El portal del comerciant

Noticies

 • 13 febrer 2017
  28/02 Moncada: Taller Nutricional Gratuït per adults/tes (Obert plaç d´inscripció)

  Ja pots apuntar-te en el punt d'informació de Mercat Moncada al primer taller nutricional que realitzarà l'Aula de Mercat Moncada enguany 2017.

  Se celebrarà el pròxim dia 28 de febrer a la vesprada en el mateix Mercat, i un parell de nutricionistes t'ensenyaran a fer una compra saludable en el Mercat.

  L'Aula està organitzada pel Departament de Comerç de l'Ajuntament de Moncada (AFIC) i col·labora l'Associació de Comerciants del Mercat Moncada.

  Més informació
 • 13 febrer 2017
  CURS MANIPULADOR D’ALIMENTS

  DES DE L'ADL-AFIC ONDARA S'ORGANITZA PER AL PROPER DIA 9 DE MARÇ UNA NOVA EDICIÓ DEL CURS DE MANIPULADOR D'ALIMENTS.

  L'HORARI SERÀ DE 9 A 14 HORES EN LA CASA DE LA CULTURA D'ONDARA.

  LES PERSONES INTERESSADES CAL QUE S'INSCRIGUEN A LA PRÒPIA AGÈNCIA, AL TELÈFON 96.576.62.50 O PER CORREU ELECTRÒNIC AL: ADL@ONDARA.ORG

  Més informació
 • 13 febrer 2017
  UN PAS MÉS PER A TINDRE MAGISTRATS EN ELS JUTJATS D’ALCOI

  La demanda per a convertir les places de jutges en magistrats en la demarcació d’Alcoi ha sumat un nou recolzament. El Plenari de la Sala de Govern del Tribunal de Justícia de la Comunitat Valenciana ha aprovat per unanimitat la demanda de la junta de jutges d’Alcoi que va recolzar l’Ajuntament d’Alcoi al passat plenari de novembre. Ara, la demanda passa directament al Consell del Poder Judicial.

  Cal recordar que la declaració institucional deia que «l’elevació a la categoria de Magistrat de les esmentades places permetria oferir a la població de fet i de dret del partit una millor qualitat en l’administració de justícia, ja que al resultar de mode innat les places de magistrat més atractives que les de jutge s’aconseguiria una major permanència en el temps dels titulars en elles destinats, que òbviament, redundaria en una major agilitat en la tramitació dels procediments ja que en augmentar el temps mitjà de permanència en les places, s’augmentaria el coneixement dels assumptes civils i penals». A aquesta demanda també s’han sumat les poblacions de la Comarca.

  El partit judicial d’Alcoi consta de 28 municipis, amb una població que supera els 100.000 habitants (en festivitats puntuals, més de 150.000), amb una capital que és Alcoi, al voltant dels 60.000. Existeixen actualment quatre jutjats i la demanda d’un cinquè per part del tribunal de Justícia de la Comunitat Valencianaa causa de la àmplia xifra d’assumptes civils que supera àmpliament el mòduls determinats per el Consell General del Poder Judicial.

  Francés comenta: «Estem en contacte directe amb el representants judicials per a conèixer de primera mà en quina situació es troba la demanda de la ciutat, lícita i molt necessària, de tindre magistrats als jutjats d’Alcoi. L’aprovació del Tribunal Superior de la Comunitat Valenciana per unanimitat és una bona notícia, seguim treballant, de la mà dels representants judicials alcoians que estan molt implicats per aconseguir una millor justícia en Alcoi».

  Més informació
 • 11 febrer 2017
  Arriba el “Sabadeo” al Mercat de Burjassot

  Dissabte que ve 11 de febrer serà comercial i festiu a Burjassot ja que va a començar una nova iniciativa per al foment del comerç local, realitzada des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, després del trasllat del Mercat ambulant extraordinari dels dissabtes a l’aparcament de les Palmeres. Un canvi aprovat en el Ple Municipal del passat mes de gener.

  El “Sabadeo a Burjassot” és el nom d’aquesta nova acció que té com a objectiu crear un espai on poder trobar i comprar la gran varietat de productes que ven el Mercat Municipal, alhora que es passeja pel Mercat ambulant extraordinari dels dissabtes.

  Tots els dissabtes, de 9 a 15 hores, a més de realitzar les seues compres, les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot tindran l’oportunitat de gaudir de tapes amb els Food Trucks i de les diferents animacions amb música i ball que donaran un gran ambient a aquesta zona comercial burjassotera.

  Tal com han assenyalat fonts municipals, els “Sabadeo a Burjassot” pretenen ser un moviment social, alegre i beneficiós per a Burjassot en el qual realitzar les compres en el Mercat Municipal i en el Mercat ambulant extraordinari siga més amé, més divertit i alhora done la possibilitat de gaudir d’animacions, música i de les millors tapes.

  Més informació
 • 11 febrer 2017
  Llega el “Sabadeo” al Mercado de Burjassot

  El próximo sábado 11 de febrero va a ser comercial y festivo en Burjassot ya que va a comenzar una nueva iniciativa para el fomento del comercio local, realizada desde la Concejalía de Promoción Económica del Ayuntamiento de Burjassot, dirigida por Roc Senent, tras el traslado del Mercadillo extraordinario de los sábados al aparcamiento de Las Palmeras. Un cambio aprobado en el pleno del pasado mes de enero.

  Los “Sabadeo en Burjassot” es el nombre de esta nueva acción que tiene como objetivo crear un espacio donde poder encontrar y comprar la gran variedad de productos que vende el Mercado Municipal, a la vez que se pasea por el Mercadillo extraordinario de los sábados.

  Todos los sábados, de 9 a 15 horas, además de realizar sus compras, las ciudadanas y los ciudadanos de Burjassot van a tener la oportunidad de disfrutar de tapas con los Food Trucks y de las diferentes animaciones con música y baile que darán un gran ambiente a esta zona comercial burjassotense.

  Tal y como han señalado fuentes municipales, los “Sabadeo a Burjassot” pretenden ser un movimiento social, alegre y beneficioso para Burjassot en el que realizar las compras en el Mercado Municipal y en el Mercadillo extraordinario sea más ameno, más divertido y a la vez dé la posibilidad de disfrutar de animaciones, música y de las mejores tapas.

  Més informació
 • 10 febrer 2017
  SE ABRE PLAZO DE PRESENTACIÓN DE SOLICITUDES PARA EL MERCADO EXTRAORDINARIO DE FALLAS

  EDICTO

  Més informació
 • 10 febrer 2017
  Benicarló.La BBC sorteja els premis de la Ruta del Pinxo de la Carxofa

  «Pinxotejar ací, té premi». Este ha sigut el lema que durant les jornades del pinxo de la carxofa, ha lluit a la porta dels establiments participants en la primera ruta gastronòmica de l'any. Avui, el lema s'ha convertit en realitat. El mercat central de Benicarló ha acollit el sorteig que ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme i Mercats, Rosana Marzá, el President de la BBC, Iván Alemán, el President del CRDO Carxofa de Benicarló, Francisco Lluch, i representants de les marques patrocinadores.

  més

  Més informació
 • 10 febrer 2017
  COMERÇ
  Més informació
 • 09 febrer 2017
  Master sobre cuina de la carxofa al Mercat Central de Benicarló

  Els peculiars olors del mercat central de Benicarló, que barregen tots els estímuls olfactius de la mar i del camp Benicarlando, s'han vist avui enriquits pels aromes d'un arròs melós amb carxofa i altres plats igual o més abellidors. Els estudiants de Cuina del CIPFP, han dictat una classe magistral que ha comptat amb l'atenció i el interès d'un nodrit grup d'alumnes: senyores i senyors amb el carret de la compra, habituals de les parades del mercat, curiosos, turistes i visitants ocasionals, s'han arremolinat al voltant de l'estand que la regidoria de Comerç ha instal·lat per a la realització d'esta demostració.

  més

  Més informació
 • 09 febrer 2017
  Benicarló.El cuiner Jaume Biarnés explicarà com potenciar el territori a partir de la cuina de la carxofa

  La carxofa identifica a Benicarló i li dóna personalitat. I Jaume Biarnés coneix la manera en que la carxofa i la seua cuina ens poden posar al mapa i ser una oportunitat perquè Benicarló es conega de la millor manera possible a través del plaer gastronòmic. La Fundació Alícia ha dut a terme molts projectes de valorització econòmica del territori a través de la cuina i ens explicarà la seua experiència. Biarnès apunta una xicoteta reflexió per anar fent boca: «No et preguntes què pot fer la carxofa de Benicarló per tu, sinó que pots fer tu per la carxofa de Benicarló».

  més

  Més informació
 • 09 febrer 2017
  Cicle de Xarrades La Tiendologia

   
   
   
   
   
   
  Creama, en el seu propòsit per recolzar el teixit empresarial de la comarca, ha organitzat en tots els municipis en els quals està present una sèrie de tallers dirigits a les micropymes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants i dóna cabuda a les noves formes d'aprenentatge basades en el concepte de “La Tiendología” del professor Manuel Amat.

  Els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. Un dels motius pels quals es realitza en aquest format itinerant és per a arribar a tots els empresaris dels diferents municipis i alhora generar el contacte amb altres empresaris de municipis veïns propiciant els contactes i el networking entre ells. Títols com “Com conquistar el cor dels clients” o “La comunicació que ens portarà a l'èxit” tractaren d'aportar les novetats de gestió empresarial en forma de “píndoles empresarials”.

  El cicle de la “Tiendología” començarà el dia 14 i 16 de febrer a Teulada-Moraira amb el taller “Com canviem “la cosa” JA!!!” i acabarà a Benissa el dia 4 i 6 d'abril amb el taller "Obert per vacances?. Com fer el teu negoci sense morir en l'intent". Tots els tallers es realitzaran en el mateix horari de 15:00 a 17:00 h i seran gratuïts. Els interessats poden realitzar la inscripció en qualsevol de les agències CREAMA.

  Més informació
 • 09 febrer 2017
  S’autoritzen més de 550 expedients sobre activitats econòmiques

  El passat any, l’Ajuntament d’Alcoi ha autoritzat 174 activitats de llicències i obertures diferents a la ciutat a les que hi ha que sumar, 134 activitats ambientals (ampliacions o activitats puntuals), 128 canvis de nom, 28 instal·lacions desmuntables de festes i mig any i 103 veladors. Les llicències autoritzades creixen respecte a anys anteriors i es comencen a veure els resultats de l’esforç dels últims anys al departament per regularitzar tots els negocis i l’activitat econòmica que es desenvolupa a la ciutat.

   

  Les 174 activitats autoritzades es reparteixen en 27 expedients d’activitat de pública concurrència (on s’engloben, sobretot, bars, cafeteries), 26 expedients de llicència ambiental i d’apertura (indústries, laboratoris...), 25 expedients de responsabilitat ambiental (comerços, magatzems), 70 expedients d’activitats innòcues (comerços, tallers, clíniques...) i 18 expedients d’apertures comercials i determinats serveis (comerços, acadèmies...). Al més de 170 expedients autoritzats, cal sumar els 128 expedients de canvi de nom ja que molts negocis opten per aquesta possibilitat per a continuar l’anterior activitat econòmica que ja es realitzava.

   

  Sobre els veladors, en total s’han realitzats 103 expedients al 2016, al que hi ha que sumar els expedients per a instal·lacions desmuntables; en Festes de Moros i Cristians, 22 expedients i 6 més per a Mig Any. I per últim, els serveis mediambientals que han sigut en total 134 expedients tramitats (aquests fan referència a l’ampliació de serveis en negocis que ja tenen llicència o autoritzacions per a activitats puntuals). En total més de 550 expedients autoritzant activitat econòmica en la ciutat.

   

  El regidor de Promoció Econòmica, Manolo Gomicia, explica: «Des que vam arribar al Govern, hem treballat per donar legalitat a tots els negocis i activitats de la ciutat ja que la situació que es van trobar en el tema de llicències era molt preocupant. Poc a poc, s’ha regularitzat la situació, i a més d’incrementar-se el nombre d’activitats econòmiques cal tindre en compte que també hem regularitzat negocis que estaven a un situació no regulada ja que, en el seu moment, ningú es va preocupar de tramitar les llicències que eren procedents».

  Més informació
 • 09 febrer 2017
  MERCAT MUNICIPAL

  Demà divendres 10 de febrer, les Boixeteres de Riba-roja oferiran un Taller de boixets en el Mercat Municipal, a partir de les 16:30 hores.

  Acudix a passar una bona estona i a aprendre el que antany era un ofici tradicional. 

  ¡El Mercat Municipal recuperant tradicions!

  Més informació
 • 08 febrer 2017
  Oportunitats i Finançament a Europa per a PIMES i Emprenedors

  Juntament amb la Diputació de València, l’Ajuntament e IDEA’T organitzen la taula redona Oportunitats i Finançament a Europa per a PIMES i Emprenedors que tindrà lloc el pròxim dimarts 14 de febrer, de 9.00 h a 11.00 h, a la Casa de la Dona (C/ Músic Mariano Puig Yago, 8.– Torrent).

  Esta taula redona s’emmarca dins la Startup Europe Week, que és impulsada per la Comissió Europea amb l’objectiu de mostrar les distintes ajudes econòmiques en l’àmbit comunitari, així com les millors iniciatives promogudes per les regions per a donar suport als empresaris, informar l’ecosistema local sobre les possibilitats existents, assessorar l’emprenedor i establir llaços de contacte amb el teixit social i empresarial.

  Intervindran:

  • Sr. Andrés Campos Casado, regidor de Gestió de Recursos i Modernització de l’Ajuntament de Torrent.
  • Sr. Bartolomé Nofuentes López, diputat de Projectes Europeus de la Diputació de València.
  • Sr. Juan Viesca Marqués, expert en fons europeus per a projectes d’innovació en Finnova.
  • Sra. Elena Cortés Ventura, responsable de l’Àrea Tècnica de REDIT.

  Podeu inscriure-vos-hi en l’enllaç següent:

  https://goo.gl/forms/AzY1rYmqwmKnZwgy1

  Més informació
 • 08 febrer 2017
  103 veladors autoritzats al 2016

  La Comissió de seguiment de l’ordenança de domini públic té previst reunir-se a principis del mes que ve. En l'última reunió en el mes de setembre, en acabar la campanya del 2016, es va decidir no fer cap modificació de l’ordenança aprovada al 2014 pel Govern Municipal per a regular l’ús de vetlladors i terrasses en el carrer i conjugar les necessitats d’hostalers i de veïns. El que sí que es va acordar era realitzar una campanya informativa de sensibilització per als consumidors de terrasses i bars en la que ja s’està treballant.

  Al 2016 es van autoritzar des del Departament de llicències i obertures de l’Ajuntament d’Alcoi un total de 103 veladors, 56 renovats de l’any anterior i 47 autoritzats de nou.

  Per barris, Santa Rosa té autoritzats 30 veladors, Zona Nord i Centre 25 cadascun, l’Eixample té 13, la Zona Alta 5, 4 Batoi i 1 el Polígon Industrial Cotes Altes.

  La campanya de sensibilització pretén recordar a aquells usuaris que estan en una taula al carrer que es pot conjugar l’oci amb el respecte als veïns, evitant els sorolls excessius, col·locar taules en llocs que no permeten el pas de carrets o persones amb mobilitat reduïda i altres comportaments que perjudiquen la convivència. El carrer és de tots i tots podem gaudir d’ell.

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  ENAMORADOS 2017
  Més informació
 • 07 febrer 2017
  Callosa celebrará su Feria Outlet este fin de semana

   

  El próximo fin de semana, 11 y 12 de febrero, tendrá lugar la “Feria Outlet Callosa de Segura” en la Avenida Constitución con la participación de más de 30 comercios del municipio que ofertarán importantes descuentos y promociones de sus artículos.

  Con la colaboración de la Consellería de Economía, se trata de una iniciativa organizada por la Asociación de Comerciantes de Callosa de Segura junto a la concejalía de Comercio que  pretende impulsar el comercio local junto a actividades paralelas como animación infantil, sorteos de productos de los propios comerciantes entre todos los asistentes, y exhibición  de vehículos de época. No faltará la ambientación musical y servicios de hostelería.

  Durante la celebración de la feria se habilitará una zona de aparcamiento en el patio del Colegio Primo de Rivera.

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  TALLERS FORMATIUS TIENDOLOGIA

  Amb l'objectiu d'innovar en la formació que actualment s'impartix per als comerciants i dóna cabuda a les noves formes d'aprenentatge basades en el concepte done-la Tiendología del professor Manuel Amat, Creama ha organitzat tallers formatius dirigits a micropimes i comerciants de proximitat.

  El cicle de tallers Tiendología recorrerà els pobles de la comarca que formen part de Creama a través d'una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis.

  El cicle de la Tiendología començarà el dia 14 i 16 de febrer en Teulada-Moraira amb el taller Com canviem “la cosa” JA!!! I continuarà a Dénia amb el taller Redissenyant el teu espai de venda. Solucions al gran amb pressupostos xicotets.

  Tots els tallers es realitzaran en el mateix horari de 15:00 a 17:00 h i seran gratuïts. Els interessats poden realitzar la inscripció en qualsevol de les agències CREAMA.

  Més informació
 • 07 febrer 2017
  PROMOCIÓ "ALL YOU NEED IS DOS"
  Més informació
 • 07 febrer 2017
  MERCADO CENTRAL DE ELDA: "LO NATURAL LLEGA AL CORAZÓN"

  MERCADO CENTRAL DE ELDA

  Lo natural llega al corazón Lo que se cocina desde el corazón... Llega al corazón.

  Con motivo de la campaña de "San Valentín" la Asociación de Comerciantes del Mercado Central de Elda, con el apoyo de la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Elda, a través de su oficina AFIC, organiza una actuación promocional en la que, además de poner en valor la importancia de la alimentación fresca y saludable en la relación con la rica y variada oferta de la Plaza de Abastos, se premiará a los clientes del centro con un fin de semana romántico.

  De esta manera todos los clientes de Mercado Central podrán participar en el sorte de 3 estancias para dos personas en un hotel de cuatro estrella totalmente gratis, tan solo por realizar sus compras en los puestos de venta adheridos a la procición.

  El sorteo se realizará el viernes 3 de marzo a las 18,00 h. en el propio Mercado.

   

  ------

  La presente información tiene exclusivamente carácter ilustrativo, por lo que no originará derechos, ni expectativas, ni vinculación en el procedimiento al que se refiere, cuya tramitación se sujetará siempre a las instrucciones específicas. La AFIC de la Concejalía del Área Comercio y Mercados del Excmo. Ayuntamiento de Elda desea que esta información sea de su utilidad.

  Més informació

 • Pàgina 6 de 402

 • Mostrant del 101 fins al 120 d'un total de 8040 registres

T'interessa

Canal YouTube Afic

Consultes on-line

Exposició pública i consultes del PATSECOVA

Festius hàbils per a la pràctica comercial

Seguix-mos a Twitter

Anàlisi i Autodiagnòstics

Actualitat Xarxa Afic

 • ©2017 Generalitat Valenciana.
 • Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
 • El portal del comerç sostenible