El portal del comerciante

Noticias

 • 10 Octubre 2019
  Comercios adheridos a la Targeta d'Alzira
  Más información
 • 22 Julio 2019
  TALLER: INSTAGRAM PARA COMERCIOS

  OBJETIVO

  Instagram es una herramienta con gran potencial a la hora de promocionar productos, ofertas y eventos. Instagram tiene una gran atractivo visual y por eso es la red idónea para promocionar un comercio y obtener buenos resultados.

  PROGRAMA

  1. Introducción
  2. Términos y funcionalidades
  3. ¿Cómo hacer fotos en Instagram?
  4. ¿Cómo hacer vídeos en Instagram?
  5. Hashtags
  6. Instagram Stories
  7. Instagram Shopping
  8. Publicidad
  9. Aplicaciones y programas complementarios
  10. Consejos finales

  FECHA Y HORARIOS Y LUGAR DE CELEBRACIÓN

  Lunes 21 de Octubre de 2019 de 15.00h a 18.00h.

  Centro Cívico y Juvenil Avda. de Chapí, 36 3600 - ELDA 

  Formulario de inscripción online pinche AQUÍ.

  Para descargar el folleto pinche AQUÍ.

  Imparte: 

  Coto Consulting

  * Curso completamente gratuito.

  --------------

  La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

  Más información
 • 16 Julio 2019
  TALLER: WHATSAPP MARKETING, UNA NUEVA FORMA DE RELACIONARSE EN RETAIL

  OBJETIVO

  Exponer diferentes estrategias y mostrar recursos en redes sociales que permitan aumentar la visibilidad de una web de comercio electrónico. Conocer las características y ventajas/desventajas de Whatsapp y su competencia (Line, Telegram, Wechat y Snapchat), descubrir su funcionamiento y cómo usarlo para cumplir con la LOPD, conocer las diferencias entre grupos y listas de difusión y entender la importancia de tener una estrategia definida. Además de la teoría veremos ejemplos y realizaremos ejercicios prácticos.

  PROGRAMA

  1.  Whatsapp: origen, características, ventajas/desventajas…
  2.  Los competidores: Line, Telegram, Wechat y Snapchat.
  3.  Whatsapp marketing.
  4.  Grupos y listas de difusión.
  5.  La LOPD y Whatsapp (aspectos legales).
  6.  WhatsApp Business.
  7.  Concursos con Whatsapp.
  8.  Whatsapp en la presencia offline y online.
  9.  Ejemplos y casos de éxito (casos de comercios y asociaciones).
  10.  Aplicaciones y programas, ejercicios

  FECHA Y HORARIOS Y LUGAR DE CELEBRACIÓN

  Lunes 23 de Septiembre de 2019 de 15.00h a 18.00h.

  Centro Cívico y Juvenil Avda. de Chapí, 36 3600 - ELDA 

  Formulario de inscripción online pinche AQUÍ.

  Para descargar el folleto pinche AQUÍ.

  Imparte: 

  Coto Consulting,

  * Curso completamente gratuito.

  --------------

  La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

  Más información
 • 16 Julio 2019
  El Consell de Cultura celebra un nou Ple

  La passada setmana va tindre lloc una nova sessió plenària del Consell de Cultura d'Alcoi, presidida per l'alcalde, Toni Francés. La sessió va aprofitar per a tractar diversos temes: canvis de components, projectes, informe del regidor i es va convidar als participants a fer la proposta de candidatures per als premis 9 d'Octubre.

  El Consell va modificar els seus components polítics després de les eleccions municipals. Hi ha canvis en algunes formacions i la incorporació d'altres.

  També van tractar tots els projectes ja aprovats i que s'havien treballat en les comissions. En setembre ja s'anunciaran els projectes que es duran a terme a través de les comissions del Consell de Cultura.

  El regidor de Cultura, Raül Llopis, va exposar un informe de les accions , activitats i treballs duts endavant i farà aquesta setmana una reunió amb cada comissió per tractar els temes competents de cadascuna per separat.

