El portal del comerciant

Noticies

 • 01 febrer 2017
  I Trobada de Comunicació Innovadora de Calp

  Ja tenim nova data per a la I Trobada de Comunicació Innovadora amb aforament ampliat. Serà el pròxim 25 de Febrer. Les inscripcions realitzades amb anterioritat es respectaran, no obstant açò, cal tornar a inscriure's a través de la www.jovempa.org o marinaalta@jovempa.org.

  Més informació
 • 01 febrer 2017
  LAS VENTAS DEL COMERCIO MINORISTA VALENCIANO EN EL IV TRIMESTRE DE 2016

  NOTICIA

  Més informació
 • 01 febrer 2017
  CONCURS FOTOGRÀFIC MERCATS MUNICIPALS #ClickAlMercat
  Més informació
 • 01 febrer 2017
  NOVA IMATGE COMERCIAL "COMERÇ DE SILLA"

  EL COMERÇ DE SILLA ESTRENA NOVA IMATGE

  http://datos.portaldelcomerciante.com/MiAfic/userfiles/57/1252/file/cartell_A3_marca_comerc-01%282%29.jpg

  Més informació
 • 31 gener 2017
  CLIMENT IMPONDRÁ SU MODELO SI NO SE ALCANZA UN ACUERDO GLOBAL SOBRE LA LIBERTAD COMERCIAL

  NOTICIA

  Més informació
 • 31 gener 2017
  Talleres formativo "Cómo cambiamos LA COSA YA"

  Més informació
 • 30 gener 2017
  En San Valentín sóc Fan del Comerç Local

  Arreplega la teua flor en dimarts 14 de febrer en:

  C/ Ribarroja 61, de 10 a 14 hores.

  C/ Masia de la Cova 1, de 10 a 14 hores

  En els mercats municipals de 09:00 a 13:00 hores.

  Imprescindible presentar els tiquets de compra de entre les dades 1 i 14 de febrer. Compra mínima 10 euros.

 • 30 gener 2017
  En San Valentín Soc Fan del Comerç Local

  Una campanya disenyada per les regidories de comerç i mercats per a promocionar el comerç i els mercats de Manises amb motiu de la festivitat de Sant Valentí i amb la qual volem regalar una flor a totes les persones que compren a Manises des de l'1 al 14 de febrer.

   

  Els clients del comerços de Manises, podran arreplegar la seua flor al carrer de Ribarroja i Masia la Cova, el dimarts 14 de febrer en horari de 10 a 14:00 h., presentant els tiquets de compra realitzades desde l'1 al el 14 de febrer, compra mínima 10 €.

   

  Per altra banda, des de la regidoría de Comerç dins de la Campanya “ SANT VALENTÍ” es sortejarà 5 sopars per SANT VALENTÍ, en els restaurants de Manises entre totes les persones que compartisquen la foto de la campanya al nostre facebook entre l'1 i el 14 de febrer:

  https://www.facebook.com/comercio.afic.ayuntamientodemanises

   

   

  M'agrada + Comparteix + Comenta


  Per a poder ser beneficiari del regal del sopar, haurà d'acreditar-ho, amb tiquets de compra, superior a 15 €, en comerços tradicionals de Manises, de l'1 al 14 de febrer.


  Sorteig dijous 16 febrer, 14:00h. Ràdio Municipal Manises

   

   

  Més informació
 • 30 gener 2017
  LA CAMPAÑA COMERCIO SOLIDARIO CONSIGUE RECAUDAR MÁS DE 1.000 € PARA VEGA

   
  La edil de Comercio, Cristina Suárez, ha entregado hoy a Encarna, la abuela de Vega, lo recaudado con las cajas solidarias vendidas por los comercios de Chiva las pasadas navidades en favor de la causa "Una sonrisa para Vega".
   

  En total se han recaudado 1018 €, con la venta en distintos comercios del municipio de unas cajas sorpresa por 1 €. Dentro de cada caja había un descuento, un precio especial o un regalo de alguno de los comercios participantes, además de un boleto para el sorteo de una cesta, patrocinada por Caixa Popular.

  No es la primera vez que Chiva se vuelca con la causa de esta niña, puesto que se han hecho torneos de fútbol  y festivales benéficos en Chiva para recaudar fondos para Vega.

  Més informació
 • 30 gener 2017
  CAMPANYA SAN VALENTÍ ALGINET 2017

  Campanya per a incentivar les compres al municipi on es donaran butlletes per a participar al sorteig de dos sopars romàntics.

   

  http://datos.portaldelcomerciante.com/MiAfic/userfiles/144/144/file/Cartell_San_Valentin_2017.jpg

  http://datos.portaldelcomerciante.com/MiAfic/userfiles/144/144/file/Bases_San_Valentin_2017.jpg

   

  Més informació
 • 30 gener 2017
  PRIMER CICLE DE FORMACIÓ LA TIENDOLOGIA EN LA MARINA ALTA

  Creama, en el seu propòsit per donar suport al teixit empresarial de la comarca, ha organitzat a tots els municipis en què està present una sèrie de tallers dirigits a les micropimes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants i dóna cabuda a les noves formes d'aprenentatge basades en el concepte de "La Tiendología" del professor Manuel Amat. Els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que serveixca per aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. Un dels motius pels quals es realitza en aquest format itinerant és per arribar a tots els empresaris dels diferents municipis i alhora generar el contacte amb altres empresaris de municipis veïns propiciant els contactes i el networking entre ells. Títols com "Com conquerir el cor dels clients" o "La comunicació que ens portarà a l'èxit" tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en forma de "píndoles empresarials". El cicle de la "Tiendología" començarà el dia 14 i 16 de febrer a Teulada-Moraira amb el taller "Com canviem" la cosa "JA !!!" i acabarà a Benissa el dia 4 i 6 d'abril amb el taller " obert per vacances ?. Com fer el teu negoci sense morir en l'intent ". Tots els tallers es realitzaran en el mateix horari de 15:00 a 17:00 h i seran gratuïts. Els interessats poden realitzar la inscripció en qualsevol de les agències CREAMA.

  Més informació
 • 29 gener 2017
  PHOTOCALL#ComerçDeSilla Soretig d'un iPAD i vals de compra
  Més informació
 • 27 gener 2017
  "LA DANÇA DELS PORROTS" COM IMATGE DEL PHOTOCALL#ComerçDeSilla
  Més informació
 • 26 gener 2017
  Benicarló. La Festa de la Carxofa encara el cap de setmana més multitudinari

  Aquest cap de setmana Benicarló viurà els actes centrals de la XXIV Festa de la Carxofa, declarada d'Interès Turístic Autonòmic. L'esdeveniment presenta singularitats úniques que cada any atreuen milers de visitants interessats per les múltiples possibilitats gastronòmiques de la carxofa i per la gran quantitat d'actes organitzats al voltant de la festa: concerts, exposicions, visites guiades, demostracions gastronòmiques, actes populars, i enguany, la segona edició del festival Art&Xoc, dedicat a la música reggae i orientat als joves. Art&Xoc arrancarà divendres a les 19.00 hores i comptarà amb l'actuació d'alguns dels millors grups de reggae del país.

  més

  Més informació
 • 25 gener 2017
  ENAMORA’T DEL COMERÇ DE TORRENT

  ENAMORA’T DEL COMERÇ DE TORRENT

  Campanya comercial l'objectiu del qual és dinamitzar i promoure les compres en els comerços del municipi de Torrent per la festivitat de Sant Valentí.

  La campanya consistix en el SORTEIG de 2 escapades romàntiques (valorades en 100€ cada una) i 10 sopars romàntics per a dos en el restaurant o bar de Torrent que trien els guanyadors del sorteig (valorades en 50€ cada una) al comprar en els establiments adherits.

  A més per qualsevol compra superior a 5€ en estos establiments, el client serà obsequiat amb una flor prèvia presentació del tiquet de compra en IDEA´T (C/ Ramón y Cajal, núm. 7, 2a). Es regalaran en total 250 flors, que es repartiran a raó de 35 flors per dia.

  ◙ Com participen els clients en el sorteig? Els comerços adherits disposaran de bitllets que entregaran als clients per les compres realitzades entre el 6 i 14 de febrer del 2017, havent d'habilitar la seua pròpia urna (per mitjà de caixa, pitxer, recipient o semblant) perquè els clients puguen allí depositar-los.

  Els dies 15 i 16 de febrer de 8 a 14h, els comerços participants tindran l'obligació de portar a IDEAT els bitllets arreplegats en el seu establiment durant la campanya. La no entrega dels bitllets a temps per al sorteig serà responsabilitat directa del comerciant i comportarà que els seus clients no hi puguen participar.                        

    Com adherir-se?

  Abans de la data límit del Dilluns 30 de gener del 2017, omplir i remetre la sol·licitud d'adhesió a:

          - ideatenvios@torrent.es, sol·licitant confirmació de la recepció del mateix.

          - o personalment en IDEAT: C/ Ramón i Cajal, núm. 7, 2a (de dilluns a divendres de 8 a 14h),

  En els següents enllaços podrà descarregar la carta informativa completa i la sol·licitud d'adhesió a la campanya.

  Per a qualsevol dubte o aclariment contacte'ns, tel: 96.111.18.68 ext. 1650.

  Esperem que la campanya siga del seu interés i poder comptar amb la seua participació.

  Més informació
 • 25 gener 2017
  ACTIVA´T NEGOCI EN MARTXA

  El proper 31 de gener a les 8 hores en el Centre Social Les Llimeres (C/ Matilde Bel, 18, La Vall d´Uixó) es realitzarà una Jornada de formació i networking entre empreses amb la ponència: MOTIVACIÓ I OPORTUNITATS PER ALS NOSTRES NEGOCIS, en la que tractarem i analitzarem les oportunitats que generen les noves tendències dins del entorn del negoci PIME i del comerç, donant eines i idees per afrontar els reptes de gestionar el nostre propi negoci en situaciones de dificultat pel camí de lèxit.

  Els ponents, Ximo Catalán i Jesús Policarpio ens mostraran com gestionar les situacions de risc i perill que es generen en un esport com l'Escalada i com es poden aplicar a la gestió del nostre negoci en situacions de crisi o dificultat.

  Per a més informació: http://www.lavallduixo.es/ca/page/desdejuna-pel-teu-negoci

  Més informació
 • 25 gener 2017
  ACTIVA´T NEGOCI EN MARTXA

  El proper 31 de gener a les 8 hores en el Centre Social Les Llimeres es realitzarà una Jornada de formació i networking entre empreses amb la ponència: MOTIVACIÓ I OPORTUNITATS PER ALS NOSTRES NEGOCIS, en la que tractarem i analitzarem les oportunitats que generen les noves tendències dins del entorn del negoci PIME i del comerç, donant eines i idees per afrontar els reptes de gestionar el nostre propi negoci en situaciones de dificultat pel camí de lèxit.

  Els ponents, Ximo Catalán i Jesús Policarpio ens mostraran com gestionar les situacions de risc i perill que es generen en un esport com l'Escalada i com es poden aplicar a la gestió del nostre negoci en situacions de crisi o dificultat.

  Més informació
 • 25 gener 2017
  Curs videomàrqueting i youtube

  Ferramentes per a desenvolupar accions de màrqueting en les xarxes socials El vídeo és l'eina més potent que serveix per a aconseguir un nombre major de persones. Avui dia estem en la "nova ona" del vídeo com a forma per a portar a la pràctica un missatge. Fa no gaire, era necessari contractar a experts professionals per a tenir alguna cosa decent, però avui dia no fa falta molta inversió, ja que en les nostres mans tenim autèntiques màquines que ens serveixen per a plasmar un missatge i aconseguir un objectiu ràpidament. En aquest curs pretenem abordar el vídeo des de totes les perspectives i formes. Aquesta va dirigit tant a emprenedors com a persones que vulguen millorar la seua marca personal. L'única condició d'admissió és tenir una bona idea.

  Més informació
 • 24 gener 2017
  L’Ajuntament de Torrent organitza un seminari d’inversions per als guanyadors de la loteria

  L'Ajuntament de Torrent, amb la col·laboració de Florida Universitària, ofereix el 26 de gener en la Casa de la Cultura la possibilitat de reflexionar i apuntar possibilitats de decisions sobre el patrimoni aconseguit mitjançant el premi de la loteria que van obtenir un gran nombre de veïns en el sorteig del 6 de gener passat.

  Es plantegen unes sessions coordinades per Francisco Pons de 10h a 14h perquè “els afortunats no es deixen portar per la il·lusió més immediata i que les reflexions conduïsquen a unes conclusions que permeten compatibilitzar la immediatesa de les necessitats amb una gestió responsable del patrimoni”, explica el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos.

  Les sessions dividides en espais de 30-45 minuts són:

  • Els diners i el seu valor. Josep Vicent Mascarell, responsable RSC Baleària.

  • La fortuna en la vida personal. Referents per a la seua gestió. Eduardo Alonso, economista i psicòleg.

  • Pautes per a una bona inversió. Rendibilitat econòmica i fiscal. Mónica Blesa, economista.

  • Les noves maneres d'invertir. Joan Gandia i Carles Seguí, experts en coaching per a emprenedors.

  • La solidaritat i els seus avantatges fiscals. M. Carmen Martí, responsable de comunicació de Fundació Novaterra.

  • Mentalitat innovadora davant la vida patrimonial. Pepe Crespo, professor en creativitat, màrqueting i estratègia.

  Des de l'Ajuntament de Torrent s'espera que tenint en compte el coneixement dels ponents i les necessitats de les persones afortunades es puga tenir una major seguretat en les decisions quant a l'ús dels diners i per tant ajuden a millorar el benestar personal i familiar i el desenvolupament del territori.

  Més informació
 • 19 gener 2017
  Alzira: Empreses 12 mesos · 12 empreses

   

   

   

   

  Més informació

 • Pàgina 8 de 402

 • Mostrant del 141 fins al 160 d'un total de 8040 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible