El portal del comerciant

Noticies

 • 09 febrer 2017
  S’autoritzen més de 550 expedients sobre activitats econòmiques

  El passat any, l’Ajuntament d’Alcoi ha autoritzat 174 activitats de llicències i obertures diferents a la ciutat a les que hi ha que sumar, 134 activitats ambientals (ampliacions o activitats puntuals), 128 canvis de nom, 28 instal·lacions desmuntables de festes i mig any i 103 veladors. Les llicències autoritzades creixen respecte a anys anteriors i es comencen a veure els resultats de l’esforç dels últims anys al departament per regularitzar tots els negocis i l’activitat econòmica que es desenvolupa a la ciutat.

   

  Les 174 activitats autoritzades es reparteixen en 27 expedients d’activitat de pública concurrència (on s’engloben, sobretot, bars, cafeteries), 26 expedients de llicència ambiental i d’apertura (indústries, laboratoris...), 25 expedients de responsabilitat ambiental (comerços, magatzems), 70 expedients d’activitats innòcues (comerços, tallers, clíniques...) i 18 expedients d’apertures comercials i determinats serveis (comerços, acadèmies...). Al més de 170 expedients autoritzats, cal sumar els 128 expedients de canvi de nom ja que molts negocis opten per aquesta possibilitat per a continuar l’anterior activitat econòmica que ja es realitzava.

   

  Sobre els veladors, en total s’han realitzats 103 expedients al 2016, al que hi ha que sumar els expedients per a instal·lacions desmuntables; en Festes de Moros i Cristians, 22 expedients i 6 més per a Mig Any. I per últim, els serveis mediambientals que han sigut en total 134 expedients tramitats (aquests fan referència a l’ampliació de serveis en negocis que ja tenen llicència o autoritzacions per a activitats puntuals). En total més de 550 expedients autoritzant activitat econòmica en la ciutat.

   

  El regidor de Promoció Econòmica, Manolo Gomicia, explica: «Des que vam arribar al Govern, hem treballat per donar legalitat a tots els negocis i activitats de la ciutat ja que la situació que es van trobar en el tema de llicències era molt preocupant. Poc a poc, s’ha regularitzat la situació, i a més d’incrementar-se el nombre d’activitats econòmiques cal tindre en compte que també hem regularitzat negocis que estaven a un situació no regulada ja que, en el seu moment, ningú es va preocupar de tramitar les llicències que eren procedents».

  Més informació
 • 09 febrer 2017
  MERCAT MUNICIPAL

  Demà divendres 10 de febrer, les Boixeteres de Riba-roja oferiran un Taller de boixets en el Mercat Municipal, a partir de les 16:30 hores.

  Acudix a passar una bona estona i a aprendre el que antany era un ofici tradicional. 

  ¡El Mercat Municipal recuperant tradicions!

  Més informació
 • 08 febrer 2017
  Oportunitats i Finançament a Europa per a PIMES i Emprenedors

  Juntament amb la Diputació de València, l’Ajuntament e IDEA’T organitzen la taula redona Oportunitats i Finançament a Europa per a PIMES i Emprenedors que tindrà lloc el pròxim dimarts 14 de febrer, de 9.00 h a 11.00 h, a la Casa de la Dona (C/ Músic Mariano Puig Yago, 8.– Torrent).

  Esta taula redona s’emmarca dins la Startup Europe Week, que és impulsada per la Comissió Europea amb l’objectiu de mostrar les distintes ajudes econòmiques en l’àmbit comunitari, així com les millors iniciatives promogudes per les regions per a donar suport als empresaris, informar l’ecosistema local sobre les possibilitats existents, assessorar l’emprenedor i establir llaços de contacte amb el teixit social i empresarial.

  Intervindran:

  • Sr. Andrés Campos Casado, regidor de Gestió de Recursos i Modernització de l’Ajuntament de Torrent.
  • Sr. Bartolomé Nofuentes López, diputat de Projectes Europeus de la Diputació de València.
  • Sr. Juan Viesca Marqués, expert en fons europeus per a projectes d’innovació en Finnova.
  • Sra. Elena Cortés Ventura, responsable de l’Àrea Tècnica de REDIT.

  Podeu inscriure-vos-hi en l’enllaç següent:

  https://goo.gl/forms/AzY1rYmqwmKnZwgy1

  Més informació
 • 08 febrer 2017
  103 veladors autoritzats al 2016

  La Comissió de seguiment de l’ordenança de domini públic té previst reunir-se a principis del mes que ve. En l'última reunió en el mes de setembre, en acabar la campanya del 2016, es va decidir no fer cap modificació de l’ordenança aprovada al 2014 pel Govern Municipal per a regular l’ús de vetlladors i terrasses en el carrer i conjugar les necessitats d’hostalers i de veïns. El que sí que es va acordar era realitzar una campanya informativa de sensibilització per als consumidors de terrasses i bars en la que ja s’està treballant.

  Al 2016 es van autoritzar des del Departament de llicències i obertures de l’Ajuntament d’Alcoi un total de 103 veladors, 56 renovats de l’any anterior i 47 autoritzats de nou.

  Per barris, Santa Rosa té autoritzats 30 veladors, Zona Nord i Centre 25 cadascun, l’Eixample té 13, la Zona Alta 5, 4 Batoi i 1 el Polígon Industrial Cotes Altes.

  La campanya de sensibilització pretén recordar a aquells usuaris que estan en una taula al carrer que es pot conjugar l’oci amb el respecte als veïns, evitant els sorolls excessius, col·locar taules en llocs que no permeten el pas de carrets o persones amb mobilitat reduïda i altres comportaments que perjudiquen la convivència. El carrer és de tots i tots podem gaudir d’ell.

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  ENAMORADOS 2017
  Més informació
 • 07 febrer 2017
  Callosa celebrará su Feria Outlet este fin de semana

   

  El próximo fin de semana, 11 y 12 de febrero, tendrá lugar la “Feria Outlet Callosa de Segura” en la Avenida Constitución con la participación de más de 30 comercios del municipio que ofertarán importantes descuentos y promociones de sus artículos.

  Con la colaboración de la Consellería de Economía, se trata de una iniciativa organizada por la Asociación de Comerciantes de Callosa de Segura junto a la concejalía de Comercio que  pretende impulsar el comercio local junto a actividades paralelas como animación infantil, sorteos de productos de los propios comerciantes entre todos los asistentes, y exhibición  de vehículos de época. No faltará la ambientación musical y servicios de hostelería.

  Durante la celebración de la feria se habilitará una zona de aparcamiento en el patio del Colegio Primo de Rivera.

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  TALLERS FORMATIUS TIENDOLOGIA

  Amb l'objectiu d'innovar en la formació que actualment s'impartix per als comerciants i dóna cabuda a les noves formes d'aprenentatge basades en el concepte done-la Tiendología del professor Manuel Amat, Creama ha organitzat tallers formatius dirigits a micropimes i comerciants de proximitat.

  El cicle de tallers Tiendología recorrerà els pobles de la comarca que formen part de Creama a través d'una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis.

  El cicle de la Tiendología començarà el dia 14 i 16 de febrer en Teulada-Moraira amb el taller Com canviem “la cosa” JA!!! I continuarà a Dénia amb el taller Redissenyant el teu espai de venda. Solucions al gran amb pressupostos xicotets.

  Tots els tallers es realitzaran en el mateix horari de 15:00 a 17:00 h i seran gratuïts. Els interessats poden realitzar la inscripció en qualsevol de les agències CREAMA.

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  PROMOCIÓ "ALL YOU NEED IS DOS"
  Més informació
 • 07 febrer 2017
  MERCADO CENTRAL DE ELDA: "LO NATURAL LLEGA AL CORAZÓN"

  MERCADO CENTRAL DE ELDA

  Lo natural llega al corazón Lo que se cocina desde el corazón... Llega al corazón.

  Con motivo de la campaña de "San Valentín" la Asociación de Comerciantes del Mercado Central de Elda, con el apoyo de la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de su oficina AFIC, organiza una actuación promocional en la que, además de poner en valor la importancia de la alimentación fresca y saludable en la relación con la rica y variada oferta de la Plaza de Abastos, se premiará a los clientes del centro con un fin de semana romántico.

  De esta manera todos los clientes de Mercado Central podrán participar en el sorte de 3 estancias para dos personas en un hotel de cuatro estrella totalmente gratis, tan solo por realizar sus compras en los puestos de venta adheridos a la procición.

  El sorteo se realizará el viernes 3 de marzo a las 18,00 h. en el propio Mercado.

   

  ------

  La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  MONFORTE PRESENTA LA CAMPAÑA COMERCIAL DE SAN VALENTÍN

  La concejala de Comercio, Mayte de las Nieves, junto a la tesorera de la Asociación de Comerciantes y Servicios de Monforte del Cid, Esther Domenech, han presentado la Campaña “Enamórate de Monforte del Cid y de su comercio local”.

  Esta acción consiste en la entrega a los clientes por parte de los comercios asociados de piruletas con forma de corazón; irá acompañada de cartelería y vídeo promocional con el fin de celebrar esta festividad y animar a comprar en los comercios locales. Cuenta con el apoyo de la Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo a través de la Red AFIC.

  Esta acción se realizará también por el Ayuntamiento de Monforte del Cid, por lo que se hará entrega de piruletas en los diferentes espacios municipales para apoyar la iniciativa y promover que nos enamoremos de Monforte del Cid y de su comercio local.

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  PROGRAMA DE RADIO LA VEU AL MERCAT

  PROGRAMA ESPECIAL RÀDIO “LA VEU AL MERCAT”2017

   

  La Delegació de Comerç ha posat en marxa de nou el programa de ràdio de la 97.7 amb la finalitat de promocionar els mercats municipals de València durant 2017.

   El magacín t'acostarà cada dia la informació i l'entreteniment de la mà de Ximo Rovira . El prime time radiofònic és convertix en un espai obert i participatiu on els noticies, els protagonistes i els reportatges és donen cita i és complementen.

  El  programa s'emetrà un dia a la setmana durant totes les setmanes de l'any(febrer a desembre), a excepció del mes d'agost. Com a norma  general, el programa serà presentat per Ximo Rovira i és desenvoluparà amb les seccions habituals del programa. La diferència amb la resta dels dies, consistirà en  les tertúlies amb 3 venedors del mercat, en la que és debatran les noticies del dia o de la setmana .

   

  DATES PROGRAMES DE RÀDIO EN ELS MERCATS MUNICIPALS DE VALÈNCIA:

   

  FEBRER: Dia 7 Algirós , 14. Castella .21 Rojas Clemente, 28 Torrefiel.

  MARÇ: Dia 7.Benicalap, 21. Jesús, 28.Mossen Sorell .31. Cabanyal

  ABRIL: Dia 4. Russafa , 11.Central, 18. Grau , 25.Pl.Redóna .

  MAIG: Dia 2.Jerusalem , 9. Natzaret, 16. Benimamet, 23.Algirós, 30 . Castella 

  JUNY: Dia 6. Rojas Clemente, 13.Torrefiel, 20.Benicalap , 27. Cabanyal .  

  JULIOL: Dia 4. Jesús, 11.Mossen Sorell, 18. Russafa, 25. Central. 
  SETEMBRE: Dia 5 Grau, 12. Plaça Ajuntament , 19. Pl.Redóna, 26. Jerusalem.

  OCTUBRE: Dia 3. Natzaret, 10.Benimamet, 17.Algirós, 24.Castella, 31. Rojas Clemente.

  NOVEMBRE: Dia 7. Torrefiel, 14. Benicalap, 21.Cabanyal, 28. Central.

  DESEMBRE: Dia 5.Mossen Sorell, 12.Russafa, 19.Jesús, 26.Grau.
   

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  FORNS TRADICIONALS DE RIBA-ROJA I RÀDIO RIBA-ROJA

  Sortegem 6 tortades de sant Valentí. 

  Participa diguent-nos quina és la teua cançó d'amor favorita al whatsapp de la ràdio 647 96 44 55 abans del 13 de febrer a les 12 hores.

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  FIRA OUTLET ALGEMESI 2017

  Els dies 24, 25 i 26 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu. En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, sorteig de productes dels establiments, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.

  Més informació
 • 06 febrer 2017
  BASES DE PARTICIPACIÓ ET REGALEM UNA FLOR

  BASES DE PARTICIPACIÓ

  • Els establiments hauran d'entregar els tiquets de compra o consumició als seus clients i hauran de contindre les següents dades (estos dades són essencials i imprescindibles per a considerar el tiquet vàlid) :

   • Nom complet de l'establiment.

   • Import de la compra.

   • Data i hora de la compra.

  • Podrà participar qualsevol persona, quedant exclosos els/as propietaris/as , treballadors/as o familiars directes de primer grau dels establiments de Manises, així com els treballadors i treballadores del departament de Comerç

  • S'entregarà una flor per cada tiquet de compra igual o superior a 10 € ( es podran acumular tiquets de compra fins a aconseguir la dita quantitat).

  • Els tiquets de compra per a poder arreplegar la flor hauran de ser de dies i establiments diferents.

  • La duració de la campanya serà des de l'1 de febrer al 14 de febrer de 2017.

  • La flor s'entregarà el dia 14 de febrer en els Mercats Municipals i en les carpes situades en El Carrer Riba-roja núm. 61 i Carrer Masia la Cova núm. 1.

  • El tiquet serà d'ús exclusiu per a esta Campany, no podent ser utilitzada per a l'altra.

  • S'entregaran flors fins a fi d'existències.

  • Cada persona podrà ser obsequiada amb un màxim de 5 flors

  • Les dades facilitats passaran a formar part dels fitxers automatitzats propietat de l'Ajuntament de Manises, per a l'exercici de les seues funcions pròpies en l'àmbit de les seues competències, de conformitat amb la EL 15/99, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els participants podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per mitjà d'instància presentada en el Registre General d'Entrada, o bé, per mitjà de correu electrònic: lopd@manises.es. Podran utilitzar-se les imatges per a campanyes publicitàries de l'Ajuntament de Manises.

 • 06 febrer 2017
  BASES DE PARTICIPACIÓ 5 SOPARS PER A DUES PERSONES

  BASES DE PARTICIPACIÓ

   

  • La campanya consistirà en un sorteig de 5 sopars en restaurants de Manises, amb càrrec a la partida de Comerç de l'Ajuntament de Manises per a l'exercici 2017

  • La Participació serà exclusivament a través de FacebooK:

  • El sorteig es farà entre totes les persones que hagen donat un “m'agrada”, hagen compartit la fotografia de la campanya, i hagen fet un comentari entre l'1 i el 14 de febrer;

  • Les persones agraciades hauran d'acreditar, amb un tiquet de compra de com a mínim 15€, que ha comprat en alguna botiga de Manises entre 1 i el 14 de febrer.

  • El tiquet serà d'ús exclusiu per a esta Campany, no podent ser utilitzada per a l'altra.

  • Com es realitzarà el sorteig?

  • El sorteig es realitzarà el dijous 16 de febrer, a les 12:30h. durant un programa de Ràdio Municipal de Manises

  • Qui pot participar?

  • Qualsevol client de les botigues de Manises, exceptuant:

  • Regidors

  • Treballadors adscrits al departament municipal de comerç

  • Comerciants de Manises

  • Més nformació a: AFIC - Edifici Obradors. C/València, 22. 46940 Manises. Tel 961548298 afic@manises.es

 • 06 febrer 2017
  Mercat Moncada Enamora
  Més informació
 • 06 febrer 2017
  BASES DE PARTICIPACIÓ ET REGALEM UNA FLOR

  BASES DE PARTICIPACIÓ

  • Els establiments hauran d'entregar els tiquets de compra o consumició als seus clients i hauran de contindre les següents dades (estos dades són essencials i imprescindibles per a considerar el tiquet vàlid) :

   • Nom complet de l'establiment.

   • Import de la compra.

   • Data i hora de la compra.

   

  • Podrà participar qualsevol persona, quedant exclosos els/as propietaris/as , treballadors/as o familiars directes de primer grau dels establiments de Manises, així com els treballadors i treballadores del departament de Comerç

  • S'entregarà una flor per cada tiquet de compra igual o superior a 10 € ( es podran acumular tiquets de compra fins a aconseguir la dita quantitat).

  • Els tiquets de compra per a poder arreplegar la flor hauran de ser de dies i establiments diferents.

  • La duració de la campanya serà des de l'1 de febrer al 14 de febrer de 2017.

  • La flor s'entregarà el dia 14 de febrer en els Mercats Municipals i en les carpes situades en El Carrer Riba-roja núm. 61 i Carrer Masia la Cova núm. 1.

  • El tiquet serà d'ús exclusiu per a esta Campany, no podent ser utilitzada per a l'altra.

  • S'entregaran flors fins a fi d'existències.

  • Cada persona podrà ser obsequiada amb un màxim de 5 flors

  • Les dades facilitats passaran a formar part dels fitxers automatitzats propietat de l'Ajuntament de Manises, per a l'exercici de les seues funcions pròpies en l'àmbit de les seues competències, de conformitat amb la EL 15/99, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els participants podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per mitjà d'instància presentada en el Registre General d'Entrada, o bé, per mitjà de correu electrònic: lopd@manises.es. Podran utilitzar-se les imatges per a campanyes publicitàries de l'Ajuntament de Manises.

   

  Més informació
 • 06 febrer 2017
  BASES DE PARTICIPACIÓ DE 5 SOPARS PER A 2 PERSONES

  BASES DE PARTICIPACIÓ

   

  • La campanya consistirà en un sorteig de 5 sopars en restaurants de Manises, amb càrrec a la partida de Comerç de l'Ajuntament de Manises per a l'exercici 2017

  • La Participació serà exclusivament a través de FacebooK:

  • El sorteig es farà entre totes les persones que hagen donat un “m'agrada”, hagen compartit la fotografia de la campanya, i hagen fet un comentari entre l'1 i el 14 de febrer;

  • Les persones agraciades hauran d'acreditar, amb un tiquet de compra de com a mínim 15€, que ha comprat en alguna botiga de Manises entre 1 i el 14 de febrer.

  • El tiquet serà d'ús exclusiu per a esta Campany, no podent ser utilitzada per a l'altra.

  • Com es realitzarà el sorteig?

  • El sorteig es realitzarà el dijous 16 de febrer, a les 12:30h. durant un programa de Ràdio Municipal de Manises

  • Qui pot participar?

  • Qualsevol client de les botigues de Manises, exceptuant:

  • Regidors

  • Treballadors adscrits al departament municipal de comerç

  • Comerciants de Manises

  • Més nformació a: AFIC - Edifici Obradors. C/València, 22. 46940 Manises. Tel 961548298 afic@manises.es

  Més informació
 • 06 febrer 2017
  Calp t’enamora

  Al llarg del mes de febrer les teues compres poden tenir premi.

  Entra en el Facebook de AEMCO (www.facebook.com/aemcocalpe) i segueix les instruccions per a guanyar vals de compra per 150,00€, 100,00€ i 50,00€.

  Més informació
 • 06 febrer 2017
  APERTURA DE PRESENTACIÓN INSTANCIAS MERCADO SEMANA SANTA 2017

  EDICTO

  Més informació

 • Pàgina 9 de 384

 • Mostrant del 161 fins al 180 d'un total de 7662 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible