El portal del comerciant

Noticies

 • 01 març 2017
  4ª FIRA OUTLET UCOVI

  En aquesta ocasió, són més de 30 els comerços que prengueren part en aquesta fira de descomptes i que posaran a la disposició dels clients les millors ofertes en moda  de senyora i cavaller, moda infantil i juvenil, esports, bijuteria, bosses i sabates, articles per a la llar i neteja...

  Més informació
 • 28 febrer 2017
  Alcoi participa en la II Trobada d'Alcaldes + Innovadors de la Xarxa Impulso

  La trobada d'Innovació, que realitza la Xarxa Impulso de Ciutats de Ciència i Innovació, de la qual Alcoi forma part, torna aquest any a Madrid després de l'èxit de l'edició anterior. La iniciativa consisteix en què els ajuntament que formen part de la xarxa present a una empresa innovadora de la seva ciutat, donant a conèixer el seu projecte a la resta d'Espanya.

  Alcoi ja va participar en la primera edició amb la empresa Mabysy, amb seu a Alcoi creada per l'alcoià Pau Ferri. En aquesta ocasió, la nostra ciutat acudeix amb la start-up dels germans alcoians Pablo i Omar Pera.

  La nostra ciutat es presentarà com la resta de participants, amb un temps total de 5 minuts on, l'alcalde realitzarà una petita introducció i la start-up, un «elevator pitch» del seu projecte. A més, les empreses participants tindran un stand per poder presentar el seu projecte i donar-se a conèixer a administracions i altres empreses de tota Espanya.

  L'alcalde, Antonio Francès, explica: «Acudim a Madrid per segon any consecutiu per seguir posant a Alcoi en el lloc que mereix, tenint presència en xarxes estatals i europees d'indústria, innovació i empresa. Aquest any, ens representen els germans Omar I Pablo Pera, un exemple de les grans empreses innovadores que estan naixent a la nostra ciutat, moltes d'elles, de la mà d'Internet, desconegudes en molts casos per a la majoria de ciutadans, que també ofereixen ocupació i projecció a la ciutat en sectors empresarials amb molt futur. Pablo i Omar són un exemple de la importància de formar al fet que els nostres joves, oferint-los possibilitats d'estudi i treball a l'estranger, per a recuperar posteriorment aquest talent, aplicant-ho a la creació d'ocupació a Alcoi».

  L'empresa alcoiana representant

  La missió de l'empresa que representa a Alcoi és la d'apropar negocis als seus clients per mitjà de les plataformes de missatgeria. Amb Reply.ai, s'automatitza l'atenció al client entre les empreses i els seus clients per mitjà de WhatsApp, SMS, FB Messenger o Telegram.

  Facilitant la comunicació empresa-client en les aplicacions de missatgeria, estalviant costos de suport telefònic i oferint serveis interactius sense la necessitat d'una *app. Utilitzant intel·ligència artificial per respondre les preguntes més senzilles, i connectant amb el personal d'atenció al client només quan es requereix.

  Els germans Omar comenten: «Després de veure com la missatgeria ens estava canviant les nostres vides, decidim aplicar-la per canviar com una empresa es comunica amb els seus clients. Així va néixer Reply.ai Actualment, treballen 12 persones distribuït entre Nova York, Madrid, Còrdova i Alcoi. Les últimes 6 persones incorporades en els últims mesos».

  Grans marques com KIA Motors, Nike, HP, VAIO o Starbucks han confiat en aquesta empresa que treballa a nivell internacional amb clients a EUA, Europa i Japó. I, des de fa uns mesos, també col·labora en un programa pilot amb l'ajuntament d'Alcoi per al projecte Smart City.

  Els fundadors de Reply.ai són Pablo Pera (COO) i Omar Pera (CEO). Enginyers informàtics nascuts a Alcoi. Han treballat en el CERN, Google i Pixable a Nova York. Durant anys, han combinat el seu treball amb la pròpia startup «Perops». Aquesta empesa fabricava aplicacions que van arribar a tenir 40 milions de descàrregues en total. Amb algunes d'elles, com «Shh» que elimina el doble check blau de WhatsApp ha tingut molta rellevància.

  Més informació
 • 28 febrer 2017
  xarrada de D. Manuel Amat Payá: “10 Claus per a passar de la mediocritat a l'excel·lència amb els clients

  La Regidora de Comerç Sra. Mª Carme Moreno Marín

  T'invita el proper dia 31 de març a les 15:00 a un cafè

  mentre escoltes la xarrada de D. Manuel Amat Payá:

  “10 Claus per a passar de la mediocritat a l'excel·lència amb els clients”

   

  Lloc: Centre de Promoció i Desenvolupament. C/ València núm. 22. (Aforament limitat)

  Es prega confirmar assistència abans el 27 de març. Tel: 961524632. Correu electrònic: afic@manises.es

  Més informació
 • 28 febrer 2017
  PLECS CONDICIONS ADMINISTRATIVES VACANTS EN ELS MERCATS MUNICIPALS DE SAGUNT I PORT SAGUNT
  Més informació
 • 27 febrer 2017
  Moncada: 8ª Feria del Stock

  Podràs conseguir suculents descuomptes en roba, joieria, òptica, reclams publicitaris, .... aprofita la cita!

  Més informació
 • 27 febrer 2017
  Moncada 28/02: Xarrada el Comerç Local i la EBC

  28 de febrero de 2017 en el Saló d´Actes de la Cambra Agrària de Moncada c/ Mariano Benlliure nº 7 – 2ª planta en horari 15.00 a 16.30h.

  Inscripcions: info@comerciantesmoncada.com

  Més informació
 • 27 febrer 2017
  Acord de cooperació entre l'Ajuntament d'Alcoi i el CEEI

  L'Ajuntament d'Alcoi i el CEEI acaben d'estrènyer els seus llaços de cooperació mitjançant la signatura, aquest matí, d'un conveni marco de col·laboració. La finalitat d'aquest acord és impulsar l'esperit emprenedor, promoure la creació d'empreses i autoocupació, desenvolupar accions per impulsar la creació i consolidació d'empreses, divulgar les accions desenvolupades per cada entitat i engegar activitats conjuntes.

  La signatura de l’acord que s’ha realitzat a l’Ajuntament ha comptat amb el Director del CEEI, Jesús Casanova, i l’alcalde, Toni Francés. Amb aquest conveni marco, es permetrà ampliar i millorar les accions encaminades a la a creació i consolidació d’empreses en la ciutat d’Alcoi. L’acord arriba després de que CEEI Alcoi haguera de tancar les portes i es trobara una solució per a mantindre un organisme amb molta trajectòria a la ciutat en matèria d’emprenedurisme, amb la creació d’una seu del CEEI València a la nostra ciutat.

  Després de la reunió i signatura de l’acord, el director del CEEI ha expressat “amb la signatura d'aquest acord anem a intensificar les accions que des del *CEEI estem realitzant després del reinicio de l'activitat a Alcoi. En aquest temps ja s'han desenvolupat múltiples jornades i tallers, així com s'han atès a un important nombre d'emprenedors i empreses”

  Per la seua banda, l’alcalde, Toni Francés, ha comentat: «Comptar amb un organisme com el CEEI a la nostra ciutat és un orgull. Estic segur que des de la cooperació i la coordinació del CEEI i de tots els altres mecanismes relacionats amb la promoció econòmica que tenim a Alcoi com la Cámara o l’Àgora, i els programes municipals d’emprendedurisme amb els centres educatius podem impulsar la creació d’empreses a Alcoi. Eixe és el nostre objectiu, seguir apostant per l’esperit emprenedor i la creació de treball en la nostra ciutat».

   

  Ambdues entitats organitzaran conjuntament activitats per aconseguir les finalitats de l’acord. L'acord signat inclou les següents actuacions:

  - Difusió de la informació d'ambdues entitats mitjançant el corresponent suport electrònic (butlletí digital i webs).

  - La promoció de Cursos, Jornades o Seminaris i Conferències sobre temes de mutu interès relacionats amb les matèries en les quals Ajuntament i CEEI estiguin especialitzats.

  - La col·laboració en fòrums de trobada i premis empresarials.

  - Col·laboració en assessorament a empreses emprenedores innovadores.

  - Apropar al territori tots aquells programes impulsats per les diferents Administracions Públiques que vagin destinats a la promoció d'emprenedors, les empreses i la innovació.

  - Fomentar la col·laboració entre les entitats cooperant i compartint eines metodològiques que els observatoris d'ambdues parts posseeixin i que garanteixi la comunicació i l'intercanvi d'informació.

  - Accions de sensibilització i difusió de la cultura emprenedora, la innovació i la gestió mediambiental de l'empresa.

  - La utilització de les instal·lacions d'ambdues entitats per realitzar les actuacions previstes en el present conveni i en els acords específics que s'annexin.

  - Difusió d'accions entre la xarxa de contactes d'ambdues entitats.

  Més informació
 • 24 febrer 2017
  EL Dia 5 de març tornen les Botigues al Carrer al centre de Vinaròs
  Més informació
 • 24 febrer 2017
  ANUNCIO LISTADO DEFINITIVO MERCADO EXTRORDINARIO DE FALLAS

  ANUNCIO

  Més informació
 • 23 febrer 2017
  Talleres para personas emprendedoras. Febrero 2017

  Arrancamos el año con una nueva edición de los "Talleres para personas emprendedoras". Este mes en los municipios de Albalat dels Sorells y foios los días 23 y 24 de febrero, respectivamente. duración total: 5 horas.

  23/02/2017    09:30-11:30h.   Primera sesión en Albalat dels Sorells 

  24/02/2017    09:30-12:30h.   Segunda sesión en Foios

  Més informació
 • 23 febrer 2017
  TALLER COM CANVIEM LA COSA JA

  Afic - Creama Pego ha programat un taller per als comerciants i empresaris de la Marina Alta titulat "Com canviem la cosa ja!", una formació lligada al nou concepte de la "Tiendología" que arriba de la mà del consultor Manuel Amat.

  AFIC GATA: Curs

   

  El ponent ens parlarà del canvi necessari per als comerços, a partir de la generació de confiaça, tant en un mateix com a la resta de l'equip i, per descomptat, als clients.

  Es treballarà, durant 4 hores que influiran en cada comerciant de forma decisiva per a prendre consciència del seu potencial com a venedor inspirador i líder del seu equip, els segúents aspectes:
  - Des del coneixement propi, es treballarà en el desenvolupament del potencial com a venedor inspirador de confiança de cada participant.
  - Des del coneixement del negoci de cada alumne, aprendreu a enfocar el negoci cap al client. Si penses com a client, gestionaràs com el teu client.

  Els beneficis que aporta la participació:
  - Conèixer amb profunditat les potencialitats pròpies de cada comerciant i les del seu negoci.
  - Agafar confiança per a liderar  el teu equip i  enfocar-lo al client.
  - Descobrir el teu potencial com emprenedor/a de idees innovadores.

   

  El taller s'impartirà els dies 21 i 23 de març a la Casa de Cultura de Pego  gratuït per a tots els comerciants i empresaris, així com per a totes les persones interessades. L'horari serà de 15:00 a 17:00 hores.

  Amb aquestes actuacions, AFIC-Creama Pego tracta d'impulsar la formació permanent entre tots els seus usuaris perquè afrontin els nous reptes que l'economia actual presenta, així com per dotar d'eines estratègiques als emprenedors i empresaris de la comarca.

   

  Les places són limitades i per assistir al taller és imprescindible la inscripció prèvia en Creama-Pego Tel. 96 557 12 55  -  acarbonell@creama.org.

  Més informació
 • 23 febrer 2017
  Cicle de Xarrades Foment de l’Espirit Emprendedor

  Cicle de Xarrades dirigides a emprenedors o empresaris que acaben d'obrir el seu negoci on s'aborden temes tan importants com l'elaboració d'un pla d'empresa i viabilitat, com materialitzar la idea de negoci o com poder reconèixer les necessitats del mercat.

  Aquestes xarrades són gratuïtes però requereixen d'inscripció prèvia en l'Agència de Desenvolupament Local Afic-*Creama Calp, telèfon 965839033 o correu electrònic ellorca@creama.org.

  Més informació
 • 22 febrer 2017
  Seminari Motivació empresarial i Autoocupació

  L'Ajuntament d'Alzira aposta pel foment de la cultura emprenedora i, per a açò, promou iniciatives i projectes emprenedors que impulsen la creació de noves empreses en la nostra ciutat. En aquest sentit i fruit del conveni de col·laboració subscrit amb el Centre Europeu d'empreses Innovadores CEEI València, en el qual es contempla la realització de diferents activitats, s'imparteix aquest seminari.

  El Seminari de Motivació Empresarial i Autoocupació té per objectiu, sensibilitzar sobre el concepte de emprenedurisme proporcionant informació rellevant, recursos i eines per a la creació d'empreses.

  A través de la presentació d'exemples concrets de bones pràctiques en la creació de noves empreses, aquest Seminari tractarà de reforçar als assistents la possibilitat de l'autoocupació com a eixida professional.

  DIRIGIT A

  Emprenedors, aturats i qualsevol persona interessada a conèixer en què consisteix “Emprendre” i ampliar informació sobre la cultura emprenedora i sobre la possibilitat d'emprendre com a alternativa a l'ocupació per compte d'altri.

  TEMARI

  1. Com es fomenta el emprenedurisme des de Emprenemjunts

  2. Emprenemjunts: una plataforma de tots para tots

  - Què és Emprenemjunts? Utilitats Emprenemjunts

  - Recursos i instruments web de suport per a emprenedors: Guies i Fitxes d'Activitats Empresarials, Tràmits de Constitució i Gestió Diària d'empresa, Manuals de Gestió Empresarial, Pla d'empresa Online, etc.

  3. Com s'és emprenedor

  - Entendre què és ser emprenedor: Emprendre, Persona, idea, Societat i Èxit

  - Conèixer les barreres i els motius per a emprendre

  4. Som emprenedors? Comportament emprenedor

  5. Consells per a emprendre

  6. Gestió empresarial

  - Model de negoci

  - Pla d'empresa: DAFO, Formes Jurídiques i Tràmits, Econòmic-financer

  - Elevador Pitch

  - Errors en emprendre

  DATA I HORARI: dijous 2 de març, de 09:30 a 12:30h.

  LLOC: Seu IDEA. Ronda d'Algemesí, 4. Alzira 

  PONENT: Isidro Camp. Assessor Projectes Empresarials i Innovació en CEEI València

  PLACES DISPONIBLES: 30 places disponibles

  PREU: Gratuït

  Aprofita aquestes jornades per a millorar la teua formació en el món del emprenedurisme. 

  Pots inscriure't a través del formulari disponible en la web o ben cridant al 96 245 51 01.

  Més informació
 • 22 febrer 2017
  TALLER DE CUINA CIP FB BATOI

  Al Mercat de Sant Roc, el proper DIVENDRES DIA 24, s'oferirà de la mà d'alumnes del cicle de cuina del CIP FP BATOI, un taller amb ingredients adquirits al Mercat de Sant Roc.

  Un grup d'alumnes pre-elaboraran al matí, i un altre grup finalitzaran les tapes entre les 17h. i les 18: 30h, després de la qual cosa, i fins al tancament del Mercat es podrà degustar qualsevol tapa + una beguda per 0,50 €.

  Les tapes seran ofertes pels alumnes en els tres vestíbuls del Mercat, i la beguda es podrà adquirir a qualsevol lloc de venda.

  Aquest projecte neix des del centre educatiu, i al Mercat de Sant Roc està encantat en donar suport a aquesta iniciativa tan interessant per als futurs xefs de la Ciutat.

  Més informació
 • 22 febrer 2017
  SESSIÓ RECERCA D’OCUPACIÓ

  Aquest matí s'ha celebrat, a l'aula de formació de la Casa de Cultura d'Ondara, una sessió dirigida a persones desempleades de llarga duració. Es tracta d'una acció formativa englobada en el programa EMCOLD i subvencionada pel Servef, gestionada a través de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ondara per mitjà de l'ADL-AFIC local.

  En la sessió han participat 12 persones (6 dones i 6 hòmens). La acció d'iniciació, denominada “Recerca d'ocupació a través d'Internet I”, ha consistit en la creació de correu electrònic, utilització de buscadors i portals d'ocupació, així com de pàgines web d'empreses i institucions. De fet, els participants ja s'han inscrit en algunes ofertes.

  La classe s'ha impartit a l'aula recentment dotada per l'Ajuntament d'Ondara amb nous equips informàtics per a usuaris i formador.

   

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  AFIC-Creama Xàbia programa una segunda edición del curso de videomarketing para emprendedores

  El primer dels tallers programats pel Creama Xàbia va començar ahir amb 20 alumnes que van poder aprendre sobre posicionament, paraules clau i a crear un canal de youtube. També van poder conèixer exemples de bon ús d'aquestes eines de videomarketing i nínxols de mercat que s'estan portant cap en la comarca.

  El regidor de Foment Econòmic i Creama, Cesc Camprubí, ha manifestat que amb la incoporación d'un Agent de Desenvolupament Local (ADL) tecnològic, "anem a fomentar més si cap les accions formatives relacionades amb les xarxes socials i el màrqueting digital”. Entre les funcions d'aquest tècnic estaran les de generar noves activitats relacionades amb les noves tecnologies de la informació i comunicació i ajudar a empreses i emprenedors en el món digital dotant-los de formació i bones pràctiques.

                     

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  COMENÇA LA COL·LOCACIÓ DE L’ENRAMADA

  La Brigada d'Obres de l'Ajuntament d'Alcoi va començar ahir la instal·lació de l'enramada amb els 19 trams de la plaça d'Espanya.

  Una vegada va passar el darrer autobús, quan ja havien tocat les 22 hores es va seguir mateix el procediment dels darrers anys, seguint totes les mesures de seguretat que marca la llei actual.

  La col·locació seguirà aquesta nit amb 20 trams en Sant Nicolau, demà continuaran amb 19 també a Sant Nicolau i Sant Llorenç i acabaran la setmana, dijous, amb 20 trams de Sant Llorenç i País Valencià.

  La setmana vinent dilluns acabaran la Avinguda País Valencià, amb els 15 trams restants, dimarts serà el torn del Mossèn Torregrosa, Sant Tomás, Sant Blai i Gonçal Barrachina, amb un total de 19 trams, dimecres estaran al carrers Pinto Casanova(Major), Sant Miquel i Sant Jordi, amb 18 trams, i acabaran el dijous amb els 18 trams dels carrers Sant Francesc i L'Escola.

  La Policia Local està avisada d'aquests treballs i es col·locaran les pertinents plaques per avisar de les prohibicions d'aparcaments en cada tram.

  El regidor de Festes, Raül Llopis destaca «la gran tasca que fa la Brigada d’Obres des de fa més de 30 anys col·locant l’enramada, que des de l’any passat compta amb nous escuts, d’un material més lleuger». Llopis també ha volgut «demanar disculpes per les possibles molèsties que ocasionem als veïns durant aquests treballs».

   

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  II CONCURS EMBOTITS ARTESANALS DE LA MARINA

  La II edición del Concurso de Embutidos de la Marina Alta está ya en marcha y en esta segundaa ocasión la especialidad elegida para participar será la longaniza de Pascua.

  Las bases especifican que sólo se aceptarán longanizas de Pascua con tripa natural, y que el picado de la carne sea con placa de 4 mm. mínimo y que no se aceptarán picados más finos o pastas. La curación debe ser lo más natural posible, para poder valorar las propiedades del producto.

  La particularidad del concurso reside en que el público asistente ejercerá de jurado popular del mismo, haciéndoles participar de forma activa en el mismo. El jurado estará formado por un máximo de 50 personas, los cuales realizaran una cata a ciegas de los embutidos, servidos en platos diferenciados y puntuando del 1 al 10. Habrá una persona experta en elaboración de embutido artesanal que guiará la cata y explicará el funcionamiento del concurso.

  Una vez finalizada la cata a ciegas por el público y recogidas las valoraciones del jurado, se hará público la longaniza de Pascua ganadora y su elaborador, que será el que haya conseguido mayor puntuación.

  El concurso tendrá lugar dentro de los actos programados en la “10ª Mostra Gastronòmica de Benissa”, y se realizará el sábado 4 de marzo, a partir de las 19.30 horas, en la sala de catas del Centre d’Art Taller d’Ivars. Se repartirán tres premios entre los concursantes con mayor puntuación. Es obligatoria la presencia de los participantes durante la cata.

  La finalidad de este concurso es dar a conocer y promocionar los embutidos que se elaboran en nuestra comarca de forma artesanal, ya que son de gran calidad y tradición.

  Desde la Red de agencias de desarrollo local de CREAMA se ha dado difusión del evento a las carnicerías de la comarca, entregando las bases y animando a su participación.

  Los interesados en participar en este concurso pueden recoger toda la información en la agencia AFIC-CREAMA de Benissa o a través del teléfono 965732100.

  Bases del concurso

  Més informació
 • 21 febrer 2017
  XVII CONCURS VINS DE BENISSA

  Abierta la inscripción para la XVII edición del concurso de vinos artesanales de Benissa

  La XVII edición del Concurso de Vinos de Benissa está ya en marcha. La Agencia de Desarrollo Local AFIC-CREAMA ha abierto el plazo para recoger las botellas y presentar los vinos de la añada de 2016 elaborados con técnicas artesanales. Las bases especifican que no se admiten vinos rosados y el caldo debe estar elaborado con las variedades autóctonas de uva como son la Garnacha Tinta o Giró, Garnacha Tintorera, Bobal, Tempranillo, Monastrell, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Pinot Noir o Petit Verdot). Al igual que en la pasada edición, se admitirán también vinos blancos que deberán estar elaborados con uva moscatell, monastrell blanc, malvasia y/o merseguera.  La fermentación debe estar acabada con ausencia de gas carbónico. El vino debe ser de elaboración propia, es decir, no se admiten vinos de compra ni aquellos en los que haya participado en su elaboración un enólogo o un profesional.

  Los aficionados que quieran participar deben retirar tres envases para embotellar el vino a concurso en las oficinas de CREAMA, en la calle Escoto, 72. La presentación de otro tipo de botellas o tapones será motivo de exclusión. Cada botella llevará una etiqueta idéntica dónde figurará el nombre y apellidos, variedad de uva con la que se ha elaborado el vino. Hay que indicar también la partida rural en la que se ha recogido la uva. Las inscripciones para participar en este concurso están abiertas hasta el 2 de marzo, a las 14 horas. Las botellas deben presentarse en el momento de la solicitud de inscripción.

  La cata se reserva para un máximo de 50 vinos y se realizará el domingo 5 de marzo, a partir de las 11 horas, en la sala de catas del Centre d’Art Taller d’Ivars. Un jurado de expertos realizará una preselección de vinos y escogerá los cinco mejores que pasarán a la cata final. Se repartirán tres premios dotados con 150, 100 y 50 euros, además de un único premio de 100€ al mejor vino blanco. Es obligatoria la presencia de los concursantes durante la cata. Al igual que en 2016, el público asistente podrá catar los vinos que concursan a la vez que el jurado.

  Los interesados en participar en este concurso pueden recoger toda la información en la agencia AFIC-CREAMA de Benissa o a través del teléfono 965732100.

  Bases

  Més informació
 • 20 febrer 2017
  Diagnósticos de Punto de Venta DPV

  Desde la Concejalía de Impulso de la Actividad Económica y Empleo del Ayuntamiento de Castellón de la Plana, con el propósito de mejorar la competitividad en el comercio local, se tiene previsto realizar 25 diagnósticos de punto de venta durante el ejercicio 2017.

  Estos diagnósticos consisten en la asistencia técnica a los comerciantes que lo deseen por un equipo de consultores expertos en el marketing estratégico del punto de venta y de visual merchandising, de la Cámara de Comercio de Castellón, que identificarán los puntos críticos o aspectos desfavorables que afecten negativamente a la competitividad de su establecimiento y que le asesorarán en la aplicación de nuevas estratégicas.

  La realización de estos diagnósticos es totalmente gratuita para los comerciantes, por lo que si está interesado, puede cumplimentar la inscripción clicando en el siguiente enlace, solo hay disponibles la realización de 25 diagnósticos, por lo que se realizarán por riguroso orden de inscripción:

  http://www.camaracastellon.com/otros-servicios/jornadas-y-eventos/insertar.asp?id=676

  Més informació

 • Pàgina 6 de 384

 • Mostrant del 101 fins al 120 d'un total de 7663 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible