El portal del comerciant

Noticies

 • 14 febrer 2017
  Xàbia: Deixa’t seduir per Xàbia Històrica

  Sota el lema "Deixa't seduir per Xàbia Històrica", aquesta associació de comerciants ha engegat la campanya de Sant Valentín. Aquesta campanya ens portara a recórrer els diferents establiments associats del centre històric de Xàbia, restaurants, tendes i diversió. La primera denominada "La ruta del desig", agrupa l'oferta de l'hostaleria i locals de copes que prepararan menús, còctels o sessions de ball especials per al dia de Sant Valentín, el 14 de febrer. La segona, "La senda de les Oportunitats" que fa referència als més de 30 establiments del nucli urbà que segueixen en campanya de rebaixes i ofereixen oportunitats i descomptes a l'hora de comprar el regal perfecte per al dia dels enamorats. I la tercera, on conflueixen les anteriors, és la "Escapada Romàntica". I és que tots els comerços associats lliuraran paperetes als seus clients amb les quals es participarà en el sorteig d'una estada de finalització de setmana per a dues persones.

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  Moncada: El IES Tierno Galván entre els 19 centres triats en el programa “Escoles creatives” de Ferran Adrià

  Les ‘Escoles Creatives' d'Adrià aterren en 19 centres. El comité d'experts de la nova iniciativa de Fundació Telefónica ha seleccionat 19 projectes per a començar a implantar el nou mètode educatiu basat en la innovació i la creativitat de Ferran Adrià.

  Les ‘Escoles Creatives' de Ferran Adrià aterren ja en els col·legis. Després de la fase d'inscripció, comença un procés de transformació educativa en què estos 19 centres seleccionats tindran una participació més activa: disfrutaran de trobades amb professionals de diversos àmbits, tindran un seguiment més pròxim per part dels tutors i disposaran d'un kit de material educatiu dissenyat específicament per a ells.  El repte: transformar el seu centre educatiu a través del mètode amb què Ferran Adrià va revolucionar la gastronomia.

  Des d'octubre del 2016 a gener del 2017, van ser molts els centres educatius que van presentar els seus projectes de transformació a ‘Escoles Creatives', indicant els seus aspectes a canviar i el per què del repte. Després de la selecció del jurat, ‘Escoles Creatives' tindrà representació en tot el territori nacional, exceptuant les illes, Ceuta i Melilla, La Rioja i Navarra.

  Quant a la titularitat dels centres, es compta amb públics (13), concertats (6) i privats (1), sent majoria els primers. Cada un d'ells té reptes molt distints quant a temàtica i impacte, ja que representen de forma diversa a escoles escoles xicotetes, mitjanes i grans, d'àmbit urbà i rural, d'entorns vulnerables, diversitat d'alumnat, etc.

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  Benicraló.Diumenge torna el Comerç al Carrer

  més

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  LA CONFIANZA DEL COMERCIO MINORISTA Y DEL CONSUMIDOR EN EL PERIODO 2012-2017

  NOTA TÉCNICA

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  fil directe...

  ¡¡¡¡¡Pregunta tot el que vullgues al Regidor "Rafa Folgado Navarro"!!!!!

  Deixa la teua pregunta en:

  • Facebook: https://www.facebook.com/ribarroja.es
  • Twitter: @RadioRibarroja
  • Whatsapp: 647964455 (text o veu)
  • En el correu: radio@ribarroja.es
  • I, en directe, telefonant al 96 165 33 20 

  PARTICIPA!!

   

  Dimecres, 15 de febrer, a les 13:10 h en

  Ràdio Riba-roja 105.2 fm

   

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  viu el dia dels enamorats amb el Nou Mercat Municipal De Paterna.

   viu el dia dels enamorats amb el Nou Mercat Municipal De Paterna!! Acosta't a la renovada plaça del Poble i trobaràs una gran oferta de regals per a la teua parella.

  *Obert fins a les 21 h.

  Més informació
 • 14 febrer 2017
  CURSO DE MANUPULADOR DE ALIMENTOS

  Formación imprescindible para el comercio de alimentación y sector de hostelería

  Més informació
 • 13 febrer 2017
  II Setmana del Creixement Empresarial 27 de febrer al 3 de març
  Més informació
 • 13 febrer 2017
  Callosa se llena de "Outlets"

   

  La feria outlet de Callosa de Segura cerró ayer tras un fin de semana en el que el comercio se ha echado a la calle para ofrecer sus mejores productos con el mejor atractivo posible, un buen descuento. Así, durante la jornada de ayer y la del sábado, las gangas han seducido a numerosos compradores, dando una oportunidad al pequeño comercio de captar y fidelizar clientes, tan necesarios para su supervivencia

  Més informació
 • 13 febrer 2017
  1º Ciclo de Tiendiología Talleres formativos

   

   

  Martes, 7 febrero 2017

  CREAMA presenta el primer ciclo de formación "La Tiendología" en la Marina Alta

   

  Marcar como favorita

   

  inCompartir

   

  Se van a realizar 8 talleres formativos, en los municipios que forman parte de Creama, dirigidos a los comerciantes y empresarios de la Marina Alta.

   

  Creama, en su propósito por apoyar el tejido empresarial de la comarca, ha organizado en todos los municipios en los que está presente una serie de talleres dirigidos a las micropymes y al comercio de proximidad. Esta nueva acción trata de innovar en la formación que actualmente se imparte para los comerciantes y da cabida a las nuevas formas de aprendizaje basadas en el concepto de “La Tiendología” del profesor Manuel Amat.

   

  Los Agentes de Creama han apostado por introducir una formación eminentemente práctica y que sirva para aportar conocimientos de calidad relacionados con la gestión profesional de los negocios. Uno de los motivos por los que se realiza en este formato itinerante es para llegar a todos los empresarios de los diferentes municipios y a la vez generar el contacto con otros empresarios de municipios vecinos propiciando los contactos y el networking entre ellos. Títulos como “Como conquistar el corazón de los clientes” o “La comunicación que nos llevará al éxito” trataran de aportar las novedades de gestión empresarial en forma de “píldoras empresariales”.

   

  El ciclo de la “Tiendología” comenzará el día 14 y 16 de febrero en Teulada-Moraira con el taller “Como cambiamos “la cosa” YA!!!” y acabará en Benissa el día 4 y 6 de abril con el taller "¿Abierto por vacaciones?. Como hacer tu negocio sin morir en el intento". Todos los talleres se realizarán en el mismo horario de 15:00 a 17:00 h y serán gratuitos. Los interesados pueden realizar la inscripción en cualquier de las agencias CREAMA. 

   

  Més informació
 • 13 febrer 2017
  28/02 Moncada: Taller Nutricional Gratuït per adults/tes (Obert plaç d´inscripció)

  Ja pots apuntar-te en el punt d'informació de Mercat Moncada al primer taller nutricional que realitzarà l'Aula de Mercat Moncada enguany 2017.

  Se celebrarà el pròxim dia 28 de febrer a la vesprada en el mateix Mercat, i un parell de nutricionistes t'ensenyaran a fer una compra saludable en el Mercat.

  L'Aula està organitzada pel Departament de Comerç de l'Ajuntament de Moncada (AFIC) i col·labora l'Associació de Comerciants del Mercat Moncada.

  Més informació
 • 13 febrer 2017
  CURS MANIPULADOR D’ALIMENTS

  DES DE L'ADL-AFIC ONDARA S'ORGANITZA PER AL PROPER DIA 9 DE MARÇ UNA NOVA EDICIÓ DEL CURS DE MANIPULADOR D'ALIMENTS.

  L'HORARI SERÀ DE 9 A 14 HORES EN LA CASA DE LA CULTURA D'ONDARA.

  LES PERSONES INTERESSADES CAL QUE S'INSCRIGUEN A LA PRÒPIA AGÈNCIA, AL TELÈFON 96.576.62.50 O PER CORREU ELECTRÒNIC AL: ADL@ONDARA.ORG

  Més informació
 • 13 febrer 2017
  UN PAS MÉS PER A TINDRE MAGISTRATS EN ELS JUTJATS D’ALCOI

  La demanda per a convertir les places de jutges en magistrats en la demarcació d’Alcoi ha sumat un nou recolzament. El Plenari de la Sala de Govern del Tribunal de Justícia de la Comunitat Valenciana ha aprovat per unanimitat la demanda de la junta de jutges d’Alcoi que va recolzar l’Ajuntament d’Alcoi al passat plenari de novembre. Ara, la demanda passa directament al Consell del Poder Judicial.

  Cal recordar que la declaració institucional deia que «l’elevació a la categoria de Magistrat de les esmentades places permetria oferir a la població de fet i de dret del partit una millor qualitat en l’administració de justícia, ja que al resultar de mode innat les places de magistrat més atractives que les de jutge s’aconseguiria una major permanència en el temps dels titulars en elles destinats, que òbviament, redundaria en una major agilitat en la tramitació dels procediments ja que en augmentar el temps mitjà de permanència en les places, s’augmentaria el coneixement dels assumptes civils i penals». A aquesta demanda també s’han sumat les poblacions de la Comarca.

  El partit judicial d’Alcoi consta de 28 municipis, amb una població que supera els 100.000 habitants (en festivitats puntuals, més de 150.000), amb una capital que és Alcoi, al voltant dels 60.000. Existeixen actualment quatre jutjats i la demanda d’un cinquè per part del tribunal de Justícia de la Comunitat Valencianaa causa de la àmplia xifra d’assumptes civils que supera àmpliament el mòduls determinats per el Consell General del Poder Judicial.

  Francés comenta: «Estem en contacte directe amb el representants judicials per a conèixer de primera mà en quina situació es troba la demanda de la ciutat, lícita i molt necessària, de tindre magistrats als jutjats d’Alcoi. L’aprovació del Tribunal Superior de la Comunitat Valenciana per unanimitat és una bona notícia, seguim treballant, de la mà dels representants judicials alcoians que estan molt implicats per aconseguir una millor justícia en Alcoi».

  Més informació
 • 11 febrer 2017
  Arriba el “Sabadeo” al Mercat de Burjassot

  Dissabte que ve 11 de febrer serà comercial i festiu a Burjassot ja que va a començar una nova iniciativa per al foment del comerç local, realitzada des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, després del trasllat del Mercat ambulant extraordinari dels dissabtes a l’aparcament de les Palmeres. Un canvi aprovat en el Ple Municipal del passat mes de gener.

  El “Sabadeo a Burjassot” és el nom d’aquesta nova acció que té com a objectiu crear un espai on poder trobar i comprar la gran varietat de productes que ven el Mercat Municipal, alhora que es passeja pel Mercat ambulant extraordinari dels dissabtes.

  Tots els dissabtes, de 9 a 15 hores, a més de realitzar les seues compres, les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot tindran l’oportunitat de gaudir de tapes amb els Food Trucks i de les diferents animacions amb música i ball que donaran un gran ambient a aquesta zona comercial burjassotera.

  Tal com han assenyalat fonts municipals, els “Sabadeo a Burjassot” pretenen ser un moviment social, alegre i beneficiós per a Burjassot en el qual realitzar les compres en el Mercat Municipal i en el Mercat ambulant extraordinari siga més amé, més divertit i alhora done la possibilitat de gaudir d’animacions, música i de les millors tapes.

  Més informació
 • 11 febrer 2017
  Llega el “Sabadeo” al Mercado de Burjassot

  El próximo sábado 11 de febrero va a ser comercial y festivo en Burjassot ya que va a comenzar una nueva iniciativa para el fomento del comercio local, realizada desde la Concejalía de Promoción Económica del Ayuntamiento de Burjassot, dirigida por Roc Senent, tras el traslado del Mercadillo extraordinario de los sábados al aparcamiento de Las Palmeras. Un cambio aprobado en el pleno del pasado mes de enero.

  Los “Sabadeo en Burjassot” es el nombre de esta nueva acción que tiene como objetivo crear un espacio donde poder encontrar y comprar la gran variedad de productos que vende el Mercado Municipal, a la vez que se pasea por el Mercadillo extraordinario de los sábados.

  Todos los sábados, de 9 a 15 horas, además de realizar sus compras, las ciudadanas y los ciudadanos de Burjassot van a tener la oportunidad de disfrutar de tapas con los Food Trucks y de las diferentes animaciones con música y baile que darán un gran ambiente a esta zona comercial burjassotense.

  Tal y como han señalado fuentes municipales, los “Sabadeo a Burjassot” pretenden ser un movimiento social, alegre y beneficioso para Burjassot en el que realizar las compras en el Mercado Municipal y en el Mercadillo extraordinario sea más ameno, más divertido y a la vez dé la posibilidad de disfrutar de animaciones, música y de las mejores tapas.

  Més informació
 • 10 febrer 2017
  SE ABRE PLAZO DE PRESENTACIÓN DE SOLICITUDES PARA EL MERCADO EXTRAORDINARIO DE FALLAS

  EDICTO

  Més informació
 • 10 febrer 2017
  Benicarló.La BBC sorteja els premis de la Ruta del Pinxo de la Carxofa

  «Pinxotejar ací, té premi». Este ha sigut el lema que durant les jornades del pinxo de la carxofa, ha lluit a la porta dels establiments participants en la primera ruta gastronòmica de l'any. Avui, el lema s'ha convertit en realitat. El mercat central de Benicarló ha acollit el sorteig que ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme i Mercats, Rosana Marzá, el President de la BBC, Iván Alemán, el President del CRDO Carxofa de Benicarló, Francisco Lluch, i representants de les marques patrocinadores.

  més

  Més informació
 • 10 febrer 2017
  COMERÇ
  Més informació
 • 09 febrer 2017
  Master sobre cuina de la carxofa al Mercat Central de Benicarló

  Els peculiars olors del mercat central de Benicarló, que barregen tots els estímuls olfactius de la mar i del camp Benicarlando, s'han vist avui enriquits pels aromes d'un arròs melós amb carxofa i altres plats igual o més abellidors. Els estudiants de Cuina del CIPFP, han dictat una classe magistral que ha comptat amb l'atenció i el interès d'un nodrit grup d'alumnes: senyores i senyors amb el carret de la compra, habituals de les parades del mercat, curiosos, turistes i visitants ocasionals, s'han arremolinat al voltant de l'estand que la regidoria de Comerç ha instal·lat per a la realització d'esta demostració.

  més

  Més informació
 • 09 febrer 2017
  Benicarló.El cuiner Jaume Biarnés explicarà com potenciar el territori a partir de la cuina de la carxofa

  La carxofa identifica a Benicarló i li dóna personalitat. I Jaume Biarnés coneix la manera en que la carxofa i la seua cuina ens poden posar al mapa i ser una oportunitat perquè Benicarló es conega de la millor manera possible a través del plaer gastronòmic. La Fundació Alícia ha dut a terme molts projectes de valorització econòmica del territori a través de la cuina i ens explicarà la seua experiència. Biarnès apunta una xicoteta reflexió per anar fent boca: «No et preguntes què pot fer la carxofa de Benicarló per tu, sinó que pots fer tu per la carxofa de Benicarló».

  més

  Més informació

 • Pàgina 8 de 384

 • Mostrant del 141 fins al 160 d'un total de 7663 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible