El portal del comerciante

Noticias

 • 10 Octubre 2019
  Comercios adheridos a la Targeta d'Alzira
  Más información
 • 28 Junio 2019
  LA NIT OBERTA DE BURJASSOT

  El Área de Promoción Económica del Ayuntamiento de Burjassot, a través de CEMEF SLU, en colaboración con la Asociación de Comercios y Servicios de Burjassot y la Asociación de Hosteleros de Burjassot ( AHORA), están organizando la tercera edición de la campaña: “ Nit Oberta”.

  La Nit Oberta, prevista para el viernes 28 de junio, pretendemos que Burjassot se vista de fiesta por la llegada del verano en una noche muy especial en la que los comercios podrán abrir hasta las 23 horas y las mejores tapas serán degustadas por nuestros establecimientos hosteleros. Durante toda la actividad pondremos en marcha diferentes actividades promocionales con animación comercial de las cuales os iremos informando puntualmente.

  Si está interesado en participar en dicha campaña, ofreciendo alguna oferta especial para este día, puede ponerse en contacto con el área de Promoción Económica:96.316.02.50 o mandando su oferta a la dirección de mail: empresas4@cemef.com.

  Más información
 • 20 Junio 2019
  YA SE PUEDEN VISITAR LOS 11 PARTICIPANTES EN EL 8º CONCURSO DE ESCAPARATES DE MOROS Y CRISTIANOS DE BENISSA.

  La Asociación de Comerciantes y Empresarios de Benissa en colaboración del Ayuntamiento de Benissa a través de la Agencia AFIC-CREAMA organizan el 8º Concurs d’Aparadors Moros i Cristians.

  La finalidad de este concurso es premiar el esfuerzo y trabajo que realizan los comerciantes del municipio de Benissa para atraer sus clientes, a través de la imaginación y la originalidad en la decoración de sus escaparates, en los cuales deberán utilizar sus propios productos, impulsando con ello la dinamización del comercio de nuestra ciudad.

  Los 11 comerciantes participantes son Boutique L'Alcudia, Boutique Maniquí, El Cup, Estanc Avaloris de Mar, Floristeria Isabel, Joieria Carralo, Lucas Lcs, Milar Giner, Pampallugues Decoració, Papereria Macavi  y Perfumeria Donam.

  El jurado, que visitará los comercios el día 25 de junio, valorará el conjunto del escaparate con respecto a la decoración, ambientación, colocación de los productos, elaboración artesanal, etc. Por otra parte, nos puedes ayudar a elegir el mejor escaparate dándole al “Me Gusta” en el Facebook de Creama Benissa.

  Aprovecha la oportunidad de disfrutar de las creaciones que han realizado los comerciantes mientras compras en el comercio local.

  Más información
 • 20 Junio 2019
  El comerç associat de Picanya et regala 10€ per cada 8 compres! - PASAPORTE COMPRAS

  Completa el pasaporte que puedes conseguir en los comercios donde veas el cartel de la campaña y apresúrate a coleccionar los ocho sellos para conseguir el premio.

  Consulta las bases completas de la promoción aquí.

  Más información
 • 20 Junio 2019
  Vine al Mercat... i marxa de vacances! - Mercat de Picanya

  Las personas que realicen sus compras en el Mercado Municipal de Picanya y depositen la papeleta en las urnas, entran en el sorteo de un fín de semana para dos personas en el Gran Hotel Peñíscola **** en pensión completa.

  Los establecimientos participantes son: 
  •    CARNICERÍA ISABEL
  •    POLLERÍA TERESA
  •    ESPECIA.L – ECO HERBOLARI
  •    EMBUTIDOS Y JAMONES CENTELLES Y BUJ
  •    DOLÇOS I PA CELESTE
  •    PEIXCATERIA MANOLO
  •    HUEVERIA TRONCHONI
  •    CAFETERIA DEL MERCAT MARÍA
  •    FRUTOS SECOS SANT PASCUAL
  •    FRUITES I VERDURES MATI

  Pueden consultarse las bases completas de esta promoción aquí.

  Más información
 • 19 Junio 2019
  DIA DEL COMERCIO-21 DE JUNIO 2019

  La Asociación de Comerciantes de Moncada ACM y la Asociación de Comerciantes del Mercat Municipal ACOMER , realizan una campaña novedosa.. Se trata de una campaña que pretende ayudar a todos los comercios,

  servicios y hostelería asociados de Moncada , llegando a todos sus clientes.

  Más información
 • 19 Junio 2019
  La Noche en Vela evoluciona con el objetivo de llegar a más público

  más

  Más información
 • 18 Junio 2019
  L'alcalde, Toni Francés, ha anunciat en roda de premsa la delegació de competències de cada regidor i regidora per aquesta legislatura

  Toni Francés Pérez
  ALCALDE
  Gestió Estratègica i Ciutat Intel·ligent

  Lorena Zamorano Gimeno
  Regidora d’Urbanisme, Turisme, Patrimoni Històric i Contractació

  Jordi V. Martínez Juan
  PORTAVEU
  Regidor d’Obres i Serveis, Mobilitat Sostenible, Accessibilitat Universal i Polítiques Comarcals

  Vanessa Moltó Moncho
  Regidora de Règim Jurídic, Hisenda i Comerç

  Jordi Silvestre Jover
  Regidor de Transició Ecològica i Protecció Civil

  Aranza de Gracia Gomis
  Regidora de Polítiques Inclusives, Igualtat, Infància i Adolescència

  Alberto Belda Ripoll
  Regidor d’Ocupació i Empresa, Educació, Recursos Humans i Modernització de l’Administració

  María Baca Nicolás
  Regidora de Joventut, Habitatge i Patrimoni Municipal.

  Raül Llopis i Palmer
  Regidor de Cultura, Política Lingüística i Seguretat

  Tere Sanjuán Oltra
  Regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Democràcia Participativa i Transparència

  Miguel Juan Reig Abad
  Regidor d’Esports, Salut Pública i Prevenció de Riscos Laborals

  Carolina Ortiz Pineda
  Regidora de Festes i Gent Gran

  Més informació ací

  Más información
 • 18 Junio 2019
  Jocs interactius a la plaça Santa Rafaela Maria

  Ahir es van estrenar els nous jocs interactius de la plaça Santa Rafaela Maria que ha estat remodelada aconseguint que siga totalment accessible, estant preparada també per a casos d'emergència. Els jocs interactius són els primers d'aquest tipus que s'instal·len en Espanya. Adjuntem un vídeo-resum de la roda de premsa que van oferir ahir en aquesta plaça.

  Video

   

  Más información
 • 18 Junio 2019
  Francés: 'Alcoi serà una de les primeres ciutats d’Espanya en posar en marxa un procés de Compra Pública Innovadora'

  Aquest matí, Alcoi ha tingut un paper destacat en la jornada sobre «Estratègies de Compra Pública d’Innovació en l’Àmbit Municipal» que ha tingut lloc en Alfàs del Pi, ciutat que s’ha incorporat recentment a la xarxa «Innpulso». L’alcalde, Toni Francés ha realitzat la presentació de la Jornada amb l’amfitrió, l’alcalde de Alfàs del Pi, Vicent Arques i el Vicepresident de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), Andrés García-Reche La jornada organitzada conjuntament per la xarxa «Innpulso» i l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) pretén seguir impulsant la compra pública innovadora, de la que ja es va realitzar una jornada divulgativa, amb aquesta trobada de treball realitzada a Alfàs del Pi entre tots els agents implicats per a coordinar-se i sumar esforços.

  La Compra Pública d'Innovació (CPI) ha demostrat ser una eina eficaç no solament per a potenciar la I+D+i empresarial, sinó per a la millora dels serveis públics. A través de l'adquisició de productes innovadors que no existeixen en el mercat permet a les administracions públiques ser més efectives. La normativa quant a contractacions públiques, tant comunitària com espanyola, recullen aquesta possibilitat i, a més, els programes comunitaris i nacionals d'incentius per a la I+D+i també plantegen ajudes en aquest sentit. L'experiència de moltes regions ha demostrat que l'ús d'aquest instrument és possible i molt profitós per a les Administracions.

  Durant la presentació, Francés ha afirmat que «Alcoi serà una de les primeres ciutats d’Espanya en posar en marxa un procés de Compra Pública Innovadora». L’alcalde també ha destacat «la importància de la innovació en els municipis, apostant per trobar noves formes de treball per a aconseguir un objectiu clar: millorar la vida de les ciutadanes i ciutadans. Una innovació especialment necessària en els Ajuntaments per ser l’administració més propera a les persones i que, influeix en el seu dia a dia de manera clara i decidida».

  Una innovació que no es redueix únicament a la compra pública sinó que conforma tot un seguit de mesures estratègiques que Alcoi va emprendre al 2011 quan Toni Francés va assumir l’alcaldia, amb l’entrada a la xarxa «Innpulso». I que després ha seguit impulsant de manera clara i decidida amb la creació d’un full de ruta per convertir a Alcoi en una ciutat innovadora, sostenible i integrada a través de documents, tan importants pel futur a mitjà i llarg termini de la ciutat, com l’estratègia DUSI, el Pla Director Smart City i el pla estratègic d’Alcoi 2019-2025.

  Després de la benvinguda i durant el matí s’han produït diferents xerrades. La primera ha sigut sobre les xarxes de col·laboració, amb la participació de la xarxa «Innpulso», la FEMP, l’AVI i la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació. Després, el tema de debat s’ha centrat en el finançament de la compra pública innovadora per acabar amb exemples concrets de municipis. La trobada es tanca aquesta vesprada amb la primera trobada d’Agents Públics per a l'Impuls de la Compra Pública d’Innovació en l’àmbit municipal.

  Alcoi forma part de l’Associació Xarxa Innpulso (ARINN) des del 2011 quan va ser reconeguda pel Ministeri com a ciutat per la ciència i la innovació. Actualment, la ciutat té un paper destacat a la xarxa, ja que està en el Consell Rector amb les ciutats de Barakaldo, Valladolid, Sant Boi de Llobregat, Ejea de los Caballeros y Villamayor

  Más información
 • 18 Junio 2019
  "LAS CLAVES DEL AUTÓNOMO". Conoce tus derechos y obligaciones.
  Más información
 • 14 Junio 2019
  INDUSTRIA 4.0. ADAPTADA A LES PIMES I MICROPIMES.

  Más información
 • 14 Junio 2019
  TE PREPARAMOS PARA EL VERANO

  Promoción comercial de la asociación de comerciantes de Petrer, en la que se sortean 10 vales de compra entre sus clientes.

  Más información
 • 14 Junio 2019
  Comercio reparte mil euros en la campaña "Comprar a Vinaròs té premi".

  Listado de personas premiadas:

  1. Katia Batalla (Beltran carns i elaborats- Mercat de Vinaròs)
  2. Fira Madalina (Gen XX XY)
  3. Rosa Balaguer Puig (Jetset Boutique)
  4. Lydia Verge (Naturhouse)
  5. Jordi Seguí (Minim Vinaròs)
  6. Leire Guimerà Zarranz (Telepizza)
  7. Halyna Patsak (Naturhouse)
  8. German (Verdera SL)
  9. Fedra Chillida (Minim Vinaròs)
  10. Sara Lorena Navarro (Fuga de modas)
   
  Comercios adheridos a la campaña:

   

   

   

   

   

   

   

   

  Más información
 • 13 Junio 2019
  Café con europa

  El Ajuntament de Xirivella se suma a esta iniciativa a través del debate ciudadano Café con Europa., que se celebrará el próximo 28 de junio en Xirivella a partir de las 12:00h, en el Centre Cívic Ernest Lluch (C/Montealegre, 6). En este debate, las personas asistentes podrán intercambiar ideas, resolver dudas y elevar propuestas de forma directa a Teresa Frontán, jefa de Comunicación de la Comisión Europea en España.

  La información recabada será trasladada a los representantes de la eurocámara el próximo 2 de julio en la sesión inaugural del Parlamento Europeo. Allí se decidirá la estrategia para construir el futuro de Europa.

  Algunos de los asuntos que se suelen tratar en estos debates son el empleo, la inmigración, las iniciativas en materia de igualdad, ayudas, fondos europeos, la convivencia multicultural, el turismo, la sostenibilidad, acuerdos comerciales, oportunidades para profesionales, derechos sociales, agricultura, infraestructuras o comunicaciones, entre otros.

  No hay agenda predeterminada, se puede plantear cualquier tipo de pregunta, reflexión o propuesta en materia europea. El aforo es limitado por lo que es necesaria la inscripción previa en el siguiente enlace:

  https://www.cafeconeuropa.eu/inscribete/

  Os esperamos!!

  Más información
 • 13 Junio 2019
  El sector agroalimentari com a impulsor de l’economia i el turisme a Benicarló

  más

  Más información
 • 12 Junio 2019
  Taller ¿QUÉ HACEN LOS COMERCIOS QUE MÁS VENDEN? 10 CLAVES PARA VENDER MÁS. XIRIVELLA.

  miércoles, 26 de junio de 2019, de 14:00h. a 17:00h.

  Empresas de comercio minorista de cualquier sector.

  INSCRIPCIONES

  https://www.camaravalencia.com/es-ES/jornadas/Paginas/pagina-evento.aspx?cod=7983

  Más información
 • 12 Junio 2019
  Alcoi aprova el seu Pla Estratègic 2019-2025

  Es tanca la legislatura amb l’aprovació del Pla Estratègic d’Alcoi, un document que pretén definir el camí més adequat, a través d'actuacions i projectes concrets, per aconseguir un creixement local intel·ligent, sostenible i integrador del municipi. El regidor de Promoció Econòmica, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, ha destacat que «esperem que siga un document que servisca per a dues o tres legislatures, complementant l’estratègia DUSI aprovada per Europa i subvencionada amb Fons Feder i en línia amb l’estratègia de digitalització «Digital Cities Challenge» subvencionada per la Comissió Europea així com aquelles altres que es puguen desenvolupar».

  El Pla Estratègic d'Alcoi es es perfila com la palanca que situarà a la ciutat en una posició adequada enfront dels nous reptes de la indústria 4.0, d'innovació, de l'economia connectada digitalment i de la ciutat sostenible. Un full de ruta que pretén propiciar un desenvolupament sostenible que situe al municipi en posició de lideratge de les comarques centrals, com a motor de desenvolupament, centre cultural, referent de noves tendències, innovació i tecnologia i gestor d'un territori d'excel·lència.

  Gomicia explica: «Des que aquest equip va assumir el repte de governar Alcoi, sempre hem parlat del mateix, que teníem un somni: transformar aquesta ciutat però, sobretot, que teníem un pla per aconseguir-ho. Pas a pas, ho hem aconseguit: hem creat estratègies valorades molt positivament i, fins i tot, subvencionades per altres administracions, així com l’aprovació del principal document urbanístic: el Pla General i, ara, del principal document econòmic de la ciutat, el Pla Estratègic d’Alcoi. Fulls de ruta que a mitjà i llarg termini seran fonamentals perquè l’evolució de la nostra ciutat supose crear oportunitats per les alcoianes i alcoians i millorar la seua vida».

  Gomicia també destaca del pla dos aspectes fonamentals, que el regidor pensa que han ampliat els terminis de redacció del pla però que eren molt importants perquè aquest fora un document realment útil «Tant la inclusió d’indicadors, en total 115, perquè s’avalue periòdicament la implementació de l’estratègia, com la valoració econòmica de les propostes perquè aquestes no siguen simplement idees sinó projectes viables i quantificables crec que són dos aspectes del pla que garantiran el seu èxit». Igualment, també s’apunta la importància de l’oficina gestora, inclosa al pla, per a la gestió adequada d’aquest.

  Des del govern també es destaca la gran participació que ha tingut el document i la seua importància perquè, «més enllà d'horitzons temporals concrets, la dinàmica de reflexió estratègica ha de permetre configurar un sistema urbà capaç d'adaptar-se de manera àgil als nous reptes que, sens dubte, apareixeran i que caldrà donar resposta amb solucions innovadores» conclou Gomicia.

  Consulta el Pla Estratègic: https://www.alcoi.org/ca/ayuntamiento/pla20192025.html

  Más información
 • 11 Junio 2019
  FOCUS PYME Y EMPRENDIMIENTO ALTO Y MEDIO VINALOPÓ 2019

  Reinventar Modelos de Negocio en tiempos de redes

  El próximo jueves 27 de junio, se celebrará en el municipio de Salinas el evento Focus Pyme Alto y Medio Vinalopó 2019, en el que la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, presentará  el "Mapa del Comercio de Proximidad de Elda", con su participación en la mesa redonda: "El comercio local a un click de distancia".

  El encuentro, dirigido principalmente a empresarios y emprendedores, tiene como objetivo principal detectar oportunidades de negocio y generar sinergias entre los asistentes, así como contribuir al refuerzo del tejido empresarial e impulso emprendedor en los municipios del Alto y Medio Vinalopó.

  Se trata de una iniciativa promovida y financiada por la Generalitat Valenciana, a través del Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE), dentro de su política de apoyo al emprendimiento y la pyme, y cuenta con la cofinanciación de los fondos FEDER de la Unión Europea, dentro del Programa Operativo FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

  PROGRAMA

  • 09:00-09:30 Recepción de participantes y Apertura Institucional.
  • 09:30-10:15 Mesa redonda: El comercio local a un click de distancia
  • 10:15-11:00 Mesa redonda: De la tienda física a la tienda online y viceversa
  • 11:00-11:30 Networking Café
  • 11:30-12.30 Mesa redonda: Tecnologías que hacen posible la innovación en las cadenas de valor de los negocios.
  • 12:30-13.30 Mesa coloquio: El reto de la gestión del talento en tiempo de redes.
  • 13:30 Cierre Institucional.

  LUGAR

  • Auditorio Municipal de Salinas, Calle Comparsa Moros Laguneros, 1 Salinas (Alicante)

  FECHA

  • Jueves, 27 de junio de 2019 de 09:00 a 13:30

  Inscripción gratuita AQUÍ.

  Descargar programa AQUÍ.

  Más información AQUÍ.

  --------------

  La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

  Más información
 • 07 Junio 2019
  8 FERIA DE TIENDAS, TAPAS I ROCK EN ONTINYENT

  Un total de 8 grups musicals amenitzaran des d’aquest divendres 7 de juny i fins diumenge dia 9 la VIII Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent, que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer José Iranzo, organitzada per l’Ajuntament a través de la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal (CES).

  A la part de “tapes i rock” es comptarà amb 17 establiments d’hosteleria que disposaran milers de tapes de tot tipus a l'aparcament adjacent al col·legi Martínez Valls, on actuaran divendres els grups musicals Zerocoma (20 :00), Mimi y los Trileros (22 :00) i Second Coming (00 :00). Dissabte serà torn per a The Lemons (13:15), Scrambled (19:30), Star on Years (21:30) i The Cabriolets (23:30). Finalment, diumenge actuaran Soulomonics (13 :00) i Grupo Ñ (20 :00). La zona de tapes estarà oberta divendres de 19:00 a 02:30 hores; dissabte de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 02:30 hores; i diumenge de 11:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:30 hores.

  Más información

 • Página 1 de 663

 • Mostrando del 1 al 20 de un total de 13241 registros

Te interesa

Ayudas 2018

Retailcheck

Novedades en el portal

Canal YouTube Afic

Consultas on-line

Exposición pública y consultas del PATSECOVA

Festivos hábiles para la práctica comercial

Síguenos en Twitter

Análisis y Autodiagnósticos

Actualidad Red Afic

 • ©2019 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible