de Màlaga, Telefònica Empreses i la Universitat de Màlaga (UMA). Per part seua, Endesa i Kapsch actuen com Golden Partners. I participen com Silver Partners Andalusia Smart City, Bigbelly, Bosch, la Conselleria d'Economia, Coneixement, Empreses i Universitat de la Junta d'Andalusia, Diputació de Màlaga, Emasa (Empresa Municipal Aigües de Màlaga), Itrón, NEC, Nedgia, Oracle, Quistor, Toyota Hybrid i Parcemasa.

  Més informació
 • 20 març 2019
  EL COMERCIO DE CHIVA CELEBRA UNA GRAN FIESTA DE PRIMAVERA

  La asociación de comerciantes, en colaboración con el Ayuntamiento de Chiva celebra su 1ª Fiesta de Primavera!!!!!!

  Será el próximo sábado 23 de marzo en el Paseo Argentina. En horario de 11 a 14 horas podrás disfrutar de degustación de horchata y fartons, castillos hinchables, pintacaras, juegos, etc.

  Para poder participar consigue tu cartilla en los establecimientos asociados, con cada compra te pondrán un cuño.

  Y recuerda: Compra en Chiva!!!!

   

  Més informació
 • 20 març 2019
  BASES REGULADORES PROCEDIMENT SELECCIÓ PARADES MERCAT EXTRAORDINARI ARTESANAL EN EL PASSEIG MARÍTIM PERÍODE ESTIVAL 2019
  Més informació
 • 20 març 2019
  Instal·lacions solars fotovoltaiques a la ciutat

  L'ajuntament d'Alcoi ha realitzat durant aquesta legislatura 8 instal·lacions solars fotovoltaiques en distints punts de la ciutat pel subministrament elèctric de col·legis, oficines i instal·lacions esportives.

  La inversió ascendeix a 76.300 euros, les quals unides a les realitzades fa poc a les zones industrials de la ciutat permetran produir més de 350 Mwh (megawatts per hora) cada any d'energia neta, inesgotable i gratuïta provinent del sol.

  Es deixaran d'emetre anualment més de 180 tones de CO₂ a l'atmosfera, equivalents al que emet un parc de vehicles que realitze aproximadament 3 milions de quilometres cada any.

  Aquest tipus d'instal·lacions s'amortitzen al cap de quatre/cinc anys, i a partir d'aquest moment es produeix energia sense cap cost econòmic ni mediambiental.

  Més informació
 • 18 març 2019
  Disseny gràfic amb mòbil

  Ús del telèfon com una eina més de treball: disseny de portada per a xarxes socials, tipografia, color, etc.

  Més informació
 • 18 març 2019
  DESDEJUNI EMPRESARIAL:TALLER PRÀCTIC E-COMMERCE

                                       

  Dilluns que ve 25 de març de 2019 en horari de 8:00h. a 10:00h., se celebrarà a la Sala de Recepció de Visitants de l'Oficina de Turisme de Guardamar del Segura (Plaza de la Constitució 7) un desdejuni empresarial gratuït per a tot aquell interessat/a en la transformació digital de la petita empresa, que inclou en aquest cas UN TALLER PRÀCTIC A càrrec d'UN EXPERT EN MÀRQUETING DIGITAL.

  L'organització és a càrrec de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (XARXA AFIC), el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions Guardamar del Segura (SICTED) i compta amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Guardamar (Àrea Comercial).

  Les places estan limitades per l'espai, per la qual cosa per motius d'organització es prega comunicar assistència fins al dia 21 de març a qualsevol dels següents correus electrònics:
  promocioneconomica@guardamardelsegura.es
  aytoguardamar.empleo@gmail.com

  Més informació
 • 18 març 2019
  Alcoi promociona els seus Moros i Cristians

  La campanya promocional de les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi arriba aquest any a prop d'un centenar de mupis (publicitat estàtica en marquesines) en terres valencianes, repartits el 70% d'ells a la província d'Alacant i l'altre 30% a la de València. En la nostra ciutat, ja fa dies que diferents mupis anticipen l'arribada de tan esperada festivitat.

  Als mupis que hi ha en la ciutat, cal sumar tres tanques publicitàries, t a les entrades de la ciutat per la Beniata i la partida Algars, s'ha de sumardes de l'any passat la que es troba instal·lada en el carrer Banyeres, a l'altura del Camp Municipal El Collao.

  Fora de la nostra ciutat, Benidorm és el municipi amb major nombre de mupis, seguit de Gandia. També hi ha publicitat en els municipis de Xàtiva, Xàbia, Oriola, Alfàs del Pi, El Campello, Santa Pola, Calp i Ontinyent.

  A banda de la publicitat estàtica l'edil de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que, com ve sent habitual, «els mitjans de comunicació també seran escenari de la promoció, a través de falques radiofòniques i insercions en premsa digital i escrita, no solament a la Comunitat, sinó també a la província de Múrcia».

  A més, des de l'1 de març i durant tot el mes, Alcoi forma part d'una publicació de la Revista Club Renfe per als trens AVE. Aquesta revista és una revista mensual de 500.000 exemplars que consta de diferents versions per a garantir una experiència en 360é a través d'una App interactiva, RRSS, Isuu i web.

  Cal assenyalar que Alcoi forma part de l'Associació AVE Villena Llevant Interior la comesa del qual és crear sinergies per a fomentar el desenvolupament turístic del territori entorn de l'estació d'AVE de Villena. Aquest tipus d'accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals de la Regidoria de Turisme són fonamentals per a posicionar la destinació en una època prèvia als grans desplaçaments que suposa la Setmana Santa i per descomptat aprofitant el reclam de les pròximes festes de Moros i Cristians d'Interés Turístic Internacional que tindran lloc del 4 al 6 de maig de 2019. De la mateixa manera la promoció se centra en tots els recursos de la ciutat amb la finalitat de generar noves visites.

  El tren és el mitjà utilitzat pel 48% dels viatgers espanyols i representa uns 29,9 milions de viatgers a Espanya per davant de l'avió que representa el 35%. 2,6 milions de viatgers són usuaris mensuals de l'AVE. A més la revista és gratuïta per a tots els membres del Club Renfe que suposen entorn de 800.000 persones.

  «Encara que l'AVE no arriba a Alcoi, i cal millorar la línia Alcoi-Xàtiva,aquesta publicitat resulta molt efectiva com vam poder veure al Nadal. El que fem es donar-nos a conéixer en una publicació que està present en tot el territori nacional i que reporta una oportunitat única per mostrar la nostra destinació. No obstant, continuarem reivindicant que s’execute la inversió de 22 milions d’euros promesa pel Ministeri de Foment perquè les comarques de l'interior ens mereixem un transport públic de qualitat per poder-nos desenvolupar com a territori», ha conclós, Lorena Zamorano.

  Més informació
 • 18 març 2019
  WINECANTING ELDA 2019

  Winecanting Elda


  PROGRAMA D'ACTIVITATS


  Dimecres 27 de març, 20’15 h. Salons Princesa

  CONFERÈNCIA sobre el tema “Vi i salut”, impartida per Patricio Llamas Juan, doctor de Cirurgia cardiovascular.

  Dijous 28 de març, 20’30h. CIPFP Valle d'Elda

  A la sala de tastos del cicle superior de Vitivinicultura, TAST comentat i maridada a càrrec de Juani Madrigal, de BOCOPA, que aporta els vins que es degustaran. Activitat per a 30 persones amb un cost individual de 5 euros per a sufragar la matèria primera del maridatge. La inscripció es realitza a través de l'e-mail del centre 03014812@gva.es

  Divendres 29 de març, 20’15h. Salons Princesa

  TAST de vins de la *DOP Alacant pertanyents als CELLERS TORNAR. Activitat oberta a qualsevol persona interessada, encara que compta amb places limitades. És necessària inscripció prèvia en els correus info@distribucionesvalero.com o salonesprincesa@fundacionamfi.es

  Dissabte 30 de març, 19’30-22h. Plaza Castelar

  Celebració del WINECANTING ELDA. Després de la magnífica resposta de públic que va tindre l'any passat, torna a Elda aquesta activitat promoguda per la Denominació d'Origen Vins d'Alacant, en col·laboració amb la regidoria de Comerç, consistent en una mostra i degustació de vins

  aportats per 23 cellers pertanyents a la DOP Alacant. En aquesta ocasió es compta amb un escenari més ampli com és la Plaça Castelar i hi haurà també música ambient en directe per a fer si cap més agradable l'esdeveniment. La fórmula per a gaudir dels millors vins Alacant DOP és la compra de tiquets en el mateix moment al preu de 7 euros, que dona dret a la corresponent copa de cristall + 3 consumicions. També hi haurà la possibilitat de maridar la beguda amb la degustació de formatges i salaons.

  Punxe ACÍ per a descarregar el fullet.

  --------------

  La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets, ni expectatives, ni vinculació en el procediment a què es referix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques. L'AFIC de la Regidoria de l'Àrea Comerç i Mercats de l'Excm. Ajuntament d'Elda desitja que esta informació siga de la seua utilitat.

  Més informació
 • 15 març 2019
  Ajudes destinades a finançar els costos fixos d'inclusió en el Régim Especial de Treballadors per Compte Propi o Autòmos de la Seguretat Social, dins del programa de Foment del Treball Autòmom a la Comunitat Valenciana, per a l'excercici 2017.

  Objecte

  L’objecte és convocar per a l’exercici 2019 ajudes per a finançar els costos fixos d’inclusió en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), de les persones treballadores autònomes o per compte propi de la Comunitat Valenciana que, dins de l’any natural de la publicació, en extracte, de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, hagen cotitzat o estiguen en condicions de cotitzar almenys tres anys i fins a un màxim de cinc anys ininterrompudament, d’acord amb els requisits establits en les bases reguladores.

   Termini de presentació de sol·licituds

  El termini de presentació de sol·licituds serà des del 21.03.2019 fins al 03.04.2019, tots dos dies inclosos. Només seran admeses les sol·licituds que hagen sigut gravades en el registre electrònic de la Generalitat fins a les 23.59.59 hores de l’últim dia de termini de presentació (hora oficial peninsular espanyola).

  RESOLUCIÓ de 13 de març de 2019

  Extracte de la Resolució de 13 de març de 2019

  Més informació
 • 15 març 2019
  PATERNA: ESCUELA DE COMERCIO 2019
  Més informació
 • 15 març 2019
  VILA-REAL MERCAT CENTRAL - FEM HISTÒRIA! ASTRONAUTES

  Aquest dissabte 16 tornen les activitats per als més menuts al Mercat Central.

  Aquesta volta, l'empresa Art-Land realitzarà l'activitat "Fem Història! Astronautes!". Es tracta d'un joc interactiu en el qual l'alumnat es convertirà en els personatges de cada època, interpretant situacions i moments claus històrics.

  L'activitat s'iniciarà a les 10h i finalitzarà a les 13h.

  Passeu-vos pel Mercat i gaudiu jugant i aprenent!

  Més informació
 • 15 març 2019
  S’aprova el conveni entre l’Ajuntament d’Alcoi i la Guàrdia Civil

  La Junta de Govern local ha aprovat aquest matí el conveni entre les dues institucions; d’una banda, l’Ajuntament d’Alcoi i de l’altra, la Guàrdia Civil per a què la capitania, en aquests moments en Ibi, torne a la nostra ciutat. Una vegada aprovat el conveni només cal la seua signatura. L’acord està dotat econòmicament amb 50.000 euros i servirà per a millorar les actuals instal·lacions.

  Les millores previstes amb els 50.000 euros municipals serviran per a la creació d’un depòsit d’armes per al seu emmagatzemament i control ja que, amb l’ampliació dels serveis prestats per la Intervenció d’Armes, aquest es fa necessari. També s’actuarà en la xarxa de distribució d’aigua potable que necessita una renovació al torbar-se en un estat provisional que no reuneix les condicions mínimes, amb conduccions aèries exposades a agents atmosfèrics.

  El regidor de Seguretat, Raül Llopis, destaca la intensa tasca que ha desenvolupat el Govern per impulsar la capitalitat tant educativa, cultural com de serveis bàsics d’Alcoi: «En el que respecta a la justícia i seguretat, d’una banda hem unificat i donat una nova ubicació dels jutjats i, d’altra, hem obert una segona comissaria de la Policia Nacional al centre de la ciutat, totes dues accions pendents des de fa dècades. També hem signat el conveni amb el Ministeri de l’Interior recuperant per als alcoians milers de metres quadrats a la Colònia D’Aviació després de més de 70 anys, i ara, aconseguirem que la capitania de la Guàrdia Civil torne a Alcoi». Llopis també ha destacat l’augment de capitalitat cultural d’Alcoi amb l’obertura de l'IVAM CADA ALCOI, el nou campus de la Universitat d’Alacant o la pròxima obertura del tercer Campus Universitari, en aquest cas, de la Universidad Católica en el col·legi de San Vicente de Paul.

  Una vegada aprovat el conveni, caldrà signar-lo, fet que està previst que es realitze les primeres setmanes d’abril perquè puguen coincidir les agendes dels màxims responsables. El següent pas, una vegada signat el contracte, és la licitació de les obres que serà realitzada també per l’Ajuntament d’Alcoi. Les previsions, comptant amb els terminis administratius, són que les obres es podrien realitzar en l’època estival.

  Més informació

 • Pàgina 1 de 462

 • Mostrant del 1 fins al 20 d'un total de 9240 registres

T'interessa

Ajudes 2018

Retailcheck

Novetats del portal

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible