El portal del comerciante
Con el soporte de Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo

Menú:

Actuaciones de la red

¿ VOL SOL.LICITAR GRATUITAMENT UN INFORME DE VIABILITAT DE LA SEUA EMPRESA PER A VEURE EL SEU ESTAT I MILLORAR EN LA PRESA DE DECISIONS DEL SEU NEGOCI?

Datos básicos

Título: ¿ VOL SOL.LICITAR GRATUITAMENT UN INFORME DE VIABILITAT DE LA SEUA EMPRESA PER A VEURE EL SEU ESTAT I MILLORAR EN LA PRESA DE DECISIONS DEL SEU NEGOCI?
Organismo: CARCAIXENT
¿ VOL SOL.LICITAR GRATUITAMENT UN INFORME DE VIABILITAT DE LA SEUA EMPRESA PER A VEURE EL SEU ESTAT I MILLORAR EN LA PRESA DE DECISIONS DEL SEU NEGOCI? A partir d’ara, podrá sol.licitar un informe de viabilitat de la seua empresa a l’Agència AFIC, que es troba al Centre de Promoció Econòmica de Carcaixent. És un nou servei, totalment gratuït, que posa en marxa l’Ajuntament de Carcaixent, amb la finalitat de facilitar a les empreses existents en la localitat, un informe tècnic que li permitisca analitzar la seua empresa i poder prendre així les millors decisions que milloren la competitivitat del seu negoci. El tècnic, no sols realitzarà l’informe junt a vosté, sino que després se li explicarà amb un llenguatge senzill els resultats obtinguts. En el cas de voler sol.licitar el servei, pot cridar al 962457627 o bé a través de l’email adlaytocarcaixent@gmail.com. S’iniciarà a partir del mes de setembre amb tots els informes de viabilitat solicitats.

Volver al listado de actuaciones

Actuaciones de la red ()

Te interesa

Novedades

Retailcheck

Canal YouTube Afic

Exposición pública y consultas del PATSECOVA

Actuaciones de la red

Actividades y eventos de la red