  Finalment es va emplaçar a inicis de setembre a les comissions i grups polítics perquè presenten els seus candidats, als premis 9 d'Octubre tant en la categoria de guardó individual com en la de col·lectiu.

  «Hi ha projectes molt innovadors i atractius que veuran la llum en setembre-octubre. Són propostes de totes les comissions i tots els seus components, tant a títol personal com de col·lectius culturals i socials de la ciutat. Des del nostre Govern demostrem que la Cultura és de tots i per a tots, amb un òrgan de participació que dóna veu a tota la ciutadania», conclou el regidor de Cultura, Raül Llopis.

  Más información
 • 16 Julio 2019
  L'OMIC tramita 420 expedients en la primera meitat de 2019

  Durant els 6 primers mesos de l'any l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, OMIC, ha recollit 420 sol·licituds de consumidors, de les quals 414 eren reclamacions, 6 queixes i enguany, cap denúncia.

  Cal ressaltar que de les 414 reclamacions, 138 han sigut resoltes per mediació de l'OMIC, és a dir el 33%, un total de 268 expedients estan en tràmit, el 65%, 1 ha sigut derivada a serveis territorials i 7 han sigut arxivades, el 2%.

  Quant als sectors més demandats destaca telefonia amb 214 reclamacions, suposa el 52%, gas; 38 reclamacions, el 9%, i altres serveis; 46 reclamacions, l'11%. La resta són de diferents sectors amb un número i percentatge molt reduït.

  Els motius més reclamats són Incompliment condicions de venda amb 109 un 26%, la mala prestació del servei suposa un 17% amb 70 reclamacions i altres un 42% amb 172. Entre aquests 'altres' podem ressaltar: disconformitat amb la facturació; 56 reclamacions, facturació posterior a la baixa; 23 reclamacions, altes fraudulentes o sense consentiment o Usurpacions d'identitat per a contractar; 17 reclamacions, baixa del servei; 15 reclamacions, facturació per serveis no prestats; 14 reclamacions, desistiments; 13 reclamacions i altres representen entre 1-2%.

  Segons Teresa Sanjuán, regidora d'Informació i Defensa del Ciutadà «des dels serveis de l'ajuntament continuem treballant per a defensar els drets dels consumidors, actuant i mediant davant aquells casos que hagen pogut suposar un perjudici per a la ciutadania de la nostra ciutat. El nostre objectiu és denunciar aquestes situacions i recuperar si és possible el que han perdut els nostres consumidors. Per a això, l'ajuntament disposa d'un equip tècnic especialitzat en aquestes qüestions fent una gran labor vetlant pels interessos dels ciutadans».

  Ressaltar que sol haver-hi més denúncies, però se solen classificar com reclamacions si hi ha una pretensió econòmica i existeixen possibilitats de recuperar diners per part del consumidor.

  DIFERÈNCIES ENTRE RECLAMACIÓ, QUEIXA I DENÚNCIA

  Una reclamació és una petició escrita del consumidor per a posar en coneixement de l'empresa o professional i dels serveis de consum locals, uns fets que han afectat al funcionament normal de la relació de consum (no et donen factura, no compleixen el promés en el contracte, han fet malament una reparació, etc.) en la qual sol·licites la reparació d'un dany, la devolució dels diners o l'anul·lació d'una prestació, etc.

  Una queixa es realitza per a expressar el descontentament amb una situació o un producte comprat o no, o un servei prestat. A pesar que no hi ha un incompliment de la llei, les expectatives sobre alguna cosa pel que s'ha pagat (o no) no s'han complit. En aquest cas, encara que l'empresa no haja incomplit la llei (no hi ha una infracció administrativa), s'espera que millore l'atenció de l'empresa.

  Una denúncia de consum (no confondre amb una denúncia a la Policia, que tindrà la seua causa en un delicte -Dret Penal i no Civil, com és el Consum) és la petició que es fa a l'Administració o un col·legi professional, per a donar-los a conéixer uns fets que cregues que poden ser constitutius d'infracció administrativa, amb la finalitat que investiguen i actuen d'ofici per a corregir la conducta infractora i, d'aquesta manera, defensen els interessos generals de les persones consumidores.

  Más información
 • 15 Julio 2019
  Per Sant Bernat el Comerç sona a Festa

  Ya se acercan las fiestas locales y el comercio de Alzira quiere celebrar Sant Bernat (23 de julio) con diferentes actividades:

  Con La Radio en la calle: Los días 18 y 19 de julio de 2019, Alzira Radio realizará un "Especial comercio" de "El día per davant" que se emitirá durante toda la mañana desde las calles de Alzira. desde la Plaza Mayor el jueves 18 y desde el área comercial Parque Pere Crespí, el viernes 19.

  Con Entradas a los conciertos por compras en Alzira. Tráenos tu ticket a la radio, por una compra mínima de 20 € en algún comercio de Alzira esa misma mañana y consigue una Entrada gratuita para los Conciertos de San Bernardo. Un total de 80 entradas serán repartidas entre los dos programas, 40 entradas en cada programa:

  20 Tributo Raffaella Carrá--18/07

  30 Niña Pastori--21/07

  30 David Bustamante--22/07

  Con Actuaciones musicales por las zonas comerciales. Diferentes grupos de la Sociedad Musical de Alzira actuarán por las calles comerciales de la ciudad, durante la mañana del viernes 19 de julio.

  Y RECUERDA QUE...........PER SANT BERNAT EL COMERÇ SONA A FESTA!!!

  Más información
 • 15 Julio 2019
  Aprovat el concurs per a la redacció del projecte de La Rosaleda

  L'ajuntament d'Alcoi ha aprovat la licitació per a la redacció i direcció facultativa de la reforma de la plaça de la Constitució, més coneguda com La Rosaleda. Aquest projecte servirà per a complir la sentència que va condemnar a l'Ajuntament per l'obra de La Rosaleda que va ser realitzada per l'anterior govern del Partit Popular.

  El termini per a la redacció i presentació prèvia del projecte preliminar és de dos mesos. Una vegada els tècnics municipals emeten l'informe de conformitat, tindran dos mesos més per a presentar el projecte definitiu. L'anunci de licitació i el plec ja està publicat en el perfil del contractant. Una vegada el Govern tinga el document definitiu que done solució a aquest emblemàtic lloc, podrà licitar l'obra conforme al projecte.

  Recordem que es licita aquesta redacció de projecte sobre un avantprojecte aprovat pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, sala tercera del Contenciós-Administratiu. En el mateix document, el tribunal desautoritza l'al·legació de la UTE, formada per Enrique Ortiz i Autobusos Platja Sant Joan, perquè segons els jutges «trata de dilatar torticeramente la ejecución del fallo judicial (...) pretendiendo prolongar la actual situación de hecho» i també considera que l'UTE no està legitimada per a qüestionar el projecte d'execució.

  El document que va suposar el vist i plau dels tribunals, va estar consensuat entre el govern i la Carrasca. Es tracta d'un avantprojecte de l'arquitecte Ciro Vidal que restaurarà la zona verda, s'ajusta a la rasant i no perd cap plaça d'aparcament. La valoració del mateix se situa al voltant del milió i mig d'euros.

  Per a la valoració dels criteris tècnics s'ha conformat un grup d'experts amb un arquitecte nomenat pel Col·legi Oficial d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana i tècnics municipals de diferents àrees de l'ajuntament, com Medi Ambient, Obres i Serveis, entre d’altres. Àrees que es veuran implicades tant en el desenvolupament de l'obra com en el manteniment posterior.

  «Esperem que finalment el projecte que isca d'aquesta licitació resolga els problemes d'il·legalitat que pateix la plaça de la Constitució des que el PP decidira desgraciadament saltar-se la disciplina urbanística i executar una zona verda il·legal», ha afirmat la regidora d'Urbanisme, Lorena Zamorano.

  Aquest projecte permetrà restituir la zona verda de La Rosaleda, i complir la sentència que considerava il·legal el projecte d'aquesta plaça. Recordem que la proposta d'adjudicació de l'obra va ser signada per Rafa Miró, l'actual president local, fins fa poc portaveu a l'ajuntament del Partit Popular, i llavors regidor d'obres i contractació.

  Recordem que durant l'estiu de 2001 l'ajuntament d'Alcoi va iniciar els tràmits per a la construcció d'un aparcament subterrani en la plaça de la Constitució, licitant l'obra i el va adjudicar a la unió temporal d'empreses Enrique Ortiz i Fills i Auplasa, amb un projecte que no respectava la zona verda. La Carrasca-Ecologistes en Acció i un grup de veïns van presentar un recurs contenciós administratiu i van demanar la suspensió cautelar de les obres, però el Tribunal la va denegar perquè l'Ajuntament va al·legar que l'eliminació de la zona enjardinada era transitòria, ja que el concessionari havia de reposar-la exactament en la mateixa situació en què es trobava abans de les obres, cosa que va resultar incerta. Per aquest motiu van presentar un recurs contenciós administratiu que va ser aprovat en una sentència del TSJ emesa l'octubre de 2005, ratificada posteriorment pel Tribunal Suprem i pel Constitucional.

  Más información
 • 15 Julio 2019
  Alcoi presenta dues noves iniciatives de Smart City

  Toni Francés, alcalde d'Alcoi, va presentar el divendres en roda de premsa dues iniciatives dins del projecte Smart City per a les quals l'Ajuntament ha aconseguit obtindre dues ajudes de la Agència Valenciana de la Innovació.

  La primera iniciativa és la convocatòria del primer procés de compra pública innovadora amb el qual es pretén incorporar sistemes tecnològics que monitoren els moviments de terra que puguen suposar un problema.

  En el segon projecte parlem de Smart Social. Un projecte pioner per a buscar la solució que permeta conéixer l'estat de les persones majors que viuen soles i poder actuar a l'instant en cas de necessitat sense que la persona major haja d'avisar.

  Video roda de premsa

  Más información
 • 12 Julio 2019
  IDEA Alzira presenta la seua Memòria de resultats 2018

  Alzira, 12 de juliol de 2019.- IDEA Alzira ha presentat la seua Memòria de resultats de l'exercici 2018; un treball de recopilació i resum d'activitats i resultats econòmics que realitza des dels seus inicis al 1995. Enguany fa ja 24 anys des de la creació de l'Agència i, des d'un primer moment, ha tingut un creixement en la gestió de recursos propis i d'altres administracions, que ha permès portar a terme nombrosos programes en benefici de la ciutadania d'Alzira. A l'acte, han intervingut l'alcalde d'Alzira i regidor de Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Comerç i Projectes Europeus, Diego Gómez; i la cap de servei d'IDEA Carmen Herrero.

  Des d'IDEA s'han tramitat 334 contractes de treball i s'han format en 69 cursos de formació professional 433 alumnes, donant oportunitats a centenars de persones a l'atur en el 2018.

  Per altra banda, al servici de Formació i Orientació Laboral s'atengueren a més de 3.125 persones durant 2018. A més, l'àrea de Projectes Europeus ha propiciat 132 mobilitats a altres països de la UE per a la realització de cursos, pràctiques i experiències internacionals, de manera que Alzira ha estat el segon ajuntament valencià amb més voluntaris i Erasmus+.

  Igualment, des del servei d'emprenedors i foment del teixit empresarial, s'ha assistit a 372 emprenedors/es, autònoms/es que han volgut posar en marxa un nou negoci a Alzira i s'ha promogut la constitució de 79 empreses noves. S'han donat més de 70 ajudes Emprén a empreses, s'ha encetat un programa de capacitació d'autònoms/es "Formaemprén", s'ha continuat amb el programa de promoció #Alzira12Mesos12Empreses o "Crea una Idea al Mercat de la Vila".

  Pel que fa al Comerç, s'han realitzat campanyes com la X Fira Comercial #AlziraOberta; el Concurs d'Escaparatisme de Nadal, o altres iniciatives com Per Sant Bernat el Comerç Sona a Festa o Per Nadal el Comerç sona a Solidaritat. Tanmateix, s'han posat en marxa campanyes de Promoció Econòmica com la Reganyà i la Biosfira, per promocionar els productes locals i també alternatives verdes i sostenibles en distints àmbits (alimentació, benestar i vida saludable, energia...).

  D'aquesta forma, des del 2015 s'ha contribuït a rebaixar el total de persones aturades en la nostra ciutat de més de 5.000 fins a 3.100 que tenim en l'actualitat.

  Memòria IDEA 2018

  Más información
 • 12 Julio 2019
  Alcoi serà seu de la gravació d’una sèrie

  Alcoi acollirà la gravació d’una sèrie durant una setmana gràcies a la promoció que des de la regidoria de Turisme s’ha fet de l’ ‘Alcoi Film Office’, que va ser un dels temes presentats en FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid.

  'Alcoi Film Office', és a dir, Alcoi com destinació pel rodatge de pel·lícules, el que pot generar turisme amb la ruta creada d'Alcoi Plató de Cinema i també treball per a diferents sectors. En FITUR, es va fer una presentació a través d'un vídeo de 5 minuts rodat a manera de pel·lícula, en la que participa Xavi Mira. «En lloc de ser un vídeo reportatge on es veu Alcoi, en aquesta ocasió es mostren diferents espais de la nostra ciutat que poden ser utilitzats com a localitzacions per a rodar pel·lícules a través d'una història que té com a punt de partida l'IVAM CADA Alcoi», destaca la regidora, Lorena Zamorano.

  Aquest treball ha donat els seus fruits, i la pròxima setmana es durà endavant un càsting en Alcoi, concretament el l’Edifici Carbonell del Campus d’Alcoi de la UPV. Serà dimarts de 16 a 21 hores, dimecres de 10 a 14 i de 16 a 21 hores i dijous de 10 a 15 hores. Busquen homes i dones majors de 18 anys d’origen europeu per fer de figurants. La empresa que realitza el càsting indica que per agilitzar el procés recomana fer la inscripció prèvia en el web www.yaelmorenocasting.com. Les persones que vagen hauran de dur fotocòpia del DNI i justificant amb l’IBAN del banc, pel tema de pagaments.

   

   

   

  La nostra ciutat acollirà el rodatge d’una sèrie de Movistar durant una setmana el que suposarà un doble benefici per Alcoi. Per una banda l’econòmic, ja que l’equip dormirà, menjarà, utilitzarà transport i farà les seues compres. També pot contractar empreses de la zona segons les necessitats, i com no els figurants locals que cobraran pel seu treball. A més, donarà notorietat a Alcoi en el mapa de ciutats que poden convertir-se en plató de cinema, mostrant els nostres recursos i aconseguint possibles visitants.

  «Estem molt il·lusionats perquè tota la tasca i l'impuls que estem donant des de turisme està donant fruits. La dedicació i l'excel·lència en el tracte és i serà la pedra angular del nostre treball i el factor diferenciador que ens posicione com a destinació de rodatge», conclou, Zamorano.

  Más información
 • 12 Julio 2019
  L'Ajuntament d'Alcoi organitza la Trobada dels Horts Socials Municipals

  Per tercer any consecutiu, el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi organitza la Trobada dels Horts Socials Municipals. Aquesta encontre reuneix els usuaris dels quatre horts socials d'Alcoi que compten amb un total de més de 60 parcel·les que són cedides de manera gratuïta als veïns d'Alcoi que les sol·liciten mitjançant la realització d'un sorteig que dóna prioritat a jubilats i aturats. La trobada serà dijous que ve, 18 de juliol, en la piscina municipal ‘José Trenzano Alós’ a les 9.30 hores.

  Aquesta trobada anual es realitza amb l'ànim de promoure la convivència, l'intercanvi de coneixements, idees i també llavors de varietats locals entre els usuaris dels diferents horts socials. Sota el marc de l'esdeveniment social que és per als hortolans aquest esmorzar compartit, l'ajuntament organitza dues activitats que s'han tornat molt populars entre els usuaris. Aquestes són el sorteig a l'hortalissa més gran o més original i el sorteig al millor "aspencat". Mentre es desenvolupa l'esmorzar, es realitzen aquests sortejos que tenen com a premi un sopar per a dues persones en l'Hostal Savoy. Els guanyadors de l'edició anterior participaran com a jurat dels concursos juntament amb personal de l'ajuntament, d'entitats col·laboradores i de la premsa.

  «Aquest encontre brinda als usuaris dels horts socials l'oportunitat de compartir experiències d'aquesta afició que per a molts es converteix en el seu entreteniment principal, així com de millorar entre tots els coneixements d'agricultura ecològica necessaris per a desenvolupar correctament les activitats en els horts municipals», explica el regidor de Transició Ecològica Jordi Silvestre.

  Más información
 • 10 Julio 2019
  El comercio de Benicarló se vuelca con la celebración de la Noche en Vela

  más

  Más información
 • 10 Julio 2019
  L’Oficina del Centre d’Alcoi ja ha atés presencialment a més de 120 persones

  Al carrer Sant Francesc número 38, al mateix local on està l’Oficina de Comerç, està situada l’Oficina del Centre, un punt d’atenció presencial que serveix per a atendre i tramitar totes les inquietuds de les veïnes i veïns relacionades amb el centre de la ciutat. Aquesta iniciativa també serveix per a coordinar i, sobretot, impulsar accions transversals per a millorar el centre històric d’Alcoi. Des del 2018 que es va posar en marxa, aquesta espècie de «finestreta única» especialitzada en el centre, ha atés ja a més de 120 persones de manera presencial.
  Cal recordar que l’Oficina del Centre és una de les mesures que plantejava «L’estratègia de reactivació socioeconòmica en el centre històric d’Alcoi», un estudi encarregat per la Mesa del Centre, l'òrgan de participació creat per l’Ajuntament d’Alcoi per impulsar la dinamització del barri, on estan tots els grups polítics així com associacions comercials, l’associació de veïns, el Campus de la UPV i la Cámara de Comercio de Alcoy.

  Entre les diferents accions realitzades per aquesta oficina cal destacar en 2018 la campanya «Ací en el Centre» que va comptar amb diferents accions amb l’objectiu de crear una imatge de marca per a posicionar el barri. En el tema de l’urbanisme comercial, en 2018 es va redactar el projecte per a la reurbanització tant del carrer Sant Francesc com de la Placeta Ramón i Cajal, que estava a l’espera de generació de crèdit, ja que el projecte està subvencionat en una part per Fons Feder de la Unió Europea. S’espera que en les pròximes setmanes es genere el crèdit i, per tant, es puga licitar.

  També en 2018 es va assessorar personalment a totes aquelles veïnes i veïns interessats en les ajudes per obrir negocis al centre de la ciutat. En aquest sentit, es van atendre 34 persones presencialment en 2018, d’elles finalment 18 es van presentar a les ajudes i 17 van ser beneficiàries d’aquestes. També es van enviar 60 cartes a tots els propietaris de local tancats en el centre informant-los de les ajudes específiques per a «adequar locals» i poder obrir negocis. D’altra banda, es van atendre un total de 49 emprenedors.

  En el primer semestre del 2019, l’Oficina del Centre també ha desenvolupat una important tasca. D’una banda, s’han atés presencialment 21 interessants en la nova convocatòria d’ajudes per obrir negocis al centre i, d’altra, s’ha assessorat 23 emprenedors. Per tant, des de la seua creació, a les seues instal·lacions han passat 127 persones a les quals s’ha atés de manera presencial.

  L’oficina també ha tingut un paper important en la creació dels aparcaments intel·ligents en les zones de Verge Maria, Sant Miquel i Torre de les Maçanes, que permetes a aquells ciutadans que arriben al centre, conéixer els pàrquings públics on hi ha places disponibles, i també s’ha millorat la seguretat amb la incorporació de noves càmeres de vigilància del trànsit.

  Per últim, l’oficina també gestiona l’anomenada «Red Comercios Amigos», un canal directe de comunicació amb els comerciants per a resoldre queixes i incidències de manera ràpida. Des del 2018 i principis de 2019 s’han comunicat i resol un total de 69 incidències.

  Vanessa Moltó, edil delegada de la regidoria de Comerç que és l’àrea que gestiona l’Oficina del Centre es mostra satisfeta de la posada en funcionament d’aquest punt d’atenció: «Podem dir que en tot aquest temps hem complit els objectius amb els quals es va crear l’oficina, fent pràcticament totes les accions que l’estratègia plantejava: suport en la tramitació d’ajudes, atenció personalitzada a empresaris, gestionar la incorporació de nous operadors en el centre, gestionar les accions de dinamització comercial, coordinar accions conjuntament amb altres entitats implicades al barri, ser punt d’informació i trobada de les diferents accions que es desenvolupen propiciant la participació activa i canalitzant suggerències i idees...»

  Cal recordar que l’obertura de l’Oficina de Comerç al carrer Sant Francesc, que després també ha assumit aquesta «finestreta única» del Centre i les ajudes a l’obertura de negocis com acció més destacada, junt amb el nou Campus de la Universitat d’Alacant situat a la seu de la Cámara de Comerç; la nova oficina de la Policia Nacional a la Placeta de les Xiques; la posada en marxa de l’iVAM CADA ALCOI, les ajudes a la rehabilitació d’habitatges privats del Pla ARRU, la reurbanització del carrer Sant Jaume o la rehabilitació de les fonts, sortidors i de parcs com la Glorieta i el Parterre han sigut accions impulsades des de l’Ajuntament, als últims anys, que han suposat una revitalització urbana i econòmica important d’aquest barri, punt neuràlgic de la ciutat.

  Más información
 • 09 Julio 2019
  Programa “GESTIONA CON ÉXITO TU PROPIA EMPRESA”.

  Ya tenemos fecha para el inicio de la 1ª Edición del programa “GESTIONA CON ÉXITO TU PROPIA EMPRESA”.

   

  Si tienes una idea de negocio que quieres poner en marcha o simplemente te estás planteando el emprender como una salida profesional, esta formación es tu oportunidad.

  Este programa también va dirigido a todas aquellas personas que tengan su negocio en Torrent desde hace menos de 3 años y quieran mejorar la gestión y la competitividad del mismo.

  El curso con una duración de 55 horas de formación y 10 horas de asesoramiento personalizado sobre el proyecto/negocio de cada participante, comenzará el 23 de septiembre de 2019.

  Las sesiones de formación serán los lunes, miércoles y jueves desde el 23 de septiembre hasta el 30 de octubre de 9:30 a 13:30.

   

  En el caso de que las fechas y el horario de esta 1ª edición no sea compatible con el ejercicio de tu actividad, te invitamos a que de todos modos formalices la inscripción para tener prioridad en la 2ª edición.

   

  Puedes formalizar la inscripción a través de la Sede Electrónica del Ayuntamiento de Torrent, que encontrarás en este enlace: https://www.torrent.es/PortalCiudadano/tramites/browser.do?formAction=btList&p=111&order=0#no-back-button

  El trámite a realizar es el denominado INCM-038 Programa de formación y asesoramiento para emprendedores - EDUSI

  También puedes descargar la instancia que encontrarás en el anterior enlace y presentarla en el TDIC del Ayuntamiento, en la C/Ramón y Cajal, 1 (se recomienda solicitud de cita previa)

   

  Junto con la solicitud, se deberá aportar:

  •         En caso de autónomos o socios de empresas, modelo 036 o 037 de alta en el censo de empresarios.
  •         En caso de ser parado de larga duración, fotocopia del certificado de periodos de inscripción en el Labora (Servef) o informe de vida laboral actualizado.
  •         Si es el caso, certificado del grado de discapacidad.

   

   

  En caso de duda puedes dirigirte a IDEA’T en el teléfono 961111868, siendo las personas de contacto Pablo García y Rosa Zaragozá.

   

  Más información
 • 09 Julio 2019
  Abierto el plazo para votar las candidaturas a los Premios"Q" 2019.

  Para poder votar a estas distinciones es necesario estar empadronado en el municipio de Quart de Poblet, y darse de alta en la misma, dado que dicha plataforma está asociada con el padrón municipal a fin de cumplir con los criterios de seguridad necesarios en dicha votación.

   

  Plataforma:pincha aquí

   

  El resto de distinciones;

  - Premios "Q" Iniciativa Emprendedora innovadora.

  - Premios "Q" Comercio accesible.

  - Premios  "Q" Comercio sostenible.

  Se someterán a juicio de valor por el comité de expertos/as contemplado en las bases, en base a los criterios también publicados.

   

  La participación de la ciudadanía en la votación de cada una de las candidaturas presentadas por vecinos y vecinas del municipio, es primordial, por lo que en nombre de ellas, os animamos a votar a la mejor candidatura en cada una de las modalidades, tal y como indica Ángel Lorente, Concejal de promoción económica y comercio.

  Más información
 • 09 Julio 2019
  Los ediles Marta Bañuls y Ximo Segarra visitan el Mercat y entablan contacto con los vendedores

  Marta ha catalogado la visita de «muy positiva, ya que nos hemos conocido todos y les hemos brindado a los empresarios del Mercat a trabajar juntos». Y es que el objetivo del equipo de gobierno, según ha indicado la edil, «es buscar la mejor opción. Estamos a su disposición para sus propuestas y eventos los que se celebran cada viernes con la Primera en el Mercat, que está siendo positivas y está funcionando muy bien».

  https://www.javea.com/wp-content/uploads/2019/07/los-concejales-visitan-el-mercat-590x443.jpg

  Bañuls ha señalado que cada viernes se acerca gente de todos los núcleos de la población para disfrutar de esta oferta de ocio que es óptima para el Mercat y el Casco Histórico.

  https://www.javea.com/wp-content/uploads/2019/07/los-concejales-conversan-con-los-vendedores-del-mercat-590x443.jpg 

  La edil ha indicado que su pretensión es ocupar los puestos que quedan libres en el Mercat con demandas que tienen estas instalaciones y los compradores con puestos novedosos que no estén en el Centro Histórico, «y de esta manera sea un reclamo para los compradores».

  Por su parte, el responsable político del Casco Antiguo, Ximo Segarra, ha hecho un llamamiento a los vecinos y turistas para que compren en las diferentes tiendas del Mercat y del centro histórico, «el Mercat es fundamental para el buen funcionamiento del casco antiguo. El Mercat necesita al Casco Histórico y este necesita al Mercat para dar más vida a los comerciantes», ha manifestado Segarra.

  (Xàbia.com)

  Más información
 • 08 Julio 2019
  BÁÑATE CON EL COMERCIO DE MARINES

  Las bases reguladoras que regiran el sorteo estan establecidas en la página web del Ayuntamiento de Marines.

  Bases del proceso

  Más información
 • 08 Julio 2019
  XXV Marcha Ciclista - Día del Comercio.

  En víspera de fiestas, vuelve la marcha ciclista, este año con un límite de 250 participantes.

  Más información
 • 08 Julio 2019
  "Tast del territori"

  Próximo Tast. miércoles 10 de julio a las 19:30h. Productos del Matarraña.

  Más información
 • 05 Julio 2019
  Convocatoria pública de selección de comercios para el desarrollo de diagnósticos de innovación comercial en el marco del Programa de comercio minorista, financiado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea y por la Secretari

  El objeto de la convocatoria es promover la participación de las Pymes comerciales de la demarcación cameral de la Cámara de Comercio de València en la actuación de diagnósticos de innovación comercial del Programa de comercio minorista. Esta actuación tiene como objetivo principal contribuir a la mejora de la competitividad de los comercios, mediante la realización de diagnósticos individualizados e informe de recomendaciones de mejora, a fin de impulsar la adopción, por parte de los mismos de metodologías y soluciones que permitan mejorar su situación competitiva.

  Resumen de la convocatoria

  Más información

 • Página 1 de 664

 • Mostrando del 1 al 20 de un total de 13278 registros

Te interesa

Ayudas 2018

Retailcheck

Novedades en el portal

Canal YouTube Afic

Consultas on-line

Exposición pública y consultas del PATSECOVA

Festivos hábiles para la práctica comercial

Síguenos en Twitter

Análisis y Autodiagnósticos

Actualidad Red Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible