El portal del comerciant

Noticies

 • 20 febrer 2017
  CELEBRA SAN VALENTÍN EN SANT JOAN

  Gracias a esta  propuesta conseguiremos dinamizar el consumo durante el mes de febrero, atrayendo a numerosos clientes dispuestos a disfrutar de una gastronomía en la que les enamorará su rica explosión de sabores y su irresistible precio y de los mejores detalles para regalar  a precios irresistibles.

   

  Para ello, os proponemos:

   

  HOSTELEROS: “MENÚS QUE ENAMORAN” la elaboración de un menú original, atractivo y delicioso, para que todos los que lo deseen, durante los días 1 al 19 de febrero, puedan compartir con una persona especial, una deliciosa comida o cena que les proporcione una experiencia inolvidable por un módico precio de 25 € la pareja.

   

  COMERCIOS: “REGALO CON CORAZÓN” .Todos aquellos comercios que se adhieran a la iniciativa dispondrán de una etiqueta en forma de corazón que cada comerciante deberá colocar en aquel producto que quiera promocionar, aplicando un descuento especial para fomentar el consumo que genera dicha celebración. Con esta nueva propuesta, pretendemos aprovechar  el vaivén de público que atrae los MENÚS QUE ENAMORAN para ofrecerle, igualmente, un comercio dinámico y atractivo.

     

  La Concejalía de Comercio realizará una potente campaña publicitaria en medios de comunicación, redes sociales, webs de turismo… y editará el material gráfico necesario para dar difusión a vuestras propuestas gastronómicas y comerciales.

  INICIATIVA AMPLIADA HASTA EL 25  DE FEBRERO

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  OUTLET DEL COMERÇ D’ALCOI

  Divendres 3: de 17:00 a 21:00h

  Dissabte 4: de 10:00 a 14:00h i de 17:00 a 21:00h

  Diumenge 5: de 10:00 a 14:00h

   

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  Presentat el Portal de Comerç Sostenible

  La nostra regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha presentat la nova web que ha dissenyat la seua regidoria: El Portal del Comerciant. El seu objectiu, és que tant comerciants com a emprenedors ofereixin informació important per al secotor.

  Destaca dos sectors al portal. Un racó per a l'emprenedor; on podrà trobar tota la informació que li pugui fer falta per a la creació de la nova empresa. I un altre racó per al comerciant, on pot trobar tràmits com a normativa general, ordenances municipals, ajudes i subvencions, entre d'altres.

  En aquest portal ha destacat quatre punts clau; com el servei de consulta en línia per a qualsevol dubte que es pugui presentar sense haver de desplaçar-se a l'oficina, la galeria comercial; la qual reuneix els comerços de la ciutat; actualment s'han incorporat 711 i a través de la qual ofereixen els seus productes, el Viaplan; eina que permet als emprenedors confeccionar un pla d'empresa i ha destacat que el portal recull una bossa, que mostra els locals disponibles per instal·lar un negoci a Alcoi, és un dels principals continguts del portal del comerciant.

  Aquesta iniciativa ha nascut del Pla d'Acció Comercial que es va iniciar l'any passat amb l'ampliació de la vorera de Mossent Torregrosa i la conversió en zona de vianants del carrer Regiment Biscaia.

  La regidora destaca que aquest portal permet obtenir varia informació del sector, així com també és una oportunitat per donar visibilitat al turista o visitant que vingui a Alcoi perquè sàpiga quins comerços pot trobar, els productes que ofereixen i on estan situats.

  Finalment, Vanessa ha volgut agrair la implicació del personal AFIC i l'esforç dels comerciants i associacions, a més d'afirmar que aquesta iniciativa suposarà un avenç per als comerciants.

  El portal del comerç sostenible és una iniciativa de la Conselleria d'Economia Sostenible i Comerç.

  L'accés al portal es pot realitzar a través del web de l'Ajuntament d'Alcoi www. alcoi.org o entrant directament en  http://www.alcoi.portaldelcomerciante.com/

  Més informació
 • 19 febrer 2017
  III Fira de la Comunió Alfafar
  Més informació
 • 19 febrer 2017
  Benicarló. La Festa de la Carxofa se’n va de caminada pels aljubs

  La Festa de la Carxofa es calça les sabatilles de caminar i es prepara per a una caminada que recorrerà alguns dels paratges més emblemàtics de Benicarló amb parada a dos dels aljubs que caracteritzen l'arquitectura popular del camp benicarlando, el del Puig i el de la Fossa del Pastor. El trajecte comptarà amb quatre punts d'avituallament amb fruita, beguda, pastes dolces, pastissets de carxofa i la imprescindible mistela per a calfar el cos. La marxa a peu sortirà a les 8:30 des del Pavelló Poliesportiu Municipal per a enfilar la rambla de Cervera, passant per la gravera i el corral de Cabres. Després, buscarà el camí que discorre paral·lel a l'autopista fins arribar a l'aljub de la Fossa del Pastor.

  més

  Més informació
 • 18 febrer 2017
  NITS AL MERCAT

  El Mercat Municipal obri les seues portes dissabte que ve en una nova edició de Nits al Mercat.

  La campanya de dinamització dels comerços del Mercat Municipal de Burjassot, Nits al Mercat, està sent tot un èxit des de la seua posada en funcionament. Una vegada al mes, el Mercat obri les seues portes el dissabte a la nit i reuneix a centenars de veïns i veïnes que poden degustar els millors plats, elaborats amb productes propis de cadascun dels llocs, fets en el mateix moment del seu consum.

  Aquest mes d’octubre no va a ser una excepció i, de la mà de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF i en col·laboració amb l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal (CODEMER), dissabte 18 de febrero a partir de les 20:30 hores tindrà lloc una nova Nit al Mercat.

  Una gran nit gastronòmica en la qual es podran degustar els millors productes que ofereixen els llocs del Mercat als ciutadans de Burjassot, elaborats al moment i a preus molt assequibles.

  Més informació
 • 18 febrer 2017
  NITS AL MERCAT DE BURJASSOT

  El sábado 18 de febrero es una fecha marcada en el calendario para las vecinas y los vecinos de Burjassot ya que van a poder degustar las mejores tapas y platos realizados con los mejores productos. Lo van a hacer en el Mercado Municipal que, de la mano de la Concejalía de Promoción Económica, dirigida por Roc Senent, de la Asociación de Comerciantes del Mercado, CODEMER, y con la gran labor de CEMEF, va a acoger la vuelta de Les Nits al Mercat.

  Bollería, tapas, frituras, embutido, hamburguesas…todos los platos imaginables, a precios asequibles, se pueden degustar en esta noche gastronómica del Mercado Municipal que comenzará a las 20:30 horas.

  Antes de degustar todos los platos señalados, elaborados con los mejores ingredientes, se llevará a cabo, a las 20 horas, la presentación de la nueva imagen del Mercado Municipal de Burjassot. Una imagen atractiva, moderna y a la vez con la esencia del Mercado de siempre.

  No hay excusa el sábado 18 de febrero para no pasarse por el Mercado Municipal de Burjassot.

  Més informació
 • 18 febrer 2017
  NUEVA IMAGEN DEL MERCADO MUNICIPAL DE BURJASSOT

  El 18 de febrero a las 20 horas se presentará la nueva imagen y todas las Novedades del Mercado Municipal de Burjassot.

  Més informació
 • 17 febrer 2017
  RESULTAT SORTEIG ENAMORA’T DEL COMERÇ DE TORRENT

  A continuació vos detallem els guanyadors de les 10 sopars romàntics:

  Orde d'extracció del bitllet

  Nom i Cognoms

  Establiment en què es va realitzar la compra

  Mª VICENTA LINO JUAN

  YOIGO

  MARIA VERDET

  SAKO’S

  GLORIA MARIA GARCIA

  DRUNI

  MARISA GARCIA LAGUNIL

  LOLA MIQUEL

  JORGE CHARLES CHIRINOS

  ZAPATERIA FINA

  MIGUEL CARAVANTES

  DRUNI

  JUAN ANTONIO ROMERO GIMENO

  CHLOE

  Mª CARMEN MUÑOZ RUIZ

  ABACUS

  IGNACI MOSCARDO IGNAC

  LOLA MIQUEL

  10º

  SILVIA MESEGUER IGUAL

  MARABÚ ZAPATERIAS

   

  Els guanyadors de les escapades són:

  Orde d'extracció del bitllet

  Nom i Cognoms

  Establiment en què es va realitzar la compra

  SARA ALTIMALERES

  DRUNI

  JAVIER GARCIA LORENZO

  SUSANA CAMPOS ESTILISTAS


  Enhorabona als agraciats!!smiley

   

   

   

  Més informació
 • 17 febrer 2017
  BASES PER A ELS ESTABLIMENTS PARTICIPANTS

  BASES PER A PARTCIPAR EN LA RUTA DE LA TAPA DE L'AJUNTAMENT DE MANISES

   

  La Ruta de la tapa, té com un dels seus valors incentivar la cultura de tapes en la ciutat i fomentar la qualitat de les mateixes.

   

  ESTABLIMENTS PARTICIPANTS

  • Requisits dels participants:

   • Estar en possessió de la Llicència d'obertura i dades d'alta en l'Impost d'Activitats Econòmiques en alguna de les activitats enquadrades en el sector de l'hostaleria.

   • Estar donat d'alta i al corrent en el pagament de les cotitzacions de la Seguretat Social en el règim corresponent.

   • Estar al corrent dels impostos municipals.

   

  • Els establiments que participen en la Ruta de la Tapa de Manises estaran identificats amb un adhesiu.

   

  • Les tapes hauran de figurar en l'oferta habitual de l'establiment com a mínim durant els dies de celebració de la Ruta (30 i 31 de març), exceptuant els dies oficials de tancament de l'establiment, que hauran de ser detallats en la fitxa que s'adjunte. Passat el Concurs, les tapes presentades podran seguir formant part de l'oferta de cada establiment.

   

  • Els establiments participants serviran les tapes com a mínim entre les 13:00 i les 15:00 i entre les 20:30 i les 23:00 hores o en l'horari d'obertura de l'establiment. Els establiments podran ampliar aquest horari, però en cap cas, reduir-lo. Els establiments que per alguna causa justificada no puguen complir l'horari establit, hauran de comunicar-ho per escrit al Departament de Comerç que, de ser el cas, autoritzarà per escrit les possibles variacions en l'horari oficial de la Ruta.

   

  • Durant l'horari previst tots els establiments es comprometen a tenir suficients existències de les tapes oferides, assegurar les necessàries condicions de seguretat, neteja i atenció al client durant els dies que dure la Ruta de la Tapa.

   

  • Tots els establiments participants estan obligats a acudir a la sessió fotogràfica de les “tapes” previ a l'inici de la Ruta (lloc, data i hora per determinar).

   

  • El preu estipulat per a la Ruta de la Tapa és de 2 euros, la tapa més refresc, aigua, cervesa o una copa de vi. Este és el preu convingut per a totes les “tapes”, així com para tots els i les participants

   

  • Tots els establiments participants es comprometen a complir les normes anteriors L'incompliment d'alguna d'elles suposarà la desqualificació immediata en el concurs i impedirà la participació en la pròxima edició de la ruta.

  Més informació
 • 17 febrer 2017
  Alcoi, Ciutat del Nadal, lliura 10.000 euros a causes solidàries
  Més informació
 • 17 febrer 2017
  L’Alcalde presenta mesures per la rehabilitació de vivendes

  Es crearan ajudes per a que les famílies sense recursos puguen pagar la ITE i la rehabilitació. També es crearà una Oficina de Regeneració Urbana, que se sumarà als departaments municipals i que estudiarà cas per cas, per instar als propietaris a rehabilitar i solucionar temes jurídics com herències, expropiacions...

  L’Ajuntament vol potenciar la rehabilitació en Alcoi pel que ha preparat una sèrie de mesures que se sumaran a la tasca actual amb el propòsit de frenar la ruïna de molts edificis, i pressionar als propietaris amb recursos per a que mantinguen els seus edificis ja que aquesta és la seua obligació.

  Recordem que del total de sancions posades per part de l’Ajuntament al 2016, 146 en total, a propietaris que no han passat la ITE o que no han pres mesures,un 38% o eren vivendes de bancs o d’empreses, per tant, no existix excusa econòmica per a complir amb les obligacions i la llei. Un 63% és de particulars, per a aquells que no tinguen recursos econòmics, l’Ajuntament posarà en marxa unes subvencions per a que puguen passar la Inspecció tècnica d’edifici (ITE) i cometre les reformes necessàries.

  L’Alcalde, Toni Francés, també ha anunciat la posada en marxa d’un oficina amb un arquitecte i un jurista per a tractar cas a cas, els edificis que malgrat les sancions no compleixen la seua obligació de rehabilitar. En molts casos, les propietats són de diverses famílies, amb herències i altres conflictes jurídics que impossibiliten un acord entre els propietaris i, per tant, la no rehabilitació de l'immoble. L’oficina tractarà cada cas, i instarà amb tots els mecanismes legals actuals per a que es es rehabilite l’edifici.

  Francés ha comentat: «La solució no és la demolició sinó la rehabilitació. Només hi ha que demolir per una ruïna imminent. És cert que els problemes són gairebé en la seua totalitat, d’edificis privats però també és cert que els anteriors governs de la Generalitat i d’Alcoi no han tingut cap interès en la rehabilitació i això ens ha portat a la situació actual, sobretot, al centre de la ciutat. Per això, anem a posar tots els recursos dels que disposa l’Ajuntament d’Alcoi i a apostar de manera decidida per la rehabilitació a la ciutat d’Alcoi».

  Més informació
 • 16 febrer 2017
  LA RUTA DE LA TAPA
 • 16 febrer 2017
  RUTA DE LA TAPA

  La Ruta de la tapa, té com un dels seus valors incentivar la cultura de tapes en la ciutat i fomentar la qualitat de les mateixes.

  Data de realització: 30 i 31 de març

  Establiments participants fins al moment:

  - ASAOR ISABEL. C/ Riu Cervol nº 2

  - CAFETERÍA-BOCATERÍA TUCÁN TUCÁN. Plaza Rafael Atard nº 14

  - BAR CASA CANALES. Masía de la Cova , nº49

  - CAFÉ SANT JOAN. C/ St. Joan, nº 8

  Més informació
 • 16 febrer 2017
  LISTADO PROVISIONAL MERCADO EXTRORDINARIO DE FALLAS

  ANUNCIO

  Més informació
 • 16 febrer 2017
  ONDARA ACONSEGUEIX L’ACREDITACIÓ DEL SERVEF PER A 8 ESPECIALITATS FORMATIVES

   

   

  L'Ajuntament d'Ondara Ondara ha obtingut l'acreditació com a Entitat de formació professional per a l'ocupació concedida pel SERVEF (Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball). En haver aconseguit aquesta acreditació, l'Ajuntament d'Ondara podrà impartir huit especialitats formatives subvencionades pel SERVEF: Instal·lació i Manteniment de jardins i zones verdes; activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes; activitats auxiliars en agricultura; fàbriques d'obra; promoció turística i informació al visitant; dinamització d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil; atenció sociosanitària de persones en el domicili; i atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

  L'acreditació com a centre de formació ha estat gestionada per la Regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica que dirigeix José Ramiro, a través de l'oficina ADL-Afic d'Ondara. La seua obtenció permetrà impartir, en les diferents dependències municipals d'Ondara, tallers de formació i inserció laboral, tallers d'ocupació, i programes formatius per a jóvens. Amb l'objectiu d'obtindre aquesta acreditació, l'Ajuntament d'Ondara ha realitzat una inversió de 13.500 euros per a complir la normativa i dotar la nova aula de formació amb els equips informàtics necessaris, concretant-se en 15 ordinadors per a l'alumnat i un per al formador. També s'han adquirit materials per a les especialitats d'obra i jardineria.

  El Regidor de l'àrea, José Ramiro, ha destacat la importància d'aquesta acreditació del SERVEF, atès que suposa el primer pas per a poder continuar sol·licitant les ajudes que es concreten en Tallers d'Ocupació, gràcies als quals es genera ocupació i es presta un servei al municipi. Ha recalcat l'esforç realitzat per a poder oferir noves especialitats, afegint que des de l'Ajuntament d'Ondara es continuarà treballant per a ampliar l'oferta dirigida a les persones desempleades de la localitat. De fet, ja s'ha començat a tramitar l'obtenció d'un nou taller d'ocupació per a 30 persones, en tres especialitats: fàbrica d'obra (per a culminar les obres de la Plaça de Bous), jardineria (per a realitzar labors en els parcs públics municipals) i atenció sociosanitària de persones en el domicili.

   

  Més informació
 • 15 febrer 2017
  73 edición Concurso de Escaparates de Magdalena

  Desde la Concejalía de Impulso de la Actividad Económica y Empleo, se ha puesto en marcha la 73 edición del Concurso de Escaparates de Magdalena, que en esta ocasión está dotado con 1.000,00€ impuestos incluidos y diploma. Para participar en este concurso, los establecimientos comerciales interesados deberán: -. Cumplimentar y remitir el boletín de inscripción hasta el 27 de febrero de 2017, a las 14'00 horas. -. Exposición obligatoria del escaparate entre el 7 y el 26 de marzo de 2017. -. Enviar una fotografía por email a marrod@castello.es del escaparate preparado para el concurso hasta el día 7 de marzo de 2017, a las 14'00 horas. -. Se realizará una preselección de 10 escaparates, entre todas las fotografías de los escaparates recibidas. -. El día 13 de marzo de 2017, se procederá a la visita de los 10 escaparates de los establecimientos preseleccionados, de entre los cuales uno de ellos será el ganador absoluto, y se les hará entrega de diplomas de finalistas del concurso. -. Durante la semana de la Magdalena, se convocará al establecimiento ganador para el acto de reconocimiento.

  Més informació
 • 15 febrer 2017
  Taller “La comunicació que ens durà a l’èxit”

  Amb el títol "La comunicació ens portarà a l'èxit", englobat en el nou concepte de la "Tiendología", el consultor Manuel Amat tractarà d'aportar eines per a desenvolupar el pla de comunicació intern i extern d'un negoci. A més aquesta formació tractarà de millorar en les relacions personals i s'abordaran conceptes com l'assertivitat, l'empatia o l'escolta activa amb els clients i proveïdors. El Taller s'impartirà els dies 28 de febrer i 2 de març en l'Aula de Formació de CREAMA (Edifici municipal del Portal del Clot) i és totalment gratuït per a tots els comerciants i empresaris, així com per a totes les persones interessades. L'horari serà de 15:00 a 17:00 hores.

  Més informació
 • 15 febrer 2017
  Afic-Creama Xàbia programa un taller de comunicació per a comerciants i empresaris

   El ponent els parlarà de les eines per a desenvolupar el pla de comunicació intern i extern d'un negoci, a més de com millorar en les relacions personals i  abordar conceptes com l'assertivitat, l'empatia o l'escolta activa amb els clients i proveïdors.

  El taller s'impartirà els dies 28 de febrer i 2 de març en l'aula de Formació de CREAMA (Edifici municipal del Portal del Clot) i és totalment gratuït per a tots els comerciants i empresaris, així com para totes les persones interessades. L'horari serà de 15:00 a 17:00 hores.

  Amb aquestes actuacions, AFIC-Creama Xàbia tracta d'impulsar la formació permanent entre tots els seus usuaris perquè afronten els nous reptes que l'economia actual presenta, així com per a dotar d'eines estratègiques als emprenedors i empresaris de la comarca

  Més informació
 • 15 febrer 2017
  Alcoi entra a formar part del Comité Executiu de Xarxa FP

  La ciutat d'Alcoi ha entrat a formar part de la Directiva de Xarxa FP com a membre del Comité Executiu, que a partir d'ara presideix la ciutat de Munic. La decisió es va produir en la XVIII Assemblea que va realitzar aquesta important xarxa europea en la ciutat de Barcelona ahir dimarts. Al llarg de la jornada, també es va aprovar la incorporació de 3 ciutats europees, Lisboa, Brussel·les i la segona ciutat més important d'Estònia (Tartu). En l'assemblea va estar present, el regidor de Formació, Manolo Gomicia, i els tècnics de mobilitat de la ciutat.

  Recordem que Alcoi forma part de Xarxa FP des del 2012, una xarxa que permet la mobilitat d'alumnes i professorat de Formació Professional entre diferents països d'Europa, i en la que al llarg del 2016, la ciutat va ser una de les més actives, realitzant un nombre important de mobilitats, al nivell d'altres capitals com Munic o Roma. L'objectiu primordial és que els alumnes i professors alcoians milloren les seues capacitats lingüístiques i coneguen la realitat laboral i educativa d'altres països europeus, facilitant la seua formació i incorporació al món laboral. Alcoi també ha rebut al llarg d'aquests anys a molts alumnes d'altres països que han realitzat pràctiques en diferents empreses alcoianes.

  Més informació

 • Pàgina 7 de 384

 • Mostrant del 121 fins al 140 d'un total de 7663 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible